Nárcisz!
Itt a vigasztaló-kommandó
Tudom, hogy tele a gugád azzal, hogy mindenki türelemre int, mert abból van a legkevesebb így a végén, de nem tudok én se mást mondani
Én nem tudok szépeket meg fellengzőseket írni, csak ilyen kis földhözragadt dolgokat, de nem lesz baj. Hidd el, ki fognak jönni, ez biztos. Az is teljesen normális, ha egy kicsit (nagyon
) elveszettnek, tanácstalannak érzed magad, mert nem tudod, mi fog történni, és főleg hogy hogy. Minden eshetőségre készülj fel, a császárra is, úgy is lehet nagy élmény a szülés. Neked rend van a lelkedben, és tudom, hogy ha csaszira kerül a sor, akkor nem sopánkodni fogsz, hogy jaj, elvették a szülésélményemet, hanem örülni fogsz annak, hogy lett két csodaszép lányod, akiknek az volt az érdeke, hogy ilyen módon szülessen meg. De ügyesek vagytok, és tudom, hogy ha normál úton szülsz ( nem a Tétényi úton, na, ez bugyuta vicc volt
) akkor is beleadsz apait-anyait
Nekem azt mondta a szülésznőm az utolsó CTG-n, (ill. az utolsó előtti volt az, mert az utolsót már a szülőszobán csinálták), hogy az semmit nem jelent, hogy "lapos a görbém, mint a sivatag", mert lehet, hogy még az éjjel megreped a magzatburok... Sehol nincs az megírva, hogy egy szülés csak fájásokkal indulhat
Ebben is szerencsém volt, mert nálunk megrepedt a burok, és így nem volt kérdéses, hogy kell-e már indulni a kórházba
Most ezek tűnnek a parák netovábbjainak, de biztos lehetsz benne, hogy lesz ez még rosszabb is... Ezután kezdődik majd a "biztosjóanyavagyok?", "tutiéhenakarhalniezagyerek", "úristenbiztosbénánfogom", és társai. És ha azt gondolod, hogy most csinálnak hülyét belőled a hormonok, akkor meg fogsz lepődni a szülés utáni önmagadon
Na, jól összehordtam hetet-havat
Panka!
Állati jók a képek
Nem szeretem a halat, de kedvem lenne megkóstolni így a képeid után
Zsúka!
Jó lehetett az utazás! Azé' ez a fránya piri megvárhatta volna, amíg hazaértek
Remélem az új orvos megbecsüli magát!
Brill!
Grat a jó AFP-hez és a genetikához! Tényleg, pocisfotót még nem kaptunk Brillbaba palotájáról:)
Heni!
Húúú, nagyon sajnálom a kezed
Most már jöhet a jó széria!
Anikó!
Sajnálom, hogy még mindig feküdnöd kell
Pocid növöget? Egy keresztneve lesz csak a törpinek?
Juca!
Nem mászik a Dóri, de feltérdel és feláll, persze csak ha belém kapaszkodhat
Anya remek mászóka
Remekül eljátszik egyedül, de csak ha mellette ülök a szőnyegen. Ha már a fotelban ülök, az nem jó
Ha netán mosogatok, vagy valamit a konyhában csinálok, az tragédia szerinte, és ennek hangot is ad. Szóval vagy üldögélek mellette, vagy mászókázik rajtam, vagy loholok utána szobáról-szobára, vagy főzök, és hurcolom magam után a nadrágszáramba kapaszkodó, és közben vadul nyígó kölkömet
Ilyen idilliaek a napjaink
Persze ha sétálni megyünk, akkor rend van a vonalon, de egy óra után én kockára fagyok