Hahó!
Épp bioptronozom a fejem körbe-körbe, közben olvasgattam.
Szezso! Nagyon szép görbe!
Az enyém hasonlít rá még mindig, remélem, a vége is jó lesz mindkettőnknek:)
Ugyanazt a Vészhelyzetet néztük?
Bár nem láttam az egészet, de erre a mondatra én sem emlékszem
Gaby! Hát, naggyon pasiból van az urad, az biztos... Nem bántásként jegyzem meg, de nem volt szép tőle. Bár én is azt hiszem, hogy nehéz neki földolgozni a dolgokat, és talán azért jött ez ki belőle.
Neked pedig a kioktatás legapróbb szándéka nélkül írom (gondolkodtam, hogy kimondjam-e, mert igazából nincs hozzá közöm és tényleg megbántani sem szeretnélek), hogy muszáj az ilyen esetekre valami kulcsot találnod a pasihoz. Valahogy szót kell értened vele, és még most az elején kellene erre a megoldásra rábukkanni, mert ha most hagyod elkanászodni, akkor később már nagyon nehéz lesz elérni, amit szeretnél. Bocsi a belepofiért. Én se mindig találom a kulcsot az enyémhez, de azért előbb-utóbb valahogy meg tudom győzni. (Általában, nem mindig.) Néha csak utóbb sikerül, és néha tényleg az a leginkább célravezető, ha hagyjuk őket egy kicsit, ahogy Bettike írta. Tényleg mégeccer bocsi az észosztásért.
Ezt a fagyöngyteát nekem is mondta valaki, akinek természetgyógyász javasolta a babáért való küzdelemben. De nem tudok róla semmit.
No, megyek vissza cipősdobozt dekopácsolni (ajándék az oviban, mindenki visz be egyet megtöltve). Csak most nem nagyon van hozzá kedvem, mert épp visszaesőben vagyok (megint fáj a torkom és most már a fülem is, mindkettő, a büdös francba), de be kell fejezni, hogy megszáradjon.