Hahó!
Robcsikám! Gratulálok
Megmutizod nekünk is a kis pontodat?
Hát csajok, nézzétek el, hogy most nem tudom követni a témákat, de megint elegünk van: ráhúzódott a cucc Miksa bal fülére
. Ennek megfelelően nyűgös is, bár most már elaludt. Megint gyógyszer, hogy lemenjen a gyulladás, és mennünk kell orr-fül-gégészhez, hogy rendezzük ezt a dolgot. Nem lehet, hogy szegény nem tud belőle kikeveredni
. A doki az orrmandulára gyanakszik, de említette ezt a tubust is a fülbe, amit Klarissza mondott.
Klarissza, ha itt vagy még, elmondanád röviden, hogy ez hogy zajlik? mennyire fájdalmas a gyereknek? És mennyire nagy megrázkódtatás? Meddig tart? Milyen körülmények között csinálják? És meddig volt bent a te csemetédnél? Van valami mellékhatás? Köszi előre is!
Az már csak hab a tortán, hogy én majdnem töksüket vagyok a bal fülemre, és a jobb is vacakol. Rohadt vírus
Még annyit, hogy Miksa parafenoménságát leteszteljük azon, hogy nálunk mi lesz az eredmény, jó
Azóta nem hagyom figyelmen kívül a gyerekek megérzéseit, hogy egy barátnőm és a szomszédaim nálam üldögéltek, és a kiscsaj megkérdezte a barátnőmet, hogy ugye neked is van baba a pocakodban? Mondta a lány, hogy nincs, de csak azért, mert rajta kívül még senki se tudta, és nem így akarta bejelenteni. És nem is gyanakodtunk, mert kb. 2 hónapos volt a kapcsolata, és ő nem is az a csaj volt, aki babáról álmodozik. De hát a baba jött, és már harmadikos azóta