Új privát üzeneted érkezett!

Szezsó, ez egy nagyon szép görbusz! Nekem nagyon esélyesnek tűnik, sőőőt.... :wink:
Vendég

Tisztára izmos lettem csajok! :lol:
Holnapra úgy fog fájni mindenem... :roll:

Enikő, ennyit a magyar eü-ről és nagyszerű kormányunkról! :x Basszus, hova teszed a csajokat egy egész délelőttre??? Én dolgozom sajna, nem tudom bevállalni, max délután... :cry:
Miért kell ilyen sokkal előre időpontot kérni??? :shock:

Amúgy amikor rábukkantam erre a rajzos cuccra, az jutott eszembe, hogy majd mindenki nézegeti a két ujja között a hvváladékot! :lol:
Úgy elképzeltem... 8)

Gaby, sok mindenben az én párom is ilyen fafej, mint a tiéd. Nekünk az fő probléma az, hogy munkamániás és soha nincs otthon. Hiába mondom neki, hogy egymagam nem fogok teherbe esni, ahhoz ő is kell ám! De ez protokoll, erre muszáj elmenni, most muszáj találkoznom ezzel meg azzal, szóval nehéz ez is. Most abban reménykedem, hogy holnap felmegy a hőm, mert ma még nincs tojásos, de vizesedik, hátha... És akkor szombaton, ha nem lesz otthon, túl leszek már a pé-n. :wink:

Kép
szilcsi

Köszi Athiz...Én már igazság szerint nem merek reménykedni...A múltkori görbém is tök jó volt, aztán vérfürdővel végződött... :lol:

Már majdnem 12 hetesek vagytok!!! Hogy elment az idő!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vérfürdő... Ez jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
így még szerintem senki nem hívta...

Kép
szilcsi

Szezso, micsoda drámai kifejezés! :lol: Azért remélem, senkit nem ölsz meg, ha mégsem lesz a ciklusod végén vérfürdő rendezve! :shock: :lol: :wink:

Na ja, az idő telik, de a hányinger nem múlik, viszont öregszem. :lol:
Vendég

Macspacs, Móni!
A progival való hirtelen leállással az a gond, hogy a szervezeted sem úgy csinálja, hogy ma termelek, holnap meg már nem. Ezért - követve a természetest működést jobb a fokozatos abbahagyás. 12. héten pedig a méhlepény is fokozatosan kezd el többet termelni, miközben leáll a sárgatest progitermelése.
Szóval ez így kevésbé megterhelő.

Kép
zölddisznó

Zöldi, így van, én ma kezdtem el az adagom csökkentését. Hú, ez most úgy hangzott, mintha kábszereznék. :lol:
Szóval ma már a 3 helyett csak kétszer szedem az Utrot, holnap megpróbálom, hogy már csak egyet teszek fel, aztán szép lassan ha nincs görcs, stb., akkor leállok vele. Ez elvileg pont szombatra lesz meg, amikor is a 12. hétbe lépek. Remélem, beválik a dolog, és nem lesz semmi bibi!
Vendég

Athiz: ha nem lesz vérfürdő, én nem ölök ám meg senkit, mert annyira el leszek foglalva a pozitív teszttel meg a boldogsággal, hogy nem is jutna rá időm... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hát remélem Szezso, hogy így lesz kb. egy hét múlva! Csak nehogy te is abba a hibába ess, mint sokan (pl. én is), hogy megvan a + teszt, és boldogság helyett halálra aggódod magadat! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Dobok egy görbét, és megyek káposztás tésztát csinálni! Vagyis már csak kavargatni kell.

Kép

Kép
kata05

Én pulykaszárnyat sütök.
Káposztás cvekedki! De rég ettem! Köszi az ötletet.

