Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Írok, de Marci ölemben és Beni már megint az öklét eszi :roll: , pedig most szopizott magához képest egész jól.

Györesz!
Drukkolok nagyon, hogy Norbikával csak kisebb csatákat kelljen vívnod szemüveghordás érdekében. Nem irigyellek, mert Marci is tiszta gyagya, rossz és hisztis. Nem tudom, mi lenne, ha még szemüveggel is küzdeni kéne Vele.
Bölcsi azóta rendben megy?
Beninél én ezt már nem szopisztrájknak hívom. Jobban mondva, már nem is tudom, minek nevezni. Van, hogy egész jól eszik, de van, hogy kész iszapbírkózásnak tűnik, amit csinálunk (kezével hadonászik, néha saját magát veri szemen, néha engem vág kupán, rúgdos stb.). Nem tudom, miért csinálja ezt. Már egy barátnőm is mondta, hogy lazábban vegyem (de olyan könnyű ezt mondani), ritkábban etessem, hátha. Na néha ez bejön, de néha nem. Valamikor szépen eszik egy darabig, aztán hirtelen hátrarántja a fejét, a cici kiesik a szájából és elkezd idegeskedni, csapkodni, majd üvölteni, ilyenkor képtelenség folytatni Vele a szopit. Ilyenkor sajna nem hagyhatok ki nagyobb időt (mivel nem evett érezhetően eleget), előbb megpróbálkozom a szopival és vagy sikerül, vagy nem. Iszonyat nehéz, néha már úgy vagyok vele, hogy nehezebb, mint Marcival volt.

(Háttérzajok alapján, Beni végre spontán kakilt, cirka 5 nap után!!! :lol: :lol: :lol: )

Saxi!
Nagyon sajnálom, ami Apukáddal történt :( Mielőbbi jobbulást kívánok Neki!!! Neked az ismét leterheléshez sok-sok energiát!
Lányoknak sok-sok puszi! Remélem, Bogi is maradéktalanul meggyógyult.

Mica!
Nektek további gyógyulást, a Nagyfiúknak pedig drukk, hogy ne kapják el a nyavaját.
Nálunk érdekes az elemes orrszívó sem jött be, és még nem is éreztük olyan hatékonynak sem, mint a porszívósat. Mi is bírkózunk szegénnyel orrszívás gyanánt :(

Egyébként ezt a levelet már egy délelőtt írom, még reggel 9 körül kezdtem, aztán jött Anyukám, Beni nem aludt el, így elmentünk sétálni. Remélem, most így fél 2 körül sikerül végre befejeznem.

Mi egészségileg jól vagyunk (kop-kop!), holnap viszem is Benit a 3 hónapos oltására. Valszeg a 4 hónaposat átrakom januárra, mert nincs kedvem karácsony előtt az esetleges mellékhatásokkal szenvedni Vele.
Szopizása - ahogy Györesznek is írtam - kész káosz, az alvásáról ne is beszéljünk. Vasárnap Anyuméknál voltunk, a fél 8-as kelésétől egész fél 2-ig rajtam aludt egy kicsit, de ahogy letettem az ágyra, azonnal felkelt. Végül 3 órányit sétáltunk, mert ott legalább szunyált, már sötétben jöttünk haza, de megérte. Viszont a kelése után estig megint semmit nem aludt. Tegnap délelőtt 1 óra az ágyban, rajtam 20-20 perc, majd a hintázó székében ismét negyedóra, kora este félórácska az ágyában. Ez a cirka 2,5 óra volt az egész napi termése. Komolyan mondom, Marci többet alszik 2 évesen, mint Ő 3 hónaposan. Elég fárasztó, az tuti, pláne, hogy ha Beni nem alszik, akkor eljön egy olyan időszak, hogy egy pillantra sem tehetem le Marci alvásidejében, mert ordít, ezáltal pedig Marci ébredhet fel. Gondolhatjátok...

Na ennyi rólunk.

Remélem, akik nem írtak, minden rendben velük :D

Gigi!
Hogy áll a gépetek? Olikám okosodik rendületlenül?

Évi!
Pocak már jó nagy lehet! Kérnénk szépen fotót róla és persze Rolcsiról is. Én is rakok fel ígérem, de csak este...
Hogy vagytok?

Kata!
HOgy sikerült a szülinapozás? Suli???
Gratula az okos Raulhoz! :D

Catrine!
Hogy ne emlékeznénk! :D Sőt én régebben, még a 2007 tavasziba is benéztem és nézelődtem, mi van Veletek. Gratula Martinhoz :wink:
Házzal hogy álltok? Mi is építkezünk, és már mi is nagyon szépen haladunk :D

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mica!
Zolcsinak jobbulást, elég szörnyen hangzik ez a több napos láz! Nekem is elemes orrszívóm van és én teljesen meg vagyok vele elégedve, a lényeg, hogy mindig jó erős elem legyen benne és akkor nagyon jól kiszívja a trutyit! Én LivingLab-ot vettem anno!

Melinda!
Nagyon sajnálom, hogy ennyit kínlódsz a szopival! Szerintem nem volt könnyebb Marcival sem, még emlékszem mennyire ki voltál miatta is, csak az már rég volt és utólag minden sokkal könnyebbnek tűnik! Hát az alvás miatt sem irigyellek!!!! Ez a kis Manó jó próbára tesz Téged!!!
Bölcsibel minden ok! Már nincs sírás, max. egy kis nyafizás reggel, de szénep eszik, másfél-két órákat alszik és már nem is kell elringatni, így a délutáni szopiról is szépen leszokott és már itthon is csak melléfekszem hétvégén ebéd után és már alszik is! A reggeli szopit viszon nagyon igényli még!
A szemüvegről majd a végén írok!

Gigi!
Már nagyon hiányollak! Épphogy visszatértél most megint váratsz magadra!!!

Évi!
Hű a pocakod engem is nagyon érdekelne, na meg persze hogy hogy vagy mostanság! Hanyadik hétban vagy most???

