Új privát üzeneted érkezett!

Szia Szuszi!

Húha, hát akkor Te már bármelyik pillanatban indulhatsz!
Könnyű szülést kívánok Neked!
Mond Olivérnek, hogy ha már most kibújik, akkor már az idén is kap kariajándékot, hátha ez hat :lol: elhiszem hogy nem akarod az ünnepeket a kórházban tölteni.

lanett

Továbbitom Hercegnőmnek az üzeneteket!!! :)
mot

Köszi csajok, igyekszem kicsalogatni a kissrácot, de önfejű mint az anyja. :) A karácsonyi szülésre mondta az egyik barátnőm, hogy nem egy számító gyerek ez. nem bánja, ha a szülinapja egybe esik a karácsonnyal.
Itt voltam ám veletek végig, csak volt egy kis munkám az elmúlt hónapokban és azzal voltam elfoglalva, hogy még időben végezzek. hát már látom, hogy nem kellett volna annyira rohanni vele.
Szuszi
szuszi

Hello Lányok!

Csináltam albumot a babaszobán. Elvileg ha a vonalzóm alatt rákattintotok láthatjátok az eddigi képeket. Az Uh fotókat hétvégén digitalizáljuk!

lanett

Sziasztok!

Meg van az eredmény: FIÚ lesz. Jaj de furcsa ezt így leírni, én másodiknak is inkább lányt szerettem volna, de ne legyen az ember telhetetlen, itt már annak is örül az ember hogy egyáltalán összejött a babuci. Nevet még nem találtunk neki, és a fiú nevekkel nagyobb gondban vagyok keveseb tetszik belőlük mint a lánynevekből. Ja és most arra is odafigyelünk hogy ne legyen nagyon divatos, ne járjunk úgy mint a lányunknál, hogy élből 3 Réka van azon az egy játszótéren a korosztályából.

További szép napot mindenkinek!

csibe
csibe31

Sziasztok!

Most regisztráltam a fórumba, ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok. Karácsonyra várjuk fiúnk születését. :D

Igyekszem visszaolvasgatni, hogy többet megtudjak rólatok.

Rólunk röviden: 30 éves vagyok(még kb. 3 hónapig), a baba a 6. inszeminációra "jött össze" a BMC-ben. Ha van kérdésetek, szívesen válaszolok.

Üdv

Agnese

Kép

Kép
agnese

Csibe!
Gratula a fiúcskához!!!
Akkor hajrá a névvadászathoz!

Agnese!
Üdv itt nálunk!
Hú Te is akármelyik pillanatban indulhatsz! Első baba? Gondolom már alig várjátok! És hogy érzed magad így közvetlenül a célvonal előtt? Hol fogsz szülni?

lanett

Sziasztok!

taptau hát remélem mi nem kerülünk oda, hogy műteni keljen :( Annyira nem csúnya, meg elég picikének tűnik a dolog, amugy a doki nem is mondta csak én kérdeztem rá, hogy normális e ha kiáll a köldöke...na erre mondta hogy ne foglalkozzunk még vele mert ez egy kezdödő köldöksérv úgyan, de még visszahúzodhat.
Máté már 9 kiló? Hihetetlen :) Bár tegnap Nikit mérték és 5 kiló, átléptük a határt kinöttük a new born pelust...jajj hát már egy nagy babánk van :) :(Egyik szemem sír a másik nevet, nem maradhatna olyan pici még egy kicsit? :)
Grtaulálok megkéseve is a járó babádhoz :)

Share lehet hogy karácsonyi ajándékként kiderül Luca e vagy Máté? :)

Zsókuci kisborsó tündéri :) Doki bácsi meg kicsit szórakozott :)

Viki nem is mondtam, milyen szép név a Liliána, bár nekem a Violetta is tetszik :) Esték hogy mennek? Alvás?

Mot azért még maradjon a kis hercegnő, hidd el neki még jobb ott bent :)

Lanett szurkolok neked, hogy semmi baj ne legyen.

Szuszi de jó "látni" :) Az eltünt kismamink :)
Hát igen nagyon megy az idő, te is érezni fogod :) Pedig mintha csak tegnap lett volna a szülés, annyira élénken él még bennem :) Sokszor álmodom is róla :)
Könnyű szülést nektek, és jelentkezz ám :)

Baba fektetése: Tegnap szóltam dokinak Niki nem szeret hason lenni, mert ugye én rászoktattam a háton fekvésre a bölcsőhalál miatt, nappal meg szinte a kezemben van vagy a kendőben, vagy a nagy ágyban alszik. Rám szólt, hogy igenis erőltessem..szegényem úgy visit rossz nézni :( Remélem megszokja mihamarabb...

Csibe gratulálunk a fiucskához, erősited legalább a tábort :)

agnese üdv köztünk, hogy ne csatlakozhatnál, tök jó hogy gyarapszunk :)
Újabb kisfiúval bővül a táblázatunk :) Add az adatokat :)

Na mennem kell apa jön haza :) Puszi mindenkinek :)

chesti

Szia Chesti!

Köszi. Az adatok, ahogy a táblázatban sorban vannak:

Agnese 30, Budapest III. ker., 6.inszem., Milán, ctg dec 19. 38+3, 2006.12.25., Szent János,

üdv

Agnese

Kép

Kép
agnese

Kép
Kép

chesti

Agnese :lol: üdvözlet Neked!
Ki csinálta az inszemeket a BMC-ben?
Hol laksz a III. ker-ben? Ki az orvosod a Jánosban? Én is valamikor a jövőhét elején megyek CTG-re, lehet, hogy találkozunk?

