Új privát üzeneted érkezett!

Vicky:
visszajelöltelek. :)
Nagyon szép a görbéd, kedden drukk a teszthez.

Nikoska:
gratulálok az esküvöi dátumhoz. :lol:

Marietta:
drukkk a hónaphoz Neked. :wink:

Porsika: hol vagy??
Vendég

Sziasztok Drágáim!
Bocsi, de nagyon soká jutottunk be, és utána még a rokonokat, ismerősöket is körbe jártuk...

Hát, kicsit elhamarkodtuk ezt az uh-t, Bogyókánk még csak 4 hetes és 2 napos, így a kis szívverését sajna még nem hallottuk. De méhen belül van, jó helyen!!! A doki bácsi ugyn kicsit megijesztett, mert azt mondta, az utolsó mensi időpontjától számítve 5 hetes kéne hogy legyen, és ugye nem akkora, de rögtön meg is nyugtatott, hogy valszeg csak később fogant. Én mondjuk konkrétan biztos vagyok benne, mert 5 hete még javában menstruáltam és nem szerelmeskedtünk Apával. Meg különben is, a mi kis Bogyikánkkal minden rendben kell, hogy legyen. A doki is mondta, hogy ő sem aggódik, mivel se vérzés, se semmi, meg a cicifájás és a hányinger neki a kellő legjobb jel az élő terhességre, de azért előrt egy hét fekvést és kaptam progeszteront-biztos ami biztos. Mikor kijöttünk kicsit el voltam keseredve -el is sírtam magam- de Apa megnyugtatott, aztén utána számoltam a dolgoknak, és rájöttem, hogy semmi okom aggódni. Minden rendben lesz és kész.
Kaptunk Róla képet, 5,1 mm, Apa elvileg ma bescanneli, de lehet, hogy csak holnap tudom elküldeni.

Hát így vagyunk, remélem egy hét múlva már a drága kis szívét is fogom hallani!!!

millió puszi mindenkinek!

porsika

helóka.

Lányok párotokat megjelöltelek az iwiwen akit úgy gondoltam hogy babanetes itt. nem sikerült mindenkit. Akit pedig igen remélem az se baj.

Jó éjt. Megyek mert reggel 4:30-kor kelnem kell. De már csak holnap megyek dolgozni aztán szabi. Január 3-ig oda se neki.

Sziasztok.
csipcsab

Jaj, Porsika, csak hogy írtál. Óránként kijöttem bekapcsolni a gépet úgy izgultam Értetek. Most egyenlőre az a dolga Bogyókának, hogy méhen belül legyen és ott van. Szóval

HURRRRÁÁÁÁÁ
!

Minden rendben lesz ez biztos. Úgy örülök.

Marietta akkor most aztán drukk Neked +++++++++

Kép
Kép
Na, jó éjt.

meriann

Szia Porsika.

Hát ez írtó jó hír. Ezerszer is gratula. Vigyázz magadra és pihenj sokat biztos ami biztos alapon. A hozzállásról pedig. Ahogy párom mondaná:PLB(pozitív lelki beállítottság) és akkor minden oké.
:lol: :roll:

Nagyon szorítok :!: :!: :!: :!:

Bocsi hogy megkérdezem de Te mennyi időt vártál a picurra??

Puszi.
csipcsab

Porsika még annyit, ha doki bácsi azt mondta feküdni, akkor feküdni ám! Ja és majd ha nem kell feküdnöd gyorsan vedd le a vonalzódat ! Ez a fajta csak az alsó táblásoknak megengedett szigorúan!

meriann

Köszönöm, édes Merikém, nagyon meghatódtam a táblitól!!!!

Marietta: pont egy évet vártunk Rá. Nála szebb kari ajándékot el sem tudok képzelni.

puszik

porsika

Porsika, vigyázz magatokra, pihenj sokat!!!!!!!!! És tessék most már átállítani a vonalzót is!!!!

