Kedves Stellina!
Először is gratulálok az eredményhez!!!!!!!!!!!! Ez nagyon klassz hír!!!!!!!!!!!!!!
A 2.: én elmesélem, 1 éve nálam, hogy volt, aztán Iza is elmondja, hogy nála, h történt....
Én elég nehezen viseltem, h a 2. kisfiam besárgult, de a csecsemősökre nem szólhatok semmi rosszat. (Az a baj, h én már láttam, h kezd besárgulni a gyerek, de állítólag csak akkor teszik fény alá a babákat, ha a gyerek doki azt mondja, + vérvétel kell hozzá! ez 2003.-ban még nem így volt, mert 1. fiamat is berakták a fény alá egy estére....
Szal azért borultam inkább ki, mert aznap jöttünk volna haza, és akkor derült ki, és én már úgy mentem volna haza. Persze tudom, jobb a gyereknek, ha ott veszik észre, csak hát az egy teljesen más állapot=hormonális vulkán vagyok ilyenkor, mármint szülés után, nagyon érzékeny tudok lenni...
)
Szóval a kérdésedre a válasz, elviszik a csecsemősök/ill te viszed be a csecsemősökhöz, de nem az intenzívre, hanem ugyanott van, ahol a többi kisbaba. Nekem 2 óránként kellett mennem szoptatni, akkor kihozhattam, összebújhattam vele, de a cél érdekében max 30 perc. Este egész végig a fény alatt vannak, de ha fejsz le tejet, akkor odaadják a babónak. Szóval kint veled a szobában, inkubátorban = erre nem volt lehetőség - ez azóta változhatott, nem tudom, majd Iza leírja-, intenzívre szerintem csak akkor viszik, ha túl magas a blr. érték.
Remélem, tudtam segíteni, nem voltam túl zagyva, de közben 6szemű polipot játszok a fiaim miatt.
üdv: