Új privát üzeneted érkezett!

Jaaaaaaaaaaaj de hüle vagyok, ezt az anyucis topikba akartam tenni :oops: :oops: :? . Látszik, hogy rossz éjszakánk volt......

KépKép
logi
 
 


Stellina és Viki! Gratula a babákhoz, és üdv közöttünk! Szerintem a csajok már mindent leírtak, így kár ismételnem őket. :P

Zsófi lista tök jó ötlet, nagyon hasznos dolog, hiszen lehet, h aki később szül, akár 2-3 év múlva, akkor tudja, h most mi a "felállás", illetve, akik frissen szülnek, +tapasztalattal tudják bővíteni, mi változott a kórházban, így mindig update lenne! :P

Pocakosoknak kitartás a finishben! Drukkok mennek!:P
mazsolák
 
 


még azt szerettem volna kérdezni, h az übi által feltett anyagi kérdésre csak én válaszoltam :shock: :roll: :oops:
ti többiek nem szerettetek volna, vagy én tudom/hallottam/olvastam/stb rosszul, vagy hülyeséget írtam???!!! :shock: :roll: :oops: :?
mazsolák
 
 

 
 

Sziasztok!

hihetetlen, h milyen kedvesek vagytok! annyi részletes élménybeszámolót kaptam sóvágóról és a jános kórházról, h nem is tudom h köszönjem meg.!!!!teljes izgalomban vagyok, már annyira várom vele a találkozást.
hány óra felé érdemes hívni a vezetékes számát bejelentkezés miatt? ez a magánrendelőjében cseng ki v. a kórházban?
remélem a hétre összehozunk egy randit:)
még egy kérdésem lenne: a magánrendelőjében van hüvelyi uh?

puszi mindenkinek

niki
Vendég
 


Sziasztok!

Most egyenlőre abbahagytam a dolgozást, kicsi pihi nekem is jár. :)
Most már heti két CTG van előirányozva, egyik holnap, a másik pénteken. Az eddigi jelek szerint minden OK. Hivatalosan van még 9 napom, de tapasztalataim szerint itt a héten baba lesz. :D
Már jó erős jóslófájásaim vannak, éjjel már majdnem elindultunk a kórházba, de aztán meggondoltuk magunkat. (5 perces összehúzódások voltak már, de abbamaradtak) Kinlevő lányaim egyre türelmetlenebbek, már nagyon szeretnék látni a kistesót.
Übi Nálad mik a hírek? Jól vagy?

Mindenkinek sok pusz, köszönjuk a drukkolást! Ha van vmi hír jövök megint.

Nóra
anaci
 
 


Nóra!

Húúúúha!
Nem csak a leányzóid izgulnak nagyon, hanem mi is!
Lassan, azaz ezek szerint hamarosan ismét egy babóca kopogtat. Talán éppen a Mikulással együtt. :)
Kiokítottál valakit nekünk, hogy kapjunk hírt rólatok?
Hajrá és mennek a drukkok ezerrel!!!

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Timtom,

küldtem neked 2szer is e-mail-t, de nem ment el....vagy mégis!
Végül privivel próbálkoztam:) remélem, h nem hiába!!!

puszi
niki
Vendég
 


Szaisztok!

Köszönjük, megvagyunk!

anaci
Köszi az érdeklődést, egyben! Szerintem összeszedtem valami fertőzést, vagy mégsem, nem tudom. Egy óra múlva megyeke a dokihoz! Nincs folyásom, meg semmi, csak valami olyan furi! Ezt aztán beazonosítottam mi?
CTG-k Flow-k rendben! Ma nagyon lusta az én kicsi fiam! Néha-néha mocorog.
Jóslófájást még nem tapasztaltam (úgy gondolom). Nekünk első babóca, ezért fogalmam sincs mit kéne érezni. Az bizti, hogy éjszaka rendszeresen fáj a derekam. Este szokott elkezdődni, és ha felébredek pisilni majd megbolondulok! Néha még a pocim is furi, de azt nem nevezném fájdalomnak, sőt megsem tudom nevezni. Volt ma a védőnő, azt mondta lentebb van a hasam. Én ebből semmit nem tapasztaltam, de ő ritkábban lát!
Nem érzem terhesnek a dolgot, de már annyira szeretném a karomban tartani a bébit! Nagyon-nagyon várom!
Az is igaz, hogy én nyüstöltem, hogy a kiírt időpontra érkezzen, mert Apukának pont annyi szabija van, hogy idén már végig itthon tudna maradni velünk. Ezt nagyon tudnám élvezni!

Most ennyi, mert megyek készülődni!

Pusza mindenkinek!

Kati

Kép
übi
 
 


Übi-Kati!!!

kitartás, sokat gondolok Rátok!!!

pusz
mangó
 
 


Übi-KAti!