Kép
zölddisznó

Sziasztok tudtok nekem mondani olyan magyar oldalt ahonnan letölthetem a hőmérös grafikont fontos lenne :(

Szioka
tibu

szezso
jó hogy nem bagóztok, így ebből nincs vita :wink: aztán nem zokogni, nem csak luka terhes, hanem mindjárz szezso is, irgum burgum :wink: vérfürdő? :shock: szegény barátnőmnek tényleg az van, még régebben volt, hogy elindultunk a tescoba, mire odaértünk wc-re kellett menni, mert úgy tele volt a tampon, hogy majdnem kiesett :shock: :? nekem sose volt ilyen erős a menzim hálistennek

szilcsi
ezek a pasik már csak ilyenek. :? de hát mégiscsak szükség van rájuk :wink: elképzeltem ahogy egyedül öszehozod a babát, míg férjed a protokoll miat ki tudja merre jár :lol: vicces Kép

Ceniko
küdök fénypostával uzsit, meg bébicsőszt :wink: :lol:

Kép
gaby25

Tibu, nincs magyar oldal ahol hőmérös grafikon lenne! Viszont a másik hőmérőzös topikban( azt hiszem alattunk) minden le van írva, hogy az angol nyelvűt hogy kell használni!

Kép
kata05

Én hagymás rostélyost csináltam petrezselymes krumplival :)

Szezso: Azért tart olyan sokáig az UH, mert a klinikán kb 5 orvosnak van jogosultsága genetikai szűréseket csinálni (az egész megye összes kiamamája ide jár....!!!!!!! És általában egyszerre 1 ilyen doki van bent...na most egyszerre behívnak csomó kismamát, de brutál sokat...és ha közbe jön a dokinak egy privát betege, akkor ő angolosan távozik, vizsgálni, szülni mikor mi. Mi meg várjunk...... :shock: :evil:
Nekem a csúcsom 6 óra hossza volt Violával....... annyit vártam egyszer! :shock: :evil: De a büfé jól jár a sok állandóan éhes kismamával ilyenkor :lol:

Ilcsi: nem tudom sztem megbeszélem a bölcsivel, hogy ha nem érek vissza 11:30-ig, akkor altassák ott a kiscsajt :shock: hát csak belemennek.... meg akkor Bogi is ott alszik az oviban. Nem tudok mást csinálni....

Athiz: Hű télleg, nemtom miért hittem, hogy EU tagok vagyunk :lol: Igen és közbe mégse :lol: :shock: :evil: :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hja bagzás... enyim párom is erős donyáhos (ahogy Bogim mondja :lol: ), de ő annyira lusta, hogy ha szabadnapos nem megy le a kapu elé bagzani :lol: ( a lakásban és a lépcsőházban nem engedem) Szal van hogy 2 napig egy szálat se szív el, pedig munka közbe vagy 1,5-2 dobozzal is :? :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tibu!
Lökd a hőidet, megcsinálom Neked!

Kép
zölddisznó

Én nem főztem... :oops: anyós-pajtás csinált rakott kelt! :)

Mindjárt elviszik a gépet, mert beteg kicsit (igen lassú és gyakran lefagy), :twisted: ezért már csak holnap jelentkezem! REMÉLEM A VISSZAMÁSZOTT MAGAS HŐMMEL! Nem felejtettetek el, igaz? Tessék Rám gondolni, hogy igazatok lehessen, és beágyozódás legyen! KÖSZÖNÖM :!: :lol:

Szezso, enyém görbe is szép volt előző hónapban is, de most SZEBB!!!!!!! Érted? :wink: :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! Az képtelenség, hogy a géptelenség miatt ne tudjuk követni a visszamászott hődet! Tesség megmondani az elvivőknek, hogy gyorsan hozzák is vissza!

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Melóból tudok jelentkezni! 10-17 h között leszek holnap és holnapután! :lol:
Hétvégén meg..., ha addig visszahozzák! Remélem! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok

Csak bekoszonok, mert ma hosszu, rohangalos napom volt....

Remelem mindenki jol van!

Holnap majd jovok!

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Szezso! Izgis görbe! :lol:
Én is néztem a vészhelyzetet, de ez a rész valahogy kimaradt! :roll:

Kata! Ez miért csúnya, én nem látom annak!

Eliza! Remélem te is jól vagy! Ne tessék már annyit rohangálni! :lol:

Snufi! Melegséget kívánok neked! :lol: :lol:

Ceniko! Gyerkőcök?

