Új privát üzeneted érkezett!

Cicuka! Várunk délután az eredménnyel :wink: :lol: !

Kép
bettike
Eger

sonjus
jól tudod, a 21. napon más értékeknek kel lennie, de mivel párom eredménye nem jó, ezért most úgy gondolja minek nézzük meg :?
Örülök hogy megnyugtatott a hőddel kapcsolatban amit írtam.

monyoka
neked miért nem volt 21. napi vizsg?

csajok? az hogy 3. napon jó, még nem feltétlenül jelenti azt hogy 21. napon is, nem? a progiszint az a 21. napon derül ki, hogy jó e a beágyazódához. Sebajs, én úgy gondolom biztos jó :wink:

Bettike
ne dolgozd halálra magad :wink: apa hogy áll a dohányzással?
enyém ma eddig 4 szál cigit szívott, elég jól haladunk ezzel a projekttel :wink:

Robcsi
Szuper hír a baba uh, hát a hányinger csak elmúlik idővel :)

Kép
gaby25

Cicuka!
Akkor egy nagyon izgi délutánnak nézünk elébe :)
Várjuk a híreket!

Lányok!
Én egy tök jó dologra jöttem rá!
Szezso, Szirom, Sonjus tesztel kb egy időben (na jó, kis csúsztatással)
Mindhármunk S-betűs! SZÓVAL valamit össze kellene hozni! :)
EZ EGY JEL :lol: Vagy épp annak a jele, hogy megzizzentem! :)
sonjus

Csajok! Kérlek segítsetek! Januárban megyek én is vizsgálatra, bejelentkezem már most. A Zuramat is szeretném megvizsgáltatni, de ez a 2 egymástól független, igaz? Külön , tehát beutaló nélkül megy az ember spermavizsgálatra, igaz? :oops: Tudtok adni telefonszámot? Budapesten. Köszönöm. 8)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

cicuka druk.

gaby.nem tom mert nem kerte.csak 3.dik napit.lehet hogyha ez ok akkor keri a 21ik napit.nemtom.
hat igen sajnos ha a 3.ik napi jo az nem jelenti azt a ciklus masodik feleben levett hormon is jo.

nem zizzentel meg sonjus:)

Kép
monyoka

Amit vártam a katasztrófális görbe: :cry: Hát ez van már csak abban reménykedek, hogy nem a repülőuton fog megjönni. Holnap elbúcsúzom majd jövök 3 hét múlva, vagy ha kintről tudok akkor írok. Kép
klarissza32

Snufi!
Ha jól emlékszem, nekem a saját dokim írt papírt a kedvesemnek a Szabolcs u-ba, de ha gondolod telefonálj oda, hogy kell-e beutaló?
Mi nála voltunk:

Prof. Dr. Papp György
Andrológiai és Urológiai Klinika
1135 Budapest, Szabolcs u. 35.
Telefon/fax: 350-2217
sonjus

sonjus
beírhatod majd a táblába, hogy 3. napi hormon ok, és hogy uramnak gyógyszer kell

monyoka
neked nem volt jó a 3. napi?

Kép
gaby25

Klarissza!
Jó utat, és ne bánkódj annyira! Ne hagyd, hogy elrontsa az utazást ez a nyavalyás miki!

Snufi!
Még azt akartam írni, hogy az eredményért ugyebár később kellett menni és bár időre hívtak be minket, órákat kellett várni, hogy azt mondja a doki, hogy minden rendben :twisted:
Nem mondom, hogy ez törvényszerű, de mikor az asszisztens hölgy közölte, hogy hát erre rá kell szánni egy napot, azt hittem a torkának megyek :) Minek adnak időpontot? És persze senki nem tájékoztatott minket, hogy több napi hideg élelemmel menjünk!!!Talán 3 vagy 4 órát is ültünk ott, majd 5 perc alatt "végzett" velünk a doki!
sonjus

nekem most kell megcsinalni.azert varom a menzit.remelem nem fog kesni es este mar kopogtat.

Kép
monyoka

monyoka
ja, azt hittem már voltál :? lehet csak előre nem adott oda két beutalót, hanem majd akkor ad 21. napra mikor ezzel visszamész. Mondjuk nekem azt mondta a doki, hogy az én és a párom együttes eredményével menjek vissza.

Kép
gaby25

Hát ez nem túl bíztató Sonjus! :? Köszönöm az elérhetőséget!

Valakinek pozitív tapasztalat? :roll:

snufi

Szirom, kívánom, hogy Miksának igaza legyen. Nagyon jó a görbéd is.

