Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem, sikerül már éjfél után küldenem Kép
BOLDOG SZÜLINAPOT ÁRMIN!!!! KépKépKépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, ÁRMIN!

Henke+Barni+Andris
gesztenye

Ármin!
Boldog szülinapot! Kép Kép Kép

Márti!
Majd számolj be róla, hogy mi volt az állatkertben, hogy tetszett Árminnak!

Borcsa!
Szemüveg Kép , azért nem mindenhol ennyi a lencse. Hol akartad csináltatni, én tudok olcsobb helyet is. Ja és ha az olcsó keretet megveszed simán becsiszolják máshol a lencsét.

Vili is próbálkozik popsi emeléssel és egyik nap sikerült hátra menni, akkor nagyon édes volt. Este betettem a kiságyba, céltárgyat elé és mondtam nekimutasd meg apának, hgoy mész elõre, erre egy "lépést" mászot Kép csak a kis butus nem jegyezte meg, hogy kell. Mint ahogy arra sem jöt rá, hogy forgással is el lehetne érni a dolgokat.

Sziasztok
Norci és az épp vadul csörgözõ Vili
norci

jaj, szóval azt mondtam hogy mész hátra, erre elõre mászott egy lépést

még reggel van

Norci
norci

Sziasztok!

Mindenekelõtt BOLDOG SZÜLINAPOT, ÁRMIN !!! Tomi extra cuppantós puszikat küld Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vidám állatkertezést kívánunk Nektek, békés, boldog együttlétet a családnak!

Szép napot mindenkinek!
bogancsi és Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Borcsa: nem tudom, valami különleges lencse kell-e, de a Kosztolányin a 86-os végállomásánál van egy kis optikus, nekem ott egész korrekt áron csinálták meg a szemüvegem.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

BOLDOG SZULETESNAPOT ARMIN!

Kép

Andysj es Madison
andysj

Sziasztok!

Márti! Árminnak boldog szülinapot és jó állatkertezést! KépKépKépKépKépKépKépKép

Köszi a gratukat Réka lépegetéséért! Kép Azóta elég bátortalanul ismételgeti, de tett egy-két lépést! Fõleg, mikor a kajával csábítom! Kép

Voltunk szemészeten, a bal szemét nem tudja rendesen kifelé fordítani Kép, most tornáztatni kell! Elég nehéz, mert ahhoz le kell fogni a fejét, és szerintem ilyenkor az orrszívás emlékei törnek fel benne!Kép Remélem sikerül helyrehozni a hibát!Kép Nagyon szomorú lennék, ha valami maradandó baja lenne a szemének!Kép

Pussz mindenkinek!
Zafi és Réka
zafi

Ármin! Nagyon boldog születésnapot!!!
Kép

Képzeljétek! Tegnapra Helena elkezdett köhögni és kicsit folyik az orra. Ma voltunk a beutalóért az UH-ra és megnézte a torkát a dokinéni. Kicsit piros. Egy óra múlva, miután hazaértünk felhívott a dokinéni, hogy megjött a korábban levett torokváladékból készült tenyészet és színtiszta Staphylococcus. Kép Azt mondta ír fel gyógyit és otthagyja a rendelõ portáján, ha lázas lenne Helena, akkor kezdjem el neki. Tök rendi, hogy visszahívott! Kép Sok mindenben nem értünk egyet, pl. le akart beszélni ma az együttalvásról, mondván, hogy 6 évesen is ott fog mellettünk aludni, mire mondtam neki, hogy nem baj, nekünk így jó. De szakmailag megbízható, így hát "megtartjuk". Aztán majd megtérítjük szépen a szopi terén is. Kép

Puszi!
Menta és staphylós Helenka
menta

Új kép van a profilomban Helenkáról, a furulyás lyányról. Kép
M.
menta

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ármin, Márti és Ármin Apukája (a nevét nem tudom)!!!!!
Nagyon boldog szülinapozástKépKépKépKép Hiszen ez a nap nemcsak a gyerkõcökrõl szól, hanem az anyukákról, apukákról is egyaránt.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, ÁRMIN!
Bea és Ajsika!
bea

Sziasztok!

Márti,
elõször is Árminnak nagyon boldog 1 éves születésnapot kívánunk!!!!!!!

Kép

Biztos jól éreztétek magatokat az állatkertben, mert nagyon szép idõ volt ma. Pont ideális az ünnepléshezKép. Remélem Hanga szülinapján irtó sok hó lesz...Kép

A jó idõnek köszönhetõen mi sem voltunk itthon. Elmentünk csavarogni, mert apa is itthon volt. Addig mászkáltunk, hogy elkeveredtünk a Kálvin térhez is, és ha már ott voltunk, bementünk a KreatívHobby boltba is. Vettünk egy pár dolgot.Kép

Aztán útközben hazafelé Hanga benyomott egy egész (!) banántKép, plusz még a Corában megevett egy üveg kaját is, aztán itthon még cicizett egyet.

Menta,
Helennek további gyógyokKépKépKépKép. A kép nagyon klassz, nekünk is van valahol egy furulyás kép, de az sima papírkép, úgyhogy valószínû, hogy felkerül ide...

Zafi,
biztos sikerülKépKépKépKép!

Borcsa,
aranyból volt az a lencse?Kép

Na, most muszáj mennem, mert a jányka kipakolta a cd-tartót...

Üdv
Szila
szila

Sziasztok!

Márti,
elõször is Árminnak nagyon boldog 1 éves születésnapot kívánunk!!!!!!!

Kép

Biztos jól éreztétek magatokat az állatkertben, mert nagyon szép idõ volt ma. Pont ideális az ünnepléshezKép. Remélem Hanga szülinapján irtó sok hó lesz...Kép

A jó idõnek köszönhetõen mi sem voltunk itthon. Elmentünk csavarogni, mert apa is itthon volt. Addig mászkáltunk, hogy elkeveredtünk a Kálvin térhez is, és ha már ott voltunk, bementünk a KreatívHobby boltba is. Vettünk egy pár dolgot.Kép

Aztán útközben hazafelé Hanga benyomott egy egész (!) banántKép, plusz még a Corában megevett egy üveg kaját is, aztán itthon még cicizett egyet.

