Új privát üzeneted érkezett!

Narco!

Hát ezen nem csodálkozom, hogy megviselt. És még csak nem is bízott rá senki jófejre? Hát ezen kivagyok. Te ismered Sztanyikot? Szóval Kinga előtt kiderült, hogy egy Fredaszter :shock: :lol: Lagziba ment szombaton, de külön sms-ben el kellett küldenie a szülésznőmnek az eredményeim, és azonnal lefalcolt volna, ha szülök, pedig állítása szerint jó buli volt. Mondjuk én azt sem néztem ki belőle, hogy síel, azt meg pláne nem, hogy a parkett ördöge :wink: De az a minimum, hogy olyanra bízzon, akiben megbízik, vagy pattanjon, mint a nikkelbóha. Mindegy, túl vagytok a hétvégén :-)

Mi az, hogy a lányok lustiznak? Azért kérdezz rá a dokinál a szenteste témára, bár azért reméljük addig csak kibújnak. Kötőtű? Hát igen, de van annál kellemetlenebb is 8)

Puszi!
Többieknek később, mert most szörcsprogramom van :-(

tjuca
 
 


Sziasztok Lányok!

Fleur: Sajnálom :cry: Remélem a következő hónapban már csak jókat fogsz írni!!!!

Monyó: örülök a munkádnak, majd belejössz mindenbe!Én annyiszor csináltam mást, mint az eredeti végzettségem... :D

Anikó: sokat gondolok rád, örülök az AFP eredménynek! Kitartást....

Narco: nagyon szépen köszönöm, hogy érdeklődsz...Tegnap voltam genetikusnál, de bárcsak ne tettem volna. Annyira felidegesített. Semmi jót nem mondott. Ott kezdte, hogy az előfordulási arány 20% (A Sotén a másik genetikus azt mondta, hogy nem fog előfordulni, mert fertőzés lehetett és nem genetikai rendellenesség), azon kívül amiatt, hogy kivették az egyik petevezetőmet 50%-al csökkent a teherbeesés valószínűsége, drukkoljak, hogy a bal petefészkem a "jobb", de még ne gondolkozzak a lombikon, mert az amúgy is rossz. És várjunk legalább fél évet. A nőgyógyim 3 hónapot mondott, és neki hiszek, mert ő felnyitott....Amúgy jól érzem magamat teljesen, kívülről a sebem szépen gyógyul, belülről meggyógyultam. A nőgyógyim azt mondta, hogy a következő mensit kell megnéznünk, hogy mit mutat. Ha rendben lesz, akkor szerinte nem kell nagy kivizsgálást tartani, amennyiben megint erős és hosszú lesz, úgy nézünk mindent!

Lányok!! Szerintetek mennyire érdemes nálam átjárhatóságit csinálni? A hegesedést tudja mutatni? Azzal tudnak egyáltalán valamit kezdeni. Mert most sem az volt a baj, hogy el volt záródva... Még egy kérdés: cickafarkfű - palástfű teát érdemes inni? Gyulladás is állhatott a méhen kívüli terhesség hátterében, gynevac teljes hiánycikk...

Angie,Brill: remélem minden a legnagyobb rendben veletek!!!

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Jaj, a legfontosabb!!!!

Narco, nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szorítok a finisben!!! Na aggódj semmin, most már mindjárt a legszebb napok következnek :D

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 

 
 

Heni!

A genetikus véleményéhez nem tudok hozzászólni. Tea: fitohormonokat tartalmaz azt hiszem mindkettő ösztrogénhez hasonló. Ártani nem árt, hogy használ-e azt sem lehet garantálni. Szomjat olt 8) A palástfű tea erős menstruációkor, és szülés után is ajánlott, mert vérzsécsillapító hatása van. Én hiszek fűben-fában. Kívánom, hogy minden rendben legyen!

tjuca
 
 


Jó reggelt!

Juditok!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!
(képet nem enged feltenni :( )

Bea!
Nagyon aranyos Ádika!! :D És Te is jól nézel ki! :wink:

Timika!
Köszönjük a képeket!
Kristóf hogy van?

Nárcisz!
Hát nem csodálom, hogy kibuktál, de örülök,hogy már jobban vagy!
És a pöttyök is múlnak, ez szuper!
Mi jól vagyunk.Tegnap voltam terhesgondozáson, és a doki azt mondta, diétázzak!, mert már 10 kg rajtam van! :shock: Mondtam neki, hogy csak 2x, vagy 3x eszek egy nap, édesség alig, max. egy Melba kocka, vagy uzsonnára egy péksüti, de nem is minden nap.Ennél kevesebbet nem tudok enni.Eszek gyümit is(banán, narancs).De én nemfoglalkozok vele, mert szerintem, és mások szerint is nem látszik rajtam, a védőnő szerint látens ödéma, sok folyadékot viszek be.Szerintem is, mert ezelőtt soha nem ittam ennyit.Havonta 4 kg jön fel.Hát ez van.Emili szomjas halacska :lol:

Annácska!
Hogy álltok a gyógytornával?

Juca!
Hogy van Kinga?

Norwell!
Annyira aranyos Kende, jól megpuszilgatnám! :D

Tina!
Hát már elég sokminen megvan, ruhából szerintem nem is kell több.Sikerült nagyon jó darabokat összeturiznom :wink:
Babakocsi is megvan, januárban jönnek a bútorok, meg az autósülés, aztán ennyi.

Ma jön anyukám, holnap este megy haza, így most nem leszek egyedül :D
Férjem jól érzi magát Tokióban, szerencsére kellemesen csalódott.
Bár az orrfújás ott tilos, ezt egy kicsit nehezn, szipogva viseli :lol:
De péntek este már itthon lesz!

Szép napot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Bea!

Hatalmas gratula a gyönyörűséges Ádihoz!!!

Kismamik! Anyukák! Narco!

Rókakoma ismét megtalált szombat és ma reggel is. Mint a mesében hip-hop jön vuk. Kizavart a WC-be és utána már nem volt gond.

Viszont most érdekelne az oka!

Annyi biztos, hogy mindkét nap előt délben és este is paradicsomot ettem. A paradicsom meg elvileg savasít. Bár nekem sosem volt ilylen savas gondom. Igazándiból azt sem tudom, hogy milyen az, amikor vkinek sava van.
MIndkét reggel viszont jó éhesen ébredtem (vagy ez csak álcázott savasság lett volna???). Szombaton vajas-sonkás-sajtos kenyeret ettem paradicsommal, mikor a 3. falat után szaladtam. Ma pedig még a reggeli előtt, tehát csak epe vagy nyák vagy mi a szösz jött.

Viszont mindkétszer narancssárgás volt a nyák (egyértelműen nem véres színű, hanem olyan primőr paradicsom narancssárga) ezért is gondolok a paradicsomra ...

A gyomrom egyébként nem fáj, nem ég. Semmi, csak éhes érzésű volt.

Szóval, szerintetek???

Ja paradicsomot egyébként kb. 2 hete eszem újra ...

