Új privát üzeneted érkezett!

Hello,

a férjem vett egy terhességi tesztet. Azt gondltam, holnap reggel megcsinálom, ha addig nem jön meg. De Murphy biztosan beleszól, és hajnalban megjön :lol:

Képzeljétek, délelőtt turkiban voltam, néztem egy bőrkabátnak kinéző kabátot. Mondja a tulaj srác: sajnos ez nem bőr, bele van írva, hogy 100% poliészter. Így 5900 helyett 2500-ért adja. Hát, felpróbáltam, jól is állt, mondom: egynek jó lesz. Olyan finom anyag... Aztán megnéztem a cetlit rajta: eredeti bőr, bélése: 100% poliészter :lol: Úgyhogy van egy isteni anyagó bőrkabátom 2400-ért :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Anyusziszi!
Szorítok,hogy baba miatt legyen ilyen magas a hőd :D

Vvviki!
Szerintem is megérne egy tesztet a dolog.

Mókuska!
Melyik a kedvenc sorozatod? A Szökés,vagy a Született Feleségek?

Kis_plutó!
Hát mostmár tényleg kíváncsi vagyok,hogy Esztike valóban Esztike lesz-e,És persze,hogy nálunk is Gerda.Azért biztonság kedvéért kiválasztunk egy fiúnevet is :)

Málna!
Fősulihoz gyakran szerencse is kell :D Nincs is ezzel semmi gond :)

Hoppá!
Szerintem sokat számít az is,hogy mennyire korán méred a hődet.A múltkori 37-37,1-et gondolom nem hajnali 4-kor mérted.Én úgy vettem észre,hogy minél korábban mértem,annál alacsonyabb volt az érték(persze bizonyos keretek között).Vagyis simán lehet,hogy sikeres hónapot zártok,és ott lesz az a+teszt a fa alatt :D
A szüléssel kapcsolatban nem félel,legalábbis egyenlőre.És apás szülést szeretnénk,de sajna nem csak rajtunk múlik,mert Veszprémben 1db apás szülő van,és érkezési sorrendbe lehet bejutni :roll: De bizakodunk,hogy aznap nem akar más apás szülést :)

Ma voltunk NST-n,hát persze,hogy pont bealudt 50 percig tartott az amúgy 20 perces vizsgálat,és nem igazán lehetett felébreszteni a kisasszonyt.Már féltem,hogy bent fognak.Ja,és megkaptam az utolsó szurimat(igaz a múltkor is azt hittem,hogy az volt az utolsó,de talán most tényleg az uccsó volt)na utána bezzeg rugdosta az oldalam a drága.És hogy ne legyen olyan eseménytelen a nap további része,még megyünk dokihoz is.Talán ő már többet tud mondani a szüléssel kapcsolatban.

KépKép
takido

Mókuska!
Látom jó kis napod van neked is :)

Hoppá!
Gratulálok a bőrkabáthoz,és drukk a holnapi teszthez :D

KépKép
takido

Jó nagyot!
Málna: agyon jó a kép! Alkotsz már? Beszéltem ma is Beával, nem tudja még mikor jöhetnek haza, egy kicsit sárgulgat Ádi, bár még a keretek közt van.
Hoppá: azért az a teszt remélem nem lesz felesleges, hőről meg csak annyitm egy barátnőm pont tegnap tesztelt pozitívat, egy hétig mondta, hogy Á Ő nem lehet terhes, hisz csak 36.7 a hője, aztán tessék!
Dóri: Majd írj mi volt a dokinál, hátha lehet már valamit tudni Gerda súlyáról, és arról, hogy mikor esélyes a kibújkálás.
Mókuka: remlem már megnyugodtál. Hasonló napom volt délelőtt nekem is, mentem az Ikea-ba, hogy veszek gyertyát , díszeket, lófütty nem volt. Na ott az auch., hát ott sem volt egy árva normális gyertya sem, szeretnék venni egy kihangosítót Apának, azt is néztem, de hülyének nézik az árakkal az embert.
Na mindegy.
Köszönöm a recept ötleteket Lányok, mindmegette oldalon is vadászom, főleg a süti recepteket szerintem lassan el is kezdek sütögetni.

Andi
candi

Candi,

nekem előzőleg napokig 37 és 37.1 volt a hőm. Ezért gondolom, hogy KIZÁRT a terhesség. Most pedig 36.4, 36.7 volt. Ez nem lehet!De a roh@dt kíváncsiságom belevisz, hogy testeljek holnap reggel. De már most tudom, hogy neg lesz... .De a remény hal meg utoljára.