Sonjus, szerintem a mostani görbéd sokkal szebb, mint a múlt havi volt. Alig várom már, hogy teszteljetek ti S betűsök :D

Bettike szép egyenletes a görbéd, utoljára az enyém is ilyen volt :D Örülök ám, most hogy ettem egy kis ebédet egy kicsit jobb is. Kijöttem a kórházból, beültem a kocsiba és csak néztem a képen azt a fehér kis maszatot aki az én babám és elkezdtek potyogni a könnyeim, így vezettem haza.

Cicuka amint megtudod az eredményt gyere!

Snufi, esetleg kérd el Gabitól, hogy ők hol voltak apavizsgálaton. Igaz, hogy fizettek, de nagyon hamar megvolt nekik az eredmény.

Mindenkinek szeretném megköszönni a drukkokat, és hogy gondoltatok rám.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
De édes vagy, ahogy leírod, hogy nézted azt a kis pontot :)
Aztán csak óvatosan a vezetéssel!!!!
sonjus

Robcsi! Meg ne tudjam, hogy még egyszer ilyen veszélyesen vezetsz! :evil: A könnyied mögül azért nem volt egyszerű a kilátás! :wink:
Nagyon irigyellek ám! :lol: De csak jószándékúan! :lol:
Köszi! A hőm legalább olyan kiegyensúlyozott mint én!

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Én is irigyellek! De én is jószándékúan persze. :wink:

Sonjus, köszi! :D

Gaby, adnál nekem nevet, címet, tel.számot kiskatona vizsgálatra? Nektek volt beutalótok? Köszi. :oops:

Cicuka! Várunk, siess!!!! :lol:

snufi

Tudom, kicsit túlpörögtem a mai napot, ezért bocsi, de ezt még leírom, aztán angolosan távozom!!!!

Esküszöm nem kreálok semmilyen tünetet, de olyan pé-sen vagy megjövősen (kinek hogy tetszik) tompán folyamatosan fájdogál odalent, a mellbimbóim, meg néha igen peckesen állnak, pedig nem is fázom :oops: Ez utóbbi elég gáz, mert a munkahelyemen rajtam kívül 1 lány van még itt az irodában :? a többi pedig pasi, én meg takargatom itt magam! Jó is, hogy megyek haza, még fél óra!
sonjus

Snufi
eredetileg mi is a szabolcs utcába kaptunk beutalót, de mivel apa nem mindig vol titthon, ezért mentünk magánhoz. Hétfőn felhívtam, kedden mehettünk, fél óra alatt meg is voltunk :) 15ezerért :(

Dr Fekete Ferenc
kedden és csütörtökön
9-13 -ig és 16-20 -ig
1027. Budapest, Kapás utca 26 , A épület I. emelet 3
Bejelentkezés :
06 30 3113045 / 8 - 20 óráig /
213 7737 / rendelési időben /

Kép
gaby25

ezt meg én kaptam egy másik lánytól, hogy ők itt voltak 10ezerét:
prof. Dr. Papp György
1155 Bp, Ivánka Pál u. 21.
416-7453, hozzá kell időpontot kérni.
Gondolom ez ugyanaz aki a szabolcsban van, csak ez a magánrendelése.

Kép
gaby25

Gabi, de legalább hamar megvolt és tuti apáét nézte a doki. Nekem egyik munkatársam anyukája SZTK-ban dolgozott asszisztensként a nőgyógyászaton és mesélte, hogy volt olyan, hogy pénteken helyettesítették és a helyettesítő elfelejtette a hűtőbe tenni az aznap levett rákszűrés mintáit. Kb. 40 db-ot és az anyukája vette észre hétfő reggel. Úgy küldték el a mintát, amit elvileg ki kellett volna dobni. Mikor visszajöttek az eredmények mindegyik P2-es volt.
Ebben csak az a gáz, hogy mi van ha valakié nem P2-es lett volna. :?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
hát ez gáz :? nekem csak az a fenntartásom, hogy genny volt a mintában, és azt tenyésztésre szokták küldeni, de csak jó lesz amit felírt. :roll: remélem a chlmydia szűrés negatív lesz, mert arra más bogyó kell amúgy, ezt a nődoki mondta, és kérdezte is hogy nem volt tenyésztés? Az ondóút elzáródást meg uh-val kell nézni, ha kevés spermaszám, de egyelőre gondolom a gyuladást akarta megszűntetni.
Ezt írja ez a doki a honlapján: Ondóúti gyulladás gyanúja esetén mikrobiológiai vizsgálatok, elzáródásnál ultrahangos és röntgenvizsgálatok javasoltak. Fél óra alatt mikrobilógiai vizsgálat? :shock: Két hét múlva kéne visszamenni, lehet akkora lesz meg, de inkább tb alapon szeretnénk tovább vizsgálódni.