Most kiiktatom a parit. Esetleg próbáljak Renni-t szedni?

kacsa14
 
 


sziasztok.

bea.gratula adihoz.sok tejcsit kivanok.

fleur.sajnalom anyira szoritottam:(

kacsa.sajnalom az emelygest,hanyast:(

narco.nagyon nagyon nagyon izgulok erted:)
a sogornom is barmelyik pillanatban szulhet es olyan izgatott vagyok,mindig lesem a telefont hogy hatha....

Kép
monyoka
 
 


Sziasztok!

Megint előkerültem. :) Pipi egész nap pörög, én meg lótok-futok utána. Ő az én személyi edzőm, hihi :)

Először is Juca, és Jucmuc! Nektek nagyon-nagyon névnapot kívánok így utólag!

Bea!

Gratulálok Ádám babához, tüneményes és nagyon formás kiskrapek :) Som tejcsit kívánok nektek :)

Monyóka!

Neked is boldog névnapot, remélem ma tartod :) Ha nem, akkor is sok puszi :)

Fleur!

Fenébe :( Nagyon sajnálom a negatív tesztet :( Biztos voltam benne, hogy sikerült :(

Dido!

Nálunk a férjem műtéte 2003. decemberben volt, az inszem meg 2005. június 14-én, másfél évvel később. Nagyon jó ötletnek tartom a meddőségi központot, ártani nem árthat :)

Juca!

Kingának jobbulást kívánunk, az orrszívás tényleg nagyon mumus dolog :(

Csibe!

Én is úgy tudom, hogy anyatejes babáknál a 10 nap kakimentesség még belefér, ha nem fáj a hasa. Tippem nincs, mert Dórinál nem kellett kakimanót csalogatni :)

Norwell!

Kende tényleg nagyon sármos :) Ő se ér rá sose? Kis szorgalmas :)

Timika!

Köszi a képeket Ádikáról és az anyukájáról! Ti hogy vagytok? Alvásügyben nálunk már egész jó a helyzet (kopp-kopp-kopp), 5-kor kel a Dóri először, szopi, és utána még durmolunk egyet 8, fél 9-ig. Vagy olyan is van, hogy nem kel egyáltalán, de azért ez még ritka. Nálatok nem rendeződik a helyzet?

Annácska!

Pakolós Peti tündéri lehet :) Klassz, hogy kezdi kiheverni a kórházat! Most otthon kell tornáztatnod őket?

Nárcisz!

Rettentő ügyesek vagytok, hogy ilyen sokáig kibírtátok egyben :) Hát hiába na, jól megágyaztak maguknak a csibéid :) Ez a dokis ügy nem csodálom, hogy elszomorított, nekem is tuti nagy csalódás lett volna...

Csheni!

Ha két dokit megkérdezel egy témáról, tuti legalább háromféle véleményt fogsz hallani... Az átjárhatóságinak (szerintem) mindenféleképpen lenne haszna, mert minden hasi műtét növelheti az elzáródás esélyét, sajnos. Hogy a hegesedést mutatja-e, azt nem tudom, de ha a kontrasztanyag átfolyik, akkor nagy baj nem lehet.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok lányok!

Most jöttünk CTG-ről. Teljesen negatív minden, minden rendben. Rámraktáka fájásmérőt is, de olyan lapos, mint a sivatag. Mondjatok rről nekem valamit légyszi, hogy minek kellene ilyenkor látszani. Úgy érzem, hogy vagy én nem vagyok képes szülni,vagy ezek a lányok nem akarnak kijönni.. :)

Monyó!
Köszönöm. Remélem a sógornőd ügyesebb lesz, mint én vagyok :)
Mi újság veled? Rendeződött a pároddal a helyzet? Hogy megy a vállalkozás?

Kacsa!
A gyomorsav, vagy a visszafolyó epe ingerelheti a gyomrot. Sárgás az epe, habos nyálas a gyomorbevonat. Borzalmas keserű íze az epének van, amit a paradicsom kiönthet a patkóbélbe, és az visszafolyhat. A gyomorsav úgy marja garatot, és agégét, mint egy igazi sav, édemes renniet szedni, ha ilyet tapasztalsz, hogy a nyelőcső nyálkahártyája ne sérüljön. remélem több ilyen eset nem lesz, bár a múlt héten én is kiraktam valamit, teljesen váratlanul, de már fel sem veszem, mert biztos valamelyik lányka gyomronrúgott.

Panka!
Akkor legalább nem leszel egyedül. :)
Őszintén szólva a súlygyarapodással sokunkat ijesztgetik. Viszont a 2. trimeszterben szeded fel a teljes súlygyarapodás 60%-át. Nekem akkor 10 körül sikerült felszednem. Mindenki azzal ijesztgetett, hogy így majd 90 kilós leszek, de aztán leáll a folyamat. Ha jól érzed magadat, és látod a szöveteiden, hogy a fellazulás nem háj miatt van, akkor szerintem nincs miért izgulnod. A barátnőm a 22. kiló után azt mondta, hogy le vannak ezek tojva :)

CsHeni!
Hol voltál genetikusnál? Miért mondot ilyet nem értem.

Juca!
Az a gáz, hogy rábízot egy dokira, aki szerinte nagyon jó szakmailag, és együtt szokták vállalni egymás eseteit. Csak az a másik doktorbácsi nem vette a fáradtságot, hogy vigyázzon ránk. Bár már találkoztunk vele egy UH-n, és jó fej volt.
Azt hiszem erről most egyik doki sme tehet, egyszerűen én vettem ezt nagyon érzékenyen, tipikusan rajtam múlott. Ha BP-n lett volna abuli a dokim biztosan jött volna, csak mondta, hogy Egerből nem érne fela végére az eseménynek. Bár azt is mondta csütörtöki vizsgálat után, hogy itt nem lesz szülés, és még ezen a csütörtökön is találkozni fogunk. Az állítása beigazolódni látszik.
Bár ma már addig is eljutotam, hogy kételkedem benne, hogy nálam minden normálisan folyna-e? Egyáltalán képes vagyok szülni??? Tök hülye vagyok nem?

Kép
narco
 
 


narco.miaz hogy ugyesebb lesz.
te is nagyon ugyes leszel meglatod.
ferjemmel jo a helyzet.bar most tiszta idegbaj,nem igazan lehet hozza szolni.
igen baindult a dolog.en vagyok a titkarnoje:)rengeteg ember jon nekem meg mindenkinek ugyanazt el kell mondanom,kicsit konyvelgetek ennyi.az anntenna szereles nem megy,az nem nonek valo melo,nehez.

Kép
monyoka
 
 


Sziasztok!

Bea!
Gratulálok a kisfiadhoz! Timka, köszönjük a képeket.

Nárcisz!
Hát persze hogy képes vagy szülni!!! Még teljesen időben vagytok. Nem lesz semmi gond. Sirdogálásod meg teljesen érthető. Én se tennék máshogy.

Heni!
Évinek igaza van. Ahány orvos annyi vélemény.
Vendég
 


Narco!