Pusz,
V.

Kép
vickybabe

Úgy látszik, ma mindannyian Porsikáért éjszakázunk. :D
Nagyon örülök én is. MInden rendben lesz hidd el. Talán a nagy hajtás miatt kicsi, ha egyéltalán az. De annyi bizonyos, hogy rád fér a pihenés. Lehet, hogy csak ezt akarta kijárni neked a baba! :wink:
No megyek én is csucsúlni, mert szétszakad a fejem úgy fáj. De gyógyszert juszt se veszek be.
Jó éjt, és álmodjon mindenki a kisbabájáról! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Porsika:
szívből Gratulálok.
Vendég

Porsika:
sajnos nem babásodunk együtt. :cry:

Mai görbe:
Kép
Vendég

sziasztok!
én is benéztem amig R. engedte aztán 1/4 11kor kidöltem.ez már rekord tőlem mostanában 9 előtt már alszom.
Porsika nagyon örülök nektek!tényleg szép ajándék!
kiváncsi leszek nálunk is milyen lesz a fogadtatás.R.-nél karácsonykor mondjuk meg mondjuk most az szenzáció hogy egyik tesója visszaköltözött a barátnőjéhez és a kisfiához.mindenki utálja a csajt.tudom is miért 8 évig évfolyam társam volt.
Marietta visszaigazoltalak!

Bridzsi

Kép
esztora

Porsika, gratulálok!!! Vigyázz magatokra, de ne izgulj! Az én orvosom eleve úgy adta meg az 1. uh-nál a pici korát, h 6-7 hetes, szóval biztosan nem probléma az az eltérés - pláne, ha Te tudod is az okát! Persze az a legjobb, ha mégis minden óvintézkedést megteszel.
Élvezd a fekvést, a pihenést, engedj meg magadnak olyan dolgokat, amiket egyébként esetleg nem vagy kevésbé, olvasás, zene, vagy éppen semmittevés, ami csak jólesik. Tudod, ha Te jól érzed magad, a babának is jó! Általában úgy élünk, h gyűrjük magunkat, különböző célok érdekében, de most ennek vége! Jópár hónapig az a dolgunk, h jól érezzük magunkat!
:wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Bocs, én nem vagyok olyan ügyes, mint Ti, nem tudok mindenkire reagálni, akire olvasáskor szeretnék, de azért gondolok ám mindegyikőtökre. :)
Meri, szépek a képek, kedvet kaptam én is a barangoláshoz. 7 végén el is utazunk rokonokhoz, jó lesz már kimozdulni! (Szó szerint alig mozdultam ki a lakásból az elmúlt 6 hétben. :( )
Fioonának is akartam vmit. Ja, igen, aceton. Az én vizeletemet elkavarták a 12. héten, amit sajnáltam, a dokim azt mondta, biztos volt benne aceton. A hányás miatt mondta,ami valójában biztosan egyfajta éhezésnek felel meg. De ezt olyan nyugisan, h biztos volt benne, de nem érdekes.

Tegnap voltam az orvosnál, minden rendben, méhszáj zárva, a refluxommal a 20. hétig nem csinálunk semmit, Rennie tablettát szopogathatok. Leírom, miket beszéltünk meg, hátha hasznosíthatjátok Ti is. Időnkénti keményedés rendben van, a tejszivárgás megjelenéséenk ideje nagyon egyéni (mondjuk emiatt nem is aggódtam, pedig csak a 20. héttől írják, h szokott lenni).
Fejfájásra sok folyadékot kell fogyasztani. :!:
Jövő héten afp.
Számolgattuk, mennyi idős a babám, és egy olyan időpontot siekrült kiszámolni a fogantatásra, amikor sztem nem is... :wink: No, mindegy. Csak a szűrővizsgálatok miatt lenne fontos tudni.

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni :( De remélem, megfogadod saját korábbi tanácsaidat és kiélvezed a "nagygyerekes anyukaság" előnyeit (mozi stb.)!

