Új privát üzeneted érkezett!

Mókuska
na végre, hogy meleg van nálatok !!!!!

már napok óta olyan, mintha meg akarna jönni, de mégse jön meg.... :shock: :shock: :shock:

már alig várom a keddet, hogy menjek az orvosomhoz
ha babám lesz, akkor nagyon nagyon nagyon nagyon boldog leszek :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ha nem akkor legalább kivizsgálnak alaposan :shock:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

holnap megyek karácsonyi díszeket nézni az Obi-ban

úgy várom a keddet mint a gyerekek a nyári szünetet ! :shock:

én már temetem a hónapot, nem akarok ismét hiába reménykedni aztán egy nagy lendülettel az arcomra esni...

Bea és Ádika
hogy vagytok ????????????????????

jók legyetek és vigyázzatok magatokra és a babáitokra !

vvviki

Helló Mindenkinek!Örülök,hogy tetszett a szüléstörténetünk Ádival!
Nemtudom,hogy-hogy úszhattam meg a gátmetszés nélkül! :shock: Ez nekem is furcsa!!Bár egy helyen kellett varrni 1-2 öltéssel!Még sajna mindig nagyon szenvedek az aranyeremmel! :cry:
Csak elmúlik már szépen lassan magától!De gondolhatjátok,hogy milyen szar érzés lehet,hogy 5ször meg kell gondolnom,hogy kikeljek-e az ágyból,vagy sem,mert az jó néhány percbe beletellik!Málna látta,hogy-hogy kelek fel a székből!!Igaz,Málna?? :wink:
Elég gáz!!És az a furcsa,hogy ez a szar aranyér kiszokott jönni a császárosoknál is! :shock:
A tejcim már Hála a Jó Istennek beindult!!Már nem átlátszó,és nem is sárga,hanem jó fehér!Az első éjszaka "elég gáz volt"!Két óránként kelt fel Ádika!Anyu nagyon nagy segitség,hiszen mint már irtam alig birok kikelni az ágyból,igy Anyu szokta a szopik után Ádit megbüfiztetni.Meg a fürdetést is együtt csinálják Apával!Nem sirós a Pici,csak ha éhes!Aranyos,nyugodt kieggyensúlyozott baba!!És milyen szép!!!Főleg nekünk!!
Ma volt az első olyan (napközben),hogy 4 órán keresztűl csak aludt!!A melleim már nemnagyon birták,ezért holnaptól beindul a felyés!! :shock:
Ja!!Még annyit,hogy Anyu volt bennt velem a szülésnél,mert Apa nemtudta vona megoldani,hogy bejöjjön velem!!Sajna a munkahelye..............!Meg hát az utolsó pillanatban jött a szülés!Illetve folyt el a magzatviz!Anyu vágta el a köldökzsinórt!! :lol: Imádom Anyukámat,mert Óriási segitség volt akkor,és a mai napig is az!!
Ja!!!Anyós volt bennt a kórházban látogatni! :evil: Jópofizni!Mostmár tényleg nincs meg a Palija,és akar valahova tartozni!De hozzánk ugyan nem fog!!Ha csak az jut az eszembe,hogy modta még anno,hogy mi tudjuk,hogy mitcsináljunk Ádival!!(Vetessük el!)Akkor a hideg ráz,ha csak rá kell néznem!!A kórházban megköszönte,hogy ilyen szép unokája van!!Na ettől a nőtől hánynom kell!!!
Nem is húzom fel magam!Az egyik nap amikor bejött nekem kellett engedélyt adnom,mert Apa nemakart helyettem dönteni,én megenegedetm!!Aztán másnap hivogatott,hogy beakar jönni,de én nem vettem fel,erre nem beállit???A vén k.............!!De pár perc után leráztam! :lol:
Na megyek!Mert ki tudja,hogy milyen lesz az éjszakánk!
Mindnkinek jó éjt!
Még megpróbálok egy képet feldobni,hátha ma engedi!!
Pusza!!

Kép
bea27

Nem megy!!Tegnap azt irta ki,hogy hiba!Ma meg azt,hogy a fájl tipusa nem megfelelő!! :cry: :cry: :cry:
Málna!Ha elküldöm e-mailben segitessz?? :oops: :oops:
Vagy már SOK belőlem?? :oops:

Kép
bea27

Jó reggelt.

Bea, gondolom anyukádnak is hatalmas dolog lehetett, hogy ő vághatta el Ádika köldökzsinórját.