Na apának felvetettem a cigi témát! :lol:
Első reakció! Okés, igyekezni fog, megpróbál keveset szívni! Megegyeztünk, hogy itthon nem cigizik, napközben munkahelyen lehet! Már el is kezdte az itthoni nem cigizést! Édi ahogy szenved! :lol:
De leszögezte, hogy szedi az E meg C vitamint, meg ez a cigizés is oké, de ő gyógybogyit biztos nem fog szedni soha!
Mire én közöltem, hogy nem is kértem tőle, hogy gyógybogyizzon! :lol: :lol:

Nagybevásároltunk! Meg van minden ajándék is! :lol:

A fehérfagyöngy teáról mit tudtok?

Kép
bettike
Eger

Zöldcoca
1 36
2 36,4
3 36,1
4 36,4
5 36,2
6 36,4
7 36,2
8 36,4
9 36,4
10 36,2
11 36,5
12 36,5
13 36,6
14 36,7
15 36,7
16 36,7
17 36,8
18 37
Remélem kiigazodsz rajta

Szioka
tibu

Betti!

Én vettem az előző ciklusban, de valamiért,amit olvastam róla nem mertem használni. Mivel már öreg vagyok és szenilis, ezért foggggalmam sincs róla, hogy miért. Ott áll bontatlanul a szekrényben.

Kép
zölddisznó

Tibu!
26-án kezdtél mikizni?
Kéne olyan is, hogy hány napos volt. Esetleg ovolációs fájdalom, méhnyaknyák állaga... (ezek nem feltétlenül kellenek)

Kép
zölddisznó

Egyszer már én is utána jártam, bár én még csak szenilis vagyok, én is elfelejtettem, hogy miért is nem kezdtem el már akkor inni!
Most gyorsan utána néztem a neten! Az első oldal után már biztos voltam, hogy nem kell ez nekem! Magas vérnyomásra van elsősorban! Na nekem eleve alacsony, tehát ezt már nem kell csökkenteni! A következő mondat úgy hangzik, hogy egyes indián törzsek vetélés elősegítésére alkalmazták! :shock:
Akkor néhány helyen miért is lehet azt olvasni, hogy javasolják arra, ha valaki babát akar! Rejtély! :roll:
Maradok a cickafark és palástfű teáknál!

Kép
bettike
Eger

Igen 26 án és a mensim 5 napos volt

Szioka
tibu

Mindjárt kész!

Kép
zölddisznó

áááá, nem engedi beírni az értékeket...

Kép
zölddisznó

Nem tudsz segíteni hogy én is megtudjam a gépemen csinálni a következő hónapban

Szioka
tibu

Dehogynem, csak most nem érek nagyon rá. Holnap este?

Kép
zölddisznó

Ok kb mikor :?: :lol:

Szioka
tibu

Nem tudom, de majd rádprivizek.

Kép
zölddisznó

Köszönöm :) Szia most én nekem is mennem kell.

Szioka
tibu

Bettike
ügyes vagy, te legalább tudtál hatni apára, és nem gyújt rá otthon.Uram ma is elszívott másfél doboz cigit :(
Megvettem a tapaszt, és reggel jól ráragasztom a hátára, és mondtam neki, hogy ne igen dohányozzon, mert akkor nikotintúladagolása lesz, és mikor munkából hazajövök rajta akarom látni. És ilyenkor még én érezhetem magam őrmesternek :? magától kéne ezt csinálnia, nem nekem kéne unszolnom.

Mondtam uramnak, hogycsinálok egy chlamydia tesztet, mert az is meddőséget és gyulladást okoz, és hát genny volt a mintájában. És hát azért töbet fáj a pocim a kelleténél. Párom nagyon "édi" volt, bejött hozzám a fürdőbe, és azt találta mondani, szerinte az a gond, hogy én újra elzáródtam :shock: Hát ezen betojok. Mondtam neki, jó lenne ha felfogná végre, hogy probléma van vele, erre ő, nem vele nincs, majd elmegy másik dokihoz is megnézetni, és meglátom. NA persze, örülnék neki ha javulna, de ilyen gyorsan azért nem hat a vitamin meg a gyógyszer. PASI :twisted: Kép

Kép
gaby25

Gaby! Tudom, hogy nehéz, de szerintem ne zaklasd egy jó pár napig, hagy eméssze a dolgokat! Tudod, hisz te is írtad, hogy PASI! :wink:

Szép álmokat mindenkinek! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
De hát hogy ne zaklassam? Nem akarom este szívni a füstjét, én már letettem a cigit :? Ha kinyitom az ablakot akkor meg hideg van, és én leszek a hibás hogy megfázik :twisted: Reggel a kávéhoz szoktam elszívni 1 szálat, max du. mégegyet, de most azt sem szívtam. Igaz én sosem voltam nagy dohányos.

