Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Azt hiszem itt az ideje hogy csatlakozzak hozzátok már ha befogadtok.Egypáran már ismertek a babát várok topicbol de aki nem ismerne Bea vagyok Zala megyében lakom és holnap lesz 2 hete hogy anya lettem.Egy gyönyörü pufok kisfiuval ajándékoztuk meg magunkat igy karácsony elött akivel most ismerkedünk de azért annyi idöt ad hogy fel nézzek ide.Remélem befogadtok...Edit Zsuzsi Berta Eszter már ismer.Valekit kihagytam azt tudom de nemtudom kit.Na mindegy.

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Sziasztok!

Most csak nagyjából olvastam vissza, így is elég hosszúra sikeredtem!

Beuci!
Üdv köztünk!
"Látásból" már ismerlek, mert Edith volt(-van-lesz) olyan kedves, hogy továbbküldi a képeket!
Pici fiad nagyon aranyos! Igen, láttuk már, mert Edith azokat a képeket is elküldte.
Én írtam is neked mailt, amiben az állt, hogy gratula, meg szívesen látunk itt, bla-bla-bla, de sajnos kézbesíteni nem sikerült, mert megtelt a postafiókod.

És ha már itt tartunk!
Akinek szülsége lenne majdnem 3gigás postafiókra, szóljon! (B.Eszter! Itt rád is gondolok, mert a freemailed állandóan tele van)
A gmail az ilyen, és nekem még kb 30 meghívóm van, úgyhogy ha gondoljátok szívesen küldök 1et.

Sudi!
Örülök hogy jól vagytok!
Már kezdtem azt hinni, hogy végleg eltüntél a fórumról (meg a mi pici életünkből)

Rita!
Gratulálok a felálláshoz!
Írok majd mailt is.

Apropó!
Kedvem! Már javulok, de a gyomrom még mindig odavan. Gyomorégéssel kelek-fekszem. Szinte semmit sem tudok enni, mert akkor még rosszabb. (Fogyókurának sem rossz) :?
Most várom hogy a szerelőtől visszahozzuk a kicsit, és irány a doki. Baromira félek hogy ez az állandó gyomorégés (mert terhesség óta van, csak hol jobb, hol rosszabb) valami komolyabb kárt okozott.
Lányok! Tudom hogy 2008 május még messze van, de ez van. majd ha már biztos lesz a dolog, akkor leírom hogy miért pont 2008. (Sudi már tudja :lol: )

Képzeljétek!
Enéh mostanság már csak 1x alszik naponta. Reggel 8 fele kel, és utána már csak ebéd után alszik 2-3 órát, majd este 9 körül fekszik újra.
nah! Ehhez képest, tegnap mindössze csak 1 órát aludt, és este 7-kor jól be is ájult. Ennek örömére, ma reggel 4-kor kelt, majd 6-tól ismét aludt 8-ig. Nem semmi ez a csaj.

Karácsonyi menü!
Mi szenteste anyósnál leszünk, majd összeütünk valamit, de szerintem nagyi úgyis elpakolja nekünk a fél hűtőt, úgyhogy lehet azt sem kell. Karácsonykor a szokásos rántott hús, húsleves, töltött káposzta lesz.
Amúgy nálunk szenteste hal és töltött tojás szokott lenni, különböző salátákkal.

nah! Most befejezem, megyek segítek honlapot építeni! :lol:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Edith: És még mondja valaki, hogy nincs telepátia! :lol: Pont tegnap este jutott eszembe, hogy annak idején, mikor én még csak olvasgattalak benneteket, volt valaki, akinek pizzázás közben indult meg a szülése, csak nem tudtam visszaemlékezni, hogy ki volt az. Erre tessék! Választ is adtál a "kérdésemre"! :D

Sancsi: Sajnálom, hogy ilyen komoly gyomorpanaszaid vannak, remélem az orvosod talál rá valami hatásos gyógyírt! Szóval Enéh már csak egyszer akar aludni egy nap! Nem csoda, már igazi nagylány! :) És olyankor, mikor fentvan, jól eljátszik magában, tudod tőle csinálni a dolgodat? Ez a 2008. már nekem is egyre inkább furdalja az oldalamat! :roll: :)

Beuci: Örülök, hogy ismét bővül egy taggal a társaságunk! :D Edith jóvoltából már én is láttam rólad képeket, mint ahogyan a kis Dominikról is, akinek a születéséhez szívből gratulálok! Nőjön nagyra, legyen mindig boldog és egészséges! :D

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Mölli: Nem irígyellek benneteket, hogy még este 11-kor is munkával telik az időtök. Legalább a két ünnep között lesz egy kis lazítás?! Ákos jobban van? Mi okozhatta a lázát? Még szerencse, hogy visszakaptátok a dossziétokat. Vannak még rendes emberek....! :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok, Lányok!

Most csak azért ugrottam be, hogy elköszönjek tőletek. Nem végleges. Ígérem. De most nem tudok egy ideig írni. És a magyarázatát sem adhatom most. Nagyon remélem, hogy hamarosan jelentkezem.

MIndenesetre, szeretném, ha tudnátok, hogy szeretlek benneteket így "ismeretlenül" is, és nagyon sokszor ti éltettetek ez alatt a közel egy év alatt, amióta beléptem a fórumba.

Legyetek jók, vigyázzatok családjaitokra, manóitokra, mindenkinek sok egészséget kívánok.
Ezenkívül áldott, békés karácsonyt minden házba, és egy mindenben gazdag boldog új évet is mellé! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!!!

sedith nem értem ezt a hirtelen búcsúzkodást,de szívből remélem,hogy nincs baj.Ne hagyj magunkra minket....úgyhogy remélem ez a búcsúzkodáscsak ideiglenes.
Addig is puszillak benneteket.

