Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát sajna az 1. inszem elmarad, mert nem elég nagyok a petéim. Jövő hónapban dupla adag puregont kell injekcióznom (600 NE-t), hátha az használ.
Babszi!
Neked mekkor stimukat adtak, ha szabad kérdeznem?!
A 600 egység az soknak számít, vagy normális.
Én most baromira el vagyok keseredve, teljesen beleéltem magam abba hogy lesz inszem. Gondoltam vagy sikerül vagy nem, de az nem volt a lehetőségeim között hogy elmarad mert az injekcióra sem reagálok.
Így nincs kedvem a karácsonyhoz, mit ünnepeljek???????
Ha van valakinek ilyen tapasztalata, hogy nem reagál a puregonra, az írjon nekem, köszönöm.

Minden jót!
manó79

Manó ne keseredj el!
Bár én nem puregont, hanem menopurt kapok, de pont így jártam. A második hónapban a dupla adaggal pedig nagyon szép nagy petéim értek. Remélem nálad is így lesz. Az orvosok még nem ismerték hogy hogyan reagál a szervezeted, most már többet tudnak róla.
A karácsony pedig nagyon fontos. És remélem hogy mindenkinek van mit ünnepelnie. Ez a szeretet ünnepe és ne büntesd magadat azzal, hogy szomorú leszel, van még lehetőseg. A sikerhez a lelki egyensúly is nagyon fontos, ezért fontos az ünnepre és a családunkra koncentrálni.
Bocs, nem akartam hegyibeszédet tartani.
tücsökbogár

Manó:
Ne keseredj el! Hidd el, semmi sem történik véletlenül. Nekünk anno ki kellett hagynunk egy inszemet, mert tüdőgyuyzit kaptam, arra meg antibiotikumot. Akkor el voltam keseredve. De ha azt megcsinálták volna, akkor könnyen lehet, hogy most nincs pocaklakónk. Akkor ugyanis ez az inszem. már a 7. lett volna, és 6 után megálltam volna pihenni.... :D
Szóval bízz a sorsszerűségben, ezek szerint még nincs itt az idő!
Drukk mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kedves Tücsökbogár és Mágnes!

Köszönöm a bíztató szavakat, nagyon sokat jelentenek. Legszívesebben mindig olyanokkal beszélgetnék akik hasonló cipőben járnak mint én. Dehát sajnos nincs két egyforma "ügy".
Most még egy kicsit szomorkodok, de utána újult erővel várom a következő ciklust.
Mégegyszer köszönöm: Manó79
manó79

Na ez a beszéd! A ciklusig meg csomagold az ajándékokat, illóolajozz, és bújjatok össze minél többet a pároddal!:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mano!

Nekem most clostyt adnak, 5 napig 2 es fel szemet kell szednem. Ez nem egeszen hormonos gyogyszer, hanem hat az agyalapi-mirigyre, hogy termeljen tobb tuszot es kesobb progeszteront a beagyazodashoz.
Holnap a 7. inszem lesz, es hat a franc se tudja mar, hogy sikeres lesz vagy sem. Ma volt 16,18 es 22 mm tuszo, az endometrium pedig 8.7. Ez utobbi a mult honapban 12 volt, szoval az eredmenyek maris nem tokeletesek, de ugy vagyok vele, hogy a babo ha meg akar tapadni, akkor meg is fog. Ha meg nem akar, akkor jobb is, ha nem.
Ne keseredj el, mert majd mas gyogyszert kapsz, ami majd sikerre viszi a dolgot. Ez elott injekciokat kaptam, de sose figyeltem az egysegeket.
Fel a fejjel, es csatlakozom az elottem szolo tanacsaihoz- igenis kell a karacsonyi hangulat, es nem szabad onzo modon maset is tonkretenni pl csaladet. Vesd bele magad az elokeszuletekbe!!!!

Babszi
babszi

Sziasztok!

Manóka! Nyugi! Nekem az első stimum során volt 4 tüszőm, de 12-16 mm-esek. Majd a következőben nagyobbak lesznek. A negyedik stimura értem el a 22-24 mm-es tüszőket. Tudom szar, meg minden, de nyugi. A karácsonnyal kapcsolatban megértelek. Én sem akarom most. Viszont tényleg igaza van Babszinak. A családodnak ünnep lesz. Ha nem magadra figyelsz majd, akkor neked is jó lesz. Javaslom, hogy utána a zuhany alatt bőgd ki magad, és akkor ráfoghatod, hogy sampon ment a szemedbe. :lol:

A köv inszemem pont karácsony miatt január végére csúszott el. Sőt, nagy naívan a nyáron már azt hittem, hogy karácsonykor már a pocakszerűségemen tarthatom a sütistányért. Hát nem jött össze. Már nem is fájdítom a szívemet vele. Húsvétkor is lesz süti!!!!

