Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Petri, én a múltkor a piacon vettem mézet (magunknak) és a mézes néni azt mondta, hogy 2 éves koráig ne adjak mézet. (mondjuk nem is terveztem)
Vendég

Nincs jobban Alex. :( Valamit benyeltünk.:(
Fosika, már 3x rókázott, doki meg aszondja, ne hagyjam, h sokat szopizzon, adjak neki répát, táztassam, de csak kiskanállal, h ne igyon egyszerre sokat.
Én csak azért is adtam neki cicit, igaz hamar kiköpte, de akkor amint megnyikkan, kap még. Most apája altatgatja, mert nem lát ki a fejéből. Láza most 37,6. Már egy ideje... :? :cry:
Mi kész vagyunk. Már bebőgtem egy párszor, de majd "megszokom". :cry:
Szal teljes megértek minden aggódó anyukát, és apukát... :(

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Nancsika, sajnálom Alexet! Megértelek :cry: . Toncsit ma letettem délután aludni, és mire bementem telehányta az ágyát :cry: . Közben gagyarászott, nevetgélt :shock: . Aztán kivettem és jött az újabb adag. Lefürdettem, átöltöztettem, de nem tudtam adhatok-e neki enni. Kapott egy kis vizet, kaja nem kellett neki, majd egy órás üvöltés után nyugodott meg. Rettenetesen sírt, közben a mobilom rágcsálta, és már az sem segített :? . Végül szopizott egyet és belealudt.

Láza szerencsére nincs, eddig, remélem csak gyomorrontás és nem a "fosóshányóslázas" vírus.
Toncsi is először beteg, szörnyű :cry: .

Nekünk a védőnő is mondta már a tejtermékeket, de a gyerekdokink 1 éves kor előtt nem ajánlja, lévén az is tejből van :? .

Minden betegeskedőnek gyógyulást!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Nancsika: jobbulást Nektek! Tényleg szörnyű ha betegek a gyerekek, nálunk is van most egy kis orrfolyás, remélem nem fajul tovább. :(

Csilla:remélem Toncsi sem lesz beteg!!
Nem rossz anya, aki tápszert ad, csak ha van elég anyatej akkor felesleges ezzel estére teletömni. A te eseted más volt. Most már ehetnek a babák estére mást is (főzelék, sinlac)

Eszti: nagyon cuki napszemüveges Bencus! :)

Petri: örülök, hogy jelentkeztél, Ti már megszoktátok az új helyet?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ildi: köszi a receptet, mivel elég egyszerű-nagyszerű, így én is kipróbálom. :D
Én tuti nem mennék ilyen gyalogtúráka, nem voltak korrektek, hogy ilyennek kitettek Titeket :? :(
Gyógymanók Natinak is!!!
Úgy látszik megint jött egy újabb betegség hullám :cry:

Anita: Boti jobban van????

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bartika:Köszi az új vonalzóm!Aranyos vagy hogy időt szántál rám!Avatar képen gondolkodom,nem szeretem magam visszanézni fényképen! :roll:

Vas:Micsoda rémtörténet!Remélem nem fáztál meg!Az a fránya Mikulás meg menjen a p........ba! :evil: Jobbulást Natinak!

Csilla,Nancsika:Jobbulást a babáknak!Kitartást Nektek!

Tünde:Dorina nagyon édi lehet a kérdéseivel!Bettina is ügyike!

Livi:babakocsiban felállás?Az igen!Tud valamit a bébikéd!Gondolom hogy megijjedtél!

Vok:remélem jól fogjátok érezni magatokat!!!

Petri:Timi is milyen nagy már!Édes!

Vanillka:Nagyon jó helyen jártatok,visszaadják a képek milyen jól éreztétek magatokat!!Alíznak nagyon tetszik a kis duci pofikája.Olyan kis "beletudnék harapni" :lol: :lol: Az úszógumi nagyon jó választás volt!

Reditke:Szépek a fiaid!Megnéztem az albumot is!

Cory:a tápszer nálam is az utolsó helyen áll!

Ezúton köszi mindenkinek aki hozzászólt a témához!Bevezettem még egy kis szilárdat estefele,remélem ez bejön így.Tegnap 1/2 2-kor kelt először,majd csak 9-kor.Nem tudom hogy annak köszönhetően-e.Majd kiderül.De tényleg köszi hogy megosztottátok velem ki hogy csinálja.És nem rosszabb anya aki tápszert ad a gyermekének!De azt én is csak a legvégső esetben adnék.Főleg így hogy nekem még mindig napi 3-4 dl tejem van plusszban. :oops: Lehet nem kellene másnak odaadnom,hanem amikor nincs kedve Fannikának szopizni,akkor azt odaadni neki.Majd látjuk.A lényeg hogy meg fog oldódni ez a probléma is,mint eddig minden!

Mamacka:Hogy álltok a felújítással?Halad?

Eszti:A napszemüveges képek haláliak!Kis szitakötős!
Na jó elég belőlem ennyi!Sziasztok!
Vendég

Sziasztok :)
Betegeknek jobbulást :)
Kép

Livi :)
Ügyes a lányod, csak nem pék lesz, hogy már a kenyérsütéssel kezdi a tanulást :lol:
Látom még mindig tart nálad a terhesamnézia :wink: Nálam is :lol:

Scullyx :)
Ha tudok valakit továbbítom neki a hírdetésed :) Hová készültök fél évre? Csak nem külföldre?
Nagyon kis aranyos a lánykád :)

Boscó :)
Tényleg tüneményesek, ahogy a fényekért díszekért kepesztenek :lol: Már beszereztem damilt, hogy legyen mivel kikötni a karácsonyfát, nehogy Peti magára rántsa :P
Gratula a vizsgádhoz :) Ha gonolod szívesen segítek a szakdolidban :wink:

ReEdit :)
Nagyon tetszik a hozzáállásod :) Én is tök másképp csinálok mindent mint a nagylányomnál :)
Édesek a gyerkőcök :D Nagyon tutik a képek, főleg az apával olvasós tetszik :D De a szekrényben mászós se semmi :D
Bárszekrényt még nem támadta meg Milán? Nálunk Peti folyton az üvegajtót ütögeti, mert olyan jó hangja van :)