Na, próbálok tanulni, de semmi humorom... :?

Kép

Kép

hoppá

mindjárt indulok haza anyumékhoz

szombat délután jövök megint

addig is jók legyetek, vigyázzatok magatokra és a babákra !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!!!!

Na,a két nagyszerű pihis nap után jött ma egy hasonlóan remek melós nap.....kivagyok!!!Megcsináltam 40 db asztalidíszt anyuval az egyik rendezvényházba.....7-kor értem haza!!!!!Úgyhogy most sürgősen fürdés és fekvés!!!!!!!

Bocs,hogy nem írok senkinek külön!Majd holnap!!!Puszi mindenkinek!!!És jó éjt

Kép Kép
meli1118

Candi
Este eszembe jutott egy recept. Tavalyelőtt ezt készitettem, elég nagy sikere volt :lol:

Füge ostyában
25 dkg füge
2 ostyalap
25 dkg darált dió
25 dkg cukor
3 egész tojás

MÁZ: 10 dkg cukor, 2 ek kakaó, diónyi vaj

A fügét husdarálón átdaráljuk, összekeverjük a darált dióval és a cukorral. Hozzáadjuk a 3 tojás sárgáját végül a tojások felvert habját. A simára kevert masszával megtöltjük az ostyalapot, kis nehezékkel nyomjuk le amig elkészül a máz. A cukrot a kakaóval és 0,5 dl vizzel sürüre főzzük, ha kihült belekeverjük a vajat és ráöntjük az ostya tetejére. (azt hiszem én tortabevonóval csináltam, egyszerübb)

Holnapra sütkérezést igértem Lilinek, puszedlit és narancsos kekszet fogunk késziteni (remélhetőleg :lol: ) Mindkettő elállós, ha valakit érdekel szóljon, szivesen leirom :wink:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska: ez fini lehet, és gondolom kellőképpen édes is :wink: , ha lesz ingerenciád, engem érdekelne a narancsos kekesz receptje is..lassan összeáll a receptgyűjteményem :D
Köszike.
Meli: akkor holnap lazíts egy kicsit, nem akarsz mutizni milyen szépségeket gyártasz? Én is beszereztem már egy köteg fenyőágat, de valahogy nem akar összeállni egy normális kinézetű asztaldísz sem. Az adventi koszorúmra is azt mondta a Párom, hogy igen alternatív.... :roll: finoman mondta el a véleményét. :D
Kata: én is kiváncsio vagyok, és mint tudjuk néha fura dolgokra képes a természet. Várom a holnapi híredet!
Mibőlvizsgázol szombaton? Hogy haladsz vele? Előre is egy kalappal.
Na most már én is elteszem magamat mára :shock: jesszus milyen késő van.

Andi
candi

Jó reggelt,

teszt: NEGATÍV, ahogy vártam :? Gondoltam. ez van.

Szombaton reggel 8-9 felé vizsgázok:
Gazdálkodás az oktatási intézményekben című könyvből. Nagyon izgi :? . Sehol sem tartok, csak olvasom, és perc múlva rájövök: Mi a sz@r ez? Fogggalmam sincs. D csak túl leszek rajta

Kép

Kép

hoppá

..pár perc múlva.. így jó

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
elérkezett az utolsó munkanapom . Munka után megyek "búcsú" vacsira. Biztos furcsa lesz otthon. Bár én is megyek hétfőn az első NST-re aztán szerda kismamatorna, csüt. védőnő doki. Szóval nem fogok unatkozni.

Hoppá! Sziszi!
A hőm nekem nem ment fel 37 fölé mikor mértem sőt barnáztam is .
Azán baba lett a vége. Én kihűlös típus vagyok a normál hőmérsékletem 36 körül van.

Málna!
gratulálok a vizsgádhoz. Máskor is szorítunk érted mindig egyre többen. :)

Hoppá!
ügyes legyél holnap!

Candi!
Jó bírod az éjszakát tegnap ért haza a párom Németországból s csak beszélt beszélt, persze a munkáról, ezt most nehezn viselem.
Így most mi is sokáig voltunk fenn. Ha beszélsz Beával pusziljuk persze Ádit is. Gyönyörű baba. Irigykedem.

Mókuska!
Irigyelek, hogy ennyi recept energia kedv a főzéshez nekem a karácsonyi menü ha rágondolok, nyüg. Olyan fáradtság macera.
Jelentem az ajándék vásárlással végeztem . Már a felét becsomagoltam.