Kép
gaby25

KÖSZI GABY!!!!! Szóval akkor a Szabolcs u.-ba mindenképp kell beutaló? És ott ingyen van?
Szerintem inkább magánra megyünk... Ott nem kell várni se annyit.

snufi

Na, most elbizonytalanodtam Gaby.... :roll: :idea:

snufi

Snufi
biz isten nem akartalak elbizonytalanítani :? Amúgy a szabolcs utcában most nincs időpont, januárban kell visszahívni őket.
Biztos érti a dolgát ez a magándoki, és amúgy szimpatikus volt.

Kép
gaby25

Tudom Gaby! Köszi. :wink:

snufi

Hahó!

Robcsikám! Gratulálok :lol: Megmutizod nekünk is a kis pontodat?

Hát csajok, nézzétek el, hogy most nem tudom követni a témákat, de megint elegünk van: ráhúzódott a cucc Miksa bal fülére :cry: . Ennek megfelelően nyűgös is, bár most már elaludt. Megint gyógyszer, hogy lemenjen a gyulladás, és mennünk kell orr-fül-gégészhez, hogy rendezzük ezt a dolgot. Nem lehet, hogy szegény nem tud belőle kikeveredni :( . A doki az orrmandulára gyanakszik, de említette ezt a tubust is a fülbe, amit Klarissza mondott.

Klarissza, ha itt vagy még, elmondanád röviden, hogy ez hogy zajlik? mennyire fájdalmas a gyereknek? És mennyire nagy megrázkódtatás? Meddig tart? Milyen körülmények között csinálják? És meddig volt bent a te csemetédnél? Van valami mellékhatás? Köszi előre is!

Az már csak hab a tortán, hogy én majdnem töksüket vagyok a bal fülemre, és a jobb is vacakol. Rohadt vírus :evil:

Még annyit, hogy Miksa parafenoménságát leteszteljük azon, hogy nálunk mi lesz az eredmény, jó :wink: Azóta nem hagyom figyelmen kívül a gyerekek megérzéseit, hogy egy barátnőm és a szomszédaim nálam üldögéltek, és a kiscsaj megkérdezte a barátnőmet, hogy ugye neked is van baba a pocakodban? Mondta a lány, hogy nincs, de csak azért, mert rajta kívül még senki se tudta, és nem így akarta bejelenteni. És nem is gyanakodtunk, mert kb. 2 hónapos volt a kapcsolata, és ő nem is az a csaj volt, aki babáról álmodozik. De hát a baba jött, és már harmadikos azóta :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Snufi,
Autófinanszírozás :) Ott is vannak problémák :) :)

KépKép
Kép
csikken

Szirom majd lefényképezem, csak apája elvitte a gépet. De a héten meglesz :D

Szegénykéim, remélem a Jézuska nektek egészséget hoz. Az se baj, ha ezt hamarabb hozza.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, grat!!!!!

Lányok este tudok olvasni és reagálni! A hőm viszont kezd alakulni!! :lol:

Kép
kata05

Bejelentkeztem nőgyogyihoz, január 12-én megyek. Elvileg január 14-én kell NEM megjönnie. Vadiúj doki, reményekkel telve várom! :D

snufi

Felhívtam a labort, de csak azt mondták, hogy megvan az eredmény, de telefonon nem adhatnak felvilágosítást és hogy a dokinak továbbították. Úgyhogy holnap ebédidőben kiugrok a dokihoz. Lesz megint egy álmatlan éjszakám, ráadásul még a fejem is elkezdett fájni és éhes is vagyok mert alig bírtam ebédelni az izgalom miatt. Mindenki azt mondja, hogy nyugi, de könnyű azt mondani mikor arra vár az ember, hogy megtudja + vagy -, és mégha mínusz is mi lehet az oka?

Cicuka
cicuka78

Cicuka, megértelek, a bizonytalanságnál nincs rosszabb!!!!!

snufi

Cicuka! Próbáld meg felhívni a dokidat! Érdemes lenne még ezt az egy kört megfutni, hátha!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kedves Szirom! Sajnálom, de tényleg! Nagyon kívánom, hogy gyógyuljatok meg mihamarabb!

Cicuka! Egyetértek Szirommal! Egy telefont megérne még!

Kata! Akkor várjuk azt a jó hős görbéd! Nagyon jó lehet, ha már te is örülsz! :lol:

Jól indult a hetem, a reggeli káromkodásom ellenére! :oops: Fél 2-kor láttam, hogy a főnöknek milyen jó a kedve! Így hát megkérdeztem, hogy kiszaladhatnék-e a városba venni 1-2 dolgot! Errő: Persze, menjél nyugodtan, úgy is végeztél már a mai munkáddal! Tudod mit vissza se gyere, ne kapkodja a vásárlással amúgy is sokan vannak!
Szerintem beteg! :lol: :lol:
Vagy jön a karácsonyi jótevés sorozata!

