Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olvasgatlak benneteket, de nincs sok idõm írni. Csak annyit: az új profilja mindenkinek csodálatos, én is meglepõdtem, milyen gyönyörûek és mennyire gyorsan nõnek ezek a babókák! (Tudom, közhely, de akkor is...)

Pussssz mindenkinek: Laura+Romi+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Zafi!
Gratulálok az elsõ lépésekhez!J

Edit!
Akkor kicsit megnyugodtam, ha minden baba szeret már ennyi idõsen ücsörögni, akkor csak nem lehet bajuk tõle! Nagyon jó a kép Rikirõl és a párodról. Hogyan tudta így megtartani Rikit?
Folytattátok a gyümölcsözést? És ha igen, akkor mivel és hogyan fogadta Riki?

Nyuszimanó!
Donci is tündéri a képen!

Úgy irigykedem a kipihent kismamákra, mi ma is ¾ 6-kor keltünk, mondjuk az is igaz, hogy éjjel már nem eszik Peti.(Valamit valamiért)

Bmárti!
Nagyon édes PiciLaci a mosogatóban!

Biztos bennem van a hiba, de nekem nem jönnek össze ezek a mosolygós fejecskék. Mondjuk én Word-ben írom meg a válaszomat, és úgy másolom be, itt még jó, de amikor bemásolom, akkor átírja egy J betûre. Segítsetek, mit csinálok rosszul?

Szilvi és Petike
bszilvi

Sziasztok!

Szilvi: ne word-ben írd, hanem pl a Startmenü Kellékek menüpontjánál található Jegyzettömbben. Nekem ezzel maradni szokott Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Megint csak futolag koszonok be... Dani mar mindenhol allni akar es mar nagyon gyorsan kuszik/maszik. Igy allandoan resen kell lennem, kulonosen a kutya miatt.
Hasonloan amit leirtatok nekem sincs idom szinte semmire - csak amig Dani alszik (szerencsere napkozben van egy 1-2 oras szunyi) tudok picit leulni vagy eppen mosogatni...

Menta! Olvastam, hogy Helenaval mi a helyzet! Csak annyit, hogy nagyon, nagyon szoritok, hogy ne legyen semmi komoly dolog! Irj ahogy megtudsz valamit!

BMarti! Nagyon jopofa a mosogatos kep! Kép
Hogy birja Lacika a racsot? Rajott mar arra, hogy ez megsem olyan "jo buli"? Dani egy idoben kifejezetten utalta a racsot. Amint feltettem egybol elkezdett sirni - de az utobbi idoben igazan nem panaszkodhatom, mert neha egesz jo eljatszik a szobajaban rovid idore (amig kipakol a dobozaibol)es utana odajon a racshoz es felall, ugy kukucskal. Kép

Marti! Azota mi a helyzet a befalazassal? Igazan duhito amit leirtal remelem, megoldodott a helyzet!

Laura! Hogy birod a pocakodat? Kép Mennyire vagy faradt? Biztos irtad mar, de nem tudtam minden nap olvasni a hozzaszolasokat - mikorra vagy kiirva?

Sziasztok! Danimama
danimama

Sziasztok Lányok!

Hát úgy tûnik, talán tényleg nincs komolyabb baj. A vizeletüledék gyakorlatilag normális, minimális eltérés van benne. Ezért még a jövõ héten is kell leadnunk pisit. Akkorra jönnek meg a tenyésztési eredmények is. A doki szerint valami hüvelyfertõzés lehet. Azért a biztonság kedvéért csütörtökön majd ad egy beutalót hasi UH-ra is.
Kezdek megnyugodni. Ma már nem volt Helenkámnak hõemelkedése sem és alvásilag is hozta a régi formáját. Csak az aggaszt, hogy akkor miért kevesebb még mindig a pisis pelusok száma. Max. napi 3 jön össze és az is maximális szopi mellett. Semmi mást nem fogad el és egyébként nem tûnik éhesnek vagy szomjasnak. Na, jövõ héten már okosabbak leszünk. Addig is próbálok a lehetõ legkevesebbet aggódni. Azért az nagyon jó érzés, hogy teljesen ki lesz vizsgálva.
És az is, hogy gondoltatok ránk! Köszönjük! Kép

Menta és Helenka
menta

Sziasztok!

Menta!
De jo,hogy Helenanak nincs komolyabb baja!Kép
Ugy latszik ért valamit,hogy annyian gondoltunk ratok!Kép
Reméljük,hogy a jövô héten se derül ki semmi,legfeljebb az,hogy Helenanak kutya baja!Tovabbra is szoritunk.

BSzilvi!
Riki ennyire rafesziti a labait és igy lehet ôt egyensulyozni.Nagyon élvezi,csak engem kerülget néha a szivbaj.
Ëgyenlôre az alma-krumpli valt be Rikinél,vagy az alma-banan.Most gondolkozom valami uj iz kostoltatasan is,talan a körte lesz.
Probaltam a répat is,de hasmenést valtott ki nala,ezért abbahagytuk.Pedig allitolag székletfogo hatasa van.Adtam ugy,hogy én csinaltam és adtam bébiételt is.Mindkettônél ez lett a vége.Olvastam a szopis topicban,hogy több babanal is jelentkezett hasmanés a répa miatt.Kép
Arra gondoltam,hogy talan nem érett még meg ra a szervezete és majd késôbb ujra probalkozunk.
Ti hogy alltok a gyümikkel?Elkezdtétek mar?

Jo éjszakat minden babanak és mamanak!

Edit
edith16

Szia Menta!
Orommel olvastam, hogy nincs komolyabb baja Helenanak! Remeljuk a tobbi eredmeny is ezt fogja alatamasztani! Tovabbra is drukkolok!
Danimama
danimama

Sziasztok!

Menta: nagyon örülök, hogy jó híreket írtál Helenáról!!! Jó lenne hamar elfelejteni ezt az izgalmat!

Nyuszimanó:
Fényképet kérünk a négykézlábazásról!!! Kép

Zafi:
Ez nem ér! Mindig lehagytok minket Kép Kép Tomi még nem lépeget, csak álldogál, azt viszont nagyon lelkesen. Gratulálunk Rékának!

Norci:
Hú, szörnyen idegesítõen hangzik ez a hazamenés-történet. Teljesen átéreztem a mobilon keresztüli utasításoknál a telefonlecsapást. Nekem is próbált már apa mobilon keresztül elmagyarázni valamit, amikor hót ideges voltam és egy szót sem értettem, csak picit késõbb.