Gabip!
Kiváncsi vagyok Esztike lesz vagy nem?

A hétvégi program a párom ismét elhagy megy karácsonyfát árulni az apjával Budapestre, majd csak vasárnap este jön haza.
Az Őrangyalom a húgom lesz.
Vasárnap a főiskolás társaim jönnek kb. 10-en 18-an tartjuk a kapcsoaltot párokkal együtt. Már 5 éve kb. 3-4 havonta talizunk. Mivel most én nem tudok menni, ők jönnek. Együtt szilveszternek Dunaújvárosban. én azt már nem vállalom be.
Szóval takarítás főzés lesz a program. persze húgi segítségével.

Kérdés: Málna levél tea!
mennyit kell inni mi az adag?

Dóri!
Kitartást! Szorítunk érted sok erőt s remélem sikerül az apás szülés is. Hogy vagytok?

Sajnálom, hogy az én párom Vikike eltűnt. jó lenne megosztani a tapasztlatokat.

Meli
pihenj is. nem sokára vége a karácsonyi hajtásnak.

Akit kihagytam bocsi. Puszi mindenkinek.

Kép
nika04

Szia Nika,

Málnalevél teából 1 bögre az adag naponta. Éhgyomorra reggel, ha lehet üresen, ha nem megy, akkor pici mézzel.

Hétfőtől ihatod TE is!

A mai hőm 36,9 :cry: Ez a hónap sem sikeres..., már megy lefelé. Kemányen 1 napig volt magas a hőm. :cry:
Vendég

sziasztok!

Hoppá

Sajnálom :cry:
De amíg nincs piri!!

Anyusziszi

Akkor valamire rosszul emlékszem :roll:
Még csak a pé utáni 3.napon vagy,szerintem ne temesd ahónapot,hol van még a ciklus vége :wink:

Tegnap írt a Bea!!
Ma megkapja Ádi a BCg-t,és ha minden rendben (miért ne lenne :D )akkor ma már mennek haza

Takidó

Hogy fogunk tudni rólad?!Lehet,hogy ez a hétvége is babát hoz.... :D :D

málna2162

Hali!
Hoppá: na azért nem lenne fontos, hogy mindig igazad legyen :roll: , sajnálom ezt a fránya negatívat.
Vizsgára fegyverkezz fel, Málna esetéből tanulva, ha úgy gondolod nem fog menni, tuti sikerül!
Nika: Fogunk azért hallani felőled valahogy?
Nem semmi ez a vasárnapi buli, ennyi emberre készülni.

Ügyi vagy, hogy végeztél az ajándékokkal, tuti, ha már otthon leszel egy két nap alatt megjön az ihlet a főzéshez is.
Málna: ez jó hír Beáról remélem a hétvégét már otthon tölthetik. :!:
Sziszi: szerintem se temesd, 3.DPo.-n a hónapot, még bármi lehet.
Lassan elmegyek a városba, ma családi napot tartok, kicsit istápolgatom a szüleimet, elviszem vásárolni őket...nem érdek nélkül, cserébe az Anyum csinál nekem nokedlit..nyami, én nem tudok :oops: Apró örömök az életben :)

Andi
candi

Candi!
Anyu kajájánál nincs is finomabb én mindig dödöllét kérek, vagy vanilia sodót aranygaluskával ha hazamegyek. Úgy tudok neki örülni.
ilyenkor látom mennyire fontos a főzés kár, hogy belőlem a kedvet kihagyták azon az éjszakán amikor...

A párom is mindig azt mondja, hogy midenben hasonlítasz anyukádra csak ebben nem. Tudjátok van egy olyan mondás, hogy nézd meg az anyját vedd el a lányát :)

Kép
nika04

Sziasztok!

Bea üzent 10-kor,hogy 1 óra múlva jöhetnek haza :D Lehet,hogy hamarosan be is jelentkezik. :)

Meli!
Nem ám túlhajtod magad. :wink:

Anyusziszi!
A 36.9 még nem olyan rossz hő,és nem nagy esés,ahhoz,hogy már temesd is a hónapot.

Vvviki!
Jó kikapcsolódást Anyukádnál.

Hoppá!
Én is azt mondom,hogy amíg nincs piri,addig kár szomorkodni,meg lefutottnak tekinteni a hónapot.

Mókuska!
Lili nem is megy ma oviba? Vagy utána álltok neki sütögetni?A narancsos süti recept engem is érdekelne,meg ha belegondolok a puszedli is.Hátha még a napokba nekiállok,hamár ezek a sütik így elállnak.