Soká nem votam,mert Krisztián minden percemet igényi,így mikor aszik akkor én is alszom.A lakás szalad,a párom éhezik.
És még a bajt tetézi a petefészekgyulladásom is és még a jobb lábam is megrándúlt.Krisztián ölbeszokott...nem is tudom mikor,de megtörtént...

Karácsonyi menü:nálunk hosszú az étlap.
Káposzta leves,vajas-olivaolajas hal,szezámmagos szelet,majonézes krumplisaláta,Sült pulyka,Aszpiksaláta,bobályka.Ez mind mind 24.-ére de már elég szilveszterig.Plusz még 2-3süti.Az éven hólabdát,banános tortát és kávéssütit sütök.Remélem a fiacskám elnéző lesz velem és jó kisfiú lesz.

Sudi örülök,hogy már gyógyulgattok.Biztos nehéz napok után vagy.Kívánok mielőbbi felépülést.

Zsuzsi bodog hófordulót kívánok Alidának.

Rita gratula a nagyfiúnak az álláshoz.

Etterke gyönyörű kishercegnő Réka.A fürtjei és copfjai pedig angyaliak.

most megyek,mert megint elkezdtem görcsölni és eléggé szarul vagyok.
puszika

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!!!

Nagyon remélem, hogy még ma sikerül elindulnunk, most vagyunk a pakolás közepén...

Mindenkinek nagyon boldog, békés, meghitt, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánok!!!!

Hiányozni fogtok! Készítünk sok fotót és még ebben az évben újra jelentkezem! :wink: Vig?ázzatok magatokra és a Babókra!!

Puszi
zsuzsi 81

Edit, ez a búcsúzás nekem sem tetszik, van benne valami, olyan, ami bajt sejtet. Remélem nem erről van szó, csak nyertetek valami klassz utazást, , és azonnal menni kell, vagy ilyesmi.
Remélem minden oké.

Emőke, gyógyulj meg, majd küldj egy kis hólabdát, mert az a kedvencem. (Fénypostán.)

Zsuzsi, nektek is Boldog Ünnepeket kívánunk, remélem nagyon jó sikerülk majd! Vigyázzatok magatokra, meg Alidára!Jó utat!!!

Tényleg, Eszter, ti is utaztok már haza holnapután!Gondolom készülődsz már. Ha addig nem írnánk már, akkor nektek is jó utat, és Boldog Ünnepeket!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Edith, nekem is rossz erzeseim vannak hogy igy hirtelen elkoszonsz. Remelem ez csak atmeneti dolog es hamar visszajosz kozenk hisz mi is szeretunk es nagyon fogsz am hianyozni :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzsi: Nektek jo utat es jo kikapcsolodast, egyben Kellemes Karacsnyi unnepeket. Te is fogsz am hianyozni es varjuk nagyon a kepeket.

Etterke: Nektek is jo utat es kellemes Karacsonyi unnepeket kivanunk Remeljuk te azert tudsz neha jelentkezi es hirt adni magatokrol. A tanc nem is rossz otlet, en pont mielott teherbe estem akartam a ferjem elvinni ballroom dance-re :lol: :lol: :D :D es mire igent mondott hat mar a Petike is igent mondott :) :D . Na de meg nem adom fel sot a Petit is szeretnem erre az iranyba terelni de majd meglatjuk mi lesz. Szerintem sose keso megtanulni, de az is igaz hogy ebben a korban mar em tudjuk versenyszeruen uzni. :roll: :wink: :wink: :wink:

Rita: en is elfelejtettem gratulalni Tominak a felallashoz. En is a napokban gondoltam arra a pizzazos tortenetre es Tomi jott is, de ugy emlekszem meg rajtad kivul mas is pizzaval kezdte :wink: :wink:

Na ma voltunk vervetelen. Eloszor az elso laborba megneztek es kozoltek hogy nem talaljak a venajat es nekik csak nagy tujuk van igy nem is valalkoztak a probalkozassal. Szerencsere nem szurtak meg . Ekkor beugrottunk a dokihoz hogy hatha o megcsinalja, de ok kozoltek a biztosito nem fizeti igy nem tudjak megcsinalni, de ajanlottak egy masik labort :? :? :? (Hat igen, ez amerika :shock: :shock: :shock: :shock: ) Na elmentunk a masik laborba ahol tenyleg nagyon ugyesen megszurtak Petiket es a vere maris jott. Hat akkora megkonnyebules volt, igaz o egesz vegig sirt nekem meg a konnyeim potyogta. na de tulvagyunk rajta.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

CsKati: Akkor nem okoz hasmarsot az alma es a tapi :D :D Ma vettem zabkasa tejpepet majd valamikor azt is kiprobaljuk hatha nagyobb sikerrel jarunk.

Tegnap este en is alakitottam. Tudjatok Petike elmegy alukalni 6 orakor es kb 10 korul felkoltom hogy egyen majd ujra alszik reggel 5-6ig utana kaja es meg 8-ig alvas. Szoval mindig sajnalom felkolteni este igy a 6 oras kajalasaba tettem egy kis tejpepet gondolvan kibirja reggelig, hat hajnali 1 orakor mar szolt is az ebreszto :shock: :shock: :shock: Na megetettem erre 5 orakor mar fent volt ujra es olyan elemeben volt, ugy dumalt hogy az egesz hazat felebresztette. Meg szerencsere az apja mar fent volt es o megetette. Hat matol megyunk vissza a regi kerekvagasba, este ebresztes es kaja
:roll: :roll:

Sudi: orulok hogy meggyogyultatok es Geryt nem viselte meg annyira.

Beuci: Udv koztunk. Remelem ram meg emlekszel :lol: :lol: :oops: :oops:

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!!