Miért ne lennél képes szülni? Ne negatívkodj! Az uccsó időkben a hormonok teljesen készen vannak, én pl. még a burokrepesztés után sem akartam elhinni, hogy aznap szülök :-( Szóval no para a célegyenesben vagy Bébi! Csak ezt az orvosi szakirodalom nem taglalja, hogy ilyenkor a kismamik 99%-a nyűgös=hülye=elviselhetetlen. Te is túl leszel rajta. Hírességeink közé pedig felveszünk, mint az első olyan ikreket váró csajszit, aki túlhordta a terhességét :-) Fájásmérőről csak a régi sztori. Kofa kollégájának párja ment ctg-re, majd hazaköldték, hogyha szívhang lenne, már kérhetné is a hamvasztást. Majd mégse menjen haza, mert még nem vették le a kenetet. Doktornő: maga szül, négy ujjnyira ki van nyílva, hogy nem vette észre? Hát a rutinos ctg sem vette észre. Szóval minden normális, nyugi, neked is nemsokára lesz két rózsaszín bugyorkád, mint az a kis gombóc Ádi :-)

tjuca
 
 


Nárcisz!

Unique-nak írtam annak idején, hogy ahogy repülőgép nem marad fenn, úgy gyerek sem marad benn. Tuti ki fognak jönni. Ha más nem használ, hát kifüstölik őket :) És milyen szöveg ez, hogy egyáltalán képes vagy-e szülni?! Azt a hergettmorgottvicsorgott :lol: :lol: :lol: 38 hetes vagy, időben vagy, dokid a rendelkezésedre áll, lányok szépek és formásak, Nócika menetirányban áll, sehol semmi bibi! Na :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a tippeket, szerencsére tegnap kakiltunk, de még mennyit! :lol: Jót tett a fürdés előtti torna és a masszázs!

Nárcisz!
Nagyon sokat gondolok rátok!Olyan szép karácsonyi ajándékaid lesznek!Ez olyan megható!
Szorítok nagyon!

Puszilunk Mindenkit!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok lányok! :D

Bea! :D
Teljes szivemböl gratulálok a gyönyörü kisfiadhoz!!!
Jo egészséget és sok tejecskét kivánok!!!! Kép

Csibe! :D
Örülök,hogy sikerült ez a fránya kakilás!
A maszirozás meg menni fog mert ügyes vagy!

Nárcisz! :D
Örülök,hogy már nem vagy szomoru!
Ezen én is kiborultam volna!
De jo hogy mulnak a pöttyeid!
Szedek mindent szorgalmasan!!! :wink:

Évi! :D
Örülök,hogy ilyen jo kis személyi edzöd van!

Norwell! :D
Nagyon édes Kende!!!

Timika! :D
Hogy van a kis Kristof?

Kacsa! :D
Sajnálom hogy megint hánysz!

Panka! :D
Akkor mátol nem vagy egyedül!

Dido! :D
Már tudjuk,hogy kisfiunk lesz!
Marci nagyon örült,de minden nap megkérdezi mikor fog már megszületni! :shock:

Juca,Jucmuc! :D :D
Kép

Voltunk ma a genetikai ultrahangon!
Megnézték a pindurkának mindenét tetötöl talpig!
Hála Isten mindent rendben találtak!
Sajnos a lepényem még nem ment el rendesen igy a fekvés marad!
De holnap kell a saját nögyogyászomhoz menni igy majd ö megmondja hogyan tovább!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

Tjuca: köszi a véleményedet!! Akkor megpróbálom inni, hátha segít...Én is hiszek ezekben, inkább naturál, mint gyógyszer. Egyszer csak vége lesz ennek a rossz időszaknak és végre én is boldog kismama lehetek....

Narco: Bolgárkerék u-i családtervező genetikusa, Dr. Tímár László...Nekem nem volt szimpi.... :( Tisztára össze vagyok zavarodva.... A legjobb azt hiszem az lesz, ha nem csinálok semmit.... Lehet, hogy minden magától meg fog oldódni...

Junkó: az a baj, hogy lassan semelyik orvosnak sem hiszek....Ha rajtuk múlt volna, ma már nem lennék :( :(

Évi: köszi a véleményt! Az egy dolog, hogy nagyon félek, de azon gondolkoztam, ha átfolyik, akkor minden rendben (elvileg), ha nem folyik, akkor nem esek teherbe...Ha hegesedés vagy gyulladás van? Azt nem tudja kimutatni, azaz megint lehet esélyem egy méhen kívülire....Ha meg nem folyik át, marad a lombik.....Tehát vagy kockáztatok, vagy egyedüli megoldás a lombik marad...Ti mit csinálnátok? Nem akarom feladni....Idáig már kétszer teherbe estem, ráadásul gyorsan.....Hormonok, szadizások, stb.....próbálok magamnak még esélyt adni... El vagyok keseredve...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Juditok!

A 8 napba még beleférek, BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Monyó!

Neked úgyszintén! Isten Éltessen!
Vendég
 


Sziasztok!
Csak gyorsan dobok pár képet Tokióról.
Kép japán taxibelső
Kép nem bonbonok, nyershalak, szusik
Kép kilátás a szállodából, háttérben az óceán, kikötővel Kép Tokio town

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Judit!
Köszi a bíztatást, valószínű, hogy nem várjuk ki a 6 hónapot, hanem ha 3 alatt nem jön össze, akkor felkeressük a Kaalit.
Nagyon drukkolok Nektek februárra.

Virág!
Hogy vagy? Sokat jársz mostanában az eszemben...

Junkó!
Nem most kedden ment a Férjed a kórházba?

Juca!
Kingának jobbulást!, Remélem gyorsan túl lesz rajta.

Norwell!
Kende baba nagyon édes kiskrapek :D és tényleg nagyon ügyesen mászik már :shock: .
Szerintem nem igazán, azt mondta, hogy náluk ennek ez a menete. Vele a Bolgárkerék utcai családtervezőben találkoztunk, ott vizsgálták először meg a Férjem, annak ellenére, hogy nekünk már 2x is összejött, és igazából rajtuk kívül senki sem gondolta éppen ezért, hogy Vele is gond lehet, de mivel ott ennek is ez a menete, hát minden vizsgálatot végigcsináltak nálunk is. Még a hőmérőzést is erőltetni akarták nálam, hiába mondtam, hogy egy fél évig UH-al rendszeresen nézték a tüszőérésem, és vérvételre is jártam progit nézni :?
Azért is gondoltam, hogy tovább kellene lépnünk, mert úgy tudom, hogy ők csak vizsgálódnak, de konkrét segítséget pl. a mi esetünkben úgysem tudak adni. Ezért gondolom, hogy kár itt kivárni a 6 hónapot, mikor esetleg 3 hónap után máshol már foglalkoznának velünk.

