Új privát üzeneted érkezett!

Látom Gaby megvagy! :lol: Akkor neked is megy az energy! :wink: De ha jól olvastam agy energy-t kérsz!

Kép
bettike
Eger

Bettike
ja, agyfrissitő is kéne :) de nagytakarítani és kéne :?
Igen, lecsillapottak a kedélyek :) Szülei is örültek, hogy leszokóban van, ők mondjuk egyik napról a másikra tették le :wink:

Kép
gaby25

Ceniko!
Gratula a 8. héthez :) Hogy vagy?

Snufi!
Nagyon drukkolok, hogy elindúljon fölfelé!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata!
Én beírtam az esküvőt, de nincs a közelemben naptár így nem tudok visszaszámolni :lol: csak saccoltam

Bettike!
Csak engem hagytál ki, de nem is érdekes :cry: nem vagyok egy sértődős tipus! :wink: :)
Tudom én csak rakjama táblát oszt csókolom :lol:

na egy tábla
Kép

görbe
Kép
sonjus

Sziasztok!

Hál istennek mára elmúlt mindenféle mensi érzés, csak a mellem van bedurranva, mint mindig!

A hőmmel nem vagyok megelégedve!

Miksa és anyukája, hogy vészelte át az éjszakát?

Én ma megyek egy utcsó beszerzési körútra, de már csak apróságok vannak hátra!

Ancsa mizujs veled? Fiacskád hogy van?

Sonjus, köszi és jó az időpont. A hőd meg csodás!!!

Kép

Kép
kata05

Sziasztok!

Bocs, csak felrakom a görbém gyorsan, aztán mennem kell, mert karácsonyfát veszünk...

Kép

Köszi a tegnapi bíztatást egyébként! :lol:

Snufi? Teszt?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahó!

Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok! Miksa és mamája jól vannak, kicsit köhögnek, de javulgatnak :wink: A mama ma nagy kalandra készül: vásárolni megy. Energiát megkapta, köszöni!

De tényleg, most mielőbb elindulok, és megveszek mindent, amit csak lehet. Irtó nagy tömeg lesz, de most azt mondom, nem baj, mert embereket is alig láttam hetek óta. Tényleg több mókussal találkozom naponta, mint emberrel :lol: Úgyhogy nagybevásárlás, plusz ajándékok. Csak a karácsonyfára nem hajtok, nem férne be a kocsimba.

A görbém (bár ebben az emelkedésben benne lehet, hogy Miksa kevéssel 6 után felkeltett orrot fújni, utána pedig csak 2 és fél órát aludtam).

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Örülök, hogy jobban vagytok!!!

Kata!
Drukk, drukk, drukk

Szezsó!
Na ugye, hogy beágyazódási volt :)
Szépen alakul!

Na én megyek, mert rám még csak most vár a takarítás oroszlánrésze, és egyenlőre fürdőköntösben csücsülök :)
Délután még benézek!

Nektek jó készülődést, váráslást, vagy pihenést!
sonjus

Sziasztok,
Zöldi,
nem nézték. De mikor Roli összejött akkor bizti volt pém, lehet hogy szülés óta nincs is ??? Egyébként ma megint 36,6 :(
Szóval ez a hónap még annyira se jó mint a múlthavi. Januárban még nézem aztán megyek a három havi görbémmel a dokihoz. Köszi

KépKép
Kép
csikken

Szezso, Szirom, ez az, alakulnak azok a babás görbék!!!! :lol:

Aranyos vagy Sonjus a drukkokkal, de teljesen veszetnek érzem ezt a hónapot! Tudom a babanetes mondást!! :wink:

Kép
kata05

Sziasztok!