Hajrá!
Annyira jót mosolyogtam amit írtál: "Nem érzem terhesnek a dolgot, ..." :lol: Hát már tényleg az utolsó terhes napokat töltitek! Amennyire lehet, még élvez a pocakos létet! Utána egy sokkal jobb dolog jön, de nekem nagyon hiányzott a pocakom. :)
Drukk megy ezerrel!

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


übi- kati!!!!!
anaci!!!!!

ezerrel mennek a drukkok!!!! hajrá csajok!!!!!!!! nagyon ügyesen!!!! megy a +++++++++++++energia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


HAJRÁ HAJRÁ HAJRÁ!!!!!!!!!
NEMSOKÁRA ÚJABB BABÁK ÉRKEZNEK A TOPIKBA :lol: :lol: :lol: !JUUUUUUUUJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

NÓRA, KATI NAGYON IZGULOK ÉRTETEK!!!!!!!!!!!!
PUSZI,ZSÓKA

KépKép
logi
 
 


Szia Kati!

Ilyenem nekem is volt. Nem volt semmi folyás, csak olyan furi volt. Vett a doki hüvelykenetet, és nem tenyészett ki semmi belőle. Nem volt semmi gáz, azzal indokolta hogy a hormonális változások teszik. Gondolom már túl vagy a dokin. Mondott vmi értelmeset?
Én majd holnap délután megyek dokihoz, kiváncsi vagyok mit mond, mert elég furin érzem magam, és az én pocaklakóm sem nyüzsög nagyon, sőt. Hozzám holnap jön a védőnő lakásvizitre.
Majd holanp beszámolok mi volt. Ha jön a baba, nem igérem hogy azonnal értesítenek Benneteket, mert Apa elvből nem írogat fórumokra. Ha hazajövünk akkor fogok jelentkezni. De egyenlőre még nem szülök - sajnos.

Puszi:
Nóra
anaci
 
 


Sziasztok!

Már itthon is vagyunk! Vett kenetet, azt mondta, hogy ránézésre sincs semmi gond, de azért elküldi tenyésztésre. Írt fel kúpot. A méhszáj még mindig zárt, azt mondta, hogy holnapra biztos nem pottyan ki a baba.
Annyira aranyos volt a doki, megkérdezte, hogy Apát hol hagytam?
Apát a munkahelyéről rángattam el, ezért nem tudott átöltözni és kinmaradt a váróban, vissza is ment dolgozni talán egy óra múlva jön. ( Persze nem volt koszos, csak a ruhája átveszi a raktár és a por szagot. Az irodája a raktár felett van, az autókhoz is kikell mennie, így beszívja a szagot a ruhája. (Fuvarszervező) Sajna mindig későn végez. Annyira jó érzés, hogy még erre is figyela doki! Kevés ilyen doki van!!!! Én nagyon-nagyon szeretem. :lol: :lol: :lol:
A Védőnő lakásvizitet tartott nálunk is kb 15 perc alatt. Nem vitte túlzásba. Megdícsérte a szoba színét, a kiságyat stb.

Mára ennyi, mert még leviszem a jelenlegi legkisebb Übit sétálni, mert már itt áll mellettem. ( Ő a kutya )

Már álmos is vagyok, remélem lassan alukálhatunk.

Pusza mindenkinek!

Kati

Kép
übi
 
 


sziasztok lányok

hát itt vagyok vasárnap délután jöttünk haza. Nem volt valami kellemes de nem akarom a most szülöket elriasztani. Én húsz órát vajúdtam végül császár lett nem tudni miért túl rövid ideig tartottak a fájások meg a köldökzsinór a nyakán volt, lehet hogy vissza húzta nem tudják a dokik-. Hétfő este fél nyolc körül szivárgott a magzatrviz ezért szépen nyugodtan bementünk a kórházba de mikor kiszálltam a kocsiból elfolyt voltak fájások is de már ekkor este tiz óra volt mondták majd holnap szülök ez másnap du négyig tartott. Akkor mondtam az orvosomnak aki már az ágyam mellettült az egy ágyas vajúdoban voltam és annamarai volt az ügyeletes szülésznő, nem tudo végül is beszélni mert fáradt és éhes voltam és azt hittem meghalok, hogy vagy papot hiv vagy megcsászároz ekkor döntöttek a műtét mellett. Sajna beni besárgult igy nem sookat voltunk együtt tej van, de kicsit moho és tanulnunk kell kicsit több levegő is volt a hasában ezért nagyon sokat bukott most meg nehezen meg a pukizás meg a bufzés úgyhogy várom a dokit remélem minden pké lesz és nem csinálok semmit sem rosszul
A kórház : a dokik jók néhány nővér és csecsemős nővár bunkó a fenekem nem tudok ülni úgy adt
k be a szúrit a csecsemős nővérek meg hiába kérdezett az ember fél vállról vették a dolgokat az ágy magas volt nem tudom zsófi te hogy tudtál rá felmászni 10 es szobában voltam ezért nagyon nehéz volt le meg fel kellni. de ha benikémre nézem még mindig sirva tudok fakadni. amikor kiemelték és amikor felsirt a fejemehze tették és elhallgatott mikor beszéltem hozzá és az a finom bababőre és illata nem tudom elmondi

szóval még jelentkezem hogy mi volt

sziasztok

Kép
kki
 
 


Szia Kki!

