Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orsi
Jobbulást! Igen kemény a menet ilyenkor, néha én is szögre akasztanám az anyaságom pár percre.
babaklubb
Szerintem nem sok értelme van abbahagyni. ezeken a betegségeken mindenképpen át fognak esni a gyerekek, amint közösségbe kerülnek, és sajnos akkor is ugyanolyan sz*rul viselik, viseljük velük együtt.
ha viszont viszed, akkor legalább arra a pár óürára ő is és te is jobban érzitek magatokat, így meg otthon aszalódtok.
Alternatív megoldásként nem jöhet szóba valamelyik nagyi? Hátha megbeszélhetnétek heti egy vagy x alkalmat, amikor elbohóckodnak a nagyobbikkal, addig tudnál pihenni Flórával. Ez talán a pityergősségeden is segíthetne :wink: Gondolom mennyire le vagy merülve!
Két napja Marci és Olivér is gyatra állapotban van. Olivérnek megy a hasa, Marci meg ki tudja miért két óránként magához rendel éjszaka. És amióta fogai vannak, reszel, így le fognak pottyanni a bibéim!!! :oops: :shock:

Timi!
Szia! Kitartás! Elvileg már a hasfájás vége felé jártok! persze könnyű mondani, írni, kevésbé hallgatni...
Próbáld ki a kendőt, használhat! Nem kell egész nap, de hátha tud aludni benne kicsit napközben.

Egcsi
Rókák!D Küld őket Apámhoz! Majd visszapostázza egy dögös bunda formájában! :lol:
Félre a viccet, akkor most már élheted a kismamik békés első harmadád, tudván, vannak odaben. :D
Ti mikor kaphattok állampolgáságot?

Vera
Nagyon szépek vagytok!
Indiszkrét.... neked is kell reggel az ágy mellé keksz? :oops:
Akárhogyis, drukkolok mindenképp!
Kaphatunk ízelítőt az idei naptárak képeiből?

Kostyika
Lánykád elfogadta, hogy dolgozni kell járnod? Vagy még van bünti?

HAHÓÓÓÓÓÓÓ!
MIndenki aki írt, de mostanság nem tette, JELENTKEZZEN! Csak hogy minden ok, vagy betegek vagyunk, vagy uncsik vagytok bleee(írott nyelvöltés), stb.

Képeket igyekszem felszerkeszteni krapekokról....

Mi

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

képek
Kép Marci és a macskák, avagy "én mindent kézben tartok"
Kép Olivér már nagy széken reggelizik
Kép amikor eggyütt reggeliznek... :)
Kép Na, indulás!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

hali,
mi még megvagyunk, annyit emelgettem Levit a múlt héten, hogy megemeltem magam vas. (Nem volt jó neki az apja, és éjjel is többször felsírt.) Vas. Du már bőgtem is.. megálltam félúton Tündivel, és se előre se hátra. Potyogtak a könnyeim.
ma már jobb a helyzet, de még Tündit se tudtam felemelni, így elég gáz volt. Még jó hogy jött anyu tegnap.
Szwegény hátfájós anyukák, most én is kaptam belőle ízelítőt, hát elég is volt.
Levi már jobban van- de lelkileg is túl kell még esnie rajta sztem.
Levi még mindig nagyon csúnyán köhög, Tündinek csak napi 1szeri porszívózás is elég. Ő legalább nem köhög.
Holnap megyünk a 3 hós oltásra, kiváncsi vagyok a súlyára :-)

mindenkinek puszi, próbálok kicsinyíteni képeket is később..
pusz
Mese
meske

Sziasztok!

Mese
Sajnálom a derekadat! Szerencsétek van, hogy Tündikéd nem kapta el nagyon!

Eszter
Köszike a biztató szavakat, aranyos vagy! :)
Nagyi: Anyukám jön elég sokszor, és eddig Ő vitte a babaklubba szerdánként. Igazából Flóra miatt nem akarom, hogy még összeszedjen valamit, mert Ő még olyan kicsi. :(
Te manód betegsége :( Jobbulást neki!
Éjszaka :( A lerágást ne hagyd neki! Nem tudom egy 7 hónapos mennyire érti meg, ha mondod, hogy fáj?

Flóra elég rosszul van, csúnyán köhög. Sajnos olyan hülye voltam, hogy a puffos gyógyszert nem jól puffogtattam neki, így 2 napig nem kapott semmit, csak a szirupot. Tegnap a doki megmutatta, hogy is működik (értelmi fogyatékos anyukának :? ), így ma menni kell megint, hogy megnézze javult-e tőle tegnap óta. Remélem azt mondja majd, hogy igen! Annyiból van jobban, hogy már hosszabban alszik nap közben, így gondolom már könnyebben lélegzik szegénykém! DE szörcsög is ezerrel, szóval tényleg elég beteg. És még olyan kicsi! :cry:
Gergőt is megnézte tegnap, Ő majdnem teljesen rendbejött, még kicsit köhög, de az sem vészes. Legalább Ő jól van! Sajna Karcsi is megint elkapta és nekem is kezd fájni a torkom, szóval folyamatos dögrováson vagyunk. :(

Megyek is.

Puszi mindenkinek :)

Orsi

avocado

Sziasztok,

Rám is rámjár az a bizonyos rúd rendesen. Múlt csütörtökön reggel mentünk le a lépcsőn, siettünk a bölcsibe és én valahogy rosszul léptem és kificamodott a bokám Majdnem elájultam a fájdalomtól, ott kuporogtam a lépcsőn, szegény csajszim meg ott sírt mellettem mert nagyon megijedt. Azért bementem valahogy dolgozni, a főnököm nagyon jó fej volt, befújta Lidocainnal, borogatta mert duplájára bedagadt. Este viszont kénytelenek voltunk elugrálni a sebészetre mert nem tudtam ráállni. Röntgen, hosszú várakozás - szerencsére csak ficam, nem szakad a szalag. Azért 3 nap fekvés, most már tudok menni de még mindig be van dagadva. Közben lassan lejárom megint a következő kezeléseimet és még mindig fáj a hátam. Jövő héten megyek másik orvoshoz. Veronika amúgy jól van, most egy kicsit ő is köhög és jobban folyik az orra. Pénteken megyünk céges Mikulás buliba, kíváncsi vagyok hogy milyen reakciója lesz amikor majd leszólítja a Télapó akin én szét fogom röhögni a fejem mert az egyik kollégám fog beöltözni.

Bocs most egyenként nem tudok reagálni mert fáradt vagyok, puszi mindenkinek.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok,

csak néhány képet felteszek, most ennyire futotta..
Mese

Kép Levi

Kép Copf

Kép Mamival

Kép

Kép Tüncike

Kép egyik kicsi másik pici

Kép kukucs!

Kép Megcsavarozom..
meske

Sziasztok!