Tényleg, nem vetettétek le Ádika köldökzsinórvérét? Tudod, az őssejtes dolgok miatt. Nem tudom, mi erről a véleményetek. Ha jól gondolom kb 300 000 Ft-ba kerül. Kíváncsi vagyok, mi erről a véleményetek!

Na, megyk, próbálok lustikázni még egy kicsit, elvégre vasárnap van.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hello, látom még nincs senki.
Reggel a hőm 37.1 C volt, erre felbuzdulva vettünk tesztet: negatív :cry:

Úgyhogy ez is bizonyítja, nincs pocaklakóm. A hőm viszont megy feljebb. Lehet, hogy valameyik nap pé-m volt?? Ezért megy felfelé? Először (szerda körül) 36., aztán 36.6, 36.8 és ma reggel 37.1. Piri nincs.

Holnap felhívom a dokimat.

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Bea

Küld el!Segítek.

Hoppá

:shock:
Lehet,hogy később volt pé-d.Ha a hőd felfelé megy akkor nem jön meg.Szerintem.

Megyek mert Máté nyűgös.Kicsit taknyosnak látom :cry:

málna2162

jó reggelt Mindenkinek !!

Kata
egy cipőben járunk, ugyanis ma reggel elkezdtem vérezgetni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
hasfájás, görcsök szerencsére nincs, de baba sem :cry: :cry: :cry: :cry:

annyira csalódott és szomorú vagyok !!!!!!!!!
nem tudok nem gondolni erre az egészre... :shock:

tegnap láttam a Csellengők című műsort és ott egy kétségbeesett nagymama kérte a lányát a tévén keresztül, hogy menjen haza a három kisgyerekéhez !
az ugyanis lelépett :twisted:
engem hét traktorral sem tudnának elvontatni a gyerekem mellől !!

Bea
nagyon nagyon örülök hogy jól vagytok ! ezen a számomra szomorú reggelen ez a jó hír nekem olyan volt mint szomjazónak egy pohár víz !!!!!
anyósod nem semmi, hogy őszinte legyek, én sem akartam volna beengedni a helyedben :evil:

anyukádnak csodás élmény lehetett, hogy ő látta először Ádikát !!!!!!!!!
unokanővéremnek is az anyukája volt bent a szülésnél és azt mondta, hogy ez az esemény minden bánatát és baját örökre elfeledtette vele !!!!!! :D

vvviki

:oops: :oops:
Hogy kell gesztenyét sütni,hogy ne legyen koksz?!

Tegnap láttam a tévében egy nagyon guszta sütőtöklevest ahhoz kell a gesztenye

málna2162

Elküldve: 2006 Április 06 Csütörtök - 22:17

--------------------------------------------------------------------------------

Én nemakarom,hogy köztünk aludjon majd a miénk!Mert a Tesóm 3
Ezt az Izabella nevet mindig elfelejtem!Anyukám orvosának a neve!Eleinte az Elizabett tetszett!Ki tudja melyik lesz!Nekem egy jósnő fiúnak jósolta az elsőt,a másodikat lánynak!Akármikor beszélünk a z elsőcskéről mindig Ádámot mondunk!Hármat jósolt,de a harmadik sorsáról mi döntünk,ezt mondta!Szerinte majd elvetetem!!Elküldtem az asztrológusos,meg az Opelos levelet?
--------------------------------------------------------------------------------

Bea, látod? Ezt írtad, még anno, amikor reménykedtél... És most már ott szuszog melletted :lol:

Kép

Kép

hoppá

http://www.online.rtlklub.hu/receptklub/?id=0612261180

nem is sütni kell hanem főzni :oops:
És főzni hogy kell,mennyi ideig?????????!!!!!!!

málna2162

Ezt is írtad, Bea, most olvasgatom az elejétől:

Az asztrológus aztmondta,hogy a születésnapom előtt fog megfoganni a baba!Szerintetek higyjek benne?
Két dologból már eggyet megmondott!És bejött!!A jósnős témához még annyit hozzáirnék!Mégpedig annyit,hogy Én kislányt szeretnék!!!!Annyi fiú van már a családban!!!És még azt is mondta,hogy ahogy megszülöm a fiút nemsokra rá,teherbeesek megint!!Igy jön majd a kislány!

Tud valamit az asztrológus :roll:

Viki, rendesen mensizel, vagy csak kicsit???

