Új privát üzeneted érkezett!

Tontika,
bocs, hogy belekotyogok, én ellenvoksot adnék le. Ha a férjednek húgyúti fertőzése van, akkor neked nem lesz az, max hüvelyi gyulladásod (mert a te húgyutaddal nem találkozik a párodé) annak meg ugye jobb elejét venni, pláne ha babát akartok karácsonykor. Mivel a húgyúti fertőzés a férfiaknál nemi úton átvihető a nőbe, ezért STD-nek számít (sexually transmitted disease), amikor is a partner is autómatikusan kezelendő. Legalábbis itthon ez a protokoll, eszerint nálatok is. A férjed spermái jól elkülönülve fejlődnek, csak a kijárat előtt nem sokkal futnak a húgyótban. Ezért azoknak nem lesz baja, még ha antibiotikumt szed sem.
Összefoglalva: nincs értelme a te tesztednek, sztem szedd az antibogyót, és a szentesti együttlét simán sanszos.
És javaslom, hogy azért ezt beszéld meg a nődokiddal!
Sok sikert!
potter_76

hugyótban az hugyútban akart lenni
potter_76

Most látom, hogy már nem is aktuális a hszem.
potter_76

Takido, köszi a gratut, ma hagytam el teljesen az Utrogestant, picit jobban érzem a hasamat, mint eddig, de más szerencsére nincs.

Okr, hát az I. Nőin is voltam, én már csak ilyen sokat megjárt csajszi vagyok, de attól a viselkedéstől, amit ott produkáltak velem szemben, nem voltam elragadtatva az tuti! Aztán ott is hagytam a fenébe őket!

Tonti, sajnálom, hogy végülis rajtad is kijött a baci, na de legalább gyorsan kikezelitek. Feltéve persze, ha nem olyan, ami nekem volt, hogy állandóan visszajött, és jó hosszú idő, talán egy félév volt, mire sikerült kikezelni. De nekem a páromat nem kezelték. Na a lényeg, hogy jó sok antibogyót beszedtem emiatt. Ja, és rengeteget kell inni, és nálam az vált be, hogy a lehető leghosszabb ideig kellett kihúzni pisilés nélkül. Minél többet jársz pisilni, annál rosszabb, és jobban csíp. :?
Vendég

Potter: de aranyos vagy, nagyon orulok hogy irtal, koszonom szepen! Mar szedem az antibogyot tegnap este ota en is, szoval akkor szerinted vagy tudasod szerint ha mindketten szedjuk es szenteste osszebujunk es esetleg baba lesz a dologbol semmi baja nem lesz az embrionak emiatt? Mert akkor hurra! :lol:
Nodokim nincs majd lesz vedonom /vagy itt: szuleszno/ ha teherbeesek. Ha most bejelentkeznek a nodokihoz januarra vagy februarra kapnek idopontot. :lol: Az aldott spanyol egeszsegugyi rendszer. :?

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti!
Velünk, úgy érzem, rendben vannak a dolgok.
Jövő héten megyünk az orvosomhoz egy UH-ra.

Neked sok erőt kívánok!

Kép
Kép
zsazsóka73

Tontica,
szerintem nem lesz baja a bébinek, de persze nem vagyok jós. Addigra meggyógyultok. Az lenne a valószínűbb, hogy nem jön létre beágyazódás, vagy korán felszívódik, szervi bajokkal a megtermékenyülés utáni 2 hétig nem kell számolni.
Ha a fertőzés rámegy a hugyutadra (hólyag, hugycső), akkor a sok ivás az kell, de lefekvés előtt mindig pisilj, mert igaz, hogy csíp, de a bacik állás közben alattomosan szaporodnak.
Hajráhajrá. :wink:
Szívesen dolgoznék én abban az "áldott spanyol eü rendszer"-ben, hidd el! :roll:
potter_76

állás közben alatt a hólyagban pangó vizeletet értettem
Ez hasznos a párodnak is, és persze a házasélettől való tartózkodás szentestéig. Kerüljétek a nagyon fűszereset és az alkoholt a kúra alatt. De ezt gondolom említették.
potter_76

Kriszti!
Nagyon-nagyon sok erot kivanok nektek holnapra!Leirhatatlan fajdalmat erzek!Ugy sajnalom hogy igy alakult!
Ha esetleg tudok valamibel segiteni...!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa81 2011.04.04 10:11-kor.
ancsa81

Sziasztok!