NAGYON Gratulálok Nektek, még akkor is ha kellemetlen élményekkel volt megtüzdelve a szülésed. A csecsemősök régen sem voltak annyira barátságosak, de összeségében én meg voltam elégedve. Majd most meglátjuk most mi lesz.
SOK EGÉSZSÉGET, tejecskét.és kevésproblémát kívánok Nektek. A kezdeti nehézségek megoldódnak! Fel a fejjel!!!
anaci
 
 


szia IZA !!


háát ennyi "küzdelem" után kívánok nektek gyors összeszokást, hatalmas szopikázásokat Beni babával!!!
tényleg nagyon hosszúra nyúlt ez a vajúdás... :? :shock:
és miért nem császározott meg előbb???? azért 10-15 óra után (ha nincs semmi haladás normál úton) meg szokás csinálni, nem?

ilyenkor érzem hogy bár nagy aggódások közepette de milyen isteni nagy szerencsénk és mázlink volt végülis ezzel a program csaszival !!! jól elintézte a kis puncisom magának a kényelmet :wink:

BIZTOS MINDENT JÓL CSINÁLSZ !!!! Olyan nincs h valamit rosszul.... majd max ha nem válik be akkor legközelebb másképp fogod!

Most már tudom, az elején nem hittem volna de TÉNYLEG ÍGY VAN: AZ ELSŐ 6 HÉT AZ IGAZÁN NEHÉZ (összeszokás, megszokni a nem alvást, a sírást, a szopiztatást, mindennek a csínját-bínját...).

Nemtom ki találta ki ezt az első 6 hét dolgot hogy gyermekágy meg minden de utána tényleg könnyebb !!!
Aztán 3 hónap után meg még könnyebb talán azért mert addigra már kommunikál veled a picúr, nem csak sír meg jó-jó cukor meg aranyos meg imádod, de más amikor rádmosolyog vagy gagyog kettőt !!!!!!!!!

a csaszinál meg tényleg az a jó, minél többet mozogsz! nekem csüt. csinálták reggel, pénteken már sétálgattam simán, szombaton voltam igazán szarul, de akkor lövellt be a tejci is, szóval fájt mindenem. vasárnap már vígan mászkáltam fel s alá :)
és azóta egy percig sem volt vele semmi gondom !!!! :lol:
(pedig itthon lépcsőzöm sokat mert konyha lent, háló fent...)

Én legalábbis ilyeneket éreztem, csak gondoltam megosztom veled...

KÉPET KÉRÜNK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SOK PUSZI
lmkata
 
 


Szia Iza!
De jó, hogy jelentkeztél! Szegény, jól megszenvedtél, de gondolom mindenért kárpótol a kisfiad. :wink:
Én ezek szerint kifogtam a normálisabb csecsemősöket, nem volt velül semmi probámám, mondjuk így 2.gyerkőcnél nem igazán volt szükségem a segítségükre, csak köszöntünk egymásnak, azt slussz...
Az ágy még nekem is magas volt, pedig csaszim sem volt és magas is vagyok, de mindig hangos nyögdécselésekkel tudtam csak fel-leszállni róla. Az enyém ráadásul iszonyúan nyikorgott :? .

TEGYÉL FEL KÉPET LÉCCCCCI!!!!!!!!!
Mielőbbi felépülést kívánok Neked és hidd el, ahogy múlnak a hetek, egyre könnyebb lesz!

puszi Nektek, Zsóka

KépKép
logi
 
 


Szia Iza!

Sajnálom, hogy nem lett kellemesebb emléked a szülésről, de bizti elfelejtetd idővel, vagy legalábbis megszépül. Örülök, hogy már otthon vagytok, pihizzetek, és legyetek nagyon boldogok, egészségesek!!!!!

Kérjük a képeket!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Pusza

Kép
übi
 
 


Sziasztok!

