Új privát üzeneted érkezett!

Mi is egy munkahelyen dolgozunk, és egy céges bulin jöttünk össze, amikor én éppen válófélben voltam. A legjobb az egészben, hogy ezt ő nem tudta, csak bepróbálkozott, hátha nem vagyok egy hűséges típus... :lol: Amikor megtudta, hogy két gyerekkel éppen válok, meg is rémült egy kicsit :D

zsebi_baba

Aki használja a fertility circle-t!

Nehezen tudom kezelni. Hogy lehet első és utolsó napot változtatni? mert úgy összekavarta a ciklusokat, hogy összevonta, lett belőle 78 napos, a mostaninál meg mindenáron a mait akarja első napnak, pedig 9-ét írtam be.
Tud valaki segíteni?

judis

Van ismét vicces nevem: Bertram! :shock:

Judis! Első alkalommal vicceseket csinált nekem is! Olyankor én mindig kimentem arra, hogy view chart! Ha megnéztem és visszaléptem után az adatbevitelhez, akkor hagyta megint csak, hogy én csináljam! :lol: :?

Kép
bettike
Eger

Snufi
nekem is gyorsan zsirosodik, hiába volt hogy kihúztam 5 napig, meg drága gyógynövényes sampont vettem... 2. nap már összefogom a hajam és úgy nézek ki mint szopott gombóc :lol:

Kép
gaby25

Snufi, Gaby,
nekem a hajbabalzsam zsírosítja a hajam, balzsam nélkül viszont alig bírom kifésülni, de legalább 2 nappal tovább bírja. És úúúgy útálok hajat mosni!!
macspacs

nekem is teljesen sprőd balzsam nélkül, szóval az kell. De abból is vettem olyat ami zsiros hajra van, annyit ért mint halottnak a csók

Kép
gaby25

Bettike,
Jó korán találkoztál az igazival!!! :shock:
macspacs

Sziasztok!

Bocsi most csak erre van idom:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11279
Nektek is folrakom ide, ezeket tegnap csinaltuk karacsonyi ajandeknak a csaladnak! Puszi!

Ja, es milyen a tickerem? Akkor most hajra lanyok karacsonyra!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
Nagyon jók ezek a képek, és nagyon szép vagy!! Nagyon szép család vagytok így hárman!! Albumban adjátok a képeket, vagy mindegyiket külön keretbe ?
macspacs

Hogy lehet ilyen tickert csinálni?
macspacs

Sziasztok!

Purc!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
DRUKKOLOK NAGGGGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lanyok!
Nagyon sajnalom hogy az igeretes gorbek ellenere :( :( :( !
Majd szenteste :wink: :wink: :wink:
Kép

Snufi!
Nekem is pont tegnap este jutott eszembe hogy megkerdezem Cocat hogy szerinte ezek a haj erosito vitaminok hasznalnak e!?
Ugyan ugy vagyok mint te! :( Mar lassan minden nap moshatom! :(

Nekem erzeseim szerint tegnap volt PE-m!Ugy hogy en mikit kapok karacsonyra! :cry:
Beszeltetek multkor a ciki nevekrol!Hat!Mi vagyunk az elet habos oldala! :wink:
Leendo baba nevek:Marci 33hetig ugy volt hogy lany,Szilvia lett volna!Majd a masodik az lesz! :D

En 15.5 eves voltam amikor az egyik baratnommel bicikliztunk itt a varosban!Talalkoztunk az egyik ismerosevel es o is jott velunk!Nekem o mar akkor naggggyon megtetszett!Igaz hogy kb.3mondatot valtottunk csak!Aztan ket nap mulva volt itt a minden evben megrendezett Kistarcsai napok rendezveny!Lattam ot mar delelott is!Csak neztem ahogy biciklizik es egyre jobban ereztem hogy kell O nekem!!Aztan este a tuzijatek alatt szoltam a baratnomnek hogy menjuk mar oda hozza!Oda vitt es ott hagyott!Jocikam haza kisert es azota... :DMajusban lesz 10.eve hogy egyutt vagyunk!IMADOM,SZERETEM OT! :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Macspacs! Szererncsém volt, van! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Csajok! Annyira jók ezek az ismerkedéses storyk!!! :D