Annyira gyönyörű ez a táblázat! És láttátok, Porsikával eggyel több lett a babások száma, mint a még-éppen-nem-babásoké! És ez így megy szépen tovább... :)

Nikóska, előre is gratulálok az esküvőhöz.

Esztora, de azért véletlenül se izgulj ám azon, hogyan fogadják a hírt. A lényeg úgyis az, Ti hogyan fogadjátok a picikét!

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka szeretem olvasni amiket irsz :wink:
tudom hogy az a lényeg mi lesz nálunk Anyukám teljesen oda van!
tudod R. nél 11 unoka lesz!ezért nem tudom mit szólnak majd és nekem nagyon érzékeny a lelkivilágom!
amit elfelejtettem határozottan kezd látszani a pocakom főleg lent kerekedik igen aktivan.lasan ha akarnám se tudnám titkolni tovább.

Bridzsi

Kép
esztora

szisztok !
Gyors bekukk!

Bodzika! nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok Neked.
vivi79

Sziasztok!

Kép

Nán-dorka én arra lennék kíváncsi, hogy neked eddig miben más ez a várandóság, mint az előző.

KépKép
KépKép
fioona

Bodzi:
Nagyon Boldog Születésnapot!!!
Vendég

Sziasztok Dragaim!

Eloszor is Bodzinak sok-sok boldogsagot szulinapjara!!! :wink:

Porsikam,ne keseredj el!!!!!!!!!!!!!!!!!teljesen rendben van minden a baboddal,ez tuti!Ilyenkor meg oylan picik!
En azert vartam majdnema 7.hetig a dokival,mert az elejen meg alig atjak oket,csak ez a helyzet Nalad is,hidd el,teljesen megfele a koranak!!!!!
Semmi baj nem lesz!!!!

Ugy hianyoztok Csajok,de tegnap egezs nap itt volt az utodom,es akkor egyaltalan nem tudok jonni :(
Este meg voltam a 12 hetes Uhn.
Es nagyon keso ejjel ertem haza,mert meguatan beugrotta Sogornomekhez es 10 utan indultam haza.

12 hetes UH:
Ugy mozgott,hoyg csak na!!Orisai elmeny volt!Lanyiok en majdnem elbogtem magam,amikro meglattam,hoyg jar a keze mega laba!!
A dokii mondta is,hoyg jo kis aktiv mano!!!
12+1nek irta a gep a korunkat,ugyhogy pont annyi.
A Mano pedig 49 mm.
VISZONT allandoan hanyatt fekudot es szetdobott labakkal kezekkel kalimpalt!
Veletelenul sem fordult oldalt,hoyg a nyaki redojet lathassuk...
A Dokimondta,addig o nem tagit,es nala makacsabb mar csak a kisbabank :lol: :lol:
Aztan mar minden csinaltunk,es legalabb fel oraig szorakaztunk,de csak hanyatt kalimpalt.Egyszer oladltfordult,akkor sikerult elkapni es 2mmt mert,ami tokeletes,meg amugy is azt mondta,hoyg minden tokeltes rajt,orrcsont is kialakult,gyonyoruen mozog.
De mivel ezt a redot nemt udta 100%osan megnezni,igy szedan meg beugrom hozza korhazba,hoyg ott anyg geppel megnezze,mert o nem fogadja el maagtol a 99%ot.
Egy rezst jo,mert maximalista es azt nagyon dijazom egy dokiban,de en most addig azert aggodom meg picit.
Persze o azt mondta,hoyg nem azert nezi meg mert vmi gaz van,mert midnen tokeletes,beirt akiskonyvbe is a 2mmt,meg minden adatot,csak szeerten a jobb geppel is latni.
En pcit utana megijedtem bevallom...Olyan jo lett volna megnyugodni 10000%osan,de most meg en szerdaig nem vagyok total nyugodt.
Szerintetek?
Erzem,hoyg minden rendben,es lattam is,hoyg miylen gyonyoru,fejlett es izgo-mozgo picur,2 kepet is kaptunk,de sajan papirkepek,szoval valahoyg majd megprobalom bejatszani ide... :oops: :oops: :oops: :oops:
De azert en meg iylen aggodos luke vagyok..a doki le is szurt,hogy ne idegeskedjek,mert SEMMI OKOM RA!!!!!
De en megis picit megijedtem... :roll:

Ez az en sztroim..
hetvegenk mozgalmas lesz,mert mezeskalacsot sutok (elkezdem sutni),ajandekvadazat tovabbar is,es nagyim szulinapja.

Meri,nagyon gondoltma Ratok,biztosan szupi volt a kikapcsolodas!!! :wink:

Ugy drukkolok Nektek csajok,hoyg el nem tudom mondani!!!

Hajni,meg nem jott meg,ugye?????? :wink:

Igerem jovok vmikor a hetvegen,es vegre rendesen vegigolvasok mindent es irok is!!!
Ne haragudjatok ram,hoyg csak igy rohanasban neztem be,de nagyon sok a munkam..

Millio puszi,sokat gondolok Mindenkire!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Csajok,akivel meg nem vettuk fel a kapcsolatot iwien es megirja nevet priviben,megkeresnem :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Hu Csajok,de eltuntetek ma!!

Pont mikor itt jartam :?

Csak nem karacsonyi bevasarlast inteztek??????? :wink:
Nekunk is kellene ezerrel,es nagyon nem tudom mi lesz,mert ugy volt,hogy delutan megyunk,de ferjem meg meloban,es meg bent is lesz egy darabig,holnap o szinte egezs nap dolgozik,talan delelott el tudunk menni picit.
vasranap pedig nagymamival szulinap es karacsonyozas....
Mi lesz??JAJ!!!
Raadasul a ferjemnek nem vettem meg ajandekot.... :shock: :shock:
Es nevnapja is lesz :oops:

Remelem majd elokerultok!!! :wink:

PUSZI

Kép

Kép
arwen07

nagyon nem vagyunk aktivak ma!
én dolgoztam,délelőtt pedig befizetem a lakáshitelt meg vettünk R.nek egy rendes széket a gépehez kb 1/2 óra és hazaér.ugyanis semmiről nem tud!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Arwen nem mondod, hgy már 12 hetes a babád! :shock:
Ne aggódj, tényleg nincs miért. Meglásd minden rendben van.
Még én se vettem meg a párom ajándékát. :oops: De ő se nekem. :lol: Sőt, lövésem sincs, hogy mi legyen az. :roll:
Én is tevezem már a mézecskalács sütést. Tavaly készítettem elősszőr. Akkor izlett mindenkinek. Laci holnap reggel jön haza munkából, és csak 25-én megy legközelebb. 3 és felesben megsütjük! :wink:

Puszi mindenkinek, és drukk hegyek!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Ma szabin vagyok, apa kényeztet egész nap, úgyhogy rohanok, de mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntést!!!!!!
Olyan jó, hogy vagytok nekem :)

Porsika örülök, hogy minden ok!

Hétfőn jövök lányok!

puszi mindenkinek

Kép
bodzi

Ja és akit még nem ismerek a wiwen küldjön üzenetet!!
Szeretnék mindenkit részletesebben ismerni! :)

Kép
bodzi

Szép estét Mindenkinek!

Bozdi nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!
És irtóra drukkolok! ++++++++++++++

Ma volt a melóhelyen munkaalkalmassági orvosi vizsgálat és azt modták nagyon jók az eredményeim. Vizelet teszt volt, ekg, vérnyomás. Bár a vérnyomásom magas volt, de előtte az értekezlet megtette a hatását és még fehér köpeny szindrómában is szenvedek. Azt mondta a doktornő, hogy hogy is gondoltam, hogy 10 kg-nál nagyobb súlyt akár egyszer is felemelek várandósan és ahogy + a teszt rögtön ad papírt, hogy a munkakörülmények veszélyeztetik a magzatot. Kicsit elérzékenyültem olyan jól esett, hogy így állt hozzá.

