Hello!
Huha, meg kell szoknom ezt az irto nagy iramot ami itt van!
Kisfiam belazasodott most voltunk a dokinal, szegenykem megfazott tegnap a nagy fenykepezkedesben.
Latom a haj meg a megismerkedes a tema.
Haj: egy heten ketszer szabad csak mosni es ezt be kell tartani meg akkor is ha az elejen allandoan zsiros a hajad, ki kell birni, par het utan javul majd a helyzet, nekem bevallt. En mindig festettem, daueroltattam aztan abbahagytam mindent, levagattam rovidre es azota novesztem es irtora vigyazok ra, allitolag novo holdnal kell vagni egy ici-picit a vegebol akkor gyorsabban no.
Megismerkedes: en csak egy jot akartam szorakozni egy jo spanyol palival mert nagyon tetszett, O pedig egy jot akart szorakozni egy fiatal lannyal aki odavan Erte
aztan egymasbaszerettunk es kikoltoztem Hozza ide ...es boldogan eltek amig meg nem haltak...
Macspacs, Robcsi, Zsebi-baba, Purc, Szirom KOSZI!!!
Mi nem a parton lakunk hanem egy kozeli kisvarosban egy emeletes hazban az 5. emeleten, az mar nem ilyen szep!
Amugy mindenkinek szivesen segitek ha szeretnetek jonni nyaralni es segitsegre van szukseg repulojegyvasarlasban, apartmanberles miegymas!
Szirom bevallalos csaj voltal, igy kell ezt csinalni, csodallatos utazas lehetett!!! Bevallom en meg nem sok helyen jartam, uram allandoan dolgozik nem volt meg idonk meg kicsi a baba aztan most meg majd a masodik lesz kicsi
azert nem megyunk majd de nem baj!!!
Alicante mellett lakunk egy kisvarosban, Orihuela ha valaki igy jobban tudja Torrevieja mellett.
Purc: Ti is gyonyoru helyen laktok nem? Mi megyunk Hozzatok latogatoba Ti pedig hozzank, na?