Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lányok, köszönöm a drukkokat, képzeljétek, 5-ből mind megmaradt :wink: , 2-őt beültettek, 3-at lefagyasztottak.
Viszont lenne egy kérdésem hozzátok, ami aggaszt.
Normális, hogy folyamatosan fáj az alhasam?????????????

numato
numato

Sziasztok!!
Kicsit eltüntem, de tegnap nem volt erőm írni...Forgalmas napunk volt, de úgy ajó!!!!

Kismoni!

sajnálom nagyon!!!!!!!!!!! :cry: :cry: Pedig annyit gondoltam rátok!!!!!

Numato!!
Nekem is nagyon sokáíg fájt még utána a pocim....Transzfer után még legalább 3-4 napíg...Hogy normális e? Azt nem tudom!MIkor mész vérvételre?????
Mostmár minden rendben lesz, ne idegeskedj!!!!Mennek a babaragacsok!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Lyutka!
Merre vagy??? Elvileg nektek is lejárt a fél év spontán próbálkozás, nem????Hogyan tovább???

Nika, Milike, Anikó!!!!!

Ti hogy álltok?????Hónapok óta nem jelentkeztetek!!!!Remélem azért, mert Chestinek időközben több munkája lesz!!!!! :wink: :lol: (több embert kell a táblácskába beírnia) :lol: :lol:

Lányok, jelentkezzetek, és teszek is fel egy új táblácskát.....
Vendég

Suni, a hosszu hetveget en foglaltam es hat persze ugy idozitettem hogy jo legyen :wink: , bar bevallom oszinten kicsit felek hogy mi lesz ha osszejon es megint rossz vege lesz. Probalok nem erre gondolni, de ez nem mindig sikerul.
Numato szoritok ezerrel.
Udv.
Sviszter
sviszter

Sziasztok!

Lukrécia,
Hogy vagy?

Kismoni,
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült :cry:
Köszönöm kérdésed mi jol vagyunk, már elmult a hányinger is.

Numato,
Nekem is fájt a pocim legalább 3- 4 napig, igyál sok
folyadékot!Ja és egyél napi 25 dkg túrot.
Szoritok nagyon.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vicuska, Mamm
Nektek is nagyon szoritok.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bibike27

Sziasztok,

Mrikovacs,

Szerintem nem lesz UH, legfeljebb vérvétel. Nem mondott semmit a doki? Kérdezz nyugodtan amikor ott vagy, bár tudom, hogy sok mindent elfelejt az ember lánya izgalmában :) Nekem antagonista protokolom volt, így nem tudom most mi lesz.

Sviszter,
Sok sikert a spontán szerelemhez! :lol:
Jó kikapcsolódást Zalakarosra!!! :D És nem szabad semmi rosszra gondolni, az nem jóóó, múltat amennyire lehet tessék kitörölni és a JÖVŐRE koncentrálni!!!

Kismoni,
Rettentően sajnálom, hogy nem sikerült. Sokat gondoltam rád…
Kép

Numato,
SZUPER!!!!!!!!!!! :D Ezermilliónyi babatapi megy mostantól: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Pocifájás - nincs egy kis túlstimud? Nekem attól fájt, de pár napig szerintem normál esetben is fájhat a punkciótól. Ha feszítene, vagy érzed, hogy nő a pocid, akkor mindenképpen menj vissza, mert akkor túlstimu lehet, addig meg nyugi! Sok-sok folyadék és fehérje!
Hajrá!!! :)
Kép

Vicuska, Mamm,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Bibike,
Mikor térsz át a másik topikba? Várunk szeretettel! :) Gyere bátran!

Puszi mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Régen írtam, de olvastam ám mindent, sőt képzeljétek a férjem is szokta olvasni a fórumot :lol:

Januárban megyünk Zekéhez lombikprogramra. Mint a laparoszkópia után kiderült, én teljesen egészséges vagyok, a férjemnek viszont nem a legjobb a spermája.

Pedig fél éve még 20 millió volt és több mint a fele mozgott, de itt, a BMC-ben a jobbik (!) :roll: eredmény 8 millió és 20% volt.

Gondolkodtunk még az inszemináción is, de Zeke szerint szinte teljesen értelmetlen (még ha addig javulna is az eredmény), ezért inkább a lombik mellett döntöttünk (muszáj volt...).

Nagyon izgulunk, mindennapos téma, várjuk is. Még nagyon titkon bízunk abban, hogy spontán összejön addig, már csak egy esélyünk van rá. Bár ha 2 évig nem jött össze, miért pont most jönne - azért fő a pozitív hozzáállás...