Eszter :)
Jó hétvégét neked :) Piszok irígy vagyok ám :D

Vali :)
Nagyon jók a képek a hétvégéről :)
Hogy sikerült a bevásárló körút? Mi tegnap voltunk, már csak néhány apróság hiányzik, na meg a csomagolás :)

Tünde :)
Sinlacot milyen arányban kell elkészíteni? Edittől múltkor kaptam próba képp, de nem csináltam még meg.
Nektek is jobbulást, remélem tényleg nem lesz semmi komoly :)

Petri :)
Örülök, hogy sikerült a költözés. Előbb-utóbb mindent a helyére fogsz rakni. A gyerkőcök már csak ilyen segítőkészek :wink:
Nagyon szép Timi és ügyike. Alvással mi is hadilábon állunk :roll:
Nem indultak a rénszarvasok .... ez tetszik :lol: :lol: :lol:

Eszti :)
Nagyon édesek a bolondozós képek :D
A túró, joghurt nem csak egy éves kor után mehet? :roll: Mézet én sem adok Petinek, pedig a család folyton azzal nyaggat, hogy adjak teát és cukor helyett mézzel édesítsem :x

Ildi :)
Szegénykém :( Mindig megszívod? Az Erzsébet parkban tényleg nem túl jók az utak :? Tavaly még pocakosan voltam ott, de azok az anyucik, akik babakocsiztak megszenvedtek a belvárosi kicsi kocsikkal :twisted:
Nagyon gáz, hogy még a Mikulás sem jött el! Mit mondtak a gyerekeknek :?:
Natikának jobbulást :)

Nancsika :)
Szegény Alex :( Jobbulást neki :)
A hányástól parázom a legjobban. Rettenetes érzés, hogy nem tudunk segíteni rajtuk. Nem csodálom, hogy sírtál (én is szoktam a tehetlenségtől) :cry:

Rólunk:
Petka igazi kis pasi :D Pakol, szerel mindent, telefonok, dvd, video, porszívó, hősugárzó meneküljetek :lol: :lol: :lol: Ma rájött, hogy milyen jól tudja tépni a fogaival a bútor huzatát.
Éjszaka ébredünk,tegnap előtt brutális volt, fél 3 -tól üvöltött 4-ig. Tegnap éjjel is fél 3-kor ébredt, cici után nem akart visszaaludni, így bevettem az ágyba és láss csodát reggel fél 8-ig aludt. Lehet hogy csak anyahiánya volt. Most este 2-szer mentem be újra lerakni, harmadszor már nem mentem be és 2 perc után elaludt egyedül. Nem hiszem, hogy éhes lenne, max szomjas.

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép jó reggel Mindenkinek!

Éppen a szakdolimat írom, és kikapcsolódásként benéztem.

Vanillka!
Jók a képek! Látom jól éreztétek magatokat.

Petri!
Ráérsz szerintem még a túróval és a sajttal! Védőnőt meg csapd agyon! Mi az, hogy mindent? Kólát sajtburgerrel? Timike nagyon megnőtt amióta nem láttuk! Nem szoktál szívrohamot kapni, ha így feláll az etetőszékben?

Esztipeszti!
Nagyon édesek a képek!

Ildi!
Sajnálom a szombatodat! Én is kiakadtam volna! A gyerekek mit szóltak, hogy a Mikulásnak technikai gondjai akadtak?

Nancsika!
Jobbulást Alexnek! Szerintem ha alul-felül jön egy gyerekből a kaja, akkor első a folyadékpótlás. Na már most ez egy kisbabánál a szopit jelenti, nehogy kiszáradjon.

Csillala!
Jobbulást Toncsinak!

Annácska!
Nálunk is vannak néha éjszaka egy-másfél órás ébrenlétek, de nem sír, csak beszélget és körbe-körbe mászkál az ágyban, meg rajtam.

Tejtermék: mivel minden tejtermékben van tej (tejfehérje, tejcukor, stb), ezért szerintem semmilyen tejterméket nem szabadna adni egyéves kor alatt. A gasztroenteorológián azt mondták, hogy tartsak jan 10-ig tejfehérje-diétát. Hátha ettől elmúlik az ekcémája Tündinek. Ez azt jelenti pl., hogy semmilyen szalámit, párizsit nem ehetek, mert mindegyikben van tejpor, még ha nincs is ráírva. Egyedül a pick szalámikba nem tesznek tejport. Meg gondolom a füstölt főtt tarjába se nagyon lehet. De ugyanígy az összes virsliben is van tejpor (meg szója dögivel). Ja és a legjobb: egyik anyuka tanácsolta, hogy akkor igyak laktózmentes tejet. De abban csak tejcukor nincs, tejfehérje ugyanúgy van.
Mézet a botulinum baktérium miatt nem szabad adni, ami komoly ételmérgezést okozhat kisbabáknál.

Rólunk: Tündikénél visszatértem a jódos kenceficénkhez. Ennek és a tejmentes két hétnek köszönhetően egész szép a háta. Most már csak az látszik, hogy mindenhol hihetetlenül száraz a bőre, de nem piros. És ma az ágyban eltolta magát a karfától és vagy öt másodpercig támaszkodás nélkül állt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat, de Hanna annyira szörcsizett,h ogy itthon maradtunk. Talán szombaton ki tudunk ruccanni, mert különben elvész a jegy. :( Laza 15000 volt kettőnknek anyuval. Tegnap reggel jól kibőgtem magam, mivel erre az útre készültem már 1 hónapja. Erre jön ez a dög megfázás!!!! :(:(
De most már sokkal jobban van Hanna és talán meg tudjuk ejteni az utat. Rám fér már egy kis osztrák levegő! :D

Livi!
Ha nagyon hiányzik a tej, akkor igyál szója tejet. A kakós változat szerintem kifejezetten finom, bár én elég rég nem eszek tejterméket.(van a Plusban kifejezetten bió) Amiben meg van tejpor, azt nagyon ritkán. Nekem talán már minden felüdülés :D:D:D
Tudod, ha ettől elmúlik a kiütése, akkor lehet, hogy te is hasonló diétát fogsz tartani, mint én. Nem irigyellek, de túl lehet élni!! :D

Mennem kell mert bübübübü van. Szóval hív. :D

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

5-kor kidobott az ágy :(

Petri: én inkább túlóvatoskodom a dolgokat, és inkább később adom az allergéneket, mint előbb. Attól baja nem lesz. A mézeskalács nem semmi :(

Livi: kitartást a diétához!