Kép

Kép

hoppá

Kata
csak egy kicsit és nincs hasfájás ( na, mondjuk ennek örülök )
a saját szervezetem szórakozik velem ! :?

vvviki

Málna!!Mi az e-mail cimed??
Sikerült a geszti??
Ma fejtünk tejcit!!Nem semmi mennyire bevolt csomósodva a mellem!! :shock:
De az én drága jó anyukám segitett!!MEGINT!! :lol:

Kép
bea27

Halihó!
Bea: és sok tejcit sikerült lefejni? Milyen volt a napotok? Nem műkszik még az Msn.-ed? Küldök egy puszit Ádi hasára, átadod?
Málna: jót kérdeztél a gesztenyébőlén készre főzöttet vettem, hasonló okokból kifolyólag...sikerült végül megoldanod? Mi van Mátéval? Ugye nem lett takis?
Kata: elejétől olvasol? Furi lehet lassan érkeznek közénk a " csíkos tesztek ".

Andi
candi

Sziasztok!!!!!!!

Bea,az a jó,ha van jó sok tejed és le is tudod fejni!!!!Én remélem nagyon sokáig tudom szoptatni majd a babómat....

Málna,én minden héten sütök(nem főzök)gesztenyét....állítólag úgy finomabb,ha előtte baáztatod,de én még sose próbáltam úgy,mert a gesztenye 80%-a víz és sütéskor az párásítja és nagyon finom.....bevágod őket,belerakod tepsibe és 200 fokon 20-30perc.....imádom...

Kata!!!!!!!!!Megy fel a hőd????Ne viccelj,az nagyon jó!!!!!Várj még néhány napot és aztán tezstelj újra!!!

Viki!Kedden minden kiderül!Menj el hormonvizsgálatra is...nem normálisak a ciklusaid....

Bocsi a többieknek,de csak néhány dologra reagálok!!!!Most értünk haza Pestről a barátainknál voltunk reggel óta és rengeteget nevettünk!!!Megnéztük a fotókat és a dvd-t az esküvőjükről,a fiúk tokányt és nokedlit főztek....jó kis nap volt!!!!!Holnap délelőtt dolgozok,délután ha lesz időm beugrok!!!!Puszilok mindenkit!Jó estét!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Bocsi,nagyon fáradt és álmos vagyok,csak azért jöttem,hogy életjelet adjak,és leírjam,hogy még egyben vagyunk.Majd holnap jövök bővebben,most megyek aludni.

Puszi,és jó éjt mindenkinek!! :D

KépKép
takido

Jó reggelt!
Szia Dóri, hogy telt a hétvége? Kialudtad magadat?
Meli: jó lehetett a tegnapi nap, finom volt a tokány? Ma azért remélem nem dolgozog rojtossá magadat, még nagy a hajtás?
Bea: ha tudsz jelentkezz, hogy telnek a napok és éjszakák, javul már az ékszered? Picur örült neked?
Muszkuru: vagy már a héten? Hogy vagy?

Andi
candi

Jó reggelt!!!Szia Andi!!!!
Fini volt a kaja,apa jó szakács :lol: nem dolgozom túl sokat,csak 13-ig vagyok,aztán megyek beszerzem a maradék ajándékot és otthon serénykedek!!!Mosok,csomagolok....nem aludtam valami jól,este korán le fogok feküdni....

Dóri!!!!!!!Pihenj,amíg lehet!!!!!De egy pocifotót még küldj,lécci,lécci!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

hellóóó

csak bekukk, 9-től megbeszélésen ültem eddig :evil:

barnázok egy kicsit, hasfájás nincs !

holnap megyek a dokihoz

vvviki

Sziasztok!

Most értünk haza NST-ről.Gerda nagyon aktív volt,meg is lett dicsérve.20 perc alatt végeztünk.Lehet,hogy igaza lesz a dokinak,és valóban itthon töltjük az ünnepeket.

Nika!
Hogy sikerült a buli?
Pihenj sokat,és pócold fel a lábaidat.Ez valamelyest segít a dagadáson+ha jól tudom bal oldalra kell feküdni.(persze ezt pócolás nélkül)
Szép ajándékot kaptál a kollégáidtól :D

Vvviki!
Kíváncsi vagyok,hogy mit ond a doki.Remélem jó hírei lesznek.

Mókuska!
Remélem azóta nem ment el a fűtésetek.
Köszönjük a recepteket :)

Bea!
Mi újság?
Köszönjük a szüléses beszámolót.Egy hasonlóval én is kiegyeznék :)
Remélem az aranyered minél előbb rendbejön.Adtak rá valamit?
Mennyi tejet tudtál lefejni? Van bőven?
Anyósról inkább nem mondok semmit. :roll:

Hoppá!
Örülök,hogy sikerült a vizsga.És nem érdekes,hogy hogyan :)
Könnyen lehet,hogy úgy vagy,mint én,hogy a ciklus vége felé volt pé.és ezért most kezd felmenni a hőd+ezért nem mutatja még ki a teszt.Drukkolok,hogy így legyen.