Menta,
Helennek további gyógyokKépKépKépKép. A kép nagyon klassz, nekünk is van valahol egy furulyás kép, de az sima papírkép, úgyhogy valószínû, hogy felkerül ide...

Zafi,
biztos sikerülKépKépKépKép!

Borcsa,
aranyból volt az a lencse?Kép

Na, most muszáj mennem, mert a jányka kipakolta a cd-tartót...

Üdv
Szila&Hanga&Bence
szila

Sziasztok!

Szia Márti és Ármin!
Árminnak NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT! KépKépKépKépKépKép

... és akkor most elkezdem olvasni az elmúlt 24 óra termését .. .Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Elõször is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a névnapi jókivánságokat!
És a nap eseménye: BOLDOG SZÜLINAPOT ÁRMIN!
Márti!
Hogy sikerült az állatkerti séta? Mit szólt hozzá az egyéves nagyfiú?
Azt hiszem, majd ha mi is ilyen "idõsek" leszünk, majd kérek tõled ötleteket, hogyan hízlaljam az én kis Macikámat.
Gratula a 75 dkg-os hízáshoz is!

Cory!
Köszi az ötletet, megpróbálom! Nekem így sem megy, nem tudom hol rontom el!

Edit!
Gratulálok Riki erejéhez, nem semmi ebben a korban, meglásd õ is a ti pályátokat fogja választani, legalábbis az adottságai megvannak hozzá!
Arra gondoltam, ha neked sem gond, hogy a gyümi kóstolási élményeinket inkább magánban osszuk meg egymással, gondolom a többieket már annyira nem érdekli.

Lányok!
Kérném a tanácsotokat, natúr õszibarackot nem kaptam bébiételben, csak sárgát, azt is odaadhatom neki, vagy azt csak késõbb kellene megpróbálnunk?
Mondjuk 4 hónapos kortól ajánlják, de annyi minden "rosszat" is gyártanak 4 hónaposoknak, hogy csak na!
Az nagyon gáz, ha van benne cukor, csak itthon vettem észre, hogy néhányon ez is szerepel az összetevõk között.

Sziasztok

Szilvi és Petike
bszilvi

Sziasztok!

Szilvi,
szerintem a sárgabarackkal várjatok még. Bébiételbõl lehet õszi-almát kapni, azt nagyon szereti Hanga is a mai napig. Esetleg fagyasztott õszit is vehetsz, de akkor már (szerintem) jobb a bébikaja.
Sajnos sokmindent javasolnak már 4 hónapos kortól, úgyhogy az anyukáknak nem árt résen lenni. (A hozzátáplálással kapcsolatban pedig, ha idõtök engedi, olvassátok el a hozzátáplálás topikot is.)

Felrakok egy táblázatot is.

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Zsuzska(Mazsi) Bence 2001.június 16 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIV. ker.
Sophi Robert 2001.június 18 Budapest, Szent Margit Kórház tesó(3 múlt)
Zsorka Zsófi 2001.június 20 Budapest, Szent István Kórház Budapest, Soroksár
Katus Peti 2001.június 30 Budapest, SOTE II. Üllõ
ÉvaIII Máté 2001.július 18 Budapest, SOTE II. Budapest, Óbuda
Goanna Andris 2001.július 25 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XVIII. ker. Peti(1998)
Moni Viktória Kitti 2001.július 31 Szombathely
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi(sz.: 1998. december 25.)
MancsiManó Dorka 2001.augusztus 17 Budapest, Szet István Kórház Budapest, Rákoshegy
JéJé Panna 2001.augusztus 30 Frigyes (7), Kamilla (4)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Peni Benedek 2001.szeptember 23
Remama Réka 2001.szeptember 25 Debrecen, Kenézy Kórház Debrecen
Ági Bálint 2001.október 1 Budapest, BM Kórház
Momo Timi 2001.október 8 Budapest, Szent István Kórház Albertirsa
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Lara Hanga 2001.október 24 Szeged, Nõi Klinika Szeged
Ildianyu Lili 2001.október 28 Szeged Szeged
Orsi Sziszó 2001.október 29 Pécs Budapest
Norcsi Bánk 2001.november 1 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, Kispest Annus(6), Julcsi(3)
Bencemama Bence 2001.november 1 Budapest, Kútvölgyi Kórház Diósd
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Christi Bálint 2001.november 9 Nagykanizsa Nagykanizsa
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
BGabi Noémi 2001.november 18 Nyíregyháza Nyíregháza Flórián(2000.január 24.)
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker.
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Kata Sári 2001.december 17 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, Gazdagrét Dani (2)
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Ádimami Ádám 2002.január 3 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XIII.ker. Dani (majdnem 5)
Sylvike Bence 2002.január 9 Budapest, SOTE I. Budapest, Kelenföld (XI.)
Pocaklakó(Andi) Liliána 2002.január 21 Cegléd Nagykõrös Dávid(3múlt)
Jucusmamus Soma 2002.január 22 Budapest, Budai Honvéd Kórház Budapest, Kelenföld
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Jandora József (Kisjósti) 2002.február 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kelenföld
Szabó Borbála (Borcsa) Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Eszter Ádám 2002.március 7
Kuga Balázs 2002.március 14 Budapest,
Virág Ráhel 2002.március 14 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XV. ker. Ruben (5), Rebeka (4), Abigél (2)
Annamari Balázs 2002.március 20 Budapest, SOTE II. Budapest, VI. ker.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Jáhneszter(sztike) Anna Júlia 2002.március 25 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Zugló Judit Réka (7)
Zkati Máté 2002.március 27 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XV. ker. Gábor(14), Barbara(8)
Lola Ákos 2002.április 7 Budapest, SOTE II.
Teno Bálint 2002.április 12 Budapest, BM Kórház Budapest, XVI. ker. Nóri (3)
Edit Henrik Sándor 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Nõi Klinika Budapest, XIII.ker.
Zsunya Peti 2002.május 8 Budapest, Szent János Kórház Budapest
Dojika Máté 2002.május 10 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budaörs
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Kanga-Zsebibaba Blanka Flóra 2002.május 27 Budapest, Szent István Kórház Budapest, VII. ker. Gergõ Tibor(3)
Kata007 Dóra 2002.május 29 Miskolc, Megyei Kórház Miskolc Anita(15), Daniella(7)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
Ildikó(Áfonya) Réka 2002.június 6 Gyõr Gyõr
Csics Peti 2002.augusztus 8 Budapest, SOTE I. Budapest, XIX. ker.
Évi Csongi 2001. Március
</pre>

Üdv
Szila
szila

Sziasztok!
Marti! Nagyon, nagyon, nagyon boldog szulinapot kivanok Arminnak! Nektek meg sok oromot es boldogsagot a kisfiatokhoz!!!!!!
Kép Kép Kép
Hgy tetszett neki az allatkert?
Irja, ha lesz idod!!!!
Puszi: Danimama
danimama

Sziasztok!