Sonjus: Köszi jól vagyunk :) Van egy kis émelygés, szagundor, de nem vészes :D Az éjszakai pisilésekről is leszoktam :wink: (egyelőre), és a hasam sem fáj már! Hja és a szexuális étvágyam is visszajött, (ami kb a beágyazódás környékén szép angolosan távozott :oops: :lol: ), ha a Zuram nem szólt rám, hogy hékás szex? :lol: nekem eszembe se jutott :oops: :lol: De mostmár visszaállt a régibe ez is :) :wink:

Csikken: Szoptatsz még? Mert ha igen akkor lehet hogy nincs még PÉ-d! :oops:

Mindenkinek drukkok++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nem, már fél éve nem... Na az előbb hülyeséget írtam, hogy Rolival volt pém, mert ez elég egyértelmű :) :)

KépKép
Kép
csikken

Csikken: Hát hja amúgy nehezen jöhetett volna össze :lol: De ha nem szoptatsz akkor elvileg már lennie kéne PÉ-nek! Mióta próbálkoztok? Voltál dokinál? Kéne nézni egy tüszőt UH-án a 11-14- napon :wink:

ceniko
Szeged

Jó "reggelt"!

Klarissza! Calciumos téma: az igaz ugyan, hogy babavárás idején több calcium kell, és az is, hogy az anya szervezetéből nyeri ezt a picike, de a csontokba már beépültet azért nem tudja ám "kivonni", annyira nem ügyes! Ez egy tévhit.

Gaby! Milyen telefont hoz a jézuska? Vagy meglepi?
Tessék tanulni, irgum-burgum!
Cigiügy: yessss!
A nagytakarítás megvár - minden nap egy kicsi, és tuti kész lesz!

Bettike! Tegnap (ma) 1.30-ig nyomtam a ktreatív cuccokat - ezért ébredtem nemrég - úgyhogy eltaláltad! Jó csavargást, és eredményes tülekedést! (Szerintem szörnyű a város)

Sonjus! Karágsonyi tesztre utazol, látom. Nagggggyon helyes!

Kata! Tessék peteérni!!!

Szezsó! Neked meg lesz pár napod, hogy szépen be is csomagold azt a + tesztet, mielőtt ráaggatod a fára...

Miksamama! Ezek jó hírek! És naggyon szépen görbülsz!

Csikken! Szerintem is megér egy vizsgálatot. Ha a hormonokat megnézik, abból sokminden kiderül. Addig meg kellemes huncutkodást!

Enikő! Ez király! Akkor csak büdit és rossz ízűt ne főzzél, nehogy benézzen Vuk hozzátok!

Kép
zölddisznó

Persze, mindenki ledőlt ebéd után! Nem ééééér!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Tegnap este megjött :cry: :cry: :cry:

Köszönöm a drukkokat Mindenkinek, jól estek nagyon!

Sonjus, 2. cn-nél tartok, a tickeremet majd holnap állítom át.

Most mennem kell, a Zuram dógozik a gépen, csak jöttem rosszt hírt megosztani Veletek.

Később benézek!

Puszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Coca: Igyekszem, igyekszem :wink: Amúgy jól főzök :wink: :oops:

Snufi: Nagyon-nagyon sajnálom :cry:

ceniko
Szeged

Valaki keresett víztisztítós (porzsák nélküli) porszívót!

Itt vannak az infók:

www.rovus.hu

ceniko
Szeged

Snufi! Kép a Mikidnek!

Enikő! Túúúúúdom, hogy Te vagy a konyha ördöge. Maradj is online, hátha szükségem lesz tudásodra az ünnep alatt!
:wink:

Kép
zölddisznó

Snufi!
Nagyon sajnálom :(
Hátha új év, új lehetőség ... ! Én nagyon drukkolok hozzá!!!

Zöldi!
Igen, karácsonyi pozitívra utazom :lol:

Ceni!
Az jó, ha már az "étvágyad" is helyreállt :)

Kata!
Tudod mit, ha veszni akar, hát vesszen :) drukkolok azért a háttérből :)

Csikken!
Üdv
sonjus

A fenébe is, hogy szaraxik a babanet és elszállt az egész, amit írtam. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Enikő, gratu a 8. héthez!!! Üzenet átadva, nagyon örült neki! :lol: Ja, és egykor hazaért! (párom a buliból) 8)

Pé sehol, Kata, totál együtt haladunk megint, nemtom mi lesz ebből.