Kép
gaby25

Koszonom a valaszokat!Akkor inkabb lemondok rola! :? :( Es a levego tisztito keszulekekrol esetleg tud valaki valamit?Bocsanat hogy ilyeneket kerdezek,de mar nem tudom hogy mit talaljak ki!

Szirom!
Jobban van mar Miksa?
Igen,sajnos az elso ev ilyen lesz ugy latszik!Mi is megyunk 3napot utana legalabb egy hetig itthon van! :(

Purc??????

Drukkolok nagyon mindenkinek!!!
Pussz!
ancsa81

Hahó!

Épp bioptronozom a fejem körbe-körbe, közben olvasgattam.

Szezso! Nagyon szép görbe! :wink: Az enyém hasonlít rá még mindig, remélem, a vége is jó lesz mindkettőnknek:)

Ugyanazt a Vészhelyzetet néztük? :lol: Bár nem láttam az egészet, de erre a mondatra én sem emlékszem :)

Gaby! Hát, naggyon pasiból van az urad, az biztos... Nem bántásként jegyzem meg, de nem volt szép tőle. Bár én is azt hiszem, hogy nehéz neki földolgozni a dolgokat, és talán azért jött ez ki belőle.
Neked pedig a kioktatás legapróbb szándéka nélkül írom (gondolkodtam, hogy kimondjam-e, mert igazából nincs hozzá közöm és tényleg megbántani sem szeretnélek), hogy muszáj az ilyen esetekre valami kulcsot találnod a pasihoz. Valahogy szót kell értened vele, és még most az elején kellene erre a megoldásra rábukkanni, mert ha most hagyod elkanászodni, akkor később már nagyon nehéz lesz elérni, amit szeretnél. Bocsi a belepofiért. Én se mindig találom a kulcsot az enyémhez, de azért előbb-utóbb valahogy meg tudom győzni. (Általában, nem mindig.) Néha csak utóbb sikerül, és néha tényleg az a leginkább célravezető, ha hagyjuk őket egy kicsit, ahogy Bettike írta. Tényleg mégeccer bocsi az észosztásért.

Ezt a fagyöngyteát nekem is mondta valaki, akinek természetgyógyász javasolta a babáért való küzdelemben. De nem tudok róla semmit.

No, megyek vissza cipősdobozt dekopácsolni (ajándék az oviban, mindenki visz be egyet megtöltve). Csak most nem nagyon van hozzá kedvem, mert épp visszaesőben vagyok (megint fáj a torkom és most már a fülem is, mindkettő, a büdös francba), de be kell fejezni, hogy megszáradjon.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

A film vegen mutattak a jovoheti elozetest,abban volt![/i]
ancsa81

Ancsa! Köszi a kérdést, Miksa talán egy kicsit jobban van, nálam szerintem mindenképp. Megy a Bioptron lámpa, a fülmelegítő sapi, az orrszívás rengetegszer, orrcsepp, Cebion, grapefruitmagolaj, már olyanok vagyunk, mint egy kórház. A doki szerint muszáj mindet nyomni, mert visszamehet ez a cucc a fülére. Ha lázas vagy a fülét fájlalja, akkor azonnal vinnem kell hozzá.

Nálatok mi a baj? Beteg Marci? Elkerülte a figyelmemet?
Miért keresed ezeket a gépeket? Porallergia ellen küzdötök? Vagy ajándéknak lesz? Valószínűleg figyelmetlen voltam, bocsi!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

En nem irtam! :oops: Nem vagy figyelmetlen!
Ma kezdtuk megint az ovit,itthon volt mult het kedd ota!Meg mindig kohog kicsit! :(
Marcinak is bevolt gyulladva a fule!Szegeny Miksa! :( Remelem hamar rendbe jon!
Ma megint ugy hallottam hogy orrbol beszel Mano! :( Hiaba fujatom ki vele,nem jon semmi!Lehet hogy nem fogjuk meguszni a mandula mutetet! :(
Azt olvastam hogy kiszurik ezek a keszulekek a bacilusokat is!Megelozes keppen gondoltam valamelyiket!