BMárti:
Hozzánk is küldhetnéd Apukádat, mert nálunk apának most semmire sincs ideje és nekünk is jó lenne rács Kép

Úgy irigyellek Titeket a profil-képekért! Én már Gabival (szerkesztõ) is beszéltem arról, hogy fel akarok rakni fotót. Le is írta, hogyan (meg értem is az angol utasításokat) és mégse hajlandó a gépem. Egyszerûen nem értem. Ráadásul Gabi se tudta nekem feltenni. Fogalmam sincs, mit csináljak Kép Na, mindegy. Lehet, hogy még próbálkozom.

Végre itthon van a kocsim!!! Kép Kép Kép

pusszantás
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Az utolsó elõtti bekezdés nem érvényes már Kép Kép Kép
Lehet, hogy ezt is teljes nyugiban kell csinálni, akkor jobban megy?Kép

pusz
bogancsi, akinek végre sikerült feltenni a képet, amit akart (bár ez még májusban készült)

bogancsi
bogancsi

Bogancsi!
Én is rajta legyek a képen? Úgy még viccesebbKép Hol akadsz el a képfeltevésnél?? Tudunk valamit segíteni????

Menta!
Kép De jó, akkor nem hiába szurkoltunk ennyienKép Nem próbálsz egy kis vizet itatni Helenkával?? Akkor tuti elég folyadékhoz jut. Lehet, hogy a tejcit már teljesen tápanyagra fordítja?? Azért szurkolok még a hüvelyiUH-ig, jó?Kép

Puszi: NYuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Menta!
Nagyon örülök, hogy semmi komoly baj a lánykáddal. KépKépKépKépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kihasználom, hogy Luca végre alszik. Tegnap is többször nekiálltam írni, de nem nagyon sikerült, mert szegényt nagyon kínozta a foga, rajtam lógott egész nap, és 2x fél órát sikerült aludnia. (Egyszerre jön neki megint 2 fölsõ rágó és két alsó szemfog. A többit nem tudtam megnézni, nem nagyon engedi.) Nagyon sokat cicizik, fõleg éjjel.
A napos idõt nagyon élvezte, sokat voltunk az udvaron, addig legalább nem gondolt a fogára.

Norci! Jó kis történetKép, szerencse, hogy Vili aludt közben. A taliról én is úgy mentem haza, hogy a babakocsi hátsó kereke folyamatosan kiesett. Még odafelé rámentem egy kupacra ahogy kerülgettük az útfelbontást, akkor sikerült egy kütyünek eltörnie. Nem tudtam kanyarodni, egyenesen is csak nagyon óvatosan. Szerencsére a babakocsihoz eredetileg adtak ilyen mûanyag izét tartalékba, így könnyen meg lehetett javítani.

Menta! Örülök, hogy Helenának nincs komolyabb baja.Kép

Márti! Befalazóidnak üzenem, hogy jövõ héten ne építsenek akadálypályát a lépcsõházba, különben személyesen bontom le.Kép Majd szólj, hogy nektek melyik nap jó, nekem mindenképpen mennem kell valamikor a Hobbyboltba az Üllõi útra.

Zafi! Nagy gratula Rékának a lépésekhez! Kép

Henke! Holnap megyünk, 60 db pelus bekészítve.Kép

Most megyek kicsit festegetni, a házimunkát elnapoltam, tegnap Lucával elég sokat sikerült elvégeznem. Igaz, kicsit lassabban haladtam, mint egyedül, de ügyesen "segített".
A terv törölve, felsírt......

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Menta,
de jó, hogy Helenka javulKép! Küldünk még azért gyógyokatKépKépKép.

Andi,
nekem is kellene menni a Hobbyboltba, mert egy pár dolog olcsóbb ott, mint a HobbyMûvész Áruházban (Margit krt.).

Márti,
beállványozás miattKép, említsd meg nekik, hogy ha legközelebb megint ezt csinálják, van egy jó fûrészedKép.

Bogancsi,
nagyon tetszik a kép RólatokKép

Edit,
sütõtököt próbáltad már? És az õszibarackot? Jaj, a kép pedig nagyon tetszik.Kép Hogy tudja így apája megtartani a kisfickót?

BMárti,
nagyon jó a mosogatós képKép.

Norci,
nekünk is pont olyan kistakarónk van, mint nektek.Kép Én körbe szoktam pörszívózni Hangát, jókat kacag rajta...

Vizsga: nálunk nincs olyan, hogy vizsgaidõszakKép Úgy van, hogy van a konzultáció, és rá 2-3 hétre a vizsga. Ha nem sikerül, akkor a többi 80 csoport vizsgaidõpontjai közül lehet választani...

Most mennem kell, mert nagy a rikoltozásKép

Üdv
Szila
szila

Jajj lányok, nagyon megijedtem!Kép
Mentem föl Lucához, hogy lehozzam, hát látom, hogy szegényke azért sír, mert összehányta az egész ágyat.Kép Elõször azt hittem, hogy véres, de szerencsére csak az apjától reggel elcsent paradicsom volt benne. Ahogy a ruháját és az ágynemût elnéztem, elég szép mennyiséget hányt ki. Levetkõztettem, a vállamon megnyugodott, szopizott, most újra alszik. A lázát nem mértem meg, de nem tûnt melegnek.
Remélem, nem lesz nagy baja.
Andi

Andi
andi3

Megint én.....
Azóta kihányta rövid alvás után az anyatejet is, majd nem sokkal utána megint hányt, valami narancssárgát (bocsi). Kép Nagyon bágyadt, de egyébként jó a kedve.
A dokinéninket hívtam, szabadságon van, a helyettesítõ délután rendel, de ahhoz a banyához nem nagyon akarok menni, nem véletlenül hagytuk ott (õ volt a régi dokinénink.)
Nem tudom, mit csináljak. Próbálom vízzel itatni, és várok..KépKép

Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Menta: ennek örülök Kép

Andi: Kép Ezek asszem most nem a te napjaid. Jobbulást Lucának.

Norci: nem semmi kalandotok volt.

Márti: brrrrrrrrr!

Balu is fogzik ezerrel Nagyon nehezen aludt, állandóan cicizne, mindent rág.

cory

cory
Budapest

Andi!
Kép Kép

és drukkolok, hogy ne legyen nagy baj, gyógy Kép Kép

Cory! Andi! Bogancsi!
Tegnapi kalandért köszi az együttérzést.

Kicsit most elkezdtem aggódni, Vili annyit alszik hogy csak na, remélem nem beteg, azért nem árt majd nekem islázat mérnem ha felkel. Vagy csak az idõ teszi?

Megyek bepótolom a elmaradt házimunkát.

Norci
norci

Sziasztok!

Andi: vidd azért orvoshoz Lucát!!! a hányás nem komolytalan dolog, nehogy kiszáradjon. Biztos azt a hülye vírust kapta el, ami most mindenkin végig megy Kép Vigyázzatok magatokra!

