Sziasztok!
Brigi, Meme!
Köszi, biztos igazatok van
Nem azt mondom, hogy soha nem vagyok erőszakos velük, de azért tényleg elég ritkán - és majd a fejemre nőnek
Viszont néha meg azt látom, hogy van értelme: pl. a múltkor is megjegyezte egy anyuka a játszóházban, hogy na az ő gyereke tuti nem mondaná, hogy kérem szépen, hanem elvenné amit akar - én meg olyan büszke voltam
Ja, és még egy sztori: voltunk a Corában, és kifelé jövett az egyik autón a parkolóban A Pesti est... felirat volt, végig nagy betűkkel. Pepe rögtön kiszúrta, odament és elkezdte fogdosni a kocsin a betűket, hogy Anya betű, Petra betű, Csenge betű (Az s és a c is az, neki mindegy, hogy egyben látja vagy külön
) Erre megszólalt mögöttem egy fickó (kiderült, hogy övé a kocsi), hogy mekkora ez a gyerek, hogy már ismeri a betűket?? Hisz alig egy éves, nem? Mondom, á, már kettő múlt, csak olyan pici
)
Na jó, eldugulok a sztorikkal, csak olyan aranyos volt, nem bírom magamban tartani
Meme
jók a képek, az enyémek is szoktak néha bírkózni, de többnyire nyávogás a vége, ilyen összeborulás nincs. Mindig gyi-te-pacizni akarnak a másik hátán, de röhögnöm kell mikor Csenge a 11 és fél kilójával ráül az alig 9 kilós Petrára, az meg szegény alig bír megmozdulni alatta...
Fodrász: az enyém ősszel elment, mert terhes és nem dolgozik tovább, azóta nincs fodrászom
Pedig már rám férne...
Ünnepi készülődés: mézest megsütöttem, remélem megpuhul vasárnapig, mert most még nem az igazi
, halat bepanírozva lefagyasztottam, az ünnepi menüt nagyjából kitaláltam, de még be kell vásárolni, a lakás félig van csak kitakarítva
de még hol van a reggel
, az adventi koszorúm vasárnapra épp kész lett
, az ablakmatricákat megcsináltam, ajándékok még nincsenek becsomagolva... szóval félig-meddig vagyok kész, de már elhatároztam, hogy jövőre előbb nekikezdek (ahogy ezt tavaly is eldöntöttem
) és akkor nem lesz rohanás a végén...
Ja, és még fánk sincs
Betegeknek jobbulást!
Enikő!
Engem egyáltalán nem zavar, sőt, én is bele szoktam olvasni más topikokba, ha olyan a téma címe, hogy engem is érdekel. Némelyikbe hónapok -évek óta nem is írt senki. Nem gondolom, hogy mindenhová be kellene jelentkezni, hogy beleolvastam. Ez egy ilyen fórum, ami nem ide való azt írom priviben. Amit ide beírok, azt meg bárki elolvashatja.
Ditke