CsHeni!
Szerintem is érdemes megcsináltatni az átjárhatóságit. Mert ahogy Évi is írta, minden hasi műtétnek van ilyen kockázata, de én úgy tudom, hogy bármilyen felfázás vagy gyulladás is ezen a tájékon, amit esetleg észre sem veszel, okozhat elzáródást.
Teljesen természetes, hogy most el vagy keseredve. Tudod, hogy terhes tudsz lenni és mégsincs még babád..., szertnéd ha természetes úton sikerülne, de szertnél már biztosra is menni... Ráadásul egyik doki ezt mondja a másik meg teljesen mást... Érthető, hogy teljesen össze vagy kavarodva. Szerintem egy kis időt hagynod kellene még magadnak a döntéshez. Várjátok ki a 3 hónapot, ahogy a nődokid is mondta, és utána majd tisztábban fogsz látni. Tudom milyen rossz ez az örökös várakozás, néha én is úgy érzem, hogy a babaprojekt nálunk csak a várakozásból áll, de néha kell egy kis idő. Nem könnyű amiben döntened kell, és ezt a döntést csakis Te hozhatod meg.
Tiszta szívből kívánom Neked, hogy a 2007 már úgy alakuljon, ahogy szertnéd!

Évi!
Köszi, hogy leírtad.

Angie!
Merre vagy? Minden rendben Veletek?

Anikó!
Örülök, hogy a Pindurkáddal minden rendben :D Remélem ma a nőgyógyászod is csak jókat fog mondani.
Aranyos lehet Marci, ahogy vára az Öcsikéjét. Tudjátok már, hogy mi lesz a neve?

dido
dido
 
 


Sziasztok!

Próbálok jönni, de sok meló van. :(

Először is köszönöm az üdvözlést Nektek, nagyon-nagyon jól esett.:)

Bea!

Gratulálok és boldog babázást kívánok!!!!!!!!!!!

Anikó!

Légyszíves javítani a táblában, az 5 . napon vagyok. Külön köszönök Neked mindent és boldog vagyok, hogy lassan a helyére kerül minden, csak így tovább!:)

Pankaa!

Hihetetlen, hogy hol tartasz már.:) 5 napos bajor körúton voltunk, szülőktől kapott ajándék volt. Egyetlen egy probléma volt, hogy közben jött meg, de így legalább könnyebben viseltem a dolgot.:)

Juca!

Kingának sok-sok gyógypuszit küldök!

Évi!

Dóri babáról várom az újabb képeket.:)

Junkó, Didó!

Semmi mást nem tudok mondani Nektek, mint magamnak sok erőt, türelmet és kitartást! Leszünk mi még babások!:)

Annyit még magamról, hogy lecseréltem a dokimat egy fiatalabbra, nem teszett a régi öreg.:) Úgy akart nekem HSG-t és lapart csinálni, hogy baktériumok voltak a hüvelyembe, amit próbált kikezelni, de nem sikerült neki. Közölte, hogy nincs több ötlete rá, ezen mondata után én többet nem jelentkeztem nála.

Bocsánat, akit kihagytam, de majd jövök később és folytatom.

zsúka
zsúka
 
 


Sziasztok!

Dido!
Jól emlkészel, de csak megbeszélésen voltunk tegnap. Január 9-én lesz a műtét. Szegény be van tojva rendesen. Lehetett volna még az ünnepek között, de az nagyon necces lett volna, így úgy döntöttünk ezen az egy hónapon már tényleg nem múlik semmi. Legyen nyugodt karácsonyunk.

Anikó!
Örülök, hogy rendben van a baba. Van azért segítséged? Kisfiad, hogy bírja, azt hogy feküdnöd kell?

Zsúka!
Szia itt ismét. Úgy legyen ahogy írtad!

Panka!
Klasszak a képek. Külünüsen a csipke üléshuzat. :shock:
Vendég
 


CsHeni!
Újra elolvastam amit Neked írtam, és természetesen a 2. részt nem az átjárhatóságira, hanem a lombikra értettem.

Zsúka!
Jó, hogy újra itt vagy :D Biztos nagyon jó volt az utazás a fránya mensi ellenére is.
Én is ugyanezt kívánom mindannyiunknak!!!

Junkó!
Értem. Gondolok majd Rátok akkor jan. 9-én.

dido
dido
 
 


Sziasztok!

2:0 a Babanet javára:)!
Most már 2x írtam meg és 2X szállt el az egész.

Szóval először Beának szeretnék gratulálni Ádihoz, legyen nagyon sok boldogságotok egymásban és soxeretettel üdvözlöm az új kis életetet.
Kép

Ami engem illet, kicsit most olyan érzésem van mintha nem is történt volna semmi. Kicsit olyan ürességet érzek, de nem hisztiztem és csak kicsit sírtam. Már az elején azt mondtam elfogadom Isten döntését és most arra gondolok csak jót akart nekem és a valószínű a hátam még nem készült fel a babavárásra.

Nem maradtam sokáig kétségek közt, ma már 4 cn. Most igyekszem csak előre nézni és jön a karácsony meg a szilveszter és azt hiszem gyorsan elmegy ez a hónap. Ebben az évben már nem tudtuk előröl kezdeni a folyamatot, az ünnepek miatt, de ez jól is van így, jó lesz egy kis pihenés. Januárban megyek vissza a SOTE-ra.

Anyukám, a férjem és a barátnőm is nagyon édesek voltak. Anyum azt mondta annyi rossz dolog történt az ebben az évben és ezeknek a dolgoknak még le kell ülepedniük.
Amúgy hallottam, hogy kicsit szipogott a telefonba, mert már kezdte magát beleélni, hogy nagymama és nagypapa lesznek a karácsonyi kártyákon.

Amúgy a 2 szerencseszámom ezért ennek már tuti sikerülnie kell.
A vonalzómat csakazértis lecserélem:).

Nagyon köszönöm csajok, hogy mellettem voltatok/vagytok és nagyon köszönöm, hogy szorítottatok/szorítotok.

Nárcisz
Én meg neked nagyon! Már minden nap azt várom, hogy a te lányaid születésének híre vár:)

Anikó
Örülök, hogy jobban vagytok.

Most a teljesség igénye nélkül ennyi fért bele.
Gyűjtöm még az erőt...

Sok puszi

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Sziasztok!

Monyo!
Boldog névnapot tegnapra! Kép

CsHeni!
Osztom a többiek véleményét, miszerint átjárhatóságit mindenképp csináltass. Max kipipálod, hogy ez sem akadály, viszont, ha ne adj' Isten gond lenne, hiábavaló várakozással telne az idő... Akkor ráérsz gondolkodni a lombik dolgon... (erről meg már leírtam a véleményem Jucmucnak :wink: )
Köszi kérdésed, jól vagyunk! :D
Remélem, hamarosan Te is ugyanezt mondhatod majd! :wink:

Aniko!
Grat az jó AFP-hez és genetikához! :D Örülök, hogy szépen növöget Gyöngyszemetek! :D
Pihizz, ha még ezt kell tenned, de Te rendes kismami vagy ezért ezt le se kellett volna írnom. :wink:

Dido!
Szeretem, hogy gyakrabban írsz mostanában! :D (bezzeg én... :roll: )

Junko!
Tehát meg van az időpont! Biztosan segít majd a műtét! Nagyon drukkolok Nektek is! Didoval fej-fej melett haladtok majd... és ugye, azt tudjuk, hogy minden zebrának szokott lenni párja... :wink:

Zsúka!
Üdv ismét! :wink: :D

Kacsa!
Sajnálom, hogy visszatért a rókád... :(
Szerintem savat hánytál... az sárgás színű! Erről Marshall gyerek tudna rengeteget mesélni Neked... 8)

Csibe!
Végre kaki!!! :D Megkönnyebbülés Mindkettőtök számára...