Nika!
Köszönöm,aranyos vagy :D
Rendeznek neked búcsús vacsit? Rendesek,igaz amilyen sokáig dolgoztál meg is érdemled.
A hétvégén jó kis pörgés vár rád :)

Candi!
Nálunk is nokedli volt a vacsora gombapörkölttel :D
Voltunk dokinál,ennyire nem fájt még egyetlen vizsgálat sem.Szerinte nagy valószínűséggel otthon töltjük a karácsonyt,még eléggé zárt a méhszáj.Uh-t nem csinált,de tapintásra elég nagynak találja a babát,mármint hozzám képest,úgyhogy lehetséges,hogy császár lesz a vége,de ez csak a szülés beindulásakor,ill.közbe derül ki.
Jó vásárlást mára,remélhetőleg nagyobb sikerrel jártok,mint tegnap.

Málna!
A Bea,a Candi,vagy a férjem értesíteni fog benneteket,ha Gerda úgy dönt,hogy kibújik.De látod a doki azt mondta,hogy szerinte még nem mostanába szülünk.Igaz vasárnap jön egy hidegfront+havazás.Lehet,hogy ez bekavar a dolgokba.Nem is lenne rossz,akkor karácsonyra már itthon lehetnénk :)

KépKép
takido

Nika!
Búcsús vacsit=búcsú vacsit :D

KépKép
takido

Hahóóóóó, Bea, újdonsült szép-babás anyuci?
Köszöntünk itthon és mégegyszer gratulálunk!!
Hol vagy? Hogy vagy? Mesélj, milyen volt!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Ezt írta nekem Bea:

Most pihizik de este jön friss képekkel!!!!
:D :D :D :D

málna2162

Ma reggeli :lol:

Kép

Kép

Elkészültek a bölcsisképek is....Hát...Máté nem is ilyen :( :evil: :x

Kép

Kép

Kép

málna2162

Sziasztok!!!!!!Ma sem én leszek pihenés szobra :roll: reggel 8 óta jövök megyek...és ma 18-ig vagyok nyitva.....de ma van sok energiám,csak fájnak picit a lábaim!!!!!Na de nem panaszkodom,majd kari után kipihenem magam....anyukám megy üdülni karácsony másnapján és mivel nekem is igencsak kijár most a pihenés úgy döntött,hogy az ünnepek között zárva tartunk!!!!!!!!!!!!Olyan jó,egy hetet otthon dekkolok....most viszont van munka bőven...

Üdvözlöm a kis családot otthon!!!!!!Bea,ha lesz egy kis időd,azért gyere majd!!!!!!!

Dóri,pedig Gerda baba jól mutatna a Karácsonyfa alatt!!!!!!!!Nikának is szól:szülés előtt kérünk egy uccsó POCAKFOTÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi,galuskát nálunk apa készíti,de annyi kosszal jár,hogy inkább a tésztára szoktam voksolni :oops:

Én most tudtam meg,hogy június 2.hétvégéjén esküvőre vagyunk hivatalosak....hehe,ezt bebuktuk,júni.12-re vagyok kiírva....pedig jó kis buli lett volna...

Bocsi,hogy nem írok mindenkinek,de csinálnom kell néhány csokrot!!!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

MÁLNA :shock: :shock: :evil: :evil: és ez biztos?????tuti,hogy ő?????

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!!
Van itt valaki? :roll:

Kép
bea27

Ti is látjátok,hogy 4 nap múlva SZÜLÖK???? :wink: :D :D

Kép
bea27

Szia Bea,

gyorsan cseréld ki a vonalzódat! Mesélj, hogy vagytok...

Kép

Kép

hoppá

6-ra megyek év végi vacsira a kollegáimmal. Idén a cég (suli) nme szervezett karácsonyi vacsit-bulit, úgyhogy szerveztünk magunknak önköltségeset.

Utána meg apával megyek 8 körül egy másikba.

Utána meg még tanulni kéne :? Mindig megfogadom, hogy tanulni még?? soha többet, aztán mégis itt kötök ki. A suli jó, csak vizsgázni ne kéne...

Málna, azért ne mondd, hogy nem jók a képek: tök aranyos rajta Máté. Gondolom "olcsón" számolták a fotókat

Kép

Kép

hoppá

Na, húzok, fürcsi, öltözködés... Ilyenkor kapok hülyét, semmi nem lesz jó, amit fel akarok venni :?