Szép új évet MINDENKINEK!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gombahölgy

Sziasztok Lányok!
Vicuska vagyok csak állnéven, ugyanis férjecském megoldotta az itthoni netezést és a régi jelszavamat elfelejtettem, így újra regisztráltam.
Szóval már tudjátok, hogy mindkettő embrike feléledt, mindkettő 10 sejtes volt. Vissza is kaptam őket szépen. A méhnyálkahártya mondjuk csak 9 mm-es volt, de ez spontán hónapban szerintem nem olyan rossz. Eredmény: dec.18-án.
Most itthon pihizek, itt-ott picit görcsöl a pocim de nem vész és feszül is. Nagyon remélem, hogy megmaradnak!!
Megismertem Lukréciát és komolyan ez az egy előnye van ennek a sok harcnak, hogy ilyen cuki lányokat ismerhetek meg mint ő!! Nagyon puszillak Te Drága!!
Mindenkinek drukkolok ám nagyon!!
aranyosné

Kismoni

Hát ezt nem hiszem el,tényleg voltam tegnap a soroksári auchanban.Ennyire felismerhető a kép?Hát ha tényleg láttál,akkor azért tudod,hogy annyira még nem vagyok jó formában,ahogy itt előadom magam.... :D Tegnap egy kicsit depós napom volt,ezért elmentem a párommal a kikába meg az auchanba,hogy valami történjen már,tudom,hogy még pihizni kellett volna,de az utóbbi hetekben már eleget feküdtem....
Kár,hogy nem jöttél oda hozzám.... :D
Sajnálom,hogy még neked sem jött el az idő,de majd 2007,meglátod!!!!

Bibike

Köszi az érdeklődést,képzeld Zeke doki azt mondta,hogy hat hét múlva megjön és utána a 10-ik napon menjek vissza kontrollra és ha jó a nyálkahártya,van tüsző és kész vagyok lelkileg,berakja a fagyit.Hát meglepődtem,hogy ilyen hamar.Szerinted?Akarom,de megszívni sincs azért kedvem....
Nálatok?Jövő hét szerdán mész ugye?Kérünk fotót! :D Nagyon-nagyon szorítok továbbra is!!!!!!
lukrécia

Vicuska

Egyszerre írtunk.... :D :D :D
Sokszor puszillak,pihizzél!!!!! :D :D :D
Ezer-millió babatapi!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Numato,Mamm

Nektek is a szokásos tapi :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
lukrécia

Sziasztok!

Lányok! :D
Nagyon jól esett amit írtatok KÖSZÖNÖM.

Lukrécia, :D
Igazából nem voltam benne biztos, hogy Téged látlak és pont a nővéremmel beszéltem telefonon, amikor megláttalak a játékosztályon. :shock:
Ráadásul úgy látom nagyon kerülgettük egymást mert mi is voltunk a Kikában is :) :)
Ha legközelebb látlak, nem menekülsz :lol:

Kismoni
kismoni

Kép
Kép
Kép

A Mamm és Numato eredményét csak kikövetkeztettem...Ha nem jó bocsika!!!
Puszi mindenkinek!
Vendég

Kismoni

Most már végképp tuti,mert tényleg csak a játékosztályon köröztem kariajándék-ügyben :D Hát ez tök jó!!!!!!!! :D
Puszillak,legközelebb egyeztessünk ki mikor megy nagybevásárlásra...... :lol: :lol: :lol:
lukrécia

Sziasztok!

Nagyon jó hétvégét kívánok mindenkinek!Küldök ezermillió babatapit és növesztőt!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
taptau

Csajok!

Tegnap este óta görcsölget a hasam,ez normális?
Nem egyfolytában,hanem szünetekkel.
Olyan sokan voltatok már ebben a helyzetben,nektek volt ilyen?
Puszi
lukrécia

Sziasztok!

KÖSZÖNÖM a drukkokat, olyan aranyosak vagytok nagyon jólesik ám, hogy ez a jó kis csapat így bíztat:wink:

Lukrécia, jobban vagy? A görcsök szerintem normálisak, nekem az abortusz után kb. 2-3 napra meg is jött, nem is gyengén, tehát pihenj, és kitartás!!!sok sok gyógypuszit küldök

Vicuska, ahogy olvastam, együtt megyünk eredményhirdetésre, mert nekem is 18-ára kell menni :lol:

Zsókuci, köszi a választ, nekem nem feszül a hasam, csak fájdogál. Nagynak nagy, de az a sok folyadéktól lehet...nem? :wink:
hányingerrel hogy állsz?

Kriszti, ha javítasz a táblázatban, nekem a transzfer 7-én volt, vérvétel 18-án.Ja, és NAGYON köszi az e-mailt, sokat jelentett transzfer előtt.Hogy vagytok? ha tudsz, majd írj mailt.

Mamm, mi újság?++++++++++++++++++++++++++++++

Gombahölgy, sok sikert kívánok előre is!!! :wink:

numato
numato

Sziasztok!

Zsókuci,
Még félek átmenni a másik topikba, még várnék egy kicsit!