Annácska. édes lehet Peti, ahogy pakol :D

Nancsi: jobbulást!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vok!
Most is éppen kakaós szójatejet reggelizek! Nem sokban különbözik a rendes tejtől. Csak egy kicsit más. Még majd meg a akarom kóstolni a kókusztejet is, csak sehol nem látok mostanában, pedig még a teszkóban is volt régen.

Cory!
Köszi! És akkor képzeld el, hogy jön a karácsony, szaloncukor, sütik és egyebek. Rendesen meg vagyok lőve.

Ismerősöm tegnap este: tavasszal! majd már úgyse szopizik Tündi, akkor próbálkozzak feles tejjel. Mire én: de ha rajtam keresztül így kipattog a tejtől, akkor miért próbálkozzak tejjel. Erre: á, az úgyis csak félig tejes, és egy kicsi adaggal meg lehet próbálni. :shock: Komolyan mondom, mintha egy gyerek éhen halna és elsorvadna ha nem kaphat tehéntejet.

Kép
szelivi

Livi: nem semmi ismerőseid vannak. Én pl nem bírom a tejet megemészteni, és köszönöm elvagyok :)

cory
Budapest

Megjöttem a tanácsadásról. Sikerült felbosszantani. :evil:
Nem is értem miért tanácsadás a neve.
A dokinő nem szereti ha valaki csak úgy elmegy..számára a tanácsadás=az oltással.
Én pedig most ementem popsikenőcsöt, fürdetőt, vigantol olajat íratni. Valamint szerettem volna Sinlacot is. De nem írt fel mert az idézem:-gyógytápszer és Timinek nem kell. Vegyek az üzletben Beba 3-as (vagy milyen) tápszert vagy van nagyon sokféle tejpép. Próbálkozzak ezekkel.
Mondtam neki h még szopik és csak ki szerettem volna próbálni..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tünde,
Még mi se nagyon szoktuk meg az új helyet hisz még csak 1 hete költöztünk.
Ezért nem tudom h Timinek mi lehet a nyűgösség oka. A szájába képtelenség benézni fogügyileg. De rág ezerrel és még csak 2 fog révén gondolom ez is kínozza.
Próbáltam volna már bekenni Dentinox-al de nem igazán bírtam. Ti könnyen tudjátok bedörzsölni?

Jelentem sikerült lebeszélnetek a tejtermék (joghurt, sajt, túró) adásáról.
Azt én se igazán értettem h ha tejet minimum egy éves koráig ne adjunk akkor pl túrót miért lehet hamarabb. Az is valamikor tej volt(elvileg).

Az én kismanóm mindig olyan dolgokat művel amit nem kéne..
Pl: - előszerettel forgatja a gáztűzhely csapjait
- a falifűtő gázcsapját
- a TV-t ki be kapcsolgatja
- a DVD-t és társait is
Ilyen korú babát le lehet szokatni valahogy ezekről? Vagy csak figyeljem mindig?
Amikor rászólok h nem szabad van hogy sírva fakad :?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Petri!
Jó, h visszajöttél! Jót nevettem itt magamban, mert az én lánykám is csak olyan dolgokat művel, amit nem szabad és mindig mondom, h "Nem szabad" "Kikapol", de mindha nem is mondanák semmit ugy vigyorog rám és csinálja tovább.
Én arra lennék kiváncsi, h egyszer mikor csinál(nak) olyat amire bólogatná(n)k nagyokat, h igen is lehet.
Vendég

Petri: a savanyított tejtermékek kevésbé gázosak, így azzal érdemes kezdeni. Ilyen a túró, sajt, joghurt. Én 1 évesen joghurttal kezdek majd valszeg.

cory
Budapest

Sziasztok :)
Ismét szinkron alvást nyomnak a fiúk, úgyhogy jöttem picit trécselni.
Mivel pár nappal ezelőttig csak olvasó üzemmódban voltam és az sem rendszeresen, így bocsánat, de nem igazán vagyok még mindenkivel képben, úgyhogy egyelőre a hozzászólásaim inkább témákhoz, mint nevekhez fognak kötődni.

Először is nagyon köszönöm a fiúk nevében a dícsérő szavakat a fényképeikre vonatkozóan (bár az hogy hogy néznek ki inkább aptyuk és én sikerem, mint övék :lol: :lol: ).

Annácska :) nagyon lekopogom, de a bárszekrényt egyik sem támadta-ja.
Fosós-hányós diéta: a mi orvosunk szerint egy szopis babának a diéta az, hogy nem adsz neki mást, ha van elég anyatej, csak azt, hiszen a folyadékpótlás a legeslegfontosabb, mert ezek a picik akár 24 óra alatt is komoly kiszáradási tüneteket tudnak produkálni (más kérdés, ha gyomorrontás okozza a tüneteket, nem vírus). Plusz érdemes nekik Normaflore-t vagy Pretexin Restoret adni ilyen estben.
Persze ha nincs elég tejcsi, akkor a fogós kaják, krumpli-répa.

Olyat csinálnak a babák, ami tiltott és hogy hogyan lehet őket leszoktatni róla??!! Természetesen nem 100%-os megoldás, de nekem anno Bálintnál ez nagyjából bevált és most Milánnak is ezt tanítom, hogy ha pl tépi a virág levelét, akkor nagyon határopzottan rászólok, hogy Milán nem szabad és intsünk pápát a virágnak, pápá virág. Érdemes kipróbálni és persze próbálkoznak keményen, de ha 100x megcsinálja, akkor 101-szer is uyanezt kell mondani, csak ez vezet eredményre.
Én tényleg vallom azt, hogy ahogy folytatni szeretnénk a nevelést, úgy kell elkezdeni, mert mikor van a választóvonal.
Ma még nevetek rájta holnap meg már tiltom?
Ja, és már soxor megállapítottuk a férjemmel, és valszeg nem mi találtuk fel a spanyol viaszt, hogy kis ferdítéssel persze, de a gyereknevelés az nagyon, de nagyon nagyon hasonlít a kutya idomításhoz :roll:

Tej-méz-allergia stb: Háááát, én már nagyobb fiam esetében rájöttem, hogy a mi időnkben tényleg mindenki tehéntejet kapott már nagyon korán, meg tojásrántottát pár hónaposan, meg mézet tettek a teába, ha szopizott a gyerek ha nem. Dehát ez így volt, ezt így kell elfogadni.
Tudom mennyire nehéz, hogy mindenki az észt akarja osztani és mindenki jobban tudja és a nagymamák nem értik, hogy miért nem ehet az a 4 hónapos egy jó kis tejbegrízt meg miért nem adom a kezébe 7 hónaposan a rántott csirkecombot.
Meg hogy ők abszolút az anyukájukra hallgattak és nem az internetről, meg szoptatási ligától meg mindenféle tudományos könyvekből tanulták a gyereknevelést.
És tudom, hogy egy idő után az ember tényleg ölni tudna, ha azt hallja hogy amikor ti kicsik voltatok akkor.....
Dehát szerintem ezt nem lehet máshogy túlélni, egyik fülön be, másikon ki. Más idők voltak, más tudományos eredmények, vagy más trendek, nem is tudom minek nevezzem.
Mert bár most meg vagyunk győződve a mi "etetési irányunk" helyességéről, aztán lehet hogy 5 év múlva azt mutatják ki, hogy vazze krumplit se adj a gyereknek 10 hónapos koráig, mert ez vagy az van benne ami ezt vagy azt okoz.
Na nem szaporítom a szót, csak sztem, bár baromi nehéz, de meg kell őket hallgatni, aztán csinálni kell, ahogy mindenki gondolja és aszerint amelyik vonalat ő elfogadhatónak tartja.
Irtó nehéz, hogy mindenki mást mond, én tudom, és biztos hogy a boldog tudatlanság néha egyszerűbb lenne, dehát mi ezt kaptuk. Ezt a kort, a maga fránya allergiájával meg a vírusokkal és bacikkal való versenyfutással és hozzá a aszüleinket, akik erről még nem tudnak olyan sokat.
Egyébként férjem durván allergiás (17 éves kora óta parlagfű és társai), asztmatikus rohamokkal stb, emiatt fiúk is veszélyeztetettebbek, de kérdem én, ki nem ma már?
Nnna, lényeg, hogy neki pl a dinnye, a tehéntej abszolút felerősíti az allergiát.

Nem pofázok tovább, sok volt belőlem.
Sziasztok

Edit
Kép

Kép
reditke

Jaj, Meli :) neked akartam még megköszönni a linkeket, igazad van, tényleg szarul volt benne. Dehogy sértődöm meg, ha valaki segíteni akar :)

Edit
Kép

Kép
reditke

Meli: Boldog 8. hófordulót Boginak :)

Eszter: Sajnálom, hogy nem tudtatok elindulni, ahogy terveztétek, de bízom benne és nagyon drukkolok, hogy holnapra már minden OK legyen.
Én is pont ettől féltem a múlt hétvégi kiruccanásunk előtt, és persze mindkét gyerekem 2-3 napig taknyos is volt, de szerencsénkre sikerült indulásra kikúrálni őket. Helyette megkaptam én Piroskát :evil:

Petri: Jó, hogy újra tudsz jönni :) Nagyon nagy már Timi baba, és pont úgy áll neki is a haja elől, mint Aliznak :) Téged nem zavar, hogy lassan a szemébe fog lógni, de csatot még nem lehet bele tenni??

Livi: Remélem gyűjtöd a könyvedhez az ismerőseid hülye beszólásait. :)
Gratula Tündinek az egyedüli álláshoz. Nem csoda, hogy nem is kell már gyógytornászhoz járnotok, nagyon ügyike.

Tünde: Nem tudom, hogy apa megy-e a talira (sztem nem), mert egyrészt fogalma sincs róla, hogy lesz, másrészt meg ha végre lesz egy kis ideje, akkor én kapom el, hogy végre fejezzük már be a karácsonyi bevásárlást. Így még sosem jártam, hogy ennyire az uccsó pillanatban kelljen boltokba rohangálnom :(

Nancsika: Ma hogy volt Alex??? Remélem jobban, és véget ér számodra is ez a rémálom :(

Boscó: Nem semmi, hogy még mindig ennyit fejsz :shock: Én már tuti nagyon meguntam volna.
Drukk, hogy Fannika beálljon a nagy éjszakai alvásokra!

Annácska: Te is fejsz még??
Irigyellek, hogy neked már csak a csomagolás van hátra :roll: Sztem én jövő pénteken fogok csak ott tartani :oops:

Ildi: A Karos Spa-ban voltunk, babaapartman szobában. Igaz ugyan, hogy a kiságyon kívül semmit sem használtunk, amit adtak, de tuti jó volt :)

Betegeknek továbbra is gyors gyógyulást!

Kérdés: Ti még külön mossátok a babák ruháit??? Én még Aliznak igen, de néha olyan nehezen jön össze egy mosásra való, és nem emlékszem, hogy Vincével anno, hogyan csináltam :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali!
Köszi szépen! :)
Én minden este miután már elaludt kézzel mosom ki az aznapi szennyest. Ha komolyabb a folt, akkor beáztatom, elmegyek megvacsizni és utána kimosom.

Teszek egy képet az én nagylányomról. Épp pizsomaparty-t tart. Éneknő lesz :D

Kép

Kép
Vendég

Vali: én sosem mostam külön a ruháit.

cory
Budapest

Sziasztok!
Csak gyors helyzet jel.:
Nem vagyunk jobban. :( Éjszakát átaludta a kis Drágám. Este 8-tól reggel 7-ig. 5-kor és 6-kor adott egy pici életjelet, belenyekergett a bébiőrbe, de nem kelt fel. Igazából még 7-kor sem, csak akkor már nagyon mocorgott. Alex csak reggeli után hányt ma. Közvetlenül, így csak a tejcsi jött. De csak 1 "lökés", így maratt benne jócskán. Reggelre csak hőemelkedése volt (37,3-4-5) Szegénykém annyira készen van. Reggeli után még fél órát fent volt, aztán újra beájult. Alukált 3 órát egyszuszra. Láza lement ezután. Egész nap szinte hol nem volt láza, akkor virgonckodott, aztán volt egy kis hője megint, és így ingadozott. Hasa nem megy. Ma csak egyszer kakilt, de az tisztességes adag volt. se nem anyatejes, se nem nagyfiús. Úgy a 2 között. Ma csak szopi volt, nem akartam stresszelni a pocikáját semmivel. Most fürcsi előtt megint felment a láza. :( 38,8. Kúp, majd cici, alszik is, de nem tudtuk betenni a ágyba, így apáján szuszizik egy kicsikét. Vége lehetne már, mert nagyon sajnálom szegénykémet. Szerintem szédeleg is mert, volt, h letettük a szőnyegre, letette a kis fejét a földre, és nagy szemekkel nézett ki a fejéből. Annyira rossz így látni szegénykémet. :(:(:(:(:(:(
Megyek megleszem a pasikáimat mit csinálnak.

