Új privát üzeneted érkezett!

Én nem karácsonyozok, hanem szintén dolgozom.
Ráadásul nagyon bal lábbal ébredtem, egész éjjel hülyeségeket álmodtam. Szóval irgum-burgum hangulatban vagyok rendesen.

meriann

Sziasztok! Úgy látom, nagy pangás volt ma. Köszi Esztora, mindjárt megnézem.

Nem lehet igazán jó ma dolgozni, de valakinek azt is kell. :)

Kép
nikóska

Nikóska ugye Te jelöltél az iwiwen?
Visszaigazoltalak.

Szerintem mindenki karácsonyi vásárokon volt.
Végül is az utolsó hétvége az ünnepek előtt.
Azért iregykedek, de az vigasztal, hogy 1,5 nap és vége az évnek a meló szempontjából.

meriann

Hát, mi fenyőágakat mentünk szedni a közeli erdőbe. Nagyon jó volt. Tudjátok, most a szokásos jóérzésen túl minden lépést értékelni tudok, amit rosszullét néllkül teszek meg. Vszínűleg mindig így kellene élnünk, h értékeljük, ami van, amire képesek vagyunk - az életet.
No, nagyon filozófikus vagyok, úgy látszik. :)

Megnyugtatlak Titeket, az én férjem sem szereti az ilyesmiket. Most még hiányzik is jópár karácsonyi ajándék, mert ugye én eddig nem, ő meg csak ha pontos listát írok - azt meg nem mindig könnyű, ugye az ihletnek is van szerepe.

Párkányban voltam, Ghymes koncerten. A szívem csücskei, ha tehetem, elmegyek a koncertjeikre.

Kép

Kép
nán-dorka

Az biztos klassz lehetett. Friss levegő, fenyő illat hmmmm...

meriann

Sziasztok!
Nándorka extra hiper-szuper IRIGY-IRIGY a Gymes koncertért!
Nahát, mikben van részed! Egyszer itt is koncerteztek az erődben, de akkor sajnos még nem ismertem apát, így nélküle voltam. Mint utóbb kiderűlt, neki is nagy kedvence. Igazándiból velem is ő szeretette, ismertette meg jobban. Azóta Lilla is nagyon szereti hallgatni a gyerek cd-jüket. :D

Mi végűl Győrben kötöttünk ki a karácsonyi vásárban, Pest helyett. Azért ott, mert Pestre hajnalban, vagy du. tudtunk volna menni. Természetesen most is a kiscsajnak vásároltunk főleg. :wink:
És képzeljétek apa is jól érezte magát! :lol: Vagy, legalábbis ezt mondta! :mrgreen:
Ha már ott jártunk bementünk az Árkádba is, amitől annyira nem voltunk elájulva.
Apának megint nem meglepetés lett vásárolva, de legalább már megvan. :roll: És tuti olyan, aminek örűl. Szóval mi nagyon jól éreztük magunkat kettesben, bár nekem Lilla írtóra hiányzot!

Merike a jövő karácsonyt már te is gyeden töltöd, és akkor csaviztok a kisbabáddal! Kép
Addig is kitartás, gyorsan eltellik az a 1,5 nap! :wink:
Puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak kicsit elhavazva. :)

Fioona:
mi is a városban és az Árkádban voltunk. Iszonyat tömeg volt.
Sajnálom, h nem futottunk össze. :(

Most rohanok is

pussszzz
Vendég

sziasztok!

Nikóska nagyon szivessen!
megvolt a mozi,Lányok a Holiday cimű filmet kötelező megnézni ha tehetitek!annyira jó volt!
most pedig egészségesen étkezem :lol:
kínai zöldséges sült tésztát tömök ezerrel.
nekünk még jővőhéten lesz a karácsonyi roham.nem árulnak fát a szokott helyen :cry: keresnünk kell v.mit holnap.

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona úgy legyen. :)

Még nem vettünk meg mi sem minden ajándékot, de majd a héten.
Nem zavar túlzottan a meló, csak most minden probléma ami előjöhet az elő is fordul és ez viszont irtóra dühít.

