Hello Lányok!
Kriszti!
Tudod én alapba nagydarab vagyok úgyhogy van pocakom de sajnos még nem attól
A súlyomat tartom, a gatyáimon sem érzek még változást.
Az én párom is ilyen, nem lehet vele vásárolni, tiszta idegbaj ha már 2 üzletnél többe be kell menni.
Mukucs!
Ha vigasztal, én is úgy éreztem hogy meg fog jönni, itt mondogattam a lányoknak minden nap, hogy tuti meg fog jönni, érzem tudom stb. aztán látod mi történt
Úgyhogy ha úgy érzed meg fog jönni, az lehet attól is hogy vackkol a babó.
Van egy könyv (Bencsik Andrea: Várva várt babák) és abban egy interjúban elhangzik az a jótanács, hogy 3 sikertelen kisérlet után érdemes intézetet váltani, mert ugyan mindegyik lombik, de a módszer alapjában ugyanaz de azért mindenhol egy kicsit más, és lehet hogy ha valamit kicsit másképp csinálnak már sikerült is a dolog. A BMC-t én tényleg csak ajánlani tudom.
Estrella!
Hajrá hajrá!!!!!!
Brigii még nem jelentkezett?
Megy a drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Numato, Vicuska természetesen Nektek is++++++++++++++++++
Ma voltunk Uhon Pécsen, holnap megyünk Pestre még utoljára drága Konc dokikánkhoz. A mi babócánk 5.2 cm,izgett mozgott, és most először én is láttam hogy mozog, mert eddig mindig el volt fordítva a monitor, és ott bőgtem az ágyon, de annyira jó érzés volt!!!!! NT:1 mm. A doki 11 hét 6 naposnak mondta a méretei alapján.Az orrcsontja látszik. Vérvétel is megvolt (Down szűrés vérből, itt alapba csinálják ingyen) majd december 19-én megyünk a dokihoz magánrendelésre .