Chesti :lol: , akkor még lehet, hogy visszahúzódik az a fránya sérv magától.
Éjszakák telnek-múlnak, ma végül is egyszer ébredtem fel 3:30-kor, aztán másfél óra vakarózás után visszaaludtam egészen 9 óráig. :D
Kibírom, mert nincs más. :lol:
Most miért is kell hasra fektetned Nikit?

Csibe :lol: gratula a kisfiúhoz! Így legalább az itteni lányoknak van miből válogatni. :D

Viki
nviki
Budapest III. kerület

nviki

Szia. Az inszemeket dr. Szűcs Zoltán csinálta, nála is maradtam végig, így nála fogok szülni. Jövő héten kedden délelőtt megyek ctg-re a szülőszobára, és utána a doktorbácsihoz...Persze, ha a kisfiam addig nem dönt úgy, hogy most már jobb lesz neki kint.... :lol:
Te kinek "köszönheted" az ikreket? Kinél szülsz?
Milyen amikor a két kiscsaj egyszerre mocorog? Milán néha egymaga csap olyan bulit, hogy csak na :lol:
Szép neveket választottatok, a Boglárka nálunk is szerepelt a lánynevek listáján, a Liliána is nagyon tetszik, de az nálunk nem lett volna ésszerű :D

A Reviczky ezredes utcában lakom(6-os, 86-os végállomása)Te merre?

Kép

Kép
agnese

Agnese :lol: , én Békáson lakom a faluban, aszittem' te is errefelé.
Nekem a Wiegandt doki csinálta a babákat. Én is szerettem volna nála szülni, de olyan baromi sokan jártunk hozzá, hogy mégsem így alakult, amúgy meg nekem sem volt valami kellemes látvány mikor a váróban nagyhasú kismamákkal is találkoztam.
A Sóvágót választottam, jófej" doki. :D
Amikor egyszerre mozognak? Háááát, kb. olyan mintha lenyeltem volna egy hullámvasutat. :D , de nagyon jó érzés.
Éppen most mondta a párom, hogy jó lenne egy fiúnév is tarcsiba, mert mi van ha..... Nem jut eszembe egy olyan fiúnév sem ami igazán tetszene, bár a Milán szép név. :lol:

Be van fordulva a baba menetiránynak? Izgulsz már nagyon?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Húúúú, mennyit termeltetek ma… nagyon helyes :D

Viki :D,
Okés, így már vágom a számolást :D :D
Amit írtál, az Istenhegyi úti genetikai vizsgálat - ez vérvétellel készült + genetikai UH? Ezzel pontosan mit tudnak szűrni? Szerinted pl. én január 2.-án megyek AFP-re, onnan 2 hét az eredményig, ha ne adj'isten bármi van, akkor még el tudok menni az istenhegyire, nem? Mert az ő honlapjukon is azt olvastam, hogy a 18-20.hét között van a genetikai UH. De amúgy lehet, hogy ha jó lesz az AFP, akkor is elmegyünk…
Most már én sem lennék nyugodt, ha nem csináltatnám meg - szerintem :)

Mot,
Ej, kezd ez izgalmassá válni :D Drukkok mennek majd, azonnal jelezd, ha bármi van :D

Lanett kismamipajtás,
Hm, nem tudom, hogy örüljek vagy ne, hogy engem ilyen korán elengedtek…
Szupi a kis albumod, már én is gondoltam rá, hogy készítek egyet :D

Szuszi,
De jó, hogy jelentkeztél!!!! :D És már csak pár nap van a kisfiad érkezéséig… Nagyon drukkolok, és könnyű szülést kívánok!!!!!!! :)

Csibe,
Gratulálok a fiacskádhoz! :D:D

Agnese,
Üdv a csapatban :D Látom, Te is már a finisben vagy, lesz itt babaeső :P:D Nagyon helyes! És még egy fiú… :D Na, lányos anyukák-kismamik örülhettek, lesz lányaitoknak jó kis felhozatal...:P:P:P

Chesti,
Drukkolok, hogy visszahúzódjon Niki köldöksérve… Már 5 kg??? Gratulálok :D

Mi jól vagyunk, ma egész jó volt a közérzetem. Nem szeretném elkiabálni, de elképzelhető, hogy vége az émelygéses - állandóan hányingeres időszaknak, bár... még a fogmosások eléggé kritikus pontok, de már jobb azért az összkép :D:D Végülis már a második trimeszterben vagyunk :D:D:D - húúú, de furi, és persze csodálatos is! :D
Lányok, tudom, hogy szinte lehetetlen, de bizonyos pózokban ahogy fekszem kb. 1-2 hete olyan, mintha már éreznék valamit, kb. egy nagyobb területen belül vannak ezek az érzések, alul a pocimban… mintha Kisborsó lenne. Tudom, hogy rettentően korai, de annyira meggyőző, hogy mindig ugyanazt a "vibrálást" érzem azon a területen akkor - tehát meg tudom különböztetni a bélmozgásoktól :P:D Főleg akkor, ha lefekszem oldalra - pár perc és már érzem (persze nem mindig). Nektek volt ilyen korán ilyen? Van rá bármi esély, hogy tényleg Kisborsót érzem? (hú, remélem nem néztek hülyének :oops: :shock: :lol: :roll: :oops: :oops: )
Szép álmokat mindenkinek!
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