Norwell!
Nagyon jók a képek Kendéről! :D
Imádnivaló kispasi! :wink:

Juca!
Kingusnak jobbulást!

Panka!
A képeket látva, már nem vagy egyedül??? :D :wink:

Nárcisz!
Komoly a teljesítmény!!! :D 38. hét lezárva!!! :D Nagyon jó odabent a lányoknak!!! :wink: És ez a fontos!!! Egy anyuci mindent kibír! :D

Rólunk: Tegnap mi megkaptuk az AFP eredményét és voltunk genetika UH-on is! :D Még mindig tökéletes Mr. Minibrill! :wink: :lol:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Csibe!

Orülök, hogy minden rendben Gaborkaval!

Nomi!

Szoritok nagyon, hogy összejöjjön az uj allas!

Brill, Norwell, Narcisz, Panka, Evi, Aniko, Kati!

Nagyon szepen köszönöm!

Norwell!

Nagyon edik a kepek, föleg az elsö!

Narcisz!

Ugyan mar! Ne mondj ilyet! Nagyon sokat segitettek idaig is a szavaid, es most annak van itt az ideje, hogy Neked drukkoljunk!!! Majd eljön az is amikor nekem lesz ra szüksegem!
Holnap kell hivnom a Kaalit a januarra kerni idöpontot megbeszelesre. Aztan majd ott kiderül mikor tudunk kezdeni. Nagyon köszönöm, hogy irtad a hepatitist, holnapra meg is lesz a beutalom. Ennyivel is elöbbre vagyunk. Mind a ketfelere kertem, igy biztosra megyünk.:)

Nagyon sajnalom ami a korhazban törtent, elhiszem, hogy kiborultal! Szegyelhetik magukat! Remelem megoldodik a helyzet! Nagyon ügyesek lesztek a szülesnel meglatod! Ne is gondolj ilyesmire, hogy nem vagy kepes!!! Irgum –burgum! :)

Gabi!

Nagyon sok boldogsagot kivanok Neked nevnapod alkalmabol!

Aniko!

Gratula a kisfiuhoz, örülök, hogy minden rendben vele!

Kati!

Hogy vannak a picik?

Annacska!

Orülök, hogy Petike jobban van mar! Jo keszülödest!

Dido!

Köszönöm! En is drukkolok Nektek nagyon, es örülö, hogy igy döntöttetek!

Junko!

Drukkolok Nektek jan. 9-re!

Fleur!

Igy is van, fel a fejjel! Orülök, hogy kezdesz egy kicsit jobban lenni!

Brill!

Orülök, hogy minden rendben a kis minibrillel!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Jucmuc!
Örülök,hogy haladnak a dolgok!Meglátod 2007 a zebrák éve lesz! :wink:

Brill!
Jó, hogy minden rendben van!Csak így tovább!Ha lesz név, elárulod majd?
Én még péntek estig egyedül vagyok, a képeket a férjem küldte neten. :D

Fleur!
Nagyon erős csaj vagy!!!De jól is teszed, ha előre nézel, kesergéssel csak rosszabb lenne a lelkednek.

Zsúka!
Szuper lehett a kirándulás, képek?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Köszönöm Panka! Ugy legyen! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!


Képzeljétek, idénre még plussz ráadásként adott a sors egy kéztörést. 4 hét gipsz, ráadásul jobb kéz.... Nem tudok semmit sem csinálni:((((

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok lányok!

Még minidg semmi. Sőt, ami eddig volt benenm keringő fájdalom, az is elmúlt tagnap, meg ma. Szóval nem tudom mi lesz.....Valószínűleg semmi....

CsHeni!
Szegényem. Minden elér most :( De lagalább pihensz egy kicsit, vagy az sem jó?

Jucmuc!
Ok, ha beindulnak a dolgok. Január meg már nincs messze. Most még lemegy a karácsony, aztán új év, új dolgok :)
Azért örülök, hogy sikerült valamit kihámozni a hepatitises hozzászólásomból, nekem biztosan nem ment volna. :oops: :)

Brill!
Szuper, hogy minden rendben. :)
Hát igen, mindent kibíroink, de már ebbe fáradok el...ha nem lenne karácsony, nem is érdekelne, hanem örülnék a dolognak, de hát ők tudják.
Igen 38. hét megvolt, ahhoz képest, hogy azt hallgattam, hogy csak érjük el a 36. hetet, ahhoz képest :D


Monyo!
Még sok-sok boldog Gabriella napot Kívánok :D Kép
( Mi is ezta nevet választottuk volna az egyik lányunknak, de decemberben van sajnos.)

Fleur!
csodálatosan erős vagy lelkileg, nagyon becsüllek ezért. Jó olvasni, hogy felépültél, és várod az újabb fejleményeket. Továbbra is kitartást kívánok.

Anikó!
Jó, hogy újra minden renben van. Vigyázz magadra nagyon :)

Angie!
Merre vagy???

Évi77!
Mondj valami okosat nekem, számítok rád. Mit csináljak???

Juca!
Igen, sorrendben ez vagyok. :) Nyűgös, meg hülye, de tényleg. Borzalmas dolgok kavarognaka fejemben. Plusz ezzel senki nem tud mit kezdeni. Még magam számára is elviselhetetlen vagyok.

Junkó!
Köszönöm, aranyos vagy.
Komolyan azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen zombi :wink: :lol:

Kép
narco
 
 


Sziasztok lányok! Kép

Heni! :D
Egyszerüen nem is tudom erre mit mondjak! :(
Mi történt?
Szegénykém!Sajnálom nagyon!

Panka! :D
Jok a képek nagyon!
Én a Japán ételeket nagyon imádom!!!
Szoktunk járni japán étterembe!Vagy is jártunk és majd fogunk,most szünetelünk! :wink:

Dido! :D
Van név elkébzelésünk csak nem jutunk közös nevezöre!!!
Hogy van a férjed?

Zsuka! :D
Akkor ez az uj doki helyre rakott?
Mit adott végül?

Junko! :D
Van persze segitségem anyukám és aposom,meg ennivalot rendelek igy a fözést is ki lehetett iktatni vagy is muszály volt megoldani!

Fleur! :D
Az üresség érzet abszolút természetes ilyenkor!
Egy ideig ez hatalmasodik el a lelkedben és utána jön a tenni akarás és hogy minél elöbb bele tudj vágni a következöbe!!!!
2007 a te éved is lesz ez biztos!!!!