Nálunk is betegség heyek,jót tett ez a hirtelen hideg... :(

Mézeskalácsot sütök,kér valaki? :)

Kriszti

Én is nagyon drukkolok ma és sok arőt és kitartást!!!! :!:
Nálunk is asszem most kezdődik a vizsgaidőszak,de én januárra raktam mindent,4 vizsgám lesz,a többi gyakjegy volt,már elvileg megvannak...
De furi lesz megint ennyit tanulni....
Kezem lábam Xben érted :)!

Takido

Semmi gond,hidd el,engem is meglepett,hogy így összefutottunk :D!Ugye,ha az ember nem számít ilyesmire :wink:!
A fekete kabát egész jól takarta a pocidat :).
Szt normális,ha fáj néha a vizsgálat,nem mindig tudják eltalálni jól.Nekem is volt iylen,és máskor,amikor uez az ember vizsgált,semmit nem éreztem...a kancsal dokira gondolok :wink:!
Nyugi,menni fog a szülés :).engem már a szülés napján azzal idegesített a doki,hogy a végéig meglátjuk,csaszi lesz-e belőle,mert túl kicsi vagyok :).és lám....
Gerda baba pedig ügyi :).
És hogy bíztatót is írjak, a szülésznő ismerősöm mondta,hogy a ksebb termetű nők sokkal könnyebben szülnek,ők sem rétik,miért...
Hajrááá :)!

Tontica

Hát csak nyugi,lesz,ami lesz.Ha sikerül,akkor onnantól majd úgy kell koncentrálni :).
Mondjuk szt a spermiumok nem a kijárat előtt nem sokkal érkeznek a húgycsőbe,hanem a húgyhólyag alatt nem sokkal, a prosztata előtt,de tk ez mindegy is,mert nem a spermiumok sérülnek,hanem ugye a bacik kerülhetnek át beléd.Én csak azért írtam,hogy vigyáznék a helyedben,mert soha nem lehet tudni....De ne legyen igazam :).Egyébként 9-10 nap simán jó...Ab kúra 1 hét,szuper :).
A könyvet küldöm szt az ünnepek után,mert félek,hogy elkveredik itt anagy hajtásban a postán....Egyébként már útra kész :).Pedig szép aji lett volna a fa alá :D!
gyógyuljatok :).

Athiz

Szuper,hogy elhagyhattad az Utrot,most már biztosan nem lesz baj :).

Zsóka

Drukk az UH-hoz :).

anyapoc

Sziasztok!

OKr!
Sok sikert a vizsgákhoz.És sok erőt a továbbiakhoz.

Tontica!
Jobbulást az egész családnak.Remélem sikerül addigra meggyógyulni,mire pé.-d lesz.
Készülünk,készülünk.Sajna annyit nem tudtam aludni az elmúlt 9 hónapban,hogy az elkövetkező pár évre elég legyen :) De majd valahogy kibírjuk.

Athiz!
Gondolom nem bánod,hogy abba hagyhattad az Utrot.Pocid jobban van?
Mikor mész 12 hetes UH-ra?

Anyapoc!
Nálatok is jobbulást mindenkinek aki beteg.Megfázás,vagy komolyabb?
Hát valóban én sem számítottam rá,hogy összefutunk.Az a fekete kabát pedig már nem húzza sokáig,épphogy össze tudom cipzározni :)
Mikor szó volt a császárról,egyből eszembe jutottál,mint pozitív példa,hogy te is kicsi vagy,és mégis sikerült természetes úton szülnöd :D Ja,és bíztató amit a szülésznő ismerősöd mondott.Tényleg,te nála szültél?