Úgyhogy minden maradék dolgot megvettem és most nekilátok csomagolni! :lol:

Ja a lényeg! Vettem magamnak a hétvégére :wink: egy szép szexis bugyit! Kíváncsi vagyok apa mit szól majd hozzá! :lol:

Kép
bettike
Eger

Tontica! Ti hogy vagytok? Alakultok már? :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
de rendi volt ma a főnököd :D ennek örömére apa jól jár a szexis bugyikával :lol: :D

Cicuka
drukkolok +++++++++++++++++

Szirom
küldök nektek gyógyító energiát, és miksának puszikát is Kép

Snufi
ajánlották a dokit? remélem minden ok lesz nálatok :wink:

Kép
gaby25

Ja Gaby! Elfelejtettem válaszolni korábbi kérdésedre! Apa úgy kb. 3 szálat szív el itthon! A napközbeni adagot azt nem tudom, de nem is akarom figyelni! Igazság szerint a cigit azt én veszem a boltban, de most úgy látom már nem lesz erre szükség minden nap! :lol:

Kép
bettike
Eger

dobok én is egy görbét, ha már Bettike és mutatott :wink:
nekem az előző ciklusban alacsonyabb volt és egyenletesebb, igaz most össze vissza ébredek, de akkor is :?

Kép

Kép
gaby25

Bettike
eddig mennyit szívott otthon kb.?

Kép
gaby25

Kb a 2-3 szorosát a mostaninak

Kép
bettike
Eger

Bettike, ne egy első osztályú babás görbére számíts!!!! :lol: De azért jobb! Este jövök megyek vásárolni!

Kép
kata05

Igen Gaby, úgy ajánlották. Itt a babanetes fórumok között is találtam egyet, ami Róla szól, 1 kivétellel csak jót írnak Róla.

snufi

Bettike
akkor ti is jól hladtok ezzel a cigi üggyel :wink: nálatok még nem volt kiskatona vizsgálat, ugye?

Kép
gaby25

Gaby! Nem még nem volt vizsgálat!
De ezzel kapcsolatban egy kérdés! A forró fürdő mennyi időre is hatástalanítja a katonákat?
Apa beteg lett és vett egy jó kis forró fürdőt, mert neki ez szokott segíteni! Temessem ezt a hónapot?

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Miért is volt szörnyű felkelni reggel! Hisz neked is szépen lassan téliszünet! Nem?

Kép
bettike
Eger

Bettike
szerintem nem kell a hónapot temetni :? ezt most pontosan nem tudom, de mondjuk amikor pé van, akkor akció előtt ne üljön forró vízbe azért :wink: Lizának úgy jött össze a baba, hogy aznap apjuk csak zuhanyzott :lol: szóval nem hiszem hogy hosszú távra lassítaná le őket :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Sziromék: küldök fénypostával gyógyulást Nektek :D

Gaby: utólagos engedelmeddel visszanéztem a hormoneredményeidet és összehasonlítottam az enyémekkel :lol: Annyira fura, hogy mennyivel mások a határértékek...A leletemen a prolaktin hatérérték 496, eszerint a Tied is magas lenne kicsit :shock: Az enyém 527 mU/L és erre már Bromocriptint kell szednem, egyelőre 2x felet...
TSH-t és kortizolt nem néztek (pajzsmirigy miatt?)
Különben 21. napon csak progeszteront néznek, hogy volt-e pé...

Bettike: de jó fej főnököd van! :lol:

Snufi: a kiskatonavizsgálathoz csak annyit, hogy itt Szombathelyen 5500 Ft-ba került, magándokinál, vizsgálattal és vizeletteszttel együtt. És az eredményt egyszerre megkaptuk :shock: Durva, hogy Pesten min. a dupláját elkérik egy ilyen vizsgálatért a magándokik...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
igen, prolactinnál én is úgy gondoltam, hogy ez picit magas, laborfüggő hol mennyi a határérték :shock: de találtam egy oldalt, ahol azt írták általánosan 500-ig jó :? most a doki azt mondta minden rendben :roll: TSH-t és kortizolt nem néztek :? az mit és hogyan befolyásol? :roll: Az rendben hogy progit néznek 21. napon, de nemcsak pé miatt, hanem hogy elegendő e a beágyazódáshoz, nem?

Kép
gaby25

bettike

bocsi hogy belekontárkodom, de én meg úgy tudom hogy egy ilyen meleg fürdő akár 72 napra is ürít, hogy úgy mondjam. :shock:
Vendég

sőt a szauna is!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?