Sztike:
én szerencsére már túl vagyok a vizsgaidõszakokon, mert az egyik szakomon (vend.-száll.) most záróvizsgáztam, a másikon (német) pedig már 3 éve megvan az abszolutóriumom, ott jövõre kellene záróvizsgáznom, ha meglesz végre a másik nyelvvizsgám. Szóval jó bonyolult, jó lenne már kézben tartani azt a fránya diplomát!
Szerintem mindenképpen próbálj kidolgozott tételeket szerezni, esetleg venni, mert baba mellett nagyon nehéz lesz kidolgozni és még megtanulni is. Nekem hatalmas mázlim volt a csoporttársaimmal, mert szónélkül hozták nekem a kidolgozott tételeket. Én is persze amiben tudtam segítettem viszont. És a neten is sok info van pl. www.puska.hu (vagy:[url=http://members.chello.hu/sziszak/puska/" TARGET="_top]http://members.chello.hu/sziszak/puska/[/url]), jegyzet.hu, akkor külföldi weblapokon hasonlók.

Zafi:
nyelvvizsgára én sem tanultam még semmit, de nézem a tévét, mármint a külföldi adókat, hátha ezzel azért fejlõdök valamennyit. Pár könyvet beszereztem, de pont azokat, amibõl kérdezhetnek még nem, így lesz még egy sétám nekem is a könyvtárba. Ha angolból kellene egy jó tanár, tudom ajánlani a barátnõmet, õ házhoz is megy, megszokta a babákat, mert engem is Dorkástul tanított és elég jól felkészít.

Henke:
A dolgozataidat miért nem ollózodd össze a netrõl? Annyi anyag van! Persze a könyvtári irodalom jobb, de töltelék anyagnak nagyon jó a neten található irodalom! Ne gyötörd magad feleslegesen, amit lehet, azt oldd meg a netrõl! Most már a tanárok sem néznek ferdén, ha a dolgozatban netes hivatkozás van. Különben emlékszem pont akkor tapétáztunk és költöztünk össze a férjemmel, akkor ugye a pasimmal, mikor 3. éves szigorlatok jöttek, alig bírtam tanulni, de szerencsére mind tök jól sikerült! Ne félj, az emberi agy csodákra képes!!!!!
A konyhában a tányérok mellett tartom a Naksol-t hasonló égési balesetekre, nagyon jó, ajánlom!

Norci:
még jó, hogy aludt Vili az úton, már csak az hiányzott volna, hogy õ végig ordítja az útat! Azért nem lenne rossz egy babakocsi és kerekesszék támogató közlekedési politika a városban. Iszonyú ez a helyzet. Pont múlt héten vettem észre, hogy a Bartók Béla úton úgy csinálták meg az új járdát, hogy szépen levan egyengetve, hogy babakocsival könnyedén lehessen menni, NA DE , betettek egy oszlopot pont a járdára minden egyes babakocsi feljáróhoz, úgy meg, hogy a fenébe lehet felmászni, neki toljuk a gyereket az oszlopnak?!!!! Tiszta hülyék! Gondolom csómó pénzbe került, de egy szakember sem ellenõrizte le, mit csinálnak!

Remélem Menta nálatok minden rendben van, nem lehet, hogy egy picit felfázott Helena?

Andi: ugye elmentettek orvoshoz?

Márti: Hogy vagytok? Munkásokkal veszekedtél már? Nekem az a tapasztalatom, hogy ezek csak a férfi szóra képesek reagálni. Tehát jobb, ha szólsz uradnak vagy a házban egy erõteljesebb szomszédnak, házmesternek, mert az õ szavaikra tuti, hogy oda fognak figyelni. Mi szegény nõk le vagyunk csak szxxx-va! Kép Ha ez nem menne, akkor egy jó kis hisztis roham tuti, hogy helyre rázza õketKép Igaz, ezt a variációt nem szeretem, mert az ember annyira kiborul önmagától Kép

Most már tényleg jó lenne találkozni mindenkivel!

hosszú lettem, bocsi.

üdv: zsuzsi és Dorottya
zsu26

Sziasztok!

BSzilvi!
Boldog névnapot kivanok neked és ha még van közöttünk Szilvi,(csak én nem tudok rola),akkor neki is.

Szila!
A sütôtököt még nem probaltam,köszi az ötletet.Ôszibarit pedig itt mar nem lehet kapni.Otthon még van?
Riki ugy megfesziti magat,mintha egy bot lenne,igy apaja elég könnyen meg tudja tartani ôt.Elôször csak ülve csinaltak,aztan észrevettük,hogy Riki mindig megfesziti a labat és megtamaszkodik vele.Azota megy igy is.

Andi!Kép
Lucanak jobulast!KépHa elviszed dokihoz,ird meg mit mondott!
Nem lehetett egyszerü kiesô kerékkel tolni a babakocsit.

Bogancsi!
Ari a kép!Kép

Vasarnap Riki megnézte apajat,hogy dolgozik.Most kialudta magat elôtte,pont addigra kelt fel,mire apjaék következtek.Le sem vette a szemét a szinpadrol.Tatott szajjal nézte.Gondolom inkabb a fények és a hangok döbbentették le ennyire.

Edit
edith16

Menta!
Dehogy hüvelyiUH (bocs, de Norcival pont a pocakosságról tárgyaltunk)!!!!!!!!! Most, hogy olvastam a mai hozzászólásokat döbbentem le, milyen hülyeséget írtam.
Szóval a hasiUh-ig szurkolunkKép
Puszi: NYuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!

Menta! Mi is szorítunk, hogy Helenának ne legyen semmi komoly baja, és küldünk nagy KépKépKépKépKépKépKépKépokat!

Márti! Nehogy azt hidd, hogy Lacika mindig szépen elüldögél a mosogatóban, amíg én megfõzök! Egyszer elõfordult, akkor lefotóztam, legközelebb már felállt, én meg frászt kaptam, hogy mekkorát tudna onnan esni, és azóta meg se próbáltam beleültetni. Pillanatnyi hangulatától függõen vígan pakolászik a konyhaszekrényben, vagy a lábamba kapaszkodva feláll, és hisztizik, ha a konyhában vagyunk.
Hogyan tanítottad meg Ármint fújni? Olyan jó lenne PiciLacinak is megtanítani, hogy majd a szülinapi tortáján elfújja a gyertyát! Édes lehetett, ahogy magfújta a papucs talpát! Kép

Cory! Jobbulást! Van egy szer, amit szoptatás alatt is lehet szedni ilyen bajokra, bár remélem már késõ, de azért megírom, a neve SMECTA. Nekem bevállt, mikor pontosan így jártunk, mint ti.