Zsazsóka!
Melyik nap kell szorítanunk érted,mikor mész dokihoz?

Voltunk ma NST-n.Nagyon mozgékony volt a leányzó.Meg is lett dicsérve,20 perc alatt végeztünk. :D :D
Lehet,hogy igaza lesz a dokinak,és valóban még itthon töltjük az ünnepeket.

KépKép
takido

Sziasztok!

Okr, remélem, ma minden a legjobban alakult, és gondolok rátok holnap, habár számomra még mindig felfoghatatlan, ami történt.

Anyapoc, Takido, köszönöm, tényleg jobb Utro nélkül az élet, és szerencsére nem történt semmi galiba, igaz tényleg megpróbáltam kíméletesen megvonni a szervezetemtől, szóval fokozatosan maradt el. :D

Takido, holnap megyek UH-ra fél tizenegyre, merem remélni, hogy minden okés lesz bébimmel. Anyukám meg addig itthon Szilimmel fog porszívózgatni! :lol: Valakinek azt is meg kell csinálni, és szerencsére Szilkó szereti a brümmögőt használni. Viszont előtte a rendrakás már biztos nem lesz olyan népszerű számára. :lol:
Pocim igen változó, hol picit fájdogál, a petefészkemnél is szoktam érezni, hol meg egyátalán nem érzem, hogy terhes lennék. Furi, az fix. :o Viszont akkora, mint egy ház. :)
Azért arra mérget ne vegyél, amit a doki mondott, mert ezek a bébik pillanatok alatt meggondolják magukat, és elő akarnak bújni a fényes napvilágra! :wink:

Anyapoc, a fiam múltkor sütött mézeskalácsot a mamával, és azóta is azt falja. Olyan cuki, mint a süti. :lol:

Gyógyulást a betegecskéknek, drukk akinek kell, és puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Okr én is gondolok rád holnap, nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked és a családodnak is!

Athiz rád is gondolok holnap, drukkolok hogy minden rendben legyen. Jelentkezzél ám utána! :D

Én ma voltam 5,3 mm a picuri és dobog a szive, most megnyugodtam egy kicsit. :) Megérkezett hányinger koma is elég intenzíven. :(

Kép
Kép
robcsi03

Athiz!
Biztos minden rendben lesz holnap,és jó híreket mondanak :D Szili ilyen kis házias? Azért azt nem tagadhatja le,hogy férfi,csak a brümmögő háztartási gépeket szereti :) Sajnálom,hogy néha fájdogál a pocid :cry:
Kíváncsi vagyok,hogy mikor dönt úgy a lánykám,hogy megnézi milyen ittkint :)

Robcsi!
Gratulálok :D :D
A hányingert pedig sajnálom :(

KépKép
takido

Takido, hát a szilveszteri bulit már csak meg akarja nézni, ha a karácsonyfára nem is lesz kíváncsi.

Ha tudod esetleg mérjed meg a vérnyomásod, nekem anno a védőnőm mondta hogy szülés előtt megemelkedik a vérnyomás.

Azért előre is könnyű szülést kívánok :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Köszönöm :)
Igazából,mióta NST-re járok folyamatosan emelkedik a vérnyomásom.Eddig 80/45,90/50 volt,mostanában meg 110/70,120/70.

KépKép
takido

Betegeknek gyors gyógyulást kívánok!!!

Kriszti! Sok erőt holnapra!

Pénteken megyek UH-ra. Kíváncsi vagyok nagyon.

Kép
Kép
zsazsóka73

Tontica:
Javulast nektek!

Kriszta:
:( Holnap lelekben veled vagyunk!!!

