Sziasztok!
Képzeljétek, mi történt: Miksa a hálóban kutakodott és rábukkant a lázmérőmre. Kérdezte, hogy nekem is lázam van-e? Mondtam, hogy nem. Akkor miért van ott? Én is mértem? Mondtam, hogy mértem. De azért, mert lázas vagyok? Nem, nem vagyok lázas. Akkor miért? Mondtam neki, hogy megmutathat valamit a lázmérő. Mit mutathat meg? Például azt mutathatja meg, hogy van-e baba a pocakomban. Tényleg? - kérdezte. Gondolkodtam, hogy rákérdezzek-e, és rákérdeztem. Szerinted van benne baba? Azt mondta, hogy van
Ilyet, vagyis hasonlót egyetlen egyszer mondott, amikor volt az a pozitív tesztem. Akkor "hozott ajándékot", már nemtom mit nyomott a kezembe, és kérdeztem, hogy nekem hoztad? Erre mondta, hogy nem, a babának. Máskor is rákérdezek néha a gyereknél, amikor már alig bírom kivárni a tesztet
Valahogy bízom a megérzéseiben
De mindig azt mondta, hogy nincs semmi a pocakomban, vagy hogy kaja van benne
Szia Csikken, még nem is üdvözöltelek! Nekünk is egy év volt a kissrác. Meg most is ott tartunk már kb.
Bettike! Kitakarítok úgyis, de mániával engem nem tudsz megfertőzni
Gabi! Gratu az uradnak a cigihez, még nem is írtam! De vigyázz azzal a leggyengébbel, mert az olyan gyenge, hogy előbb-utóbb mindenki ideges lesz tőle, hogy hiába szívja
Még emlékszem rá
Szezso! Mikor tesztelsz?
Enikő! Klassz ez a visszarendeződés! Örülök, hogy jól vagy!