SZiasztok!
Nagyon-nagyon köszönjük mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!
A szombati állatkertezés szuperül sikerült (bár Ármint az állatok nem különösebben érdekelték), de jó idõ volt, a kiabáló gyerekek nagyon tetszettek neki, fõleg a hosszú hajú lányok
Kb. 5-6 órát sétálgattunk, Ármin közben aludt is egy jó nagyot. Itthon megkapta az ajándékait (amik egyáltalán nem érdekelték
), aztán pont este 9.45-kor koccintottunk (mert akkor bújt elõ
)
A mai nap elég fárasztó volt, mert mára jött a család, takarítopttam,sütöttem-fõztem, jól ki is döglöttem, sírtam is, mondtam is Andrásnak, hogyha még egyszer ilyen ünnepséget akarnék szervezni, emlékeztessen erre (2-re hívtuk az embereket, apám, akinek egyre kellett volna jönnie, hogy segítsen, ért ide elsõként negyed háromra
)
Végül is azért jól sült el minden, Árminnak tetszett a tortája (én sütötttem
), fújkodta a gyertyát, aztán együtt fújtuk el, neki is állt megdézsmálni azonnal, szóval, sikere volt. SZerintem jópofa ajándékokat kapott, de leginkább a 10 lufit imádja, amit tõlünk kapott még tegnap, tobzódik köztük!
Nagyon fini kaják voltak, abba apukám és anyukám is besegítettek - de anyukám végül is nem tudott eljönni, mert napok óta 40 fokos láza van és nagyon rosszul érzi magát, pedig õ nagyon készült már Ármin szülinapjára
.
Megtörtént a családnak a nagy bejelentés is, úgyhogy most végre nektek is elmondhatom (mert már naggggyon nehéz volt magamban tartani
): Árminnak kistesója lesz, kb. jún elején!!!
Nagyon izgulok ám!
Andi! Mindannyiótoknak gyógyulást!
Rebi! Csengének is!
NOrci! Vilinek ciciismeretbõl: JELES!
Henke! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan tanulnak mindent a gyerekeinnk! Barni listája is figyelemre méltó!
Dzsili! KÖszi a gombatippet, sajnos a dokink nem hiszem, hogy ismeri, mert akkor már biztosan adta volna, nem? Olyan szereket ír fel, amiknek számomra a lehetséges mellékhatásai ijesztõbbek, mint a szájpenész - de még a gyógyszerészek is kiakadnak tõle
SZerintem ne adj bolti krémtúrót Napocskának, abba annyi minden felesleges mûanyagot tesznek! Inkább csinálj neki te! (Bár én csak most, egy héttel Ármin szülinapja elõtt mertem bármi tejterméket is kóstoltatni vele - de nálunk András nagyon allergiás)
Megyek mosogatni, mert ilyen szempontból brutális következményei lettek a vendégjárásnak
Márti+Ármin+