Pusza, és bocsika, h nem írtam senkinek, de manem igazán ültem itt, és olvasgattam!

Jah, Esztipeszti!
Köszönöm, megjött a Bratyód könyve. Sokat segített. Bár örültem volna, ha nem kell még lapozgatnom. :(

Kép

Kép
nancsika

Vali!
Fél éves kora óta nem mosok neki külön. Azért arra figyelek, h Apa melóscuccával ne rakjam... ;)

Kép

Kép
nancsika

Ehh. Alex nem alszik :) Láza úgy fest most lement, és most bepótolja az egész napos pörgéselmaradását :) Fexenek az apjával a szőnyegén, és huligánkodnak. be nem áll a szájuk. Mikor lesz ebből alvás, nem toom :?

Kép

Kép
nancsika

Reditke
hogy milyen igazakat írtál...

Vali
Én se mosom már külön a ruhákat.
Timi hajából meg már egyszer vágtam :lol: mert beleért a szemébe. Lassan megint megnyirbálom. :lol: Próbáltam már neki összegumizni de a pár szál hajába még nem marad, mint ahogy a csat sem.

Nancsi
Azt hiszem most nem bánod h később alszotok. Lényeg h ne betegeskedjen.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vége a Megatáncnak, menetrendszerűen jelentkezem :wink: :lol:

Edit: Nekem is ez a taktikám: egyik fülemen be, a másikon ki, amit a "nagy okosok" mondanak. Igazából sosem hurrogtam le senkit azért amit mondott. Ő úgy látta helyesnek, nem hiszem, hogy rosszat akart volna. Egyszerűen csak nem volt elég tájékozott a legújabb dolgokat illetően.
Tegnapelőtt az Intersparban a felvágottas pult mögül az eladó néni odanyomott 2 szelet párizsit (a legolcsóbból) Vince kezébe. Hozzátette, hogy nem mind a 2 az övé, hanem az egyik a hugáé. Én meg megköszöntem, és mondtam, hogy ő még nem eszik ilyet. Erre az eladó hatalmasra nyílt tág szemekkel visszakérdezett, hogy miért nem??? Csak mosolyogtam és továbbálltunk, nem akartam magyarázkodni.

Meli: Nem semmi a csajod, ahogy nyomja a bulit :lol:

Nancsika: Egy kis rosszalkodásnak is hogy tud örülni az ember egy-egy betegség után! Remélem azért jó éjszakája lesz Alexnek (meg nektek is)!
Nekem most Vince nagyon gyanus, valami bújkál benne. És most nem a kisördög :( Jó lenne, ha nem betegedne le az ünnepek előtt.

Petri: Én még nem vágtam bele a hajába, olyan cuki, nagyon sajnálnám. Persze ha már a szemébe fog lógni, muszáj lesz :( Jó lenne, ha inkább sűrűsödne és erősödne, hogy tudjak vele kezdeni valamit.

Eszti: Megrendeltem én is a tesód könyvét. Mi a tapasztalat, hány napon belül szállítják??

Köszi mindenkinek a mosással kapcsolatos hsz-okat. Akkor asszem a tegnapi volt az uccsó alkalom, hogy külön mostam. Sokkal egyszerűbb lesz együtt a miénkkel, persze nem a nyakig sáros göncökkel fogom én sem összetenni a kisrucikat :wink:

Nya megyek pancsi-pancsi, aztán szunya. Kiszámíthatatlan, hogy mikor riadóztat a csajszi :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Milyen anyós lesz belőlem?

1. A fiam/a lányom a szerelmem, nem adom senkinek.
2. A sörétes puska csőre van töltve.
3. Ha feltűnik egy fiu/lány a színen, akkor kitúrom.
4. Addig bosszantom, míg le nem lép.
5. A fiamat/lányomat bosszantom addig, míg ki nem dobja.
6. Ha ezek után mindketten szóba állnak velem, és betudják anyai féltékenységnek és féltésnek, akkor MEG VAGYOK LŐVE.
7. Ha kevésbé drasztikus akarok lenni, akkor
-senki nem elég szép
-senki nem elég okos
-ha szép és okos is, akkor biztosan nem szereti majd őt
-ha szép, okos és szereti is őt, akkor nem férjnek/feleségnek való, mert nem tud főzni
-ha szép, okos és házias, szereti a fiamat/lányomat és ő is őt, ráadásul aranyos és kedves velem, akkor MEG VAGYOK LŐVE.
8. Onnantól fogva:
-kedves leszek
-kisfiamnak/kislányomnak szólítom
-mindennap főzök-mosok-takarítok rájuk
-sütikét sütök hétvégére és minden ünnepre
-tortát sütök szülinapjára
-veszek neki is szép ruhát (nem túl kihívót, ugye)
-és mindennap sóhajtozom,hogy mikor lesz már unokám.
Ha ezek után sem utál meg, nem megyek az agyára, és örül a segítségnek, MEG VAGYOK LŐVE.
Onnantól fogva be kell látnom, hogy a fiam/lányom jól járt vele, és onnantól fogva együtt imádhatjuk a fiamat/lányomat.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Lenne egy körkérdésem. Most döbbentem rá, hogy idén olyan karácsonyunk lesz, hogy már van egy mindenhol felálló, megmarkoló, lepakoló gyerkőcöm, aki még nem igazán fogja, hogy mit szabad és mit nem. Szóval a lényeg: ti hogy állítotok fát? Mikor Balu pici volt, járókában állítottuk fel, de az a fiúknak már nagyon kiábrándító lenne, meg abba csak kisebb fa fér el, különben ugyanúgy kilóg, mintha nem lenne ott a járóka.