Most már 3an is, továbbra is várjuk a tanácsokat zsíros, szopott gombóc haj ellen! Köszönjük!!! 8)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bocsi, de ezt le kell írnom:
Olvasom a következő gyerek nevet: Marslakó! :lol: :lol:
Nézem jobban és akkor látom, hogy: Marsalkó! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Üssetek le nyugodtan, de még van: :lol:
Pázmán! :shock:

Kép
bettike
Eger

Snufi, piros tinta kimosva, ecetes olló kihagyva :D
Hát az én hajam is nagyon gyorsan zsírosodik az a gyönyörű vékony szálú, semmit nem lehet kezdeni vele típusú.

Egyszer régen a volt fodrászomtól rendeltem valami holt tengeri izés sampont. Na az tök jó volt már az első mosás után 4-5 napot kibírt a hajam, aztán mire elfogyott a sampon a hajam is úgy hozzászokott, hogy megint a 2 naponkénti hajmosásnál tartottam.

Mikor terhes voltam a Rékával olyan jó volt a hajam, nem zsírosodott, dúsabb volt jó lenne ha most is megtörténne ez :D

Egyébként nekem a fodrászom a Balfi samponját mondta, piros flakonban van direkt gyorsan zsírosodó hajra.

Ja és jól le kell öblíteni a sampont mert ha rajtamarad egy kicsi attól is könnyen zsírosodik, meg langyos vízzel kell lemosni, mert a meleg víz elkezdi dolgoztatni a faggyúmirigyeket.

Tontica nagyon szépek vagytok és irigy vagyok amiért ilyen gyönyörű helyen laktok :D

Macspacs köszi jól vagyok, néha rámjön egy kis hányinger, de ez még nem az igazi :D Érdekes, hogy a progi ellenére is ugrálós a görbéd, de még bármi lehet belőle.

Kép
Kép
robcsi03

Judis a múlt hónapban én is kipróbáltam az összes hőgörbe-szerkesztőt. Alapból a ferty-t használtam az jól be is tette a 14. napra a peteérést. A circle a 19. napra tette és sehogy se tudtam átállítani, hogy a 14. napon legyen. A német meg egyáltalán be se tett peteérést.

Szóval ez az én tapasztalatom, de lehet hogy másnak meg pont ezek jönnek be.

Kép
Kép
robcsi03

Purc!
gratula! megkérdezhetem, hogy te hány éves vagy?
görbém, jó mi?
Kép
byby

Robcsi,
nekem is a Ferty jött be!! Bár én csak ebben a hónapban próbáltam ki először a circle-t, de az a "szemét" program egyáltalán nem tett be pé-t, mig a ferty határozottan bejelölte.
macspacs

Bettike
ez jó :lol: van egy marslakó a suliban :lol: nehogy a sajtó megneszelje Kép

Kép
gaby25

Tontica! nagyon szépek a képek! A 9. számú a piros rózsával olyan igazán spanyolos! :)

zsebi_baba

Byby ez a mai hőd nagyon peteérésgyanús :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok,

Mikor az Uram a fősulin elkezdett nyomulni szegényt úgy elküldtem, hogy meg is szeppent hihi :lol: De feszt nem adta fel, azt nagy duzzogva bele mentem, na ez 10 éve volt :lol:

Byby, 27 éves vagyok.

A haj témához, nekem a hajhab szokott segíteni, ha nem teszek rá, akkor zsírososdik, ha teszek, akkor bírja plusz 1-2 napig, viszont az első nap nem olyan selymes. Valamit valamiért. Viszont van egy tincs ősz hajam. Úgyhogy teljesen kivagyok tőle :? Már próbáltam tépkedni, de elég sok ahhoz, hogy kitépjem egyesével, és ahogy néztem ami utána nő az is ősz. Úgy nézek ki, mint az X-men-ben a Vadóc :roll:
Átvészeltük az éjszakát, huuuuuuh, Ma két tök egyforma csíkot teszteltem, sőt a teszt csík talán erősebb is lett. Úgyhogy kezdünk örülni, és meg fogom csinálni a tickeremet is végre.