Meli!
Ez ám a jó munkamegosztás.A lányok dvd-t,fotókat néznek,a fiúk meg főzik az ebédet.Tudtok ti valamit :D :D
Már csináltunk friss képeket,csak fel kell tenni a gépre.Este jobban lez rá idő,akkor jövök a képekkel.

Candi!
A hétvége kissé fárasztó volt,mert 2 szülinapi bulin is voltunk.Az egyik teljes meglepetés volt az ünnepeltnek,meg is lepődött rendesen :D Nagyjából sikerült kialudni magam,de lehet,hogy lefekszem egy kicsit most is.
Ti mi jót csináltatok a hétvégén? Megvan már az összes ajándék?

Málna!
Remélem Máté nem lett beteg.

KépKép
takido

Sziasztok!

Dóri,várjuk a fotókat!!!!!

Merre vagytok mindenki????????????

Én már itthonról,szinte mindenkinek megvettem minden ajándékot,gyorsan becsomagolom őket és kész....végre!!!!!Aztán ledőlök!Puszi

Kép Kép
meli1118

egy kényes kérdésem van :

:oops: így mehetek a dokimhoz vizsgálatra, hogy barnázok ? :oops:

vvviki

Sziasztok!

Megjöttem az anyai kényeztetésből. Másfél kilót híztam a négy nap alatt. :oops: Mondtam anyukámnak, hogy most koplalhatok az ünnepekig :D (nem gondoltam komolyan).
Sajnos ma nem találkoztam a védőnénivel, mert nem volt, majd szerdán újra próbálkozom.
Ma megkezdtem a takarítást, de úgy döntöttem nem fogok ablakot pucolni :oops: (egy napot leszünk itthon karácsonykor). Nagyon jó recepteket írtatok, én még nem tudom a menüt.

Bea, remélem jól vagytok Ádival együtt. (az anyósod árthat a tejtermelésednek, ne foglalkozz vele!) Nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetd (gondolom ott lenni kicsit nehezebb). Szeretnék kérdezni priviben, ha van egy kis időd.

Hoppá, gratula :!: :lol:
Takido, szorítok nagyon, hogy jó élményeitek legyenek! :D
Meli, jó pihit, ügyes vagy a vásárlással én még nem vagyok kész. :cry:
Viki, irány a doki!
Málna, gratula a vizsgádhoz :!:
Többieknek is puszi, megyek vacsizni :oops:
Mamen (ma vagyunk 19 hetesek :D )
mamen

EGY HÉT MÚLVA KARÁCSONY !!!!!!!!!!!!!!

mindenkinek babásodást kívánok karácsonyra !

már babásoknak és babáiknak pedig jó egészséget és sok-sok örömet az életben !!

holnap gondoljatok rám délután ! akkor megyek a dokihoz

vvviki

Hello,

mai hőm reggel hatkor: 36.9. Piri nincs.
??????????????????????????????????

Nem hiszem, hogy még tesztet kéne csinálnom. Holnap hívom a dokimat, ma nem jutottam el addig. Az érdekes az, hogy sokszor álmos vagyok, néha szúrkál a hasam, meg lent is. De én akármit képes vagyok érezni, úgyhogy nem tudom, hogy ez igazi érzés-e, vagy csak halucinálok... majd kiderül, ha megnéz a doki.

Na, megyek fürcsizni.