Nárcisz! :D
Kellett ma ctg-re menni?

Brill! :D
Köszönöm,aranyos vagy!
Örülök hogy hogy minden rendben a „nagyfiuval”!!!
Nagyon édes az uj vonalzod!

Jucmuc! :D
Mikorra kaptál idöpontot?

Monyo! :D
Utolag is boldog névnapot!
Kép

Rolunk:Tegnap voltunk a nögyogyásznál,fekvés marad mert a lepény még nincs a legjobb helyen január 3-án megyek legközelebb és akkor meglátja hogy halad!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


CsHeni!
Jaj, nagyon sajnálom!Hogy történt?Gyógyulj meg hamar!

Nárcisz!
Nagyon jól érzik amgukat a csajok odabent!Te hogy vagy?Kavarognak az érzéseid?

Monyóka!
Utólag is sok boldog névnapot kívánok!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


sziasztok.

Koszonom a nevnapi koszontest.nagyon aranyosak vagytok:)

Kép
monyoka
 
 


Brill!

Mi az, hogy még mindig tökéletes Minibrill, az is marad. :D Csak így tovább. :) Pocis képet mikor láthatunk?

Jucmuc!

Nagyon nagyon drukkolok Neked, most már sikerülni kell! 2007. év a mi évünk lesz. :)

Panka!

Igen, szupi volt a kirándulás, bírtuk volna még tovább is. Igazi karácsonyi hangulatom lett. Képek lesznek, csak az otthoni gépen vannak, így most nem megy. :(
Örülök, hogy végre képen is láthatlak, nagyobb kép Rólad nem lesz?

Heni!

Nagyon sajnálom :( , de lehet ez egy jó jel a jövőre nézve. :D

Anikó!

Hát nagyon remélem, hogy helyre rakott. 20 napra való golyót (gyógyszertárba kevert koktél, semicillin is volt benne a többit nem tudtam kiolvasni) kaptam, ami pont a mensi előtt járt le, ma már teljesen elmúlt, úgyhogy várom lesz-e valami vagy már csak a múlté. Ha nem múlt el megyek vissza és tovább vizsgálódik, de ha elmúlt akkor is, mert azt hiszem megcsináltatom a HSG-t, de az már az ünnepek után lesz.
Szerettem volna megkérdezni Tőled, hogy volt-e problémád a choragon után, mert nekem igen. 2 egymás követő hónapban kaptam, előtte 27-32 nap közötti volt a ciklusom, a choragon után 20 napra megjött, természetesen peteérés nélküli volt a hónap (elkezdtem hőmérőzni), ebben a hónapban viszont a 34. napon jött meg, volt peteérésem a 22. napon, de a második fele a ciklusomnak nem volt jó. Dokival beszéltem erről és azt mondta, hogy a choragon lehet a hibás. Remélem, hogy ebben a hónapban visszaáll minden a helyére. Hát most itt tartok, új hónapot kezdtem és reménykedem.
Teljes szívemből szorítok, hogy minden renden legyen Veletek. :)

Monyó!

Nagyon boldog névnapot és azt kívánom Neked, hogy legyen valaki hamarosan a kis pocidban. :)

Nárcisz!

Úgy lesz minden, ahogy szeretnéd!:)

zsúka
zsúka
 
 


Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva, mert tegnap nem volt netem. Risztót szereltek nálunk és kihúzták a telcsi kábelt. De elgalább mostmár védve vagyunk! :) Remélem, azért a karácsonyi angyalkák nem ijednek majd meg a ház falán lévő hatalmas szirénától!

Most voltam cukros vérvételen! Isteni volt ebben a jó zimában 2-szer is oda-vissza császkálni! De legalább túl vagyok rajta!

Narco!

Köszi a részletes tájékoztatást sav ügyileg!

Most kiiktattam a paradicsomot + vettem Rennit. Majd figyelem a dolgokat. Egyébként azóta nem volt gond.

Most viszont már kopog a szemem, de a pizzácskám még most sül ...

kacsa14
 
 


Zsúka!
Akkor várom majd aképeket!
Én nem vagyok látható egy képen sem, nem tudom mire gondolsz. :roll: Esetleg az avatáromra?Mert az csak hasonmás :wink: :D

Anikó!
Én még nem ettem nyers halat, de a férjem szerint nagyon finom, bár ő ki nem állhatja a halat(jól ráfaragott, mert Japánban csak az van :lol: ).Csak agyban van a tudat, hogy nyersen eszi, de ízre finom, és nem is rágós, mert vmi nagyon spéci késekkel szeletelik, van amelyik több millió ft-ba kerül! :shock:

Képzeljétek, ha vki Japánban náthás, maszkot hord az utcán, nehogy megfertőzzön másokat! :shock: Én meg azt hittem, hogy a smog miatt, vagy vmi aktivisták. :oops: :lol: Most mondta aférjem, hogy miért hordják.
Meg ott a sushi az a legalpárib kaja, nincs is, olyan mintha itt egy étteremben, megelszendvicset kérnénk.
Szóval most végigkóstolgatta a hagyományos kajákat.De mire jön haza húsleveseel, meg rántott hússal kell várnom! :lol:
Holnap este már itthon alszik!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntést! Bár nyáron tartom, azért most is nagyon jól esett :-)

Heni!

Hát erre már tényleg nem tudok mit mondani szegénykém. Így majd mindenki körülugrál karácsonykor, és nem neked kell sürögnöd :-)

Narco!

Üdv a klubban, hidd el lesz ez még szülés után rémesebb, de akkor ott lesznek a lányok, és már átértékelődik az egokín :twisted:

Évi!

Lassan már meglesznek a képek, tudod minden csak idő kérdése. Dóri mászik? Mindenesetre nagyon leköthet, ha ennyire keveset tudsz írni. Igen kínlódok Kingával és a takonnyal, de lassan felülkerekedünk. Most főztem életem első rizspépjét! Jó gusztustalan, de almával nem annyira gáz.

Csibe!

Küldtem privát üzenetet, kérlek segíts!

Timi!

Hát ez az orrszívás! na nem baj, majdcsak elmúlik a nátha is egyszer. kristóf mit kap karácsonyra? persze csak, ha nem titok? tényleg anyukák, ti magaslatra teszitek a fát, vagy a földre?

Norwell!

egyszer találkozzunk már! Mi vagyunk a lázadók! Bocs többiek, ti nem értitek :twisted:

Virág!

Remélem a köv. sikerrel jár. Amúgy én teljesen el voltam keseredve, hogy nem 2005-ben szülök. 2+5 az 7 és olyan jó szám. persze, mikor babás lettem már nem érdekelt. így minden dátum páros 22-én, 2006-ban, csak a május páratlan :wink: de ez annyira nem számít már :!:

Zsú!

örülök, hogy kupálódik a helyzet. orvos ajánlat még mindig áll, ha ez a doki sem jönne be.

Dido!

annyira örülök, hogy látlak mostanában! örülök, hogy most már mindenen túl vagytok, ami gátol, jöhet 2007!