Csajok húzzatok bele, nem akarok egyedül szülni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Purc

Kép

Kép
purc

Tontica most látom hol laktok. :shock: Ilyen helyne én is eltengetném öreg napjaimat Csodaszép :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc nagyon örülök most már hangosan is GRATULÁLOK! :D

Kép
Kép
robcsi03

Purc király a vonalzód :D

Kép
Kép
robcsi03

Purc! Szupi!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Nem is fogsz egyedül szülni, hisz itt van Robcsi! :wink:
Na, de ha annyira akarod, akkor belehúzunk! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja! És jók a csibéid, vagy kacsáid?! :lol: :oops:

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Purc! Irtó aranyos a vonalzód :wink:

A görbés oldalak közül nekem is a friend jött be. Én a wunschkindet próbáltam, tekintettel német nyelvtanulmányaimra, de szerintem rémesen rosszul kezelhető. Akkor hagytam abba, amikor a 2. ciklusomat is Celsiusban akartam vezetni, ő meg nem, illetve volt egy nap, amire nem hagyott semmit beírni. De úgy egyébként nekem teljesen azonos dolgokat hozott ki a fertivel. Bár valszeg egyértelmű volt a pé-m.

Tontica! Gyönyörű hely, helyes pasik :wink: Így szép az élet :wink: Amúgy nekem nagyon tecc Spanyolország, egyszer ifjabb és bohó koromban voltam arra stoppal egy barátnőmmel :roll: :oops: De úgy rendesen: voltunk Észak-Portugáliában egy építőtáborban, és onnan úgy jöttünk haza, hogy lementünk Algarvéba, és szépen a déli part mentén visszacsorogtunk, Gibraltár, Malaga, stb. Majdnem 7 hétig tartott, ebből 2 hét volt a tábor :lol:
Ti merre laktok?

Kicsit fura is nekem, lányok, hogy tizenévesen ismertétek meg a párotokat :wink: Én akkoriban tanultam és buliztam, majd dolgoztam, tanultam és buliztam, illetve utaztam rengeteget. Mondjuk nem lett volna ellenemre, ha előbb jön, de csak 30 fölött ismerkedtem meg vele.

Húzok lefeküdni, mert ráz a hideg és 36,2 a hőm...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
de jó hogy Te is stoppoltál! :lol: :lol: A fősulis éveim alatt a barátnőmmel bestoppoltuk egész európát. A leghosszab utunk Máltára vezetett, nagyon szupi volt. Legtöbbször Olaszországba mentünk, de Spanyolba is lejutottunk! Nagyon nagy élmény volt, teli kalanddal!
Egyébként nagyon jó fej emberek a Spanyolok!!
Jó pihizést!!!
macspacs

Ti hogy szoktatok csülköt csinálni? Megfőzitek és utána sütitek is egy kicsit hogy ropogós legyen a bőre, vagy hogy csináljátok?

Kép
Kép
robcsi03

Én bevallom, még sosem csináltam csülköt.... :oops:

snufi

Sziasztok!

Purc, bocs, hogy csak most, de nagyon gratulálok! Nagy drukk, hogy minden szépen menjen, és cuki kacsáid vannak! :D

Természetesen mindenkinek nagy drukk továbbra is, a kismamiknak pocisimi, a várakozóknak minél hamarabbi babásodást kívánok, és sokkal nyugodtabb karácsonyi előkészületeket, mint amilyet én átélek. :? :lol:

Puszpusz
Vendég

Athiz, jó "látni" téged! :D Hogy vagy? Rosszullétek múlnak már? Most teszteltél és már mindjárt 12 hetes vagy. Nagyon megy az idő :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Macspacs! De gondolom te se mostanában stoppoltál :wink: A mai világban nem merném, és a hajam égnek állna, ha a kölök ilyet csinálna. Nekünk egyébként ez a portugál út volt a leghosszabb, aztán voltunk még Szardínián is, de mi a legtöbbször Görögországban stoppoltunk. Szerintem az volt a legbiztonságosabb hely.