Na, megyek vissza még melózni.
jó éjt
pusz

meriann

Sziasztok!
Meri, igen, én jelöltelek. Kicsit nehezen tudom még kezelni az iwiw-et, össze-vissza lépkedek, de majdcsak megtanulom. Zoli aranyos volt, mivel én még nem igényelhetek meghívót, a lelekemre kötötte, valahonnan próbáljak meg szerezni neki is. :D

Kép
nikóska

Klassz, h élveztétek a mászkálást!
Engem is fellelkesítetek a vásárlások leírásával, és össze fogom írni, kinek mi kell még, mert ha már koncerten voltam, akkor igazán nem illős az, h vásárolni meg nem tudtam... :roll: Bár a fiacskámmal egy csomó szép kis apróságot készítettünk már ajándékba.

Meri, ne bosszankodj, Te olyan ügyes és lelkiismeretes vagy, h úgyis mindent megoldasz!

Fioona, nemrég Révkomáromban voltak, a Jókai Színházban. Majd szólok, ha megint arra járnak a közeletekben, jó? És azt tudod, h 2 gyereklemezük van?

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok!

mindjárt elalszok!
sütök ezerrel pogácsa,muffin...
Nikóska Vicky irta a 66. oldalon hogy van meghivója kérdezd megtőle.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Latom mozgalmas volt a hetvege :wink:

Hajni sajnalom a mensit... :(

Vickyvel mi ujsag ezugyben?

Ma ugy faja pocim egesz nap,de az emesztesem miatt,hatarozottan erzem.....nagyon bena mostnasga es emaitt fajdogal a pocim :(
Legszivesebben reggel otthon maradtam volna...na de mar nincs sok...
Holnap meg csutortokon bejon megint az utodom,de elesben csak januartol.remelem par het alatt betanul tutkora es januar vegen mar otthon pihizhetek...

Mi is hetvegen vasarolgattunk,de karacsonyra nem iagazan,csak mezeskalacs hozzavlokat,mert begyurtam vegre 1,5 kilo lisztbol a 3xos adagot...hurra :lol:
Ketnapja pihen,kezdhetem sutni!Annyi lesz,hoyg most nem panaszkodhata csalad! :wink:
tavaly rekalmaltak,hyog mi za,hoyg mar szilveszterkor nincs :lol: :lol:
pedig tavaly is dupla adag volt, 1 kilo lisztbol! :shock:
Dragam szombaton ezerrel dolgozott,vasranap meg nagyimmal karacsonyoztunk,es szulinapoztunk.Szoval meg a heten veszunk Anyuak ajit,az hianyzik meg,na meg en a draga Ferjecskemnek...

Ezstora,hu akkor nalatok most jo illat elhet nagyon :wink:

Csajok kinek mi amenu karacsonykor?
Miket suttok?
En lehet,hoyg amezeskalacs melle megs utok aprosutiket,de nalunk a bejgli a nagyik reszortja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Millio puszi Mindenkinek!!!!

Kép

Kép
arwen07

Nikóska: bocsi, de már odaígértem a meghívómat. Nem megy valami gyorsan. El kell telni sok napnak mire igényelhetsz, aztán megint soknak mire megkapod. Jelenleg az igénylés után vagyok már egy hete és még semmi.

Mézeskalácsot én is szeretnék sütni, bár még soha nem csináltam.
Majd meglátom, mert úgy tűnik, hogy beetetés volt csak ha hétvégén dolgozol...

meriann

Sziasztok!

Hajni :(

Micsoda finomságokról megy a téma. Egész megéheztem :)
Én bevallom nem vagyok valami nagy szakács, főzni még csak-csak, de sütni nem igen szoktam.
De szilveszterkor vendégek jönnek és megigértem a drágámnak, hogy sütök valamit. Tudtok valami aprósütit, amit könnyű megcsinálni és sok lesz belőle?? :lol:

A karácsonyi menüt anyuval főzzük. Lesz húsleves, rántott halacska krumplisalátával meg pulykát sütünk. A bejgli anyukám dolga, de idén én is segédkezek, mert meg szeretném tanulni :)

Hogy vagytok ma?

Kép
bodzi

Sziasztok!