Szila!
Köszönjük a tablazatot!
Egyik honapban sincs annyi szülinap,mint most novemberben!

BSzilvi!
Okés!Menjünk mailbe!

Menta!
Nagyon jo a furulyas kép Helenarol!
Tovabbi gyogyulast kivanunk neki!Kép

Zafi!
Rékanak is küldök a szemére!KépKépKépKép
Mar csak azért is,mert én szemtengelyferdüléssel születtem (a farkastorok melléKép) és amig vartam Rikit,végig azon izgultam,nehogy örökölje.Nekem mostanra mar csak épphogy latszik,de nem szeretném,ha neki is keresztül kéne azon menni,mint nekem kellett.Persze azota mar nagyon sokat valtozott az orvostudomany.Ezért,ha februarban haza megyünk,elmegyek egy ilyen szupi klinikara vizsgalatra,hatha még lehet tökéletesiteni a szememet.Elviszem magammal Rikit is,hogy megvizsgaljak.Bar nekem ennyi idôs koromban mar latszodott.
Drukkolok,hogy hasznaljon a tornaztatas!Kép

Ugy latszik sok baba tart a popsi emelgetésnél.
Riki ma feltolta a popsijat,huzta a labat,de mivel a kezét nem rakta,ezért szinte fejenallasba került.
Maskor meg az egyik kezét rakja,a masikat maga alatt hagyja,de a fejét is emeli,ezért hanyatt borul.
Még tökéletesiteni kell!Kép

Edit
edith16

Sziasztok

Menta
Gyógyguljatok hamar! KépKépKépKépKépKépKép -hátha ez segít! Kicsi lány fényképe nagyon jó!

Alig pár hete mi is így jártunk nem tudom most még mi a helyzet el hagydtuk e már a bacijainkat, még nincs eredményünk.

Bogancsi
Tettem fel a profilomba új képet Napsugárról amint az ülésében ül, hátha érdekel. / Persze a többieknek is!/

Márti és Ármin
Nagyon boldog SZÜLETÉSNAPOT kívánunk nektek!
Biztosan fantasztikus napotok volt ma,a Nap is nektek sütött ilyen szépen!!!!!

Kép

Pussz: Dzsili és Napsugár
dzsili

Sziasztok!

Nem sikerült éjfél után Kép

Zafi: ügyesek legyetek Kép Gondolkoztam, hátha valami jó technika eszembe jut. Az nem jó, ha mondjuk egy nagy párnára fekteted a fejét, fölé hajolsz, és úgy tornáztatjátok? Akkor talán nem tudja úgy forgatni a fejét, és nem is kell lefogni.

Menta: nagyon helyes a kép Kép Jobbulást!! KépKépKépKép Te felfázásod már teljesen elmúlt?

Szilvi: bébiételekrõl az a tapasztalatom, hogy cukormentes lényegében csak Hipp van Kép Balu kapott sárgabarackot is elég korán, nem volt vele semmi gond.

Mi is kihasználtuk a jó idõt. Elmentünk Norciékkal játszóterezni. Balu megállni sem akart. Folyamatosan mászkált fel-le. Nagyon helyes volt Kép Aztán a fiúk valamit nagyon tárgyaltak babakocsin keresztül egymással Kép

Ma osztálytalálkozóm volt. Nagyon jó volt. 25-en voltunk az ofõnkkel együtt. Most jön az osztályban a második baba. Úgy irigyeltem tõle a pocakját, hogy csak na KépKép A fiúk érdeklõdtek a szoptatás kérdésérõl, mert nagyon meglepõdtek, hogy még szoptatok. Vicces, mert még sehol sincs tervben a babavárás Kép

cory

cory
Budapest

Az elQbb lemaradt a Mentának írt részbQl a sztori a dokival.

Tiszta ciki volt, mert jött az orvosunk, hogy az eredmények szerint csúnya fertözése van Napsinak amit feltétlenül kezelni kell, és kérdezte hogy van a kicsi. Én meg el kezdtem vele alkudozni hogy momentán semmi baja nem várhatnánk még egy kicsit mert az anti biótol mindíg hasmenése van Napocsnak. Nagy nehezen megegyezünk , már kisérem ki veszem fel a gyereket , mondom neki várjon már egy kicsit mert mintha melegebb lenne mint szokott. Gyors hQmérözés, persze lázas volt. Még jó hogy addig kiderült míg itt volt az orvos!

Most megint jól van kérdés hogy meddig !?

Szájpenészre Mártinak!

Napsugárrral én is egy hónapig küzdöttem vele, ecseteltem törölgettem aztán kibuktam hogy nem igaz hogy nem lehet meggyógyítani, mire kaptunk egy valóban erQs és hasznos gyógyszert a dokinktól ami gomba ölö/ nincs hoszú ö-m/ és szinte azonnal használt, nem beszélve arról hogy nem kell kínlódni a kenegetéssel, hiszen napi egyszer kapta szirupban és egy nap alatt már a nagy része felszívódott két nap múlva az egész. Sajna nem emlékszem a nevére de az orvosod biztosan tudja. Ezt egyébként a Candida gomba okozza, ha azt ki írtjuk rendbe jön a kis szája! tudom milyem bosszantó ez a helyzet ezért írtam hátha segítettem kicsit.

Zafi
Réka baba szemecskéje rendbe jön meglátod csak tornáztassátok! Drukkolunk neki KépKépKépKép

Szerintetek Napocska ehet krémtúrót?
Mert akar! A joghurtot nem szereti, tejpépet már kapott nem lett gondja tQle, a vajas kiflit is szereti.

