Sziasztok!
Dóri!
Gyönyörű a kislányod, azok a szép nagy szemei.... Gratula hozzá!!!
Tényleg nem látszik olyan nagynak a pocakod a képen, de oldalról biztos hatalmas.
Lányok!
Nagyon egyformák a babáitok adatai. Ez tök jó. Megnézhetjük, hogy kinek mennyit fejlődik, kinél hogy alakulnak a dolgok. Örülök, hogy mindenkinél minden oké, csak így tovább!!!
Zsókuci!
A 12. heti uh-on a legédesebbek a babák, mert szerintem akkor látni igazán "egyben". A következő uh-ok már nem olyan tiszták, nem lehet olyan könnyen kivenni, hogy most hol a lábacskája, a kis keze, stb. Én ennél bőgtem a leginkább. Bár szinte mindegyiknél ejtettem könnycseppet a meghatódottságtól, de ennél igazán kellett zsebkendő.
Adra!
Már CTG? Hogy rohan az idő! Érzel már keményedéseket a pocakodban? Te hogy érzed, korábban fognak jönni? A farfekvéses babánál már nincs is esély, hogy beforduljon, igaz? Így mindenképp császár lesz?
Amúgy...
Nem csak a megfelelésről van szó, hanem akárkinek mondom, hogy már nem szopizik a babám (sajnos), mindenki bennem keresi a hibát, első kérdésük, hogy nincs tejcsi, miért? De van, csak nem volt aki leszívja. Ilyenkor mindig jönnek, hogy az ő gyerekükkel is ez volt és ezt, meg azt csinálták és utána már szépen szopott. Én mondom, hogy már "ezen és azon" is túl vagyunk, mindent megpróbáltunk. Próbáltuk szigorral, hogy majd éhes lesz, ha sokáig nem kap cicit, de ő akkor sem volt hajlandó szívni. Már egy szoptatási tanácsadót is felhívtam, hogy segítsen, mondta a sok tanácsot, amit meg is csináltam, de semmi sem változott. Ő sem tudott erre mit mondani, adjak neki tápszert, éheznie nem szabad. Ez van. Viki nem olyan baba, akit ha "éheztetsz" akkor majd az életösztön beindul nála, és "leszívja az agyamat" is. Ő akkor is lusta volt, akkor is elaludt a cicin. Mindenki a saját gyermeke esetéből indul ki, de én úgy vagyok vele, hogy minden ember, gyermek más, Viki ilyen.
Ne haragudjatok, hogy én még mindig itt tartok, de a mai napig is kapok ilyen "bántásokat" és valahol ki kell adjam magamból, elnézést kérek!! Egyszer csak mindenki megtudja a "katasztrófát" ami nálunk történt.
(legalábbis mások szerint ez katasztrófa). Én már úgy vagyok vele, hogy megpróbáltuk, ami nem megy azt nem kell erőltetni, majd a második baba.... benne minden reményünk.
Tegnap voltunk ortopédián és olyan kegyetlen tornát kell csinálnunk minden etetés előtt Vikivel, hogy majd megszakad a szívem. A vállánál borzasztóan feszes, amikor a mászó reflekszét nézték a lábait szépen használja, de a kezét egyáltalán nem, csak húzza maga után. Sokáig volt a szülőcsatornában összenyomvava szegénykém, ezért muszáj tornáztatni.
Nekem jövőhéten fel rak az orvosom egy spirált, ami képzeljétek 40.000-be fog kerülni, de viszont nincs mellette mensi. Ez tök jó. Egyáltalán nem fogok vérezni, amíg fenn lesz. Persze jó drága, de csak 1x kell kifizetni. Én megbízhatót szeretnék, ne forduljon elő hoppá, mert most nem igazán szeretnénk még egy babát, még várni szeretnénk vele.
Most már mennem kell Vikit tornáztatni, szegénykém, már előre sajnálom, de muszáj.
Mindenkinek szép napot!
Finike