Nem reagálok senkire, bocsika, de alig bírok a gép elé férni. Anyuék itt vannak, Berci jól kijön velük. :)
Hétfőn indul a suli...18-tól téli szünet lesz, majd akkor megpróbálom behozni a lemaradásomat a babaneten. :?
Mióta betöltöttem a 8. hetet, már nem vagyok olyan rosszul, csak néha kap el az émelygés. Már nagyon várom az UH-t, addig nem vagyok teljesen nyugodt.

A betegeknek jobbulást! :)
Minden gyerek nagyon édes a képeken! :)

Pussz:Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok

Csak pár sorra van energiám. :(

Andi
Sajnálom a baleseted! Jobbulást a bokádnak!

Mese
Nagyon édesek a gyerekek! És szerintem nagyon hasonlítanak! :)
Hihetetlen nagy haja van a lánykádnak! :D Flórácska kezd kikopaszodni, mint annó Gergő. :?

Egcsi
Örülök, hogy jobban vagy! NE aggódj, minden ok a babával!
Nagyiékat használd ki, hogy vannak! :wink:

Nálunk javulás van, Flóra már jobban van. Csak Gergő lett megint kezelhetetlen, de értem én szegényt, 2.hete bent vagyunk, halálra unja magát. Tegnap is és ma is már elvitte Anyukám, de több mozgás és program kéne neki. :( Szerdán megyünk a baba klubba, jön a Mikulás, remélem az nagy élmény lesz neki.

Most csak ennyit bírtam, iszonyúan kivagyok, nap közben sokszor megszédülök, szóval elfogytak a tartalékok, valahogy fel kéne töltődnöm. :?

Puszi mindenkinek :)

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi!
Betegségek! :)
Gergő! :(
Kimerültség...
orsi, nem tudom tényleg így van-e, ahogyan megfigyeltem, de talán egy próbát megér, ráadásul engem is meggyőzne....
Azt vettem észre, ha fehér vagy zömében finom liszttel készült kenyeret ettem, akkor úgy keltem és mozogtam mint akit agyonvertek. Most visszatértem a saját teljeskiörlésűre, ami 100% teljeskiörlésű búzaliszt, és újra jól érzem magam. Semmi lehangoltság, feszültség és gorombaság. Ezen kívül semmi más nem változott, ezért gyanakszom a kenyeremre.
?

Meske!
Nagyon szépek vagytok! Mekkorák már a gyerekek.... :o

Egcsi!
Ahogy Orsi is írta, MOST szusszand ki magad, mert aztán jön az igazi! Az első 5 hónap húzósabb mint a kilenc hónap! Na nem elkeseríteni akarlak, csak jelzem! :lol:
Utána viszont már nagyon jó!

Megyek, készülődés van Télapóra, karácsonyra.... és kell még egy adag üvegmatrica hal és polip is a fürdőszobába. Nagyfiú leadta a rendelést.... :lol:

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter

Drága vagy! Csak egy igazi sorstárs tudja, miről is írogatok. :roll:
Kenyér: Hát ez az, amit én nagyon keveset eszek. Az is rozs, a fehéret nem nagyon csípem már régóta. Nem ez nálam a gond, hanem a visszafolytott dolgok. Tegnap este miután a végre tök simán elalvó Flórát 3/4 óra után felébresztette az őrjöngő fiam, annyira kiakadtam, hogy ki kellett jönnöm a nappaliba és a nagypárnát csapkodtam egy darabig, mire éreztem, hogy na jó, kiment a feszültség! :roll: Különben éreztem, hogy szegény Flórával leszek türelmetlen, aki tényleg nem tehetett az egészről, csak hát felébresztés után már elég nehéz elaludni. :? Ma egész jó napunk volt, gondolom tegnap sikerült jól kicsapkodnom magamból a dolgokat 8) . Voltunk a babaklubban ( Gergő babalyuknak hívja :lol: ) Mikulásozni, én fuvoláztam is. :D Flórácska meg itthon volt Anyukámmal. Jól esett, hogy örültek nekem az Anyukák, hisz már jó rég láttak, és csomóan mondták, hogy milyen jól nézek ki, meg hogy lefogytam. Na ez nem igaz, de azért jól esett! :wink: :oops:

Ez az első 5 hónap után jobb lesz tényleg igaz? Mert akkor már csak 2 nehéz hónap áll előttem. :roll: :wink: És az nem lesz olyan vészes, hisz közben ott vannak az ünnepek, jön a család, Karcsi is itthon lesz, szóval reménykedhetek? :D

Sajnálom, hogy ennyire nem ír senki, de megértem, hisz én sem jutok ide már annyiszor, mint régen. De azért remélem nem hagyjuk kihalni ezt a jó kis topikot!!! (most majd remélem jön egy csomó hsz! :wink: )

Anikó
Merre vagy? Remélem minden ok és olvasgatsz minket! :D

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak beugrottam.... :D Látom mindenki téli álmot alszik.... :lol:
Velünk minden OK. Nem tudom elmondani mekkora áldás, hogy a szüleim itt vannak. Egész délelőtt elvannak Bercivel, anyu főz, nem vagyok egyedül a gyerekkel, szóval nagyon jó. :)
Az émelygés-hányás egyre ritkábban lep meg és ennek nagyon örülök.
A suli szuper! Kell tanulni, de nem kell megszakadni. 8) Még téli szünetünk is lesz, akkor majd gyakrabban jövök. Jövő pénteken végre UH, akkor mindenképpen benézek a hírekkel!

Mindenkinek pussz:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Végre van netünk, szóval mostmár igyekszem jönni rendszeresebben :)

Nem igazán tudtam bepótolni a lemaradást, így nem tudom kivel mi van, mostantól majd figyelem már, de remélem mindenki jól van!Viszont azért van ám itt amit látok?!
Pl, Timi, nagyon, nagy gratula a babához.Sok tejcsit, és sgészséget kívánok nektek.
Egcsi,neked pedig szintén gratulálok, látom ám a vonalzón a jóhírt :) :) Tök jó.Mikorra vagy kiírva?

Ha már itt tartunk én is elárulok egy jóhírt,nálunk is jön a kistesó :)
Én 12 hetes vagyok.Pont hétfőn megyek megint dokihoz.
És ami érdekes majdnem ugyanúgy fog érkezni mint Eszti.2 nap különbséggel vagyok most kiírva :) vicces!Szóval lehet, hogy Eszti 3 éves szülinapján nem leszek itthon.De majd meglássuk.