Lukrécia,
Ha jol emlékszem nekem is voltak görcseim ,söt én pár
nap után sokkal jobban véreztem mint elötte.
Nekem is azt mondta Zeke doki hogy kontroll után ha kész
vagyok rá lelkileg akkor jöhet a fagyi.
Én nem voltam kész rá és féltem az ujabb csalodástol ,ha jol
emlékszem én kb 5 hónapot hagytam ki.
Igen szerdán megyünk kukucskálni már nagyon várom.

Vicuska, Numato,Mamm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bibike27

Szép jó estét mindenkinek! :D

Lányok kicsit változott a programom. A Lényeg, hogy hétfőn megyek E.T.- re!!! :lol: :lol:
Képzeljétek, el akartam halasztani januárra, de valahogy mégis a BMC-be keveredtem(ez egy hosszú történet) , és megbeszéltük a Zeke doki bácsival, hogy ha lesz szép nagy petikém akkor stimu nélkül visszarakja a babócáimat. :lol: Kedden 14 mm -es,
Pénteken már 16 mm-es volta méhnyálkahártyám!Kedden volt egy 18mm tüszőm ami péntakre már el is durrant.

Hétfőn 11- re megyünk apával!! :lol: :lol: .
Már kapom a progi szúrikat tegnap óta, na meg a kedvenc utrómat!!Amit most lehet kapni!!!
Sokat is emlegettelek Zuzmó!! :lol:

Na, így hirtelen ennyi,mindenkinek megadrukkok mennekk!!! :lol:

Üdv Brigi :lol:
brigii

Sziasztok Lányok!

Új vagyok itt, de már beleolvastam néhányszor a fórumba. Nagyon drukkolok mindenkinek és remélem, hogy mindannyiban boldog kismamaként üdvözöljük majd egymást egy másik topikban.

Magamról (magunkról) annyit, hogy novemberben voltak a vizsgálataink a BMC-ben és most dec 7-én indult a lombikunk. Egyből lombikkal kezdünk, mert a párom eredményei igen rosszak, de a lombikhoz jók. Szóval megkezdődött a decapeptyl szurizása magamba. Most járunk az előkészítő szakasznál. Dec 21-én kell mennem kontrollra.

Wiegandt doki az orvosunk már most felírta a Progesteront (már meg is rendeltem) és a Merionált is, de tudom, hogy ezeket csak később kell majd adni, viszont írt fel Utrogestant (amit belsőleg kell használni) és Gynazolt (külsőleg) is. Ezekkel kapcsolatban még nem mondott semmit, vagy csak én nem bírtam odafigyelni már a sok infóra amikor nála jártunk, úgyhogy nem tudom, ezeket már most, az előkészítő szakaszban is használni kell, vagy csak majd később? Egyáltalán mire jók? A párom azt mondja, hogy neki úgy rémlik ezek a szerek valamiféle fertőtlenítők. Nem tudom. Kérlek Benneteket, ha valaki tudja légyszi írjátok meg, mert egy kicsit összezavarodtam.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Gica
gica1

Sziasztok! Itt Vicuska!
Lukrécia, nekem nem volt se görcs se vérzésem se, sőt csak 5 hétre rá jött meg először..tényleg mindenkinél más. Ahogy mondtam a lényeg, hogy ne legyél lázas! Én az lettem utána, de ezt meséltem...
Brigii, hú, de szép a nyálkahártyád! Hát az én 9 mm-em egy kicsit elbizonytalanított...
Amúgy ezerrel pihenek, sajnos kisebb görcseim vannak, félek ez nem jó jel, de azért nagyon reménykedek!
Ez a 2 hét nem semmi! Idegörlő!!!
Numato, együtt megyünk eredményért ez tök jó. Remélem Téged is megismerlek majd!
aranyosné

Bibike,Numato

Köszi az infókat,hát délutánra már nagyon szenvedtem a görcsöktől,most egy kicsit jobb már.
További drukkok mennek!!!!!!!!

Gica,

miattad írok,az utrogesztant leszívás napjától kell 3*3-at hüvelybe rakni,az is progeszteron,a gynazol pedig már nem is emlékszem,Candida ellen?De mindenki kap,ne ilyedj meg.De nem külsőleg,azt is hüvelybe kell.Egyik este,de azt jelezni fogják a stimulációs lapodon,hogy mikor kell felrakni,ne aggódj. :D
Remélem okosakat írtam, :shock: ,puszi
lukrécia

Vicuska :D

Mi mindig egyszerre írunk??? :D

Ne bizonytalanítson el a nyálkahártyád,nem véletlenül mondják,hogy 9-től jó!!!Nyugi :D
Szerintem a görcsök nem jelentenek semmit.Nagyon szorítok!!!PUSZIKA
lukrécia

Sziasztok!

Segítsen valaki légyszike!
Hétfőn megyek a BMC-be, gyógyszert, szurikat ír fel Wiegandt doki...gondolom, mert 2007. januárban kezdjük a lombikot, a long prokollal. Hétfőn lesz a harmadik napja, hogy megjött... A második napon kellett volna mennem, de ugye az vasárnap lett volna, így megyek hétfőn.
Az lenne az egyik kérdésem, hogy mit csinálnak ilyenkor? Lesz-e valami vizsgálat, vagy csak a szuri felírása receptre? Ezeket a recepteket ki is kell egyből váltani, na és a másik kérdés, hogy mennyi pénzt szükséges vinni, kb...?
Köszike:)
mrikovacs

Lukrécia

Nagyon kedves vagy, hogy miattam írtál, köszönöm a válaszodat, megnyugtattál.
Akkor most egyenlőre csak a decapeptylt adagolom, a többit pedig majd ha szólnak. Legalább ez a két szer nem szuri. Az igazság az, hogy még kicsit remeg a kezem amikor beadom, de a nagy cél érdekében az ember igyekszik mindent megtenni!

Mrikovacs

Nem tudom, mi az a long prokol. Nekünk ilyet nem hoztak szóba. Nekem a Hsg után - ami a 11. napon volt - 1 héttel kellett kontrollra mennem és akkor írták fel a decapeptylt, a merionalt, progesteront, az utrogestant és a gynazolt. Ez a mensi 18. napján volt, és 2 nap múlva, tehát a 20. naptól kell adagolnom a decapeptylt. Minden reggel egy szuri. Aztán dec. 21-re vagyok berendelve vérvétel, vizelet, ultrahang, és akkor meg kell várnom az eredményt, majd kezdődik a stimuláció.
Elég drágák a szerek, számíts rá. És nem minden gyógyszertárban kapható. Én a Délinél lévőben kaptam decapeptylt és ezek után a merionalt is ott vettem meg. A decap.-ért közel 45000 Ft-ot fizettem, a merional közel 20000 volt. A decap. 28 napi adag (7 darabos kiszerelésekben, biztos ezért volt drágább, mint ahogy a többi gyógyszertárban mondták, hogy mennyiben kerülne, ha lenne..) A merionálnál pedig meglepődtem, hogy egy rakás adagot kaptam, mert a recepten, mintha kevesebbre emlékeztem volna.
A progesteron viszont nem kapható itthon be kell hozatni, de Wiegandt szépen felírja, hogy hol lehet megrendelni. Ezért 50 eurót kértek, de számíts rá, hogy 1 hét kell, hogy behozzák, ezért érdemes minél hamarabb megrendelned.

Gica[/b]
gica1

Lukrécia

Remélem a görcsök hamarosan elmúlnak és jobban leszel testileg és lelkileg is.
gica1

Sziasztok!!

NUmato, természetesen javítalak... :oops:

Brigii!!!
Ez szuper!!!Gratulálok!!!!Karácsonyi ajándéknak ideális lesz..... :wink: :lol:

Gica!
Üdv köztünk! Bátran kérdezz, szivesen válaszolunk mindenre...Persze csak ha tudunk...
Én most csak felszínesen olvastam el, de holnap igérem alaposabb leszek!!! :roll: :lol:
További szép estét mindenkinek!
Vendég

Brigi:
Ez tök jó....látom felpörögtek az események. :D
Kismoni:
Jó hallani felőled, csak épp a hír nem jó, amit írtál. :( Tényleg, a prolaktinod helyreállt? Mit mondott az orvosod?
Zsókuci:Sokat gondolok Rád, hogy neked pikk-pakk sikerült minden, emlékszem nemrég még hogy el voltál kenődve, aztán most tessék.
Bonya:
Azt mondod a 2007 a mi évünk, hát úgy legyen. Sajnos 2005-ben is ezt mondtam, hogy a 2006 az én évem...de aztán semmi nem történt. Próbálok azért pozitív maradni, de a 41 napos ciklusommal nem nagyon megy sajnos.
Lukrécia:Remélem jól vagy már. Nekem nem fájt a hasam, viszont a műtét után 2 nappal hőemelkedésem volt.
És kedves Többiek:
Mindenkinek Jó Hétvégét!
Vendég

Kismoni, :( :( Sajnálom!

Brigi, örülök, hogy így döntöttél. Nagyon drukkolok nektek!!!

Bibike, neked is drukkolok, hogy uh-n minden rendben legyen!

Estrella, :( Utálatos ciklusod van. :evil: Le kellene cserélni. :roll:

Lányok, ne haragudjatok, hogy csak ilyen kis kurtákat írok, de lombik ügyben nem igazán tudok hozzászólni. Mindig olvasom mi történik, és izgulok értetek! Kívánom mindenkinek, hogy a jövő évben átköltözzön egy topikkal lejjebb.

További jó hétvégét!

Kép
Kép
share

Kriszti!

Köszi a kedves szavakat és a segítségeteket!
Ha lehet, szeretnék én is felkerülni a táblázatba. Hátha javíthatom majd a statisztikát veletek együtt minél hamarabb!
Az adataim:
Gica, 34 év, Budapest, dr. Wiegandt P., 1.lombik 2007.január.

Gica
gica1

Sziasztok lányok,

Numato,
Remélem már jobban van a pocid. Amíg nem feszít és nem egyfolytában görcsöl, addig nincs baj, nyugi :)
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hányinger - már csak elég ritkán van (kopp, kopp, kopp), remélem hamarosan teljesen búcsút inthetek neki :D

Bibike,
Persze, ha úgy érzed, még szívesen várnál az "átköltözéssel", megértelek. De bármikor is jössz, várunk szeretettel! :D

Brigii,
Nagy drukkok mennek hétfőre, és persze onnantól egyfolytában :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szuper, hogy már kezdtek is!!!!

Gica,
Üdv itt, és Neked is mielőbbi pocakosodást kívánok! :D
Én is ugyanezeket a szurikat és egyebeket kaptam, mint Te fogsz - nyugi, mindent megtudsz majd időben, hogy mikor mit kell.
Ha rám hallgatsz, mindent kiváltasz, mert én majdnem elszúrtam a protokoll közben egy ütemezést… :D Volt is nagy sírás, de aztán az utolsó pillanatban sikerült mégis szereznem gyógyit. Amúgy az utrogestan - progeszteron hormonpótlás, a terhesség segítésére; a Gynazol pedig fertőtlenítő kenőcs, kitisztít (elég gusztustalan amúgy mindkettő, de hasznos :))
A szurikba hamar belejössz, meglátod, a végén tök rutinos leszel :D:D

Estrella,
:D Mindenképpen próbálj pozitív maradni, még ha nehéz is. Hidd el 2007 már tényleg a TE éved lesz!!!!! :D

Puszi mindenkinek, jók legyetek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Share, Estrella, :)
Nagyon drágák vagytok köszönöm.

Estrella, :)
Mielőtt elkezdtem a Decapeptyl szurit még magas volt a prolaktinom de Zeke doki 2x1-re felemelte a Bromocriptin szedését és így a Punkció előtt egy héttel már csak 11 volt, ami már nagyon jó. Most már csak egy szemet szedek, de nem merem abba hagyni nehogy újra felmenjen.
Estrella, Kriszti, ti szedtek még prolaktinra valamit?

Sok puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Na, megérkeztem....Elmentünk vásárolni karácsonyi ajándékokat, de persze nem sikerült senkinek megvenni semmit, nem volt olyan, de ennek ellenére a pénzünkket jól elköltöttük... :evil: :evil:

Gica, természetesen felveszlek téged is, akartam is írni... :wink: Csak tegnap már hulla voltam, de jó, hogy megelőztél..... :lol:

Kismoni, én már nem szedem a mastodynont, mert nagyon sokat híztam tőle, és nem is vitte le a prolactinom...Így most nem szedek semmit, majd ha elindulunk újra akkor majd megint megnézetem.... Addig meg nem is foglalkozom vele, nincs jelentősége...
Jelenleg mi ott tartunk, hogy a jövő évet végíg dolgozom, így beszéltük meg, hisz még csak most kezdtem, és nagyon jó, a hely maga is, és nem utolsó szempont szerint a fizetés is....
És ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, nagyon sok pénz kell...De gondolom, ezzel mindenki így van, így nem is panaszkodom.... :wink: :lol: Mindenkinek további szép vasárnapot!!!
Vendég

Lukrecia: Remelem mar jobban vagy. Nekem mind a ketto utan mas volt. Elso utan mar masnap elmult mindenfele verzes es a homerozes alapjan mar abban a honapban volt peteeresem es pontosan 28 napra jott meg. A masodik eset utan nem ment ilyen siman. Nagyon sokaig vereztem kb. 14 napig. Nem tudom nalad a gorcs mit jelent, en inkabb szurasokat ereztem, amiktol osszerandultam. Vigyazz nagyon magadra, folag arra, hogy ne nagyon emeljel 2 kg-nal tobbet egy jo ideig. Ami a lelkieket illeti rajtam egy ket het utan jott ki. Remelem te erosebb vagy nalam. A lenyeg tenyleg az hogy ne lazasodjal be.

Udv mindenkinek
Sviszter
sviszter

Sziasztok Lányok!

Zsókuci, köszönöm, ma már egész jó a pocim, bár még fájdogál, inkább bal oldalt az alhasam, de görcsölni nem görcsöl egyáltalán, kop kop kop :wink: mindenesetre nagyon örülök, hogy ezeket leírtad, mert akkor nem parázok előre fölöslegesen, gondolom a fájdogálás még normális 1-2 napig. Néha hányingerem van, de igyekszem nem figyelni rá.Hááát, nagggggyon várom már a 18.-át!!!!! :roll: :roll: :roll:
nagyon örülök, hogy ritkulnak a hányingerek nálad, látod, mondtam én, hogy ez is "csak" egy bizonyos időszak....szerintem....

Kriszti, ezek nagyon jó hírek a munkahelyedről, tökjó mindig azt olvasni, hogy jól érzed magad a helyeden.Mi még sehol nem tartunk karácsonyi ajándékokkal, illetve tegnap vettünk egymásnak egy új tv-t, mert ezt már hónapok óta terveztük, így ez lesz egymásnak a "fa alatt" :lol: de a családban még senkinek nem kezdtük el a "gyűjtögetést", és már most olyan emberkavalkád van, hogy nem igaz :twisted: :twisted:

Gica, üdv köztünk, előre is sok sikert kívánok!

Lukrécia, hogy érzed magad? Tessék jelentkezni, remélem minden a legnagyobb rendben, és már nem görcsölsz úgy, mint tegnap.

további szép estét

numato
numato

Hello Lányok!

Azért a fél szemem rajtatok van ám, izgulok értetek!!!!!

Brigii!
Ezek szuper hírek!
Nagyon szorítok Neked!!!!
Fagyibaba-ébresztő és babatapi ezerrel++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Numato, Vicuska!
Babatapi hegyek, hajrá hajrá ++++++++++++++++++++++++++
Numato, a fájdogálás a punkciótól van, és ha görcsöl az sem jelent feltétlen rosszat (lásd: én) csak vackol a babó. A legelső tünet a "vadászkutya" szaglás. Én a lakás másik végéről kiszagoltam a párom munkás cipőjét, az volt az első gyanús tünet.

Bibike!
Azért remélem majd nemsokára átköltözöl, de megértelek ha óvatos vagy. Mennyi idős vagy most?

Lukrécia!
Remélem már elmúltak a görcsök és jobban vagy!

Kriszti!
Örülök, hogy jól érzed magad és még mindig lelkesedsz az új munkahelyért!

Kismoni!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom!

Gombahölgy!
Neked is sok sikert a januári kezdéshez!

lanett

Na, megint itt vagyok!!!

Numato, ajándékilag mi is hasonlóan állunk, meg aztán most, hogy párommal voltunk, nem is nagyon tudtam nézelődni "neki"...Így szerdán jön b.nőm, és vele megyek el vásárolni.... :wink: Talán több sikerrel.... :lol: :lol: Egy férfival elmenni nézelődni kész téboly...MIndenhonnan ki akar sietni, mert sokan vannak....Így megoldom b.nőmmel!Ötlet megvan mindenkinek.

Lanett,
jó hallani felőletek is!!! Pocakképet még nem raktál fel....Pedig már biztos látszik valamicske poci, nem? :wink:

Na, megyek falok valamit, mert kezdek éhes lenni!Pedig már nem kellene... :wink: :lol:
Vendég

Kismoni:
Én lelkesen szedem a Bromot, napi 1-et este, de 2x1-et kellene nekem is. Jól olvastam 11 volt neked??? Az szuper jó. Azt hiszem tényleg nekem is 2x1-et kellene szednem...csak annyira rosszul vagyok tőle, hogy nem mertem többet szedni egy nap.
Csajok!
Képzeljétek mi történt. Már tök régóta nézegetem minden nap a PG53-as mini mikroszkópot, és még soha nem láttam páfrányokat. A múltkor elvittem a barátnőmnek, hogy rakjon már rá mintát és hadd nézzem meg milyennek kéne lennie, hát csajok képzeljétek életemben először tegnap és ma is láttam ilyen páfrányokat...ez tök izgi. Ezek szerint történik valami...és a hasam is szúrkál...ja és a 6-7. napon vagyok. Lehet ilyen szerintetek? Elképzelhető, vagy csak beképzelem magamnak a dolgokat? ÍRJATOK! Köszönöm
Vendég

Kriszti:
Megint egyszerre írtunk! :D
Vendég

Szia EStrella!
Látom, már otthon pihizel...Rád is fér!!!
Nekem is volt már olyan hónapom, hogy a 6. napon volt p.érésem, ezt UH-val is kimutatta a doki....Tehát...MIért ne????
Hajrá spontán baba!!!!! :wink:
Nagyon drukkolok Neked!!!!/Nektek!!!!
Vendég

sziasztok lányok,

Én már harmadszor indulok neki a lombiknak, és lassan kell tesztelnem is, de olyan érzésem van megint, mintha meg akarna jönni... :cry:

Ehhez kapcsolódik. Hétvégén olvasgattam a HVG-t, ahol megint szóbakerült a lombikprogram, illetve annak számának csökkentése.

Nem is ez, hanem egy mondat aggaszt... Pontosabban minisztériumi emberke azt említi, hogy a konkrétan lombikprogrammal foglalkozó intézményekben átlagosan a 3-4. próbálkozásra lesz baba, a meddőségi központokhoznál 1-2. alkalomnál már sikerrel járnak... nem akar ezzel semmit sugallni, csak furcsálja.

Olvasgatva a fórumot, kicsit alátámasztva látom az állítást, hogy a Kaális párok kevésbé, a BMC-s párok valóban jobban babásodnak.

Mi erről a véleményetek? Mert Én már elvagyok keseredve, és bizony emiatt a cikk miatt is az intézmény váltáson gondolkodom. :cry:
mukucs

Szia Lányok!

Mukucs, ismerősünk az első lombikját csinálta a Kaáliban, vizsgálatokkal együtt kb. 6 hét volt az egész procedúra, ha jól emlékszem a beültetésig, múlt héten csinált tesztet és pozitív...

Rólam annyit, hogy itthon fekszem, mert benyaltam valami vírust és tegnap óta lázas vagyok...nagyon várom már a januárt, hogy végre elinduljunk a hormonokkal, párom szorgalmasan szedi a vitaminokat :roll:

Puszi!

J.
jucicuki

Sziasztok Lányok!
Estrella, miért ne lehetne 6-7. napon peteérés? Hajrááá!!! :)

Kriszti, jó mástól is hallani pozitív híreket a munkahelyről. Szerencsére én is jól érzem magam a melóhelyen, mellesleg a hozzáállásuk is nagyon pozitív, ami a dokihoz járásaimat illeti.

Jucicuki, jobbulást!

Mukucs, én ehhez nem nagyon tudok hozzászólni. Nekem az első utam a BMC-be vezetett. Nincs a többi intézményről tapasztalatom.

Numato, pihizz sokat, nagyon szorítunk azért, hogy a TV-n kívül legyen még egy csodás ajándék a fa alatt :)

Szép napot mindenkinek!!
süni76

Hello Lányok!

Kriszti!
Tudod én alapba nagydarab vagyok úgyhogy van pocakom de sajnos még nem attól :oops: :lol: A súlyomat tartom, a gatyáimon sem érzek még változást.
Az én párom is ilyen, nem lehet vele vásárolni, tiszta idegbaj ha már 2 üzletnél többe be kell menni.

Mukucs!
Ha vigasztal, én is úgy éreztem hogy meg fog jönni, itt mondogattam a lányoknak minden nap, hogy tuti meg fog jönni, érzem tudom stb. aztán látod mi történt :lol: :lol: :lol: :lol: Úgyhogy ha úgy érzed meg fog jönni, az lehet attól is hogy vackkol a babó.
Van egy könyv (Bencsik Andrea: Várva várt babák) és abban egy interjúban elhangzik az a jótanács, hogy 3 sikertelen kisérlet után érdemes intézetet váltani, mert ugyan mindegyik lombik, de a módszer alapjában ugyanaz de azért mindenhol egy kicsit más, és lehet hogy ha valamit kicsit másképp csinálnak már sikerült is a dolog. A BMC-t én tényleg csak ajánlani tudom.

Estrella!
Hajrá hajrá!!!!!!

Brigii még nem jelentkezett?
Megy a drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++

Numato, Vicuska természetesen Nektek is++++++++++++++++++

Ma voltunk Uhon Pécsen, holnap megyünk Pestre még utoljára drága Konc dokikánkhoz. A mi babócánk 5.2 cm,izgett mozgott, és most először én is láttam hogy mozog, mert eddig mindig el volt fordítva a monitor, és ott bőgtem az ágyon, de annyira jó érzés volt!!!!! NT:1 mm. A doki 11 hét 6 naposnak mondta a méretei alapján.Az orrcsontja látszik. Vérvétel is megvolt (Down szűrés vérből, itt alapba csinálják ingyen) majd december 19-én megyünk a dokihoz magánrendelésre .

lanett

Mukucs!
Más fórumokra betekintve én úgy láttam, hogy a kaálisoknál is megy azért szépen a dolog, bár lehet valami a Lanett által ajánlott könyvben is, hogy esetleg valamit mégis másképp csinálnak egyik helyen, mint a másikon. A lényeg, hogy ne keseredj el, biztosan össze fog jönni, kitartás!

Zsókuci!
Köszi a jó tanácsot, akkor holnap igyekszem is beszerezni a maradék gyógyszereket, nehogy a végén tényleg ne legyen.

Gica
gica1

Sziasztok!!!

Szetretnék segítséget kérni!!

szeretnék orvost váltani, mert nem vagyok megelégedve a mostanival!!!!

Tudtok valakit ajánlani!!!

PCOS vagyok, a párom rendbe.

2. inszemen vagyok tul

Sokat kell várni az inszemekre, vagy vizsgálatokra, ha kellenek ujak???

Ha a megjelenéskor kell várni, az nem gond, csak a hetek és honapok várakozás már sok a 3 év probálkozás után 22 évesen, meg a 6 vagy 7 orvos után??

Már most jelentkezzek, ha a 3.-at már az uj orvosnál akarom!!!

vagy ha kimarad egy hónap, akkor nem áll vissza a hormonszint??

várom válaszotokat

segítsetek

réka
kreka84

Szia Réka!

Ha eddig nem a BMC-be jártál, akkor csak ajánlani tudom, biztosan jó kezekben leszel. Hogy most mennyit kell várni az első bejelentkezésig azt nem tudom, de biztos sokan vannak.
Orvosok közül is mindenki jó, bárkihez mehetsz!
Az inszemeket meg folyamatosan lehet csinálni minden hónapban, nem kell várakozni. Mondjuk ha PCOS vagy, lehet műtétet javasolnak. Ha vannak leleteid (frissek) mindent vinned kell, és lehet hogy nem kell mindent újra megcsináltatni, de ezt majd az orvos megmondja.
És azt hiszem nem sok az a 3 év várakozás, ti legalább korán elkezdtétek, mit szóljak én a 10 év próbálkozás után 32 évesen?
Te még annyira fiatal vagy bármikor összejöhet, akár spontán is!
Sok sikert!
Vendég

Sziasztok!
Egy gyors bekukkantás erejére van időm, aztán irány a vasalnivaló, mert holnapra nincs ruhám...És megyek vissza dolgozni! :wink: :lol: :lol:

Mukucs!
Üdv köztünk!!!Mennek a babaragacsok ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Sok sikert !

Szia Süni!!

Én most óvatosabb vagyok, már ami az "igazmondást" illeti! A főnővér nagyon kedves aranyos, neki mondtam el egyedül, hogy mi volt...Azt mondta, maximálisan támogat(gondolom, sejtitek miért), tündéri, csupaszív nő..... Mást nem is fogok beavatni, ha esetleg el is indulunk....A vezetőség bőven elég ha tud róla!
Egyébként tényleg szuper helyem van, nagyon jól érzem mamgam..csak iszonyat strapás, és el is fáradok a műszak végére...Mint ma is! De imádom csinálni, és semmi pénzért nem ülnék be egy íróasztal mőgé, dirigálni!... :wink: (ezzel nem akarok senkit bántani, aki ilyen munkakörben dolgozik, de nem nekem találták ki, már próbáltam, és majd megőrültem , hiányzott a pörgés, az "ágy melletti munka")

Brigii!!!!
Merre vagy??Megvolt a transzfer???Mikor lesz vérvétel??? Jelentkezz!!!!Izgulunk érted!!!

Lanett!
Ezek szuper jó hírek!!!Biztos nagyon megható lehetett, ahogy kalimpált a kis manóka....én is biztos sírva fakadtam volna, amilyen érzékeny vagyok!!!Csodálatos dolog lehetett...További szép pocakosodást Neked!!!

Szia Réka!
Neked is Üdv köztünk! Inszem ügyben nem tudok segíteni, de vannak itt akik minden kérdésedre válaszolnak...Többek között látom Estrella memg is tette...

További szép estét mindenkinek! Még bekukkantok Brigii miatt! :wink:
Vendég

Halihó lányok! :D

Megjöttünk!!!!!! :D

Mind a két blasztocisztám(5 napos embriók) felébredt 100%-osan.
Nagyon sokat kellett várni, de gondolom ezzel nem mondtam újjat.

Dec. 20- án kell vérvételre menni. :D
Nagyon elfáradtam mire hazaértünk,most kezdek magamhoz térni.
Fél 6-ra értünk haza.
Köszönöm a drukkokat, na meg a babatapikat!!!!

Most a szokásos pihi jön, így gép közelben leszek!!!

Üdv.Brigi :D
brigii

Sziasztok,

Estrella,
drukkolok egy spontán babóért... hátha :D

Mukucs,
nem hinném, hogy a siker intézmény-függő lenne. De úgy gondolom, hogy ha a legkisebb is a kétséged a jelenlegi intézményeddel, akkor mindenképpen válts. Én (is) nyugodt szívvel ajánlom a BMC-t, és azon belül természetesen bármilyik dokit. A táblázatban meg tudod nézni, ki kihez jár :D
Drukkolok, hogy a teszt + legyen!!! :)

Jucicuki,
jobbulást kívánok!

Kreka,
én is csak Estrellát tudnám ismételni. Szerintem minél hamarabb jelentkezz be, és hajrá :)

Kriszti,
puszillak! :)

Brigii,
Szuper, ügyesek voltak akkor a kicsik!!!!!!!! Nagyon drukkolok Nektek! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Vicuska, Mamm, Numato,
természetesen Nektek is mennek a babatapik!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Bibike,
Neked babanövesztő:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Puszi mindenkinke!

Kép

Kép
zsókuci

Köszönöm lányok,

Sajna a mai napi teszt negatív lett, ha jól számolom a 11. nap.

Mindenképpen váltok, próba szerencse, mert eddig elkerült.

Szóval, kivárjuk a 3 hónap pihit, és uccu neki. De addig is itt figyuzgatok, és drukkolok Nektek ! :wink:
mukucs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?