Lányok! Megtaláltuk a wellnes-szállót. Nincs is messze, és karácsonyi program is lesz. ÚÚÚÚÚgy várom már! Tényleg csúcs anyósom van. Nagyon szeretem. Viszont féltem kicsit elmondani anyuéknak, hogy nem leszünk karikor itthon. De örültek, "irigykedtek". Nem bántotta őket. EEEKKKKora kő esett le a szívemről.
Mágnes! Az én anyósom örült, amikor a kisautómat vettük. Egy tuningolt Peugeot. Elég "csajozós" formája van. Együtt járunk dolgozni. Mindig jókat nevet, amikor megnéznek minket vele. Kérdezgeti: Mi most menő csajok vagyunk?

Puszika mindenkinek!!!
zel

Csatlakozom én is! Karácsonyozni jó, még ha most megint babó nélkül is kell nekünk.Kicsit elszomorító (én is zebrás tesztet szerettem volna a fa alá) , de muszáj bizakodnunk, hogy ez az uccsó karácsony és jövőre már egyel (kettővel? :))többen leszünk.
Én már bele is vetettem magam, karácsonyfadíszek gyártásával. Ez, hogy tetszik nektek?
Kép
katata

katata nagyon ügyes vagy, micsoda ötlet!

Manó ezt nem lehet siettetni, csak szépen, csak lassan, itt nem mi diktáljuk a tempót. Látogass el hozzánk sűrűn, itt mindig van aki segít, ez egy jó hely :D

zel, tényleg szuper családod van,babszi, húzzatok bele, kellenek az új zebrák!
Én már csak úgy hazamenni sem szeretek, a saját anyukámhoz, megszakad a szívem, de utálom a bíráskodását és nehezen viselem a sok okoskodást, inkább nem megyek, csak ha muszáj.

mágnes,új autó gratula, sok pozitív élményetek legyen vele!

sapé, segíts én valahol elvesztettem a fonalat, neked volt 1 inszemed, most lombik jön? Miért kell a vérvétel? Bocsi, hogy nem figyeltem, most meg esz a fene hogy nem értek semmit.

Szép napot lányok!
bbilona

Sziasztok!

Azta, itt özönlenek a kedvesebbnél kedvesebb levelek. Nagyon rendik vagytok!
Azt hiszem dagad a hasam, ma van a 13. nap és az a 3 kicsi pete is ekkora puffadást okoz. Már előre félek mi lesz ha nagy petét tudok produkálni. El sem tudom képzelni milyen lehet a 24 mm-es tüsző.
Nektek is fel szokott puffadni a hasatok? Én ilyenkor fel sem tudok egyenesedni és a gatyám sem ér be.
Ma megyek a gyógyszertárba kiváltani a következő ciklushoz a szurit, otthagyom a fél fizumat.

Kedves Zel!
Jó ötlet ez a zuhany alatti tombolás, kipróbálom, mert nem akarom a páromat letörni az én szerencsétlenségemmel.

Valóban türelmetlen vagyok, de már 2,5 év telt el csak várakozással és már nagyon utálom, hogy mindig azt mondják, hogy a jövő hónapban....... Már annyi jövő hónap eltelt és még mindig semmi.

puszi
manó79

Babszika!

Nagyon drukkolok, jok ezek az eredmenyek, el ne kedvetlenedjel!!!!!

18-as, 22-es nagyon jo!!!!! Progi remelem most mar jo lesz!!!!
Nyalkahartya is jo, egyaltalan nem keves ez!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

oh manóka, tudod nekünk még egész jó helyzetünk van. Bár nem ismerem az előéletedet. De nincs endometriózisunk, elzáródott petevezető, kevés katona stb. Nem kellett műtéteken átesni, és nem várjuk hónapok óta, hogy na legyen már meg a kutya fáját, mert mi is akarunk már lombikot. Mégis rohadt egy helyzet, mi is már 3,5 éve próbálkozunk sikertelenül és 2 éve járunk orvoshoz ide oda.
De nyugi, nem maradunk mi sem babóca nélkül, megmutatjuk a világnak.