nviki

Már nagyon régóta befordult fejjel lefelé, remélem már így is marad, ilyenkor már nem sok helye van megfordulni. Már nagyon lent van a feje, vannak jósló fájások is, elkezdett kinyílni a méhszáj, szóval már bármikor megszülethet. :shock: :lol:
Magam számára is meglepően nyugodt vagyok, szeretném már látni és a karomba venni. Aztán, hogy fogok-e parázni, amikor indulni kell a kórházba? Na arról majd később nyilatkozom :lol:

zsókuci

Én a 19. héten éreztem először a babóca mozgását, vagyis akkor vált világossá, hogy azt érzem. Rá egy hétre már kézzel is érezni lehetett, utána egy héttel már rendesen lehetett látni is.

üdv

Agnese

Kép

Kép
agnese

Szia Agnese!

De tuti,nekünk is Szűcs doki csinálta az inszemet és én is nála szültem. :lol: És tök ugyenez volt,nekem is már 2 ujjnyira nyitva volt a méhszáj már egy héttel szülés előtt!Értekezhetünk ,ha van kérdésed! :lol: :lol:
taptau

Szia Taptau!

Milyen volt a doki a szülés alatt? Milyen volt maga a szülés?

Kép

Kép
agnese

Csibe,gratula a kukishoz!

Lanett,jók a fotók,meglestem!

Zsókuci,hát végülis miért ne érezhetnéd már!
Igaz,bennem is kb. 19. héten tudatosult,hogy a Máté mocorog és nem bélmozgás! :lol:

Chesti,köszi és puszi a Gyönyörűségnek!

Jó éjt!
taptau

Agnese,privibe küldj egy e-mailcímet és válaszolok!Nem akarom a többieket untatni! :lol: :lol:
taptau

Share,végeztem egy gyors statisztikát és arra a megállapításra jutottam,hogy neked is fiad fog születni! :lol: :lol: Hajrá Máté!Na,jó Hajrá Luca!Nehogy megsértődjön! :lol: De azért a kivétel......tudod!

Szóval: Máté 10 hós ( 2. inszem)
Ádám 6 hós ( 1. inszem)
Milán (11 nap múlva születik) 6. inszem
Share (Luca/Máté márc.20.?) 2.inszem
És mi a közös .......Szűcs doki!Úgy látszik csak fiút tud "gyártani"
(inszemmel).

Jó éjt!
taptau

Zsókuci :lol: , én 13+4 voltam mikor az Istenhegyin voltunk " Kombinált down-szindróma kockázatbecslésen". Igen, vérvétel + Uh volt.
A 18.hetire már nem mentünk el, mert az AFP-m jó lett, de akkor amúgy is van egy kötelező genetikai vizsgálat amit a saját doki megcsinál.
Én a 16.héten éreztem először a babákat, olyan mintha csak bélmozgás lenne, de nem az volt. :lol:
Lehet, hogy már érzed őt?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Csajok! :)

Mindenkinek millió puszi!

Tegnap nyugodt nap volt, Kedvesem egy kicsit betaknyosodott, torokfájással!!! Mézes tea, lándzsá útifű!!!

:)
mot

Sziasztok, Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Elmentek a vendégek, most kifújom magam, délután elmegyek a céges karácsonyi ünnepségre és vasárnap fogadom az újabb vendégeket.

Most mindenesetre visszaolvasok, mert két napja be sem kapcsoltam a gépet. Hiányoztatok ám!

Puszi,

Ági
agnesm

Sziasztok,

én is csak 2-ig dolgozom, mert én is karácsonyi party-ra megyek ma...
Nem tudom tényleg, hogy Kisborsót érzem-e olyankor, az elmúlt 2 hétben kb. 6-7 alkalommal éreztem azt a más érzést... Szerintem Ő az :lol: Majd ha erősödik, akkor válik biztossá, hogy Ő volt vagy sem :)

Viki,
köszi a választ. Nem tudom mi legyen. Még meglátjuk, lehet, hogy megvárom az AFP-t és utána...

Mot,
kedvesednek jobbulást kívánok!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Csajok :)

Kellemes hétvégét!
Kedden leszek net-közelben!!!

:)
mot

Hello Lányok!

Lányok, reggel valami kegyetlen módon meglátogatott a róka. Pedig csak aloét ittam és egy zöldteát, vagy lehet hogy pont ez volt a baj hogy nem ettem semmit...húúú nagyon rossz volt. Még az orrom is vérzett az erőlködéstől...
Most délbe egy kicsit begörcsölt a hasam, de nem vészes, vettem be Magne B6-ot és elnyugszom mára, pedig félbe van a nagytakarításom, de nem érdekel. Úgy érzem magam mint akit agyonvágtak, lehet hogy megpróbálok szunyálni egyet hátha jobb lesz.