Kép

Kép

hoppá

jó éjt mindenkinek

Kép

Kép

hoppá

Jó estét!!Nagyon lassú a b.net nálam!
Túl vagyunk a mai napon is!! :?
Nehezen indult!!Mert annyira tele voltam tejcivel,ami már jócskán el is volt tömődve,hogy Ádi nemtudott szopikázni!! :x Csak nyavalygott szegényke!!Aztán a Málna javaslatára vettünk egy kézi fejt!Avent:16.000Ft
Köszi Málna!!Bejött!!Segitett!!Nagyon szép mennyiségeket fejek le!!
Igy hirtelen nem is tudom,hogy mennyiket,de nagyon jókat!Volt itt a Védőnő (most hetente fog járni),és megdicsért,hogy MENNYI tejcim van! :shock:
Holnap hivom a gyerekorvost,mert aztmondtaa Védőnő,hogy nemártana,ha még karácsony előtt kitudna jönni!!Remnélem nem túl későn szólok neki!
Szóval ezek vannak!!Ádi még annyira nagyon nemszeret fürdeni,de majd talán idővel!El kell azt a hőmérsékletet is találni,ami neki jó!!(Fürdővizre gondolok!)
Sajna az éxerem még megvan!! :evil: Épp ma gondoskodtam róla zuhanyzás közben,de kijött ÚJRA!!!Még bekenem a szokásos esti krémmel,és igy hirtelen többet nemtudok tenni a gyógyulás érdekében!!Állitólag lassacskán visszahúzódik magától!
Képzeljétek,már 10kilót fogytam!!!
Annyira örülök neki!!Ahoz képest,hogy egy hete szültem!!!!Egyébként ma egy hetes Ádi!!
Na jólvan,mára ennyit az élménybeszámolóról!!
Majd a Málna küldi a képeket!
Mamen!!Nyugodtan KÉRDEZZ!!!
Mindenkinek Jó éjt!!

Kép
bea27

Jó reggelt,

Bea, az nagyon jó, hogy sok tejcid van. Gondolom lefagyasztod, amit kifejtél!? Már 10 kg-ot fogytál?? Nem semmi!

Dóri, ezek szerint a doki azt mondta, nem bújik ki Gerda karácsony előtt?? Te hogy érzed?? Iszod te is a teát?

A mai hőm (ugyanúgy, mit tegnap) reggel 6-kor 36.9.
Dóri, ha lett volna később pé-m, akkor sem lehetnék attól terhes... Nem tettünk róla, hogy az legyek, csak a 16-ik napig... Így jött össze. :?

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Bea
örülök, hogy jól vagytok, és, hogy van sok tejcsid is :wink:
Aranyérrel én már most szenvedek :oops: nem tudom mi lesz szülés után. Én körömvirág krémet használok rá, az jó szokott lenni :wink: :wink:
Van olyan kúp is amit terhesség alatt és szoptatáskor is lehet használni, de mindíg ráfelejtek a gyógyszertár környékén :oops: :oops:

Hoppá
sajnálom, hogy így jött össze a hónapotok :cry:

Vvviki
ha barnázol is mehetsz orvoshoz :wink: Eleve ha még halasztod már tuti csak jövőre jutsz el, akkor meg újabb hónap úszik el :roll: :roll:

Dóri
nagyon izgulok már értetek is ám :wink: :wink:
Súlyt is becsültek neked, vagy csak tapintással nézték, hogy a kicsi hozzád képest nagy Kép
Csütörtökön én is rákérdezek picurka súlyára, már persze, ha megnéz a dokim Uh.-on :roll: Na meg persze a nemére :D :D
Vasat leállították már Kép

Mamen
szépen halad az idő nálatok is :wink: Én is nemsokára szülök :D :D Már nagyon várom ám :oops: :oops:
Anyu főztjét én is nagyon imádom, majd most kiélvezem karácsonykor :wink: :wink: 1-2 plussz kg, meg majd lemegy szoptatás alatt.

Én is elkezdtem vizesedni :cry: most már néha este látványosan.
Reggelre pedig az ujjaim dagadnak be. na, nem baj.
A viszerem szerencsére nem lett csúnyább, igaz szebb sem, de amíg nem romlik, addig jó.

Na, felébredt a kismanóm, megyek Kép

Kép Kép Kép Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

Bea
Ügyes vagy és szerencsés, hogy sok a tejed. Könnyebb fogyni is :lol:

Hoppá
Menj vissza a dokihoz, talán babát is talál az Uh-gal... Lehet, hogy a HCG szinted alacsony, de terhes vagy???

Nekem 36,8, egre alacsonyabb. DPO 8. Általában 9-10 után megjön. :cry: :cry:
Nagyon szomorúak vagyunk, apa még könnyezett is reggel.

Pedig ez a hónap tényleg jól indult...

Kép
Vendég

Sziasztok!
Sziszi sajnálom, de remélem nem lesz igazad, beágyazódási hőeséshez késő van szerinted?
Mamen: jó is a Mama főztje, takarítást ne vidd túlzásba.
Hoppá: tudtál időpontot kérni a dokitól?
Plútó: ez az aranyér....jó lenne még a szülés előtt valamennyire visszaszorítani, ne kelljen szenvedned vele olyan sokat, mint Beának.
Bea: ez jó, hogy van ennyi tejecske, Ádi is hurka -gyurka lesz, ha mind megeszi! Látod nem hiába kérdezte mindenki a fejőgépet anno. Elteszitek a tejecskét? Milyen avédőnéni?
Mókuska: megsütöttem a mnarancsosodat, nagyon finom lett! Mégegyszer köszi.
Dóri: Én is kész vagyok a bevásárlással, már csak sütök-főzök.
No meg takarítok.
1-2 napig nem leszek szerintem, viszik el a gépemet kicsit feljavítani, jók legyetek!

