Sziasztok Dragaim!
Eloszor is Bodzinak sok-sok boldogsagot szulinapjara!!!
Porsikam,ne keseredj el!!!!!!!!!!!!!!!!!teljesen rendben van minden a baboddal,ez tuti!Ilyenkor meg oylan picik!
En azert vartam majdnema 7.hetig a dokival,mert az elejen meg alig atjak oket,csak ez a helyzet Nalad is,hidd el,teljesen megfele a koranak!!!!!
Semmi baj nem lesz!!!!
Ugy hianyoztok Csajok,de tegnap egezs nap itt volt az utodom,es akkor egyaltalan nem tudok jonni
Este meg voltam a 12 hetes Uhn.
Es nagyon keso ejjel ertem haza,mert meguatan beugrotta Sogornomekhez es 10 utan indultam haza.
12 hetes UH:
Ugy mozgott,hoyg csak na!!Orisai elmeny volt!Lanyiok en majdnem elbogtem magam,amikro meglattam,hoyg jar a keze mega laba!!
A dokii mondta is,hoyg jo kis aktiv mano!!!
12+1nek irta a gep a korunkat,ugyhogy pont annyi.
A Mano pedig 49 mm.
VISZONT allandoan hanyatt fekudot es szetdobott labakkal kezekkel kalimpalt!
Veletelenul sem fordult oldalt,hoyg a nyaki redojet lathassuk...
A Dokimondta,addig o nem tagit,es nala makacsabb mar csak a kisbabank
Aztan mar minden csinaltunk,es legalabb fel oraig szorakaztunk,de csak hanyatt kalimpalt.Egyszer oladltfordult,akkor sikerult elkapni es 2mmt mert,ami tokeletes,meg amugy is azt mondta,hoyg minden tokeltes rajt,orrcsont is kialakult,gyonyoruen mozog.
De mivel ezt a redot nemt udta 100%osan megnezni,igy szedan meg beugrom hozza korhazba,hoyg ott anyg geppel megnezze,mert o nem fogadja el maagtol a 99%ot.
Egy rezst jo,mert maximalista es azt nagyon dijazom egy dokiban,de en most addig azert aggodom meg picit.
Persze o azt mondta,hoyg nem azert nezi meg mert vmi gaz van,mert midnen tokeletes,beirt akiskonyvbe is a 2mmt,meg minden adatot,csak szeerten a jobb geppel is latni.
En pcit utana megijedtem bevallom...Olyan jo lett volna megnyugodni 10000%osan,de most meg en szerdaig nem vagyok total nyugodt.
Szerintetek?
Erzem,hoyg minden rendben,es lattam is,hoyg miylen gyonyoru,fejlett es izgo-mozgo picur,2 kepet is kaptunk,de sajan papirkepek,szoval valahoyg majd megprobalom bejatszani ide...
De azert en meg iylen aggodos luke vagyok..a doki le is szurt,hogy ne idegeskedjek,mert SEMMI OKOM RA!!!!!
De en megis picit megijedtem...
Ez az en sztroim..
hetvegenk mozgalmas lesz,mert mezeskalacsot sutok (elkezdem sutni),ajandekvadazat tovabbar is,es nagyim szulinapja.
Meri,nagyon gondoltma Ratok,biztosan szupi volt a kikapcsolodas!!!
Ugy drukkolok Nektek csajok,hoyg el nem tudom mondani!!!
Hajni,meg nem jott meg,ugye??????
Igerem jovok vmikor a hetvegen,es vegre rendesen vegigolvasok mindent es irok is!!!
Ne haragudjatok ram,hoyg csak igy rohanasban neztem be,de nagyon sok a munkam..
Millio puszi,sokat gondolok Mindenkire!!!!!!!!!!!!!!!!!!