Lányok, ünneprontó vagyok, de a BMC-ben ki van akasztva egy cikk, arról hogy jövőre 2 lombikot támogat az állam.
Sajnos pontosan nem tudom idézni, de a lényeg az hogy a kórházak az 1. sikeres lombik után kapnak x forintot, a 2. sikeres után x felét. Azt írja a cikk, hogy a magánklinikákon az első 2 lombik általában sikeres, erre akarják ösztönözni az állam intézményeket is.
Na mit szóltok?

tücsökbogár, januárban ti kezditek a lombikhoz a kezelést, mi meg 5-én megyünk a TEGYESZ-hez. Nagyon kíváncsi vagyok. Ez egy jó év lesz úgy érzem :P

Biztosan mindenki sütöget, és vásárol karácsonyra, olyan kevés ma itt az élet.
bbilona

Magnes!
Nem voltal ma a Klinikakon? Eszembe juottal, mert a dokid rendelt, es olyan sok nagypocakos mami vart ra, hatha koztuk voltal!

:)
babszi

Ha valakit részletesen érdekel a lombikkérdés, akkor a www.lombikbaba.hu-n el lehet olvasni a fejleményeket. Én nagyon kiakadtam. Ezek jártak egyáltalán iskolába és tanultak matematikát akik ilyeneket kitalálnak? Szóval az az alapeset, hogy a lombik sikerességének statisztikai esélye 30%. Tehát átlagban minden haradik sikerül. Erre a nagyokosok úgy döntenek hogy kettőt támogatnak, ami persze statisztikailag még sikertelen. Hát nem ez az igazi pénzkidobás? Ha hármat támogatna akkor legalább mondhatnák azt, hogy a statisztika szerint ez így sikeres lehet. De így szerintem nincs mire hivatkozni, kész a szegénységi bizonyítványuk.
Azt is írják, hogy ha valakinek az első beavatkozás sikerül, akkor a beavatkozást végző int. sikerdíjat kap, ami a beavatkozás költségének 50%-a, ha a második sikerül, akkor 25%-a. Ha ezt kihagyták volna, akkor nyugodtan támogathatnák a sikerdíj helyett a 3. beavatkozást.
Egyébként meglepő módon pont fordított volt a statisztika mint ahogy ilona írta, tehát szerintük az állami intézmények sikeresebbek mint a magánkórházak.
Ilona!
Igen, ez a jó hozzáállás. Akár hogyan is, de szülők leszünk, ha máshogy nem megy, akkor örökbe fogadunk. Vagy jobb esetben szülünk is és örökbe is fogadunk.
Ma nagyon kis pozitív vagyok.
További szép napot mindenkinek.
tücsökbogár

Sziasztok!

Bbilona!
Igen augusztusban volt az első inszemem, ami sikerült, de a 4 ultrahang kimutatta, hogy üres lett a petezsák, vagyis felszívódott ami benne volt.Mivel spontán nem rendeződött okt.2-án megműtöttek.Hát ennyi!Nekem a lányom is inszemmel fogant, ő a 4.re sikerült.
Hát szép év elé nézünk, remélem az inszeminálások számát nem fogják csökkenteni. Ezek az íróasztal mögött azt hiszik, hogy szórakozni járunk orvoshoz, vagy mi!Itt nálunk kérdeztem az asszisztensnőt hogy mit tud a jövő terveiről, de semmit nem tudnak még!

Kata!
Már mi is elkezdtük a karácsonyi díszek készítését.Furi de nekem ilyet vizsgára is készíteni kellett! :lol: Mi angyalkáztunk eddig.Nagyon édi a díszetek!
sapé

Ilona!

Nagyon kedves vagy! Meg jo, hogy nem hagyjuk elrontani a karacsonyt! Aztan januartol gözerövel babagyartas! Sajnalom amit a hazamenetelröl irtal, de megertem.

Kata!

Nagyon szep a disz!

Kitartas csajok mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Köszi sapé, még annyit a díszhez, hogy 40 db lesz belőle, az egész fára ezt tervezzük, még majd lesz girland filcből. Már 20 db készen van a manókból, nagyon édesek, mind más és más, egész egyediek. :) Most már csak a pocimba kéne egy igazán egyedi manócska! Nekünk ebben a hónapban van, hogy 3 éve próbálkozunk. Lehangoló..., elszomorító... Most lesz a 3. inszemem és nem tudom, ha ez sem sikerül mit csináljak. Most nem nagyon akarok foglalkozni a baba programmal, megcsináljuk az inszemet karácsony előtt pár nappal és kész. A karácsonyra, szilveszserre koncentrálok, hátha ez segít. (Aztán nem tudom mennyire sikerül :wink: ) De úgy szerettem volna már úgy karácsonyozni, hogy babó van a pocimban!
Kéne egy táblát is felraknom, de teljesen el vagyok maradva, nem tudom update-elni. Azért felrakom,légyszi szóljatok, és javítok. :roll:
katata

Kép
katata

Babszika!

Mi volt? Vartal sokat? Ott volt? O csinalta????