cory
Budapest

Jó estét !!! :lol:
Először is minden beteg babónak jobbulást!
Vok :cry: sajnálom!! Tudom milyen ha valaki nagyon vár valamit és nem jön össze.
Petri :lol:
Nálunk is hasonlóan telnek a napok...Szófica kipakolja a ruhás szekrényt és elégedetten űl a ruhahalom tetején, ledobálja, a DVD-ket, piszkálja a lejátszót...szóval mindent szuperűl csinál amit nem lehet....
És KIJÖTT VÉGRE A FENTI FOGACSKÁNK :lol:
Azért remélem nem fogunk minden fogacskára 5 hónapot várni :lol:
Puszi mindenkinek!!!!
Cory kérdése engem is izgat...mert nagy fát szeretnék, és bár megpróbáljuk kikötni, nem vagyok benne biztos hogy azért nem sikerűl Szófinak magára borítania....hátha valakinek jó ötlete van

KépKép
csema

Mi a karácsonyfát asztalra tesszük ami van olyan magas h talán nem éri el. Jobb ötletünk nem volt.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Mi minden évben kis fát szerettünk volna, mondván, ha lesz egy gyerekünk akkor lesz nagy fa. Aztán minden évben nagy fánk volt.

Idén mindenképp nagy fánk lesz.
(Meg amúgy, a mi szobáink 4m magasak, nem is mutatna jól egy kis fa.)
Mi úgy gondoltuk, h jól kikötözzök és az alsó ágakra nem teszünk semmit, nehogy beinditsa a fantáziáját. Aztán majd meglátjuk.

Kép
Vendég

lányok, egy körkérdés:

a nátha esetén
Mik a kezelés lépései az egyszerű orrfolyástól a köhögésig, lázig?
mikor kell elkezdeni valamiféle gyógyszert?

Légyszi írjátok le egy áttekinthető formában!

köszi
Betti

Kép

Kép
bettiflame

Hello Anyócák!

Csak egy gyors bekukk, zombi vagyok, egy hete napi 3-4 órát alszok, azt sem egy huzamban. Jön a 2. alsó foga Pötyinek, szegény jól megszenved vele. :(

Pircsi, jó újra hallani felőletek! Nagyon szép csajóca lett Timi baba! :) Tetszik az új lakás? Nagyobb? NEm emlékszem, pedig tutti mesélted. Most már szerintem csak átutazok Miklóson, anyósom nyugdíjas lett... :)

Betti, gyorsan még leírom a mi doki nénink mit javasol.
Egyszerű nátha (onnan kezdődik szerintem, hogy nem folyik az orra csak szürcsög és nem szelel az orra): Sterimar + orrcsepp. AZ én dokinénim még írt fel Fenistil cseppet, mert az enyhíti a gyulladást az orrban lévő nyálkahártyáknál. Az orrcsepp is gyógyszertári nekünk.

Ha nem múlik, akkor elkezd folyni az orra. Ekkor kezdünk porszívózni. Ha nem csúnya a torka akkor én nem adok neki semmit. Viszont már elkezdem neki adni az occiloccociumot és a belladonna-t (homeo bogyók, gyulladás csökkentők, immunerősítők). Nekünk segítettek.

HA egy hét után nem múlik, akkor újra dokilátogatás, torokba kukk és antibiotikum... :( MOst időben elkaptuk és segítettek a homeok, nem kellett antibigyó. Ha láz van, akkor meg lázcsillapító. Nálunk nem szokott lenni, hál IStennek.

Na rohannom kell, felkelt a csaj.

Puszi:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!
Tegnap megszülettek a Szumi kiskutyái. :lol: 5 szuka,6 kan. :shock: Nem unatkozunk!egy pusztult el,a többi eddig jól van.majd teszek képeket!sziasztok!
Vendég

Betti: először is ajánlom tesóm könyvét, ilyen egyszerűnek tűnő, de amúgy mégsem az kérdésekben kiváló.
Ha csak folyik az orra, és nincs láza, elég az orrcsepp, és szívás. Ha köhög is, megmutatnám dokinak, ha láza van, csillapítani kell + doki. :)

Nancsi, örülök, hogy te segített a könyv, ezért készült. :) Alex hogy van? Remélem már jobban.

Cory, mi pici földlabdás fát veszünk, és az étkezőasztalon lesz, ami nekünk ugye egyben van a nappalival, így ez jó lesz. Az asztalt feléri Benyó, de azért egy fenyőfát még nem tud leszedni róla. Még simán melléférünk enni mi is. Amúgy én valami platóra tenném, lehetőleg mondjuk ülőgarnitúra mögé, sarokba, vagy kevésbé jövősmenős részbe.

Vali, ahogy bejön az rendelés, már továbbítják is a postának, és ahogy ők kiviszik, akkor meg is kapod. Elég jók a visszajelzések a gyorsaságról, de volt, akinek egy hét is beletelt.

Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Betty: Náthára én a sterimar, orrszívás, nasivin kombinációt használom.
Köhögésre lándzsás útifű szirupot adok.
Láznál 38,0-ig semmi, 38,5 felett azonnal kúp vagy nurofen, aztán figyelem, merre mozdul. Ha nem mozdul lejjebb, akkor hűtőfürdő vagy priznic.
Ha lázas, akkor minél előbb megmutatom a dokinak, a náthát, köhögést próbálom itthon kúrálgatni néhány napig. Ha hétvége közeleg, akkor kevésbé durvával is le szoktam menni dokihoz, hogy ne hétvégén legyen rosszabbul. Aztán persze így is előfordul, hogy hétvégére romlik el, ez Murphy.

Boscó: gratulálok a kiskutyákhoz :)

cory
Budapest

köszi a válaszokat!

Eszti, belinkelnéd még egyszer a tesód könyvét?
Köszi!
Vagy nincs nálad plusz példány, amit megvehetnék? Így egyszerűbb lenne, mint rendelgetni...
köszi!

Kép

Kép
bettiflame

Betti!
http://www.leghajo.hu/
2-3 nap alatt ide is ért!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Mi is vagyunk még, de most inkább csak olvasó üzemmódban.
Éppenhogy kijöttem a hányásos-hasmenéses-lázas állapotból, beleestem egy tüszős mandulagyusziba, úgyhogy remekül vagyunk.
Fülike egyelőre jól van, bár kell szívni az orrát!

Most egyelőre ennyi, természetesen minden betegeskedőnek jobbulást!

Kép
tildiko

Sziasztok!