Kata!
Szülinap hogy sikerült? Mikor mész megint suliba? TAnulás???

Saxi!
Bogi meggyógyult? Fogyi megy még?

Hát akkor a szemüvegről:
Tegnap érte mentünk, az optikus nő egyből rápróbálta Norbira és mivel nem ellenkezett rajta is hagytuk, hát nagyon boldog voltam, abba játszott a váróba, végig rajta volt míg haza értünk, kb. 1 órán keresztül! Aztán elkezdett sírdogálni,h ogy vegyük le mert fáj, nyomja az orrát, próbáltam rábeszélni, meg megigazítani, de sehogy sem volt jó és egyre jobban sírt! Levettem és késöbb kértem, hgoy hagy nézzem meg a tapasszal együtt, de akkor is nagyon visított, végül ráragasztottam a tapaszt és Ő a másik pillanatba már le is tépte magáról és nagyon sírt, visított, hogy nem kell! Kapott az optikus nénitől egy nyávogó cicát amit egyből elnevezett cicamicámnak éa most az a minden. Mondtam Neki, hogy a cicával együtt hagy nézzem meg, hogy mi nyomja az orrát és hagy tegyem rá a szemüveget, meg hogy a cica azért van, hogy nézze, hogy hogyan hordja a szemüveget és ha nem hordja akkor vissza kell vinni a néninek! Na akkor hagyta hogy újra rátegyem, de a következő pillanatba már tépte is le magáról a szemüveget és visított ismét, hogy nem kell! Megbeszéltem Vele azt is, hogy tv-t csak szemüvegbe nézhet és hogy ma újra megpróbáljuk! Reggel kérte, hogy kapcsoljam be a kisvakondott, mondtam, hogy csak szemüvegbe nézheti, előszőr belement, de amikor elővettem a szemüveget egyből elkezdett sírdogálni és amikor rátettem akkor már újra visított, hogy nem kell és hogy nyomja az orrát! Tényleg látszik a helye az orránál, de olyan tanácstalan vagyok, hisz alapjába nagyon érzékeny a bőre és sokszor látom, hogy felnőtteknek is látszik a szemüveg helye amikor leveszik, nem tudom, hogy ha kijebb lazítják, akkor nem fog-e előre csúszni és csak még rosszabb lesz, viszont azt sem akarom, hogy kényelmetlen legyen Neki! Úgy döntöttem, hogy felhívom ma az optikus nőt és tanácsot kérek tőle, esetleg ma megint bemegyünk és megkérem, hogy nézze meg és ha kell állítson rajta!
Szóval azt hiszem nagyon kemény meccsek várnak ránk!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

Köszönöm, aranyosak vagytok, nagyon jól esik, hogy emlékeztetek rám. :) Igen, valóban eltűntem, de nem csak innen, a tavasziban is nagyon ritkán vtam csak, viszont most újult erővel visszatértem, és be sem áll a szám. ;)

Köszi-köszi az érdeklődést is, válaszolok is.

Györesz: ez a pocak, ami a vonalzóban van, kb. 16 hetes. Ennél már nagyobb a Babuccó-Lak. ;) És igen, érzem a mocorgást is. Bár sokat váratott magára eléggé, most viszont nagyon be akarhatja pótolni. Éjjel-nappal (komolyan) rugdal, de nagyon jó. Ha viszont oda teszem a kezem, abbahagyja.

Tudjuk a nemét, ahogy Melinda is írta már, Martin babánk lesz, kisfiú a drága. :) Majd teszek fel UH képet, asszem itt azzal is el vagyok maradva, bár az is elég "régi" már, 12. heti. Hamarosan jön a kövi, már tökre izgulok.

Melinda: nagyon örülök, hogy ti is szépen haladtok a házzal. Mi is. A falak lassan teljesen fel lesznek húzva. Mármint csak a külsők, a belsők majd utána jönnek. De azt mondják, hogy január végétől kb. folyton számíthatunk arra, hogy költözhetünk. Ennek tökre örülünk, mert akkor Martint már oda visszük haza.

Köszönöm a gratuládat :)

pussz, és bocsi, hogy csak magunkról írtam :oops:

KépKép
catrine

Jah, a képek. Akkor felteszem a 12. heti UH-t, meg a 16 hetes pocakot is. Hoznéj újabbat is, de nem jó a fotóaparátunk. :evil:

Kép

Kép Kép

KépKép
catrine

Sziasztok!

Nem nagyon írtok, de én azért beszámolok a szemüveges próbálkozásaimról, így legalább tudtok mit olvasni!
Szóval, tegnap megcsinálta az optikus nő a szemüveget, hogy ne nyomja Norbi orrát és újra ráadta és ismét hazáig simán elviselte pedig most néha meg is igazítottuk neki, aztán elmentünk a Mekibe és ott is rajta volt, hazafelé még esett is egy nagyot persze arcal előre, akkor egy kicsit sírt és le akarta venni, de hamar megnyugodott és már nem akarta levenni a szemüveget! Itthon vetkőztetésnél muszáj voltam levenni róla és utánna nem is hagyta visszatenni. Közbe mi betettünk egy dvd-t amit a bölcsibe csináltak róluk és mondtam neki, hogy csak szemüvegbe nézheti, erre azt mondta, hogy Ő akkor nem nézi, mondtam jó, de aztán mégis bejött miközben mi néztük és az ölembe ült és akkor ráadtam a szemüveget, persze elkezdett nyafogni, de nem úgy mint tegnapelőtt mi meg próbáltuk folyamatosan elterelni a figyelmét és a végén sikerült is és megint tök jól elvolt szemüvegbe csak aztán úgy akart játszani ahogy nagyon szeret (lefekszik hassal a földre, fejét is leteszi és úgy tologatja az autóit) és hát úgy nagyon zavarta a szemüveg és a végén levettem ról! Így összesen kb. 2 és fél órát volt rajta!

