Sziasztok!
Zsókuci, csak óvatosan azzal a takarítással.
Örülök a kismamagatyódnak. Télen nagyon jól jön a kordnadrág. Ha pedig rendszeresen hordod, megéri az árát. Egyetértek Vikivel abban, hogy, ha itthon van az ember, akkor beéri 1-2 cuccal, de, ha dolgozni jársz, akkor bizony öltözködni kell.
Ugye, hogy már most a gyerek diktál?!
Majd ő beosztja, hogy mennyi sütit együnk.
A férjem közfeladatot ellátó szervezetnél dolgozik, ezért nincs nálunk hétvége és ünnep sem (nem rendvédelmi szerv, és nem utcaseprő
).
Lanett, igazából én már megszoktam a munkarendjét, és nem is csinálok belőle ügyet, de, ahogy Chesti is írta, most jobban igényelném a társaságát. Sajnos, a szülésnél is előfordulhat, hogy nem tud ottlenni. Így egy barátnőmmel is meg van beszélve, hogy apa távolléte esetén ő lesz ott velem. Legfeljebb menetközben majd váltják egymást, ha mégis befutna. Sajnos, ha egyszer felveszi a szolgálatot, nem hagyhatja ott, amíg le nem telik. Nincs mese! Majd megbeszéljük Luca/Mátéval, hogy apa szabadnapján jöjjön világra. Hmm, ha ez így menne.....
Kiságy 31eFt kókuszmatraccal. 140x70-es, kisiskolás koráig jó lesz.
Viki, én is megőrülnék a viszketéstől!!!! Hős vagy, hogy ennyire bírod!
Taptau, a danettes poharat miért kell fertőtleníteni, ha még teszel bele folpack-ot is? Akkor már nem a fóliát kellene? Nem értem...
Máté mit keresett az ágyneműtartóban? Csa úgy??
:wink:
Chesti, a kimenős kismama.
Ilyenkor nagyon jó, hogy a közelben lakik valamelyik nagyszülő.
Kórházas listám már most is van, de én szeretem hallani a személyes "élményeket" is. Sokkal több hasznos dolgot lehet így hallani, mintha a listát böngésznéd.
Rozus, nagyon szép kislány Verus!
Szépen kikerekedett, és ügyesen tartja magát.
Mot, és Kriszti is érezte, hogy megfordult? Reméljük, meggondolja még magát!
Szülésznő témához akartam még írni, hogy én ebben is hátrányos helyzetű vagyok.
Nálunk az a szabály, hogy ha nincs fogadott orvos, akkor szülésznőt sem lehet fogadni. Még nem adtam fel, talán "rokoni" alapon sikerülne a barátnőm szülésznő ismerősével mégis összehozni. Majd meglátjuk. Annyiból nyugodt vagyok, hogy mostanában csak jókat hallottam a szülésznőkről.
Tegnap nem is írtam, hogy lebetegedtem.
Apának vírusos torokgyulladása volt, amiből nem tudott kilábalni, és a végén antibiotikumot is kellett szednie. Sosem kapom el tőle a kórságokat, most sikerült. Úgyhogy most állandó orrfújásból áll a napom. A gyengélkedésen kívül szerencsére más tünetem nincs. Gyerkőc is kalimpál rendesen. Neki ebből nem lehet problémája, ugye?????
(Tévedtem, most néztem meg a lázmérőt.
Megy felfelé....)
Az lesz a legjobb, ha lefekszem.