Lacika felébredt, úgyhogy gyorsan elküldöm, amit eddig leírtam. Remélem azért fogok még tudni ma olvasgatni egy kicsit, olyan rossz, hogy már megint így le vagyok maradva.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Hát elõször tényleg megrökönyödtem Nyuszimanó a hüvelyi UH-on, még csak az kéne. Tényleg hasi lesz és remélem, hogy tényleg negatív is lesz!
Köszönjük az összes Kép-kat! Talán tényleg hatnak! Kép
Ma már elfogadott egy kis vizet Helena, tehát tényleg szomjas lehet, mert eddig nem fogadta el. Amikor csak tudom mellre rakom és utána még vizet is kínálok neki.

Andi3! Szegény kicsi Luca! Hát most küldhetem neki én is a Kép Kép-kat! Gyógyuljatok meg gyorsan! És tényleg figyelj, nehogy kiszáradjon!

Edit! Tényleg fantasztikus Riki a papájával. Lehet, hogy õ is akrobata lesz? Kép Örülnétek neki?

Márti! Ti hogy vagytok?

Ma voltunk Esztergomban Iboly baba-mama csoportjában. Nagyon jól éreztük magunkat! Kép

Menta és Helena
menta

SZiasztok!

SZila, BSZilvi! Boldog névnapot! KépKép

SZila! A homeos könyvet végül is beszerezted már? Vagy kell még? Mert az errõl való beszélgetésünk abbamaradt - talán a betegségem miatt. SZóval, ha kell, küldj címet és elküldöm!

Menta! Helenának további gyógyKépKépKép-ok! REmélem, tényleg negatív lesz az UH (hasi Kép) is! Csütörtökön nem a befalazás miatt nem voltunk (bár, lehet, hogy aznapo is az volt) - egyszerûen mindig kimegy a fejembõl Kép

Andi! Lucának is KépKépKép-ok! Voltatok dokinál? Hogy van azóta Luca? Ha jöttök, a szerda nem jó, de szerintem a többi igen!

Edit! Mi is megcsodáltuk Riki és papája mutatványát: nagyon tetszik! Kép Néhány év múlva alakíthattok családi csoportot! Kép SZerintem a mirelit barack, meggy is jó lehet Rikinek!

BMárti! Nálunk sajnos olyan hideg van a konyhában, hogy ott Ármin nem csúszkálhat! Kép Fújni külön nem tanítottam, csak mindig mondtam az ételére, hogy meleg és megfújtam, ez meg nagyon tetszett neki. Aztán azt vettük észre, hogy mikor meghallja a meleg vagy a forró, fújás szavakat, fúj! Meg ha látja égni a gázt, akkor is!

ZSuzsi! SZerencsére most a folyosó másik végén dolgoznak a munkások, úgyhogy legközelebb holnap kell(het) velük veszekednem! Az igazán vidám az lesz majd, mikor tavasszal a mi emeletünkön cserélik ki a függõfolyosót! Nagyon vicces Kép lesz babakocsival a pallókon egyensúlyozni - legalábbis az ötödiken lakók így jártak az elmúlt hetekben és még mindig nincs kész!

Norci! Hazaút Kép! Borzasztó lehetett! Már elkezdted a munkát?

SZtike, Zafi! Vizsgákhoz drukk! Kép

Danimama! Írtam egy hosszút és elszállt Kép DE pótolom! Kép

Ármin mostanában azt mondja, ha hízelegni akar, hogy "mamama" és "mamma" KépKépKép

MÁrti+Ármin (holnapután 1 éves!!!)
márti

Sziasztok!

Danimama: köszi az érdeklõdést, most nem túl jól. Lehet, hogy ez az erõs melegfront visel meg, de úgy érzem magam, mint akibe elemet kéne már cserélni... Ráadásul tegnap volt egy kevés barna folyásom, és egész nap olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni.
Romolával pedig vagy türelmetlen vagyok, vagy passzív. Most pl. nincs energiám rászólni, hogy nem nagyon kéne apa szakkönyveit és CD-jeit pakolni, de nem tudok határozott lenni. Kép
Õ még nem aludt ma délután, pedig többször is nekiveselkedtünk. (Negyed hét múlt. Kép ) Hát, ma már legkorábban csak 8-kor van alvás, nem tudom, hogy fogjuk odáig átvészelni.

Andi: Brrrrrrrrrr. Szörnyû volt ezt olvasni. Azóta hogy vagytok?

Mennem kell, itt nyûglõdik az ölemben.

Sziasztok: Laura + Szörnyella + Pocaklakó
p_laura

De hül*e vagyok! Szóval CD-it... Kép

Laura
p_laura

Sziasztok!

Andi! Hogy van Luca? Ha gondolod, gyertek inkább pénteken, csak biztosan meggyógyuljon! Remélem, csak egy kis gyomorrontás!!!

Képzeljétek, túrórudit ettem, és beletört a fogam!!! KépKép A még nyáron eltört fogam repedt ketté, mozog az egész, nagyon vacak érzés, és csak péntek este tudok menni fogdokihoz...

Menta, örülök, hogy nincs komoly gond! Gondolom, orvosként az összes rémesnél rémesebb kórság átfut az eszedben ilyenkor...

Zsu, köszi a tippet, szét szoktam nézni a neten, de jobban szeretem saját kútfõbõl írni a dolgokat...

Végignéztem a profilokat, nagyon tetszettek! Kép

Most megyek kisembert szundítani...

Puszi, Heni
gesztenye

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az aggódást meg a gyógypuszikat.
Voltunk dokinéninél, de nem sok eredménnyel.Kép Addig még kétszer hányt Luca itthon. Megvizsgálta, persze ott a rendelõben úgy virgonckodott, mint akinek semmi baja. A dokinéni szerint vírus, de már át is szaladt rajta, áááá nem beteg ez a lány. Írt fel kúpot, ha esetleg még hányna.
Hazafelé az autóban megint hányt, és itthon még kétszer, a kúpot is rögtön kikakilta. (Irtó büdös volt.)
Most alszik, én meg remélem, hogy az éjszakánk nyugodt lesz. Próbálom itatni, szopizott is, az utolsó adag még benne van...

Henke! A holnapot az éjszakánktól teszem függõvé, de lehet, hogy tényleg jobb lenne átteni péntekre a biztonság kedvéért. A dokinéni szerint ugyan nem fertõz, nyugodtan mehetek vele gyerekek közé... Reggel hívlak, vagy üzenek.

Puszi
Andi

Andi
andi3

sziasztok!

Megint nem sok idõm van. De gyors helyzetjelentésre beugrok.

Andi! Hanna is elég hányós volt kicsinek és a nyaralásra menet is hányt hajnalban az autópálya mellett, szóval teljesen átérzem az aggódást. Tök tehetetlen ilyenkor az ember. Szerintemfigyelj hogy sokat igyon, na de te ezt jobban tudod.Kép Nekünk a dedalon kúp segített.