Meselj!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!
Kata!
Ne keseredj el!Tudom, milyen érzés ennyit várni a manókra, hiszen már egyszer én ezt végig csináltam, azzal a különbséggel, hogy ez az oldal még nem volt akkor!Ágota nekünk 3 év után jött össze, a 4. inszemre. Én tudodm, hogy a január mindannyiunk számára kellemes meglepetéseket tartogat, és hamarosan mindenki boldog lesz!Én már alig várom a januárt!

Babszi!
Na mizújs?

Szép napot mindenkinek!
sapé

manó ne légy szomorú, mi is itt mind annyit küzdöttünk és segítettünk egymásnak túlélni a dolgokat, neked is segítünk meg szurkolok ezerrel!!!

babszi neked is drukkolok nagyon!!! nagyon édi ez a kicsi legény!!!
kicsiboris

katata, nagyon aranyosak a díszek...érdekes, vagy rossz, de a karácsonyt igazándiból azért várom, hogy már jöjjön a következő év amiben babás leszek és amiben itt mindenki örül a kis csimotájának!!!
és neked is hamarosan babó lesz a pocódban!!!

...mindenkinek ezt kívánom az új esztendőre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mágnes sok jó kirándulást az autócskával!!!

ilona, nem mondod, hogy így bejelentés nélkül ki merik rakni, hogy csak két lombikot 'fizetnek?????ez döbbenetes...mi lesz még ebben az országban??? durva....

jucmuc nektek is a következő év lezs a nyerő, igaz?? együtt menetelünk át az új babadömpinges évbe!!!

puszi mindenkinek
kicsiboris

Sziasztok!
Babszi: de voltam bent tegnap a klinikán, igaz uh-n. Mindig későn szóltok! :?
A Manónk 2500 és 3000 gramm közötti, minden rendben van vele hála az égnek!
Holnap megyek be vizsgálatra a dokimhoz, drukkoljatok, hogy valami bíztatót mondjon, mert ma már voltak jóslófájásaim! Olyan jó lenne már, ha szülhetnék!

Én érzem, hogy egyre több jó hírt fogok hallani rólatok, szerintem most szerencsés időszak van!! Drukkolok értetek!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

A januárt tök jó várni. Tényleg. Igazatok van. A barátnőm is januárban jön el hozzánk a párjával.

Viszont,ma leesett a hőm reggel 36,6-ra. Nem is értem miért, hiszen, még csak a 26 napon tartok, ovulációtól pedig a 13-on. Kicsit korai, mert a ciklusaim 31 naposak általában. Lehet, hogy most siet a mensim, de akkor jöjjön inkább meg most, mert a jövő hétvégén szaunázni, pezsgőfürdeni akarok!

Lefoglaltuk a szobát. :lol: Lesz karácsonyfadíszítés, sütizés, sőt a szálló ajándékot is ad. Meg gyertyafényes vacsik, éjféli mise, nagyon szép korhű szobák. Hú de váááárom már. Egy kastély, tök szép.

Rég voltál Kicsiboris! Ha lehetne a mostani mensimet átpasszolnám neked. Mit szólnál?

Puszika Mindenkinek!

Zölddi! Hogy vagy?
zel

Sziasztok Lanyok!

En is nagyon varom mar a januart!!! Jan. 8-ara van idöpontom megbeszelesre a Kaaliba, nagyon remelem, hogy azutan minel hamarabb kezdhetünk!

Igazad van Kicsiboris, 2007-ben bebabasodunk ezerrel!!! Nincs mese, eleg volt mar ebböl a sok varakozasbol!

Kata!

Ugy szeretnek valami okosat mondani, biztos unod mar, hogy mindenki azt mondja legy türelmes mert ilyenkor az a legnehezebb! De megis: legy türelmes mert lesz babad Neked is!!!
Tudod, hogy Tizanak is harmadik sikerült amikor mar legszivesebben a lombikra ment volna! Fel a fejjel!

Magnes!

De jo, nemsokara a kezedben tarthatod a kisbabadat! Drukkok mennek!

Zel!

Biztos nagyon romantikus lesz a karacsonyotok!

Kép
Kép
jucmuc

Szia Jucmuc!

Biztosan az lesz. Azzá tesszük. :lol:

Ilyen még nem volt, hogy ne a családdal legyünk. Furcsa is lesz mindenkinek. Viszont nekem sokkal jobb lesz az, hogy fogja tudni senki miben vagyunk. Nem fog senki sajnálkozni, meg tutti teherbeesős tippeket adni.

El is felejtettem lányok!

Az öcsém megállt mellettem autóval, és üvöltött. Akkor jöttek a párjával a nőgyogyitól. Azt kiabálta: " 8 hetes a lányom, és már gyönyörű!" Látta UH-n. Olyan boldog! Most voltak először vizsgálaton. Adri nagyon józan . Azt mondta, amikor pozos lett a tesztje, vár még egy-két hetet, mert akkorra már látszani fog Uh-n a kicsi szíve is. Nem semmi csaj, szeretem.