Kép

Kép

hoppá

Málna!!Kicseréled nekem a vonalzómat??
Én nemtudom!! :oops:
Megyek megnézem a picurkámat!
Ha tudok ma még jövök a szüléstörténettel!Ha nem,akkor csak a hétvégén valamikor!
Mindenkinek puszi!!És köszi az aggódást,meg a GRATULÁCIÓKAT!!
CUKIK VAGYTOK!! :wink:

Kép
bea27

Szia Bea Anya!

Tetszik?Ha nem akkor szólj!Pusza

málna2162

Szia Bea!
Várjuk ám a beszámolót,meg az újabb képeket is Ádiról :D

Hoppá!
Jó évzáró bulit,vacsit.És nem ám közbe is a vizsgán jár az eszed :)

Málna!
Azért nekem is tetszenek a képek,mégha igazából nem is ilyen Máté.Gondolom amiket te készítettél találóbbak :)

KépKép
takido

Sziasztok!

Bea
üdv. újra közöttünk. :D :D :D Pihenj amennyit bírsz, most ez a legfontosabb :wink: :wink:

Málna
nekem Máté bejön ezeken a képeken :oops: olyan szép.
Egyébként nem mindíg a fényképészek által csinált képek a legjobbak, ezt én is így látom.

Hoppá
érezd jól magad!!! Tavaly mi is így mentünk karácsonyi bulira. Idén még nem szóltak a páromnak, pedig jó lenne még egy kicsit kikapcsolódni :wink:

Na megyek befűtök :roll: :roll: Este még jövök

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málna!!Nagyon ÉDI!!!Köszi!! :wink:

Kép
bea27

Valamiért nemengedi a képeket feltenni!!
Itt ülök,és csodálkozom!Na holnap jövök az élménybeszámolóval!
Most mennem kell fürdetni a babykémet! :wink:

Kép
bea27

Sziasztok!

Bea
Üdv ujra itt! Hihetetlen milyen gyorsan eltelt ez a pár nap! Milyen érzés anyának lenni? :wink: :lol:

Málna
Nem olyan rosszak ezek a képek, dehát Te jobban látod mint mi. Én nem fényképeztettem Lilit mert olyan nulla volt amit felmutatott a csaj és azt persze több ezer ft-ért. Inkább (szokásom szerint) idén is én készitettem el a karácsonyi üdvözlőlapot :wink:

Olyan pipa vagyok, nincs fütésünk :twisted: :shock: :twisted: :shock: Nagy élmény két kisgyerekkel! Már reggel sem volt, jól beöltöztettem őket, még a mamuszom is előkerült a szekrény mélyéről mert fázott a lábam. Aztán 11 körül töltögették a rendszert, legalábbis a viz folydogált és kicsit melegitett. 4 körül elmentünk vásárolni -ekkor már megint lefelé ment a hőfok mire hazaértünk meg teljesen hideg volt minden radiátor :twisted:

Na megyek mert Danitól nem tudok irni, majd még jövök a beigért receptekkel ha elalszik.

Kép
Kép
mókuska

Narancsos keksz
175 g liszt
125 g porcukor
75 g étkezési keményitő
125 g margarin
100 g étcsoki reszelve
1 narancs reszelt héja
1 db tojás
1 kávéskanál sütőpor

A hozzávalókat összedolgozzuk majd min. 1/2 órára hütőben pihentetjük. Kinyujtjuk, formákat szaggatunk majd megkenjük tojással és megsütjük.

Puszedli
1 csésze cukrot megpiritunk majd felöntjün 1 csésze vizzel (apránként, vigyázni kell mert fröcsögni fog a cukor), egy kicsit még lehet melegiteni, h a cukor teljesen visszaolvadjon. Ha kicsit kihült hozzákeverünk 1/2 Rámát, 3 tojássárgát, 1 kiskanál szódabikarbónát , izlés szerint mézeskalács füszert majd annyi lisztet amennyit felvesz. (könnyen gyurható legyen) Puszedliket formázunk v. kiszaggatjuk formákra, megsütjük. A tojásfehérjéket porcukorral gőz felett keményre verjük, ebbe forgatjuk a puszedliket v. diszitjük a karácsonyi formákat.

Na és egy ráadás, a család kedvence. Neve nincs, de gyors és finom :wink:

25 dkg cukor
1 Ráma
1 tubus süritett tej
2 csomag puffasztott rizs

Cukrot felolvasztjuk majd bele a Ráma, mikor az is elolvadt bele a süritett tej. Kicsit összerottyantjuk majd levesszük a tüzről és beleforgatjuk a puffasztott rizst. Mignon papirra halmozzuk és hütőbe tesszük.