Vera, annyira aranyos vagy, hogy kerestél, na azt pont láttam amennyire csak találomra beleolvasgattam :) Nagyon jólesett :)

Amúgy jól vagyunk megvagyunk.Voltunk kika mikuláson tegnap, egész jó volt.Meg, hogy tök rendik mert bevették a játszóházba. Annyira élvezte, hogy lehet máskor is elviszem.De. -ként szinte alíg van valaki, jó volt, és jól lefáradt :D :D
Ma díszítettem a lakást, tök jó hangulatos lett.Úgy szeretem :)

Puszi mindenkinek
manóci

Mónika :)
Gratulálok a babóhoz! Mennyi bébi lesz itt nyáron.... :D
Én júli 11-re írtam ki magam, dokinál még nem voltam, jövő hét pénteken megyek. :)

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Manóci
Óriási gratula!!! Olyan jó, akkor most Egcsivel együtt tudtok pocakosodni! :D
És kislányt, vagy kisfiút vártok? Mármint lélekben. :D
Lakásdíszítés: de jó neked! Én nem jutok ilyenekhez, de legalább az adventi koszorúnk már megvan és 1-2 dísz az ablakokban. Majd ha elkezdődik a téli szünet Karcsinak, talán akkor kicsit jobban lesz energiám. :?

Egcsi
Klassz, hogy már elkerül róka koma! Használd is ki a nagyiékat! :wink:
suli :D

Most sajna csak ennyire volt időm.

Orsi

avocado

Sziasztok Lányok!

Éljenek a pocakosok!

Mi megvagyunk, elvagyunk. Most kicsit idegbeteg vagyok. Lilla visszatartja a székletét, viszont minden szopi közben legalább kétszer szól, hogy kakálni kell. Persze akkor Csengét leveszem a ciciről, Lillát teszem a wc-re, de LIlla nem kakál, így leveszem, Csengét vissza...Szerencsétlen picur azt sem tudja, hogy mi van. :(

Egyébként egész jók a napjaink. Csenge igaz még nem alszik most sem, de sebaj. Egyszer majd eljön az is! Lilla tündérke alapból, nagyon jól eljátszik, nagyon nagy dumagép. Tejcsi van bőven, adok is le belőle, mert megtelt a fagyóm. De már a fagyasztottra is lenne jelentkező. De azt addignem adom, amíg Csenge nem lesz 3-4 hónapos!

Orsi!

5 hónapig nehéz??? Az nekem még több, mint három hónap! :shock: no viccet félretéve, szerencsére annyira nem vészes nálunk a helyzet! Csenge is egyre többet vigyorog, beszélget, nézelődik. Mostanában rend van nálam, főzök mindne nap. Csak addigra vagyok hulla, mire apa hazajön, így az ő idegeire megyek. :roll:

No, megyek is, mert fő a levesem, és még nem futott ki, így épp itt az ideje. 8)

Majd kicsinyítek képet, és teszek fel.

Puszi Mindnekinek!

Timi
bnéhtimi

Sziasztok!
Egy elveszett bárányka! :D
Két hete belefogtunk a lakásfelújítás egyik felébe,úgyhogy nem otthon lakunk,a szüleimnél vagyunk.Gyerekek innen járnak suliba,Bence itt van egész nap,én meg hol itt, hol ott. :?
Karácsonyi hangulatom semmi,még semmit nem tudtunk így díszíteni.Kicsit már kivagyok. :( Ha minden klappol, csütörtökön költözünk.Anyun is látom,hogy fárad,jól felborítottuk a rendjét.
Egcsi:nagyon örülök,hogy jobban vagy,jó lehet anyudékkal!

Manó:Gratula!!!!!!!Kinél fogsz szülni?(Tudom,hogy MÁV-os vagy Te is. :lol: )

Orsi drága!MInden nap készülök felhívni,előbb-utóbb megteszem,ÍGÉREM!
Már alig várom,hogy mehessünk látogatni Titeket,talán a két ünnep között összejön.Otthon lesztek?
Remélem már jól vagytok mindannyian!

Mese,Eszter:gyönyörűek a gyerkőcök!
Timi:várjuk a képeket!

Vera:megcsörgethettél volna a börzén,akkor talizhattunk volna! :?

Nanda:mi van Veled??????

Rita,Málna meg a többiek:puszi Nektek is!

Bocsi,ennyi jutott eszembe,nem vagyok egészen képben,csak ami eszembe jutott hirtelen,azt írtam.

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok,

Köszi mindenkinek a gratulákat:)

Anikó,igen jól emléxel :wink: kisKelénél, mivel én az öreghez jártam(ok)de nála szülni már sajna nem lehet.Azért remélem a fia is jó lesz, nagyon jókat hallottam róla.Neked ki a dokid?

Orsi, de drága vagy, köszi neked is.Jövőre már gondolom én is le leszek maradva a részletekkel :lol: :lol: Kisfiút szeretnénk így, hogy van már egy Esztink.

Egcsi, na de jó akkor elég közelbe vagyunk egymáshoz.Majd lehet tapasztalatcserélni :wink: Én hétfőn megyek legközelebb dokihoz.De írdd meg, hogy mikor volt az utolsó mensid első napja, és majd én kiírlak :wink: Van orvosos korongom.De van egy számítós módszer is amivel tök pontosan meg lehet állapítani.

most megyek, mert voltunk ma vásározni, és elég álmos vagyok már.pussz
manóci

Sziasztok!
Egcsi:hol vagy????? Már megittam a kávémat. :D

Manó:én Szabó Györgynél szültem,de látni sem akarom többet,nemhogy megvizsgáljon még egyszer. :evil: Most a mellettünk lévő házban rendelő dokihoz járok,ha van valami.Mivel szülni már valszeg nem fogok többet,nem ragaszkodtam a MÁV-hoz,ez volt a legközelebb,és nagyon tündéri doktor bácsi.De ha választanom kéne,én Kisfalvi Istvánhoz mennék a MÁV-ban.Többször volt hozzá szerencsém,nagyon jó orvosnak tartom,csak sajnos már későn ismertem meg.Mennyivel szebb emlék lenne a 3.szülésem! :?

Hogyhogy ennyire nem jön senki? :(

Sok-sok puszi Nektek!

Anikó
vakili

Anikó :)
Hát lehet, hogy még jó sok kávét kell meginni nélkülem, mert mostanában nem jut energiám a babanetre. :? Na jó, azért olvasok, de írni... :roll:

Manó :)
Na, mi volt a dokinál? Én pénteken megyek, már alig várom....
Okt. 6-án olt az utolsó mensim és 26 naposak a ciklusaim. Szerintem jul.11. :D

Orsi :) Andi :) Vera :) Málna :)
Hogy vagytok?

Nanda :)
Most már jó lenne, ha előkerülnél! Mi van veletek? :)

Eszter :) Mese :)
Puszi! :D

Timi :)
Szerdán hívlak! :wink:

Ma újraéleszteni tanultunk, vizsgáztunk is. A héten megtanulunk vérnyomást mérni...már aki még nem tud. 8)
Hétfőtől szünet!!!!! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

IGENIGENIGEN! :lol:

Akkor bekapcsolom a skyp-ot! 8)

Nyügi van itthon!