Anikó!

Sok erőt a fekvéshez!

Brill!

Én is szeretnék már pocakfotót!

Angie!

Merre vagy? Ugye nem te vagy a munka hőse?

Junko! Tina! Hangyi!

Most feltöltődtök az ünnepen, aztán jöhet az új év!

Juci!

Remélem bejön nektek is a Kaáli!

Akit kifelejtettem, bocsi.

Kinga gyógyulásnak indult, ma éppen szétfújta az ebédjét, és kacagott rajta :-) Még mindig szörcsög, de már nem békás az egész arca. Ugyanis közelharcot kell vívnom, hogy megközelítsem az orrát, akár egy tetrával, így az igazi a fürdés. Ja és, hogy egy 7,5 kilós gyerek hogy tud mellenrúgni! Nya mindegy. Nagyon halódik a topik, aminek remélem az az oka, hogy mindenki adventezik :-)

Puszi!

tjuca
 
 


Juca!

Kingának biztos, nem ízlett az ebéd!!! :lol:


Csajócák!

Nincs vkinek vmi. fini csirke/pulyka/csirke-/pulykamell receptje? A nagyon hagymás + mustáros ízű dolgokat nem szeressük. De gombás, gyümis, sonkás, zöldséges jöhet!!!

Karira kéne vmi. új kajcsi, amit még nem untunk halálra ...

kacsa14
 
 


Nárcisz!

Itt a vigasztaló-kommandó :lol: :lol: :lol:
Tudom, hogy tele a gugád azzal, hogy mindenki türelemre int, mert abból van a legkevesebb így a végén, de nem tudok én se mást mondani :) Én nem tudok szépeket meg fellengzőseket írni, csak ilyen kis földhözragadt dolgokat, de nem lesz baj. Hidd el, ki fognak jönni, ez biztos. Az is teljesen normális, ha egy kicsit (nagyon :)) elveszettnek, tanácstalannak érzed magad, mert nem tudod, mi fog történni, és főleg hogy hogy. Minden eshetőségre készülj fel, a császárra is, úgy is lehet nagy élmény a szülés. Neked rend van a lelkedben, és tudom, hogy ha csaszira kerül a sor, akkor nem sopánkodni fogsz, hogy jaj, elvették a szülésélményemet, hanem örülni fogsz annak, hogy lett két csodaszép lányod, akiknek az volt az érdeke, hogy ilyen módon szülessen meg. De ügyesek vagytok, és tudom, hogy ha normál úton szülsz ( nem a Tétényi úton, na, ez bugyuta vicc volt :twisted: :twisted: :twisted: ) akkor is beleadsz apait-anyait :)
Nekem azt mondta a szülésznőm az utolsó CTG-n, (ill. az utolsó előtti volt az, mert az utolsót már a szülőszobán csinálták), hogy az semmit nem jelent, hogy "lapos a görbém, mint a sivatag", mert lehet, hogy még az éjjel megreped a magzatburok... Sehol nincs az megírva, hogy egy szülés csak fájásokkal indulhat :) Ebben is szerencsém volt, mert nálunk megrepedt a burok, és így nem volt kérdéses, hogy kell-e már indulni a kórházba :)
Most ezek tűnnek a parák netovábbjainak, de biztos lehetsz benne, hogy lesz ez még rosszabb is... Ezután kezdődik majd a "biztosjóanyavagyok?", "tutiéhenakarhalniezagyerek", "úristenbiztosbénánfogom", és társai. És ha azt gondolod, hogy most csinálnak hülyét belőled a hormonok, akkor meg fogsz lepődni a szülés utáni önmagadon :twisted: :twisted: :twisted:
Na, jól összehordtam hetet-havat :)

Panka!

Állati jók a képek :) Nem szeretem a halat, de kedvem lenne megkóstolni így a képeid után :)

Zsúka!

Jó lehetett az utazás! Azé' ez a fránya piri megvárhatta volna, amíg hazaértek :( Remélem az új orvos megbecsüli magát!

Brill!

Grat a jó AFP-hez és a genetikához! Tényleg, pocisfotót még nem kaptunk Brillbaba palotájáról:)

Heni!

Húúú, nagyon sajnálom a kezed :( Most már jöhet a jó széria!

Anikó!

Sajnálom, hogy még mindig feküdnöd kell :( Pocid növöget? Egy keresztneve lesz csak a törpinek?

Juca!

Nem mászik a Dóri, de feltérdel és feláll, persze csak ha belém kapaszkodhat :) Anya remek mászóka :) Remekül eljátszik egyedül, de csak ha mellette ülök a szőnyegen. Ha már a fotelban ülök, az nem jó :roll: Ha netán mosogatok, vagy valamit a konyhában csinálok, az tragédia szerinte, és ennek hangot is ad. Szóval vagy üldögélek mellette, vagy mászókázik rajtam, vagy loholok utána szobáról-szobára, vagy főzök, és hurcolom magam után a nadrágszáramba kapaszkodó, és közben vadul nyígó kölkömet :) Ilyen idilliaek a napjaink :) Persze ha sétálni megyünk, akkor rend van a vonalon, de egy óra után én kockára fagyok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Juca!

Ja, a cicilerúgás ismerős :) De gyomorszájon is nagy magabiztossággal eltalál már :) Gyakorlat kérdése :)

Kacsa!

Én nagyon szeretem pl. a fokhagymás tejfölbe "áztatott" csirke/pulykamellet, füstölt sajttal rétegezve, és sütőben megsütve.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!

Köszi, csak pont a fokhagymi van tiltólistán. Hiába van csak beáztatva, de megérzem az ízén és ha olyanom van, akkor már csak finnyázok vele ...

Nagyon tetszett a napirend leírásod! Előttem van egy kép, maint Dóri a nadrágodba kapaszkodva, ül a lábfejeden, mint egy mamuszbojt és megy Veled mindenhová!

Ismitől hallottam már ilyet, hogy hiába volt egy helyen a gyerekkel, ha hátat fordított neki, az már üvöltött.

Én jó kislány voltam, el voltam totál egyedülis, akár egyedül egy szobában. Sőt még takarítottam is. Feleszegettem a szöszöket a szép bordó szőnyegpadlóról! Úgyhogy én nagyon erre vagyok ráizgulva, hgoy majd Pöttöm is jókislány lesz és ellesz egyedül. Na, aztán majd lehet, jól beint ...

kacsa14
 
 


Kacsa!

Akkor reméljük Pöttöm az anyukájára fog hasonlítani ebben, és jól ellesz magában :) Remélem beszereztetek már egy bordó padlószőnyeget ti is :) Anyu szerint én is éppen ilyen kis nyígóbajnok voltam, mint a Dóri. Semmit nem tudott tőlem csinálni, mert mellettem kellett lennie. Nem kellett játszani velem, de muszáj volt, hogy lássam, ha felnézek játék közben, mert különben kitört a világbéke :) Minden házimunkát éjjel csinált, ha aludtam. Jó fej voltam, mi? Mindenesetre most visszakapom :) Ez a "jó" tulajdonságom a mai napig megmaradt, hogy úúútálok egyedül lenni, nekem társaság kell. Mondjuk 9 és fél hónapja van is :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!

Na, akkor Belőletek kilindulva van remény, hogy Pöttöm is nyugis lesz!

Nem tudom, egyébként van-e tesód. De én egyke vagyok, úgyhogy jól megtanultam egyedül lenni. Most is többé-kevésbé jól el vagyok itthon egyedül, lassan már 4 hónapja. Na jó, azért estére már elég nyűgi vagyok, hogy jöjjön már haza Apa.

Egy bordós szőnyeg van nekünk is, bár a laminált padlón szebb és termetesebb porcicák teremnek! Sőt, ha mozogsz mellettük, még szállnak is! Szerintem tök izgi!!! :lol:

Most találkoztam egy szomszéd csajjal. 1,5 éves a kisfia és nem marad meg otthon az anyjával, gyerektársaság kell neki, úgyhogy ilyen magán felvigyázóhoz hordják, haol 3-4 gyerek van együtt.

Tényleg, hogy készültök Dóri 1. karácsonyára??? Bár talán az igazán emlékezetes majd a következő lesz, amikor már jobban felfogja, hogy mi is történik.

kacsa14
 
 


Kacsa!

Igen, van tesóm, méghozzá kettő, egy húgom, és egy nővérem. Mivel a nővérem jóval idősebb nálam (12 évvel), így az ő gyerekei is (neki is 3 lánya van :)) majdnem az én korosztályom. Sose voltam egyedül :)

A karira nagyon készülünk, engem a bőgés kerülget, csak ha már rágondolok. Hogy mióta várunk már erre, hogy legyen kinek a kedvéért készülődni... A magunk öröméért is jó volt, de így lesz az igazi. Úgy gondoltuk ki a párommal, hogy amíg a Dorci alszik, addig feldíszítjük a fát, alátesszük a szépen becsomagolt ajikat, és várjuk, hogy felébredjen. Nagyon kíváncsi vagyok a kis arcára, hogy mit szól majd a fához meg a fényekhez :)
Az idén még nem lesz túl nagy a fa, és a hifi állványra tesszük, azt még talán akkor se éri majd fel, ha feláll.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Így visszaolvasva az utolsó bekezdésemet, azt hiszem pöttyet bunkó voltam... Az jön le belőle, hogy gyerek nélkül fabatkát se ér a karácsony, pedig nem így gondoltam! Meg lehet, hogy nem itt kéne ömlengenem... Bocsánat...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Gyorsan próbálok írni, amíg a Kismackó eljátszik itt mellettem a járókában.

Évi, Pankaa, Anikó :) Köszi szépen az érdeklődést, jól vagyunk nagyjából, csak fogzik a Törp és emiatt néha (sokszor) nyűgike :(

Monyókám :) Én is nagyon boldog névnapot kívánok neked!!! Olvastam, hogy van új állásod, tök jó! Az exceltől meg ne félj, hamar bele fogsz jönni!

Anikó! Kitartást kívánok a fekvéshez, de a legfontosabb, hogy a kis Gyöngyszemetek jól van! Kisfiatok lesz?

Pankaa :) Gyönyörűek a képek Japánról! Tényleg egy teljesen más kultúra (értem ezt pl. a maszkra, amit írtál). Kicsit tanultam róluk még korábban, arra emlékszem, hogy nagyon munkamániásak (a férfiak, mert a nők csak addig dolgoznak, amíg férjhez nem mennek).

Évi :) Nem semmi, hogy a Pipi már feláll, mi még mindig a stabil ülésnél tartunk :shock: A többit meg mintha Kristófról írtad volna, én sem mehetek ám ki a szobából csak úgy :lol: Ja, és teljesen rákattant a mobiljainkra :roll:

Juca :) További jobbulást Kingának! Kristóf egyelőre úgy néz ki, hogy kap tőlünk egy hintalovat és 2 fajátékot még (azt most nem számolom, hogy hétvégén is rákötöttünk egy húszast ruhákra, mert az ugye nem ajándék, az csak kellett) :roll:
A fát mi az étkezőasztalra fogjuk tenni azt hiszem.
Nekem megvan Csibe száma, ha gondolod, szívesen megadom, hátha úgy hamarabb tudsz vele beszélni!!!

Narco :) Ne keseredj el így a végére, inkább élvezd még ki a terhesség végét (mondom ezt én, aki szintén már tök türelmetlen voltam :roll: ), ki tudja, mikor lesz ilyen legközelebb az életben :wink:

Csheni! Nagyon sajnálom ezt a pech szériát!!! :cry: :cry: :cry:

Zsuka :) Jó, hogy újra jelentkeztél, remélem minden rendben lesz mostmár nálatok!

Na megyek is, elnézést attól, akit kihagytam!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Timi!

Köszi, de azt hiszem annyira nem fontos. Van egy csaj egy másik fórumon, véletlenül olvastam, aki hasonló gondokkal küzd, mint Csibéék szopizás terén, csak ő még egyáltalán nem talált megoldást. Gondoltam összehozom őket :-) A kisdobos ahol tud segít...

tjuca
 
 


Sziasztok Lányok!
Látom, többen is hiányoltatok. Bocsánat, de ez a költözés, karácsonyi munkahelyi hajtás megszabdalta az időmet. Olvasgatni is napi egyszer tudtalak, csak a hírek kedvéért muszáj volt beugranom egy gyors átolvasásra.

Bea!
Hatalmas gratula Ádikához! Remélem, hamarosan kapunk akár egy rövidke kis beszámolót a szülésről.

Nárcisz!
Izgi, hogy te még mindig egyben vagy. Lehet, hogy meglesz a 40 hét?

Anikó! Brill!
Örülök a jó vizsgálati eredményekhez. Én majd jövő héten megyek, nagyon bizakodva, hogy minden rendben. Manócskának mondom, hogy jelezze egy nagy rugással, hogy minden rendben odabent, de nagyon makacs (azt hiszem örökölte az egyik legjellemzőbb családi vonást, hiszen közvetlen családtagjaim erről híresek, engem is beleértve). De az is lehet, hogy a sportolás miatt nagyon erős a hasfalam, és hiába rúgja manó a ház oldalát, annak nincs se hangvezetése, se rezonanciája :)

Cs.Heni!
Nagyon örülök, hogy ismét közöttünk vagy!!!

Zsúka!
Bár veled néha dumcsiztunk a szünet alatt, nagyon jó, hogy visszatértél.

Dido!
Jó téged is gyakrabban látni.

Bocsánat, hogy nem tudok MINDENKINEK írni, de nem igazán vagyok most képben :oops: :oops:
Igyekszem majd felzárkózni.

Puszó!
Vendég
 


Angie!

Bár szerintem fiú lesz, de hátha lány, és olyan makacs, mint Kinga
http://jelesnapok.neumann-haz.hu/prod/u ... zent_kinga :twisted:

tjuca
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?