Megjöttünk a vidéki hétvégéről.

Petri!
Tündire én is rá szoktam néha szólni, kicsit erélyesen, hogy NEM. Erre néha kiröhög, néha sírni kezd. Mkor hogy.

Reditke!
Nekem a halálom, amikor azt mondják, hogy mert túl sok mindennek nézek utána, és csak a mai orvosok hülyeségeire hallgatok.

Vanillka!
Köszike! Az állásra ma is gyúrtunk egy kicsit. És már nagyon ügyesen huppan fenékre. És csak ágyban csinálja, tehát tudja, hogy a földön keményebbre esne, ezért ott nem gyakorol. Én még külön mosom a ruhákat. Két adagra gyűjtöm: fehérek (ebbe beletartoznak a halványkékek és rózsaszínek) és sötétek (ebbe pedig a pirosak, bordók és a farmerek). Egy-két kézi mosásos van, pl. a kötött pulóver. Azért mosom még külön, hátha a mosószer a ludas az ekcémában. Ugyanis én babatusfürdővel mosom a ruháit.

Nancsika!
Jobbulást Alexnek! Küldök Gyógymanókat!

Cory!
Nekünk pesten műanyag fánk lesz, az is a konyhaasztalon. Vidéken még nem tudom hogy oldják meg az ősök.

Csema!
Gratulálok a fogacskához!

Bartika!
Nekünk a Fenistil cseppet az ekcémás viszketésre írták fel!

Boscó!
Gratulálunk Szuminak! 11 kiskutya? Ejha!

Kép
szelivi

Livi :)
Sajnálom, hogy ilyen komoly diétára vagy ítélve. De tudod, a gyerekért mindent :D
Ismerősöd még mindig klassz :lol:

Eszter :)
Sajnálom, hogy nem sikerült elutaznotok :(

Petri :)
Szerintem nem lehet egy ilyen korú babát leszoktatni a pakolásról. Figyelni ezerrel, mást nem tehetsz :)
Nálunk a csúcs a telefon, ami már több ízben landolt a földön :P Egyszer tuti csinál nekem egy jó kis számlát, mert simán tud tárcsázni :D

Reditke :)
Továbbra is osztom a véleményed :)
A nevelés nem egy egyszerű dolog. Annamarinál könyvekből próbáltam meg okosítani magam, de rádöbbentem, hogy ez nem megy. A párom mindig azt mondja, hogy hallgassak az ösztöneimre, ennél úgysincs jobb tanácsadó :D

Vali :)
Nem fejek! Már csak az kéne. Már csak akkor, ha nagyon feszül a cicim, de ez elenyésző :)
Még mindig külön mosok Petinek, de sajnos tényleg sokszor van, hogy csak egy fél adag jön össze :?
Jó taktika, hogy lelépsz a magyarázkodás helyett, de ezt a rokonokkal nehéz megtenni :D

Nancsika :)
Szegény Alex :( Remélem Karácsonyra rendbe jön :)

Meli :)
Csúcs az anyós jelöltség :lol:
A sima fenyőág is beindítja a fantáziáját a gyerkőcöknek. Peti a Brendonban esett neki a kiállított fának :D

Boscó :)
Gratula a kutyusokhoz :) Sok erőt hozzájuk :)
Lili mit szól az új jövevényekhez?

Csema :)
Gratula a fogacskához :)
Nálatok sem egyszerű a fa állítás. Gondolom a nagyok minél nagyobb fára vágynak :)

Karácsonyfa állítás:
Nálunk asztalon lesz a fa kikötve. Igaz, így nem lesz túl nagy, de nem is a méret számít igazán :wink:

Peti változatlanul ezerrel pakol. Úgyhogy napközben, ha tehetem mindent próbálok biztos helyre tenni :lol:

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Bocsika, nem olvastam vissza, nem is bírnám. :?

Köszönjük a gyógymanókat, használtak. :)
Szombat este óta nincs láza Alexnek. Tegnap még volt róka reggeli után, de ma már az sem. :) Hasa sem megy már, csak zöld, és baromi büdös, de az is mára kicsit jobb "illatú", és kezd sárgás-barnás lenni.
Cserébe a Drága barátném Ádámkája beteg :( Dettó ugyan az, mint Alexnél. Baromi magas láz, és az istenért nem akar lemenni. :(

Azt szeretném kérdezni, h szerintetek el merjem vinni vásárolni? Vagy várjunk még inkább egy napot? Igazából már múlt héten akartunk menni, de a kiskrapek miatt ugye nem tudtunk elmenni.

Kép

Kép
nancsika

Bocsi, de most csak panaszkodni jöttem:(

5 napja olyan taknyos Bettus, hogy éjjel csak az ölemben félig ülve tud aludni, én meg szinte sehogy.
Már teljesen kómás vagyok.
Sterimar, orrszívás, antibiós orrcsepp, Fenistilcsepp...
5 perc múlva ugyanúgy nem kap levegőt :cry: :cry:

Még életében nem sírt szegény ennyit, úgy sajnálom.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok! :lol:
Tündi
Nagyon sajnálom Bettust!!
Gyógymanók mennek..........................................
És minden beteg babának gyógyulást !!!!!!
Annácska :D
Őszintén szólva nem is a gyerekek én vágyom nagy fára :lol:
Mióta az eszem tudom kislánykorom óta mindig hagyományos és nagyfánk volt!!!!
Majd kikötjük, és figyelünk rá...itthon lesz mindenki...beosztjuk:)))))))))
Itt mindjárt mézeskalács díszítés lesz, és habcsókot is ígértem hogy sütök!!!!
Puszi!!!!!

KépKép
csema

Jó h leírtátok ki mit csinál nátha esetén.
Pénteken (hát ugye hétvége előtt) elkezdett Timi orra folyni. Elkezdetem Sterimarral fújni és szívni. Láza nincs és nem is köhög de étvágya sincs. Szerencsére szopni szopik. A torka nem piros. Ma reggel elvittem a dokihoz mert nem javult. Orrcseppet és szemcseppet írt fel, ez utóbbit is az orrába. Remélem rendbe jön mert olyan rossz hallani h alig kap levegőt. :cry: Az étvágy kezd megjönni, reggel megevett egy fél üveg bébikaját. Anyósom rögtön megállapította h fogyott, mert az anyatej már nem elég neki. :? Persze azután látta, mikor közöltem vele h 3 napja csak szopik. Ha ezt nem mondtam volna észre se veszi. Ő ilyen különleges tehetség szemmel megállapítja (felöltözött gyereken) h fogyott egy pár dekát. Minden elismerésem az övé. :wink:

Bartika :D
Nekem tetszik az új hely főleg hogy minden itt van egy köpésre. Négyzetméterben nem nagyobb a réginél de szoba számban igen. Ez most 3 szobás.
Anyósod már nyugdíjas? Olyan fiatalnak tünt.