Athiz:
Orulok, hogy siman ment a leallas. Mikor lesz a kovetkezo uh nalad?

zsazsoka:
Drukk az uh-hoz!

takido:
Hu mar nagyon izgi minden nap!!! Jo alacsony a vernyomasod!

robcsi:
A hanyinger ilyenkor jo jel es az alomkor is az! :wink:

baratodildi

Na, micsoda topicáradat, végre!

Ildi, gratula a 13. héthez! :wink:

Zsazsó, drukk a péntekhez! :)

Takido, ez a vérnyomás tényleg nagyon alacsony. A nővéremé volt hasonló az egyik terhessége alatt, néztek is rá, hogy él-e még. :lol:
Szili tényleg igazi pasi, imád szerelni. Pl. múltkor az apja fogta a fúrót, a fia meg nyomta a gombot. Így bütyköltek együtt össze egy polcot az akváriumnak. Édik voltak. Na akkor jöttünk rá apával, hogy kár volt, hogy nem vettük meg karácsonyra a gyereknek a kinézett barkácsasztalt. Az volt nagyon jó érzés, ahogyan az apja nézett a fiára, olyan büszkén, és boldogan, hogy igen, ez bizony teljesen az ő fia, tőle örökölte a szerelőszeretetét. :D

Robcsi, nagyon örülök, hogy minden oké a picikéddel! Remélem, majd teszel képet, ha lesz! :wink:
A hányingert meg majd csak túléljük, ugyanis nekem még mindig nem múlt el! :evil:

Puszkány mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Baratodildi, hát álomkórral is el vagyok látva rendesen :D Reggel ha 7-kor felébredek, 9-kor már újra tudnék aludni :)
Te hogy vagy?

Athiz nemsokára már elmúlik a hányingered. Bocs, hogy részletekbe megyek, de hánysz is? Én Rékával baromi rosszul voltam, ha véletlenül 1 nap kimaradt és nem hánytam az már maga volt a menyország. A 12-13. hét körül kezdett ritkulni és teljesen a 14-15. héten maradt abba. Hát akkor nálam nem sok boldogabb ember volt a földön :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!
VAn egy kis időm, így bekukkantok.

ELőször is mindenkit üdvözlök!

RÓlam röviden annyit, hogy csüt.-ön mgeyek UH-ra, kíváncsi vagyok hogy minden okés lesz-e, és megmutatja-e magát! Hányingerem kop-kop-kop elmúlt, így a 13. héten már ideje volt. Múltkor 3 nappal idősebb volt a koránál a pocaklakóm az UH-n, kíváncsi vagyok most mit fognak mondani! Az álomasság engem is néha utolér... Sajna itt a vizsgaidőszak is, lesz egy elég kemény szigorlatom is... Nem nagyon fogok tudni jönni...

moni

Sziasztok!

Nektek is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Attól hogy még nem írok, olvasni szoktam.
S Junkó és Angyal hiányom van. :lol: :wink:

Zsazsóka örömmel látom, hogy minden rendben nálad!

Azért meg kell hogy állapítsam hogy egyre több kismami jár ide. :)

Bee
beebeey

Kriszti!
Nagyon sokat gondolok rad!Sok erot kivanok!
Kép

:cry:
ancsa81

Sziasztok!

Takido

A vérnyomásod bíztató,nekem is megemelkedett szülés előtt :).
Nekem is iylen alacsny volt és az utolsó NST-imnél mindkét gyereknél 120/80 lett,jó magas :D:D:D:D.
Én,mint pozitív példa :D!Nem az ismerősnél szültem,amúgy rosszul írtam,csecsemős az ismerősöm,de tényleg így nyilatkozott :).
De egy másik kedves csecsemősnél szültem meg Villőt,rá fogsz ismerni,Anikónak hívják,szép hosszú haja van,alacsony,kis duci és nagyon-nagyon kedves :).Tőle bmit meg lehet kérdezni!!!!!
Remélem,Gerda tudja,mikor kell jönnie :wink:!