Andi
candi

Ma dolgozom utoljára. :P

Tomi beteg. Már nem engedem oviba, valami skarlátszerű baja van megint, de doki sem tudta tutira megmondani. Most torokváladékot tenyésztenek, pénteken lesz eredmény. :shock: Utána vérvétel.
Úgy le van fogyva és vérszegény is, most vasat kapott.
Meg persze megint antibiotikumot :twisted: .

Gondoltam mindent megcsinálok otthon, amíg a fiúk nincsenek, de most lesz egy kis segítségem :wink: . majd együtt takarítunk, meg sütünk :lol: Már nagyon várja.

Andi
Jó lenne, de sajnos ez szerintem már nem beágyazódás.
Vendég

hellóóó !

ma reggel teszteltem és negatív :cry:
piri még nincs :?
délután megyek a dokihoz

vvviki

Sziasztok!

Bea kért meg,hogy tegyem fel a képeket:
Ádi tündéri!!!!!!
A konyha meg nagyon állat!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

málna2162

Sziasztok!!!!Megyek 13-ra dolgozni,de semmi kedvem,nagyon fáj a fejem,tüsszögök és könnyezek :shock: mint a tavaszi allergiakor....állati felemelő....

Aranyeres lányok!!!!!Én FLP-t használok vitaminként,aloe verás és van nekik egy LIPS nevű termékük,valójában,mint a neve is mutatja,ajakír,de van 2+ funkciója:használható még herpeszre és aranyérre....van egy ismerősöm,neki ajánlottam a szülése után és nagyon gyorsan elmúlt neki tőle....ha van ismerősötök,aki ezzel foglalkozik,rendeljetek....800ft körül van,de nagyon sokáig elég...nézzetek utána!!!

Mindenkit puszilok!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok, megjöttem!

Annyi mindent írtatok, alig győztem visszaolvasni :D és persze mohó voltam, csak faltam a sorokat és olvasás közben nem jegyzeteltem, szóval bocsánat, hogy nem írok mindenkinek külön :oops:

Bea, gratulálok Ádihoz!
Köszönöm a szüléstörténetet, így olvasva nem is volt annyira vészes :wink: :roll:
A végeredmény pedig egyszerűen gyönyörű!!!

Látom mindenki készülődik a karácsonyra, nagyon szorgalmas kis angyalkák vagytok, én annak ellenére, hogy másfél hétig otthon lógattam a lábamat, nem túl sok mindent intéztem.

Nyúlgyereknek és apának már megvan az ajándéka, de a többiek ajándékcsomagja még elég hiányos :?
Dávid Godzilla meglehetősen egyszerű eset, mindegy csak KAJAAAA legyen :lol:
A Fressnapfban 5 perc alatt összeválogattam neki a fél boltot :D

A héten kell mennem terheléses vércukorra, még gyűjtöm hozzá az erőt és a bátorságot, de sokáig nem húzhatom :?

Amúgy jól vagyok, émelygés és gyomorégés a múlté, mostanában már csak a rám egyre jobban ható nehézségi erőt kell leküzdenem, pl. kanapéról felálláskor / nyúlgyerek mellől feltápászkodáskor ...

A barátnőm tegnap felvilágosított a dokim és az általa ajánlott szülésznő "nem hivatalos" tarifáiról, szóval azt hiszem szereznem kell egy sísapkát és mehetek bankot rabolni. :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Tegnap már nem jutottam ide, egyész nap nagy rohanásban voltunk, csak reggel és este voltunk itthon. Mondjuk sokat még ma sem, de Danival mászkáltam a városban 3 körül meg mennem kell Liliért :roll:

Bea
Ádi még mindig nagyon szép! :wink: Olyan édes kis kerek pofija van :lol:

Musz
Terheléses vércukor brrrrr :shock: Ha csak rágondolok egekbe szökik a vércukrom :roll: :lol: Bankrablás :lol: másfelől meg :( -a nem hivatalos tarifa miatt :twisted:

Bocsi, h nem irtam mindenkinek, de rohanok, muszáj hasznossá tennem magam, h ne 23-án kellejen mindent megcsinálnom :roll:

Kép
Kép
mókuska

Bea? csodás Kisfiad van.
A konyha meg csábító, mennék főzni szívesen.
Musz: de jó, végre itt, végigdolgozod a hetet? Nyúlgyerek biztos tobzódott Anyja otthon volt egész héten.
Így karácsony előtt mit neked egy kis cukros lötty, legalább felkészíted magatokat a bejglire is. Olyan horribilis a tarifa? És ha kevesebbet ad az ember, mi van? Inkább vegyél egy jó nyomtatót karácsonyra és gyártsatok egy pár húszezrest nekik.
Mókuska: akkor fuss! Este ha tudsz gyere.
Meli: de most mire lehetsz algériás? Nem lehet, hogy a munkára, na még pár nap aztán kis pihenő, vigyázz magadra.
Málna: jók a képek, de veled mizu?

Andi
candi

Szia Andi,
Igen, Nyúlgyerek nagyon örült, egész nap szabadon garázdálkodhatott, sőt a nap végére már annyira hiányzott neki a ketrece, hogy esténként magától bement :lol:
Pedig eddig mindig könyörögnöm kellett :D
Hatalmas simogatás-orgiákat rendeztem neki, együtt reggeliztünk - én a földön, ő mellettem, csak akkor ijesztett meg egy kicsit, amikor bele akart mászni az ölemen keresztül a müzlis-edényembe :D
Biztos neki is bejön az epres-joghurtos müzli :lol:

Andiii, nekem is szép a konyhám, szóval izé...:roll:
:lol:
De ma estére már megvan a menü: előhívok a mélyből egy kis röfihusit, fűszerek, majd ananászt fogok a szeletek tetejére kupacolni, sajtot rájuk, és irány a sütő. Egy kis ideig fólia alatt, aztán pucéran hawaioznak egy órányit a sütőben, és kész is a vacsora - ma tanultam a receptet a kolléganőmtől, miután beleettem a kajájába (rossz szokásom szerint... mióta pocaklakóm van, nem tudok ellenállni a csábító illatoknak, de azt hiszem itt a cégnél már megszokták - vagy nem ebédelnek velem... hehehe) :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Basszus, most hívott apa, hogy megindult a konyhaszekrény... :shock:
Lefelé :shock:
Az egyik felső elem, amelyik hanyagul lett rögzítve a hivatalos konyhaösszerakók által... :evil: :x
1 év után elunta a függeszkedést :shock:

Apa most pakolja ki a tányérokat

Nekem mindig ez volt a rémálmom

Nem kellett volna a falra festenem az ördögöt :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz: ennyire nem lehet jó a konyhád :shock:
Maradt valami a tányérokból? Még jó, hogy nem voltál éppen otthon, gondolom nem semmi hangja lehetett.
Szerintem Te ma este nem husit fogsz sütni, vegyél hazafelé egy pizzát. :?

Andi
candi

Sziasztok!

Bea!
Ádi egy cuki-muki :D :D .Örülök,hogy sok tejed van :) És bíztató ez a 10 kiló minusz.
A konyha nagyon szép lett.És milyen jókor készült el :D

Muszkuru!
Jó,hogy újra köztünk vagy.Sikerült kicsit feltöltődni?
Remélem nem tett nagy kárt az útnakindult konyhapolc.
A terheléses vércukor meg nem olyan vészes.Csak vigyél citromlét :)

Candi!
Ügyes vagy,hogy végeztél az ajándékokkal.Jó sütés-főzést.Sajnálom,hogy nem leszel pár napig :(

Vvviki!
Írd meg,hogy mi volt dokinál.

Hoppá!
Kár,hogy csak 16.napig tudtatok próbálkozni.Akkor valóban ki kéne mutatni már a tesztnek,de azért várjuk ki a végét.Nem te lennél az első,akit megtréfál a teszt :)
Iszom a teát. :) Igazából hétvége felé már többször keményedett,meg görcsölgetett a hasam,de mostanra leállt.Úgyhogy lehet,hogy tényleg kihúzzuk a karácsonyt.

Anyusziszi!
Remélem Tomi már jobban van,és nem skarlátos.
Én is azt mondom,mint Candi,simán lehet beágyazódási hőesés,úgyhogy még ne sírjatok.

Mókuska!
Azért csak mértékkel rohanj,nehogy kitikkadj 24.-re.