Timi
bnéhtimi

Sziasztok,

Anikó, sajnálom kár, hogy így alakultak a dolgaid:(Én őt nem ismerem csak látásból. De végülis ha már nem akarsz több babát akkor az egy évben egyszeri rákszűrés???!!!Mind1
Én Esztinél nagyon meg voltam elégedve mindennel, és mindenkivel, de legfőképp a kórház szemléletével, így remélem most sem fogok csalódni :wink:

Egcsi,

Nem volt semmi különös, mert új rendszer van, és külön UH-hoz kell menni.Már nem ő csinálja:(Szóval jövő hét keddre kaptam időpontot, majd beszámolok:)AFP-re pedig január 8.-án kell majd mennem.
Hááát kb. jól számoltál a korong szerint júli 13 az időpontod :wink: De majd a dokid megmondja.
Arra gondoltam, hogy tök érdekes lesz majd, hogy meg tudjuk beszélni kinek milyen vizsgálata lesz, és mikor.Csak azért mert engem érdekel, hogy hogyan s miként csinálják a terhesgondozást odakünn:)
Pl. Hollandiába baromi szabadelvű a dolog.Ott nem is szabad kórházba menni, meg ott szülni, csak ha nagy baj van. Ott csak szülőotthonba foglalkoznak a kismamákkal, és leginkább a védőnök. Általában orvos alíg látja a kismamát a 9 hónap alatt :shock: Ja, és UH is csak egyszer van, merthogy káros!!Hát nemtom, azért én az itthoni alaposabb rendszer mellett biztonságosabban érzem magam!Remélem rád azért odafigyelnek majd :wink:

pussz
manóci

Tényleg csak pár sorra jöttem, hulla vagyok, igaz most nem a gyerekek miatt, mert egész rendben vagyunk (kopp-kopp!). Az időre gyanakszom, most mindjárt lefordulok a székről, olyan fáradtság van rajtam. De azért a Vészhelyzetet megnézem! :wink:

Most nem nagyon reagálok, ne haragudjatok.

Mindenkinek pussz, Anikóval meg beszéltünk. :D

Velünk minden ok, Flórácskával ma voltunk a 3 hós mérésen, hisz tegnap voltunk 3 hónaposak. Végre hízott!!! Én tegnap este 6230 grammot mértem és az a reálisabb, mert ma szopi után voltunk és 6340 volt. 63,5 centi, elképesztő hosszú!
Tüneményes kiscsaj, állandóan csak mosolyog, tök jól elnézelődik magában. Most már állandóan nyúlkál a játékaiért és egyre többet rágja a kezét. Gergő is így kezdte és 5 hónaposan megvolt az első foga, hát kíváncsi vagyok Flóra mikorra növeszti ki az elsőt. :D
Ha Gergőt meglátja rögtön mosolyog és jár keze-lába, látszik, hogy imádja! Én meg elolvadok tőlük! :D Azért Gergő már néha próbál akciózni, ráütni a Flórára, vagy piszkálni, de az lett volna a fura, ha semmi ilyen nincs. Szerencsére nem vészes, de azért erélyesen le kell néha állítani. Viszont most, hogy már tudtunk sétálni, vége a 2 hetes bezártságnak Gegő is sokkal kezelhetőbb. sajna ez a köd megint bekavar, remélem hamar elmegy ez az idő, mert így megint beszorulunk. :?

Na, kifújtam. :roll:

Orsi

avocado

Orsi,

Megnéztem az iwiw-en a képeiteket, nagyon, nagyon édesek, és a kis Flóra szép kislány nagyon :)
Ja, és szerintem rád hasonlít :wink:

Többiek???? :roll: Mi van, olyan halott mostanában a topik??!!
Vagy csak én érek rá ennyire? :lol: :lol: :lol:
Úgy látszik :lol:

Kép
manóci

Szia Mindenkinek!

Most ekezet nelkul leszek, mert az otthoni gep bedoglott, a sulibol irok. Ma van az utolso "tanitasi"nap a teli szunet elott. :D
Mikor visszajovunk, akkor kicsit eldurvulnak a dolgok, meg kell tanulni egy csomo fogorvosi eszkozt.... :?
Nemsokara indulok a dokihoz, mar nagyon kivancsi vagyok a babara. Tegnap hajnalban fel kellett kelnem enni, persze ki is jott belolem. Mar szeretnek tul lenni a VUk-os idoszakon, de neha meg meglatogat a kis voros.
Ha visszakapom a computert a szervizbol majd jelentkezem. remelem nem tart soka a javitas, mert elvonasi tuneteink vannak. :D

Udv Mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi!
Olivérnek épp most a kedvenc meséje, a Pom-pom mellett. Majd emlékeztetem, ha majd egyszer az ő asszonykája.... :))
Drukk holnapra!

Orsi
Minden poronty más, de olyan jó nézni őket! Olyan DUDUM-DUDUM érzés szívtájékon!
Enyém kölkök minimálisan hasonlítanak egymásra, de azért alakulnak. :)

Kikattant a mosógép, így megyek teregetni....
Némileg magam alatt vagyok. Betegek a kölkök, mára már én is kezdem produkálni a tüneteket, együtt némi önutálattal. Kicsit elbizonytalanodtam magamban, jól teszem-e a dolgom, mert ebben a rengeteg takonyban, hasimasiban, orrszívásban és egyébb válogatott kínokban és sírás-rívásban nem vagyok meggyőződve róla....
Megyek is inkább.....
Majd holnap szebb lesz a világ! :)

Eszter a negatíva :?

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter :)
A vírusokról nem tehetsz...sajnos nem lehet a gyerekeket steril környezetben tartani, ezektől a nyavajáktól erősödik az immunrendszerük.Minél több gyerek, annál több nyavaja... :roll:
Biztos vagyok benne, hogy teljesen jó anyuka vagy! :D

Voltam tegnap dokinál...Kellemesen csalódtam. Normális a csávó, kicsit hadar, de ez legyen a legnagyobb baj. Egyenlőre csak vért vettek és pisiminta kellett. Egy hónap múlva lesz turkálás, rákszűrés és egyebek. :wink:
Az UH-n láttam a picurt, integetett a kis kezével. Minden rendben vele, 3,18 cm, a gép 1O hetesnek írta, jul.13 a szülés várható időpontja. :D

Mindenkinek pussz: Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!

olvasó üzemmódban vagyok, minket is ellep a kóóór. Levi 3 hete köhög :-(
kérdés:
Egyik pici másik kicsi (vagy fordítva) van egy ilyen könyv, rendeltem Jézuskától, de sehol sem találja. Most a keresőn én sem találom. Tud v.ki segíteni hol kapható?

pusz
Mese
jobbulást a betegeskedőknek!
meske

Sziasztok, Eszter vagyok a 2006. tavaszi topicból!

