Sziasztok!
Andi: vidd azért orvoshoz Lucát!!! a hányás nem komolytalan dolog, nehogy kiszáradjon. Biztos azt a hülye vírust kapta el, ami most mindenkin végig megy
Vigyázzatok magatokra!
Sztike:
én szerencsére már túl vagyok a vizsgaidõszakokon, mert az egyik szakomon (vend.-száll.) most záróvizsgáztam, a másikon (német) pedig már 3 éve megvan az abszolutóriumom, ott jövõre kellene záróvizsgáznom, ha meglesz végre a másik nyelvvizsgám. Szóval jó bonyolult, jó lenne már kézben tartani azt a fránya diplomát!
Szerintem mindenképpen próbálj kidolgozott tételeket szerezni, esetleg venni, mert baba mellett nagyon nehéz lesz kidolgozni és még megtanulni is. Nekem hatalmas mázlim volt a csoporttársaimmal, mert szónélkül hozták nekem a kidolgozott tételeket. Én is persze amiben tudtam segítettem viszont. És a neten is sok info van pl.
www.puska.hu (vagy:[url=http://members.chello.hu/sziszak/puska/" TARGET="_top]http://members.chello.hu/sziszak/puska/[/url]), jegyzet.hu, akkor külföldi weblapokon hasonlók.
Zafi:
nyelvvizsgára én sem tanultam még semmit, de nézem a tévét, mármint a külföldi adókat, hátha ezzel azért fejlõdök valamennyit. Pár könyvet beszereztem, de pont azokat, amibõl kérdezhetnek még nem, így lesz még egy sétám nekem is a könyvtárba. Ha angolból kellene egy jó tanár, tudom ajánlani a barátnõmet, õ házhoz is megy, megszokta a babákat, mert engem is Dorkástul tanított és elég jól felkészít.
Henke:
A dolgozataidat miért nem ollózodd össze a netrõl? Annyi anyag van! Persze a könyvtári irodalom jobb, de töltelék anyagnak nagyon jó a neten található irodalom! Ne gyötörd magad feleslegesen, amit lehet, azt oldd meg a netrõl! Most már a tanárok sem néznek ferdén, ha a dolgozatban netes hivatkozás van. Különben emlékszem pont akkor tapétáztunk és költöztünk össze a férjemmel, akkor ugye a pasimmal, mikor 3. éves szigorlatok jöttek, alig bírtam tanulni, de szerencsére mind tök jól sikerült! Ne félj, az emberi agy csodákra képes!!!!!
A konyhában a tányérok mellett tartom a Naksol-t hasonló égési balesetekre, nagyon jó, ajánlom!
Norci:
még jó, hogy aludt Vili az úton, már csak az hiányzott volna, hogy õ végig ordítja az útat! Azért nem lenne rossz egy babakocsi és kerekesszék támogató közlekedési politika a városban. Iszonyú ez a helyzet. Pont múlt héten vettem észre, hogy a Bartók Béla úton úgy csinálták meg az új járdát, hogy szépen levan egyengetve, hogy babakocsival könnyedén lehessen menni, NA DE , betettek egy oszlopot pont a járdára minden egyes babakocsi feljáróhoz, úgy meg, hogy a fenébe lehet felmászni, neki toljuk a gyereket az oszlopnak?!!!! Tiszta hülyék! Gondolom csómó pénzbe került, de egy szakember sem ellenõrizte le, mit csinálnak!
Remélem Menta nálatok minden rendben van, nem lehet, hogy egy picit felfázott Helena?
Andi: ugye elmentettek orvoshoz?
Márti: Hogy vagytok? Munkásokkal veszekedtél már? Nekem az a tapasztalatom, hogy ezek csak a férfi szóra képesek reagálni. Tehát jobb, ha szólsz uradnak vagy a házban egy erõteljesebb szomszédnak, házmesternek, mert az õ szavaikra tuti, hogy oda fognak figyelni. Mi szegény nõk le vagyunk csak szxxx-va!
Ha ez nem menne, akkor egy jó kis hisztis roham tuti, hogy helyre rázza õket
Igaz, ezt a variációt nem szeretem, mert az ember annyira kiborul önmagától
Most már tényleg jó lenne találkozni mindenkivel!
hosszú lettem, bocsi.
üdv: zsuzsi és Dorottya