Sziasztok!
Képzeljétek írt Zsani!!! Jól vannak, mondtam, hogy itt vagyunk, nézzen be!
Andrea, köszi a képeket Petikéről. Tök jó az a zsák.
Etterke!
"pulyka lesz vegyes körettel (kockára vágott sültkrumpli hagymával, gombával, szalonnával)" - hű nekem ettől csorog a nyálam - már bocs a kifejezésért. Hogyan van pontosan elkészítve ez utóbbi része - a sültkrumpli hagymával, gombával, szalonnával.
külön megsütve aztán összekeverve? Minden alkotóelemet szeretek benne.
Én kis házitündér lesze, lehet, hogy fogok vele éjszakázni,
de jövő hét vége felé sütök beiglit, 24-én hármasban ünnepelünk
- rántottsajt, rántotthal lesz párolt züldséggel, sült krumplival, kukoricasalival (egyik az ebéd, másik a vacsi) - de a halat, meg a sajtot kivételesen panírozva vettem - egyszer kipróbáltuk őket, és finom - mert nem akarom az egész Karácsonyt a konyhában tölteni. Ezért a beiglit meg előző nap megcsinálom, ezeket meg majd gyorsan csak megsütöm.
hétfőn anyóséknál, kedden anyukámnál leszünk, itt töltött káposzta lesz (régen meg nem ettem volna, a terhesség alatt szerettem meg, azóta nagyon bírom)
Mi 23-án éjjel díszítjük fel a fát, (Norbiéknál volt ez a szokás) -aztán Manó ha reggel felébred a szobában eszik, felöltözik, és kijövünk a nappaliba - hoppá!!! jött a Jézuska!!! ott lesz a fa, meg az ajándékok. Kíváncsi vagyok a kis tökmagra, mit fog szólni.
Ja, nem is dicsekedtem, már áll, és ma pár lépést is megtett az apukájával
állástudomány
Na, megyek, későre jár