Jó éjt mindenkinek...
zel

Zel!

Teljesen megertem, hogy nem szeretnel jo kis tippeket hallani stb.
En mar ott tartok, hogy telefonon sem szivesen hivom a rokonsagot, de karacsonykor sajnos muszaly.
Es akkor razendit az összes nagynenem, hogy el kell menni kivizsgalasra, hogy ne varjatok stb...csak azt senki nem erti meg, hogy nem ugy van, hogy bemegyek es mondom a dokinak:jonapot! Nekem egy azonnali lombik eljarasra van szüksegem! + eltelt ket ev csak addig mire megtudtuk, hogy lombik. Szoval ertelek.

Gratula öcsedeknek!

Kép
Kép
jucmuc

Lányok, aranyosak vagytok. Viszont én most megzuhantam. :( Nem bízom már az inszemben sem.:(
Tegnap babaruhákat tapogattam egy boltban. Nagyon fáj a szívem olyankor. Meg máskor is. Ahogy közeleg a karácsony egyre jobban fáj. Próbálom eltemetni magamban, meg nem mutatom senkinek. Inszemmel kapcsolatban fásult vagyok, nem hiszek benne. Egyre jobban gyomorfacsaró az egész. Egyre jobban azt érzem, hogy lesz nekünk lombik is, amit nem szeretnék, félek tőle, félek párom sem akarja majd azt. Annyira bíztam az inszemben, tényleg úgy éreztem nekünk ennyi plusz kell csak és menni fog. És ez sem megy. Tudtam, hogy nem mindenható az inszem, de annyira azt éreztem nekünk segíteni fog. Mindegy, nem tudom mi lesz, tele vagyok félelemmel.

Bocsi, hogy ilyen negatívra sikerültem. :roll:
katata

Sziasztok Lányok!

Remélem nem felejtettetek még el!
Nem volt alkalmam írni nektek, de sokszor gondoltam rátok, hogy vajon ki hol tart...?
Azért vannak történések, bár ahogy látom, éppen nem a legjobb hangulat uralkodik, igaz Kata? :cry:
Ne legyél kérlek szomorú, hiszen azzal semmi sem lesz jobb.
Ahogy olvastam a soraidat, mintha csak én írtam volna pár hónapja. Nem bíztam az inszemben, és úgy éreztem bármeddig próbálkozhatunk, de biztos hogy lombik lesz a vége.
És ehelyett nézd mi történt velem! Csoda!
Tudom, hogy nehéz vigasztalni, de gondolj arra hogy hamarosan itt lesz a karácsony, és talán ez lesz az utolsó baba nélkül.
Ki tudja....? :wink:

U.I.: Remélem, hogy én pozítivra sikerültem.

Mindenkinek sok sikert!
Orsi
orsika0

Sziasztok!
Annyira elszomorodtam megint! A multkor meseltem nektek arrol az internetes baratrol, aki igen csunyan razott le - a felesege hivott fel. En akkor nyomtam le a telefont, amikor szemelyeskedett velem. Az mar nekem durva volt. Semmi mast nem csinaltam utana, mint ahogy a ferjemmel megbeszeltem, hogy visszavonom az iwiw ismerettseget vele kapcsolatban. Ez mar egy honapja volt. Azota bennem van, hogy legszivesebben felhivnam, hogy csak annyit megmondjak neki, hogy egyetlen mondattal "leallithatott' volna, ha annyira a terhere vagyok. De nem hivtam fel. Egyaltalan semmi modon nem kerestem vele a kapcsolatot. Erre mit ad Isten, ma ezt az e-mailt kaptam a felesegetol:

Szia Ildi,

Bencevel mi nem akartunk teged bantani.....latjuk hogy most torolted.......ezek szerint neked fajt ez......

Cask sajnos mar muszaj volt szolnom neked ha nem veszed eszre hogy x email utan meg sms-k utan az ember nem reakal akkor mar nem akkarja a kapcsolatott (de hisz ez csak egy virtualis dolog volt! Es megis).........