Meli!
Remélem nem leszel beteg.Az most igazán nem hiányozna.
Én is hallottam erről a termékről.Anyukámnak is ajánlották. :)

Kis_Plutó!
Örülök,hogy nem lett rosszabb a viszered.
Vasat már nem kapokElfogyott az 5,és nem írtak fel többet,mondván remélhetőleg elég lesz.
Legutóbb nem csinált UH-t a doki,úgyhogy csak tapintással következtetett a baba méretére.
Kíváncsi vagyok,hogy neked mit mondanak.és hogy valóban Esztike van-e ottbent. :) Tényleg fiúnevetek van?

Már egy sütit megsütöttem ma+egynek legyúrtam a tésztáját. :D
És kaptunk egy csodaszép fenyőfát :)

KépKép
takido

Sziasztok!!!!!!!Most sem írok senkinek,külön,ne haragudjatok,de nagyon fáj a fejem,úgyhogy készüljetek:vagy hó jön,vagy eső....mindig fáj a búrám,ha jön a melegfront,ciklon.....tökjó,azt hittem sose lesz vége a mai napnak....megyek zuhany és ágy!!!!Puszi mindenkinek,jó éjszakát!!!!!!!
Holnap nem dolgozok,ha nem leszek ismét ilyen tápos,akkor jövök!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

jó estét Mindenkinek !

Musz
de jó, hogy megint itt vagy !!! :D :D :D :D :D
nyúlgyereket imádom !!!! van még képed róla ?? :?:
ez a konyhaszekrényes dolog nem semmi, szerencse hogy nem voltál otthon !!

Meli
nekem is fáj a kobakom, jön a melegfront :shock: :shock:
aludj egy nagyot !!!

Bea
Ádika GYÖNYÖRŰ !!!!!!! őt is imádni fogják a csajok ! :D

bocsi, hogy most nem írok többet, de nemrég jöttem haza az orvostól és kicsit megrémültem
azt még nem tudja, hogy lesz-e babám, viszont van egy kis hüvelyi fertőzésem :oops: :oops:
de hogy honnan ???? :shock: :shock:
csütörtökön kell mennem UH-ra, mert a doki szerint lehet, hogy cisztám van..... :cry: :cry: :cry:

jók legyetek !

vvviki

Hello,

Viki, mi az, hogy nem tudja, lesz-e babád?? Lehet, hogy mégis terhes vagy, vagy hogy érted??

Beszéltem a dokimmal, a héten zabin van, majd jövő hét szerdán kell hoá mennem uh-ra. Megnéz, hogy mi lehet.

Musz, örülök, hogy újra itt vagy. Konyhaszekrény... nem semmi. Otthon volt a párod, vagy amir hazament addigra lógott???

Sziszi, nem mérted előbb a hődet, mint szoktad?

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Takido
Próbálok nem kibukni ezért zsufolom össze most a napjaimat aztán hét végén már lazitani akarok. pl. a karácsonyi menünk is nagyon egyszerü lesz, h ne töltsem az egész napomat a konyhában :wink:

Muszkuru
Még jó, h nem voltál otthon mikor leszakadt a szekrény! Akár baleset is lehetett volna belőle :shock: Édi lehetett a nyuszi mikor kiváncsiskodott a reggelid után

Viki
Szoritok, h csak sejtés legyen a ciszta! De legalább most alaposan kivizsgálnak és tudsz vmi biztosat, h mi a gond!

Képzeljétek! Ma mikor mentem Danival a postára épphogy átérek egy uton mikor szirénázva bekanyarodik 2 rendőrautó. Aztán még 2. Visszafelé menet kukkoltam mi lehet-hová mentek, de semmit nem láttam. Aztán mikor az oviból jöttünk (már apával, utközben felvett minket) látjuk, h le van zárva az a rövid ut szakasz, fehér ruhás helyszinelők hemzsegnek az IBUSZ iroda előtt. Fegyveres rablás volt! :shock: Még jó, h nem arra jöttem el Danival -az utcánk mellett van. Este hallottuk, h tegnap v. tegnapelőtt fegyveres rablás volt Kisterenyén a benzinkutnál aztán az itteni Tesco benzinkutnál is..... Tiszta gengszter város :roll:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska
tényleg jó, hogy nem arra mentetek. Nem futott végig a fejedben a gondolat, hogy lehet, hogy láttad a rablót?? :shock:

Kép

Kép

hoppá

Hát nem igazán nézelődtem mert siettem feladni a lapokat -az ovi meg az ellenkező irányban van. Az előbb megtaláltam a neten is a hirt, állitólag 2 simaszkos férfi rabolt. Az iroda előtt lehet parkolni is, szóval elképzelhető, h egyből autóba pattantak :roll:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska
tiszta krimi !!!
a cisztától rettegek !!!!!!

vvviki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?