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!Túlvagyunk a fürdetésen,meg a szopin,ezért gondoltam gyorsan leirom a SZÜLÉSTÖRTÉNETEMET!!!
Szóval!Azon a bizonyos vasárnapi napon,amikor annyit panaszkodtam,ha jól emléxem ITT is!Már nagyon sokat keményedett a hasam!!De én nemgondoltam volna,hogy ez már a SZÜLÉS kezdete!Aztán még itthon tevékenykedtem napközben,még bementem a Dokihoz egy CTG-re!Pont meg is beszéltük,hogy másnaptól már minden nap kell mennem!Jól MEGVIZSGÁLT!!!Éreztem rendesen! :evil: Még mondta is,hogyha egy kicsit vérzik majd a vizsgálat után,azon ne csodálkozzak,és ne is ilyedjek meg!
Aztán már nem is nagyon emléxem arra,hogy mitcsináltunk itthon,de a Tesóm hivott egy párszor,hogyMI VAN MÁR??Én meg aztmondtam,hogy ebből még ma nem lesz semmi!!23:00előtt pár perccel feküdtem be az ágyba hullafáradtan!Betakargattam magamat,aztán épphogy csak kezdtem volna elaludni jött az a BIZONYOS PUKKANÁS!! :shock: És tényleg lehet RENDESEN hallani!Gondoltam még várok egy kicsit,hátha ez még nem a szülés!Na de aztán rá egy fél percre meg már jött is rám egy olyan érzés,hogy Úr Isten mindjárt bepisilek!de zat már nemlehetett visszatartani! :? Gyorsan kifutottam a szobámból,kiértem az anyuéhoz,és ott a parkettára ráfolyt egy csomó magzatviz!(Ugye milyen rendes vagyok,hogy nem a szőnyegre folyattam?)Aztán csak folyt,csak folyt,csak folyt,de rengeteg!Leültem a wcre,mert az volt bennem,hogy valamikor már csak abbahagyja.De nem tette!Felhivtam a szülésznőt,akivel megbeszéltünk egy randit a MÁVban a szülészet előtt.Pont ügyeletes volt a dokim,igy őt nemkellett értsiteni.Aztán bementem,megvizsgált és mondta,hogy egy cmre vagyok nyitva.Az meg ugye semmi.Na akkor rá a ctg gépre,ami nem volt most sem jó!!Majd elvonultunk "fazonigazitan" a szülésznővel,és megkaptam a beöntést!Ugye nem kell végigmondanom,hogyha székelykápi volt aznap kajára mennyi ideig jött ki.................!Aztán elmentem zuhanyozni,majd ráfektettek a szülőágyra!Aztán amikor jöttek a fájások,akkor észrevette a szülésznő rajtam,hogy nemvalami nagy a fájdalom küszöböm,és ajánlotta az EDÁT!Amit meg is kaptam rá egy fél órára!10.000ft!! :x Utána már kezdtem magamat jólérezni,és azt gondoltam,hogy IGY milyen könnyű lesz Ádit kinyomni!!Aha..............,na ja!Végül kaptam az oxitocint (méhösszehúzót)na,az aztán betette a kiskaput! :x Annyira huzta össze a méhemet,hogy az hihetetlen.Nagyon fájt!Sajna Ádinak a CTGje nem volt jó,(amit egyébként folyamatosan néztek,ahogy a szülőágyra kerültem.Már arról volt szó,hogy CSÁSZÁR lesz,mert nem tágultam.Illetve csak nagyon-nagyon lassan.Jött a doki (aki nemvolt mindig ott) csak ránknézett néha.És rásegitett egy kicsit!Megnyomta Ádit.Illetve a jó útra terelte.Aztán mondta,hogy kezdjek el NYOMNI!!!Onnantól fogva megkönnyebbültem,hogy ne lesz császár!Rá háromnegyed órára rengeteg fájdalmas nyomás után SZÜLETETT MEG ÁDIKA!!!
Azthiszem mindent leirtam!!Remélem tetszett mindenkinek.Cakli-pakli 8és fél óra volt az egész!Ja,és n em volt gátmetszés!! :lol:
Na ENNYI!!!Mindenkinek Jó éjt!!

Kép
bea27

Jó reggelt!