Figyelmetekbe ajánlok egy hiánypótló, vadonatúj kiadványt, melyet bátyám, dr. Krivácsy Péter (intenzív terápiás orvos, gyermekorvos) írt.
Mindenkinek ajánlom a könyvet, melynek címe: Gyermekkori vészhelyzetek - S.O.S. megoldások. Idegen szavak nélkül, röviden és egyszerűen, sok képpel illusztrálva segít eligazodni sürgősségi állapotok esetén.

Mikor hívjunk orvost, és mikor mentőt?
Mik az első teendőnk súlyos helyzetekben?
Enyhe vagy súlyos? Hogyan ítéljük meg gyermekünk állapotát baj esetén?
Ilyen egyszerűnek tűnő, de a gyakorlatban nagyon is komoly kérdésekre választ kaphatsz.

Kiknek ajánljuk? Szülőknek, nagyszülőknek, babysittereknek, óvónőknek és mindenkinek, aki gyerekekkel foglalkozik.
Néhány fejezetcím a könyvből: Áramütés, Bőrkiütések, Bölcsőhalál, Csonttörés, Félrenyelés, Gyógyszermérgezés, Kiszáradás, Láz, Rovarcsípések, Szemsérülés, Újraélesztés, Vérzések...stb.

Kapható a nagyobb könyvesboltokban (2850,-Ft), de az alábbi honlapon rendelve olcsóbb.
http://www.leghajo.hu/
Vendég

Sziasztok!

Itt is egy elveszett :)

Manó!
Gratulálok én is nektek :) Esztinek mondtátok már? Hogy viseled?

Orsi!
Olyan rossz volt olvasni soraidat,átéreztem a fáradtságodat rajta.
Annyira nem tudlak téged sem fáradtan iidegesen elképzelni. Az én kis fejemben mindig mosolygós nyugodt vagy :) :)

Eszter!
Ne legyél te se negatív :) Különben te meg boszorka vagy ,hatásodra vettem tesztet ami két csíkos lett, de örömöm megint nem tartott sokáig :( de majd legközelebb :) Fő az optimizmus :)
Naptárból majd töltök fel képeket :)

Anikó!
Mikor fogtok befejezni a lakásfelújítást?Karácsonyra készen lesztek?A számodat nem tudom ezért nem hívtalak, majd a legközelebb összefuttunk :) Bencus hogy halad a szobatisztasággal?

Mese!
Passz,nem ismerem a könyvet.

Egcsi!
De jó :) Ott van választott doki vagy ha szülni fogsz akkor aki épp a kórházban van az fog segédkezni? Van ott hálapénz?
Vérnyomás mérés megy már? :)

Én meg azért nem írtam,mert elromlott a gépünk és a másik a mit a Robi összerakott az nem igazán nyerte el a tetszésemet és a billentyűzet sem úgy müködött ahogy én akartam :( De már van új gépünk :) De főleg Robi ül előtte még pár naptárt meg kéne csinálnia.
Míra még mindig szeret bölcsibe járni,de persze megint taknyos,mostanság egészségügyi séta céljábból miden este kisétálnak elém az állomásra :)

Rita?Nanda?Maccs?Málna?Timi?

Lassan fejezem is mert épp alszik és nem szeretném ha felébredne :)
Pusz mindenkinek vera

KépKép
viranka

Sziasztok!
Egy rövidre próbálkozom......

Vera!Pedig én már azt hittem,hogy azért nem jössz ilyen régóta,mert meg akarsz minket lepni.Nagyon sajnálom.... :cry:
Írtam Ritának sms-t,hogy küldje el a számodat,ne itt kelljen megbeszélnünk.
Szobatisztasággal sehogy nem állunk,nem is próbálkozik a lelkem.
Lakásfelújítás majdnem kész, csak az asztalos verte át a fejünket nagyon,úgyhogy még nincs a szekrényen ajtó,nincsenek polcok,képzelheted milyen szépek vagyunk! :evil: Ha ez így marad karácsonyra,én sírva fakadok.Egyébként is nagyon összejött minden,haláleset,betegség,Attilát nem akarja egy szemétláda kifizetni,úgyhogy nagyon kivagyunk mindketten.Semmi karácsonyi hangulatom nincs,se díszítés,se asztaldísz,még nagyon sok pakolni és takarítani való van a lakásban.Ráadásul Gergőnek péntek reggelre beállt a nyaka,fel se tudott kelni szegény,most kapott egy nyakmerevítőt,amit egy hétig kell állandóan hordania.Szombat reggelre elkezdett hányni,hasmenése van, Bencének mára kötőhártyája.Nem tudom,mi jöhet még.....Ilyen szar évünk már régen volt. :cry:

Eszter:átérzem a helyzetedet,gyakran érzek hasonlókat én is!Nagyon jó anyuka vagy,csak nagyon fáradt!!!!Remélem az ünnepekre rendbe jöttök!

Mese:jobbulást Nektek is!Könyvet sajna én sem ismerem. :?

Egcsi:de jó,hogy már láttad a kismanódat! Gondolom,megnyugodtál egy kicsit. :) Anyudék meddig vannak kint? Lányok apukája nem próbálkozik már?

Orsi:micsoda méretek!! :) Remélem két ünnep között összejön a találkánk!!!

Manó:a kórházzal nagyon ki voltam békülve mindkét szülésemnél,csak dokit nem jól választottam. :?

Bocsi.de mennem kell,mindenkinek sok-sok puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Mese!!Bocsi, de most olvastam a linkeket.
Amit keresel nem a Penelope Leach: Picik és kicsik című könyve?
Szerdára megtudom talán, hogy hol lehet beszerezni ezt a könyvet. Nekem meg van és nagyon jó!!!

Sziasztok.

Kép

móni
bedmona

Sziasztok,

Csajooook, mi ez a szomorkodás, rossz hangulat??Tessék mindent ++++++++++++++an nézni amennyire lehet!Elvégre jön a Karácsony, és úgyis mindíg minden megoldódik, csak nem szabad idegeskedni :)

Eszter,
Ez olyan butaság ez a nem vagy jó anya!Dehogynem, szerintem a jó anyaság eleve ott kezdődik, hogy mennyire szereted a gyereked, és a tőled telhetőt megadod neki mindenben!Ez nálad megvan, így csakis jó anya lehetsz :)
A nyavalyák meg jönnek, és mennek is hála Istennek.Most amúgy mi is taknyosak voltunk kicsit, de ez a hülye nyálkás sz@r idő ám az oka.Lenne már igazi jó téli havas hideg, és akkor meghalnának végre a bacik is!

Egcsi,
Tök jó, hogy már láttad Manót :) Igaz én is láttam már, de akkor 8 hetesen egy babszemnél többet nem.Így várom nagyon a holnapot:)
Ja, és jó a korongom,mi?? :wink: (júli 13)
Örülök, hogy szimpi a dokid, csak legyen is jó!

