Sziasztok!
Mi csak jövő pénteken, december 22-én utazunk, addig még jövök, de köszönöm az előzetes jókívánságokat!
Edit búcsúzása engem is meglepett és nem értem. Remélem mielőbb jóra fordulnak a dolgok és ismét tud jönni közénk!
Kati: Táncolni egyedül járok, mert a férjem Rékára vigyázz. Már korábban is akartam táncolni, de most elszántam magam és itt autentukus környezetben tudom megtanulni a latin táncokat. Megígérte a férjem, ha hazamegyünk akkor ő is eljön velem táncolni, a salsa neki is tetszik.
Tegnap voltunk babaúszáson, de Réka most valahogy nem élvezte, nem volt kedve a foglalkozáshoz, nyügi volt
De előtte és utána jó kedve volt, sokat játszott a kis barátjával, simogatta, néha picit durván érintette meg, de majd lassan ezt is megtanulja. Pár napja csinálja, hogy ha kérek valami játékot akkor a kezembe adja és elveszi tőlem, ha nyújtom neki.
Emőke: Jobbulást kívánok neked! Mitől lehet petefészekgyulladásod? Hogy tetszik Morzsikának a járóka?
Andrea: Sajnálom, hogy mindig fel kell ébreszteni Petikét este enni. Nekem is az a véleményem, hogy picit alakítani kellene a napirendjén, hogy erre ne legyen szükség és végigaludja az éjszakát, de ez sem garancia, mert vannak babák akik nem alszanak végig. Ehhez idő kell! Most kezdted a hozzátáplálást is és az is picit felborította nálunk a korábbi rendet. Talán először próbáld az esti evést és fürcsit elcsúztatni és ha már átalussza az éjszakát, akkor újra megpróbálni a kanalazást. Réka sem fogadta el először a kanalat és a tejpépet, de néhány hét múlva nem volt gond. A tápszerrel keverendő tejpép azért jobb, mert ismert íze van. A zab gluténmentes????
Ha szeretnéd szívesen leírom majd részletesen, hogy én hogyan csináltam. Segíteni szeretnék csupán, sajnos én sem csinálok mindent jól és nekem is tanácsra lenne szükségem, mert Réka nem szereti a főztöm illetve csak úgy hajlandó enni, hogy közben valami játék kell a kezébe.
Lassan ébredezik Rékus!