Zsókuci kismamipajtás!
Jó bulizást! Istenem, jó kis karácsonyi party...de régen voltam már. Az elöző munkahelyem is mindig rendezett, és mindig olyan sztorik születtek, hogy a mai napig emlegetjük őket, de minimum áprilisig erről beszéltünk. (Taptau már biztos hallott egy két sztorit a Csabitól.) Nagyon jó kis csapat volt! A mostani munkahelyemen meg semmi, se juti, se ünnepség, még egy "Boldog karácsonyt se". :twisted:

Különben hétvége óta én is már kétszer éreztem valamit, és nem hiszem hogy bélmozgás lett volna,de én is még korainak tartottam a dolgot és nem mertem leírni. Olyan volt mintha finoman kaparászna valami.
Jó lenne már érezni, vagy biztosan tudni hogy ő volt-e.
Szerintem úgyis kis izgő mozgó lesz (mint az apja, igazi sportember), mert múltkor már fejjel lefelé volt Uhon .

Pussz mindenkinek!

lanett

Csibe, a fiúnév választás nálunk is okozott némi fejtörést. tulképp sok van, de használható nem elég. Sokat rötyögtünk az idétlen, soha nem hallott neveken és végül az apja keresztnevének kezdőbetűjével találtunk egy megfelelőt.

Agnese, akkor te is esélyes vagy egy karácsonyi szülésre, mint mi. Nálad van már vmi előjele annak, hogy meg akarna már születni? Mert nálunk az égvilágon semmi. Se fájások, se méhszáj kinyílás, se semmi és már a 40. hetet tapossuk.

Chesti, én ezt a fektetés dolgot kezdem végképp nem érteni. Nikinek miért kell hason feküdnie??? Ahány doki, annyi vélemény?? Mert így elég nehéz eldönteni, hogy akkor most mi is van???????
Én is úgy hallottam, hogy a kezdődő köldöksérv visszahúzódhat. Úgy legyen.

Zsókuci, én is viszonylag hamar kezdtem érezni vmiféle simogatást belülről, kb. a 14-15. héten. Először olyan volt, mint egy apró hullámmozgás. Majd később apró ütögetésnek tűnt. De annyira bizonytalan volt, hogy én sem voltam biztos a dologban. És mindig éjszaka, amikor már minden elcsendesült. Azt viszont tudtam, hogy nem bélmozgás. Szóval nem kizárt, hogy Ő az. :) viszont hamarosan eljön az idő, amikor tuti biztos leszel benne. :)

Lanett szegény, pihenj sokat.

Jó hétvégét mindenkinek.
Szuszi
szuszi

Tiszta izgi hogy nem sokára két babával is gyarapodunk :)

Szuszi, Agnesm rajtatok a szemünk :)
Szuszi Te hol szülsz majd?
Reméljük értesítetek majd minket, vagy esetleg a férjetek ha megérkeznek fiúk :)

Lanett, Zsókuci, hát lehet hogy a Picurokat érzitek, én bennem is csak a 18. hét körül tudatosult, hogy Niki az akit érzek :)

Hasra fektetés, gondolom, hogy a hát izmok is fejlődjenek, meg a karizom. Azt észre vettem, hogy nem tudja kinyomni magát, mig a kórházban amig hason feküdt tök szépen megfordult kinyomva magát. Most nem igazán :( Hát sírunk amikor hasra fordítgatom, de muszáj. Remélem hamarosan megszereti.

na megyek is mert hív :)

chesti

Sziasztok!

Szuszi

Nekem már vannak jósló fájásaim, és a méhszájam is elkezdett kinyílni. Persze ez sem jelent sokat... A dokim már egy héttel ezelőtt azt mondta, hogy lehet, hogy az eheti ctg-re sem kerül sor...na az kedden volt. :wink: Hát egyszer csak kijön, bent biztos nem marad, :lol: bár jó lenne a karácsonyt nem a kórházban tölteni...de mindegy, csak minden rendbe legyen.

Chesti

Ha rám gondoltál(a táblázatban úgy látom, hogy Agnesm már megszült egy ideje :D ) természetesen, amint tudunk jelentkezünk, hogy szemünk fénye megérkezett

Üdv

Agnese

Kép

Kép
agnese

Motmama :lol: gyógyulj meg hamar! :D

Lanett, szegényke, próbálj meg pihenni, biztos jobbat tesz mint a takarítás.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, tök jó :lol: Kaptam egy kis időt, így gyorsan visszaolvastam!

Lanett!
Nekem is kötelező volt a kromoszómavizsgálat, de az 1% vetélés miatt nem vállaltuk. Aláírtam egy papírt, így nem kellett menni, az ultrahang szerint meg minden jó volt, és a végeredmény szerint is :wink:

Share!
Csinai a pocid!

Chesti!
Szegény Niki, csak nem kell műteni a köldökét!
Verus 4 és fél kiló, és hol hason alszik, hol hanyatt, meg oldalt is szokott. De a kis feje mindig oldalt van, hogy nehogy bukjon és megfulladjon.
Már hasról hanyatt bír fordulni, de még csak egyik oldal felé!
Te voltál már a BMC-ben Niki fényképvel meg a zárójelentéssel?

Taptau!
Mekkora nagyfiú Máté, hogy már jár!!! Tök jó!

Mot!
Drukk drukk! Forduljon vissza!!!!

Szuszi!
Könnyű gyors szülést és sok tejet!

Agnese!
Neked is jó szülést! Tök jó, hogy jöttél! Verus is Szűcsdokis!

Csibe!
Gratulálok a kisfiúhoz!