Voltam ma dokinál, gyerek még nem jön, hiába várom már. CTG, Flow rendben volt, pénteken megyek legközelebb. Méhszáj zárva, gyerek kobakja jól lent van. Más hír nincs. Annak örülök h minden rendben, annak kevésbé h a gyerek még nem akar kibújni. Már nagyon találkoznék vele, szeretném kezemben tartani, puszilgatni a búbját, de mág várat magára a nagy találkozás.

Puszi:
Nóra
anaci
 
 


Anaci Nóra, bármi lehet! :?: :!: :idea: :arrow: Lehet, h hamarosan találkoztok, csak még viccel a Kicsi lány! :oops: 8) Kitartás, tudom, tudod, a vége a legnehezebb! A kiváncsi várakozás! Drukkok mennek!!!!!!!! :lol:

Iza, írtam... :shock: Örülök, h adtál magadról hírt, és ha lesz egy szusszanásnyi időd, várjuk a képeket! :P

Stellina, Niki???

Viki dupla babákkal?

Szonibaba???

Merre jártok, írjatok!!! :roll: :oops: 8) :wink:
mazsolák
 
 


iza, hehe mintha a saját szülésemet olvastam volna. pokoli volt az is...
mindent megértek... ugye nálunk is nem tágulás kökdökzsinór 2 perces fájások 11 óra vajúdás stb...
ki is a dokid?
mozogj sokat, lábadozz. figyu egyre kevesebbet fog eszedbe jutni. az első hónapban napjában többször, a másodikban már csak hetente többször, utána meg már csak ritkán. rémálmok is ok, elmúlnak. tudom h iszonyú, én is átéltem. no para. a köv már csaszi lesz ;)
puszi gyógyulj, írj emailt ha segíthetek:)
kerekpocak
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem vesztem el, csak egy picit......

Először is gratulálok az újdonsült anyácskáknak és sok-sok boldogságot és rengeteg finom tejcsit kívánok a babáknak:)

Nagypocakosok! Élvezzétek minden egyes pillanatát a pocakosságnak, annyira szép és úgy fog hiányozni hamarosan! a baba pedig úgyis akkor jön, amikor annak eljön az ideje:)

KKI!!!!
írtad, h beni besárgult. nekem is besárgult a harmadik napon a kisfiam, és sajnos elég rossz élményként maradt meg bennünk, ahogy a csecsemősök elvitték és ahogy az intenzíven bántak velük. én a mávban szültem 10 hónapja és a következő babát a jánosban tervezzük a sóvágó doktornál. hallottam, h vannak olyan kórházak, ahol a babát nem viszik fel az intenzívre, hanem melletted lehet a szobátokban inkubátorban, természetesen kékfény alatt. a jánosban van erre lehetőség?! a ti esetetekben hogy volt?

És amiért nem ültem le a géphez: végre kedden eljutottunk a Sóvágó doktorhoz és megállapította, h felszívódott a drága haematomám:) végre!!!!! 3 heti szinte állandó fekvés után újra indulhat a hancur és rosszalkodás a kisfiammal!!!!! nem győzünk betelni egymással. most érzem igazán, h mennyire hiányoztam neki!
Sóvágó doktorral kapcsolatban pedig már értek mindent:) fantasztikus embernek és szakembernek bizonyult! végre rátaláltam!!!!
És hogy az újabb pocaklakóról sem feledkezzünk meg, ő is nagyon jól van, szépen fejlődik, 8 hetes:)

Jövök, amit nem lesz erőm hancúrozni!
Vendég
 


Kedves Stellina! :D

Először is gratulálok az eredményhez!!!!!!!!!!!! Ez nagyon klassz hír!!!!!!!!!!!!!! :lol:

A 2.: én elmesélem, 1 éve nálam, hogy volt, aztán Iza is elmondja, hogy nála, h történt.... :shock: :roll:

Én elég nehezen viseltem, h a 2. kisfiam besárgult, de a csecsemősökre nem szólhatok semmi rosszat. (Az a baj, h én már láttam, h kezd besárgulni a gyerek, de állítólag csak akkor teszik fény alá a babákat, ha a gyerek doki azt mondja, + vérvétel kell hozzá! ez 2003.-ban még nem így volt, mert 1. fiamat is berakták a fény alá egy estére.... :shock: :roll: :oops: :? Szal azért borultam inkább ki, mert aznap jöttünk volna haza, és akkor derült ki, és én már úgy mentem volna haza. Persze tudom, jobb a gyereknek, ha ott veszik észre, csak hát az egy teljesen más állapot=hormonális vulkán vagyok ilyenkor, mármint szülés után, nagyon érzékeny tudok lenni... :oops: :cry: )
Szóval a kérdésedre a válasz, elviszik a csecsemősök/ill te viszed be a csecsemősökhöz, de nem az intenzívre, hanem ugyanott van, ahol a többi kisbaba. Nekem 2 óránként kellett mennem szoptatni, akkor kihozhattam, összebújhattam vele, de a cél érdekében max 30 perc. Este egész végig a fény alatt vannak, de ha fejsz le tejet, akkor odaadják a babónak. Szóval kint veled a szobában, inkubátorban = erre nem volt lehetőség - ez azóta változhatott, nem tudom, majd Iza leírja-, intenzívre szerintem csak akkor viszik, ha túl magas a blr. érték.