Athiz

Látod,én is ilyen alacsony nyomáson "éltem" a terhességek alatt,tőlem is kérdezték,hogy nem vagyok-e rosszul :D!
Mára nagy drukk,minden rendben lesz,biztosa vagyok benne!
Szili, a porszívó bajnok :).Az én lányom is imád segíteni :)!

Robcsi

Gratul a szívhanghoz :).Ez tényleg megnyugtató.látom,sorstársak vagyunk,én is iylen hányós voltam...Akkor csak annyit írok,hogy kitartás... :roll:

Móni

Drukk az UH-hoz :).

Kriszti

Nagyon-nagyon sokat gondolok Rád!

Lépek,mert mindjárt órám lesz :)!

Puszi

anyapoc

robcsi:
Szerencsere nalam az alomkor es a hanyinger is mar muloban van kb 1 hete-10 napja sokkal jobb es mar csak ritkan jelentkezik. Nagyon durva volt mindketto. :roll: Most meg a babat nem erzem, a hanyinger szinte megnyugtato volt, hogy minden ok. :? A pocim viszont renduletlenul no. :lol:

baratodildi

Bee :D
Na, csak hogy hiányod ne legyen: itt vagyok! :lol: Aranyos vagy! :)

Kicsit besűrűsödtek a dolgaim, úgyanis belefogtunk a lombikba még az idén! :D Tegnap 10 tüszőm volt, csütörtökön punkció!

Krisztám,
gondolok Rád! Nagyonnagyon!

Puszi és drukk Mindenkinek!
angel37

Sziasztok!

Angyal: es nem is mondtal semmit nekunk??? :evil: :roll: :oops: :idea: :!: Ugy volt hogy csak januarban kezditek meg nem? Hogyhogy elobb sikerult?
Meselj csak!!! :D

Kriszti: en csak azt kivanom Neked hogy nagyon gyorsan tul legyel rajta!!! :cry: Sajnalom, szornyu nap lesz de elmullik es egyszer majd mar konnyebb lesz csak ki kell varni mast nem tudok irni. :(

BIldi: Te jo pelda vagy arra amit Krisztinek irtam, egyszer minden jora fordul :D Nem is tudom elkepzelni milyen egyfolytaban hanyingerrel meg almossaggal kuzdeni, jo hogy tul vagy rajta, most jon a terhesseg szebbik resze! :lol:

Anyapoc: a suli hogy megy?
Ne aggodj ha osszejon a babo rogton megyek dokihoz es kenetet is vetetek ha nem sikerul akkor is, nem lehet gond! Amugy tok nyugodt vagyok mintha ereznem hogy nem lesz semmi baj /persze tevedhetek de ne legyen ugy!/ olyan sorsszerunek erzem hogy ennek sikerulnie kell es mindennek rendben kell mennie mert ha most osszejonne ugyanarra a napra lennek kiirva mint a fiammal voltam szept. 17. :lol: de jo lenne! :D
A konyvrol mar meg is feledkeztem, jo lesz majd karacsony utan is koszike!!!

Beebee: 35 cn? Volt pe-d? Mit gondolsz van esely? Drukkoljunk? :wink:

Takido: mar tukon ulok!!! Drukk hegyek!

Ja, lanyok, megszuletett Beszti babaja, kisfiu! GRATULA NEKIK!!!

Moni: egy kalappal a vizsgaidoszakra, nem tudom hogy tudtok Ti terhesen tanulni komolyan! :roll:

Athiz: utolag GRATULALOK a 12. hethez!!! Minnel elobb mulljon el az a franya hanyinger!!!

Gorbem:
Kép
Ugy gondoltam hogy csutortokon a 11. cn-en mar megengedhetunk magunknak egy vedekezes nelkulit akkor mar 8 napja fogjuk szedni az antibogyot szerintem addigra mar nem lesz fertozes Apaban!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
mikubácsi annyira hamar megjött, hogy megvolt a kellő számú bogyó, és belefoghattunk még decemberben! :)

Bocsánat :oops: , tényleg nem nagyon jövök, de mostanában nagyon megborult minden programom, át kell(ett) szervezni szinte mindent, mert januárra készültem én is. Hát ennyi! :)

Hajrá a gumimentes 11. naphoz! :D
angel37

Sziasztok!