Eszti
Én is megrendeltem a könyvet. :lol:

Nancsika :D
Én még várnék egy napot a vásárlással. Hagy legyen Alex makkegészséges.

Tünde
Gyógyuljatok meg!!!! :!: Sajnos mi is hasonló cipőben járunk de szerencsére egy kicsit alszunk is. Igaz sokszor ébredünk.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok,

Sajnos minket is utolért ez a lázas nyavaja, ha lehet azt mondani szerencsére nem Alizt, hanem Vincét találta meg. Szombaton reggel már az ügyeleten kezdtünk, ma tudtam csak 39 fok alá levinni a lázát, semmi sem használt, a hűtőfürdő sem :( Nagyon megijesztett, még sosem volt ilyen magas láza. Volt taccsolás is tegnap ebéd után, a mai kaja eddig benne maradt. Már ma rosszalkodott is, úgy örültem neki :)
Remélem Aliz nem kapja el. Szerdán megyünk vissza a dokihoz, Alizt is akkor mázsáltatjuk le.

A karácsonyi bevásárlással még mindig nem végeztünk, nem is tudom hogy oldjuk meg :shock: Vince még mindig úgy tudja, hogy a Jézuska hozza az ajándékot :oops:

Olvastam, hogy még mindig sok a betegeskedő, mindenkinek jobbulást!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali
Mi még el se kezdtük a karácsonyi vásárlást. Hétköznap apa késő esteig dolgozik, hétvégén meg betegek lettünk. Remélem csütörtök-péntek környékén már mehetünk.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jobbulást a sok kis betegnek!!!! :D

Natika is lázas volt múlt héten, szerencsére semmi gáz, viszont ma reggel mondta a szomszéd csaj, hogy a fia bárányhimlős.
És múlt hétfőn nálunk volt(szerdán jöttek ki rajt a pöttyök).A legfertőzőbb stádiumban volt nálunk :shock:
Lehet, hogy pöttyös karácsonyunk lesz :roll:

Vali, Levente is úgy gondolja, hogy a Jézuska hozz az ajándékokat.De szerintem jövőre már biztos valamelyik osztálytársa felvilágosítja :shock:

Ma voltunk súlymérésen:7140 gramm, és 70 centi.6 hét alatt majdnem fél kiló , és 3 centi.
Nagyon belelendült a kiscsillag, bár még mindig olyan kis cuki pirinyó.
Viszont hétvégén csinált egy majdnem felálós pózt :shock:

Cory, nálunk is kisasztalon lesz a fa, így. max. két méteres lesz, hogy ne bökje ki a plafont. :D

Petri, tényleg nem vagyok egy bőgős fazon, de tegnap megint rámjött a bőghetnék, és megint lelkiztem egész nap.
Kicsit levagyok agyilag amortizálva. :?
Valami nagyon nagy változatosság kéne már.Kicsit bele vagyok fásulva már a télbe, bezártságba, folyamatos megfelelni akarásba.Asszem kimerültem. :shock:

Ráadásul k***rvára nem tett jót a gyenge lelekemnek, hogy épp szopi-tápi párharc van a tápos topikban(épp ott tartok Natikánal, hogy az istennek nem tudok többet a szájába cicit tenni, és már napok óta nem is cicizett) :?
Erre ott mit olvasok???
Szóval tök nem esik jól nekem se némelyik hozzászólás.
És tök megértem őket. :D
Mindegy, inkább örüljek az elmúlt 8,5 hónap sikerének!! :D

Sziasztok, további szép napot!!!
vas

Sziasztok!

Nagyon sajnálom szegény beteg babócákat, Bettust, Timit. Meg persze Vincét is.... Jobbulást!!!!!!!!!!!!
Alex örülök, hogy jobban van már. Én is várnék még a vásárlással Nancsi.

Mi megvagyunk. Lidi megint nagyon sokat ébred éjjel, sajnos. És így napközben se alszik jókat. :( Múlt héten itt volt anyukám+apukám. Ment a Lidikényeztetés ezerrel. Én meg csavarogtam. Sőt 10 hónap után a barátainkkal és Ferivel kettesben is voltunk vacsizni! Király volt!!! (Ilyenkor irigykedem ám Eszti, hogy Nektek ez hetente megadatik).
Lidi is rosszalkodik. Tegnap eltörte az éjjelilámpámat. Meg pakol ő is, sőt ő már felfele mászik (mászna). Ha meg nem akarja, hogy menjünk utána, akkor elheseget minket a kezével (pl. anyunak is így intett, hogy menjen) :)
A menés nagyon megy már, főleg ha van cél, amit el akar érni. :)

Vas Ildi,
köszi a receptet!!!!!!!!!! A helyedben én is kiakadtam volna ezerrel a túra alatt. :twisted:
Barti,
sajnálom a fogacskát. Drukk, hogy gyorsan kijöjjön.
Annácska,
cuki lehet a kis pakolós Peti. Régen láttunk róla képet!
Eszti,
micsoda szemcsis fotója van a nagyfiadnak! :) Ünnepek után taliznunk kell valamikor!
Anita,
hogy van Boti? Igyekszem emailt írni. Te hogy csinálod a gesztenyés pulykát?
Vok,
elutaztál?
Meli,
nagyon helyes a kis énekesnőd! :)

Fa: nálunk a sarokba kerül, a kanapé és a fotel veszi majd körül. Nem szeretnénk nagyot most (aztán majd látjuk, hogy milyet kapunk)

Nekünk minden ajándék megvan és már be is csomagoltam a 80%-át. Most már csak a kajához kell beszerezni a cuccokat.
Van valakinek jó mézeskalács receptje????
angi79

Itt az állás próbálkozás:
Kép Kép

Ha nagy leszek, focista leszek!!!! :D :D :D
Kép
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?