Zsuzsi nektek jó utat, bár ezt már akkor lehet nem olvasod, és persze Kellemes ünnepeket! :lol: :lol: :lol: Irigyellek kissé!!!! :cry: :lol: :lol:

Beuci, üdv itt! És persze nagyon nagyon gratulálok a kis babócádhoz!!! Majd várjuk itt is a képeket ha lesz kis időd!! :-)) :lol: :lol:

Etterke nektek is jó utazást és érrezétek jól magatokat Mo-on, és nektek is Kellemes Ünnepeket!!!! :lol: :lol:

Most megyek és megnézem Rékus képeit is!
Puszi

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Hát ez a kis Rkus! Annyira gyönyörű kiscsaj! Biztos tele lesz udvarlókkal! Nagyon jók a képek! És milyen jó a habtapitok!! Ilyne kéne nekünk is, azt nem szedegetné úgy szét Gery mint ami nekünk van....... :? :?

Emőke neked jobbulást!!! Nem jó a petefészek gyuszi, vigyázz magadra!!!!

Andrea! Miért nem tolod kicsit későbbre a lefekvést, és akkor talán hamarabb rászokna Petike a végigalvásra. Hmm??? Én mondjuk sosem keltettem Geryt enni. Mindig rábíztam, ha éhes felkel és kér. Nem kioktatni akarlak remélem nem értesz félre!!!! :shock: :lol: :lol: Nálunk eleinte 9 körül kezdtük az esti fürit, evést és aztán az alvást, de ilyen idős korában már végig aludt Gery szerencsére. Ma már 8 körül állunk neki az esti dolgoknak és 9-kor már alszik Gery, reggel 7-9-ig. Ez változó, hogy mikor kel. És persze nappal már elég régóta egy alvás van, ebéd után olyan 1-2 óra max.

Edit, remélem nincs nagy gond, és hamarosan újra tudsz jelentkezni! :shock: :D :D

Na mentem!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Edith: Írtam e-mailt! :(

Zsuzsi: Nagyon boldog Karácsonyt, jó utat és kellemes időtöltést kívánok nektek! Aztán persze várjuk a beszámolót és a képeket! :D

Emőke: Jobbulást neked! Nekem ugyan sohasem volt petfészek-gyulladásom, de el tudom képzelni, hogy milyen fájdalmas lehet. Nekem meg ma reggel a jobb oldali vesém görcsölgetett, szerencsére csak alig érezhetően. Azt hiszem jobban oda kell figyelnem, hogy mennyi folyadékot iszom 1-1 nap! Nem szeretnék vesekövet! :roll: Mi az a bobályka? Sohasem hallottam a nevét.

Andrea: Hogy őszinte legyek, Jocinak még sohasem volt gond a székletével, sem székrekedése, sem hasmenése nem volt. :) Sajnálom, hogy nem "jött be" a terved és Petike mégis ébresztőt fújt az éjszaka közepén. Pontosan nem tudom megmondani, hogy mióta, de már nagyon régen volt, amikortól Joci vacsizik este 7-8 között és reggel 6-7-ig alszik, mint a bunda. Sudihoz hasonlóan nekem is az a véleményem, hogy érdemes lenne megpróbálni eltolni egy kicsit az esti fürdetést, stb. Hátha akkor bírná reggelig! :roll: :) Örülök, hogy a vérvétel aránylag simán zajlott! :D Eredmény mikorra várható?

Etterke: Nektek is nagyon jó utat, vigyázzatok magatokra! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Beuci, Üdvözlet!

Hát Edith búcsúzkodása nagyon nem tetszik nekem sem, kissé aggaszt.... Ha valaki tud valami bővebb infót közölje, mert eddig olyan szorgosan írt, hogy az embernek rossz érzése támad, mi történt.

Sajnos Ákos tegnap délután megint lázas lett, most szerencsére épp nincs láza. Ma jön a dokinéni megnézni őt. Emeleltt hasmenése van és folyika nyála. Fogzásra gyanakszom, de nem tudom attól lehet-e magas láza? Majd kiderül....

CS-né Kati: Köszi az aggódást sok meló azért van, mert december lévén mindenki az első két három-hétben akarja az egész havi mennyiségeket "ledolgozni". Emellett gyerek betegsége, stb miatt elég feszült vagyok. Ünnepekkor és közte természetesen senki nem dolgozik, így mi is LAZÍTUNKI!

Most mennem kell, még benézek, ha lesz időm.

Puszi

Kép
mölli

Sziasztok!

Mi csak jövő pénteken, december 22-én utazunk, addig még jövök, de köszönöm az előzetes jókívánságokat!

Edit búcsúzása engem is meglepett és nem értem. Remélem mielőbb jóra fordulnak a dolgok és ismét tud jönni közénk!

Kati: Táncolni egyedül járok, mert a férjem Rékára vigyázz. Már korábban is akartam táncolni, de most elszántam magam és itt autentukus környezetben tudom megtanulni a latin táncokat. Megígérte a férjem, ha hazamegyünk akkor ő is eljön velem táncolni, a salsa neki is tetszik. :lol:

Tegnap voltunk babaúszáson, de Réka most valahogy nem élvezte, nem volt kedve a foglalkozáshoz, nyügi volt :cry: De előtte és utána jó kedve volt, sokat játszott a kis barátjával, simogatta, néha picit durván érintette meg, de majd lassan ezt is megtanulja. Pár napja csinálja, hogy ha kérek valami játékot akkor a kezembe adja és elveszi tőlem, ha nyújtom neki.

Emőke: Jobbulást kívánok neked! Mitől lehet petefészekgyulladásod? Hogy tetszik Morzsikának a járóka?