Hajni annyian voltak, hogy simán elmentünk volna egymás mellett. Lehet, hogy találkoztunk is. Marci látta a csacsit, kecskéket? Én úgy sajnáltam, hogy Lilla kimaradt belőllük. Van 2 bari pár percre töllünk, őket is mindig meg kell csodálni. :D

Bodzi csinálj somlóit. Ha tudsz piskótát csinálni, az nagyon egyszerű. Nálunk zserbó lesz még, (közkívánatra) még, meg mézeskalács, meg persze beigli. Töltött káposzta is, de azt nem én csinálom. 8)

Meri könnyű a mézest sütni, én is tavaly csináltam elősszőr, nem ördöngős. És ahogy Arwen is írta, a tésztát elkészítheted napokkal a sütés előtt, és igény szerint teszel be a sütőbe. :wink:

Nándorka nekünk a "Csak a világ végire" van meg, azon kívűl én olyan lemezükről tudok, amin meséket mondanak, és közben az ő számaik vannak. Arra gondolsz?
Megyünk sétálni. :lol: Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Bodzi, edesetvagy sosat szeretnel sutni?
nekem van egy karacsonyi aprosutik c. konyvem,abban nagyon kirayl aprosutik vannak!Es sok eygszeru van benne!!!
Sosonak viszont a sajtos rudat ajanlom,mert az konnyu,es sok lesz belole!
leirom az en receptem,ha gondolod,es sosat szeretnel sutni4ha edeset,arra is tudok otleteket :lol: :lol: :lol:

Mari,a mezes titka az,hoyg nagyon rovid ideig kell sutni!En 6 percre teszem be es a kozepesnel kisebbre (8 fokozatbol a 3asra szoktam!).Amikor kivezsem meg lagyak,de par perc es megkemenyednek,de puhak maradnakmegis4Viszont amint kihulnek,egybol be femdobozokba,es abban meg tovabb puhul,hetekig kiraly!!!!
Ja es ne nyujtsd tul vekonyra,mondjuk olyan fel centisre!!Mert akkor is hamar kiszarad ha vekonyra nyujtod!!!!
Ha kell szivesen leirom az en mezesem receptjet! :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
arwen07

Fiona,de jo setalni!!na azt en is mennek szivesen!!!!!!
Olyan jol kiszellozteti a fejem!!!!

Csajok en most gesztenyepuret kivanok!!!jaj!!! :shock:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Most végeztem a melóval.

Merike:
ezek nagyon szépek...
én is, én is, én is....
Kérek szépen receptet. :)
Ezt az alsót is Te sütötted??
Vendég

Köszönöm a tippeket :)

Arwen én arra a sósra neveznék be. Kérek-kérek receptet!!!!! :)
És rettentő jól néznek ki ezek a sütikék

Kép
bodzi

Hajni: sajna ez nem az én sütésem. Nem mondanám egy konyhatündérnek magam.
A recept viszont engem is érdekelne.

meriann

ÚúÚ, bakker, tisza hülye vagyok. Szval az előbbi hsz-on Arwennek ment. :lol:

Merike. bocsi. :oops:
Vendég

Arwen azt áruld el nekem, hogy melegen vagy kicsit kihűlve könnyebb lesztedni a sütőpapírról. Tavaly azzal szenvedtünk, és nem emlékszem melyik megoldás volt a befutó. :oops:
Egyépként én eddig a mézessüti keveréken lévő receptet sütöttem, és nekem bevált.
Most találtam egy másikat. Talán azt is kipróbálom. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

[quote="arwen07"]F írta:arwen07iona,de jo setalni!!na azt en is mennek szivesen!!!!!

Sajnos a sétának hamar vége lett. Apja megfutatta a sáros földön. :evil: Naná, hogy elesett, és jöhettünk haza, mivel egy pocsolyába landolt. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Esztora, köszi, megkérdezem Vickytől.

Én igazán nem fogok sütögetni, lehet, hogy muffint sütök majd. Igazán időm sem lesz, meg nem igazán bírom rávenni magam. Amúgy kacsát fogok sütni, valószínű egyben, Zoli megrendelte, hogy ültessük sörösdobozra, és úgy süssük meg, egy kis mézzel bekenve.

Kép
nikóska

Vicky, küldtem privit, remélem odaért. /Szerintem 3x is elküldtem/

Kép
nikóska

Szép látvány lehetett. Sírt is?