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Csengu nagyon lázas... Kép Remélhetõleg csak a foga miatt, a felsõ metszõjének a csücske már egy hete kint van, és az íny elképesztõen bedurrant, nem is engedte, hogy hozzá érjek.... De ha már most ennyire meggyötri, mi lesz a rágófogakkal.... KépKépKép

.. azt hiszem most éjjel sem fogok semmit sem aludni...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Cory!

A játszótéren nem akart aludni Vili, de aztán meg volt a jó hatásod, amint hazértünk szopizott és be is aludt. Kép Nagyot tudtam haladni a munkával Kép El is küldtem már mailbe kiváncsi vagyok mit szólnak hozzá, szinte csak a lábjegyzeteket kell már megírni hozzá.

Harisnya, szerintem tényleg pont akkora ami jólesz Balunak hétfõn viszem. (Vilinek veszek kisebbet, de tényleg össze-vissza vannak számozva)

Lányok!

Hétfõn tudok vinni 5 db különbözõ ablakos könyvet! (Majd még jön a többi is, de ez korábbi rendelésbõl van, és azt sajna nem tudom melyik hiányzik) Vigyek? Kell valakinek?

Írjatok addig!

Rebi!

Gyógyulást Csengének!

Képzeljétek Vili megismeri a cicit Kép . Onnan gondolom, hogy nyügõs volt én meg zuhanyoztam, erre apa behozta hozzám a fürdõszobába és Vili hangos nevetésbe tört ki. Tegnap meg úgy zuhanyoztam, hogy az autósülésbõl nézte Vili. Mikor levettem a pólomat megint u.úgy röhögött, mint múltkor.
Tegnap reggel halgattuk a rádiót és éppen vihorásztak benne, erre õ is elkezdett nevetni Kép
Imádni való ez a kölök Kép

Jó hétvégét

Norci
norci

Sziasztok!

Márti! Úgy látom, mindenki repesve várja az elsõ szülinapotok történetét! Kép

Képzeljétek, felhívtam tegnap Dr SK-t a cicim ügyében, sajnos eléggé rosszkor, mert elõször volt pont nála valaki, aztán pedig menni készült, és eléggé sietett. Elhadartam, mi a gondom, és csak egy szernek a nevét mondta el nekem (Baktroban), amit irassak fel a gyerek- vagy a háziorvosommal. Sajnos pont azt nem tudtam már elmondani neki, miért nem tudok ezzel a gyerekorvosomhoz fordulni... Na mindegy, majd talán a fogorvos felírja nekem... Ugyanis tegnap ott jártunk, kihúzták az eltört fogamat Kép, de nem fájt Kép, és szerencsére nem kell hidat rakni, fel lehet építeni a "maradékból"! Kép Barninak is belekukkantott a dokibácsi a szájába, minden rendben. KépKépKép (Bár nagyon méltatlankodott az inzultus ellen) Lesz még egy vizitünk fütyi-ügyben a Bethesdában, és nekünk is meg kell majd nézetnünk a szemét...

Képzeljétek, Barni tud már:
cuppogni, mint a halacska
hápizni
csattogni, ahogy a paci üget
ordítani, mint az oroszlán
kérdezni édes hangon, ha valmire kérjük, hogy hozd ide, hogy : ezt? azt?
toporzékolni
mondani hogy nanananana!
És még rengeteg mindent meg is ért!

Na megyek, vár a dolgozat, és a Critical History of English Literature...

Puszi, Heni
gesztenye

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam a gép elé ülni, és most is csak pár percem van. A legfontosabb:

ÁRMIN! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!KépKépKépKép
Márti! remélem, ilyen szép idõben jól éreztétek magatokat az állatkerben.

Cory! Jól mondtad, ezek tényleg nem az én napjaim! Csütörtök éjjel engem is elkapott ez a hányós vírus, ráadásul egyedül voltam itthon a két lánnyal. Kép Tegnap alig tudtam lábra állni, egész nap szédelegtem, még ma is elég gyenge vagyok. Már Zoli is beteg, igaz õ nem hányt, csak a gyomra fáj. A dokinénink szerint max 1-2 nap, és a felnõtteket sokkal jobban megviseli, mint a gyerekeket. (Ezt látom...) Azt is mondta, pihejnek sokat. Jó vicc...
Remélem, hétfõre meggyógyulok. Utálok beteg lenni, úgy meg még inkább, hogy más is beteg körülöttem.

Rebi! Csengének jobbulást! Kép

A lányok ma nem aludtak, képzelhetitek, mi van itthon.... Jobb, ha most megyek is....
Puszi
Andi

Andi
andi3

SZiasztok!

Nagyon-nagyon köszönjük mindenkinek a szülinapi jókívánságokat! Kép

A szombati állatkertezés szuperül sikerült (bár Ármint az állatok nem különösebben érdekelték), de jó idõ volt, a kiabáló gyerekek nagyon tetszettek neki, fõleg a hosszú hajú lányok Kép Kb. 5-6 órát sétálgattunk, Ármin közben aludt is egy jó nagyot. Itthon megkapta az ajándékait (amik egyáltalán nem érdekelték Kép), aztán pont este 9.45-kor koccintottunk (mert akkor bújt elõ Kép)

A mai nap elég fárasztó volt, mert mára jött a család, takarítopttam,sütöttem-fõztem, jól ki is döglöttem, sírtam is, mondtam is Andrásnak, hogyha még egyszer ilyen ünnepséget akarnék szervezni, emlékeztessen erre (2-re hívtuk az embereket, apám, akinek egyre kellett volna jönnie, hogy segítsen, ért ide elsõként negyed háromra Kép )
Végül is azért jól sült el minden, Árminnak tetszett a tortája (én sütötttem Kép), fújkodta a gyertyát, aztán együtt fújtuk el, neki is állt megdézsmálni azonnal, szóval, sikere volt. SZerintem jópofa ajándékokat kapott, de leginkább a 10 lufit imádja, amit tõlünk kapott még tegnap, tobzódik köztük! Kép Nagyon fini kaják voltak, abba apukám és anyukám is besegítettek - de anyukám végül is nem tudott eljönni, mert napok óta 40 fokos láza van és nagyon rosszul érzi magát, pedig õ nagyon készült már Ármin szülinapjára Kép.