Andrea: Sajnálom, hogy mindig fel kell ébreszteni Petikét este enni. Nekem is az a véleményem, hogy picit alakítani kellene a napirendjén, hogy erre ne legyen szükség és végigaludja az éjszakát, de ez sem garancia, mert vannak babák akik nem alszanak végig. Ehhez idő kell! Most kezdted a hozzátáplálást is és az is picit felborította nálunk a korábbi rendet. Talán először próbáld az esti evést és fürcsit elcsúztatni és ha már átalussza az éjszakát, akkor újra megpróbálni a kanalazást. Réka sem fogadta el először a kanalat és a tejpépet, de néhány hét múlva nem volt gond. A tápszerrel keverendő tejpép azért jobb, mert ismert íze van. A zab gluténmentes???? :roll: Ha szeretnéd szívesen leírom majd részletesen, hogy én hogyan csináltam. Segíteni szeretnék csupán, sajnos én sem csinálok mindent jól és nekem is tanácsra lenne szükségem, mert Réka nem szereti a főztöm illetve csak úgy hajlandó enni, hogy közben valami játék kell a kezébe.

Lassan ébredezik Rékus!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Edith távozása engem is meglepett!
Remélem nincs semmi komoly baj!

Én most olyan pipa vagyok, hogy nem látok az idegtől. Bocsi hogy rátok zúdítom, de muszáj vagyok kiírni magamból!
Sanya az előbb írt mailt. Amiben az állt, hogy jövő hét szerda, csüt, pénteken délután be kell mennie dolgozni, mert a kollegája kórházban lesz. Hát a jó *** *** *** nézze hülyének! Karácsony előtt? Persze! Megint nem akar dolgozni az ünnepek előtt! Ezt már 2x eljátszotta!
Múltkor tüdőgyulladása volt, de azért el tudott menni egy lagziba, utána meg be kellett állítani a cukrát! Hát hogyne!
Mondta anya, hogy mikor ő kórházban dolgozott, mindig az volt, hogy az ünnepek előtt akit csak lehetett kiraktak, nemhogy befektették!
Megírtam Sanyának hogy NEM fogom elengedni dolgozni! Ha kell, megyünk a körzetihez, tuti felveszi betegállományba, amúgy is köhécsel. Mivel ígyse-úgyse kapnak év végén semmit, olyan mindegy hogy ezt a 3 napot szabin, vagy táppénzen tölti!

Arról meg ne is beszéljünk, hogy pénteken akartunk leutazni anyóshoz, és jövő hétre terveztük a bevásárlást is.
Így maradna a hétfő, mert kedden Sanyának Balaton-f?-ra (nem tudom pontosan hova) kell utaznia.

Szóval totál ideg vagyok!
Alig várom hogy hazaérjen! Megmondom hogy mostmár komolyan feküdjön rá az új munkahely keresésére, mert ez így nem állapot! Mindig ő szív!

Bocsi még egyszer hogy így rátok zúdítottam a bajom, de mostmár hogy kiírtam magamból, kicsit jobb! Picit lenyugodtam.
Megyek is!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Koszi a tanacsokat az esti lefekvessel kapcsolatban. Az az igazsag hogy en ezt mar mind kiprobaltam de nem jott be, ugyanis annyira almos hogy mar nem bir fentmaradni. Ha meg valahogy fentartom akkor utanna mar nem bir elaludni, orakig sirdogal szoval azt nem akarom. Igy este 10 korul felkoltom (igaz mar o is kezd mostanaban ebredezni) kajal es alszik tovabb reggel 5-6 (neha 7-ig is) Utana eszik es megy vissza alukalni kb 8-ig. Akkor fent van 9 - fel 10-ig es mar megint elnyomja az alom. Ezutan delbe alszik kb fel orat es du-n 3-4 kozott 1 - 1 1/2 orat. Szoval az alvassal nincs gond, en csak azt akartam hogy hatha a kaja laktatobb a tejpeppel es nem kell fel este 10kor :roll: :roll:

Etterke: A zab osszetevojen nem irja hogy tartalmaz glutent, de megprobalok utannanezni.

Persze hogy fogadok mindenfele tanacsot, sot orulok is ha segittek nekem, nem veszem rosszneven ha barmiben tanacsot adtok hisz meg nekem is annyit kell tanulnom gyerek ugyben :lol: :lol: :lol:

Ma kepzeljetk kisfiam 8-ig alukalt :roll: :roll: es mar megint az alommanok latogatjak :lol: Azaz 6 ora korul felkoltott es amig kimentem hogy a tejecskejet megcsinaljam addigra visszaaludt. Hat vartam, aztan visszafekudtem gondolvan hogy 10 perc mulva ugy is fent lesz. Tevedtem :!: :!:

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sancsi: Sajnalom hogy igy jartatok. Hat igen minidg a rendes, jolelku, lelkiismeretes emberek huzzak az igat. :x :x Az itteni ceg ahol dolgoztam azt csinalta, ha valaki unnepek elotti napra beteget jelentett nem fizettek :lol: :lol: , persze ha valami komoly baj volt az mas, de nalunk is kezdtek az emberek betegeskedni unnepek elott

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Etterke, utana neztem a zabnak, hat van benne gluten!! :shock: :shock: :shock: Jaj de jo hogy figyelmeztettel, igy majd elrakom meg 4 honapra. Koszonom, koszonom :D :D :D Meg nem bontottam ki, de szerintem a tudatalatti dolgozhatott mert meg este is ujra olvasgattam az osszetevoket kifejezetten a glutent kerestem :cry: :cry: :cry:

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Szia Andrea!