Ez mind szép és jó, de tudom, hogy az igazán neheze akkor jön majd ha tapaszolni is fogom! Jajjjjjjjjj!!!!!!!!

Catrine!
Nagyon jók a képek, gondolom milyen nagy lehet a pocid, ha már 16 hetesen ilyen szépen kigömbölyödtt!
A kisfiadhoz gratulálok, nemsokára lesz mégegy szerelmed!!!
A ház építéshez kitartás és drukkolok, hogy időbe kész legyen és Martint már oda tudjátok haza vinni!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Most csak egy köszöntés erejéig, mert nagyon nagy a káosz nálunk.
Állandóan rohanok valahova, már azt sem tudom hol áll a fejem.
Egy kicsit visszaolvastam, de még nem értem a végére.
Szóval ne haragudjatok rám, remélem rendeződnek a dolgaink és akkor tudok megint jönni rendesen.

Drága Patrik!

Szülinapod alkalmából, sok szeretettel köszöntelek!
Sok szép ajándékot és minden jót kívánok neked!

Sok puszi, Saxi

Kép

Mindenkinek szép napot, és sok puszit, Saxi
saxi

Sziasztok,

Csak roviden, mert videkrol vagyok, nagyjabol mar megy a net Anyukamektol.

Isten eltesse a topikunk Katalin nevu lakoit!

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Kata!

Névnapod alkalmából, sok szeretettel köszöntelek!

Kép

Puszi, Saxi

Kép
Kép
saxi

Sziasztok!!!!

VÉgre van gépem. Gyorsan visszaolvastam, most már leszek rendesen. (ahogy hallom Oli ébredezik :evil: )

Patrik drága!!!
Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!!!!!!!!!!!!!!!

Mica!!
Boldog 18. szülinapot!!

Györesz!!
Örülök, hogy a bölcsivel minden rendben van!! A szemüveget meg remélem, hogy gyorsan meg fogja szokni!!! Légyszi tegyél fel egy képet a szemüveges nagyfiúról!!!!

Melinda!!
Le a kalappal elötted........ !!!!!!!!!!! Én eldöntöttem, hogy nem lesz tesó. :? Csodálok minden többgyerekes anyukát, asszem ehhez nekem nagyon gyenge az idegrendszerem :roll: :D Végül nem raktál fel képet!!!

Saxi!!
Nem igaz,hogy nálatok állandóan történeik valami rossz!!! Én is csak azzal bíztatnálak, hogy jön az új év, reméljük csupa jó dologgal.

Kata!!
Micsoda halált megvető bátorság, hogy anyósnál alszol!!! :lol: Most te fősulira jársz??? Mert az ápolónő barátnőm csak egy két éveset végzett. Puszi Raul okos buksijára!!!!

Catrine!!
Üdv újra!! Martin jó kis kuckót épít magának!!

Nálunk elég zűrűs napok vannak. Kandallót építtetünk és hát ehhez kell kémény is. Már félig állt a kémény mikor észrevette az ember, hogy Oli ablakába megy bele!!!!!!!!! :shock: Úgyhogy Olikám szegényebb lett egy ablakkal, én gazdagabb pár ősz hajszállal. :roll: Most úgy néz ki a dolog, hogy van egy kémény bemenet a nappali falán amihez még nem csatlakozik semmi mert a kandalló még kb két hét múlva jön. Szóval szépek vagyunk a törölközővel betömött kémény lyukkal!!!! :?
Olivér szerencsére nagyon jól van. Hétvégéken probálok jó kis programokat szervezni. Múlthéten a Művészetek Palotájában voltunk, Alma koncerten. Nagyon jó volt. Jövőhéten is megyünk, akkor télapó ünnepség is lesz. ELötte, szombaton megyünk Mikulás vonattal a Vasúttörténeti parkba. Már nagyon készül rá! MÁr folyékonyan beszél. MOndhatni, perfekt magyar! :D

Most mennem kell mert felébredt!!! Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

MIca!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gigi!
El sem hiszed mennyire örülök Neked!!! :lol: Remélem tartjuk majd a frontot, mert volt hogy napokig nem írt senki én meg magammal nem szívesen levelezek!
Bocsi, de szemüveges kép még nem született, mert apa lenyúlta a gépemet, de amint lesz teszek fel!
Egész jól haladunk a szemüvegel, csak az a fránya tapasz ne kéne, mert az azért bonyolúltabb! Azért ma már a tapszt is bevetettük és háromszor fél órát sikerült rajta tartani szemüvegestül! Na persze ehhez mindenféle csel kellett, az egyik, hogy Ő is tapaszthatott az én szemere egy tapaszt, hát elég kellemetlen érzés volt egyszeműnek lenni, majdnem el is bőgtem magam :cry: , hogy mlyen kis hős, ahogy tapasszal meg szemüveggel játszik! :cry: :D Elvileg egész nap kéne a szemüveget meg a tapaszt viselnie, úgyhogy még nagyon messze vagyunk a céltol, de szerintem már ez is nagy teljesítmény!
Én is olvastam a Mikulásvonatról, biztos Oli nagyon fogja élvezni!!!
Ez a kéményes dolog klassz lehet! :lol: de biztos nagyon szép lesz majd a kandalló!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz :D
Ha már mindenki eltünik, maradunk ketten......... De ez csak vicc volt, tessék írni!!!!!!
Szerintem a szemüveg dologban is a fokozatosság fog bejönni, mint a bölcsiben. Példáúl amikor én új szemüveget csináltattam magamnak, pár napig furcsa érzés volt de aztán már észre sem vettem. Ennek nagy örömére Viktor sem vette észre és egy óvatlan pillanatban ráült.... :roll: Most kell egy újat csináltatni. Be is mentem az Ofotértbe mert hírdetik, hogy annyi % kedvezményt adnak, ahány éves vagy. Ja persze csak azt elfelejtik mondani, hogy csak a keretre adnak engedményt és a lencsének minimum 18 ezer forintosnak kell lennie...... SZeretem a reklámokat. :evil:

Ma elmentünk Viktorral megvenni a gyerekeknek az ajándékokat. A legtöbb idő azzal ment el, hogy csak álltunk és bámultunk, hogy akkor kinek mi kéne...... Oli könnyű eset, Ő Thomas és barátait kap minden mennyiségben.
Nektek van már karácsonyi hangulatotok???????? Nekem ebben a 15 fokban valahogy nincs........... Annak örülök, hogy lehet jókat sétálni, de épp egyik nap beszélgettük a barátnőmmel, hogy amikor gyerekek voltunk, télapókor mindig hó volt és hideg. Most meg........
Voltunk a Dechatlonban is. Nagyon jó kantáros sí gatyát vettünk Olinak. (a kabátját is ott vettem, így passzol a kettő egymáshoz) És vettem egy csizmát is neki. Vízállónak néz ki és nem is volt drága. (3000) Jöhet a hó!!!!!!!!!!!! Jöjjön a hó!!!

A fürdős sírás sajna nem múlt el. Most úgy öltöztetem, hogy ül.... AMi elég nehézkes, de inkább így, mint, hogy üvöltsön csórikám.

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!!!

Szia Gigi!
Na akkor én is írok!
Na ja az akciókat mindig úgy kreálják, hogy még véletlenül se a vevő jöjjön ki jól belőle! :evil:
Kiváncsi leszek nálunk meddig tart egy szemüveg! Már nagyon rutinosan le tudja venni magáról, mondjuk erre meg is kellett tanítani nehogy a rugós szárával meghúzza a fülét aztán még távolabb kerüljünk a szemüveghordástól! Amúgy a szemüveggel tényleg nem lenne gond, mostmár egész természetesnek veszi, hogy ha megyünk valahova, akkor adom rá a szeüveget és az utcán el is viseli, csak mindig rá kell szólni, hogy egyenesen tartsa a fejét és ne akarjon kikukucskálni fölötte! Holnap megpróbálom bölcsibe is ráadni aztán tűri amíg tűri, de megmondom, hogy ne erőltessék ha már nem akarja! Viszont a tapasz az már húzósabb! Mostmár elég könnyen rá tudom dumálni, hogy hagy ragasszam rá, de elég kevés ideig tűri meg szemüveggel együtt, mert így tornázik igazán a szeme, de amikor csak a tapasz van rajta akkor mondja, hogy nem lát jól! :cry:
Karácsonyi hangulatom nekem sincs, de azért már én is vásárolgattam a gyerkőcöknek egy-két dolgot!
Én nem bánnám ha itt lenne az igazi tél sok-sok hóval!!!!! Norbi nagyon várja már hogy szánkózhasson, na meg én is!!!!!! Lehet, hogy lesz majd hó csak majd húsvétkor! :lol:

Remélem a többiek is előkerülnek!!!!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!!! :D :D Szombaton volt nagy vendégség,névnap és Patrik szülinap,jól sikerült,majd teszek képeket is.
Patrik folyamatosan löki a sódert,elképesztő dumája van.Mostanában kedvence a Mackótestvér c. mese(főlag a 2. rész),nem tudjátok,hogy lehet-e kapni belőle figurákat?Eddig sehol sem találtam.
Raul is beilleszkedett a suliban,nagyon jól tanul és szorgalmas.Addig nem áll fel az íróasztaltól,míg tökéletesnek nem találja a munkáját,pedig előfordul,hogy már én kérem,hogy fejezze be.

Györesz!
Szépen haladtok a szemüveggel és hidd el,nagyon jól csinálod!Tök rendes az optikus!
Csak egy kósza ötlet: mi lenne,ha a nyávogós cica is kapna egy kis drótszemüveget,le is lehetne ragasztani...?
Örülök,hogy Norbika már ilyen ügyes a bölcsiben!!! :wink:
Jövő héten megyek újra suliba,durva,mert reggel 8-tól este 8-ig vannak előadások.Sajnos megkezdődött a vizsgaidőszak,kellőképpen ideges is vagyok.17 vizsga vár rám jan. végéig,kezdetnek jog és közgazd.tan,de ezek még nem is nehezek.Viszont,mivel éjjelente tanulok,a fiúk megtanultak egyedül elaludni,pá altatás! :lol:

Melinda!
Hogy álltok a szopival??
Remélem jól vagytok!

Gigi!
Kandalló...régi álmunk.Lehet,hogy meg is valósul,ha tényleg olyan drága lesz a gáz.
Karácsonyi hangulat egyenlőre erősen elkerül,még Raul Mikulás ünnepségén sem tudok majd ott lenni. :cry: :cry:
Ne tessék panaszkodni,volt már hó ezen a télen! :lol: Majd Karácsonykor odaképzeljük...
Igen,ez főiskola,a szakosítón már túlestem.

Druszám!
Örülök,hogy újra írsz!
Nagyot nőtt a pocaklakó és a fészke is! :D

Saxi!
Hogy van Apukád?

Mica!
Nektek is pusz! :D

Lépek...

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!!!

Kata!
Várom a képeket!!!
Aranyos lehet Patrik ahogy löki a sódert, én imádom ezt a kórszakot! Sokszor csodálom, hogy Norbi nem reked be estére, mert egész nap be nem áll a szája! :lol: Este altatásnál is mindig dumál, többnyire a bölcsiről mesél. Ma esti párbeszédünk:
-Vikit nézem amikor alszik!
-Vikit? Mostmár a Viki tetszik?
-Igen.
-És mi van a Vivivel?
-A Vivi is tetszik, mindegyik csaj tetszik!
-Gigi is?
-Igen, tetszenek a csajok!
-Új kislány is tetszik?
-Nem, mindig nyafog meg verekszik, anyukája meg csokit vesz neki a boltba!
Imádom mikor meséli a dolgokat, olyan komolyan tudja előadni, főleg amikor úgy kezdi, hogy Anya képzeld el.....