Mit kap Miksa a Jezuskatol?
ancsa81

Jo ejt mindenkinek!
ancsa81

Ancsa! A dokink esküszik a nagyon gyakori orrszívásra, szerinte a kicsik még nem tudják rendesen kifújni. És a kicsik orrürege kedvez ezeknek a dög baciknak. Úgy kell szívnunk, hogy az orrszívás végén az egyik orrlyukba fújod a Sterimart, és közben a másikat porszívózod, magyarul átmosod. Aztán fordítva. Mert ezek a bacik megülnek egyébként és bajt csinálnak. Most különben már nem a füle a beteg, hanem ez egy mezei vírusos vacak, amit ráadásul tőlem kapott el (hogy én honnan, ne kérdezzétek), csak félünk, hogy visszamegy rá.

A másik meg a lámpázás, tényleg használ valamennyit. Miksa ma többet lámpázott mint én, lehet, hogy ettől is van jobban. A fene tudja.

Kari: háát, parkolóházat akartam neki venni, de anyám vett egy trélert, amire vagy 10 kocsi fér. Azért ez elég hasonló. Szal nem tudom. És lassan 3. hete nem tudtam kimozdulni, mert eddig Miksa volt beteg, most meg mindketten, már tűkön ülök, hogy mehessek vásárolni. Nemcsak ajándékot, hanem minden mást is.

Marci mit kap?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ez milyen lampa?
En mar nem tudom szivni Marci orrat! :( O mar 'nagy"fiu ahhoz!Amikor utoljara csinaltam neki osszeszladt a haz hogy Ur Isten,mit csinalok a gyerekkel!Nem tudom egyedul lefogni!
Mi mar hetek ota a futo hazat kergettuk neki!Aztan megrendeltem elkeseredesemben multhet penteken es szombaton mar itt is volt! :shock: Bejartuk a fel varost! :roll:
Meg vettem melle egy nagy literes Thomasos habfurdot!
ancsa81

Bioptron lámpa. Mindjárt keresek neked róla valamit.

Húú, hát sok van róla: http://zepter.lap.hu/ Itt több fejezet.

Fűtőházunk már van :wink:

Kisvakondfigurát nem láttál valahol?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ja, az orrszívás :wink: Le tudod fogni egyedül, az tuti, csak jó fogást kell találni rajta :wink:

De egyszerűbb, ha azt mondod neki, hogy ő már tényleg nagy fiú, ezért csinálja egyedül. Miksa ki tudja magának szívni, illetve inkább elkezdi és aztán már hagyja befejezni. De tényleg muszáj lenne, mert jobb, ha megússzátok a mandulaműtétet.

Fogás, ha mégis tiltakozik: én terpeszben a földön, gyerek az ölembe, vagy inkább előttem ül. Bal lábat át kell dobni az ő két lábán, ezzel a rúgásokat hatástalanítod. Bal kézzel egyszerre fogom meg a két kezét (ez nem könnyű), a feje meg valahol a vállam-hónaljam körül, de előbb utóbb stabil marad.

De jobb, ha meg tudod győzni persze :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Koszi a linket,maris megnezem!!!
A Minimax uzletekben lattam!Mi tavaly rendeltunk agynemut meg egy vakondot:
http://www.gportal.hu/portal/kisvakondbaratai/

[/i]
ancsa81

Köszi, én is nézem :wink:

Meg még ezt akartam neked: http://www.gyogysapka.hu/

Elég sok jó tanács van rajta, még ha nem is veszel sapkát. Mondjuk én vettem, de ez gennyes fölgyulánál elég érthető. Nekem anyám még sóval melegítette annak idején.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Meg regebben 'raultem"! :oops: (nem szo szerint)Muszaly volt mert kikapta a kezembol meg vergodott!Mar nem tudom ot erre ravenni sajnos!Mindig kitalalok valamit hogy most ezert,azert de nagyon nagyot fujjon!Aztan lehet hogy hiszti aran is de kiszivom neki!Majd meg meglatom hogy lesz holnap!

AFI???
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?