Sziasztok!
Emlékeztek még rám?!
Hol is kezdjem, eleinte a gyerkőcök miatt nem tudtam írni, aztán a netünk tojt be. Most sem jó: az igazat megvallva, a beépített szekrény előtt állok a folyosón, mert oda még elér a kábel a modemtől a laptopig. Sajna a laptopot egyébként nem tudom netezésre használni. Nem tudom mikorra lesz minden okés techikailag, de addig biztos, hogy még hiányolnotok kell szerény személyemet.
A hosszú bevezető után, először is köszönjük Marci köszöntését!!! Nagyon aranyosak vagytok!
Már az elmúlt szombaton megünnepeltük a Nagyfiút Anyukáméknál, Debrecenből hazajöttek a tiszteletére Hugicámék is. Nagyot buliztunk, Marci nagyon jól érezte magát.
Tegnap, a tényleges születésnapon, Gábor is itthon volt szabin és négyesben is ünnepelgettünk egy kicsit.
Sajna én vagyok túl felhőtlenül boldog, mert Beni nagyon kikészít a szopival, a nemevésével. Sajnos már oda jutottunk, hogy egy jó ideig csak stagnált a súlya, sőt fogyott is néha egy kicsikét. Az oké, hogy van miből, csak iszonyatos érzés, hogy van tejem, csak a Picurim nem akar szopizni és valszeg éhezik is, majd fogy. Nem kiabálok el semmit, de most 2 napja talán többet eszik, de még ez sem ideális, mert van, hogy egy kisebb ordításroham után kap csak rá a cicire. Ezt már nem nevezem szopisztrájknak, mert cirka 1 hónapja tart ez az állapot. Már tojok a cumizavarnak nevezett mizériára is, eddig háromszor tudtam Neki egy kis lefejt tejcsit adni, de az sem megy csak úgy... Egyébként ezért sem akartam/tudtam jönni írni, az idegeim kivannak, és panaszkodni sem akarok (bár lehet, hogy az előző soraimban erősen azt tettem...).
Egyébként a Fiúk gyönyörűek, és imádnivalóak, de iszonyatosan nehéz velük.
Marci még mindig nem beszél
, az igazat megvallva, vérzik a szívem, ahogy olvasom, hogy Ti már rendesen tudtok kommunikálni a gyerekekkel, mi meg csak szenvedünk. Elég sz@r érzés, és azon jár az agyam, hogy hol rontottuk el...
Györesz!
Drukkolok továbbra is a szemüveghez és a tapaszozáshoz! Minden elismerésem a Tiéd, mert szerintem nagyon jól csinálod és szépen fokozatosan meg lesz az eredménye az erőfeszítéseknek! És hidd el, hogy bármennyire is nem érti még meg Norbika, hogy mi történik Vele, de nagy korában meg fogja Neked mindezt köszönni!
Már én is törtem a napokban a fejemet rajta, hogy mikor is mész pontosan dolgozni, de az tuti, hogy már nagyon itt van az ideje. Nem fura érzés?
Gigi!
A kandallóról nem is tetszett mesélni?! Nagyon szépek lesztek, sőt már lehet, hogy azok is vagytok.
Milyen volt Kehidán? Mi még nem voltunk, de mások dicsérték. Nektek bejött?
Olika tényleg hihetetlen ezzel az öltözéses dologgal. Nálunk akkor volt mostanság gond, amikor az ökör szomszédék a lakásfelújítás során flexszel vágták/tépték fel a régi parkettát közvetlenül Marci pelenkázójánál. Na akkor volt rendesen sírás, de szerencsére közös erővel leküzdötte a félelmét. Oli a perfekt magyarjával nem ad magyarázatot arra, hogy miért ordít? Bár ennél hülyébb kérdésem talán nem is lehetne, mert ha már mondta volna, akkor nem lennétek tanácstalanok!
Mica!
Millió gratula a zebrás teszthez!!!!!
Ügyesek vagytok!!! Minden elismerésem a két gyerkőc mellé a harmadik bevállalásához! És kezem-lábam ikszben, hogy a mérleg nyelve most a lányok felé billenjen
Saxi!
Millió puszit küldök a 2 éves Lilikének!!! Nagyon sok boldogságot a kis Copfoskának!
Hidd el, nekem itt figyel a mobilomban az üdvözlő sms-es, de a számod nincs meg!
Emilben átküldenéd?
Apukádnak további jobbulást és jó tornáztatást! Neked egy kis szusszanásnyi időt! Ja és jó szervezést a bútorcseréhez!
Kata!
Nagyon ügyesek a Srácaid! Egyik kis dumagép, másik jó tanuló!
Te se maradj le tőlük!
Ügyesen a tanulással! Nagyon tisztellek, hogy belevágtál, nem semmi, pláne, hogy ennyi vizsgád van...
Ja és gratulálok a no altatáshoz! Ennél nagyobb ajándék szerintem nem is kell Neked. Szerintem lesz még kérdésem ebben a témában Beni kapcsán, mert a jelek szerint nem lesz Vele olyan könnyű dolgunk, mint a Bátyjával
Évi!
Te is nagyon eltűntél
Pocaklakóval mi van? Rolcsi is beszél már és csak Marci marad néma? Írj ha van időd! Amint jó lesz a netem, én is jövök újra (remélem, ezt a Srácok sem húzzák keresztbe!).
És ha most kihagytam Valakit, akkor menten elsüllyedek. Tekintsétek a roggyant lelki- és idegállapotom következményének
Annyira szeretnék újra rendesen írogatni Nektek, "beszélgetni", de remélem, megértitek, hogy ha még hiányzok egy ideig. Csak addig Ti tartsatok ki!!!!!
Millió puszi: Melinda (akinek az olvasás és írás közben kijött a lúdtalpa a folyamatos állásban. Ja mert a szekrény előtt még ülni sem tudok
)