O neki mar van egy felesege akivel meg oszt mindent..........es este nincs szukszege unalmaba hogy chateljen valakivel mint anno regen veled.........mi annyira egy vagyunk lelkileg testileg hogy mindent tudunk egymasrol..........es hogy en lennek feltekeny rad? Nem tudom mire? Emailekre? Akkor mar a hazassagunk elejen kellet volna szolnom neked 3 eve, hogy legysi ne kuldje mar nevnapi, szulinapi sms-eket, nem tolti le neked a potter konyveket es filmeket amiket kertel, meg hat sajnos igen TB a teve meghallt ahogy sajnaltad is.........ilyen az elet...........es o soha nem volt kivancsi rad.........nem is talalkoztak soha nem is ismeritek egymast.......az elet az tejlesen mas es az emberek is.........mi meg mar 1998 ota lelkileg egyek vagyunk..........es o pl. engem meg ollne ha masnak a ferjevel chatelnek estenkent (mondta is nem erti Zsolt miert engedi neked) meg ha titokban tartottam volna hogy ferjhez mentem mint ahogy te tetted-szereted te Zsolt-t igazan vagy inkabb Bence-t akartad a neten megtartni??-szerintem a masodik........de hisz o is ezt tette veled miaddig jo volt neki es mar nem az..........sokat meselt rolad........hogy kivancsi voltal a hangjara..fel is hivtad, o teged soha, sokan laktok egy hazban, balcsi nyaralot kiszeretned venni, stb., mar nem is tudom miket mondod meg nem is igen erdekel........csak azert mondtam most el hogy ha rendes vagy akkor tenyleg koszi hogy egy eletre nyugton hagysz bennunket es semmilyen formaba nem keresel vagy kivancsi lennel rank ugy ahogy mi sem rad........

Szia
m

Lanyok, tudom, hogy ratok iagazan nem tartozik ez, de en ugy erzem, hogy igenis annyi mindenben batoritotok, es adhattok hasznos tanacsot, hogy muszaly megirnom nektek a magam bajait. Ti mit szoltok a levelhez? Egyetlen betut sem valtoztattam rajta, igy kaptam meg. Annyit hozzafuznek, hogy az nem igaz, hogy a parja soha nem hivott fel, de a 9 ev alatt talan ha osszesen haromszor "beszeltunk" telefonon, sokat mondok. Es 1998-ban a felesege meg gondolatban sem volt, ugyanis mas baratnoje volt. Szoval nem ertem az egeszet, de iszonyat nagy tuske bennem az egesz.
Azt is megirhatjatok, ha ratok ez nem tartozik. De ti mit csinalnatok?
babszi

Magnes! Nem lila felsoben voltal, aminek az ujja csikos (vagy olyan polo) volt? Hosszabb szokes haj, es nagy pocak :)

Dodo!
Voltam szerdan! (Kata, kerlek javitsd az inszemezes szamat hetre! Koszi!)
Megcsinalta a doki az inszemet, de eleg fura volt, mert utana kicsit barnaztam, es ilyen nem szokott lenni. Viszont utana leultetett, es hosszan elmagyarazta, hogy ugyan csinaltak mar nekem 5 inszemet mashol, de a ciklus masik feleben a progi-szintet nem ellenoriztek, tehat nem lehet tudni valoban volt-e esely a beagyazodasra. Amit nala csinaltam eloszor (6.), annal csak talan lett volna esely, elotte honapban nem. Szoval most az van, hogy kedden megyek vervetelre, es aztan szerdan elvileg ertekezek vele telefonon, hogy mi az eredmeny. Persze mar most a kov. honapot emlegette, hogy abban a clostyt felemeli 3*1-re, aztan ad melle metlo vagy valami ilyesmit, de utana nekem is a puregon injekcio kovetkezik, ami marhadraga lesz. De lat eselyt a terhessegre, mert nincs mas elvaltozast bizonyito dolog, es azt mondja, ha a progi-szint megfelelo, es ugy csinalunk 6 inszemet, akkor tudja igazan megmondani, hogy inkabb lombik, vagy nem, vagy mi legyen. Addig o csinalja tovabb. Es ezt nem azert mondja, mert agyon tomom penzzel!!! Tolem eddig osszesen 9000 forintot kapott, miota atmentem hozza - nem nagy osszeg (neki).
Kivancsian varom a progi-eredmenyt. Rosszabb, mintha vizsga-eredmenyt varnek. Azok sikeresek voltak :) :(
Ez van velem.
Aki a Szabolcs utcaba jar, es nem akar onnan eljonni, igenis eroltesse a progi-kerdest ott, es minden inszem utan, nehogy ideje, penze, energiaja karbavesszen, mint pl. nekem. Es ez csak egy kisebb oldala a dolgoknak.
babszi

Sziasztok!

Babszi! Még mindig nem a barát jelentkezett? Nem furcsa? Nem az fáj a legjobban? Ha magyarázatra várnál, nem tőle szeretnéd? Nem tűnik a feleség levele kicsit "mosakodásnak"? nekem igen.
nagyon bántana, ha a barátom ezek után, amik eddig történtek szó nélkül hagyná, hogy a felesége keverje a szart. Bocs. Ha a barátnak nem vagy fontos annyira, hogy tisztázza a kérdéseket, szerintem ne vedd szívedre. Lépj tovább. Amennyire itt megismertelek, még sok barátod lehet, van, akikre jobban tudsz támaszkodni! Magadat ne okold semmiért, szerintem nem vagy sáros semmiben!!