Sonjus, drukk neked, karácsonyi teszt lesz? :lol:

Szezso, mensihez még korai lenne ez az esés, nem? Sztem is simán lehet beágyazódás! Csak max. nem jó helyre tette a ferty a pé-t.

Snufi, sajna-sajna nagyon, de a szilveszteri baba is jó, nem???

:lol:
Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi! Mi lenne, ha ma peteérnél? Tetszik az ötlet?

Kép
zölddisznó

Cocaboszi megmondja a tutit??? :lol: Nekem tetszik az ötlet, naná hogy...!
Gyanakszom én is a mai napra, csak már páromat nem akarom csőbe húzni, mondta is ma reggel, hogy mindig csak megszivatom, hogy namost elkaptuk,másnap meg közlöm vele, hogy nem is. :lol: Úgyhogy most már nem mondok neki semmit, max utána, ha tényleg elkaptuk!
Remélem, ma sikerül(t) elkapni, és szilveszterkor, amíg snufi peteér, nekem lesz egy szép 2 darab csíkkal rendelkező tesztem! :lol:

Coca, nektek most hogyan tovább? Köv. hónapban megint inszem?

Kép
szilcsi

Már nem inszemezünk, a doki szerint vágjunk bele a lombikba. Hát vágunk. Januárban kezdődik a felkészítés. Addig spontán egy hónap. Kajapiabuli ezerrel!

Szegény apa! Állandóan teljesítenie kell! De sajnálom!!! :lol:

Kép
zölddisznó

Csajok, köszönöm az együttérzést.
Megcsináltam új tickeremet, mától számolok, tegnap még csak pecsételgetett.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi, sajnálom :cry:

Képzeljétek el neten rendeltem húgyuti fertőzést kimutató tesztet, csak magam megnyugtatása végett. Állandóan ezen idegelem magam, hogy nehogy elkapjam megint. Na most majd megtudom mi a helyzet.

Purc

Kép

Kép
purc

Szia Lányok!

Snufi: a fenébe is!!! Pedig olyan jó hőid voltak!! Sebaj, majd szilveszterkor :wink:

Szilcsi: szerintem is ma peteérsz! Ne szólj semmit, csak kapd el Apát! :lol:

Coca: az lenne az igazi tréfa, ha összejönne Kiscoc a spontán hónap alatt.. :lol: És utána csak fel kellene hívnod a dokidat, hogy bocs, másképp alakult, inkább UH-ra szeretnél menni :lol:

Kata:. kíváncsi vagyok hogy alakulsz, még nem biztos, hogy elveszett ez a hónap :lol: Nézegess csúnya babás görbéket a ferty-n, és mindjárt szebb színben látod a Tiedet :lol:

Purc: és mit csinál a teszt? Rápisilsz és kimutatja, hogy van-e pl. genny vagy baktérium a vizeletben?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Snufi
:( No majd szilveszterkor csapjatok bele a lecsóba :)

Coca
motorola v360 az ajándékom :) Van ennél jobb is, de azok nagyon drágák :? hát a tanulással és a takarítással nem igazán haladok :? Hej ráérünk arra még pató pál úr :lol:

Ceni
Aztán nehogy túledd magad így hogy már nincs émelygés :lol: jut eszembe, neked diétás étrended van :?

Szilcsi
Hajrá, mindent bele :)

Kata
Volt tojásfehérje, akkor csak volt ott pé, nem? :?

Mindenkinek drukk, akinek mostanában kell tesztelni Kép

Kép
gaby25

Az előbb, ahogy átfutottam a mai termést, azt láttam, hogy Zöldi bemutat Snufinak! De rájöttem, hogy Snufi Mikikjének mutatott be!