Örülük, hogy jó néven veszed a segítségünket, picit féltem hátha megbántottalak, nehezen tudom néha kifejezni magam. Én már egy-két szituációban rájöttem, hogy nem kell görcsölni és erőltetni a dolgokat, minden a maga idejében szépen kialakul. Remélem Petike is hamarosan változik az esti alvás terén és nem szükséges semmi direkt változtatás sem!
A zabról nem tudtam, hogy tartalmaz glutént, csupán érdeklődtem, jó hogy te is többször megnézel valamit!

Sancsi: Hát nincs elég bajod neked, még ez is hozzá jön! Abszulute megértelek!!!!! Csak az a baj, hogy aztán mindig mi szívunk, hiába háborgunk! Mindenesetre ha tényleg ilyen rossz a helyzet, akkor érdemes nyitott szemmel járni és váltani. Milyen területen dolgozik?

Mindenki dícséri Réka haját és irigykedik! Eddig nem volt gond vele, de most felfedezte a hajgumit, csatot a hajában és mindig kiszedi. A gond csak ezzel az, hogy bekapja és félek, hogy lenyeli vagy valami...Hiába mondom, hogy NEM SZABAD, nem akarja hallani, pedig más szituációban, ha mondom, hogy NEM, akkor megérti (pl kábeleket rángatni). Aztán jött a hajpántos ötlet (lsd képek) de azt is kiszedi, és a szemébe lóg a haja, olyan mint egy puli kutya. Remélem hamarosan le fog erről szokni, de ha nem akkor frufrut fogok neki vágatni. :roll:

Rita: Tomi mit szólt a szép, új szobához?

Eszter, Kati28, Kriszta jól vagytok? Mindenki készülődik a karira....

Kép
Kép
etterke

Zsuzsi: Előbb elfelejtettem jó utat és kellemes ünnepeket kívánni!

Jó fej ez a dokinéni! Ígérte, hogy 5 után jön, még mindig nincs itt....

Kép
mölli

Szia Mölli!

Volt a dokinő? Mit mondott? Ákos hogy van?

Kép
Kép
etterke

Köszi az érdeklődést, végül ideért dokinéni. Ákos torka piros, szeme be van gyulladva, ezt állapította meg a dokinéni, felírt gyógyszerket, stb. Azt mondta nem vészes. De mégis jobb, h látta doki és megfelelő gyógyszereket kap. Anyám ma tök rendes volt, otthagyta melóját és bejött, hogy gyereket lefoglalja és tudjunk dolgozni.

Kép
mölli

Sziasztok!

Úgy tűnik valamelyest javult az állapot! Sanya kolleganője bavállata a csüt-pénteket. Tök rendes. Mondta hogy tavaly ugyanezt játszotta el a srác.
Sőt! Mesélte Sanya, hogy volt olyan év, hogy szinte végig betegállományban volt. Az a legdurvább hogy ezt hagyják! Mondjuk mit várunk egy olyan helyen, ahol az egyik főnöknek talán még érettségije sincs, és az ő pereputtyával van tele a raktár.

Andrea!
Itt bónuszt vonnak, ha táppénzre megy valaki, de azt minden hónapban kapnak.
Most beiratta magát szabira, szóval úgy lesz kórházban, ahogy én, de kívánom neki, hogy az egész karácsonyt, sőőőőőt! még a jövő évet is ott töltse.

Etterke!
Raktározással foglalkozik a cég, Sanya ott logisztikusként dolgozik, úgyhogy ha valaki hall valami melólehetőséget, szívesen vesszük!
Réka nagyon édes. Én vágom Enéh frufruját. Így is tök nehéz rendben tartani a kis rakoncátlan tincseit, szerintem nem is hagyná hogy összefogjam.
Majd ha nagyobb lesz elől is megnövesztheti.
Tényleg! Akartam is már kérdezni, csak mindig elfelejtem! Rékának nem kócolódik össze hátul? Enéhnek még mindig. Reméltem hogyha hoszabb lesz, akkor majd nem fog, de így is.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Kati, mindig elfelejtem, a múltkor kérdezted: Kb két hete beküldtem a kódokat, de nemigen hiszem, hogy megjön már Karácsonyig. Na nem baj, akkor megjön utána.

Eszter, én úgy emlékeztem, hogy 15-én jöttök, de most hogy belegondolok, Zsuzsi az, aki 15-én megy -asszem.

Tominak tetszett a szoba, először, mikor leraktam a szőnyeget, kiprorszívóztam, aztán leültettem egy játékkal, nagyban vizsgálódott, csak ott ült, és nézegette, hogy mi van. :D

Sancsi, rákérdeztem, és kiderült, hogy nem töltik be a csaj helyét, sőt elment mégvalaki, és az övét sem. :( Ez érdekes mondjuk. Mindkettőjüknek elég fontos munkája volt. Annyira nem értem, mi lesz. Bocs a hülyítésért. :oops:

Ákosnak jobbulást kívánok!

Petikének remélem minden rendben lesz az eredményével!

jó éjt

Rita & Tomi
Kép
ritike

CsKati: Az eredmenyt kb 6 het mulva tudjuk meg, de nem izgulok mert mar volt egy s akkor minden jo volt.

Megvolt az almale proba :) :) Tobb ment kifele mint befele :P :P Olyan jol tudja mar hogyha a kisnyelvet kiteszi akkor semmi be nem megy, igy csinalja ezt a cumisuveggel is amikor mar tobbet nem akar enni :lol: :lol: Hat nem tunemenyesek, 4 honaposan mar ilyenekre rajonnek :lol: :lol: :lol: Szerintem meg a kanal is idegen neki, na de majd belejon, majd holnap is kap egy par kanalkaval. :)

Nalunk tegnap meg ma nagy buli volt. Kaptunk valami mulatos zenet es azzal zenelunk, kisfiam meg ugy ropja ra hogy csak. Aztan enekelunk a ferjemmel es o is beszal a korusba, neha meg tul is akar minket harsogni. Azt nezem mindig hogy mikor reked be de birja am :wink: :wink: Na meg amikor ciganyzene van akkor aztan megjobban beindul. :lol: :lol: :lol: Hat lehet hogy megiscsak tancosok vagy zeneszek leszunk??? :shock: :shock: :D

Molli: Jobbulast Akoskanak. Remeljuk hamar atveszeli es rendbejon az unnekepre. Nagyon rendes anyukadtol hogy elmegy segiteni.