Bea
ügyesek voltatok :wink: :wink: :wink: És első babánál ez a 8 és fél óra ez nagyon jó teljesítmény :wink:
A gátmetszlésmentességre még változatlanul irigy vagyok :oops: :oops: ilyen nekem is jól jönne.
A fájdalom, az meg....nem kellemes, de a pici érdekében bármit :D Az a pici megszületése után úgyis elmúlik :wink: :wink:

Ildi
meddig nem lesz fűtés. :?: Ugorjatok le hozzánk :D :D itt jó meleg van :wink: :wink: :wink:
Tibi még mindíg nem tudja dolgozik e :cry:

Mindenkinek szép napot!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

Bea, 8 és fél óra, nagyon ügyesek voltatok. Azt nem írtad, apa bent volt-e veled? Milyen érzés volt, amikor rád fektették Ádikát? Gondolom elmúlt minden fájdalmad.

Na, megyek, lassan öltözöm, és irány a suli. vizsga :? Szorítsatok!

Puszi

Kép

Kép

hoppá

Kata
egy nagy kalappal :!: :!: :!:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

?
Sziasztok!
Bea: de örülök, újra köztünk VAGYTOK! Majd Ádit is engedd néha a géphez, szeretnénk vele ios beszélgetni. Milyen volt az első éjszaka otthon, és a fürdetés? Apuci kiengedte a kezéből Ádámot? 8) :D
Kata: egy nagy , büdös kalappal neked, majd gyere mesélj, tegnap este milyen volt? 8)
Mókuska: köszi a receptet, narancsosat feltétlen kipróbálom, csak előbb keményítőt kell beszerezni. Van már fűtés? :?:
Dóri: no akkor nálad lehet miért szorítani, remélem a hagyományos útvonalon akar majd Gerda kijönni és nem fogja nagyon Anyát megkínozni, kívánom, hogy legalább ilyen gyors legyen, mint Beánál / bár szerintem ezt Bea nem érezte gyorsnak /. :roll: Fénykép lesz még a nagy napig :wink:?

Andi
candi

Málna: Máté nagyon helyes ezeken a képeken, igaz itt a legangyalibb oldalát mutatja :wink: Igazi fiataluras beállításokban.

Andi
candi

Szaisztok,

megjöttem: 5 kaptam. De a fegyverek jót tettek :lol: A tanár bácsink (kb 65 éves aranyos bácsika) sajnálattal mondta, miközben írtunk: sajnos a szigorlatra nem lehet semmit behozni, csak egy tollat, meg zsepit :? Merthogy ő is tudja, hogy MINDENKI(!!!) puskázik. De hagyja, nem akar magának rosszat, hogy mégegyszer kelljen jönnie vizsgáztatni...

Candi, és veled mi újság?

Dóri: egyben vagy még???

Kép

Kép

hoppá

Kata: gratula, lesz még vizsga?
Velem újság? Nincs,épp peteérek :wink:

Andi
candi

Sziasztok!
Bea jó,hogy megosztottad velünk a történeted. Az arcodon amit a barátnőd feltett képeket semmi jele a fáradtságnak. Én nagyon tudatlan vagyok hogy nem vágtak?
a málnalevél teát mikortól kezdted inni? S milyen adagban.

Dóri hogy vagy?

Mókuska küldünk egy kis meleget.

Hoppá ügyes voltál. Gratula.

Én ma nagyon fáradt vagyok egyedül vagyok a húgi majd csak este jön azt hiszem addig nem csinálok semmit csak kaját, olyan lusta vagyok.
Most megy a Babavilág.
Na megnézem ezt is eddig úgyse láttam.

Puszi
Mindenkinek

Kép
nika04

helló Mindenkinek !

Bea
nagyon irigyellek !!!!!!!!!!! egy ötnapos kis tündérke szuszog nálatok !!!!!!!!!
a gátmetszés elkerüléséért pedig gratula !!!!!!! :D
a képen olyan frissnek és kipihentnek nézel ki !!

olyan sokat írtatok, hogy alig győzöm visszaolvasni !

Meli
a két ünnep között pihenj amennyit csak tudsz ! hagyd hogy apa kényeztessen ! :D

Nika és Dóri
Ti már a finisben vagytok !!!!
szorítunk nektek és szurkolunk is !!!

Mókuska
van már fűtés ???
fantasztikus receptjeid vannak !!!!!!!!!
már továbbadtam a legjobb barátnőmnek néhányat !!!!