Laura! Ne izgulj, ez csak a pocaklakó miatt lehet. Majd csak túlleszel az elsõ 3 hónapon. kitartás!Kép

Cory, örülök, hogy te is jobban vagy már.

Minden Szilviának boldog névnapot kívánunk!

Henke! Aranyos vagy, hogy hiányoltál, de itthon ragadtunk, mert elromlott a lift, aztán meg eleredt a havasesõ és nem indultunk el.

Hanna ma nagyot huppant a kanapéról, addig ment rajta amíg elfogyott a kanapé és olyan hirtelen leesett, hogy észbe se tudtam kapni, aztán elaludt az ölemben, ez volt fél 5-kor és aludt egy bõ félórát. Persze egy órája letettem aludni, de még mindig dumál az ágyban, nem tud elaludni, pedig én már tudnék.

Menta! Tök jó, hogy nincs komoly nálatok sem.

nálunk bonyolódik a lakáshelyzet, közben egy munkát is bevállaltam, szóval kicsit depisen és idegesen, de elvagyok.

Jóéjt és pussz mindenkinek
tikk

Márti!
Köszi az együttérzést a hazaúthoz neked is. A befalazásról még, hogy ezekkel a belvárosi lakásokkal mindig van valami gáz. Csajoknak meséltem is a talin, hogy nõvéremék is belvárosba laknak és egyszer kenyérért nem akarták kiengedni a házból, mert épp forgattak az utcájukban. Azóta tesóm eszembejutatta, hogy mikor mi költöztünk (és ideiglenesen a fele cuccunk náluk volt,) akkor szintén forgattak és akkor igaz a gyalogosok elõl nem, de az uatós forgalom elõl teljesen lezárták az utcát, és a környéket így csak egy hét múlva fuvaroztuk át a dobozainkat.

A melót már elkezdtem igen, sõt hamarosan be is kellene fejeznem az elsõt (PHARE pénzek felhasználásáról esettanulmányok közölhetõ és közérthetõ formába történõ öntése, szerkesztése lenne a feladat) csak egy pár dolog nem volt bekalkulálva, pl. hogy tegnap mikor Vilike aludt, addig én kb. 16 oldal turót töltök ki a munkahelyemnek, hogy kapjak GYED-et, hogy ma Vilike a délelötti alvást reggel 1/2 8-tól kezdi és ezalatt én is visszaalszom (meg apa is aki sikeresen elkésett a munkából) és hogy Vilike ma mikor épp nem alszik egész nap ordít.
No mindegy talán hétvégére lesz belõle valami.
Apának mondtam, hogy ma milyen nyügõs volt Vili, erre megkérdezte, hogy akkor mikor fõztem a húslevest, mondtam hát két ordítás között Kép . Apának fel se túnt, hogy a második fogás hiányzik Kép Kép

Tikk!
Látom te is csatlakoztál a baba mellett, hogyan melózzunk klubba. Ha tanulni lehet, akkor melózni is. Remélem Kép
Mi van a lakással?

Üdv.
Norci
norci

uatós autós
norci

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi gratulákatKép!

Márti,
homeós könyv még nincs, de tervezem. Mostanában úgyis akarok menni majd a hobbyboltba. Lehet még kapni? Teljesen rákattantam a formaöntésre. Sõt, kitaláltam, hogy kagylóformájú szappankákat fogok önteni.

Meló:
Hát, úgy látszik, hogy ez egy ilyen melós hétvége lesz. Ugyanis én is bevállaltam egy munkát. Nem nagy cucc, költségvetést kell legépelni, de azért egy kis kizökkenés, meg mellékesen plusz mani isKép.

Képzeljétek, Hangus a vacsoránál olyan álmos volt, hogy egy fél pillanatra elaludt az etetõszékben.Kép Mi is úgy vagyunk, hogy az egy alvás kevés, a kettõ nagyon sok. Egy alvással olyan 3/4-ig tudom a lelket tartani benne, aztán elalszik.

Andi,
Lucának: KépKépKépKépKépKépKép

Tikk, Hanna nagyon édi Malackával!Kép

Henke,
Bai tiszta reklámbébiKép, és azok a hurkácskákKép.

Én is átnéztem a profilokat, mindenki babája nagyon édi.Kép Valamelyik nap a Friss kismamák archívjába is beleolvastm...hogy milyen régen volt már...

Üdv
Szila
szila

Sziasztok

Menta
Köszi hogy hiányoltál, jól esett nem jöttem eddig, csak most olvastam mi történt nálatok. Valszeg én is nagyon megijedtem volna, de szerencsére most már biztosan minden rendben lesz. Azért küldünk még néhány gyógypuszit nektek, az UH-ra is jól jön még szorítunk, hogy minden jól menjen KépKépKépKépKépKépKépKép
Napsugár eredményei amit a múlt hét óta várunk még nem jöttek meg ha rendben lesz nemsokára mi is megyünk a hasi UH-ra.
A fiaimnak mostanában vettünk emeletes ágyat /írtad hogy majd terveztek késQbb ti is/ eddig minden jól megy nem esett le róla senki csak éjjel félek vagy ha beteg lenne ne hogy hirtelen ne tudja hol van, de csak nem. Így jóval nagyobb a hely. Még egy nagy fal vár arra hogy újból valami képet fessek rá most hogy a régieket lefestettük olyan üres ez a rész csak hát Napocs mellett elég nehéz "falra mászni".

Napsugár is mostanában kezdett el többet inni, ezért több lett a pisis pelus is, következetesen figyelek hogy gyakran megkínáljam mert másként állandóan szopizna ami teljesen felborítja az evészetét, vagy nem kér semmit ezekben a száraz lakásokban én meg féltem a veséjét. Helena is pohárból iszik?

Andi
Nagyon részvétem a rémálmaim netovábbja amikor a gyermekem hány. Nem elég hogy beteg, bágyadt, állandó probálgatás hogy ki ne száradjon, és a takarítás!! Embert próbáló babának és mamának egyaránt, de ezt már gondolom sajna te is tudod. Gyógyuljon a pici lány gyorsan KépKépKépKép

Márti
Képzeld nálunk akkor zárták el a kijáratot most nyáron az egész ház elQtt munkagépekkel amikor orvoshoz kellett szaladnom Napsugárral! Ha háromszor nem bontottak fel mindent aztán meg vissza a csatorna miatt egyszer sem. Légkalapács és társai "játszottak" olyan volt mint a földrengés.
Szóval ki tolom a babakocsit a ház elé, igen ám de mindenütt el volt torlaszolva a járda, nem is értem mit gondoltak ezek nem lakik itt senki, vagy ne menjen el eddig amíg Qk ott vannak? Én meg a három gyerekkel, mennék de nincs merre. Erre azt mondja a manus most nem lehet kimenni, én olyan pipa lettem, hogy látták rajtam vagy megoldják vagy olyan hisztit kapnak amilyent még anyuka sem csap. Végül a két nagyobbal átmásztunk a markolók fölött a kicsit meg át adták . Nem tudom hogy bírnám ha napokig nem tudnék szabadon közlekedni? Az biztos ha én ideges lennék a manusok is!