Zsókuci!
Szerintem érezheted már a mozgást!

Valaki kérdezte a fülbevalót: a kórházban rakattuk be.

Teszek egy mosolygós kéet verusról, aztán megyek vacsizni.

Kép

Puszi mindenkinek

Rozus

KépKép
rozus

Rozus :lol: áááá, nem is írom, mert tudod úgyis, hogy milyen szép! :D

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy drukkoltok a kis kukisért. 1 hét múlva hátha okosabbak leszünk, de ne éljétek bele magatokat. :wink: Luca/Máté nem az a mutogatós típus. :) Én már akkor örülök, ha rendesen meg tudják vizsgálni.

Taptau, az a kis statisztika nagyon meggyőző. :)

Chesti, nagyon sajnálom Nikit! Nem lehet, hogy azért nem szeret hason feküdni, mert nyomja a pociját? Erősek és ügyesek ezek a kisbabák. Rendben lesz minden!
Köszi az altatásos infókat!

Zsókuci, „de kis ari baba”. Így reagáltam az UH képre. Szerintem nem lehetetlen, hogy érezd a babát. Általában a többedik terhességeket szokták a 12. hét körül érezni, de nem lehetetlen. 15. hét körül már én is gyanakodtam, csak még nem voltam biztos benne. Állandóan kérdezgettem a csajokat is, hogy milyen érzés.
Örülök, hogy elmúltak a rosszullétek. Innentől kezdve arany életed lesz 3-4 hónapig.

Viki, hogy érzed magad? Koránkelés megvan, látom. Csajszik jól bírják odabent. Csak így tovább! Neked kitartást!

Mot, kis hercegnő még megfordulhat, de azért készüljetek, az a biztos. Húú, már ti is a célegyenesben!

Lanett, jobban vagy már?
Nálunk sem ünneplős a mi kis irodánk. Idén is én, ill. a szintén kismama főnököm szerveznénk itthonról a bulit, de még mindig nem tudom az időpontot, nem szóltak vissza a „dolgozók”, hogy nekik mikor lenne megfelelő. Hát, ha ennyire érzik fontosnak, akkor talán én sem fogok erőlködni túlságosan. :shock:

Csibe, gratulálok a kisfiúhoz! :) Fiúnevekkel kapcsolatban egyetértek veled. Sokkal nehezebb találni.

Szuszi, hello!!! Jól eltűntél. Gyors, könnyű szülést kívánok neked! Azért ne csak fél éves korában szólj, hogy megszületett! :wink:

Agnese-Ági, üdvözöllek! És még egy „szűcsdokisinszemeskisfiú”. :) Szuper! A Milán név nálunk is esélyes volt. Szülés ügyben szintén minden jót kívánok!

Rozus, nagyon kis mosolygós a kisasszony! Igazi csajos.
Korábban Zuzmó helyett neked írtam a baldachinnal kapcsolatban, bocsi. :oops: :oops: Tekintsd tárgytalannak.

Zuzmó, majd, ha erre jársz, akkor anyagbolt címet kérnénk Chestivel, én pedig baldachin-tanácsokat. Hogy alakul a babaszoba?

Gyógyultnak nyilvánítottam magam. A vérnyomásom viszont borzasztóan alacsony. (80/50-et is mértünk) :cry: Nem szeretném Luca/Mátét kávéztatni, de a héten lecsúszott néhány adag lightos tejeskávé.

További kellemes hétvégét!
:lol: :cry: :wink: :oops: :shock:

Kép
Kép
share

Sziasztok :lol:
Ma voltunk vásárolni kajának meg piának valót nem ajándékot, mert arra már idén nem fussa', majd asszem' beülök a fa alá és én leszek az ajándék. :lol: Vettünk karifát is, nem túl nagy, de szép.

Share :lol: , igen, nem nagyon tudok nyugodtan aludni, már éjjel 1-kor is azt hittem, hogy reggel van és fel lehet kelni.
Ma nagyon elfáradtunk a sok járkálásban, így remélem jobban fogok tudni aludni.
Tejeskávét??? Én az elejétől fogva minden reggel megiszom a rendes kávémat, bár csak féladag és tejjel, de ezt a szokásomat nem hagytam ki. Amúgy ennek ellenére szoktam én is ilyen remek vérnyomásokat mérni mint te. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Rozus,gyönyörű ez a lány és már mekkora ő is! :lol:

Share,várjuk már a jövő hetet!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Fiú?Lány?Fiú?Lány?Fiú?Lány?

Viki,te kis hajnali bagoly,már nemsokára neked is itt a finis,kitartás! :lol:
Puszi mindenkinek!Jó hétvégét! :wink:
taptau

Sziasztok!

Zsókuci

Lehet, hogy már őt érzed, bár én az elsőt csak 19 hetesen éreztem, de tényleg olyan volt minha kaparászna bent, hogy helló itt vagyok. Most meg már a 16. héten éreztem és nem kapirgászás volt hanem férfiasan rugdosott. Sőt korábban olyan buborékolás félét is éreztem.