Mackótestvér? Az melyik???
Raul nagyon ügyes meg szorgalmas, pedig kisfiúknál ez ritka, gondolom milyen büszke vagy Rá! :!: :D
Vizsgákhoz megy a drukk ezerrel!!!!
Egyedül elalvás???? Ez igen, gratulálok! Mi mindenre jó egy suli!!! :lol:

Az elején próbáltam a cicára egy drótszemüveget kreálni, de nem nagyon jött össze és nem is érdekelte! Amúgy tényleg egyre jobban haladunk, remélni sem mertem, hogy ilyen gyrosan fog menni! Ma bölcsibe is szemüvegbe vittem és egész jól elvolt vele egy ideig! Most ott tartunk, hogy egész nap kb. 5-6 órát volt rajta a szemüveg összesen, ebből kb. 3 órát tapasszal együtt! Sőt amikor este le akartam venni róla a szemüveget meg a tapaszt akkor azt mondta, hogy hagyjuk még egy kicsit, hát a szám is tátva maradt a meglepetéstől! :lol:

Csajok!! Írjatok!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Csak egy pár sort írnék, mert időm szokás szerint nagyon kevés van.
Apukám már jobban van, jövő héten elkezdjük a gyógytornát, de remélem nem kell túl sokáig hozni ,vinni, mert ha már megtanulta a gyakorlarokat akkor otthon is tudja csinálni.
Lányok már meggyógyultak, rosszalkodnak ezerrel.
Karácsonyi hangulat nálunk már beindult, vasárnap már csilli,villi fények közepette ünnepeltük Lilike szülinapját.
Volt egy kis vendégsereg, de nagyon élvezte, hogy a középpontban van.
Közben bútorcserébe kezdtünk, hogy karácsonyra megszépüljön a lakás, lassan haladunk is, csak elég nehéz flottul megszervezni a cseréket, hogy a régi kikerüljön addigra mire jön az új, és legyen is hova ülni, vagy feküdni.
Eddig elég jól sikerült összehangolnom, most a nappali következik,amitől egy kicsit tartok, de remélem egyszer elkészülünk.
Most rohanok ebéd után elpakolni.
Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Bocsi ez lemaradt. :lol: :lol:
Kép
Kép
saxi

Sziasztok!

Íme pár kép a két éves Liliánáról.

Kép
Kép
Kép

Puszi, Saxi
saxi

Szia Saxi!
Annyira szégyellem magamat, hogy nem köszöntöttem fel Lilit, de már annyira nem vagyok képben!

Utólag is NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT KÍVÁNOK LILINEK!!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon édes Lili a képeken!!!!!!
Örülök, hogy Apukád jobban van!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Drága Györesz!

Nem kell szégyelned magad, hiszen rengeteg gondod van neked is.
Azért köszönjük a köszöntést, aranyos vagy.
Olvastam, hogy szépen haladtok a szemüveggel.
Nagyon örülök neki, olyan ügyes ez a nagyfiú.
Bár gondolom, Te nagyon izgulsz minden nap, hogy simán menjenek a dolgok.
De hát erről szól az anyaság, állandóan izgulunk miattuk, hogy a legjobbat tegyük értük.
Most rohanok főzni, ha lesz időm még benézek.
Sok puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!!

Saxi!!
Húhhh én is nagyon szégyenlem magam, hogy kiment a fejemből a szülinap....... :oops: Utólag is minden jót kívánok neki!!!!
Gondolom, hogy könnyebbség lesz ha már nem kell apukádat vinni a kórházba. Jó, hogy ilyen talpraesett vagy és nem esel kétségbe a gondoktól. Persze nem is hagyhatod el magad.
Hétvégén már én is tervezem, hogy feldíszitem a házat, elvégre holnap kezdődik advent. AZért így már sokkal izgalmasabb, hogy Olivér ennyire várja. Minden nap ír a Jézuskának, meg rajzol. Az az érdekes, hogy mindig ugyan azt kívánja, így nem nehéz teljesíteni az óhaját! :D

Györesz!
Ügyesek vagytok a szemüveggel!! Most kérdezek egy nagy hülyeséget.... A tapaszt a szemére teszed vagy a lencsére??? :oops:
Norbi dumája nagyon jó!!!!! Olivér még nem esett szerelembe senkivel, neki teljesen mindegy, hogy kisfiúval vagy kislánnyal játszik.
Én is imádom hallgatni ahogy magyaráz!! Olyan jó látni az ő szemükkel a világot!

Kata!
Le a kalappal elötted,hogy bevállaltál egy négy éves sulit! Ha elvégzed más munkát végezhetsz?? Vagy hol fogod érezni az előnyét??

Puszi

KépKép
gigi28

Szaisztok!

Gigi!

Köszönjük a köszöntést, aranyos vagy.
Jó neked, hogy mindíg ugyanaz a kívánsága Olinak.
Nálunk naponta változik a lista, igaz tegnap Bogikám már azt is megkérdezte, hogy "anya szerinted nem fog a Jézuska összezavarodni, hogy mindíg mást kérek tőle?"
Egyik nap meg azt kérdezte, hogy "anya szerinted már legyártották a manók a mikulásajándékomat, vagy kérhetek még mást?" :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval nincs könnyű dolgom ezekkel a csajokkal.
Én is imádom díszíteni a lakást a lányokkal, olyan csillogó szemekkel néznek, nekik ez még egy csoda.
Jó nekik, még nem tudak semmiről, hogy milyen mocskos világban élünk.
Most rohanok mert még van egy csomó dolgom.
Most készítem az ablakaimra az üvegfesték díszeket.
Hétvégén ablakpucolás, függönymosás, aztán mehetnek fel az ablakra is a díszek.