Anikó,
Hát igen ez pech, sajna igazán akkor derül ki a válsztás, ha már megszültél!De 2* rosszba futni!!!!Na, ez igen elég rossz lehetett! :cry:
Amit Eszternek írtam rád is vonatkozik ám!!!!
A lakással meg olyan értelemben ne törődj, hogy szép sszeretetteljes karácsonyotok lesz akkor is, ha nincsenek még ajtók!Amúgy ez ismerős mert nálunk is így volt sokáig.Bár nekünk akkor asszem pont húsvét jött, de én ezzel nem foglalkoztam, végülis ráért, örültem, hogy van egyáltalán egy szép konyhám, és nem kell a dobozokból előszedni a tányérokat, hanem legalább be tudtam pakolni :)
Manóknak pedig jobbulást, neked meg ++++++++++hozzáállást kívánok, és szép lesz az az ünnep :)

Én most nagyon várom a karácsonyt, már meg is vannak az ajándékok, és díszítettem is.Bár egy dologért azért el vagyok kicsit kenődve, de hát ez van!Egy árva fillérem sem maradt!Ugye a GYES-ből????Aki ugyanebben a cipőben jár érti.Valahogy elég nehezen lehet mindenkinek mindent amit szeretnék megvenni!Mi meg elég sokan is vagyunk a családban, így nekem meg ilyen csóri karácsonyom nem volt még soha életemben!De azért megpróbáltam amit tudtam, csak olyan rossz érzés, így ennyire legatyásodva!De hát nem panaszkodom, végülis örülök, hogy azért valami mégiscsak kerül mindenkinek a fa alá :) És ez a lényeg!Szeretet meg van bőven, az meg ingyen van :)

Mese,
sajna könyvről én sem hallottam :( Neten nem próbáltál még rákeresni?

Üdv mindenkinek
manóci

sziasztok!

Mindenki! Anikó, Eszter! :D :P :wink: :lol:
Vera :? :roll: örülök hogy nem kenődsz el, legalábbis remélem! Végülis KARÁCSONY van mindjárt!
könyv: Lehet hogy ez csak egy alcím? Mert a neten nem találtam meg, gondoltam, ti jobban tudjátok mint a világháló!! :lol:
Rita? hátha te..
arról szól, hogy pici korkülönbség 2 gyerek között- nevelés, viselkedés, stb.
a Picik és kicsik állítólag nem erről szól, és v.mi 8-9ezerért vágnák hozzám.. de azért várom a szerdát..
szóval így van v.kinek ötlete?
túl vagyok 3 vizsgámon, erre az évre (azaz dec) nem vállaltam be többet, még így is kell menjek ajándékot intézni, brr..

na kiált a minizsarnokom! (a minibb)

pusz
Mese
meske

Csak gyorsan írok, nem nagyon van energiám és Vészhelyzet is lesz.
Elég szörnyű, de 1 hete írtam (most kerestem vissza :roll: ).

olvasgatni volt csak erőm esténként, írni már nem. Így nem nagyon tudok már válaszolgatni, ne haragudjatok.

Manó
Édes vagy a képekkel kapcsolatban! :D
Igen, egyre jobban rám hasonlít.:) És ugyanolyan kis vigyori lesz, mint én. :oops:

Egcsi, Mese
Sok puszi Nektek!

Vera
Ne is képzelj el másnak, kérlek!!! :D Persze nekem is vannak rossz napjaim, de azért próbálom tartani a mosolyomat. :wink:
Nagyon sajnálom a dolgot Veled kapcsolatban, de kitartás, akkor fog jönni, amikor jönnie kell!!! :)

Anikó
A tegnapi itthoni mérésen 6360 volt. 8) Most elég sűrűn szopizik, ha nem alszik nagyon be (pár napja 3 órát aludt egyfolytában), akkor 2,5 óránként cicizünk.
Két ünnep között muszáj jönnötök!!!

Mi megvagyunk, elég jól mostanában, csak a szokásos hisztik vannak, néha 3x akkora a fejem, de már kezdem megszokni. :roll:

Most ennyire futotta.

puszi mindenkinek :D

orsi

avocado

Sziasztok!

Azt hittem, ha téli szünet lesz majd időmilliomos leszek...hát nem egészen. :? Azért megpróbálok mindenkire reagálni.

Vera :)
A doki akihez járok, ő fogja a szülést is levezetni, már ha nem lesz városon vagy magán kívül...akkor egy kollegája. Hálapénz nincs, viszont ajádékot lehet, hogy illik vinni. Majd kiderítem. :)
Sajnálom, hogy nem volt tartós a 2 csíkod, remélem hamarosan sikerül a kistesó! :) Míra előtt is voltak gondjaid? Már ha nem vagyok nagyon tolakodó.... :?

Anikó :)
Jobbulást nektek! Tényleg nem volt könnyű évetek, de majd 2OO7! :D
Anyuék még 5 hétig vannak, nem lesz egyszerű nélkülük. Egészen elkényelmesedtem. 8)
A lányok szülei nem próbálkoznak már, sajnos a fizetéssel sem... :(

Manó :)
Na mi volt az UH-n? :D

Mese :) Orsi :)
Sziasztok! :)

Timi :)
Kapcsold be a Skype-ot, hívnálak! :)

Mindenkinek puszi: Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Élünk mi is, csak mostanában kicsit összejöttek a dolgok!

Csenge tegnap kapta a kéthós oltást. Ennek örömére semmit, szó szerint semmit nem aludt egész nap. Estére már olyan fáradt volt, hogy csak sírt, meg sírt... Fél 10-kor dőlt ki, de akkor is nyekeregve aludt. :(

Lilla szombat óta lázas. Tagnap már nem volt láza, viszont elkezdett hányni. Szilárdat nem tud enni,mert fáj a szája, a folyékony meg kijön belőle. :( És ő is csak sír, meg sír...

Tegnap este már csak röhögtünk :? Ricsivel, mikor a két gyerek egyszerre zendített rá, és nem lehetett őket elhallgattatni.

Képeket ígértem, de ahhoz kicsit több idő kellene. Azért igyexem!

Hétfőn vittem LIllát dokihoz. Valamelyik nagyon okos kitalálta, hogy most már a délutáni rendelés nem 15-18-ig van, hanem 13-16-ig. Szuper, így az nem tudja a gyereket orvoshoz vinni, aki dolgozik...Na, ez annyiban érint minket, hogy nekem meg nincs, aki Csengére vigyázzon. Hétfőn Ricsi hazajött egyre, pedig millió dolga van a cégnél...szóval hazajött, én elmentem LIllával a dokihoz. Fél négyre értünk haza!!! (a doki itt van a szomszédban, tehát nem az utazással telt az idő) Ma is meg akarom nézetni a csajszit, de ma már kihívtama dokinénit, mert mostmár végképp nem tud Ricsi hazajönni. Pedig utálok házhozhívni orvost, olyan rosszul érzem magam tőle. Nem vagyok én "urinő", hogy ne tudnék elmenni...dehát Csengét nem vihetem a sok beteg gyerek közé. :( Na, sebaj, rendelés után jön dokinéni.

