Kedves Stellina Niki!
Most csak röviden...
Szóval a két kicsi pasi...
Azt hittem, sokkal nehezebb lesz...??!!
Az eleje könnyű, mert a baba szopik, alszik. (nekem zs sokkal nyugodtabb újszülött volt, min Zs, talán a hasfájás miatt...) , így a nagy annyira nem érzi a hiányodat, lesz átmenet...
Akkor még az altatást is össze tudod hozni. Aztán lesz egy időszak, amikor minden elcsúszik, mert a kicsi napirendje változik: kevesebbet alszik, ritkábban eszik, kezdődik a hozzátáplálás. Most megint könnyebb, mert sokat eljátszanak együtt. Persze azért néha oda kell nézni, nehogy bunyóba végzödjön, de összességében nem rossz.
Az biztos, h unatkozni nincs időm, de nem panaszkodom, mert lehetne sokkal rosszabb. A testvérféltékenység sem annyira vészes, csak egy egészséges mértékű. Zs nagyon segítőkész, imádja kiszs-t. Szóval hidd el, jó lesz. Biztos az elején néha lesznek nehezebb pillantatok, de inkább a közepe a rosszabb. Persze biztos ez is gyerek/tesvér függő..Most inkább azért húzos, mert zs elindult 10,5 hónaposan, rosszalkodik, mindent ki/le/fel...pakol. Ettől már elszoktam, tudom, h Zs tudja, mit szabad, és mit nem, nehéz újra kezdeni, h mit szabad, és mit nem...
Na még átnézek a másikba is,
Iza, üdv közöttünk, egyre jobban megy majd minden, meglátod!
Puszi minden pocakosnak!
Lehet, h
Nóra+Kata már babáznak??!!