Puszi, Saxi

Kép
Kép
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Jót mosolyogtam Bogin! :lol: Milyen kis rafkósak ezek a gyerkőcök! :lol:
Hát igen minden nap izgulok, hogy mikor mit találjak ki, hogy hogy vegyem rá Norbit, hogy rárakhassam a tapaszt, szóval erről szólnak mostanába a napjaink! Tegnap nagyon rossz napja volt és keveset is volt rajta, ettől nekem meg lelkiismeretfurdsalásom volt, hogy nem voltam elég ügyes! Viszont ma nagyon boldog voltam, mert a bölcsibe is 3 órán át rajta volt a szemüveg, itthon meg több mint 4 órán át a tapsszal együtt a szemüveg!!! :lol:
Holnap megint viszem szemészetre, mert egy csomó kérdés felmerült bennem!

Gigi!
Mindenki ezt kérdezi, úgyhogy meg sem lepődtem, sőt nekem is ez volt az első kérdésem a dokinénitől! Szóval a tapaszt a szemére kell és nem a szemüvegre, mert nagyon fontos, hogy tejesen fedjen és ne tudjon alóla kikukucskálni! Kicsit piros a bőre amikor leveszem, de nem vészes, mostmár nagyon jó kis tapaszok vannak! Viszont ma nagyon megörültem, mert van itt a bneten egy lány aki Amerikába él és vele levelezek szemüveg ügyben, az Ő kisfia is hasonló cipőben jár mint Norbi és Ő talált egy internetes oldalt, ahol lehet rendelni olyan szemtakarókat amit a szemüvegre lehet felhúzni és ugyanúgy fed teljeesen mint a tapasz! El is küldtem tesómnak, hogy rendeljen nekem és küldje el! Ha tényleg jó akkor sokkal jobb lenne, mert mégsem irritálná a bőrét és nem kéne havonta megvenni 3-4 ezerért a tapaszt!
Neked is szokott Oli meséket kitalállni, olyan dolgokat mondani ami meg sem történt? Norbi olyanokat füllent néha!!! :lol: Már előre félek mi lesz késöbb!
Pelussal Ti hogy álltok? Mi sehogy! Bejelenti ha kakil, pisil, elmondja, hogy a bilibe kéne, ha nincs rajta pelus akkor egy jó ideig visszatartja, de ennyi!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Saxi :)
Bogi :D :D Nálunk teljes Thomas a gőzmozdony elborulás van, így mindig azt kér és ehhez rakaszkodik! 8) Tegnap jött az ikres barátnőm a fiaival és csoki mikulás helyett, 3 dvd lemez Thomast hozott!!! Olivér magán kívül volt a boldogságtól..... és hát én is, mert így legalább van egy fél óra nyugtom míg azt nézi! :wink:

Györesz :)
Kamu duma nálunk is megy! Amin a legjobbat röhögtünk: Olikám bejelentettem, hogy Viki cigizik és lökdöste őt!!!! :lol: :lol: Ja én meg leejtettem őt, elüt engem a vonat stbbbbb. Élénk a gyerek fantáziája!!!
Tapasz: na akkor nem is kérdeztem akkora hülyeséget! Egész nap rajta kéne, hogy legyen a szemüveg??

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Hogy milyen kis füllentőgépek ezek a fiúk! :lol:
Nem válaszoltál a szobatisztás kérdésemre!
Igen egész nap szemüveg és 4-6 óra takarás!!! :cry: Kb. egy hónap múlva kell kontrollra menni és kiváncsi vagyok, hogy látnak-e valami javulást! Az a nagyon fontos, hogy a két szem megtanuljon együttlátni!

Jó hétvégét mindenkinek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Nálunk nem szobatisztaság van, hanem kakitisztaság!!! :lol: Kaki már csak bilibe vagy wc-be megy, viszont a pisinél még nem akar szólni. Vagyis sokszor mondja, hogy most pisilek de csak a bugyiba hajlandó. Pedig olyan érdekes dolgokat mondd........ Mondja, hogy jajj odapisiltem, mintha tényleg lepisilt volna valamit. AZtán én meg megnyugtatom, hogy nem pisilt le semmit, mert van rajta pelus. Egyik nap már hozta az autós mintás kisgatyáját, hogy ő abban lesz, de most télen nem akarom, hogy esetleg maga alá pisiljen és felfázzon a hideg kövön. Asszem ez már a nyárra marad.
Munkát mikor kezded???? 18-ára emlélkszem. Várod már???? Egyik nap voltam közjegyőznél és Te jutottál eszembe a titkárnőkről!!!! Jó sokat kell majd iktatnod! :wink:

Szombaton voltunk Mikulás vonatozni. Nagyon szuper volt!!! Igazi gőzössel indúltunk a Nyugatiból. Felnöttnek, gyereknek nagy élmény volt!!!!! Volt műsor, zene, természetesen Mikulás krampuszokkal! Olivér azóta is azt mondja nagy büszkén, hogy köszönt a Mikulásnak :)
Hétvégén megyünk Kehidakustyánba. Volt esetleg valaki már ott???

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Rohanásban szokás szerint...

Kedves Lilike!
Isten éltessen sokáig! :D
Kép

Szeretettel:

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Bar folyamatos idozavarom miatt idom nincs irni, azert megirom (de nem akarom elkiabalni), hogy ketcsikos lett a tesztem :D Jovoheten kedden megyek UH-ra, remelem minden rendben lesz.

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Mica!!!!!!!!!!! :D :shock: :D :shock:

Hip-hip hurrá!!!!!!!!!!!!!! :D (bátor vagy!!! :wink: )

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mica :lol: :lol: :lol:
Ez gyorsan összejött! :wink: Hatalmas gratula!!!! :lol: :lol: :lol:

Gigi!
A kakitisztaság is már nagy szó!!! Norbi semmilyen tisztasággal nem büszkélkedhet pedig egy csomószór mondja amikor kakil vagy pisil, hogy a bilibe kéne, de ha megkérdezzük, hogy ráül-e akkor határozott nem a válasz! Hát egyszer csak szobatiszta lesz! :lol: Az a jó, hogy tavasszal a bölcsibe is elkezdik szoktatni Őket és gondolom nagy könnyebbséget jelent, hogy látják egymást a gyerekek és így nagyobb kedvel ülnek bilire, kis wc-re!
Igen 18.-án kezdem a melót, már nagyon várom! Most csütörtökön lesz karácsonyi vacsink, már azt is várom! Abból egy picit rossz lesz, hogy nem azt fogom teljesen csinálni amit régen, de hát muszáj újat is tanulni! :)
Itthon újra lemondjuk a netet majd, mert max este tudnék ide ülni egy-két órára azért meg felesleges fizetni, de a melóhelyen majd írok Nektek!

