Sziasztok Drága Lányok!
Micsoda karácsonyi pörgés van itt!! Egész meghoztátok a kedvem a sütögetéshez
Ezek a sütik....hmmmmmmm....bár gyermekem az Apjára ütött, ugyanis az egyetlen dolog eddig, amitől hánytma, az pont a csoki volt, amit én imádok, de hát mit lehet tenni, ha a kis Drágám nem kedveli
:D:D:D
Édes Hajnikám, kérlek ne haragudj, olyan bunkó voltam, és annyira el voltam foglalva magammal, hogy még nem is reagáltam arra, hogy neked időközben sajnos bekopogott az a fránya miki...szóval nagyon sajnálom, de ha most szorgosan minden nap "megszeretgetitek " egymást, meg alig lesz különbség a Babáink közöt...és tudod, pont Te tanítottad nekem, hogy a remény sose hal meg!!!Úgyhogy fel a fejjel és még egyszer bocsánatot kérek a tapintatlanságomért
Fioona
Lilla iszonyú édes lehet!! Élvezi a karácsonyi készülődést?
Merike
Tessék sokat pihenni ebben a két hétben....meg persze egyéb "feladatotok" is van
:):):):):):)
Vicky, nagyon boldog ünnepeket nektek! Most aztán kedődhet az igazi fészekrakás!!!
:):)
Benita:)
Szerintem senki nem haragszik, abszolút érthető, hogy most épp ezer a dolog nálad is. Mindíg örülünk, ha hallunk rólad, és szupi, hogy jól vagytok a Babával! Ha van kép, azért légyszi mutasd Őt meg nekünk!
Képzeljétek, lányok, még mindíg nincs fánk
Nem tudom, milyet kapunk még egyáltalán, bár tavaly is 22-én vettünk és még nagyon szép kis fácskát sikerlt találnunk. Viszont hihetetlenek ezek az árak, nem?
Na lassan megyek, kicsit tanulgatok, mert ugye közben vizsgaidőszak van....
Millió puszi és ölelés mindenkinek!!