Megyek tovább. Takarítgatok, már amennyit tudok...

Igyexem még jönni! :roll:

Sziajjasztok!

Timi
bnéhtimi

Kép libi

Kép csingi

Most ezeket találtam csak. Még teszek majd fel, de a zuram elvitte a memkártyát, amin a többi van.

Timi
bnéhtimi

Sziasztok lanyok!

Itt egy eltunt. :(
Azt hiszem kierdemlem a legkevesebbet iro forumtag cimet. :? Hihetetlen nehez idoszakot elunk Lilivel. Nagyon nehez vele. Nagyon kezelhetetlen, mindenre nem-et mond es rosszalkodik, ugyhogy muszaj volt elvinnem tegnap a bolcsibe, hogy kitombolhassa magat, persze elesett a motorjaval. :cry: Csunya monokli van a bal szeme alatt es folott. Mintha megutottem volna. :? neztek is nagyot az emberek.
Mar 3 hete nem alszik semmit ebed utan, mert nem hajlando. Ha le is teszem akkor 15 perc utan mar felkel. Nagyon eleven, nagyon energikus, es nem tudom ugy kifarasztani ahogy kene. Plane, hogy nathasak voltunk, nem mehettunk ki es Kitti mellet nem is olyan egyszeru. Imadja piszkalni a Kittit. Barhova is leteszem maris megy oda es piszkalja, olelgeti es ossze vissza puszilgatja. :? Rengeteget jatszok vele, kulon. De ugy tunik ez keves. Sokat kene mozognia. De mindezek mellett nagyon jol alszik ejszaka. Kitti is. :)
Kitti mar eszik mast is. Egyenlore meg csak az alma-banan-sutotok es barack a slager. Ezek kozul a barack es a sutotok a kedvence. Mindig ket szopi kozott adom. Viszont tegnap este Lilinek csinaltam tejbegrizt, amit evente 2x ha csinalok, es nagyon izlett neki. De Kitti is olyan nagy szemekkel nezte, hogy gondoltam megkostoltatom vele. Artani ugyse arthat. Hat azt a vigyort az arcan, mikozben ette a tejbegrizt, nem lehet elfelejteni. Vagy jo 5 kiskanallal megevett.
Mindezek mellett megy a karacsonyi keszulodes ezerrel. Ide jon hozzank az egesz familia, es sajnos, mivel anyosom elorte a kezet, nekem kell mindent csinalom. Fozes, sutes stb.. A karacsonyi ajandekok meg beszerezese folyik. nagy resze mar megvan, de meg be is kell oket csomagolni.
Kitti tovabbra is mozgekony. Olyan mint Lili volt. Tegnaptol kezdte el a negykezlabazast gyakorolni es mar felnyul es belekapaszkodik magasabban levo targyakart, mint peldaul a dvd lejatszo gombjai.

Egcsi: neked meg ne gratulaltam a kisbabahoz! Gondtalan terhesseget kivanok es remelem kislany lesz mint Orsieknal. :)

Timi: gyonyoruek a gyerekek. Csengerol csak most latok eloszor kepet. :) Ami latszik belole, az tunderi. :)

Mano: Neked is ugyszinten gratulalok mint Egcsinek. Jo, hogy ujbol vannak babasok a forumon. :)

Mese: Fogalmam sincs milyen konyvrol irsz. :?

Vera: Sajnalom. :( majd beszelunk rola szemnelyesen. Jovo heten talalkozhatnank, gondolom akkor nincsen bolcsi. :)

Most mennem kell, mert Kitti felsirt es fel akarok rakni egy par kepet az eltuntekrol. :)

Ez en vagyok. :)
http://www.elfyourself.com/?userid=b440 ... 4G06122004
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Vera,
sajnálom nagyon , hogy nem maradtak a csíkok :( de meglásd előbb jön majd mint gondolnád.Fel a fejjel :)

Rita,
Köszi,neked is :wink:
Viszont nálunk a helyzet nagyon hasonló amit Liliről írtál.Eszti is hisztis, kezelhetetlen, szemtelen, nyafka......és még sorolhatnám :?
Mi néha már alíg várjuk, hogy vihessük fürdeni, lefeküdni, és legyen egy kis nyugalom :oops:
Valószínű a terhesség miatt, de alíg tudom türelemmel tolerálni a dolgait.Meg tuti érzi is, hogy már veszendőben a pozicíója!

Orsi,
Édes vagy, puszi :)

Egcsi,
Tök jó volt, szerencsére minden a legnagyobb rendben :)
Annyira édes volt, megnéztem jó alaposan, megszámoltam az újjacskáit, és éppen cumizott :) a kis szívverése hangjára pedig csak kicsordult egy könnycseppem.Ez valami hihetetlen jó érzés szerintem.
jan. 8-án megyek az AFP-re.Nálatok csinálnak?

Timi,,
Én sem hívtam még házhoz dokit, de ha muszáj??!!Ne érezd magad ezért rosszul.Végülis aazért (is)vannak,főleg egy gyerekorvos!
Jobbulást nektek.
Szépek a gyerekek :)

Málna?Te merre?Olyan rég írtál te is.

manóci

Sziasztok!

Rita!

Jó, hogy írtál! :) Nagyon szépek a lányok. Ámulva olvastam, hogy Kittti felkapaszkodik ide-oda. Elgondolkoztam,hogy hogy tud felkapaszkodni, mikor még csak most született. Erre nézem a vonalzót, hogy már 7 hónapos lesz ?!?!? :shock: Eszméletlenül megy az idő!

Nálunk annyira nincs hiszti. Persze azért van némi féltékenység, de kezelhető. Sok nálunk is "nem", de vannak módszereim, amik bejönnek. "pakolj össze a szobádban! nem! akkor viszem a szemétbe!" és hipp-hopp rend van a szobájában. :D Csingit még mindig nem fektethetem hosszú ideig mellé, de már nem akarja kitenni a mi ágyunkból, ha ő is ott van. :lol:

Megyek! Tegnap volt kint dokinéni, írt ecsetelőt, gyógyszer...Már majdnem egy üveg Nurofent megevett Lilla. :( Annyira fáj a szája, hogy semmit nem eszik. Viszont éhes, nekem meg a szvem szakad meg, hogy egy falat csokit sírva eszi meg. :( Tegnapi kajamennyiség 1,5 joghurt. És reggel és este 1-1 deci kakaó. Kakaóból is többet szokott, de eddig kihányta, így most nem kap sokat.