Na, megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok!

Puszi

meriann

Sziasztok!

Bodzi, utólag is Isten éltessen!!!!!!!!!!

Arwen, ne aggódj, minden rendben lesz és tényleg ritkaság az ilyen alapos doki!!

Hajni, sajnálom :( :( Mai helyzet???
Nekem is visszament ma a hőm elég rendesen, úgyhogy tuti megvárlak :( :( :(

V.

Kép
vickybabe

Szaisztok Drágáim!

Édes Bodzikám!
Isten éltessen sokáig így utólag! Ne haragudj, hogy csak megkésve köszöntelek, de tegnap nem jutottam net-közelbe.

Arwen drága, te se aggódj!
Minden rendben van és így is fog maradni!
Isteni lehetettlátni, ahogy mozog a bébid, már én is alig várom, hogy láthassam kis Bogyó-Baba szívecskéjét!

Lányok, annyira boldog vagyok! Úgy átlag fél óránként tör rám a bőghetnék, de igazából bármikor sírni tudnék örömömben, ha Bogyikára gondolok. Soha nem gondoltam volna, hogy az ember így tud szeretni egy 5,1 mm nagyságú valakit :) (bár két napjas volt akkora, azóta már biztosan nőtt :):):):))
Le is cserélem a vonalzómat :):):):)
millió puszi és ölelés mindenkinek.

porsika

Lányok, ma megjött. Tegnap leesett a hőm, még reménykedtem, de ma reggel megjött. Bár a hőm érdekes, tegnap leesett 36.7-te, ma felment 37.1-re és rá fél órára megjött. :cry:
Vendég

Görbe:
Kép
Vendég

Hajni úgy sajnálom. De tudod, új hónap, új remények.
Sőt, még lehet decemberi babád, csak dolgozzatok rajta. :wink:
Szilveszter környékén tessék előtérbe helyezni az intim együttléteket. Szóval csak szex és más semmi... :) vagy szex, és minden más utána

Vicky Veled mi újság? Biztos ez ha leesik a hőtők, akkor tuti nincs ott a baba.

Porsika nagyon szép lett az új vonalzód. Azt elhiszem, hogy bőgni tudnál örömödben. Annyira örülök, hogy Neked is végre beköltözött a pocaklakó. Jut eszembe, az ágyból netezel???
Irgum-burgum.

Légyszi tegyetek uh képeket, aki tud.

Arwen szerintem se aggódj, a dokid szerint is rendben van. Ha meg másodjára is mondja, hogy minden rendben, akkor kétszeresen is megnyugodhatsz. Olyan jó lehetett látni.
Ráadásul túl vagy a legkritikusabb időszakon, mostantól csak nő és nő a babucid.

Ma és holnap melózok és kedden délután befejeztem az idénre a munkát. Ez most úgy tartja bennem a lelket. 3,5 nap és kész. Hosszú és fárasztó évem volt a melóhelyen. De gondolom ezzel nem voltam egyedül.

meriann

Hajni én nem értek a görbéhez, de rendesen megjött ? Ahogy szokott? Állaga, mennyisége? Tudod, ha csak olyasmi attól még lehet baba a dologban.

meriann

Meriann:
7 körül jött meg, most cseréltem tampont, elszinezi, de nem ömlik...
Most csak tisztasági betétetem van, meglátjuk. Színe olyan...
De görcsölök is kicsit, szval az lesz. :?
Vendég

Én személy szerint tegnap koncertre tűntem el, kettesben a párommal :!: hí, de jó volt, megérte! Ettem is egy jót előtte és utána, szóval csodálatos este volt!!!