Zugolvasó lettem :)

Okr, kitartást nektek és sok erőt! Rengeteget gondolok rátok ...

Angel, dejó :)

Tontica, nektek szurkoláshegyek

Hát lassan itt már mindenki kismami vag mami ... :roll: Azért nem nagyon jövök mert próbálok nem erre a témára koncentrálni. Ez kisebb nagyobb sikerrel megy is. Most vagyok a 17. cn-en és három napig megint barnáztam, ugyanúgy mint az előző ciklusban. Remélem nem hormonprobléma miatt. Ha ez a ciklus sem sikerül januárban stimu injekcióval ...

Bocs hogy a többieknek nem írok, de látom mindenki jól van és ez a lényeg.
kokusz

Kókusz, de jó, hogy jelentkeztél!
Kívánom, hogy sikeres hónap legyen és ne kelljen injekció!

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, köszi és is bízom benne. Nem nagyon van kedvem sajátmagamat döfködni ... :)
kokusz

Sziasztok!

Örülök, hogy akik régebben jártak itt, azok is néha jelentkeznek! Puszi nektek! És ha tudtok, írjatok!

Robcsi, néha egy-egy róka becsúszik, de többnyire csak öklendezem, már bocsi! :?

Móni, drukk a csütörtökhöz! :wink:

Anyapoc, amikor hazaértünk, éppen felmosott a fiam, annyira cuki volt, alig bírta el a felmosófát, de csak suvickolt. :lol:

Ildi, de jó neked, hogy már nincs rosszullét, de ne aggódj, hogy nem érzed a bébit, attól még ott rosszcsontkodik a pocidban! :D

Angel, drukkolok, hogy sikerüljön a lombik!

Tonti, köszi, neked meg drukk a peteéréshez! :wink:

Kókusz, remélem, hogy nem lesz szükség azokra a csúnya szurikra, és hogy gyakrabban írsz majd! :wink:

És akkor most rólam, ha megengeditek:

megvolt az UH, szép a tarkóredő, 5,88 cm a bébikém a buksitól a popsijáig, és mindene gyönyörű. Csak éppen nem mozgott, mert csicsikált a kincsem. A kis keze a szeme előtt, és csak a hátát láttuk.
Szóval minden okés úgy tűnik.
És itt van Ő:

Kép

Pusz
Vendég

Athiz!
Nagyon szuper ez a kép! Olyan valósághű! De jó, te már túl vagy az Uh-n, én csak holnapután megyek!

moni

Reméljük ilyen kis formás popója marad! :lol:

Kép
bettike
Eger

Athiz, nagyon örülök, hogy minden rendben van. Gyönyörű baba :D

Kép
Kép
robcsi03

Köszi csajok, aranyosak vagytok!

Móni, azért olyan valósághű, mert amikor már mindent megnézett a szonográfus az UH-on, akkor átváltotta 4D-be a gépet, és színesben, "élőben" láttuk a Babócánkat. Tudom, hülye vagyok, de még el is pityeredtem. :oops:
Szóval rendes az a pasi. :D Csak sajna a kép nem színes, de így is jól látni őkelmét.
Vendég

Athiz: gratula a szep, egeszseges kisbabahoz, nagyon, nagyon orulok hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szuper ez a kep, edesen csicsikal rajta, latszik hogy nagyon jo helye van ott bent! :D
Most mar nyugodt vagy remelem mert minden a legnagyobb rendben van es lesz!!! Remelem csak par honap elteres lesz a babaink kozott!!! hi-hi-hi :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, tuti! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!
Sokat gondolunk rád.

Moni!
Drukk,hogy minden okés legyen UH-n.Örülök,hogy elmúlt a hányinger.