Robcsi! Én egyszer csináltam csülköt, anyukám mondta, hogyan kell, és igen így valahogy. Megfőztem puhára, aztán huss egy cseréptálba, (ha jól emlékszem, de lehet, hogy a kacsasütő fémtálba tettem) majd a sütőbe. Ha a végén megkened egy kicsi sörrel, akkor szép piros és ropogós lesz a bőre. Ez érvényes a kacsára is. Fűszerezni ne felejtsd el :wink: Mondjuk só, bors, esetleg fokhagyma, más szerintem nem kell. És alá némi zsiradékot tennék, nehogy leragadjon.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Visszaolvasok és jövök.
klarissza32

Kösz Robcsi kérdésedet, de sajna túlzottan nem javul a közérzetem, maradtak a hányingeres dolgok, de kitartó vagyok, és reménykedem, hogy lassan odébbállnak ezen tünetek. Te hogy vagy? Minden oké? Tényleg furi, hogy mindjárt a 2. trimeszterbe lépünk! :D
Vendég

Köszi engem még az igazi rosszullétek nem értek el :D A héten holnap, vagy holnapután hívom a dokit és kérek időpontot a jövő hétre. Most pénteken töltjük a 6. hetet elvileg a jövő héten már lesz szívhang. Legalábbis nagyon remélem :D

Lehet, hogy kiscsajod lesz? Úgy emlékszem azt mondtad Szilárddal csak kicsit voltál rosszul.

Kép
Kép
robcsi03

Kivettem a tivornyás éjszaka utáni hőmet :lol: 1165848666.86.htm
klarissza32

Ez nem sikerült :roll: most nem engedi feltölteni a görbét 8)
klarissza32

klarissza32

KLARISSZA GÖRBÉJE:

Kép

snufi

Robcsi, úgy van, Szilivel is voltam rosszul, de nem ilyen tartósan! Talán 2 hétig, akkor volt róka, meg nagy rosszullét, de aztán annyi. Viszont most szinte mióta megtudtam a terhességet, azóta van hányingerem, és egész álló nap, főleg este. Akkor a legrosszabb.
Most is úgy vagyok vele, hogy nem tudom, mit egyek, mert csak leves bírtam eddig enni. :? Elég vacak ez így, de sajna nem tudok mit tenni, csakis remélni.
Egyébként lányom lesz. Még nincs leigazolva, de én tudom. :wink:
Ha meg tévedek, akkor meglepődöm, de nagyon. :lol:
Vendég

Robcsi!
A csülök akkor a legfinomabb, ha az alábbiakban rakod fel főni: _kevés őrőlt bors, babérlevél, só, fokhagyma ebben főzöd kb 1-1,5 órát utána belerakod bármilyen tepsibe, ha szép kövérkés a csülök akkor elég a pácléből alátenni egy keveset, nem kell olaj, ha nem kövérkés akkor tégy alá egy kis olajat. A sütés előtt még bármivel befűszerezheted pluszba, de a páclétől olyan fincsi, hogy nem muszály.
Fú éhes is lettem.