Itt sem vagyok! JÁtszani akar velem! Hát legyen! :D

Szijjasztok!

Timi
bnéhtimi

Sziasztok!

Hát, érdekes olvasni, hogy kezdtek hasonló cipőben járni, mint én. Csak mi korábban kezdtük. :?

Rita
Sajnállak, mert tudom milyen, amiről írsz! :roll: Mintha Gergőről olvasnék! :roll: Nekünk annyiból rosszabb, hogy nincs bölcsi, meg gyerektársaság, így marad a séta, ami persze nem fárasztja ki eléggé. Ha Karcsi délelőtt nem dolgozik, akkor elvisz, na akkor esetleg van rá esély, hogy délutánra annyira elfárad, hogy elalszik, de nem ez a jellemző. :? Ő is piszkálja Flórát, mondjuk inkább akkor, mikor már fáradt. Szopi közben odafekszik, rá akar feküdni, meg ilyenek, képzelheted milyen jó úgy szoptatni, hogy közben fél kézzel kell távoltartanom a 16 kilós erőskémet. :shock: Szegény Flórácska meg tök jól viseli, csak néha nyávog 1-2-őt, de imádja Gergőt, mosolyog rá állandóan és úgy nézi, hogy mit csinál, hogy az fantasztikus!
Édesek a képek! :D

Manó
Érdekes amit írsz, hisz nálatok még nincs kézzelfogható tesó. De vlsznűleg ez már a dackorszak és nem a tesóval függ össze. A türelemről meg ne is írj, hisz drótidegek kellenek, hogy egész nap bírja az ember! Van amikor nekem is kicsit jobban megy, de néha nem bírom és legyszívesebben összetörném a tányérjaimat mérgemben. :roll:

Timi
Sajnálom Lillácskádat! Jobbulást, mennek a gyógypuszik!
Örülj neki, hogy nincsenek hisztik! Piszok mázlista vagy!!! :)
Gyönyörűek a lányok! :D

Ma itt különben isteni idő volt, gyönyörűen sütött a nap, jót sétáltunk és Flóra úgy bevágta a szunyát, hogy 2,5 órát aludt a babakocsiban. Már rég hazajöttünk, Ő meg szunyált. :D
Bezzeg Gergőnek esze ágában nem volt. Ebben csak annyi jó van, hogy már fél 8-kor elvisszük fürödni Gergőt is és 8-kor már alszik.
Flóra még mindig kiköveteli a 7 órás fürcsit és fél 8-8 között már alszik is. Éjszaka is csak 1x kel fél 3-3 között, aztán 6-7 között, szóval elég jól vagyok alvásilag. :D

Ja! Gergőtől 2 gyerekszáj! :D

Csupa nyál volt a pólója elől (szerintem végre jön a 2 utolsó foga) és Nagyika kérdezte, hogy nyálas vagy? Erre Gergő: Igen, nyáltam. 8)

A másik ma volt. A fejével ütögette a karomat és kérdezte, hogy fáj-e. Mondtam, hogy igen. Erre elkezdte az arcát odarakni és kérdezte: A fejés fájt, az arcás nem fáj? :lol:

Na megyek.

Orsi

avocado

Sziasztok lanyok!

Mese: gyonyoruek a gyerekek! Tunci baba igazi hajas baba. :) Milyen szinu lesz a szeme? Kek? Mert a kepen nem igazan latszodik. Tudod mindig mondtad nekem itt nalunk, hogy ha kislanyotok lesz, jo lenne ha a te kek szemeidet orokolne.

Eszter: Jobban vagytok mar? Es te? Akartam is mar kerdezni, hogy rajzoltal azota ujabb kepeket? oylan kivancsi vagyok. :)

Ki hol szilveszterezik? En nagyon szerettem volna elmenni valahova, de senki nem tud a bebikre vigyazni, igy otthon maradunk. Valosziunleg iden is atalszom az ujevet. :? Talan jovore mar jobb lesz a helyzet. :)

Most kivannek nektek Kellemes Unnepeket, sikerekben es boldogsagban gazdag Uj Evet, mert nem biztos, hogy tudok meg jonni Karacsony elott. Sok dolgom lesz. megyek is aludni, hogy kipihenjem magam. :)

Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Ezt ma keszitettem. :) Lili ratette Kitti fejere a sapkat. :)

Rita

Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Rita!

Nektek is nagyon Boldog Karácsonyt és olyan Új Évet, amilyet Te magadnak kívánnál! :D

Szilveszter: mi már 2 éve itthon "bulizunk". :? Az első évben anyukámmal egymást támasztottuk, hogy ébren bírjunk maradni, de tavaly elhívtam az unokatesóméket és olyan jól sikerült, hogy idén is jönnek. A gyerekek szunyálnak, mi meg jól érezzük magunkat, igazi szilveszteri a hangulat. :D Még nem késő Neked sem megszervezni! :wink:

Sok-sok puszi Nektek! :D

Orsi

avocado

Sziasztok!
Azért jöttem,hogy Boldog Karácsonyt és Újévet kívánjak mindenkinek! :D
Nálunk már holnap reggel jön a Jézuska,úgyhogy nem tudom,mikor tudok jönni legközelebb.
Egyébként mindannyiunkat elkapott ez a hányós-hasmenéses vírus,Bencét hétfő éjjel,Attilát,Katát és engem szerda éjjel egyszerre. :? Egy WC-nk és egy vödrünk volt,képzelhetitek.....MOst már kezdünk jobban lenni,2 napig szinte csak feküdni tudtunk.Se sütés,se főzés,a hangulat is most kezd csak jönni.De remélem azért jól sikerül az ünnep!
Mindenkit puszilok,bocsi,de most még olvasni sem tudtam. :oops:

Anikó
vakili

Mindenkinek Boldog Karácsonyt kivánunk!

Anikó, jobbulást nektek, rátok jár a rúd..na de itt van az Új Év, csak hoz v.mi újat!

Rita, nem örökölte a szemem sajna, kék az övé is, de.. na sebaj, elégedjek meg azzal hogy kiscsaj, és rózsaszín rucikat vehetek :D
majd az unokám örökli, végülis én is nagyapámtól örököltem :wink: bezzeg a te lányaid...

Vera, naptár?? igértél mintát!
Orsi, Egcsi, Timi pusssz

Mese
meske

Sziasztok!

Kellemes Karácsoni Ünnepeket kívánok mindenkinek :)

Mese!
felrakom a naptárt ígérem de eddig a Robi ült a gép előtt a karácsonyi ajándékokat befejezvén :)
Talán holnap :)

Pusz mert már hívnak :)

vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt és fantasztikus Új Évet kívánunk! :D

Remélem 2 ünnep között idejutok. :roll:

Orsi

avocado

Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Örömteli Boldog Új Évet Mindenkinek!

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MI IS MINDENKINEK!!!
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?