Megtörtént a családnak a nagy bejelentés is, úgyhogy most végre nektek is elmondhatom (mert már naggggyon nehéz volt magamban tartani Kép): Árminnak kistesója lesz, kb. jún elején!!! KépKépKépKépKépKép Nagyon izgulok ám! Kép

Andi! Mindannyiótoknak gyógyulást! KépKépKép

Rebi! Csengének is! Kép

NOrci! Vilinek ciciismeretbõl: JELES! Kép

Henke! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan tanulnak mindent a gyerekeinnk! Barni listája is figyelemre méltó! Kép

Dzsili! KÖszi a gombatippet, sajnos a dokink nem hiszem, hogy ismeri, mert akkor már biztosan adta volna, nem? Olyan szereket ír fel, amiknek számomra a lehetséges mellékhatásai ijesztõbbek, mint a szájpenész - de még a gyógyszerészek is kiakadnak tõle Kép
SZerintem ne adj bolti krémtúrót Napocskának, abba annyi minden felesleges mûanyagot tesznek! Inkább csinálj neki te! (Bár én csak most, egy héttel Ármin szülinapja elõtt mertem bármi tejterméket is kóstoltatni vele - de nálunk András nagyon allergiás)

Megyek mosogatni, mert ilyen szempontból brutális következményei lettek a vendégjárásnak Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Marti!
Hat ez igazan jo hir!Gratulalok a kistesohoz!KépKépKépKépKépKép
Hat igen,azok az ünnepségek,amit az ember annyira var,biztos felemasan sikerülnek!De minden jo,ha a vége jo!KépKép
Szegény anyukad,biztos nagyon sajnalja,hogy nem tudott elmenni!Gyogyuljon meg!Kép

Dzsili!Szegény Napocska!
Mar igazan meggyogyulhatna!
Pedig küldözgetjük am neki a sok gyogyot!KépKépKépKépKépKép

Rebi!Csengének is jobbulast kivanok!KépKépKép

Henke
Barni nagyon ügyes!Kép
Akkor még hatra van a cica,meg a kutya?Kép

Amikor otthon voltam én is vettem Rikinek harisnyat,még mindig nagy ra.Kép
Raadasul,mindig a labaval jatszik és annak az a vége,hogy kilométerre log rajta.

Andi!
Ti is gyogyuljatok meg!KépKép

Elôzô éjszaka Riki sokat fent volt.Vagyis inkabb félalomban volt szegény és annyit forgolodott nyöszörögve.Végül is odavettem magam mellé és ott nyugodott meg.Nem is mertem hozzanyulni.Aztan apja vitte at a babaagyba.
Remélem ma jobb éjszakank lesz!

Edit
edith16

Sziasztok!

Márti,
hú, gratula a kistesóhoz!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép Mostanában én is sokat gondolkodom rajta, de a végén mindig arra jutok, hogy még azért várnék egy picikét.Kép Vigyázz ám nagyon magatokra!

Szila
szila

Sziasztok!

MÁrti! Árminnak utólag is sok boldogságot. A kistesóhoz meg nagyon gratulálok és nagyon irigykedek is.Kép Vigyázz magatokra!

Rebi! HOgy van CSengus?
Menta! Helena?
Andi te?

Szörnyõ hogy ennyi beteg van most közttünk mindnekinek jobbulást.

Zafi! Nemtudok tanácsot adni, csak szorítani, hogy ne legyen semmi.

Semmi erõm nincs, kicsit fáradt vagyok és ideges meg depis, közben ezer dolgom, itthon is meg az új munkával is.

Szóval olvasgatok, de nem mindig van erõm írni.

Hannácska jól van, most próbálkozik kapaszkodás nélkül felállni, már teljesen az égbe tolja a fenekét, aztán tovább passz, nem tudja mit kell csinálni.Kép

Gyorsan teszek fel egy új képet róla és megyek aludni.

pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Márti! Dejóóóóóóóóóóóó!!! A múltkori 3 Kép is emiatt volt ám!!!
A szülinappal kapcsolatban nekem is ilyen felemás érzéseim voltak, bár mi az ebédet nagyon egyszerûen oldottuk meg: egy ismerõsünktõl rendeltünk hidegtálat nagyon baráti áron Kép
Amúgy Barninak is a lufik tetszettek legjobban... Az ajándékok is szépen apránként tetszeni fognak Árminnak, meglátod. Esetleg csináld azt, hogy egyszerre csak egyet-kettõt hagysz elöl, így nem unhatja meg õket.

Az ügyi-listáról sok minden lemaradt ám, pl vau-vauzni már régóta tud Barni, és fújni is, de Ármin ügyesebb, mert Barni csak a szülinapja után kb 2 héttel kezdett el mindent fújkálni (meleg ételeket, gázt, radiátort, piszkot a földön...)
Azt hiszem, épp a múltkor elszállt levelemben meséltem el, hogy mind Buster Keatont, mind Chaplint kenterbe veri: múltkor például belelépett egy játékos dobozba, és azzal a lábán karikázott körbe!

Andi! Remélem azóta mindannyian jobban érzitek magatokat, és hétfõn tudtok talira jönni!!! Csak összejön már nekünk egyszer ez a minitali is, mindeféle házügyben rohanás és betegség nélkül!!! (Pedig olyan finomat fõztem...)

Puszi mindenkinek,
Henke
gesztenye

Ha-hó! Ablakos könyvvel kapcsolatban senki nem válaszolt!

Andi gyógyulást! Kép

Márti! Kistesóhoz gratula Kép

Henke!
Tényleg nagyon ügyes Barnika Kép

Tikk!
Gyertek el a talira, az majd jót tesz.

Vilinek sikerült a szájába venni a lábát! Ezt az Auchan közepén gyakorolta Kép és kacagott hozzá Kép Aztán nyüglõdött, felvettem a kendõbe és úgy elaludt, hogy fel se ébredt rá, hogy felöltöztettem.

Elkezdtük a hozzátáplálást, mondván két-hét ide vagy oda és hát már régóta nyúlt az almám után, az almacsutkát szereti. Tegnap reszelt almát kapott, hát nagyon élvezte, hogy szétkenheti a ruháján Kép Kép , de nem köpött le vele kb. két kiskanál ment le. Gondoltam ma teszek még egy próbát, párolt almát turmixoltam no blenyúlt a kanállal és evett még belõle Kép szóval haladunk ma kb. 3-4 kiskanállal is megevett.

