Sziasztok!
Hát, érdekes olvasni, hogy kezdtek hasonló cipőben járni, mint én. Csak mi korábban kezdtük.
Rita
Sajnállak, mert tudom milyen, amiről írsz!
Mintha Gergőről olvasnék!
Nekünk annyiból rosszabb, hogy nincs bölcsi, meg gyerektársaság, így marad a séta, ami persze nem fárasztja ki eléggé. Ha Karcsi délelőtt nem dolgozik, akkor elvisz, na akkor esetleg van rá esély, hogy délutánra annyira elfárad, hogy elalszik, de nem ez a jellemző.
Ő is piszkálja Flórát, mondjuk inkább akkor, mikor már fáradt. Szopi közben odafekszik, rá akar feküdni, meg ilyenek, képzelheted milyen jó úgy szoptatni, hogy közben fél kézzel kell távoltartanom a 16 kilós erőskémet.
Szegény Flórácska meg tök jól viseli, csak néha nyávog 1-2-őt, de imádja Gergőt, mosolyog rá állandóan és úgy nézi, hogy mit csinál, hogy az fantasztikus!
Édesek a képek!
Manó
Érdekes amit írsz, hisz nálatok még nincs kézzelfogható tesó. De vlsznűleg ez már a dackorszak és nem a tesóval függ össze. A türelemről meg ne is írj, hisz drótidegek kellenek, hogy egész nap bírja az ember! Van amikor nekem is kicsit jobban megy, de néha nem bírom és legyszívesebben összetörném a tányérjaimat mérgemben.
Timi
Sajnálom Lillácskádat! Jobbulást, mennek a gyógypuszik!
Örülj neki, hogy nincsenek hisztik! Piszok mázlista vagy!!!
Gyönyörűek a lányok!
Ma itt különben isteni idő volt, gyönyörűen sütött a nap, jót sétáltunk és Flóra úgy bevágta a szunyát, hogy 2,5 órát aludt a babakocsiban. Már rég hazajöttünk, Ő meg szunyált.
Bezzeg Gergőnek esze ágában nem volt. Ebben csak annyi jó van, hogy már fél 8-kor elvisszük fürödni Gergőt is és 8-kor már alszik.
Flóra még mindig kiköveteli a 7 órás fürcsit és fél 8-8 között már alszik is. Éjszaka is csak 1x kel fél 3-3 között, aztán 6-7 között, szóval elég jól vagyok alvásilag.
Ja! Gergőtől 2 gyerekszáj!
Csupa nyál volt a pólója elől (szerintem végre jön a 2 utolsó foga) és Nagyika kérdezte, hogy nyálas vagy? Erre Gergő: Igen, nyáltam.
A másik ma volt. A fejével ütögette a karomat és kérdezte, hogy fáj-e. Mondtam, hogy igen. Erre elkezdte az arcát odarakni és kérdezte: A fejés fájt, az arcás nem fáj?
Na megyek.
Puszi mindenkinek
Orsi