Olyan sok új képet raktatok fel nem gyözném mindegyiket név szerint de nagyon jó volt nézegetni öket, mindenki NAGYON ÉDI !

Vettünk Napcsinak egy új autós biztonsági ülést mert a bratyójától örökölt be mondta az unalmast ez 9 kg-tol 36 kg-ig jó nekem teszik most akcios a Kismama újságban is hírdetik, és kapott mamuszt is mert nálunk nem kell de anyuéknál nincsmindenhol padlószönyeg és nem szeretném ha felfázna!

Szilvinek boldog névnapot! KépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a tegnapi napunk Tomival, de irtó fárasztó volt. Délelõtt úsztunk, de hidegebb volt a víz a szokottnál, ezért ki kellett jönnünk hamarabb, mert nagyon fázott Tomi. De a többi baba is hamarabb jött ki. Nem sikerült beállítaniuk a vizet. Kép Viszont jókat merült és vidáman pancsolt, amíg ki nem hûlt Kép
Kora délután pedig bementünk Dani szülõi értekezletére. Tomi végig halkan eljátszogatott egy 10-es papírzsepis csomaggal - mert elfelejtettem neki játékot vinni. Tüneményes volt és egyáltalán nem zavarta a tanárnõket!!! A végén ott tolongtak körülöttünk, hogy megdícsérjék!!! Kép Kép Kép
Ezek után továbbmentünk Daniért a TF-re a fociedzés végére. Pont akkor aludt el Tomi, amikor megérkeztünk, de szegényt felébresztettem, mert nem hagytam bent a kocsiban persze. Az edzés végét megnéztük: Tomi kurjongatott, integetett. Nagyon lelkesen drukkolt Daniéknak Kép Na, hazafelé viszont végig sírt, nem lehetett megvigasztalni, pedig Dani mindent megpróbált, miközben én vezettem. Annyira kifáradt szegénykém Kép Így aztán, amikor 7-kor hazaértünk, azonnal fürdettem, vacsiztattam és negyed 8-kor már aludt is. Ma reggel negyed 8-ig Kép
Tudom, hogy nehéz elhinni, hogy ennyire mindig a helyzetnek megfelelõen viselkedett, de tényleg így volt. És ez nem nevelés kérdése, egyszerûen ilyen jó Kép
Na, most már kellõképpen elbüszkélkedtem Tomival, megnyugodtam, hogy Ti is tudjátok Kép Kép Kép

Szép napot kívánok mindenkinek!!!
bogancsiék

bogancsi
bogancsi

Utólag olvastam a hozzászólásokat, és néhány mondatot még írok.

Henke: friss volt az a rudi??? Kép
Laura: egyél sok-sok vitamint!
Szilviák: boldog névnapot - így utólag is Kép
Andi: gyógyuljatok ezerrel!!!
Dzsili: mi a 7végén szeretnénk autós ülést venni Tominak, mert ebbe a régibe már nem is tudom becsatolni a kezeslábassal együtt.

pussz
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Cory! Örömmel olvasom (most jutottam el odáig), hogy már jól vagy. Borzasztó ez a lemaradás...

Márti! Ez a befalazás felháborító! Nagyon korán csinálják reggel? Nem tudnál olyankor egy palacsinta-sütögetõvel kiállni az ajtóba, és beleverni a fejükbe, hogy az ott egy ajtó, és arra szolgál, hogy te ki tudj menni rajta? Esetleg fel lehetne rajzolni piros krétával a szabad kijárásotokhoz szükséges területet, hátha úgy felfognák? Bunkó népség. Kép Éppen elég lehet elviselni a zajt és a port az ilyen plussz kellemetlenségek nélkül is.

Norci! Micsoda kalandos utatok volt! Én már tincsekben õszültem volna a helyedben! Mindkét életérzést jól ismerem, azt is, hogy le kellene vágni a mobiltelefont (lehet, hogy karácsonyra ütés, illetve földhözvágás álló mobilt kérek Kép), és azt is, amikor a mérnök-emberek elmagyaráznak valamit. Az valami borzasztó, ahogy egyik-másik Kép férfi el tudja bonyolítani a legegyszerûbb dolgokat is. Sokszor Életem Párja is úgy megmagyaráz dolgokat, hogy a végén már kedvem lenne sárga félcéduláért folyamodni, és gondviselõ kinevezését kérni, mert olyan hülyének érzem magam. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Danimama! PiciLaci pillanatnyi hangulatától függõen tûri vagy rázza a rácsot. Van, amikor szépen eljátszik, és elég neki a tudat, hogy itt vagyok. Máskor meg örökké arénázik, örjöng, hisztizik. Ilyenkor az se jó, ha felveszem, mert akkor unatkozik, de lenn maradni se akar. De ez rács nélkül is így volt, csak akkor itt örjöngött a forgószék mellett felállva, én meg meg se mertem mozdulni, nehogy elessen. Hát, most a rács túlsó oldalán örjöng, amikor már nyûgös, de így legalább õ is biztonságban van, és a virágok meg a számítógép is. Kép

Bogancsi! Én azóta nyivákolok ezért a rácsért, felváltva az én Apámnak és a gyermekemének, mióta Lacika megszületett. Amikor kúszni kezdett, akkor toporzékolásra váltottam, de az is hónapokkal ezelõtt volt. Szóval küldöm én Apukámat, ha még így is akarod, de lehet, hogy csak az érettségi bulira ér oda. KépKép A 10 db-os papírzsepis csomag Lacikának is a kedvenc játékai közé tartozik. Kép

Andi! Nagy gyógyKépKépKépKépKépok Lucának! Remélem nincs semmi komoly baja!

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gyógyokat!Kép
Javulgatunk, ma már Luca nem hányt, jól is néz ki. Remélem, tényleg meg is gyógyul, ez a hányás dolog elég sz@r. Engem is mindig megvisel, pegid fél kezemen meg tudnám számolni, hányszor hánytam eddig. Lucánál is azért ijedtem meg, mert õ ilyet nem szokott csinálni, kicsinek sem volt bukós baba.
Éjjel csak egyszer kellett cserélni az ágynemût (szegény mosógépem tegnap óta folamatosan dolgozik...), utána aludt reggelig. (Persze közben szopizott párszor.) Én meg virrasztottam, állandóan figyeltem, alszik-e.

BMárti! Rács nálunk is van, több is, a lépcsõt valamivel el kellett zárni. Luca persze már átmászna rajta ha engednénk (minden egyébre fölmászik), Zsófinak ez nem jutott eszébe, õ csak rázta vadul.