Örülök, Esztora, h tetszett vmi, amit írtam. :) Eyébként épp az érzékenység miatt írtam, h csak arra gondolj, h a babácskának az anyukája és az apukája rá-várása a legfontosabb.

Fioona, el fogok rajta gondolkodni, esetleg még arra kérlek, ha nem haragszol, emlékeztess még, h válaszolni akartam a kérdésedre. Röviden: elég sok mindenben más.

Porsika, Arwen, Veletek örülünk. Nem lesz semmi baj!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Porsika nagyon jó látni a vonalzódat! Remélem sokat pihensz!
Vigyázz nagyon magatokra, bár ezt nem is kell mondani. :lol:

Hajni én még reménykedem, jó? Te aztán kivételes csaj vagy. Nem tudom miért ment fel a hőd, illetve ilyen esetben, melyik a mérvadó. :shock: Megkellenen nézni pár fertilitys várandós görbét.

Merike elröppen hamar az a pár nap, és jön a pihi! Na meg a tesz napja! :wink:

Viky ne már! :? Ti vagytok a favoritok a Hajnival. Valakinek tessék pozitív tesztet produkálni! :D

Nán-Dorka irigy-irigy! De úgy néz ki, holnap megyünk Pestre csavizni! Ha nem jön közbe semmi. :roll: Azért kicsit aggódom is, fogok e bírni annyi rohangálást. De úgy várom!

Megyek, mert már jó a kaja a sütöbe szerintem. Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Feltankoltam teszttel. Ne kelljen lerágnotok a körmeiteket karácsonykor, ha korábban eljátszom párat. Most úgy érzem, hogy simán kibírom. De a tapasztalat azt mutatja, hogy ahogy közeledik a teszt napja, már egyre kevésbé fogok bírni magammal.

Nán-Dorka tényleg jó lehetett, mit szólt a baba?

Hajni: csatlakozom Fioonához és még én is reménykedem. Ki tudja? Lehet ez csak elterelő hadművelet a babuci részéről.
Vicky: még drukkolok Neked is!

Fioona: de jó Nektek, most én irigy-irigy. Az én páromat nem lehet Bp-re felrángatni. Pedig el tudnék tekeregni 1 teljes napot. De nem akar nyüzsögni ott. Annyira én sem szeretem a fővárost, de évente egy napot azért kibírnék könnyeimmel és orrfolyással küszködve is. A szmogot nagyon nem bírom és allergiás tüneteket produkálok rögtön.

meriann

Az enyém is dettó. :D De nincs más választása! Amúgy a várost én se szeretem, nem költöznék oda, az tuti. De erre a karácsonyi vásárra, rég vágyom. Itt nálunk nincs ilyesmi, max. Győrben, de üdülési csekkből maradt 5000 Ft, másra úgy se nagyon elég, leutazzuk. De azért még ne kiabáljuk el. Az biztos, hogy nagy hőstett lasz a páromtól, ha kibírja morgás nélkül. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Megnyugtattál. Akkor az én páromnak is annyi a hibája, hogy férfiból van. :lol:

meriann

Az meg már nem is hiba, hanem előny! :D

KépKép
KépKép
fioona

Igaz. :lol: :lol: :lol:

meriann

Csajszik:
megjött rendesen. :cry:
De majd legközelebb. :)

Lecseréltem a vonalzóm, és most jövök rá, h ha aug végén kezdtük akkor ez lesz az 5. hó, nem a múltkori volt. :roll:
Vendég

Csajszik még valami nem világos nekem.
A mensi első napja a ciklus első napja.. És mi az utolsó? Mikor megjön, vagy az előtti nap???
Szval hogy lehet a ciklus első napja egy másik ciklus utolsó napja?
Vendég

Sziasztok!

Tegnap dolgoztam, ma reggel meg számítógépet kellett venni Zolinak, de megvan, úgyhogy ettől a témától lesz kicsit nyugtom. :lol: Nem számít, én így szeretem!