Remélem, tudtam segíteni, nem voltam túl zagyva, de közben 6szemű polipot játszok a fiaim miatt.

üdv:
mazsolák
 
 


Mazsolák!

Köszönöm, h megosztottad velem a nem túl kellemes "sárgaságos" élménybeszámolót :cry:
szegénykém, pont a 4. napon derült ki.......amikor már végre mehetettek volna haza a saját kis kuckótokba. mi is majdnem hasonló sorsra jutottunk, de egy nap híján megúsztuk. nálunk a 3. napon ránézett a gyerekdoki ákosra, majd vérvételt javasolt. azonban annyira sűrű volt a drágám vére, h többszöri szuri ellenére sem sikerült megállapítani a kívánt értékeket. igy maradt a "szemrevételezés" és javasolták, h amennyit csak lehet, legyen ákos a kékfény alatt. a mávban minden sárga baba az intenzívre kerül. nos ami szörnyű volt, h pont aznap betelt a csecsemősrészleg kapacitása,- front lehetett, és rengetegen szültek az éjjel- és ákos várólistára került több babával együtt. nagyon aggasztó volt, h nem volt szabad inkubátor és kékfény.........aztán úgy döntöttek, h megosztják a babák között ami van, és ákosnak az állapotától függetlenül 8 órányi "napozás2 jutott. szerencsénkre nem is volt a szervezetének több időre szüksége :lol: másnap jött a nagyvizit, és a reggeli vérvétel is sikeres és eredményesnek bizonyult. amikor a dokibácsi kimondta, h mehetünk haza, hááát azt soha nem fogom elfelejteni.
sajnos a csecsemősök fölöslegesen riogattak a sárgasággal kapcsolatban, a lehető legrosszabb példákat hozták fel, ami előfordulhat. biztosan egyik sem volt még hasonló helyzetben magánemberként, mert akkor nem tették volna ezt. pontosan ehogy te is mondod, a legtöbb nő hormonálisan akkora változásokon megy keresztül és én is amúgy is érzékeny vagyok, na de akkor végig zokogtam, h most mi lesz az én drága egyetlenemmel, hiszen még éppen hogy megszületett és elviszik tőlem......azonban apuci az ominózus estén befeküdt hozzánk- szerencsére saját szobánk volt- ez sok erőt adott :lol:
amúgy hogy boldogulsz a két lurkóval? rosszcsontok ők is, ugye???!!

Iza, kíváncsi vagyok nagyon a te élménybeszámolódra is. remélem nálatok jobb volt a helyzet:)

további szép estét mindenkinek!
niki
Vendég
 


Sziasztok!

Képzeljétek rekord született a Jánosban!!!
Egyik ismerősöm hüvelyi úton szült egy Panni nevű kislányt 5100 grammal, és 59 cm-rel. Molnár doktornál született! A csajszi túlüvölti az egész csecsemős részleget. Ez aztán teljesítmény igaz?

CTG szerdán babócám elmászott a CTG alatt, így az én szívhangomat írta a gép. Egy tanuló volt csak a szobában, a szülésznő sehol vagy 2 percig, így én már elsírtam magam, hogy nem lehe a szíve 100 alatt. Aztán persze minden O.K. volt. Ez már egy rövidített változat, ennél sokkal rosszabb volt, csak már nem akarom részletezni sem.

Holnap reggel is megyek CTG-re, majd este írunk,hogy mi volt. A lányzóhoz is benézek nála mik a hírek, de remélem ott is rendben minden.

Nekem fáj a hátam, a pocim is szokott esténként, és ma szörnyű hasmenésem volt a délutáni alvás után. Ennyi!

Pusza mindenkinek!
Kati

Kép
übi
 
 


Sziasztok!

Nálam semmi újság. Én is holnap délelőtt megyek CTG-re, majd meglátjuk hogy áll a dolog. Az nem lenne igazságos ha mindenki hamarabb szülne meg, én már nagyon találkoznék a babámmal, és már régóta fájdogál mindenem.
Nem semmi a lány a gigantikus babával, ismeretlenül is gratulálok neki. Jól van? Minden simán ment?
Übi, remélem jól vagy a hasmars után?
Majd mesélj holnap mi a helyzet. Még az is lehet hogy összefutunk a kórházban, ami azért vicces, mert nem is ismerjük egymást, és a nagy pocak nem is ismertető jel egy szülészeten. :-)

Na puszi:
Nóra

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Sziasztok!