Csajok ! Megjött. 26 napra. Meglepett.
Viszont valami csoda folytán örülök, hogy most. Azt tudtam már, hogy nem jött be ez a hónap sem, a hancúrjaink "csak" az örömnek szóltak. Ami ugye nagyon sokat számít. De így most nyertem egy hetet simán. Mert a köv mensim is előrébb jön egy héttel, így nem január végére lesz a köv inszem kiírva, hanem már a közepére kb. Juhéjjjj!!!
Sőt, karácsonyra bőven elmúlik a mensim is. és már elkezdődik a peteérés is, és nyugodtan áztatom majd alvázamat a wellness karácsonyi hétvégén az élményfürdőben. ÉÉÉÉLmény lesz!

Kata! Ne depizz! Nekem jött meg. Olyan vagyok, mint a disznóölés.
ne higgy az inszemben. Én sem hiszek már benne. De végig kell csinálni, nem lehet a lépcsőket itt átugrani. Szokj hozzá a lombikhoz. A barátnőm kisfia is úgy készült. Elsőre, két petéből csak ő fejlődött a csészében, majd megtapadt. Már nagyfiú, egy éves elmúlt. Imádom, ő az egyik miniszerelmem.
Én már ráhangolódtam a lombikra. Ha tehetném, kihagynám a 3.inszemet. Sőt abban bízok, hogy tényleg csak 3-at kell, és utána mehetek is a lombikra.

Szió és puszi mindenkinek!
zel

Zel!
Nagyon koszi a batorito mondatokat!
Be kell vallanom valamit. Miutan itt panaszkodtam nektek, nos, megiscsak felhivtam ot. Nagyon bant, hogy virtualis "kurvanak" vagyok beallitva. Es kepzeljetek, a multkori telefonhivas miatt a baratom hazakoltozott par napra a szuleihez, es amikor a csaj kihangositotta a telefont, akkor kiment a szobabol. Es kutakodik a ferje utan. Tagadja, mert azt mondja van egy olyan ismeros, aki arulkodik rolunk neki, de nem tudok olyat, es a baratom se. Nem erti meg, hogy nem akarunk talalkozni, es nem akarunk semmit egymastol. En elnezest kertem, hogyha valamivel - barmivel - megbantottam a baratomat; es azt is megmondtam, hogy nagyon fajt a vege dolog. Sokat jelentett nekem, es nagyon jo baratom volt vegig, hianyozni fog. Majdnem elsirtam magam, de NEM! Es ugy ereztem, o is igy van ezzel. Megkoszontem mindent, amit adott, es azt mondtam, mindig szeretettel fogom olvasni a sorait, ha ugy gondolja, hogy irna nekem. En nem fogom zavarni oket.

A magam modjan elkoszontem, es megmondom itt az oszintet, hogy elegtetel volt szamomra, amit megtudtam. Nincsenek ok olyan nagyon joban, ahogy ti is mondtatok, es nem lesz fenyes jovoje a dolognak, ha nem valtozik a csaj. De nem az en gondom. A magam modjan elkoszontem, es azt hiszem megnyugodtam. Remelem egy egesz pancelzatot ad nekem mminden szava, ha esetleg nem fog leszallni rolam a csaj. Remelem nem egy orult, aki feltekenysegbol kietekerne a nyakam, mint sok thrillerben :)

Jol tettem, csajok? Talan tul tudok lepni, es talan nem fog keseru szajiz maradni bennem. Legalabbis most igy erzem. Nagyon fog hianyozni!!! ( :-(((( Fu, nagyon elkeseredtem, ahogy ebbe belegondoltam...
babszi

Kata!
A progidrol tudsz valamit? Nem lehet hasonlo ok, mint nekem????
babszi

Kedves Zel! :D

Képzeld most olvastam az endometríozis oldalon,hogy Tündi 30 ,5 hetes terhes,teljesen spontán sikerült neki!A második lapar után!
Hát ez azt hiszem dicséretre méltó! Vannak még csodák!! :D

Puszoka reni
m. reni

Reni!

Köszi a jóhírt! Vááááóóóóó! Juhéjjj!
Akkor kezdjek megint bízni? Ok!!!

LÁnyok! Tündi, akinek örülünk Renivel, szintén endós volt. És látjátok! Tehát! Babára fel, mindenkinek hajrá!