Etterke: Tenyleg figyelj oda Rekusra nehogy befalja a gumit vagy a csattot. Sajnos semmi otletem hogy mit tudnal csinalni, de lehet hogy a fufruvagas a legjobb. Vagy ha ponifarokba kotod akkor is kiszedi?

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Sancsi: Jó fej a a kolléganő, hogy vállalta a munkát, de sajnos megint a rendes emberek szívtak. Nincs mód erőteljesen fellépni a pasi ellen? Bocsi a kitérő témáért!
Réka haja csak néha gubbancolódik össze hátul, mert már többet van hason és sokat alszik hason is. Korábban neki is sokszor összecsomósodott.
Nemsokára Enéh 1 éves!!!!
És Robin is! Zsani visszament dolgozni?

Andrea: Még nem olyan hosszú Réka haja, hogy pónihajat csináljak neki, csak elől szoktam feltűzni, hogy lásson.

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Rita!
Semmi gond! Az én helyemet se töltötték be, úgyhogy ezen nem vagyok meglepődve.
Én tegnap kaptam meg az egyenlegközlő levelet. Legalább ezek a kódjaim beértek.

Etterke!
Tudják ők, ism, de ez van. Sanya kolleganője utálja a csákót, megbeszélték hogy ahol tudják, megszivatják.

Andrea!
Édes lehetett Peti, ahogy "bulizott" veletek!

Az én lányom hajnal 2-4-ig bulizott! Az már nem volt olyan édes!
Általában heti 1x eljátsza. :?

Nah! Megyek, mert Enéh szétszedte a lakást! :?

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Joci tegnap rá nem jellemző módon nyűgös volt, talán még többet is aludt napközben a megszokottnál és mintha egy kicsit duzzadtabb lenne alul az ínye! Lehet, hogy napokon belül kibújik az első metszőfogacska!? :roll: Ma már jobb a kedve, de még mindig nem az igazi.

Sancsi: Engem is felháborítana, amit a párod kollégája művel! Jó lenne, ha meg tudnának szabadulni tőle valahogy! :twisted: :oops: :lol:

Andrea: Ne aggódj, Jociánal is beletelt egy pici időbe mire megtanult kanállal enni. Meg aztán eleinte minden új íztől "meglepődnek"! :lol: Joci is szó szerint beleborzongott az első kanál almalébe, nem sokkal utána pedig már a kedvence lett. :roll: El is hiszem, hogy Petike élvezi a táncos-éneklős bulikat! Mi is sokat énekelünk Jocinak - a férjem nem, mert nincs jó énekhangja és ezért szégyelli, pedig már többször mondtam neki, hogy Jocit az nem zavarja ( :wink: ) - én is, anyukám és a húgom is és mindig fülig érő szájjal hallgatja. Ha egyedül táncolok vele, azt általában közönnyel az arcán "tűri", de ha valaki még beszáll mellénk a felnőttek közül, akkor aztán még hangosan is nevet! :lol: Remélem Petike vérvételének eredménye hasonlóan jó lesz, mint a korábbi! :)

Rita: Sajnálom, hogy valószínűleg Karácsonyra nem érkezik meg Tomi játéka, de sebaj, biztosan kap azonkívül ezerfélét, úgyhogy ajándékokban így sem lesz hiány! A lényeg, hogy küldjék! :)

Mölli: Jobbulást Ákoskádnak! Nagyon jó, hogy számíthatsz az anyukádra! Szerencsére én is az enyémre! :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szia Mindenki!!!!!

Ma voltunk a dokinál, hát jól sejtettem. Gery 7880gr , 74cm. Legutóbb pedig 7860gr és 72 cm volt. Hát minden esetre annak örülök, hogy legalább nem fogyott a lelkem! :roll: :roll: :lol:
Felírta a doki az agyhártya elleni oltást is, majd januárban kiváltom és ha legközelebb megyünk, akkor be is adják Gerynek. Kíváncsi vagyok menyibe fog kerülni!!!!!! :shock: :shock: :?
Most találkoztam egy csajszival, aki a bárányhimlő ellenit vette meg és adatta be a gyereknek, az 7000.- volt. Hát nem olcsó, de nem is értem, hogy ez miért nem autómatikus, miért nem támogatja az állam??? :? :?
Ja és hátul is be van Gery ínye duzzadva, úgyhogy örülhetek, jönnek majd az újabb fogacskák. Még 12 van hátra a 20 tejfogig...........

Ákosnak jobbulást!!

Petike meg biztos hamar hozzászokik majd a kanálhoz! :-))

Na most mentem!!!

Puszi

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Sudi, én pont ma váltottam ki az oltást, 2583 Ft volt pontosan.
Írj majd!!!

Eszter, Zsaninak válaszoltam, de azóta nem írt, úgyhogy többet nem tudok.
Leírod nekem a szalonnás gombás... krumplit, hogyan csináljátok?

