Helló Mindenkinek!Örülök,hogy tetszett a szüléstörténetünk Ádival!
Nemtudom,hogy-hogy úszhattam meg a gátmetszés nélkül!
Ez nekem is furcsa!!Bár egy helyen kellett varrni 1-2 öltéssel!Még sajna mindig nagyon szenvedek az aranyeremmel!
Csak elmúlik már szépen lassan magától!De gondolhatjátok,hogy milyen szar érzés lehet,hogy 5ször meg kell gondolnom,hogy kikeljek-e az ágyból,vagy sem,mert az jó néhány percbe beletellik!Málna látta,hogy-hogy kelek fel a székből!!Igaz,Málna??
Elég gáz!!És az a furcsa,hogy ez a szar aranyér kiszokott jönni a császárosoknál is!
A tejcim már Hála a Jó Istennek beindult!!Már nem átlátszó,és nem is sárga,hanem jó fehér!Az első éjszaka "elég gáz volt"!Két óránként kelt fel Ádika!Anyu nagyon nagy segitség,hiszen mint már irtam alig birok kikelni az ágyból,igy Anyu szokta a szopik után Ádit megbüfiztetni.Meg a fürdetést is együtt csinálják Apával!Nem sirós a Pici,csak ha éhes!Aranyos,nyugodt kieggyensúlyozott baba!!És milyen szép!!!Főleg nekünk!!
Ma volt az első olyan (napközben),hogy 4 órán keresztűl csak aludt!!A melleim már nemnagyon birták,ezért holnaptól beindul a felyés!!
Ja!!Még annyit,hogy Anyu volt bennt velem a szülésnél,mert Apa nemtudta vona megoldani,hogy bejöjjön velem!!Sajna a munkahelye..............!Meg hát az utolsó pillanatban jött a szülés!Illetve folyt el a magzatviz!Anyu vágta el a köldökzsinórt!!
Imádom Anyukámat,mert Óriási segitség volt akkor,és a mai napig is az!!
Ja!!!Anyós volt bennt a kórházban látogatni!
Jópofizni!Mostmár tényleg nincs meg a Palija,és akar valahova tartozni!De hozzánk ugyan nem fog!!Ha csak az jut az eszembe,hogy modta még anno,hogy mi tudjuk,hogy mitcsináljunk Ádival!!(Vetessük el!)Akkor a hideg ráz,ha csak rá kell néznem!!A kórházban megköszönte,hogy ilyen szép unokája van!!Na ettől a nőtől hánynom kell!!!
Nem is húzom fel magam!Az egyik nap amikor bejött nekem kellett engedélyt adnom,mert Apa nemakart helyettem dönteni,én megenegedetm!!Aztán másnap hivogatott,hogy beakar jönni,de én nem vettem fel,erre nem beállit???A vén k.............!!De pár perc után leráztam!
Na megyek!Mert ki tudja,hogy milyen lesz az éjszakánk!
Mindnkinek jó éjt!
Még megpróbálok egy képet feldobni,hátha ma engedi!!
Pusza!!