Ui: tepsis krumli illik hozzá :lol:
klarissza32

A hajtémához: ha nem mossuk ki rendesen a balzsamot akkor álltalában hamarabb zsírosodik, a hosszú haj is, mivel minden nap nem cserélsz kispárna huzatot :!: kicsi kimelegedés este, éjszaka és már zsíros is, az segíthet még, hogy soha ne mossatok hajat forró vizbe az TILOS mintahogy a hajszárítás is, persze tudom,hogy muszáj megszárítani akkor messziről tartsátok oda a hajszárítót, és csak 1-en:!: , ja és ha a vége nagyon száraz a rendesen kimosott balzsam miatt, akkor használjatok hajolajat, de csak a végére :!:
klarissza32

Snufi köszi :wink:

Ja és a sűrű hajmosástól hamarabb zsírosodik, nem egészséges szegénynek ilyen sok vegyszerrel mérgezni, a tojás a csalán és a kamilla csodákra képes :wink:
klarissza32

kLARISSZA, SZÍVESEN! :lol:
Tojás, csalán, kamilla csodákra képes...? Milyen összetételben,...? :oops:

snufi

Sziasztok Lányok!

Jó sokat termeltetek ma (is). :lol:

Szirom: még mindig majdnem együtt haladunk, csak 1 nap a különbség, de hasonlít a görbénk :lol:

Purc: most már kicsit hangosabban örülök Nektek! Nagyon biztató az egyre erősödő 2. csíkod :lol:

Gaby: ügyes légy az vérvételen holnap reggel...Nem vesznek sokat, nekem 2 kémcsővel emeltek le... :lol: Majd a 21. napira is kérj beutalót...Látod, milyen gyorsan megy minden?

Snufi: nagyon jó a görbéd, szép magas a hőd...Nekem minden vágyam, hogy egyszer 37,2-t mérjek, de eddig még csak 37,1 volt a max...

Macspacs: érdekes az az 5. napi mélyrepülés, meg a mai is...Majd meglátjuk!!! :lol:

Byby: pé gyanús vagy, úgyhogy mindent bele! :lol:

És itt jön az én görbém, amire szerintem egész nap vártatok :lol:
(Bár semmi extrém...):

Kép

Na, húzom a belem elfele közös költséget fizetni, aztán vacsorát csinálni, majd holnapra vacsit főzni....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jajj, egy tanítványom szerepel épp a Balázs-show-ban...
Mindjárt olvasok!

Kép
zölddisznó

Hello!

Huha, meg kell szoknom ezt az irto nagy iramot ami itt van! :lol:
Kisfiam belazasodott most voltunk a dokinal, szegenykem megfazott tegnap a nagy fenykepezkedesben. :?

Latom a haj meg a megismerkedes a tema. :lol:

Haj: egy heten ketszer szabad csak mosni es ezt be kell tartani meg akkor is ha az elejen allandoan zsiros a hajad, ki kell birni, par het utan javul majd a helyzet, nekem bevallt. En mindig festettem, daueroltattam aztan abbahagytam mindent, levagattam rovidre es azota novesztem es irtora vigyazok ra, allitolag novo holdnal kell vagni egy ici-picit a vegebol akkor gyorsabban no. :lol:

Megismerkedes: en csak egy jot akartam szorakozni egy jo spanyol palival mert nagyon tetszett, O pedig egy jot akart szorakozni egy fiatal lannyal aki odavan Erte :lol: aztan egymasbaszerettunk es kikoltoztem Hozza ide ...es boldogan eltek amig meg nem haltak...

Macspacs, Robcsi, Zsebi-baba, Purc, Szirom KOSZI!!!

Mi nem a parton lakunk hanem egy kozeli kisvarosban egy emeletes hazban az 5. emeleten, az mar nem ilyen szep! :lol: Amugy mindenkinek szivesen segitek ha szeretnetek jonni nyaralni es segitsegre van szukseg repulojegyvasarlasban, apartmanberles miegymas!

Szirom bevallalos csaj voltal, igy kell ezt csinalni, csodallatos utazas lehetett!!! Bevallom en meg nem sok helyen jartam, uram allandoan dolgozik nem volt meg idonk meg kicsi a baba aztan most meg majd a masodik lesz kicsi :lol: azert nem megyunk majd de nem baj!!!
Alicante mellett lakunk egy kisvarosban, Orihuela ha valaki igy jobban tudja Torrevieja mellett.

Purc: Ti is gyonyoru helyen laktok nem? Mi megyunk Hozzatok latogatoba Ti pedig hozzank, na? :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?