Chesti

A lányomnál nekem is mondta a védőnő, hogy fektessem hason napközben egy párszor, de annyira utálta, hogy nem csináltam , minek egrecíroztassam, mindennek eljön a maga ideje. Van olyan gyerek akit meg a hátára nem lehet tenni, ott még a pelenkázás is ordításal jár. Tehát én nem raktam hasra és így "csak" fél évesen fordult a hasára de akkor már önszántából és így már tetszett neki. Szerintem ettől nem fog hamarab csinálni mindent a lányom ráérősen csinált mindent, kivárta mindennek az idejét. Míg a baba-mama tornán volt egy kislány aki már félévesen próbált fölállni, pedig senki nem siettette, egyszerűen ilyen típusú volt. Bízd magad az anyai ösztönökre.

Jó éjt mindenkinek!

csibe
csibe31

Taptau :lol: , ja, igen, hajnali, bár most egész 6 óráig húztam. :lol:
Egyre szarabbul alszom, a hasam külön életet él, minden megfordulás 2-3 percet igénybe vesz. :D
Nagyon kíváncsi vagyok meddig húzzák még bent, bár az apjuk megmondta nekik, hogy idén még nem láthatják a karácsonyfát majd csak jövőre. Remélem megértették. :wink:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

No, ez egy igen termékeny nap volt... :lol:
Holnap megyek megint CTG-re meg vérvételre.
Du. jövök és mesélek, feltéve ha lesz kinek. :D

Remélem nem az UFO-k raboltak el mindenkit!

Jó éjszakát! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Agnese igen rád gondoltam :) Szóval rajtad a szemünk :)

Rozus akkor Verus is szépen gyarapodik :) Nem még nem voltunk BMC-be, kell vinni zárójelentést? :) Majd tavasszal akarunk menni, meg "hálálkodni" is :) Drága Szűcs doki ilyen szépet hozott össze nekünk :) Nagyon jó a statja :)
Verus nagyon ügyes :) Niki úgy látszik "hozzá szokott" a hasra forditásra, most is úgy van, annyira nem tetszik neki még, egy darabig el van, de már nem visít azonnal.

Share nem semmi a vérnyomásod... de örülök, hogy meggyógyultál :) Kiváncsian várjuk fiút e vagy lánykát hoz a Jézuska :)

Csibe köszi a hozzászólást :) Hát rá bíznám én magam az anyai ösztönökre :) Most úgy néz ki tetszik neki már a dolog de ha látom már nyüzsizik akkor már veszem is fel :) Igen minden gyerek más, ki igy-ki úgy fejlődik, nem is esem kétségbe ha Niki nem a nagy könyv szerint fejlődik. Már eleve azt mondják sokat eszik..mi szerint? :) Ki mondja hogy sok? Na mindegy :) Szerintem meg igy husi :)

Ma voltunk Egerben. Az utat végig aludta, ott megetettem a kocsiban, aztán megint csak aludt visszafele. Most pedig megyek hajat mosni hihiiii. Ma kicsit korábban fektettem Nikit.
Puszi mindnekinek :)

chesti

Sziasztok,

Túl vagyunk az ajándékok beszerezésén, és a fa megvételén is :) Szerencsére elég kevés ajcsit kellett venni idén, mert már sok ajándéknak való dolog volt idén eltéve erre a célra… de még mondjuk a barátainknak nincs is ötletünk mit vegyünk, de velük úgyis később ünneplünk, úgyhogy még van egy kis időnk :D

Viki,
Engem nem raboltak el az UFO-k :D, de amúgy sem tudnának, mert ahhoz elég véznák :lol: :lol:
Hogy állsz a viszketéssel? Majd mesélj, mi volt CTG-n. :)

Lanett kismamipajtás,
Sajnálom, hogy meglátogatott rókakoma, lehet, hogy búcsúzóul, mert mostmár biztosan jobban leszel. Nekem alapvetően elmúltak a rosszulléteim, persze a fogmosások még néha nem a legjobbak, de ennyi már kibírható :)
A karácsonyi party annyira nem jött be, hogy már 9-kor leléptem… Egyébként nem a saját cégünk rendezte ezt, hanem az egyik partnercégünk, arra voltunk hivatalosak páran, de érezhető is volt, hogy ez nem a miénk… A cég, ahol dolgozom idén nem rendezett… :(:(:( Úgyhogy mi sem számítunk még egy "Boldog karácsonyt"-ra sem… :(
Mocorgások :D: én naponta már kb. egyszer érzem. Pl. tegnap több órai vásárlás után, mikor vééégre leültünk nyugiban, akkor éreztem, hogy ficánkol :D De pl. ma még nem, szóval még tudom, hogy elég picike, de azért ha belejön…, meg persze amikor szerencsém is van, akkor érzem Őt :D
Már persze várom, hogy erősebben érezzem, és már nagyon várom, hogy kiderüljön, hogy punis vagy kukis :D

Szuszi,
Te kis finiselő :D Nem semmi, hogy még semmi jele, hogy a kisbabád kiakana bújni… aztán lehet, hogy gyorvonatként érkezik, és éppenhogycsak beértek a kórházba :lol: Drukkolok továbbra is, hogy viszonylag könnyen menjen, és természetesen nagyon várjuk majd a híreket! :)

Chesti,
Remélem veletek is minden rendben! :) Szerintem se erőltesd azt a fránya hason fekvést, ha ennyire nem szeretné. Majd ha átfordul magától, úgyis fog eleget hason lenni :D

Agnese,
Neked is mennek a drukkok, hogy könnyű legyen a szülés. Izgi, hogy hamarosan +2 babával bővül a topik :D:D

Rozus,
Nem győzők betelni Verussal (akárcsak Nikivel :)), annyira helyes!!! :D

Share,
Tényleg jobban vagyok már. A közérzetem is másabb, mint eddig volt, úgyhogy eddig nagyon tetszik a második trimeszter :D:D:D

Szép álmokat, jó pihit mindenkinek!