A múltkor elolvasta amit írtam, meg is kaptam a letolást, hogy elmondtam nektek a nagy titkot. Nem számít.

Esztora, küldtem privit, köszi előre is. :!:

Bodzi, így utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT :!: :!: :!:

Hajni, sajnálom.

Vicky, mi újság?

Írok egy fohászt, vagy imádságot. 3x egymás után kell elolvasni. Szerintem érdemes kipróbálni, kérni az Angyalokat , hogy segítsenek. Én a páromat is egy hasonló imádság után találtam meg 3 és fél éve, bízom benne, hogy most is segít.

"Istenem!

Olyan sok szeretet van bennünk, és párommal szeretnénk ezt a szeretetet egy kisbabával megosztani. Kérünk téged és az Angyalokat, segítsetek nekünk, hogy megfoganjon a gyermekünk. Kérünk, küld el az egyik legragyogóbb, legvidámabb lelket az életünkbe, hogy ő lehessen a gyermekünk.

Köszönjük"

Kép
nikóska

Hajni, sajnálom :( Viszont így foganhat szilveszter éjjel a baba :)

Nán-dorka, milyen koncert volt?

Meri, ne dolgozd azért halálra magad! Bár az, hogy még egy pár nap, és pihenés jön, gondolom, milyen motiváló lehet :)

Fioona, biztos jó lesz a holnapi kirándulás! Az én páromat is lehetetlen elrángatni vásárolni. A héten voltam én is a Vörösmarty téren, bár nem vettem semmit, csak sétáltam egyet, de nagyon hangulatos!

Arwen, én tegnap karácsonyi party miatt voltam "eltűnve" :) Tök jó lehetett látni mozgolódni a picúrt!!!!!!!!!! Ugye nem baj, ha kicsit irigykedem? :)

Reggel 2-szer is megmértem a hőmet, gondoltam, hátha csak az átmulatott éjszaka az oka...De elég egyértelmű :( :(
Kép

Viszont vannak jó híreim is: jövő hét szombaton költözünk!!!! :) :)
Zűrös pár hét lesz, de aztán nagyon-nagyon jó lesz minden, érzem :)

A Jóskönyv is megerősített ebben, úgyhogy most - bár szomorkodom pillanatnyilag - nagyon-nagyon optimista vagyok a jövő évet illetően :) :)

Kép
vickybabe

Vicky így legalább az új házba, új családtag foganhat, majd költözhet. Örülök, hogy optimista tudsz maradni.

ÁÁÁÁ nem viszem túlzásba a munkát, mert még nem sikerült 100 %-osan visszailleszkedni a pihi után.

Hajni sajnálom. http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html
nézd meg itt a saját adataiddal.
http://www.babanet.hu/kalkulator.php vagy itt

meriann

Merike:
köszi az a baj, hogy nekem elvileg a 14-5. nap lenne a pé-s, ha nekem a 17.8. nap van, tehát a második mindig rövidebb.
De már kb-ra tudom, h mindig akkor van,szval hajrááááá:)

Vicky:
még ne temesd a hónapot, lehet az a beágyazódás is:)
Vendég

Hajni akkor tényleg nincs mese, az a biztos, ha folyamatosan hancúroztok.

meriann

sziasztok!

Nikóska nem kaptam meg! :cry:
irtam neked privit az email cimeimmel ide küld átt a tiédet hogy hova küldjem a meghivót!
voltunk ma Brendonba.hát nem voltam elájulva...édes ruhák vannak de nagyon drágák minden nagyon drága,kismamaruha kinálat itt nálunk finoman szólva is szegényes.
kaptam szoptatós párnát. jó lesz a derekamnak egyenlőre aztán meg betölti majd eredeti funkcióját is. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Nikóska elküdtem a meghívót!
Mindenki karácsonyozik?Én dolgozom :(
Mindegy délután mozizok a barátnőimmel!

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X