Sziasztok,
Húúúú, mennyit termeltetek ma… nagyon helyes
Viki :D,
Okés, így már vágom a számolást
Amit írtál, az Istenhegyi úti genetikai vizsgálat - ez vérvétellel készült + genetikai UH? Ezzel pontosan mit tudnak szűrni? Szerinted pl. én január 2.-án megyek AFP-re, onnan 2 hét az eredményig, ha ne adj'isten bármi van, akkor még el tudok menni az istenhegyire, nem? Mert az ő honlapjukon is azt olvastam, hogy a 18-20.hét között van a genetikai UH. De amúgy lehet, hogy ha jó lesz az AFP, akkor is elmegyünk…
Most már én sem lennék nyugodt, ha nem csináltatnám meg - szerintem
Mot,
Ej, kezd ez izgalmassá válni
Drukkok mennek majd, azonnal jelezd, ha bármi van
Lanett kismamipajtás,
Hm, nem tudom, hogy örüljek vagy ne, hogy engem ilyen korán elengedtek…
Szupi a kis albumod, már én is gondoltam rá, hogy készítek egyet
Szuszi,
De jó, hogy jelentkeztél!!!!
És már csak pár nap van a kisfiad érkezéséig… Nagyon drukkolok, és könnyű szülést kívánok!!!!!!!
Csibe,
Gratulálok a fiacskádhoz!
:D
Agnese,
Üdv a csapatban
Látom, Te is már a finisben vagy, lesz itt babaeső
:D Nagyon helyes! És még egy fiú…
Na, lányos anyukák-kismamik örülhettek, lesz lányaitoknak jó kis felhozatal...
:P:P
Chesti,
Drukkolok, hogy visszahúzódjon Niki köldöksérve… Már 5 kg??? Gratulálok
Mi jól vagyunk, ma egész jó volt a közérzetem. Nem szeretném elkiabálni, de elképzelhető, hogy vége az émelygéses - állandóan hányingeres időszaknak, bár... még a fogmosások eléggé kritikus pontok, de már jobb azért az összkép
:D Végülis már a második trimeszterben vagyunk
:D:D - húúú, de furi, és persze csodálatos is!
Lányok, tudom, hogy szinte lehetetlen, de bizonyos pózokban ahogy fekszem kb. 1-2 hete olyan, mintha már éreznék valamit, kb. egy nagyobb területen belül vannak ezek az érzések, alul a pocimban… mintha Kisborsó lenne. Tudom, hogy rettentően korai, de annyira meggyőző, hogy mindig ugyanazt a "vibrálást" érzem azon a területen akkor - tehát meg tudom különböztetni a bélmozgásoktól
:D Főleg akkor, ha lefekszem oldalra - pár perc és már érzem (persze nem mindig). Nektek volt ilyen korán ilyen? Van rá bármi esély, hogy tényleg Kisborsót érzem? (hú, remélem nem néztek hülyének
)
Szép álmokat mindenkinek!
Puszi!