Holnap megint nem leszek, mert mennem kell be - állítólag az idén utoljára - a képviseletre. Hát így legyen. Olyan jó lesz 2 hétig hallani sem a melóhelyről. Az viszont tuti. :wink: Minden elérhetőségemet kiiktatom.

Na, megy aludni, mert holnap megint hajnalban indulok és elég nehezen viselem. Ráadásul megint fáj a torkom, vagy még mindig és el van dugulva az orrom, így alig tudok aludni. Nincs valakinek valami jó ötlete torokra, vagy orrdugulásra? A "Nózi" inhaláló semmit nem ér. Negrót eszem, az sem. Már foghagymás piriítóst is ettem, az sem használt.

meriann

Nikóska, nem kaptam meg!!!!!!!

Arwen, köszi az érdeklődést, röviden annyi, hogy ma reggel megjött. De erre számítottam már szombat óta, és még mindig javíthatatlanul optimista vagyok :) :)

A héten költözünk, így most egy darabig biztosan nem fogok tudni jönni.

Ezért most szeretnék mindannyiótoknak NAGYON BÉKÉS, BOLDOG, ÁLDOTT ÜNNEPEKET KÍVÁNNI sok szeretettel! :)

Aztán amint van újra netünk, jövök ám, nem úsztok meg :wink:

Pusz,
V.

Kép
vickybabe

sziasztok!

megvan a fa.olyan 2,20 magas norman nagyon formás darab.
volt osztálytársamtól vettük és szerencsére megismert igy mindjárt 1,70 lett a fa mert méterre számolják az árát.
elfáradtam ma rendesen.
nálunk a menű pulyka lesz karácsonykor.
süti pedig túros v.mi (nem tudom a nevét) ezt csak ilyenkor szoktuk csinálni.R.-hez viszünk Sthal féle meggyes sütit meg még v.mit.
náluk nem tudom mi lesz a menű,halászlé biztos :(
sajnos a szagát sem birom.
Vicky várunk vissza és nektek is Nagyon Kellemes Ünnepeket!

Bridzsi

Kép
esztora

Meri, de jó! Emlékszem még, milyen jó is ilyenkor, a hosszú szabi elött!
Án nem sírt az én nagylányom. Csak zavarta, hogy sáros lett a keze is. Azt utálja! :twisted:
Hol van az a képviselet? Pesten?
Adriennának múltkor ajánlottunk homeos orrsprayt, illet még valamilyet, de abban Esztora volt tapasztalt. Talán tengervízes? :shock:

Viky neked is szép ünnepeket, az új házban! :lol:

Esztora ez ám a mázli. :wink: Nekünk ezüst fenyő van, olyan 1,60 körül, nem tudom pontosan, mert nem méterre volt. Muszáj, hogy elférjen az asztalon, mivel Lilla olthatatlan vágyat érez a színes díszek után. Egyépként pont ma láttam a TV-ben egy Feng-Shui szakértőt, aki külön kiemelte, hogy nem szerencsés a kék-ezüst dísz a fán. Persze nekünk olyan van, már 3. éve! :mrgreen:
Stahl féle csokis tallért még nekünk is bekéne iktatni, de félek, akkor kitér a hitéből a védőnő januárban. :D
Még ezen gondolkodom:http://www.stahl.hu/index.nof?o=0&nyelvid=1&k1=1&k2=27&receptid=304

KépKép
KépKép
fioona

Bizonyára észrevettétek, hogy mostanság alig jelentkezek be hozzátok. Ezért elnézést kérek, és nyugodtan „kövezzetek meg”. Sajnos ennek nagyrészt technikai okai vannak. Elég rossz a netem (mobilról megy), és nincs hozzá így nagy türelmem. Amúgy még mindig nem lábaltunk ki a ház körüli munkákból, most éppen tetőcsere zajlik nálunk, de már mindenki izgul a hó miatt.
Én azért minden nap gondolok rátok. Csak bízni tudok abban, hogy nem haragszatok!
Remélem minden kismama és kisbaba jól van, és a leendők is nagy lelkesedéssel várják a pozitív eredményeket.
Mi is jól vagyunk, babóca 17 hetes. Remélem mihamarabb tudok csatlakozni rendes hálózaton a netre, és akkor nem lesz ilyen problémám. Addig is amint tudok, jövök!