Pusssz!

Kép

Kép
zsókuci

Chesti, a Schöpfibe fogok szülni. Ma voltam ctg-n, de semmi újdonsággal nem szolgált. :) Persze amint megszületett és net közelben leszek, jelentkezem.

Agnese, én igazából azt sem tudom, hogy amiket időnként érzek azok jóslófájások, vagy sem. Olykor feszülget a hasam alja, de hamar elmúlik és nem is kellemetlen. Szóval így vagyunk.

Rozus, köszi. Verus tündéri :)
A vérzésed hogy áll? És ennek ellenére mennyire voltál elégedett az Arnolddal??? Pl. a szülés után rád nézett???

Share :D megígérem, hogy addig nem várok.

Zsókuci, a második trimesztert biztosan élvezni fogod. Legalábbis nekem jó volt. Viszonylag hamar eltelik és jól is érzi magát az ember. A harmadik megint nyűgösebb a nagy pocak és a várakozás miatt.
szuszi

Szuszi,

írtam Neked privit :D :wink:

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :lol: , a CTG-m tök jó lett, méhszáj zárt. Laborban ismét millióegyen voltak, majd egy órát álltunk sorba. Eredményem lesz estére. Ha nagyon tré akkor bent karácsonyozok, ha nem akkor itthon, de 24-én reggel mindenképpen megyek CTG-re.
Az éjszaka 1 óráig fenn voltam, majd felébredtem 2-kor meg 3-kor, aztán 6-kor kellett kelni, nagyon rossz volt. :cry:
Ügyes vagy, hogy megvettél mindent. :lol:Amúgy nálunk sem lesz céges karácsony az idén, de az is lehet, hogy lesz csak nekem b@sztak szólni, mert már nem dologzom.
No, mindegy, nekem úgyis boldog karácsonyom lesz. :lol:

Szuszi :lol: téged még nem költöztettek be?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Képzeljétek ma még erősebben éreztem Kisborsót mocorogni :D Annyira jó volt :D
Ha jellemeznem kellene, hogy az elmúlt hetekben miket éreztem, akkor azt mondanám, hogy kb. 2 hete kis vibrálást éreztem, kb. 1 hete pillangó-repdesést :D, ma pedig már egy kis madárka repdesését :D:D:D:D (azt hiszem lesz ez még Bruce Lee-rugás is :lol: :lol:) Tökre feldobta a napomat, sejthetitek…:D

Viki drága
,
Örülök, hogy jó lett a ctg-d, akkor még a lányok remélhetően maradnak - jól teszik :D Majd írd meg mi lett a laboreredményed, remélem nem lesz "tré a karácsonyod" - ez nagyon tetszett :lol: :D
Az éjszakáid akkor nem tellnek jól. Milyen csendben vagy, nem panaszkodsz, nem mondod hogy szenvedsz, édi :D De tök jó, már a finishez közelítesz! :D

Lucia,
Remélem minden rendben veletek!!! Nagyon sokat gondolok Rád, remélem minden oké, csak a karácsonyi készülődés miatt nem tudsz jelentkezni!!!! ÍRJÁL! :D Puszillak!

Mindenkinek millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Verus nevében köszi a bókokat :lol: :lol:

Chesti!
Kell vinni zárójelentést, meg fényképet, nekem direkt szóltak, hogy ne felejtsem majd el! De szerintem mi is tavasszal! Tényleg itt eddig a megszületett babákat nézve Szűcsdoki a sztár!

Szuszi!
Arnold doki nagyon nagyon rendes volt, bejött szülés után is, meg minden, úgyhogy csak nála szülök még egyszer!!! Ja, és kiderült a szövettanból, hogy nem is méhlepény volt, hanem a méhnyálkahártyám volt, ami összegyűlt "zölddiónyi nagyságú csomóba"-a zárójelentés szerint :) Szóval senki nem volt hanyag, az én méhem hülye. :( De már nem vérzek, végre végre! Cserébe kúpot kaptam a méhnyálkahártya visszaállítására :oops: , (nagy öröm), de remélem, mostmár vége lesz ennek, és neki lehet látni a tesónak :wink:
A Schöpfi nagyon jó szerintem, csak ne a tisztaságot nézd a szobában, hanem az emberséget, szakértelmet!

Veruska megint végigaludt egy éjszakát :lol: ez már a második volt! Persze ilyenkor erősen Zalatnay-s vagyok reggelre, annyi tejem gyűlik, de nam baj, jól kialudtuk magunkat. Kíváncsi leszek, ma mi lesz!
Na megyek fürdetni. Mindenkinek puszi, finiselők hajrá!!!
A bevinni való cuccok listájával meg jövök, csakhát az idő :oops: nem hagyom Verust sírni, ezért nem nagyon jutok géphez.

