Sziasztok!Túlvagyunk a fürdetésen,meg a szopin,ezért gondoltam gyorsan leirom a SZÜLÉSTÖRTÉNETEMET!!!
Szóval!Azon a bizonyos vasárnapi napon,amikor annyit panaszkodtam,ha jól emléxem ITT is!Már nagyon sokat keményedett a hasam!!De én nemgondoltam volna,hogy ez már a SZÜLÉS kezdete!Aztán még itthon tevékenykedtem napközben,még bementem a Dokihoz egy CTG-re!Pont meg is beszéltük,hogy másnaptól már minden nap kell mennem!Jól MEGVIZSGÁLT!!!Éreztem rendesen!
Még mondta is,hogyha egy kicsit vérzik majd a vizsgálat után,azon ne csodálkozzak,és ne is ilyedjek meg!
Aztán már nem is nagyon emléxem arra,hogy mitcsináltunk itthon,de a Tesóm hivott egy párszor,hogyMI VAN MÁR??Én meg aztmondtam,hogy ebből még ma nem lesz semmi!!23:00előtt pár perccel feküdtem be az ágyba hullafáradtan!Betakargattam magamat,aztán épphogy csak kezdtem volna elaludni jött az a BIZONYOS PUKKANÁS!!
És tényleg lehet RENDESEN hallani!Gondoltam még várok egy kicsit,hátha ez még nem a szülés!Na de aztán rá egy fél percre meg már jött is rám egy olyan érzés,hogy Úr Isten mindjárt bepisilek!de zat már nemlehetett visszatartani!
Gyorsan kifutottam a szobámból,kiértem az anyuéhoz,és ott a parkettára ráfolyt egy csomó magzatviz!(Ugye milyen rendes vagyok,hogy nem a szőnyegre folyattam?)Aztán csak folyt,csak folyt,csak folyt,de rengeteg!Leültem a wcre,mert az volt bennem,hogy valamikor már csak abbahagyja.De nem tette!Felhivtam a szülésznőt,akivel megbeszéltünk egy randit a MÁVban a szülészet előtt.Pont ügyeletes volt a dokim,igy őt nemkellett értsiteni.Aztán bementem,megvizsgált és mondta,hogy egy cmre vagyok nyitva.Az meg ugye semmi.Na akkor rá a ctg gépre,ami nem volt most sem jó!!Majd elvonultunk "fazonigazitan" a szülésznővel,és megkaptam a beöntést!Ugye nem kell végigmondanom,hogyha székelykápi volt aznap kajára mennyi ideig jött ki.................!Aztán elmentem zuhanyozni,majd ráfektettek a szülőágyra!Aztán amikor jöttek a fájások,akkor észrevette a szülésznő rajtam,hogy nemvalami nagy a fájdalom küszöböm,és ajánlotta az EDÁT!Amit meg is kaptam rá egy fél órára!10.000ft!!
Utána már kezdtem magamat jólérezni,és azt gondoltam,hogy IGY milyen könnyű lesz Ádit kinyomni!!Aha..............,na ja!Végül kaptam az oxitocint (méhösszehúzót)na,az aztán betette a kiskaput!
Annyira huzta össze a méhemet,hogy az hihetetlen.Nagyon fájt!Sajna Ádinak a CTGje nem volt jó,(amit egyébként folyamatosan néztek,ahogy a szülőágyra kerültem.Már arról volt szó,hogy CSÁSZÁR lesz,mert nem tágultam.Illetve csak nagyon-nagyon lassan.Jött a doki (aki nemvolt mindig ott) csak ránknézett néha.És rásegitett egy kicsit!Megnyomta Ádit.Illetve a jó útra terelte.Aztán mondta,hogy kezdjek el NYOMNI!!!Onnantól fogva megkönnyebbültem,hogy ne lesz császár!Rá háromnegyed órára rengeteg fájdalmas nyomás után SZÜLETETT MEG ÁDIKA!!!
Azthiszem mindent leirtam!!Remélem tetszett mindenkinek.Cakli-pakli 8és fél óra volt az egész!Ja,és n em volt gátmetszés!!
Na ENNYI!!!Mindenkinek Jó éjt!!