Előre is kívánok nektek NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, SZERETETTELJES KARÁCSONYT, ÉS SIKERES ÚJ ESZTENDŐT!!!!! JA, ÉS SOK-SOK AJÁNDÉKOT!!!!
Puszi mindenkinek!

Benita
benita

Bizonyára észrevettétek, hogy mostanság alig jelentkezek be hozzátok. Ezért elnézést kérek, és nyugodtan „kövezzetek meg”. Sajnos ennek nagyrészt technikai okai vannak. Elég rossz a netem (mobilról megy), és nincs hozzá így nagy türelmem. Amúgy még mindig nem lábaltunk ki a ház körüli munkákból, most éppen tetőcsere zajlik nálunk, de már mindenki izgul a hó miatt.
Én azért minden nap gondolok rátok. Csak bízni tudok abban, hogy nem haragszatok!
Remélem minden kismama és kisbaba jól van, és a leendők is nagy lelkesedéssel várják a pozitív eredményeket.
Mi is jól vagyunk, babóca 17 hetes. Remélem mihamarabb tudok csatlakozni rendes hálózaton a netre, és akkor nem lesz ilyen problémám. Addig is amint tudok, jövök!

Előre is kívánok nektek NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, SZERETETTELJES KARÁCSONYT, ÉS SIKERES ÚJ ESZTENDŐT!!!!! JA, ÉS SOK-SOK AJÁNDÉKOT!!!!
Puszi mindenkinek!

Benita
benita

Még csak itt vagyok, mert ülve is alig kapok levegőt, nem hogy vízszintesben.

Mi lett velem??? :shock: Ennyire megfáztam volna? De hol? Pénteken volt vizeletvizsgálat és semmit nem láttak.

Fioona: Nyíregyházán van a képviselet, de tőlünk az kb. 100 km. Ha reggel 8-ra ott akarok lenni, akkor normál időben is 6 körül indulni kell, mert elég durva a forgalom, és már ködösek a reggelek is :( .
Távmunkás vagyok egyébként, ami azt jelenti, hogy itthon van irodám és havonta 1-2 alkalommal be kell mennem a képviseletre. De mostanában rengeteget voltam, és az igazgatóságra is mennem kellett, ami Debrecenben van, az meg 120 km. Őszintén szólva épp 2 éve, hogy csinálom, de nem egy leányálom. Szeretek autózni, de mindennek van határa.

Tényleg jut eszembe hogy dolgozik a férjed, melyik nap karácsonykor?

Stram csaj Lilla. Érdekes a gyerekeknél, hogy nem bírják ha sáros lesz a kezük.

Vicky: Nektek is boldog karácsonyt! És várunk ám vissza!
Rendesen megjött????

Na, próbálok valamit kezdeni magammal különben megfulladok. Azt hiszem beülök egy kád jó meleg vízbe, hátha jót tesz.

meriann

Benita jó látni, illetve olvasni! Szerintem nem haragszik Rátok senki. Hó nem lesz ne izgulj, legalábbis ma azt mondták.

Még egy gyors tábla:

Kép Kép

meriann

Fioona ez a recept nagyon jól hangzik!igazi diétás :lol:
Meri az előbb elfelejtettem propoliszos méz szerintem jót tenne,nem túl jó az ize de nagyon hatásos.az orrspray pedig a sterimar tengervizest szeretem.
nálunk piros- arany a diszités a fán.ezt megúsztuk
bezár a virágbolt itt nálunk,nagyon jó dolgokat zsákmányoltam.diszeket,virágba tűzhető dekort stb...holnap megyek még bőrzézni.

Bridzsi

Kép
esztora

újabb dolog amit elfelejtettem a régi jó gőzőlés szerintem szintén segithet.
a másik kedvencem a pulmex kenőcs mellkasra és ahátra kell kenni és szinte egész éjjel nyugodtan tudtam aludni ahogy jött a kámfor illat az orromba.

Bridzsi

Kép
esztora

Tök jó, h írtatok a sütés-főzésről, terveztem már, de így be is lelkesedtem.
Én halat szoktam, fűszerekkel párolom-sütöm, hozzá Waldorf saláta meg vmi más majonézes sali. Sütit is kéne mindenkép, bár csak szenteste vagyunk itthon, utána megyünk ide-oda. Ezt sem volt könnyű elfogadtatni, de nekünk így jó.