Athiz!
Gratulálok,nagyon édi a babátok.
Akkor már tudjátok,hogy mit kell venni Szilinek szülinapjára :D

Beebeey!
Veled mi újság?

B.ildi,Athiz!
Valóban alacsony volt végig a vérnyomásom,de semmi negatív hatása nem volt.Még az álomkór is egész jól elkerült.
Ildi,ne aggódj,hogy nem érzed a babádat,mivel én nem hánytam,egészen addig,míg meg nem mozdult nem éreztem szinte semmit.Ha nő a pocid,akkor a baba is vele együtt,ne aggódj :D

Tontica!
Kívánom,hogy úgy alakuljon a hónapotok,ahogy szeretnétek :D
Már én is tükön ülök :D

Angel!
Ez nagyon jó hír.Drukkolok nagyon :D

Anyapoc!
Meggyógyultatok?
Meddig van suli,pénteken ugye már nem mentek? Mikor lesz az iskolai ünnepély?Összeállt a kórus?
Majd figyelem Anikót :D És én is remélem,hogy Gerda tudja,hogy mikor kell jönnie :)

Kokusz!
Én is azt kívánom,hogy az év utolsó hónapja meghozza a várva várt pozitív tesztet :D

KépKép
takido

Takido, azt elfelejtettem az írásom végére tenni, hogy persze másnap megvettem Szilinek azt a bizonyos barkácscuccot. :wink:
Vendég

Athiz!
A hőmérősben már 2x gratuláltam, de elszállt, amit írtam, így most itt próbálkozom!

GRAULÁLOK :)
sonjus

Na itt sikerült, de jól elírtam :)

SZÓVAL

GRATULÁLOK!!!!
sonjus

Sonjus, ari vagy, köszi! Nem baj, hogy elírtad, így is értem! :wink:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Mi mar nem birtuk tovabb es tegnap este belecsaptunk a lovak koze! :lol: Ma folytatjuk es holnap es holnaputan es azutan es stb. ... :lol: Remelem nem lesz semmi baj!!! Drukkokat kerek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tonti!
SOK-SOK DRUKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
ancsa81

Tonti, hajrá, szurok és drukk millió!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Okr, remélem, hogy nem zuhantál nagyon magadba, ha bírsz, akkor légyszi adj hírt magadról! :|

Ancsa, neked mi lett a tickereddel :?:
Vendég

Kriszti!
En is varom hogy jelentkezz! :(

Athiz!

Az utobbi napokban nem ereztem ugy hogy szinesben kene irogatnom!
Majd nemsokara vissza teszem!

Hogy vagytok?Pocid novoget mar?
ancsa81

Ancsa, ne legyél ám elkenődve, olyan kedves csajszi vagy, és remélem, hamar megajándékoz az élet egy pocilakóval!!! :wink:

Köszönöm, nagyon szarul vagyok sajna, de még tartom magam. Igaz, ha nem sétálunk Szilivel, akkor többnyire fekve viselem csak el a világot. De ahogy felkelek, rögtön felkavarodik a gyomrom, és...
Inkább már nem is írom le! :cry:
A pocim akkora, mint egy 6 hónapos terhesé. :shock: A méhemet nagyon lehet már érezni, mint egy domb. És a babát is érzem, ha nyugiban fekszem háton, és erősen koncentrálok. Olyan édi, és akkor meg is nyugszom.

Puszillak
Vendég

Tonti, drukk!

Kép
kata05

Sziasztok!

Besztinek nagy gratula!
Athiz-Gyönyürű a babucid!Gratula!

Ma hazaengedtek a kórházból.Mindenki nagyon figyelmes,és emberséges volt velem.Nehéz 2 napom volt.Kedden reggel megkaptam a lamináriákat,aztán szerdán beindították a vetélést.Tegnap este fél kilenckor le is zajlott.
Köszönöm,hogy drukkoltatok,és lélekben velem voltatok!
Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?