Snufi! Szerintem jó lesz az szilveszterkor is! Gondold el, ha majd KisSnufi elkezdi számolgatni, hogy ő mikor is készült! Aztán leesik neki, hogy szilveszterkor! :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy elmentem vásárolni, hogy a végén nem ott kötöttem ki, hanem anyáéknál! Főztünk, meg besegítettem a takarításba! Szóval, holnap munka után vagy inkább helyett vásárlás! :lol: :lol: :lol:

Kata! Az ugye rémlik, hogy Robcsi is temette az ő hónapját, meg neki még a doki is azt mondta, hogy pé sem volt? Ennek ellenére naná, hogy babás! :wink:

Szilcsi! Tényleg ne szólj apának! Esetleg annyit, hogy most csak úgy, az élvezet kedvéért! :wink:

Sonjus! Hát pont téged hagytalak ki, aki olyan szépen kisegített tábla ügyben! Tiszta hülye vagyok! :oops:

Zöldi! Én nem dőltem le, hanem babáztam! Akkor kívánok neked egy spontán Cocát!

Kép
bettike
Eger

Ja! Robcsi! Ugye holnap mész dokihoz? Mikor is? De vagy Du? Gyorsan gyere jelentkezz, hogy mit mondott! :lol:

Gaby! Látom tickerileg elkapott a karácsonyi láz! :lol: Vagy csak te is csinálsz mindent, csak tanulni ne kelljen?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Snufi nagyon sajnálom! :(

Sonjus nagyon jó a görbéd :D

Szezso, Szirom a tiétek is, nagyon drukkolok nektek!

Gabi jó tanulást! :shock: Apa jó úton halad. :)

Kata, sose lehet tudni, lehet hogy pont jön össze, mikor ronda a görbéd :shock:

Szilcsi, az tuti peteérés :D

Bettike holnap 10-re megyek majd után jövök helyzetjelenteni. Nagyon remélem, hogy minden ok. lesz.

Kép
Kép
robcsi03

Szezso, jaja, kimutatja, hogy van-e baci a vizeletben.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc!
Remélem ez mindig - lesz!

Kép
zölddisznó

Robcsi: drukk holnapra!! :lol:

Sonjus: asszem még nem írtam, csak akartam, hogy szuper a görbéd! Nagyon szép, kiegyensúlyozott :lol:

Bettike: Te ma megint takarítottál?! Biztos jól érzed Magad?! :-D Fogadok, én egy egész évben nem takarítok ennyit, mint amennyit Te 2 nap alatt! :lol: Különben is, most jut eszembe, rendelek Tőled egy takarítást fénypostán :lol: Ugyanis nekem ma sem kedvem, sem energiám nem volt rá...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!

Köszi! Igen jól érzem magam! :lol: :lol: :lol:
Nálam vannak ilyen periódusok, hogy rám jön a takarítás! Vagy rám jön a vasalás! Vagy rám jön az írhatnék! Vagy a pakolhatnék! Egyszer azt mondta a főnököm, hogy ezek valami súlyos lelki problémákra utalnak! :roll: Igaz, ami igaz! Ilyenkor nem érzem magam százasnak, de jó érzés!
Amúgy hiába van máskor esetleg időm, meg energiám, ha nincs kedvem nem csinálom! Máskor meg lehet, hogy időm se lenne, meg energiám se, de rámjön és akkor csinálom! :lol:
Apa meg menekül, mert ilyenkor hozzám se lehet szólni! :lol:

Ja! És ha kedvet, időt, energiát küldök fénypostán?

Kép
bettike
Eger

Bettike,
kérlek kérlek kérlek gyere át hozzánk! Akkora takarítóundort még a világ nem látott mint ami nekem van! És a mosogató se üres... :lol:
Vendég

Bettike
ide is jöhetsz, nekem se tanulni se takarítani nincs kedvem, most ébredtem fel a szunyókálásból :lol:

Kép
gaby25

purc
de sok fajta baci van, azt nem tudod meg, milyen bacid van :roll: most történetesen azért tudhatod mert már voltál dokinál, de amúgy ez arra jó csak, hogy kimutatja hogy van valami, aztán irány a doki, aki memondja milyen baci :? ez most kacifántos lett :shock: :lol:

Kép
gaby25

áfi
valaki azt mondta, te vagy profi hormon analizálásban :wink: pénteki hozzászolásim között van az eredményem, rápillantanál? :D :wink:

Kép
gaby25

Lányok, kipurcantam :wink: A fél 11-es komppal mentem ki és 4-kor értem haza. nem vagyok én ehhez hozzászokva :roll: Nem is a tömeg miatt feltételnül, bár szerintem nem volt olyan vészes. Simán volt parkolóhely is. Viszont hogy a hiperek nem bírnak normális kocsikat csinálni, ez őrület! Ha már egy kicsit jobban megpakolja az ember, akkor véletlenül se arra megy, mint amerre szeretném. Ha meg nagyon megpakolja - ez állt ma fönn - akkor a kocsi visz engem :roll: :wink:

Naszóval a nagybevásárlás megvolt, de az ajándékok még csak részben vannak meg. Még lesz egy nagy körünk, úgy látom.

Snufi! nagyon-nagyon sajnálom!

Purc! Én is épp tegnap csináltam ilyen tesztet, mert Miksa nem pisilt a doktornál, aki így adott egy csíkot. Szerintem is megnyugtató.

Hú, most mennem kell, majd ha a kölök elaludt, még jövök.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby! Ezen a csíkon, amit mi kaptunk, volt vagy 10 színes kis kocka. Mind más. Úgyhogy elég sok mindent megkülönböztet. (Mondjuk nekem 2-őt kellett néznem) De úgyis az a lényeg, hogy a csík figyelmeztessen.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na akkor az éj leple alatt mindenkit megfertőzök egy kis takarítási, pakolási, rendrakási mániával, hogy holnaptól mindenkinek legyen kedve megtenni, amit megkövetel a lakás! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Gaby, azt nem tudom, hogy bacinkét mutatja-e meg a dolgokat, nem is az a lényege szerintem, mert ha bármilyen bacim van, akkor úgyis dokihoz kell mennem. De legalább nem aggódok, hogy most van vagy nincs. Ha negatív az mindeképpen király, ha pozitív, akkor meg doki, de legalább tudom mi a helyzet.

Coca, köszi a drukkot, eddig pozitívra hajtottam, most az egyszer negatívra :wink:

Szirom, így van megnyugatató. Egyel kevesebb indok az aggódásra.

Purc

Kép

Kép
purc

Gaby,
csak néhány infóm van arról hogy mit kell nézni...
Már akkor is néztem az eredményedet, de nem találtam benne semmi kivetni valót... az LH FSH aránynak kb 1:1-nek kell lenni, nálad ez is jó, a prolaktinod picit magas de az ingadozik egy napon belül is így egy mérés nem mérés, és különben is határértéken belül van... tehát az is jó, más nem jut eszembe (ezt emlékezetből írtam). Ami fontos: remélem ezek az értékek ciklus 3. napjáról valók mert ha nem akkor dobd ki nyugodtan! Remélem segítettem! :)
Vendég

hali, október óta próbálkozunk,de még nem vagyunk pánikban :)
Úgy gondoltam, hogy még januárban is próbálkozunk és akkor lesz három havi hőgörbém. Azzal már elindulok. Sokat nem akarok várni vele. Roli 1 év alatt jött össze, de közben volt egy vetélésem.
Akkor 50 napra mutatta ki teszt a terhességet, szóval ott valami gond volt.
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Most értem haza! Anyóséknál voltunk, előtte meg vásárolni!

Robcsi, holnapra drukkolok!

Purc, jó ez a teszt dolog, akinek sokszor volt annak jó ha van otthon! Bár én már tudom magamról mikor előjön, hogy ez az!

Bettike,hátha én babás leszek ebben a hónapban, akkor megeszem a meg nem lévő kalapomat!!!

Mára ennyi, holnap délután jövök!

Kép
kata05

Hű csajok, lehetetlen ezt a topicot követni. Így csak néha helyzetjelentek. Még meg vagyok én is. :lol: . Holnap elkocogok a védőnőhöz, mert még semmi hír az AFP-ről. Így nem tudjuk, hogy genetikailag minden ok-e a babával. Aztán lassan UH. (dec. 28. körül kéne). Elvileg ott már látszódhat a neme is. Hát kiváncsiak vagyunk. :D A hasam már elég nagy, de lesz még sokkal nagyobb is. :lol:

Purc!