Norci
norci

Sziasztok4

Kihasználom a pár perc szabadidõt...

Márti! KépKépKép Én is gratulálok (még egyszer a biztonság kedvéért), és még mindig irigy vagyok! A család örült a hírnek? Hogy sikerült a romeltakarítás? Megértelek, mi is voltunk egy páran.Kép
Anyukádnak jobbulást!

Úgy néz ki, meggyógyultam, remélem holnap tényleg tudunk menni, ha lesz tali. Most Zsófi orra kezdett folyni, de nem néz ki komolynak. Remélem... És õ még nem kapta el ezt a hányós izét sem. Mi még elég könnyen megúsztuk, egy ismerõsünk kislányát éjjel kórházba is kellett vinni, infúziót kapott, mert pár óra alatt teljesen kiszáradt. Kép
Luca még mindig szinte csak szopizik, és a foga azért kínozza szegényt. Nem is tudom követni, hány jön neki egyszerre. Ma bevetettük a homeopata bogyókat, és rögtön abbahagyta a sírást.

Henke! Még egyszer bocsi, tényleg bepótoljuk! És én is sütöttem túrós palacsintát, most itt árválkodik a hûtõben Kép, nekem nem sok kedvem van enni belõle. Az étvágyam az nem a régi, de van mibõl leadni...Kép Ne is mondd meg, mit fõztél.

Megyek, vár a konyha.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok lányok!

Elõször is:
ÁRMIN, BOLDOG ELSÕ SZÜLETÉSNAPOT!!!
ANYUKÁJÁNAK, MÁRTINAK PEDIG NAGYON SOK GRATULA A POCAKLAKÓHOZKépKépKép
(Ilyenkor majd' megesz az irigység...)

Tikk! Fel a fejjel, "megcsinálod"! KépKép

Jól eltüntem erre a hétre&#8230; Nem volt mozgalommentes, ugyanis Bálint ismét beteg. Csüt. hajnalban röpke 39,5 fokos láza volt, reggel doki, ismét antibiotikum + fül-orr-gégészet látogatás, itt hála Istennek nem találtak semmit. Mivel a láza nem nagyon akart ma reggelig sem 38 alá menni, bár minden praktikát bevetettem, irány az ügyelet a Heim Pálban, féltem, hogy talán tüdõgyuszi vagy valami egyéb. De szerencsére semmi, és most du. már csak hõemelkedése van. Ezen kívül fogzik ezerrel, rémesen néz ki a felsõ inye, utál enni, kanalat sem akar látni, szóval nem ismerek RáKépKép
Nem tudok többet írni, Bálint 100%-osan igényli a jelenlétemet, menni kell...

Nagy-nagy cuppppppppp mindenkinek,
gyógyuljatok meg és ne legyetek betegek,
holnapra jó talit!

Norci, ne haragudj, de nem tudom vinni holnap az 500,- Ft-ot, nem szándékosKép

Beja + Bácus
beja

Sziasztok!

Márti!
Nagyon sok szeretettel gratulálok a picurhoz! Problémamentes pocakosodást kívánok neked!
Mi is állatkerti sétát tervezünk Peti elsõ szülinapjára (többek között), mivel mi szeretnénk majd örökbe fogadni az õ nevében valami aranyos kis állatkát is.
Úgy döntöttem sárgabarackkal még várok egy kicsit. Köszönöm a válaszokat!
Cory!
Pont Hippek, amiket én is vettem és azok között is találtam cukrosat.(persze már csak itthon vettem észre)
Ma már lejjebb engedtük Peti ágyát, mert annyit erõlködik, hogy fel akar ülni, hogy inkább megelõzöm a kipottyanást.
Menta!
Azt hiszem kicsit elkeveredtem, megvolt már az UH? És ha igen milyen eredménnyel? Remélem ott sem találnak semmit!
Andi!
Remélem most már neked is jobb(és ami a legfontosabb) egészségesebb napjaid jönnek!

Sziasztok!

Szilvi és Petike
bszilvi

Beja!

Persze nem gond, majd köv. héten.

Norci
norci

Sziasztok!
Most csak gyorsan jelentkezem és csak késõbb olvasom el a lemaradásomat.
Remélem, mindenkinek jól telt a hétvége Kép
Tomi ma két étkezést is kihagyott, a délelõttit és az ebédet, de szerencsére 5-kor hajlandó volt enni egy kis fõzeléket. Lehet, hogy kimerítette a tegnapi nap, azért nem evett. Különben vidám, játszik, dumál, semmi baja, de azért megijedtem. Ja és sokat aludt ma.
Üdv mindenkinek - a betegeknek, remélem kevesen vannak Kép- gyógyulást!!!
bogancsi és Tomi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok

Tikk
Hanna nagyon SZÉP, néha úgy rá tudok gyerkQcökre csodálkozni, de tényleg! KépKépKépKép

Beja
Sok-sok gyógyi a kicsi fiadnak KépKépKépKépKép

Márti
De jó! Gratulálunk nektek Napocskával! KépKépKép

Kép

Egyre többen pocakosodtok, de azért nem mentek el külön topicba, ugye? Itt is jól megdumcsizhatjuk azt is mi a helyzet a picuri körül aztán Ö is csatlakozik!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Hu hogy milyen sokat irtatok Kép

Minden ugyeskedo babanak gratula! KépKépKépKép

Minden kis es nagy betegeskedonek jobbulast! Kuldunk jo sok gyogyKépKépKép!

Zafi!
Reka szemecskeje biztos rendbejon majd! Kuldoknek sok KépKépKépKép

Megneztem minden uj kepet a profilokban, nagyon jok. Epp az jutott eszembe, hogy repul az ido. Nemreg a "Friss kismama-s..." topikban izgultunk hol egyik kismamaert hol a masikert, hogy mikor is jon a baboca, most meg mar itt setalgatnak Kép

Marti!
Gratula a kis pocaklakohoz KépKépKép!

Nem tudom, hogy mikor jovok legkozelebb. Madike megnathasodott. Kép Szerencsere nem viseli meg annyira, mindig mosolyog, mar az orrszivast is hang nelkul elviseli. Az ejszakat szerencsere atalussza. Remelem hamar tul lesz rajta.

Ja es nagyon meglepodtunk Madike kimondta az elso szavat : BABA Kép Ezen mindenki meglepodott, hisz azt mondtak, hogy mivel egyszerre ket nyelven beszelunk hozza (en magyarul, apukaja angolul) lehet, hogy nem fog beszelni 2 eves koraig.

BGabi!
Boldog egy eves szuletesnapot Noeminek!

Kép

Andysj
andysj

Sziasztok!

Márti: gratulálok! KépKépKépKépKépKép

Rebi: Csenge ugye már jól van? Kép Tali lesz?

Andi: hogy vagytok? Na, közben olvasom a válaszod is. KépKépKép Kitartás a fogakhoz!

Beja: nektek is jobbulást! Kitartás a fogakhoz!

Andy: jobbulást!

Balu megállíthatatlanul elindult. Tegnap elmentünk a Camponába, és vettünk neki téli cipõt, meg egy szandált váltónak. Muszáj volt, mert a mostani cipõje már pont jó, úgyhogy 21-est vettünk. Ma már saját lábán jött haza a villamosmegállótól Kép Õ is fogzik ezerrel Kép Most talán 4 rágója jön, de nem hagyja megnézni.

Balu ügyilistája: Kép jön-megy, felmászik az ülõgarnitúrára, felmegy a lépcsõn (na, jó, négykézláb Kép), mindent felemel, és cipel, vetkõzéskor a kezét húzza kifelé, és lehúzza a fején át a ruhát. Tud tapsolni, fújni, integetni, puszit adni. És dumál állandóan Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Márti! Én is szívbõl gratulálok a pocaklakódhoz és szívbõl írigyellek is! Kép Képzeld! Azt hiszem most Helena produkálja azt, amit Ármin ennyi idõsen. Az utóbbi másfél hónapban össz-vissz 16 dkg-ot tudott hízni. Ugye Ármin kb. 10 hónaposan azért már kezdett enni?

Cory! Balu tényleg nagyon ügyi! Hihetetlen, hogy egyszer Helena is tudni fogja ezeket! Kép

Andisj! Gyógyuljon meg Madike gyorsan és babababázzon sokat! Kép

Dzsili! De jó, hogy Napsi jobban van! Nagyon szorítok, hogy a következõ eredmény már jó legyen!!!

BGabi! Nagyon boldog szülinapot Noéminek! Kép

Bogáncsi! Reméljük Tomi tényleg csak kifáradt és azóta újra rendesen eszeget és nem ijesztgeti a mamáját!

Beja! Gyógyuljatok ti is gyorsan, nem ám betegeskedni! Kép

BSzilvi! Tök jó, hogy Peti már a felüléssel próbálkozik! Az UH csak 26-án lesz és remélem negatív lesz!

Andi! Örülök, hogy meggyógyultál! Zsófinak pedig Kép-k! Chamomillát adtál Lucának?

Norci! Két hét tényleg nem oszt, nem szoroz! Ügyesek vagytok Vilivel! Kép

Henke! Barni is nagyon ügyes! Remélem a cicid is hamarosan meggyógyul! A Bactroban kenõcsöt mondta a doktornõ? Ha nagyon nem tudod mássl feliratni, akkor szívesen felírom neked és elküldöm postán, csak írd meg a címed sms-ben vagy mélben. Addig is fertõtlenísd hiperoxiddal. Lehet, hogy akkor nem is kell az antibiotikumos kence.

Tikk! Hanna olyan szép!!!! És már olyan nagykislányos!

Szila! Tök jó, hogy ilyen kreatív vagy és Hanga idõt is hagy rá neked! Nekem a türelem hiányzik igazából hozzá!

Edit! Reméljük ma este hagy titeket aludni Riki! A kis ügyes... de tényleg! Kép

Fúúú! Remélem nem hagytam ki senkit!

Mindeninek nyugodt éjszakát!
Menta és Helenka
menta

Sziasztok!

Köszi a bíztatást szem ügyben. Cory, ki fogom próbálni az ötletedet. Egyelõre az etetésnél próbálom a "beteg" szeme felõl adni a kaját, az auttósülés is úgy van a kocsiban, hogy engem a "beteg" oldalról lát és hát játék közben próbáljuk rábírni állandóan, hogy fordítsa azt a szemét is rendesen kifele. Azért bizakodó vagyok ám, mert már volt egy-két sikeres próbálkozás!Kép Nyilván nagyon sok idõ kell hozzá és gondolom ezekkel az apró praktikákkal szépen lassan meg lesz az eredmény! Ugye milyen jól tudom nyugtatni magam? Kérek megerõsítést!Kép

CSenge, Bálint és a többiek jobbulástKép
Andi nektek isKép nem ismerek a hányós vírusnál elviselhetetlenebbet!Kép A családunkon egyszer karácsonykor ment végig...Kép fincsi volt a vacsora, csak senkinek nem kellettKép

Norci! Én egy tanyás könyvet továbbra is szeretnék, még nem tudom, hogy megyünk-e holnap a talira, mert kivételesen én vagyok szarul - ez már egy ilyen idõszak. Szerencsére Rékának kutya baja Kép, de nekem fáj a torkom már néhány napja. De az igényemet fenntartom! KösziKép

Voltunk nagyizni a hétvégén és Réka találkozott a nála 8 hónappal idõsebb unokatesójával! Tündériek voltak együttKép Most már van annyira "idõs" a Réka, hogy tudnak már egymással valammit kezdeni!Kép És egész álló nap lépcsõztünk!Kép Érdekes, hogy csak anyuéknál lát testközelbõl lépcsõt, mégis azonnal tudta, hogyan kell felmászni rajtaKép De honnan?

Na, eldugulok most már!
Jó éjszakát mindenkinek!
Pussz,
Zafi
zafi

Jajjj!

Márti!Kép Neked akartam még gratulálni!Kép De sejtettük ámKépKépKép
Jó pocakoskodást és tényleg számolj be mindenrõl!
Kíváncsi vagyok, milyen a második terhesség! Lassan már eljön az idõ, hogy én is megtapasztaljam!Kép

Pussz.
Zafi
zafi

Sziasztok!