Szívesen csatlakoznék hozzátok, amennyiben senkinek nincs kifogása.

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


SZIA BEBI!!!!!!!!!!
DE JÓ, HOGY ÍRTÁL!!!!!!!! MINDENKI ÖRÖMMEL FOGAD, NAGYON JÓ KIS CSAPATBA POTTYANTÁL :lol: :wink:


Mesélj kicsit magatokról, az első babát várjátok, vagy van(nak) tesó(k)? Ki az orvosod? Gyere sokszor!!!!!!!!!!!!!
puszi, Zsóka

Nóra, Kati mi volt a mai ctg-n?

Niki, szuper, hogy ilyen jól alakult az első randitok Sóvágó dokival.
Marcival megúsztuk a sárgaságot, így ebben a kérdésben nem tudok neked segíteni (Bori sárgult be rettenetesen, de ő nem Jánosos baba). Kell még segíteni a képkicsinyítésben? Ha igen tudod hol találsz... :lol: :wink: Avataros kép szuppper!!!!!

sziasztok, Zsóka

KépKép
logi
 
 


Szia Bebi!

Nem is értem miért lenne bármi kifogásuk a csatlakozásod ellen, én is csak nemrég csatlakoztam, mindenki nagyon kedvesen fogadott. Gyere és mesélj magasról.

Mai CTG és flow rendben volt, méhszáj zárt, gyerek jól érzi magát, nem akar még kijönni. A dokim azt mondta jöhetek bármikor, Ő bejön, de szerintem a hétvégéjét nem programozom át. Ha nincs semmi kedden megyek megint. Még azt mondta a doki, hogy nem lesz kicsi a gyerek, de ezt sejtettem, mivel eléggé meggyötör engem. A másik két lány nem volt ilyen húzós a végén.

Kati Neked mi volt a mai vizsgálaton? Nem szülsz még?

Puszi mindenkinek, sziasztok pocakosok és babázók!

Nóra
anaci
 
 


Bebi! Ne magasró hanem magadról mesélej! :D
Puszi.

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Nóra, szerintem rossz kódot másoltál át, azért nem jó a vonalzód!!! (az url-es kód kell,azt másoltad?)
A másik két csajszi simán született? Ők mekkorák voltak?
Lehet, hogy karácsonyi bébi szeretne lenni a lelkem :lol: :arrow: apropó, mikorra vagy kiírva?

KépKép
logi
 
 


Szerintem az URL cuccot másoltam át, de majd utána nézek, köszi.
A mésik két csajszi sima szülés volt, Emma az 1. Ő mondjuk 16 óra vajudás után jött 3100 gr volt, és 3 napot késett, Flóra a 2. 3 óra alatt volt meg 3450 gr, és 3 nappal korábban jött. Hivatalosan 13.-ára vagyok kiírva.

Puszi:
Nóra
anaci
 
 


Szia Bebi,

még én is nagyon új tag vagyok, de tényleg egy igazán kedves kis csapat kovácsolódott is össze. Gyere te is minél gyakrabban, itt mindenkit szeretettel van fogadva :lol:

Zsóka, köszi a segítséget. végülis a keresőprogram segítségével találtam egy kicsinytő programot, így tudtam feltenni a képünket is, de a mérete nem az igazi.....most meg túl pici :P na de majd még variálok rajta!
Sóvágó tényleg egy álom volt!
különben mennyire lehet zargatni a telefonján, ha nincs nagy probléma?! te sokszor hívtad a mobilján?

ajjjja, ákos nagyon nyügi, mennem kell!

puszi mindenkinek!
niki
Vendég
 


Iza! sok tejcit kívánok Neked én is, régebben nem is tudtam, hogy ez mennyire jó kivánság! :wink:

szia Bebi! jó hogy csatlakozol hozzánk!!! mesélj magadról!

Anaci, Te mikorra vagy kiírva, bocsi, lehet hogy írtad már :oops:

Übi-Kati, a múlt hónapban mi voltunk a rekord a Jánosban :)

puszi mindenkinek!
tényleg élvezzétek a pocakos életet, nekem nagyon hiányzik!!!!
mangó
 
 


Sziasztok!