Arwen, engem a mézes és a sós receptje is érdekelne, amennyiben egyszerű és kevés benne az elrontási rizikó. Hogyhogy hat perc? Az én sütőm mondjuk erőseb az átlagnál, de honann lehetek benne biztos, h nem maradt nyers?
Én eddig még csak puha mézest készítettem, de azt nem lehet olyan szépen díszíteni.

Benita, dehogy haragszunk! Jó, h hallottunk Rólatok. Drukkolok, h minden rendben legyen! Néztem, h Veled vbagyun ka legközelebb egymáshoz időben? Az én babámnak most jún. 3-át mondták születési dátumnak.

Meri, orrdugulásra lehet venni fiziológiás sóoldatot, és szemcseppentővel az orrba csepegtetni. Egyszerűen, természetesen segít megindítani a dolgokat. Ezt is a kisfiamnak csináltuk babakorában, de én később alkalmaztam magamnak is. Hasonló, mint a sós orrbafújók (pl. Sterimar), de az kevésbé vált be. (Csak a használata volt nehezebb, nem hatékonyságát tekintve.)

Fioona, "Bennünk van a kutyavér" a régi gyereklemezük címe, és nagyon-nagyon jó az is! És igen, van még 2 mesés lemez, amin további jó kis dalaik vannak.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drága Lányok!

Micsoda karácsonyi pörgés van itt!! Egész meghoztátok a kedvem a sütögetéshez :) Ezek a sütik....hmmmmmmm....bár gyermekem az Apjára ütött, ugyanis az egyetlen dolog eddig, amitől hánytma, az pont a csoki volt, amit én imádok, de hát mit lehet tenni, ha a kis Drágám nem kedveli :D:D:D:D

Édes Hajnikám, kérlek ne haragudj, olyan bunkó voltam, és annyira el voltam foglalva magammal, hogy még nem is reagáltam arra, hogy neked időközben sajnos bekopogott az a fránya miki...szóval nagyon sajnálom, de ha most szorgosan minden nap "megszeretgetitek " egymást, meg alig lesz különbség a Babáink közöt...és tudod, pont Te tanítottad nekem, hogy a remény sose hal meg!!!Úgyhogy fel a fejjel és még egyszer bocsánatot kérek a tapintatlanságomért :oops:

Fioona :D
Lilla iszonyú édes lehet!! Élvezi a karácsonyi készülődést?

Merike :)
Tessék sokat pihenni ebben a két hétben....meg persze egyéb "feladatotok" is van ;) :):):):):):):)

Vicky, nagyon boldog ünnepeket nektek! Most aztán kedődhet az igazi fészekrakás!!! :):):)

Benita:)
Szerintem senki nem haragszik, abszolút érthető, hogy most épp ezer a dolog nálad is. Mindíg örülünk, ha hallunk rólad, és szupi, hogy jól vagytok a Babával! Ha van kép, azért légyszi mutasd Őt meg nekünk! :)

Képzeljétek, lányok, még mindíg nincs fánk :oops: Nem tudom, milyet kapunk még egyáltalán, bár tavaly is 22-én vettünk és még nagyon szép kis fácskát sikerlt találnunk. Viszont hihetetlenek ezek az árak, nem?

Na lassan megyek, kicsit tanulgatok, mert ugye közben vizsgaidőszak van.... :)
Millió puszi és ölelés mindenkinek!!

porsika

Nekünk a fánk a fenyőágak közül a nagyok lesznek, amiket összegyűjtöttünk. (Igazán szépeket találtunk, és a fiam nagyon élvezte, azt mondta, ő a "kereső", és roppant fontoskodással vizsgálta meg az ágakat, megfelelők-e.) A nagyszülőknél úgyis vannak fák, a férjem pedig nagyon nem szeretne fát venni, és ha ez neki fontos, nem erőltetem. Nekem is tetszik így is.

Porsika, tanulgass, de ne izgulj a vizsgák miatt. Azt tilos! :)

Itt lehet meghallgatni egy téli dalt a Ghymestől, szeretettel küldöm Nektek:

http://gyerekde.atw.hu/mese1.htm

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok lányok!

Meri, küldök neked gyógyító erőt, hogy mihamarabb meggyógyulj.

Vicky, annyit szerettem volna, hogy írtad, hogy van iwiw-re meghívód, ha még nem kelt el, én szívesen fogadnám, mert Zoli is kedvet kapott hozzá, és én még nem tudok rendelni. Nem tudom, hogy én miért nem tudok privit küldeni innen. Amúgy jó rendezkedést az új házban!!!!

Jó sütögetést mindenkinek, süssetek helyettem is. :lol:

Most megyek, üdv mindenkinek: Nikó

Kép
nikóska

sziasztok!
Ritkán jövök, elég sok a munkám.

Hajni: sajnálom, talán az új év jól kezdődik majd a számodra.

Vicky: irigykedem kicsit, mert mi már biztosan nem költözünk karácsonyra. Nagyon sok boldogságot kívánok az új házikóhoz. Remélem hamar betölti a gyerekzsivaly.

Mindenki vigyázzon magára, és a pocaklakójára (akinek van.)

Puszi
vivi79

Sziasztok Lányok!

Jaj ne haragudjatok nagyon el vagyok maradva a hozzászólásokkal, egyszerűen túl fáradt vagyok gép elé ülni, akkor is nagyon keveset, mert most ez az ünnep előtti rohangálás, ajándékbeszerzés minden erőmet leköti.

Remélem mindenki jól van, a táblát láttam és úgy vettem ki,hogy nem lett sajna Porsika óta újabb kismamink... :( na nem baj, legalább lesz kikért izgulni a jövőben is.

Képzeljétek, jó lett az AFP eredményem, kár volt izgulni. Minden eredményem eddig teljesen normális, ez azért megnyugtat.

És a másik jó hír: hogy mintha érezném a kisfiunkat, de fog. sincs, hogy ez most az-e. Apró buborékolások, néha apró csiklandozás belülről... nem tudom... illetve sejtem, hogy ő, de még konkrétan nem tudom azt mondani, hogy hű de megmozdult! Akinek megmozdul az konkrétan rá tudja vágni, hogy ez az, na én nem tudom konkrétan rávágni. Mi a véleményetek?

Amúgy nagyon várom már a karácsonyt, szeretnék sütni mézeskalácsot, most először, majd kiderül, hogy mi sül ki belőle :lol:

Mindenkinek a legjobbakat kívánom és vigyázzon mindenki magára!A költözőknek jó fészekrakást, a vizsgázóknak pedig egy nagy kalappal! És jó karácsonyi készülődést mindenkinek!

Majd még jelentkezem...

Pussszzz
szerika

Szia Szeri!
Örülök, hogy jók lettek az eredmények. Ha tényleg a babód mozgását érzed, akkor biztos hamarosan erősebb lesz, és egyértelműen rávághatod, hogy igen, őt érzed.
Vigyázz Magatokra.
vivi79

sziasztok!

nem vagyunk aktivak ma!
Meri hogy vagy?

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nemrég értem haza. Köszönöm Esztora már jobban valamicskével.
Ideért Nikóska gyógyereje.
Végül is kizárólag meleg sós fürdővel kúrálom magam. És ma rádöbbentem, hogy végig volt itthon homeopátiás tabletta köhögésre, orrdugulásra. :oops: Ciki, de egyszerűen nem jutott eszembe. De mától azt is bevetem.

Szerika de jó lehet érezni a babócádat. Örülök, hogy jók az eredmények.

Porsika fánkját, nem fának, hanem a süti fánknak értettem és most másra nem is bírok gondolni. :oops:
Porsika tényleg nem szabad izgulni. Bocsi, ha nem emlékszem, de Te, illetve Ti milyen suliba is jártok?

A mézeskalács receptet én nem találom, vagy még nem írta le senki?

Na, megyek alukálni, mert hulla vagyok szokás szerint.
Jó éjt!

meriann

Sziasztok!
Na kitaláljátok mit csináltunk ma? :lol:

Kép

Merim még nem tette fel senki a receptet, de hangolod, én most ide másolom, amit mi csinálunk.