Minden kis Manónak boldog Mikulást holnapra :!: :!: :!:

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Marcikám!!!
Nagyon boldog 2. szülinapot kívánok neked!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Minden manócskának, sok- sok ajándékot hozzon a Mikulás!!!

Puszi, Saxi

Kép
saxi

Marcika!

Isten éltessen sokáig, születésnapod alkalmából!

Sok puszi, Saxi és a csajok.

Kép
saxi

Mica!

Grarulálok!
Szorítok, hogy minden simán menjen.

Puszi, Saxi

Kép
saxi

Drága Marci!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
Sok-sok puszit küldünk
Györgyi, Norbi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Emlékeztek még rám?! :oops: :lol: Hol is kezdjem, eleinte a gyerkőcök miatt nem tudtam írni, aztán a netünk tojt be. Most sem jó: az igazat megvallva, a beépített szekrény előtt állok a folyosón, mert oda még elér a kábel a modemtől a laptopig. Sajna a laptopot egyébként nem tudom netezésre használni. Nem tudom mikorra lesz minden okés techikailag, de addig biztos, hogy még hiányolnotok kell szerény személyemet.

A hosszú bevezető után, először is köszönjük Marci köszöntését!!! Nagyon aranyosak vagytok! :D Már az elmúlt szombaton megünnepeltük a Nagyfiút Anyukáméknál, Debrecenből hazajöttek a tiszteletére Hugicámék is. Nagyot buliztunk, Marci nagyon jól érezte magát.
Tegnap, a tényleges születésnapon, Gábor is itthon volt szabin és négyesben is ünnepelgettünk egy kicsit.

Sajna én vagyok túl felhőtlenül boldog, mert Beni nagyon kikészít a szopival, a nemevésével. Sajnos már oda jutottunk, hogy egy jó ideig csak stagnált a súlya, sőt fogyott is néha egy kicsikét. Az oké, hogy van miből, csak iszonyatos érzés, hogy van tejem, csak a Picurim nem akar szopizni és valszeg éhezik is, majd fogy. Nem kiabálok el semmit, de most 2 napja talán többet eszik, de még ez sem ideális, mert van, hogy egy kisebb ordításroham után kap csak rá a cicire. Ezt már nem nevezem szopisztrájknak, mert cirka 1 hónapja tart ez az állapot. Már tojok a cumizavarnak nevezett mizériára is, eddig háromszor tudtam Neki egy kis lefejt tejcsit adni, de az sem megy csak úgy... Egyébként ezért sem akartam/tudtam jönni írni, az idegeim kivannak, és panaszkodni sem akarok (bár lehet, hogy az előző soraimban erősen azt tettem...).

Egyébként a Fiúk gyönyörűek, és imádnivalóak, de iszonyatosan nehéz velük.
Marci még mindig nem beszél :cry: , az igazat megvallva, vérzik a szívem, ahogy olvasom, hogy Ti már rendesen tudtok kommunikálni a gyerekekkel, mi meg csak szenvedünk. Elég sz@r érzés, és azon jár az agyam, hogy hol rontottuk el...

Györesz!
Drukkolok továbbra is a szemüveghez és a tapaszozáshoz! Minden elismerésem a Tiéd, mert szerintem nagyon jól csinálod és szépen fokozatosan meg lesz az eredménye az erőfeszítéseknek! És hidd el, hogy bármennyire is nem érti még meg Norbika, hogy mi történik Vele, de nagy korában meg fogja Neked mindezt köszönni!
Már én is törtem a napokban a fejemet rajta, hogy mikor is mész pontosan dolgozni, de az tuti, hogy már nagyon itt van az ideje. Nem fura érzés?

Gigi!
A kandallóról nem is tetszett mesélni?! Nagyon szépek lesztek, sőt már lehet, hogy azok is vagytok.
Milyen volt Kehidán? Mi még nem voltunk, de mások dicsérték. Nektek bejött?
Olika tényleg hihetetlen ezzel az öltözéses dologgal. Nálunk akkor volt mostanság gond, amikor az ökör szomszédék a lakásfelújítás során flexszel vágták/tépték fel a régi parkettát közvetlenül Marci pelenkázójánál. Na akkor volt rendesen sírás, de szerencsére közös erővel leküzdötte a félelmét. Oli a perfekt magyarjával nem ad magyarázatot arra, hogy miért ordít? Bár ennél hülyébb kérdésem talán nem is lehetne, mert ha már mondta volna, akkor nem lennétek tanácstalanok!

Mica!
Millió gratula a zebrás teszthez!!!!! :D Ügyesek vagytok!!! Minden elismerésem a két gyerkőc mellé a harmadik bevállalásához! És kezem-lábam ikszben, hogy a mérleg nyelve most a lányok felé billenjen :wink:

Saxi!
Millió puszit küldök a 2 éves Lilikének!!! Nagyon sok boldogságot a kis Copfoskának! :D

Kép

Hidd el, nekem itt figyel a mobilomban az üdvözlő sms-es, de a számod nincs meg! :evil: Emilben átküldenéd?
Apukádnak további jobbulást és jó tornáztatást! Neked egy kis szusszanásnyi időt! Ja és jó szervezést a bútorcseréhez!