Nem is hallottam még ilyen tesztről. Mindenesetre jó dolog, ha van ilyen. Nekem is állandóan a húgyutaimmal volt/van gondom. :lol:
A terhesség eleje meg kész szívás mindenféle folyásokkal..régen azt hittem, ilyenkor minden oké lesz és terhesség alatt majd helyrejövök. Egy fenét, ilyenkor talán a leggyengébb az immunrendszer..mondjuk a vizeletet a terhesgondozóban minden alkalommal nézik (fehérje, cukor stb.), eddig még nem volt vele gond.

Kép
babancs

Sziasztok!

Képzeljétek, mi történt: Miksa a hálóban kutakodott és rábukkant a lázmérőmre. Kérdezte, hogy nekem is lázam van-e? Mondtam, hogy nem. Akkor miért van ott? Én is mértem? Mondtam, hogy mértem. De azért, mert lázas vagyok? Nem, nem vagyok lázas. Akkor miért? Mondtam neki, hogy megmutathat valamit a lázmérő. Mit mutathat meg? Például azt mutathatja meg, hogy van-e baba a pocakomban. Tényleg? - kérdezte. Gondolkodtam, hogy rákérdezzek-e, és rákérdeztem. Szerinted van benne baba? Azt mondta, hogy van :shock:

Ilyet, vagyis hasonlót egyetlen egyszer mondott, amikor volt az a pozitív tesztem. Akkor "hozott ajándékot", már nemtom mit nyomott a kezembe, és kérdeztem, hogy nekem hoztad? Erre mondta, hogy nem, a babának. Máskor is rákérdezek néha a gyereknél, amikor már alig bírom kivárni a tesztet :lol: Valahogy bízom a megérzéseiben :wink: De mindig azt mondta, hogy nincs semmi a pocakomban, vagy hogy kaja van benne :wink:

Szia Csikken, még nem is üdvözöltelek! Nekünk is egy év volt a kissrác. Meg most is ott tartunk már kb.

Bettike! Kitakarítok úgyis, de mániával engem nem tudsz megfertőzni :wink:

Gabi! Gratu az uradnak a cigihez, még nem is írtam! De vigyázz azzal a leggyengébbel, mert az olyan gyenge, hogy előbb-utóbb mindenki ideges lesz tőle, hogy hiába szívja :lol: Még emlékszem rá :wink:

Szezso! Mikor tesztelsz?

Enikő! Klassz ez a visszarendeződés! Örülök, hogy jól vagy!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Babancs! De rég láttalak! :lol: Klassz, hogy jól vagytok! Igen, ilyenkor már simán kiderülhet a baba neme, ha úgy fekszik! Miksa asszem a 18. heti uh-n mutatta meg magát, méghozzá nagyon egyértelműen!
Vannak már nevek? Vagyis jelöltek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
rajta van uramon a tapasz is, így néha mégis szív valamit, a megrögzött mozdulatot így fokozatosan talán el tudja hagyni, de ha nem szokik le teljsene, csak már 10 szálra lecsökkentené, az is haladás :) ma 12 szálat szívott, most pipázik, ez legalább nem is büdös :wink:
Drukkolok hogy Miksának a megérzése bejöjjön :wink:
Amit kaptatok ilyen tesztet, azt lehet is venni patikában? Holnap úgyis dokinál kezdek, majd csak kiderül valami, hogy most nekem is van e baci vagy sincs.

Bettike
nem érkezett meg a takarítómániás fertőzés :lol:

Áfi
Köszike :) Én a prolaktinom miatt agódom kissé, mert én is magasnak találom, azt tudom hogy a lelet szerint értéken belül van, de ez is laborfüggő, valahol 500-ig jó, nekem 519 :?

sonjus
megy a drukk, jó a görbéd :) +++++++++++++++++++++++

Akit kihagytam most annak bocsi :oops: de mindenkinek drukkolok :D

Kép
gaby25

Gabi! Nem tudom, hogy lehet-e a kapni, a sajátjából adta a doktor. Lehet, hogy nem.

Én is drukkolok, hogy a kölyöknek legyen igaza :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?