Zel!
Nagyon koszi a batorito mondatokat!
Be kell vallanom valamit. Miutan itt panaszkodtam nektek, nos, megiscsak felhivtam ot. Nagyon bant, hogy virtualis "kurvanak" vagyok beallitva. Es kepzeljetek, a multkori telefonhivas miatt a baratom hazakoltozott par napra a szuleihez, es amikor a csaj kihangositotta a telefont, akkor kiment a szobabol. Es kutakodik a ferje utan. Tagadja, mert azt mondja van egy olyan ismeros, aki arulkodik rolunk neki, de nem tudok olyat, es a baratom se. Nem erti meg, hogy nem akarunk talalkozni, es nem akarunk semmit egymastol. En elnezest kertem, hogyha valamivel - barmivel - megbantottam a baratomat; es azt is megmondtam, hogy nagyon fajt a vege dolog. Sokat jelentett nekem, es nagyon jo baratom volt vegig, hianyozni fog. Majdnem elsirtam magam, de NEM! Es ugy ereztem, o is igy van ezzel. Megkoszontem mindent, amit adott, es azt mondtam, mindig szeretettel fogom olvasni a sorait, ha ugy gondolja, hogy irna nekem. En nem fogom zavarni oket.
A magam modjan elkoszontem, es megmondom itt az oszintet, hogy elegtetel volt szamomra, amit megtudtam. Nincsenek ok olyan nagyon joban, ahogy ti is mondtatok, es nem lesz fenyes jovoje a dolognak, ha nem valtozik a csaj. De nem az en gondom. A magam modjan elkoszontem, es azt hiszem megnyugodtam. Remelem egy egesz pancelzatot ad nekem mminden szava, ha esetleg nem fog leszallni rolam a csaj. Remelem nem egy orult, aki feltekenysegbol kietekerne a nyakam, mint sok thrillerben
Jol tettem, csajok? Talan tul tudok lepni, es talan nem fog keseru szajiz maradni bennem. Legalabbis most igy erzem. Nagyon fog hianyozni!!! (
((( Fu, nagyon elkeseredtem, ahogy ebbe belegondoltam...