1 kg finomliszt
30 dkg méz (vegyes virág a legjobb)
30 dkg kristálycukor
3 ek sárgabaracklekvár
4 egész tojás
15 dkg vaj vagy margarin
1 tk szalalkáli
1 tk szódabikarbóna
fűszerek ízlés szerint (fahéj, gyömbér, szegfűszeg, kardamom)

tetejére a kenéshez 1 tojás

Elősszőr a száraz hozzávalókat keverd össze, majd a nedvesekkel kell kigyúrni. min. 1 éjszakás pihentetés után süsd ki. Én a lisztnek 3/4-ét finomlisztből, 1/4-ét teljes kiörlésű rozslisztből vettem.
Jó étvágyat!

De. voltunk a védőnőnél, és 2 kilót híztam! :oops: Meg is jegyezte, hogy az ünnepek alatt vigyázzak. :roll: Pont leesett a vérnyomásom mikor bementünk, meg is jegyzett, hogy nagyon sápadt vagyok. Majd megmérte, és 135/65 volt, 107-es pulzussal! :shock: Ilyet még sosem mértek nálam! Az acetont illetően abban maradtunk, hogy következő alaklommal csináltatunk egy szoló vizelet vizsgálatot.
A vérképem is nagyon lement szerinte.
Lilla elhozhatot egy plüss nyuszit. Azóta hurcolássza mindenhova. :lol:

Meri örülök, hogy jobban vagy! Ez akkor az utolsó nap igaz?

POrsi pihenj is ám! Én ma lefeküdtem Lillával, 1,5 órát aludtam. Neked is ajánlom. A tanulás is könnyebben megy! :wink:

Mindenkit puszilok, most megyek fürödni, aztán fekszünk! SZiasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Csak gyors bekukk, elkezdődött az őrület nálunk. Ma még meló, aztán pakolás!!!!!!!!!!!

Köszi mindenkinek mindent!

Meri, rendesen megjött, ahogy kell :( Azt hiszem, most jobb is így, mert nagyon kemény hét elé nézünk.

Vivi, boldog névnapot!

Nikóska, írj az iwiw-en! Priviben elküldöm az elérhetőségemet.

Mindenkinek jó készülődést!
V.

Kép
vickybabe

Szia Vicky!
Aranyos vagy, de nem ilyenkor tartom, hanem júniusban. Régebben csak akkorra volt a naptárakban, most meg akkorra nem jegyzik, csak itt decemberben. De én már nem változtatok. Így szoktam meg.
De azért köszike.
vivi79

sziasztok!

jó reggelt mindenkinek,végeztünk erre az évre :lol:
nem dolgozom többet.ilyenkor szeretem ha 20.-a van.
kozmetikushoz megyünk ma Anyuval.nehezen viseltem a múltkor is
teli vagyok apró pattanásal rendesen.
pénteken még vásárolok ajándékokat stb ettől nincs bajom de hogy v.mi boltba menjünk étel ügyben.... :evil:
megyünk ma moziba igaz nem v.mi általam kedvelt filmre de kaptunk premier előtti vetitésre jegyet.megnézzük.
hogy vagytok ma?

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona: köszi szépen a receptet. Gyorsan ki is nyomtattam és remélem sikerül. Gyönyörű falni való Lillád.

Vicky: sajnálom, de talán az ünnepek elterelik a figyelmedet.

Esztora akkor ma Rátok sok kellemes óra vár. Ha van normálisan időm, akkor imádok vásárolni. A kozmetikus után meg gyönyörű is leszel, szóval most irigykedek egy kicsit.

Képzeljétek egész éjjel sólámpáztunk és végig tudtam aludni. Hogy a sólámpa, vagy amúgy is jobban aludtam volna ki tudja.
Végül is így nem vettem be a homeopátiás tabikat sem.

Reggeltől karácsonyi dalokat hallgatok, és teszek-veszek.
Nagyon be vagyok sózva a karácsonytól. Olyan általános boldogság uralkodik rajtam, olyan jó.
Azért ha befut valami meló mégis megcsinálom még a héten, mert úgy vagyok nyugodtan.

Bodzi hány napod van tesztig? Tessék írogatni, hogy lássuk.

Van valaki tesztközelben???

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?