Puszóka mindenkinek....
zel

Sőt!
Voltam pénteken a dokimnál, és ott volt egy 35 hetes kismama, akinek 5. inszemmel ikrei lesznek!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Jaj, de nehéz hét áll mögöttem!Ágota most gyógyulgat taknyos volt rendesen, tegnaptól pedig a párom nyomja az ágyat.
Ha ez még nem lenne elég, tegnap hívott a barátnőm aki babát vár, nekik már a 2. baba.Vizsgálatra és ultrahangra ment, kiderült hogy kislánya lesz, ez volt eddig a jó hír.De az ultrahangon a lányka veséiben cisztákat találtak, no meg a véreredményekkel sem volt minden rendben.Most 19 hetes, hétfőn kell mennie genetikára, teljesen ki van borulva, érthető azt hiszem, én is kibuktam amikor elmesélte.Ha nem lesznek jók a genetikai eredményei akkor elveszik a babát! Alig tudok magamhoz téri, de reménykedem benne, hogy minden renndben lesz.

Babszi!
Szerintem jól csináltad!Talán én is hasonló módon cselekedtem volta a helyedben!

Szép hétvégét mindenkinek!
sapé

koszi, koszi Sape, hogy hozzaszoltal!
babszi

Uram Isten, most olvasom a tobbit, amit irtal. Szornyu!!! Remelem minden rendben lesz vele! Majd adj hirt rola!
babszi

Babszi!

Hu, nagyon remelem, hogy akkor ez most sikeres lesz!!!!

Varom a progi eredmenyt, ird meg lecci!!!!

Ez a virtualis barat eleg brutal, en nem eolvastam ezt veled kapcsolatban korabban, de eleg erdekes.

Na,mindegy, azert jo voltal hogy felhivtad, ezt elmondtad neki.

Remelem azert jol alakulnak majd vele a dolgok.
Ez csak olyan baratbarat akit ugy a neten ismetel meg? Es ferjed mit szol hozza?

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Abszolut barat, soha nem talalkoztunk, es a 9 ev baratsag alatt kb. 2-szer beszeltunk telefonon. Ellenben sokat chateltunk. A parom egyaltalan nem volt feltekeny ra, hiszen elejetol tudott mindent, sot, mindig volt par kedves chat-szava hozza. Kepeslapokat kuldtunk, ha nyaraltunk, meg ilyesmi. Amolyan lelki-barat volt, vagy ki tudja. Nekem nagyon hianyzik mellesleg.
babszi

babszi:
akkor most felteszek egy képet, hogy ha esetleg a klinikán jársz, felismerj :)
egéybéknt. a méhszájam nyitva egy ujjnyira, doki szerint bármikor szülhetünk. izgi!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1166374890.59.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1166374965.63.jpg[/img] 9 hónapos pocak [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magnes! Szerintem lattunk, es a parom is azt mondja! :) Ha barmikor szulsz, akkor lehet tenyleg babastul kell majd a fa ala fekudnod :)
babszi

babszi: ha addigra itthon lehetünk Pannával, esküszöm be is fekszem a fa alá!:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok lányok, hát hol a karácsonyi hangulat?
Katata tökéletesen megértelek, a múlt hétvégén szinte nem csináltam mást csak sírtam, de valahonnan kaptam egy kis erőt, bejelentkeztünk a gyámügyhöz örökbefogadásra, és új lendülettel nézün ka jövőbe.
Ráadásul a karácsony miatt ki kell hagynunk megint egy hónapot. De nem baj, legalább nincs az az állati gyomorgörcs a várakozás miatt.
Fel a fejjel, ha lombik hát lombik, sajnos a 6 inszemet végigi kell küzdeni, de erős vagy, próbálj meg lazítani, itt a karácsony, koncentrálj a szerelmedre! Azért majd mosolyogni fogok, ha a következő inszem után felteszed a zebrák fotóit :wink:

babszi, ez nagyon ostoba nő lehet, szegény ipse ebbe nagyon belelépett, szerintem jó hogy ezzel a telefonnal tisztáztad magad, és egy kicsit megnyugodtál. Hát nem irigyellek, kell a fenének még egy ilyen szarság, mikor úgy is annyi gondja van és minden jó szó elkél. Bocs a szóhasználatért!

zel, jó pihenést!

kicsiboris, neked egy óriási Mikulást!

mágnes, neked meg egy egészséges kis lurkót!

Szép napot lányok!
bbilona

Na mi a helyzet? Mindenki karácsonyi lázban ég, vagy csak a hétfő és az időjárás miatt vagytok ilyen passzívak??
Jó híreket akarok hallani!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

látod mágnes, én is csodálkozom mindenki sütöget, vásárol ezerrel, már nincs idejük benézni :cry: , de jól van az úgy ha mindenki leköti magát.
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?