Mostanában ritkábban érek rá ide benézni, de azért ezt az oldalt gyorsan átfutottam.

Márti!
Gratulálok a szülinaphoz meg az új pocaklakóhoz is! Nekem a védõnõ ajánlotta, amikor már több mint két hete ecseteltem, hogy csináljam úgy hogy elõtte megdörgölöm a szájpenészes részt úgy hogy pelust csavarok az ujjamra. Hát nem volt éppen kellemes neki, de nem is üvöltött úgy Lili mint az orrporszívózásnál Kép. Ezt kb. háromszor kellett csak mert kicsi volt a folt. De a védõnéni szerint az kell hogy a felszíne elkezdjen lejönni különben hiába ecseteled, akár annyira hogy egy kicsit ki is vérzik. És tényleg egy-két nap alatt rendezõdött utána, persze még ecseteltem egy hétig ki ne újuljon.

Borcsa!

Ez a szemüveg lebcse ügy nekem ismerõs, de én mindig rákérdezek elõtte mennyi lesz, meg van hogy vékonyítottat rendelek mert különben rettenetes lenne. Volt év, amikor háromszor kellett új lencse. Teljesen hasonlóak a tapasztalataim.

Henke Bactroban - antibiotikum tartalmú kenöcs - valóban nagyon jó hatásúnak bizonyúlt több mindnere is a családban. Biztos felírják neked, nem egy túl extra dolog.

Lili egyébként gurulva, hátoncsúszva és hason hátra kúszva vagy valamibe kapaszkodva hason húzódzkodva közlekedik. Már túl vagyunk az elsõ ágyról lehuppanásról, amit ügyesen oldott meg, semmijét sem ütötte be. Meg nagy színész, ha valaki nyugtatgatja, vagy sajnálja persze csak annál jobban sopánkodik meg belelovalja magát, hogy vörös a feje a kiabálástól. Egyébként kénytelen leszek új játékok után nézni, mert ha nem teszem begyûjti magának azokat a dolgokat a lakásban amik megtetszenek neki.

Na mennem kell sajnos...

Bubu
bubu

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulast kivanok!

Lanyok!
Azt szeretném kérdezni,hogy van e valami homeopatias szer,amit fogzaskor lehet adni a babanak?Biztos volt mar itt szo rola,csak figyelmetlen vagyok.Azért is lenne sürgôs,mert szerdan vagy csütörtökön jön az anyukam és ki tudna hozni nekem.Vagy,ha nincs ilyen,akkor irjatok ötleteket,hogyan tudnék segiteni rajta.
Nagyon ugy néz ki,hogy Rikinek jön a foga és attol nyügösködik napok ota.
Ha nincs a keze ügyében semmi,akkor allandoan beszivja az also szajat és azt ragja.

Menta!A tegnapi éjszaka jobb volt.De ha tényleg a foga,akkor gondolom most egy darabig elôfordulnak majd az atvirrasztott éjszakak.
Pedig azt hittem,hogy ha itt lesz anyukam és Riki jol alszik,akkor kiruccanhatunk a parommal legalabb egyszer.
Talan!

Eszméletlen,hogy Riki mit müvel a fürdetésnél.Természetesen ültetnem kell és ugy szokott jatszani.Na,de azt képzeljétek el,hogy tiszta erejébôl üti a vizet és közben olyan harcias arcot vag,hogy apjaval dôlünk a nevetéstôl.Persze csurom viz leszek én is,a fürdôszobarol meg nem is beszélve.Meg tudnam zabalni,olyan aranyos.
Hat még amikor becserkészi a gömb alaku jatékat,odaszoritja a hasahoz és örömittassan nevet ram.

Edit
edith16

Most latom,milyen érdekesen fogalmaztam az elején.
Szoval Rikinek szeretnék segiteni,ha kinlodik a fogaval.

Bocsi

Edit
edith16

Szia Márti!

Olvasom a szájpenész-problémádat. A szer neve Diflucan, A 10mg/ml-st kell kérni az orvostol. Drága , 2000ft, de én 3 honapig nem tudtam kiirtani a szájpenészt, pedig probáltam mindennel, de mindig kiujult. 5 honapos korában jott elo a lányomnak, és 8 honaposan meguntam. Az orvosok azt mondják, hogy eros, de hát inkább ez, mint az állando nyálkahártya gyulladás. na meg a borsos ára miatt azt hiszik, nem tudod megvenni. a gyerekem nem tudott hetekig gyumolcsot enni, mert minden csipte a száját.
Azota 2 honap telt el és nyoma sincs a soornak
Add bátran a gyereknek!!!
Szia! Judit
Judit

Sziasztok!
Üdvözöllek Titeket 1 évvel öregebben KépLegyetek szívesek ezentúl kezitcsókolommal köszönni, mert már másik generáció lettem hozzátok képest Kép

Zafi: boldog 11. hófordulót Rékának Kép Kép Kép Tavaly ilyenkor még azon izgultam, hogy is lesz a szülés, nem lesz-e nagy hó, hogyan jutunk majd be a kórházba.
Remélem, sikerül rendbehozni Réka szemét és nem lesz semmi baj!

Menta: Végre legalább megvan az eredmény! Gyógyulást Helenának Kép

Dzsili: szuper a kép Napsiról Kép

cory: szerintem zseniális a szemtornához Zafinak javasolt ötleted!

Andi, Rebi: javuljatok !!!

Márti: hát ez fantasztikus !!! Vigyázz magadra!!! Nagyon irigyellek, de hát nekem Tomi volt az utolsó lehetõségem Kép

Szép napot kívánok Mindenkinek!
bogancsi és Tomi

bogancsi
bogancsi

Tettem föl új képet a profilba: Zsófi és Tomi. Az egyik kedvenc képem Kép
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!
Márti,
de jóóó! Most már lehet gratulálni! Könnyû várandósságot és gyönyörû babát kívánok.
Kép

Edit
chamomilla jó, vagy Dentinox gél.
Majd írok, hétvégén nagyiztunk Dunaújvárosban, Cumikának tegnap már 40 fokos láza volt, most békésen alszik. Viszünk a dokinéninek pisit, nem tudni mi okzza.
Ágci

Kép
Ágci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?