Bogancsi! Tényleg nagyon jó fiú volt tegnap Tomi! Kép

Tikk! A kúpot én is próbáltam, azt írta fel a dokinéni. Addig nem volt hasmenése Lucának, de utána két kúpot is kikakilt tetemes mennyiségû körítéssel... Többet nem mertem neki adni, nem tudom, mennyi szívódhatott fel belõle.
A folyadékpótlással igyekszem, a cicim jól be is van durranva.Kép (Ma reggel igazi anyatejes kakija volt Lucának, hónapok óta nem láttam ilyet.Kép)

Henke! Úgy látszik, nyugodtan elmehettünk volna ma is, de reggel nem mertem kockáztatni. Ha nem rosszabbodik Luca (amit nagyon remélek), holnap talizunk.Kép

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Egy órája elszállt a jó hosszú irományom Kép Barnika tuti most fog felébredni... (1/2 11 óta alszik)
Most csak annyit:
Boldog névnapot a Szilviáknak!
Andi, nem baj, holnap is lesz nap, a lényeg, hogy Luca meggyógyuljon! Te pedig pihend ki magad!
Sziasztok!
H.
gesztenye

Sziasztok !
Hát nem tüntem el teljesen, csak rossz volt a gépem ,
utána meg nem birtam csatlakozni a netre, de mostanra sikerült kijavitani minden hibát.
Remélem egy darabig nem lessz gond semmivel.Hiányoztatok! Azt hiszem ekkora
lemaradást nemigen fogok tudni bepótolni.Mindenesetre minden ügyeskedõ babának gratula,
és akinek születésnapja volt közben, annak is nagy nagy gratuláció!Kép
Magunkról annyit, hogy Ajsi kapaszkodva lépeget, 3 napja egyfolytában hajtogatja, hogy
TE, Kép mindent lerámol, igazi örökmozgó, mindent eszik, ami egészségtelen, és amit direkt
neki fõzök, azt bezzeg nem.Kép, pedig esküszöm, finomakat fõzök! Azért szerencsére szopizik is!
Én meg annyira szenvedek a derékfájástól, már vagy 3hónapja, hogy elkezdtem konditerembe járni
ugy egy hete, muszály lefogynom és formába jönnöm , hogy lessz igy második baba, ha nincs hozzá kondim?Kép
Vagy egy hónapomba tellt megszervezni, hogy legyen ki vigyázzon a manóra, meg aki elvigyen
a konditerembe,de megérte!!!Remek a mozgás és a kikapcsolódás otthonról.Viszont igy a délelõtt
ugy elröpül, mintha nemis lenne, utána szunya Ajsival-bevallom, ugy elfáradok, kibukom - aztán
a délután is elröpül.
Huha, sokat irtam, majd holnap olvaslak benneteket
Puszi: Bea és a 11 hónapos Ajsi
bea

SZiasztok!

Ma voltunk a védõnõnél: Ármin 75 cm és 8,75 kg!!!!!! Kép, ami azt jelenti, hogy az elmúlt két hétben 75 dkg-t hízott! MOndjuk, tényleg hihetetlen adagokat képes bevágni - abból, ami ízlik neki, mert ami nem, azt rettenetes csapásokkal veri ki a kezünkbõl és közben felháborodottan néz!

Henke! SZájpenészért (ha az van): KépKépKép Mi sajnos már kb másfél hónapja küzdünk vele, nagyjából nulla sikerrel Kép, úgyhogy ha ti reményteljesen gyógyultok, kérjük mi is a receptet!

Andi! Luca mai állapota? Javult, nem hányt már? Azért még küldök gyógyokat: KépKépKépKépKép

BMárti! Én elõjegyzésbe is kérem apukádat - legfeljebb nem rácsot csináltatunk vele, hanem íróasztalt Kép

Laura! Kitartás! KépKépKép

Dzsili! Napsugárnak is drukk a jó laboreredményekért Kép

SZila! Te hogy adtad a bóraxot Hangának? És használt már? Most ezt a homeos könyvet nem láttam, csak azt, hogy Homeopátia nõknek, de naponta változik, hogy mi van épp meg, én pedig nem járok naponta arra! De holnap megnézem!

Lányok, én tavaly ilyenkor már hajnali 6 óta a kórházban voltam - de csak holnap késõ estére született meg Ármin! De olyan fura, hogy ez már egy éve volt, holott szinte minden percre élesen emlékszem! Képzeljétek, András vett ki holnapra szabit és megyünk az állatkertbe az egyévessel! KépKépKép Remélem, tetszeni fog neki! SZombaton meg nagy családi buli, tortával!

Márti+Ármin
márti

Ja, és a talik mostanság zajlanak még? Ha igen, hol?Még reménykedem, hogy egyszer eljutok.
Bea
Bea

Sziasztok!

Bea: tali hétfõn 11-kor az V. kerület Molnár u. 13. fsz. 1-ben. Zámodits-ot kell nyomni a kaputelefonon.

Henke: mi volt SK-nál?

Andi: remélem, tényleg jobban van Luca!

Márti: meddig vannak még ott az állványosok? Ha hétfõn is ott vannak, szerintem simán érted megyünk, és kiszabadítunk Kép

cory

cory
Budapest

Cory!

Köszi! Kép SZerintem az állványosok még néhány hétig (hónapig?) lesznek, mert az egész ház fel van állványozva és a mi emeletünket csak tavasszal csinálják állítólag, de a stabil állványzat mellett van egy mobil kisebb is, na, ezt szokták elénk is felépíteni, de most már 2 napja nem is láttam a munkásokat! SZóval, remélem, hétfõn tutira megyünk talira! Kép

Bea! De jó, hogy végre jelentkeztél! Kép

Márti+Ármin
márti

Sziasztok!

Köszönjük,amit a képrôl irtatok!

Menta!
Nem bannank,ha artista akarna lenni Riki,de nem erôltetjük majd.Azért biztos fogjuk tanitgatni(apaja mar el is kezdteKép).

Malnan kivül semmit nem talaltam mirelitben,ezért bébikajaban vettem Rikinek bio-ôszibarit.Izlik neki.Sikerült sütôtököt is vennem.

Andi!
Örülök,hogy Luca jobban van!

Marti!
Nagyon nagy gratula Arminnak az elsô szülinapjara!

Edit
edith16

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Márti! Árminnak nagyon boldog elsõ szülinapot kívánunk:

Laura+Romola+Pocaklakó

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
p_laura

Sziasztok!

Örülök, hogy jobban vagytok! Úgy látszik, kezdünk kilábalni ebbõl a beteges hónapból!