Köszi a kedves szavakat. Már van két lányom, a kínai fogamzás naptár szerint pedig a harmadik is az lesz, de nem bánom. Persze nem kell neki feltétlen hinni. Az elsőt a Margitba szültem ott ismertem meg a Sóvágó dokit (sajnos nem nála). A másodikat már igen de akkor a Jánosba dolgozott. Most is úgy tervezem, hogy hozzá megyek (bár nem tudom mi lesz az új kórház reformok miatt) mert azóta is hozzá járok és maximálisan megvagyok vele elégedve. A lányok császárosak voltak így már nem is számítok másra de ezt is elfogadtam és feldolgoztam. Hirtelen és röviden ennyi. Nagyon örülnék, ha ti is írnátok néhány sort magatokról, babákról tekintve, hogy nem mindenkinek van csíkja. Előre is köszi. Ha nem tudok jönni minden nap az annak az oka, hogy tanulok és épp vizsga időszak van.

Kellemes estét!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Szia Bebi!

Én is 3 kislányos anyuka leszek. Már csak cca 1 hetem van a szülésig, eddig mindenkit a Jánosban szültem, jó emlékeim vannak, bár azért nem 100 % a dolog. A csecsemősökkel volt némi gondom, de csak arra kellett rájönnöm, h kérdezni kell, ha ezt megteszed nincs semmi gond, a dokik és a szülésznők nagyon rendesek. Eddig én a Héder dokinál szültem, de Ő sajnos meghalt, jelenleg a Szuromi dokihoz járok, és maximálisan meg vagyok elégedve vele. Remélem hamr jön már a babócám, és végre megnézegethetem magamnak, már a lányaim is nagyon várják őt, és persze Apa is. Ez a terhesség az előzőekkel ellentétben kicsit meggyötört engem, de azért panaszra nincs okom.
Dióhéjban ennyit, ha van még kérdésed tedd fell bátran.

Mangó: dec 13-ra bagyok kiírva, de mint tudjuk ez nem jelent semmit.

Puszi Nektek.

Nóra
anaci
 
 


Sziasztok!

Nóra! Nagyon sok Gratula a lányokhoz. Én két éve dec. 17-én szültem ott a kicsit. Az orvosokkal, nővérekkel nem volt gondom, szerencse nem is voltak problémáim, kéréseim. 15-22 reggeléig voltam bent, mindenről tájékoztattak. A csecsemősökkel sem volt bajom. Kérdeztem és készségesen válaszoltak, szerintem is rendesek voltak. Amitől tartok az a terhes gondozás. A másik kettővel a Margitba jártam. Az ottani menetet már jól ismerem. Meg félek ettől az új kórházválasztásos dologtól. Nem tudom, hogy most elfogadták vagy nem. Lehet, hogy nem is tudok oda menni, mert nem az lesz a kijelölt kórház. Feleslegesen meg nem tudok százezreket kifizetni. Erről esetleg tud valaki valamit?

Üdv. Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


igen. a kormány nem fogadta el végül. minden marad a régiben.
kerekpocak
 
 


Niki, ma akartam Neked írni, de már az anyukáknál leírtam, h most nem vagyok a toppon, de ami késik, nem múlik... :lol:

Bebi, ha átmész az anyukás topikba, és visszaolvasol egy kicsit - persze, ahogy időd engedi...-, akkor egy kis "szeletet nyersz" belőlünk. 8)

Zsófi: :P :P :P

Nóra, Kata: DRUKKHEGYEK!!!!!!!!!!!!VÁRJUK ÁM A HÍREKET!!!!!!!!!!MINDEN OK LESZ!!!!!!!!!!!ÜGYIK LESZTEK!!!!!!!!!!!! :P :lol: VIGYÁZZATOK MAGATOKRA, ÉS A POCIKRA!!! :P
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem ám el, csak élvezzük az apucis hetet, ui hosszú-hosszú idő után édes szabadságát tölti kis családjával:) mi pedig nem győzünk betelni vele, nagyooooooon jóóó! na és a három hetes vízszintes után jó lesz megmozgatnom a csontjaimat:)
emiatt alig leszek elérhető, de amint visszatérnek a hétköznapok, jövök újra!

addig is kitartás a finisben lévő pocakosoknak!

Edus, ne aggódj, türelmesen várok a leveledre! addig is jó hancurt a pasikkal :lol:

puszi mindenkinek!
niki
Vendég
 


Sziasztok!

Sajnos nagyon ritkán tudok ide benézni, de azért beszoktam, és ha nem is írok, de üdvözlök minden új pocakost,és nagyon szorítok nektek Nóra és Kati!!!!!! Természetesen a többieknek is!

Viki
, remélem jól vagy. Elküldtem neked privibe a szülésfelkészítős előadásokat!!!

Puszi, nóri

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Melyik anyukás topikra gondolsz? Bár ha jól meggondolom túl sok időm nincsen, örülök ha ide jutok a gyerek meg a tanulás mellet.
Még jó, hogy nem szavazták meg. Nagy hü...ég volt az egész. Ráadásul nem is lett volna megoldás a hála pénzre. Inkább a saját fizujukat csökkentenék felére máris egy csomót nyerne az ország.