Nekem is volt egy ilyen kolleganőm. Állandóan szívatott. Mikor tudta, hogy szabira mennék, hirtelen "beteg" lett. Mivel csak ketten voltunk + a főnök, így menni kellett valakinek... Mindig eljáztszotta a hattyú halálát, aztán hagyták neki, hogy csinálja, mert már régóta ott dolgozott, és ez mindenre feljogosította.
Szerencsére már nyugdíjba ment.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Rita, köszi a figyelmeztetést. Íme a recept: Császárszlonnát 1x1 cm-es kockákra vágni és serpenyőben megpíritani. Ha nagyon húsos, akkor kis olajat lehet alá tenni. Utána a szalonnához hozzátenni nagy kockára vágott vöröshagymát vagy egész gyöngyhagymát, picit tovább pirítani, hozzáadni a kockára vágott gombát, elfőzni a gombalevét és borssal, zöldpetrezselyemmel fűszerezni. Ha kész, akkor összekeverni kockára vágott sült krumplival. Mi ezt esszünk vasárnap malacsülthöz.

Később jelentkezem.

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!
Megint benézek.
Hú Etterke amit írtál nagyon jól hangzik!! Lehet kipróbálom mjad, csak gomba nélkül, azt nem nagyon szeretjük.

Rita írok majd! :lol: :lol:

Képzeljétek András itthon lesz a két ünnep közt és utána is. Edig mindig melózott, de idén maradt szabija.!!2!! hétig!! 23-tól 7-ig!!!! Annyira örülök neki, még ennyit talán nem is voltunk sosem együtt az ünnepek alatt. Tervezzük a rokonok látogatását is, meg persze a pihenést! Ráfér a páromra is!! Úgy örülök!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyünk fodrászhoz, már eléggé elvadult a párom búrája....... :roll: :roll: :lol: :lol:

ELTÜNTEK JELENTKEZZETEK!!!!!
Eszter, Kati28, Emőke, Beuci.................. bocsi akit kihagytam! :oops: :oops:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

sziasztok!

Etterke!
Én ezt a receptet parasztos burgonyának ismerem, de abba nincs gomba. Részemről nem is baj, mert én se szeretem.

Én most mézeskalács receptet kaptam. Ki kéne próbálni. :shock:

Sudi-Gery!
Előre is boldog hófordulót!!!!
Végre nem felejtettem el!!!! :P :P :P

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége. Nálunk tegnap járt a Jézuska, mert pénteken utazunk haza Magyarországra és szerettünk volna egy kis családi karácsonyi ünnepet is. Nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat, én persze picit könnyeztem is örömömben. A karácsonyfa nem igazán érdekelte Rékát, de a csillagszórót tátott szájjal nézte :o Kapott egy kisvonatot és egész este azzal játszott :D Én is telefont kaptam, Sancsi!

Néhány napja Réka arcán valami piros foltok jelentek meg és először valami allergiára gondoltam, de semmi újat nem kapott. Már 2 hete eszi a gluténes tejpépet, és nem gondolnám, hogy ilyen későn vált ki reakciót, de most gluténmenteset adtam neki, hátha kizárhatjuk a gluténérzékenységet. Picit száraz is volt ott a bőre és neogranormonnal kentem be és most már alig piros, inkább valami ekcéma féle lehetett. Persze mindent felszed a földről és a szájába vesz, de igyekszem figyelni ezekre, talán ez is okozhatja a kiütéseket. Aztán a cumira is gondoltam, talán egyszer Edit írta, hogy Krisztának volt hasonló és a Bepanthen segített. Hát itt az nem kapható sajnos! Lehet, hogy a fogzás miatt megváltozik a nyál összetétele és a nyál miatt, illetve a cumi alatti nyál miatt lesz kipirosodás???? Szerencsére most már enyhült, így nem viszem orvoshoz. Mit gondoltok?

Réka egyre többször térdel fel, ha valahol meg tud kapaszkodni és tegnap is felállt egyszer!!!!!!Még nagyon is gyetlen állás volt!

Kép
Kép
etterke

Ügyetlen állás volt! Bocsi! :oops:

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Sajnos Jocinál továbbra sincs nyoma fogacskának, viszont ugyanolyan nyűgös, mint pár nappal ezelőtt. Remélem már nem tart sokáig! :roll:

Etterke: Jocinak a bal arcán, közvetlenül a füle mellett van egy olyan durvább felületű foltocska, ami hol kipirosodik, hol egészen elhalványul, de már születése óta ott van. Kenegettem én már mindenfélével, gyerekorvos által felírt krémekkel, de egyik sem mulasztotta el. Legutóbb, mikor itt járt a védőnő, azt tanácsolta, hogy a Sudocrem-mel próbálkozzak, úgyhogy most esténként azzal kenegetem, mintha egy picit már javult volna.....! :roll: Neogranormon kenőcsünk van itthon, de eddig még nem használtam, végső esetben én is kipróbálom. Tanácsot nem igazán tudok adni Réka foltjaival kapcsolatban, mert Jocinak az előbb említetten kívül nem volt másmilyen.
El is hiszem, hogy nagyon jó érzés volt végre hármasban karácsonyozni! :D
A recepted nagyon ínycsiklandó, ki fogom próbálni! :)

Sudi: Utólag is boldog hófordulót Gerynek! :D

Képzeljétek, majdnem el is felejtettem mondani, hogy valamikor hajnalban felébredtem és csak forgolódtam az ágyban, amikor egyszer csak hallom, hogy Joci szörcsögve veszi a levegőt, mintha nem lenne tiszta az orra. Elkezdtem figyelni, de abbahagyta és reggel óta semmi baja! Pedig már megijedtem, hogy megfázott, pedig úgy vigyázok rá! :? :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Etterke!

Enéhnek a bokáján szokott lenni ilyen ekcéma szerű folt. Pici (2 Ft-os nagyságú), és száraz.
Védőnéniazt mondta, attól van, hogy átmenetileg legyengült az immunrendszere, ami lehet a fogzástól is, de akár egy kis megfázástól is. Ilyenkor célszerű visszatérni a gyógyszertári fürdetőre.