Málna
Máté nagyon helyes kis fiatalember ! imádni fogják a csajok !! :D :wink:

Kata
gratula a vizsgához !!!!!
még ne temesd a hónapot !!!!!!!!

bocsi, ha valakit kifelejtettem !

hajnali kettőkör jöttem haza a céges buliról, csak kólát ittam, fincsi volt a kaja és nagyon jó volt a hangulat
az öthónapos terhes kolleganőm is ott volt nyolctól tízig
volt műsor is, egy Szilaj nevű dobzenekar lépett fel, na a kolleganőm kislánya majd' kirúgta az anyja pocakját..

vvviki

Candi, akkor dobd be magad, és csábítsd el gyorsan apát :lol: !!

Köszi a gratulációt, de nem érdemlem meg. A puska segített.
Még lesz egy vizsgám, január 11-én, szigorlat. De a témaköre sokkal jobb,mint ez: iskolaigazgatás és munkaügyi ismeretek. Ez jobban fekszik.

Ja, piri még sehol. Egyre jobban idegesít... Ha hétvégén nem jön meg, hétfőn felhívom a dokimat, nézzen meg.

Nika, te is inni fogd a málnalevél teát?

Tényleg, Bea, szerinted segített neked a tea? Mesélj Ádiról, milyen baba. Tudom, hogy még csak 5 napos, de pl nyugodt vagy sírós? Milyen volt az első otthon töltött éjszakátok???

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Este 9 után ujrainditották a fütést igy mégsem fagytunk meg :lol: szerencséjükre! :twisted:

Bea
Köszi a szüléstörténetet, izgi lehetett :wink: Milyen volt az első otthoni éjszaka?

Takido
Tegnap nem volt Lili oviban mert ebéd után haza kellett volna hozni. Délután sütöttünk egy dupla adagos narancsos kekszet, nagyon élvezte :lol: Ja, a Szökést szoktam nézni :lol:

Hoppá
Puskázni is tudni kell :wink: :lol:

Viki
Magadról nem irtál semmit! Mizujs? Piri azóta sem jött vissza?

Nika
Pihenj amennyit csak tudsz!

Ja, még nem is irtam, h csüt. du. megint bementem a képekért a Rossmannba, dühösen látom, h semmi változás, szinte uazok vannak kint mint de. Kérdezem az egyik csajt, h mégis mikor jön ujabb szállitmány -csak holnap du :? Én meg mondom, h már szombaton megrendeltem neten a képeket és elvileg már szerda du. meg kellett volna lennie. A válasz: hát a netesek mindig késnek :twisted: Erre megszólal a BIZTONSÁGI őr, h hány db-ot rendeltem, mert a nagyobb adagosakat nem teszik ki, az irodában vannak. És lám tényleg ott volt! Csak azt nem értem, h ezt miért nem közlik semmilyen formában a vevővel és az eladó csajnak miért nem jutott eszébe :roll:

Menek, Dani balhézik :?

Kép
Kép
mókuska

Mókuska
piri eltűnt mint szürke szamár a ködben.. :shock:

vvviki

Sziasztok!
Nem is írtam a búcsúbulimról. Jól sikerült sokat nevettünk.
Kaptam egy könyvet a címe: Amit a baba kérdezne - ha beszélni tudna szerzők: Kyra Karmiloff és Anette Karmiloff-Smith.

Ezt olvasgattam ma + becsomagoltam az ucsó karácsonyi ajándékot.
Pihentem ma egész nap. Képzeljétek tegnap úgy bedagadt a bokám reggelre lement de most megint csak a bokám szörnyen néz kia lábfejem szűk a bokám meg olyan mint amikor anno kézilabda koromban kificcamodás után.

Délután találkoztam a barátnőmmel egy kis séta jót tett.
ma este az őrangyalommmal a húgommal alszom nemsokára ideér, s ő segít nekem holnap a takarításban s a főzésben. Szegény a mai lustaságom miatt ő is többet fog dolgozni. De jó volt egyet pihenni.
A vendégek dél körül jönnek "csak 12-en leszünk. Várom őket nagyon.

VViki!
akkor még van remény. Hoppá neked is drukk.

Mókuska!
Megfogadtam a tanácsod látod pihentem.jó,hogy van fűtés nálatok, mert már hideg van. De jó receptek tudsz még a végén kedvet adsz nekem a sütéshez karácsonyra :)
A csomagokkal most nem tudom mi van, mert én is rendeltem egy két könyvet interneten kedvezménnyel s jelezték,hogy késik. ugyanígy jártam a parfümrendelésemmel s csütörtökön feladtam a keresztfiamnak egy csomagot s még nem ért oda. (posta)

Kép
nika04

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?