Üdv!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


sziasztok, Judit vagyok. februárban fogok szülni a Jánosban, most vagyok 30 hetes. egyenlőre úgy néz ki, hogy Vikinek hivják a pocakomat, remélem most már nem is fog változni. :D
örülök hogy megtaláltalak benneteket mert rögtön segítséget is szeretnék kérni. mivel vidéken lakunk(most átmenetileg) sajnos nem tudok eljárni a szülésfelkészítőre. nagyon érdekelne viszont hogy miről szólnak ezek az előadások mert eléggé parás kismama vagyok :( ha valaki megtenné hogy összefoglalja azt nagyon megköszönném.
üdv,
judit
vgyjudit
 
 


bebi két jánosos topik van: a jánosos anyukás és a jánosos szülészetes. te most a szülészetesben vagy, ez alatt van az anyukás, ott székelnek a már jánosban szült anyukák. itt meg a pocakosok.
kerekpocak
 
 


Szisztok!

Nagyon régen jártam errefelé,néha szoktalak benneteket olvasni.

Judit nem tudom a lányok mit fognak majd mesélni,de szerintem nem veszitesz semmmit azzal hogy nem tudsz eljárni a felkészítőre. Én voltam,a fele se ugy van ahogy ott futtatják a korházat. A csecsemősök és a nővérek emlitésre se méltóak. Kivéve egy egy.

yniki
 
 


Sziasztok!

Még mindíg egyben, de biztató jelek vannak, majd meglátjuk, remélem már csak pár nap. Hivatalosan a holnapi nap a terminusom.
Judit!
Most harmadszorra szülök a Jánosban, soha nem jártam felkészítőre, viszont az első két alkalommal minden rendben zajlott. Nekem pozitívak az emlékeim, a mostani eseményt meg nagyon várom már. Ha túl vagyok rajta, írok beszámolót az élményekről.

Puszi:
Nóra
anaci
 
 


Szia Niki!

Gratulálok Armihoz, nagyon édes! Armand a rendes neve? Nekünk is ő volt a szülésznőnk, Anikó. Vele gondolom meg voltál elégedve, mert én nagyon nagyon. Nemrég ogndoltam egyébként rád, hogy vajon mi lehet veletek, mert akkor jelentkeztél be ide a topikba, amikor én a finisben voltam.

Ami a szülésfelkészítőt illeti, nekem azért volt jó,mert mivel a kórházban gyakorlatilag semmi segítséget nem kaptam, ezért amit ott "tanultunk" abból éltem itthon. Persze egy-két dolgot nem úgy csináltam, de a nagyját igen.

Szia Judit, elküldöm neked privát üzenetként azt amit a szülésfelkészítőn jegyzeteltem. Csak a császáros téma nincs begépelve, meg egy két olyan dolog ami a kórházat mutatja be (hány szoba van, hány ágy, mennyibe kerülnek stb.). Na, akkor küldöm, nézd meg az emailedet és ott a babanet csapata elmondja, hogy tudod megnézni a privát üzenetet.

Nóra, szorítok nagyon!,

Kati neked is!!!

Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


sziasztok, köszönöm szépen a bíztatást és Nórinak a segítséget. elhiszem hogy felkészítő nélkül is meg lehet szülni és ellátni a kislányomat, de lelkifurdalásom van, hogy van valami amit tehetnék hogy jobban menjen a dolog és mégsem teszem meg. ezért kapálózok most egy kicsit, mert nagyon rámtört a para az ismeretlentől :( De nyilván majdcsak sikerül megoldani a helyzetet. :D Gondolom most már teljesen egyértelmű hogy Ő az első babám :lol:
szép napot mindenkinek
vgyjudit
 
 


Szia Judit,

üdvözöllek én is itt a fórumon! Én egy 10,5 hónapos cukorfalat kisfiúnak vagyok az anyukája és amiért itt vagyok, annak az oka a 9 hete a pocakomban trónoló kistesó. Ákost a Máv-ban szültem, de a kistesót már a Jánosban szeretném Sóvágó doktornál.

A szülésfelkészítő tanfolymaról a véleményem pedig, nem kell aggódnod, h bármiről is lemaradnál. Én az első pocakos időszakom alatt összesen egyszer jutottam el szülésfelkészítőre, igaz írtó aranyos volt annyi pocakos kismamát és ujjaikat tördelő kispapát látni egyszerre, de a lényegen nem sokat változtatott.
annó megvettem nem is tudom összeszámolni hány csecsemőgondozási könyvet és bújtam a kismamalapokat, de már ezt is megbántam. igazából ami nekünk nagyon bevált és azóta minden kismama ismerősömnek ajánlom, az a tracy hogg: suttogó titkai I.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?