Nem tudom, a ti foltjaitok ilyenek-e, de próbáld ki, hogy pár napig csak a gyógyszertári fürdetővel fürdeted Rékát. Veszetinivalód nincs.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Szia Sancsi!

Köszi a választ. Én még mindig gyógyszertári fürdetőt használok Rékus születése óta. Lehet tényleg a fogzással van összefüggésben! :roll:
Sancsi: egyszer írtad, hogy fürcsi után Geryt bekened valami testápolófélével :roll: Mit használsz? Réka lábán a bőre néha száraz és amit vettem baba testápolót az nem igazán jó.

Többiek elvesztek a karácsonyi készülődésben?

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!Kinek küldjek képeket aki tovább küldené a többieknek mert edig az Editnek szoktam de most nemtudom mi lehet vele ezzel az elköszönéssel megrémitett egy kicsit remélem minden oké vele.Jo készülödést mindenkinek karácsonyra!

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

JOCI BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!

GERY TÉGED SEM FELEJTETTELEK EL....NEKED IS UTÓLAG BOLDOG HÓFORDULÓT

Velünk minden rendben...Krisztián napról napra ügyesebb,mégis van egy kis problémám...aki tud az segítsen:Krisztián kb 3napja elutasítja a kiskanalat...semmit nem akar megenni kiskanállal...segítség!!!!!!!!

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Etterke!

Sudi biztos nézne ha én kenegetném Geryt, de azért értjük miről van szó! :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Amúgy ha Enéh bőre nagyon száraz, szintén a gyógyszertári fürdetővel kenem. Sőt! Séta előtt is! nem is gondolnáaz ember, hogy mi mindenre jó.

Beuci!
Én szívesen továbbküldeném, csak nincs meg mindenki címe.
Amúgy ide is felteheted (igaz le kell kicsinyíteni), itt tuti látjuk!

Pusz,

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Emőke!

Beelőztél!
Esetleg fogak? Enéh olyankor nem nagyon akar enni. Még cumisüvegből sem.

Nah! Megyek, mert Enéh szétszedte a lakást!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sancsi probáltam ide feltenni de nem akarja engedni nemtudom miért ezért kérdeztem hogy kinek küldjem...

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Szia Sancsi!

Miért ne kenegethetnéd Geryt fürcsi után??? :lol: :lol: Egyébként a fürdetőkrémet simán úgy használod mint egy testápolót??? :roll:

Beuci: Küldd el nekem a képeket és továbbítom annak akinek meg van a címe! Ha valaki nem kapja meg majddbiztos reklamál! :lol:
Mesél picit magatokról! Hogy van a kis Dominik? :D

Kép
Kép
etterke

Emőke!

Hát nálunk még nem fordult elő ilyen! Réka ha nem akart enni adtam a másik kezébe is egy kanalt, hogy neki is legyen és elfoglalja magát! A fogzás miatt ő is rosszabbul eszik! Keveset és lassan! Közben játszik vagy rág valamit!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Huh!
Katasztrófális éjszakánk volt!
Csajszi este már fél 8-kor kidőlt. Utána ordítva ébredt 10-kor, és hisztizett éjfélig. Kapott enni, inni, ringatás, de semmi nem használt. Nagynehezen sikerült vissszaaltatni, de fél 4-kor megint ordítva kelt, és 3/4 6-ig szórakozott.
Bekentem a fogát dentinox-al, hátha az segít. Nem.
Átvittem a mi ágyunkba, az se segített, de ha levettem róla a hálózsákot és virgonckodhatott, akkor nem volt semmi baja.
Viszavittem a szobájába, megágyztam én is, és letettem. Persze hosszas "bírkózás" és hiszti után 3/4 6-kor elaludt. felébredtem 7-kor, kijöttem, félve hogy nemsokára felébred, mert nem vagyok ott.
Még most is alszik.

Mondtam Sanyának, ezt majd megkeserüli! :lol:
Első bulija majd a nyugdíjas klubba lesz, addig szobafogság! :lol: :lol: És ha megkérdezi miért, majd megmondom neki, hogy ezért! :lol:

Még jó, hogy nincs nagy alvásigényem, de azért ez nekem is sok volt, főleg hogy vasárnap is úgy kellette este lebírkózni.
Az én viszonylag jól alvó lányom teljesen elromlott. Mostanában inkább nem alszik, pedig tök fáradt, de azért sem.

Legújabb tudományai!
Elmond 1-1 szót, de nem igazán akarja ismételni, a másik meg ha megnevezzük valamelyikünket, akkor arra a személyre néz.
Jah! És már majdnem szalad! Nagyon gyorsan megy, a lakás már szinte nem is elég neki, viszont tapsolni továbbra sem hajlandó.
Jah! És pohárból is csak nagyritkán kegyeskedik inni. :?

Etterke!
Ha a foltjaira, és az arcára kenem, akkor igen.
Kicsit kinyomok belőle, és bekenem.

Beuci!
Le kell kicsinyíteni a képeket, és akkor fel lehet tölteni.

Jaj!
Sanya kb fél órája indult! Remélem nem lesz semmi baj (nem alszik el út közben), mert ugyebár ő se vitte túlzásba az alvást.
Persze egy adag papírt itthon hagyott, de végül is mindegy. Majd levisszük pénteken.
Lehetne már holnap este...

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!Remélem most sikerül feltennem a képeket az én büszkeségemröl.....Kép Kép

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Csilla volt egy éjszakátok de ne is ijesztegess én most kezdek örülni magunknak hogy 4 oránként kel fel és akkor is csak eszik aztán alszik.Eddigmeg 2 oránként kelt és akkor is csak egy ora kiabálás után volt hajlando elaludni.

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Nézzétek ám meg a 49. oldalon a képeinket....

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?