Márti: engem is teljesen meghatott a nosztalgiázásod, és, hogy Andrással mentek állatkertezni, ez annyira jó!!! Irigyellek. Az én férjem a sok gürizéstõl már nem is tud ünnepelni Kép Nekem is valami jót kéne kitalálnom a szülinapra, hogy mindenkinek emlékezetes és kellemes legyen.
Gratulálok, hogy Ármin ilyen szépen felhízta magát. Mi a kedvence?

Dorkát én is tömöm, de ennek ellenére nem hízott, még mindig épp hogy 8 kg és 71 cm. A védõnõ szerint nincs baj, de jó lenne, ha többet enne. Mostanában szegénykémet próbálom többször etetni, de erre meg állandóan kakil és fel van puffadva, este pedig néha görcsöl. Pár napja pedig a feneke felett a hátán 4 piros pöttye van és a feneke is piros egy kicsit, azt Sudocrem-mel kenegetem, így nem pirosodik jobban. Lehet, hogy az egész csak a foga miatt van, most jött ki a 8. ?

Szilviknek boldog névnapot kívánunk!

és persze Árminnak is nagyon boldog szülinapot kívánunk! Legyen szép idõtök az állatkertben!

Mindenkinek átaludt éjszakát kívánok!

Legyen már vége ennek a depis idõszaknak!!!!

üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!
Márti! Álványosok brrr! Kép
Laura! Küldök KépKép++++++++++++++++KépKépenergiát!
Andi! Lucának sok-sok gyógy KépKépKép
Bea! Jó hallani rólatok! Ajsinak gratula!!!
Henke! Nektek is sok-sok gyógy KépKépKépKép
Zafi! Lépegetõ Rékának gratula!

Elmesélem a szemüveg-sztori végfelvonását. Nekiálltam kiváltani. Találtam egy jópofa olcsó keretet. Aztán majdem leestem a székrõl. A lencsék darabonként 14 ezer forintba kerülnek, de ebbõl lejön a TB támogatás: 1600 Ft. Remek mi? Ezért érdemes volt két napot eltolni.

Luca egyre többet emelgeti a kis popsiját, de az elõrehaladás titkát Kép még nem fejtette meg. Tegnap meghallgattuk Réka hegedûóráját. Nagyon tetszett neki az éneklés, tapsolás, pengetés.

Bocsi, ha valamire nem reagáltam, de az agyam rövidKép, a visszaolvasnivaló meg sok volt.

Jóccakát!
Borcsa és a kisboszik

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Márti,
a dokinéni javaslatára 6 napon át napi 3 X 2 db bogyót adtam Hangának, meg nystatinos ecsetelõvel ecseteltünk.

Rám is átragadt a nosztalgiázásKép. Kerestem a régi hozzászólásaimat, és közben megtaláltam a ti elsõ bejelentkezéseteket:

<FONT COLOR="0000ff">Erre az üzenetre kötve Németh Márta (márti) 2002 Február 03 vasárnap - 23h 41: Edit

Sziasztok!

Még sosem írtam sem ide, sem más topicba, bár már rég tervezem, hogy csatlakozom hozzátok, ha nem bánjátok!
A kisfiam, Ármin 2001. nov. 15-én született a MÁV kórházban, és mivel els&#245; baba, elég gyakorlatlan voltam - vagyok, így aztán utólag is köszi, hogy sok pánikolástól megóvtatok azzal, hogy legalább olvashattalak titeket és láttam, hogy nem állok egyedül a néha megoldhatatlannak t&#251;n&#245; feladatokkal.
A pharmatexhez még annyit, hogy szerintem sem csíp, és nemcsak kúp változatban létezik, hanem van hab és zselé is bel&#245;le, ezek közül az egyik 24 órás védelmet nyújt - tehát nem muszáj épp tíz perccel korábban ezzel bajlódni.
Szeretném a segítségeteket kérni homeopátia-ügyben, ha esetleg valakinek van vele kapcsolatos tapasztalata! Ármin ugyanis sajnos már másfél hete beteg (köhögés, láz, ny&#251;gösség - így aztán hiába a szép id&#245;, itthon kell maradnunk :-(), a körzeti doki már a harmadik antibiotikumot írja, most ez az utolsó úgy t&#251;niok, hogy tényleg használ is, de szomorú vagyok, hogy szegény babám két és fél hónaposan már antibiotikumra szorult, szeretném ezt a kés&#245;bbiekben kikerülni.
Köszönöm, és remélem, tudok ezentúl rendszeresen jelentkezni!

Márti és Ármin (2,5 hó)</FONT>

Hanga is már nemsokára 1 éves lesz...nagyon múlik az idõ.Kép Azt ki kéne találnom, hogy válasszam szét a szülinapját és a karácsonyt...bár ez inkább akkor lesz érdekes, ha nagyobb lesz. Én önzõ módon a 25-ét teljesen ki akarom sajátítani magunknak (semmi család, v. ilyesmi).

Azt én is akartam kérdezni, hogy mit kajál Ármin, hogy ilyen szépen hízik?

Holnapra megsütjük a virtuális tortát is Árminnak'Kép

Üdv
Szila
szila

Márti! Pont aznap írtál elõször, amikor Helena született. Kép
Menta
menta

Hú, SZila! Tök elbõgtem magam ezen a beidézésen is! Kép EZ is annyira most volt! (Elõzõ nap, febr. 2-án volt az én szülinapom) Nagyon aggódtam Ármin miatt és úgy reménykedtem, hogy befogadtok!

És mindenkinek köszi! KépKépKép Hogy hogy múlhat el ilyen gyorsan egy év, én nem értem?????!!!!!

Ármin mostanában a husikat szereti legjobban, úgy hízlalom, hogy: ébredés után szopi+banán (van, hogy egy egészet megeszik) Aztán reggeli: többnyire sonka+kenyér+ vmi innivaló+alma, aztán ebéd, amit én fõzök: pld. húsleves, gulyásleves (ezt úgy ette, hogy nem hittem a szememnek) fõzelék vagy krumpli, rizs husival, +gyümi, uzsonnára gyümi, vacsorára kenyér sonkával, "második vacsorára" tejpép, és ezek mellett szopik, számolatlanul. MOndjuk, z így leírva brutálisnak tûnik, de mingid csak akkor eszik, ha kér, ha nem éhes, nem erõltetem, így aztán ennyiszer azért ritkán kajál, de úgy vettem észre, megszerette az evést! Ja, és azért úgy fõzöm az ételeket, hogy tényleg neki való legyen, nincs benne tejtermék (azt a tejpépen kívül nem kap, csak a túrót és a kefirt próbáltam már ki), nem nagyon sózom, borsot egyáltalán nenm teszek bele, ételízesítõt sosem használtam - szóval, igyekszem egészségesen tartani Kép

Nagyon izgulok a holnap miatt! KépKépKép

Márti+Ármin
márti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?