Rozus

KépKép
rozus

Zsókuci :lol: , de igen panaszkodom! A tököm tele van már ezzel a vakarózással!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugye milyen csudajó mikor mocorg? :D :D :D

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsókuci :lol: és persze Többiek :lol:
Megvannak a leleteim, nem túl jók, de a karácsonyt még itthon tölthetem viszont után be kell költöznöm, most már elég határozott volt a doki, azt mondta, hogy valószínű be kell fejezni a terhességet.
Lehet, hogy a jövő héten már meglesznek a babákok!!!!! Ááááááá :lol:

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Végre szabad vagyok, vendégek otthon, mi pedig hármasban készülődünk a karácsonyra.

Chesti, sajnálom a Nikit, de ugye nem komoly a dolog? A sérv kialakul valamitől vagy a hajlam örökölhető? Bocsánat, ha hülyeségeket kérdezek, de semmit sem tudok erről. Biztosan nem vígasztal, de a nagymamámnak köldöksérve van, hat gyereket szült és most 87 éves. Hála Istennek ez nem befolyásolta az életminőségét, csak bizonyos időszakokban kicsit oda kellett figyelnie magára. Csak pozitív példának szántam, kérlek ne haragudj. Mondanám, hogy ne aggódj, de hülyeség lenne részemről. Szorítok, hogy minél előbb rendbe jöjjön Niki.

Zsókuci, nagyon jó volt olvasni a soraidat. Egészen eszembe juttatta, hogy milyen volt, amikor Ádám először megmozdult a pocómban. Mostantól sok-sok apró örömöt fog Neked szerezni a Kicsikéd, mert mindig újat fog mutatni. Szerintem hagyd majd, hogy
Ő irányítson és akkor jól fogjátok magatokat érezni mindketten. A második harmad szerintem is a legjobb, élvezd ki.

Rozus, gratulálok a kicsi lánykádnak az átalundt éjszakákhoz. Türelem, a melleid hamarosan hozzászoknak a hosszabb pihenőhöz és nem fognak annyira feszülni, csak idő kell nekik az átálláshoz. Azért a melltartóbetéteket ne dobd még ki! :wink:

Taptau, még nem volt alkalmam gratulálni a fiad első lépéseihez! Ez aztán nem semmi!!! Mindent ilyen korán csinált Máté? Az én lurkóm nem kapkodja el a dolgokat.

Agnese, azt hiszem bennünket még sokan össze fognak keverni, de sebaj, majd figyelünk.

Minden szülés előtt álló maminak kívánok kitartást az utolsó hetekre-napokra és természetesen nagyon könnyű és szép szülést!

Jó éjt minenkinek!

Ági
agnesm

Zsókuci,gratulálok a mocorgásérzékeléshez én nem voltam ilyen ügyes,szemfüles. :lol: :lol: :lol:

Viki,húúúúú de izgalmas,akkor ma éjszaka még annyit se fogsz aludni mint eddig!
De szupi,akkor idén + 4 baba,ez nagyon jóóóóóóó! :lol: :lol:

Rozus,gratulálok Verusnak ,akkor nemsokára tuti rendszeresen végigalussza majd az éjszakát!

Agnese,Szuszi nektek is drukkolunk!

Lanett,Chesti ,Share hogy vagytok?

Zuzmo,Lucia veletek mi van?????

Jó éjt!
taptau

Sziasztok!

Viki, nem igazán jó hírek, de jövő héten már 35-36. hét!!!!!! Karácsony otthon, fa alá beülve, szilveszterkor pedig úgysem kell aludni. :wink: Remélem, akkor már otthon is lehettek a babákkal!
Aztán, panaszkodj csak nyugodtan! Még azt a néhány napot használd ki, hogy meghallgatunk, utána nem nagyon lesz időd nyafogni. :wink:

Zsókuci, nagyon jó, hogy már most érzed Kisborsót! Biztosíthatlak, hogy lesznek még nagyobb rúgások. Az elsőt biztosan nem felejted el. :lol: He-he! Már-már nosztalgikusan gondolok vissza arra, hogy azon paráztam, vajon fogom-e egyáltalán érezni a babát a méhlepény elhelyezkedése miatt. Most pedig... pocak külön életet él, csak győzzem lekövetni. :P

Chesti, én azt az elvet vallom - v.szeg nem vagyok egyedül :wink: :lol: - hogy kizárólag szopizós babát nem lehet túltáplálni. Ő ilyen, és kész. Most a tél közeledtével külön jó, hogy van egy kis husi. :wink:
Ice-Tea-s üveg beszerezve a mell borogatásához. :D Nem szoktunk ilyesmit inni, de ma apa valahogy megkívánta. Gyorsan lecsaptam az üvegre, szegény nem értette először a ragaszkodásomat. Aztán elmagyaráztam. Jót vigyorgott. Megy a kórházi csomagba. :)

Szuszi, Ági, továbbra is megy drukk nektek. Vajon hol fogtok karácsonyozni?? :wink:

Taptau, már csak 6 nap, és lehet, hogy fény derül az igazságra! Bár én továbbra sem élem bele magam. Luca/Máté megizzasztja majd a vizsgálatot végzőt, abban biztos vagyok!
Mátéval hogyan készültök a karácsonyra?

LUCIA :?: :?: :?: :?: Csak egy életjelet küldj, hogy jól vagytok!

Luca/Máté megbarátkozott a zenélő kutyussal. Minden este meghallgatjuk néhányszor. De az is lehet, hogy az agyára megy, és azért rugdossa. :roll:

Jó éjt!
Kép

Kép
Kép
share

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?