Kata!
Nagyon ügyesek a Srácaid! Egyik kis dumagép, másik jó tanuló! :D Te se maradj le tőlük! :wink: Ügyesen a tanulással! Nagyon tisztellek, hogy belevágtál, nem semmi, pláne, hogy ennyi vizsgád van...
Ja és gratulálok a no altatáshoz! Ennél nagyobb ajándék szerintem nem is kell Neked. Szerintem lesz még kérdésem ebben a témában Beni kapcsán, mert a jelek szerint nem lesz Vele olyan könnyű dolgunk, mint a Bátyjával :roll:

Évi!
Te is nagyon eltűntél :( Pocaklakóval mi van? Rolcsi is beszél már és csak Marci marad néma? Írj ha van időd! Amint jó lesz a netem, én is jövök újra (remélem, ezt a Srácok sem húzzák keresztbe!).

És ha most kihagytam Valakit, akkor menten elsüllyedek. Tekintsétek a roggyant lelki- és idegállapotom következményének :oops:

Annyira szeretnék újra rendesen írogatni Nektek, "beszélgetni", de remélem, megértitek, hogy ha még hiányzok egy ideig. Csak addig Ti tartsatok ki!!!!!

Millió puszi: Melinda (akinek az olvasás és írás közben kijött a lúdtalpa a folyamatos állásban. Ja mert a szekrény előtt még ülni sem tudok :lol: )

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Melinda!

Persze, hogy emlékszünk Rád, ne aggódj.
Különben meg üdvözöllek a kétgyerekes káoszban.
Nálunk is hasonló a helyzet, ha nem az egyik akkor a másik, csinál valamit ami miatt idegeskedek.
Emil-ben átküldöm a számom, de nem kell problémát csinálnod a sms.-küldés miatt, van elég gondod amúgy is.
Huncút egy törpe ez a kis Beni, bár nálam jobban senki nem tudja milyen érzés mikor van tejed és nem kell a gyereknek.
Boginál nem igazán volt, és a gerincem miatt kapott szurik miatt, nem is kaphatta volna meg, de Liliánánál már előre készültem homeos bogyókkal, és volt is eredménye, de neki meg azért nem kellett mert megjött, és nem ízlett az íze.
Gondolhatod, durván 5 hónapos koráig szopott, és már nyolc hónapos volt ,mikor még mindíg apasztottam a tejet.
Már azt hittem megőrülök.
Szóval kitartás, tudom, hogy nagyon nehéz.
Remélem hamar rendeződnek a dolgok, és újra tudsz irogatni.
Sok puszit küldök Neked, és a fiúknak is!
Saxi
saxi

Sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e még ránk? Régen irogattam hozzátok, de azután sokáig nem volt internetünk, így csak néha tudtalak olvasgatni benneteket.
Most megpróbálom újra felvenni a fonalat. :D

Most Melindának szeretnék egy-két vigasztaló szót írni Marci nembeszélésével kapcsolatban. Lackóm január elején lesz 2 éves, és még semmi jelét nem mutatja, hogy megosztaná gondolatait szüleivel. A "nem-nem" és a "de" a két szavunk. Aztán ennyi. :cry: Úgyhogy én is irigykedve olvasom, hogy a többi manó milyen bőbeszédű már. Úgyhogy fel a fejjel! :D

Lakcóm már rángat, úgyhogy most megyek, de próbálok még majd írni a többieknek is.

Sziasztok!

Judit és Lackó

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok,

Bar koszonom a gratulaciokat, de elteszem kesobbre, ugyanis penteken kiderult, hogy nem teljesen jol sikerult vmi, igy ez a terhesseg tavozott. Ugyhogy lehet tovabb probalkoznunk :D
Pozitiv eletszemlelet a lenyeg :)

Most videken vagyunk, 3 gyerkoc rangat, hogy kelll a gep jatekra, ugyhogy megyek is, engedek a terrornak :)

Puszi mindenkinek,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Mica!
Nagyon sajnálom, hogy mégsem sikerült, de jó volt olvasni, hogy nem búslakodsz annyira és hogy ennyire pozitív vagy! Valamiért ez most így történt, de mindent bele és biztos hamarosan megint siker koronázza a próbálkozásotokat! :D Én mindenesetre drukkolok :!: Mit mondott a doki meddig kell szüneteltetni a projektet?

Melinda!
Rossz olvasni, hogy így el vagy kenődve! :cry: Emlékezz csak vissza, hogy Marcival is mennyit kínlódtál a szopival és az sem egy-két hét volt! Én emlékszem, hogy vagy két hónapig erről írogattunk és tuti, hogy Norbi is nagyon sokáig sztrájkolt! Volt egy-két jó nap aztán minden kezdődött előről! Minden esetre szerintem ha úgy érzed, hogy nem megy tovább, akkor hagyd és ne szomorkodj, hisz Te mindent megtettél és más amikor egy anya egy gyerekre koncentrál és úgy próbál túljutni egy ilyen nehéz időszakon, mint amikor ott a háttérbe egy kis gézengúz! Én nem akarlak a szopiról lebeszélni (persze majd pont én aki még mindig szoptatja a nagy fiát :lol: ), de az sem jó ha ettől teljeseen felőrlődsz! :? főleg, ha még fogy is ez a kis pöttöm!
Kitartás :!: Egyszer ezen is túl leszel :!:
Igen mindjárt kezdem a melót, már csak egy hetem van! Már nagyon várom és nagyon izgulok is! Csütörtökön volt a céges karácsonyi bulink és nagyon jól éreztem magamat és annyira jól esestt, hogy mindenki azzal fogadott, hogy már nagyon várnak vissza!

Judit!
Persze hogy emlékszünk Rád! Gyereke gyakarabban ha tudsz legalább egy kicsit tübben leszünk!!! Látom szaporítod a vonalzóidat!!!! :lol: GRATULÁLOK :!: :!: :!:

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Mica!
Őszintén sajnálom, hogy nincs baba, de a legfontosabb - ahogy Te is írtad - a pozitív hozzáállás. Így biztosan sikerülni fog a Hármaska is :wink: :D Drukkolok!!!

Saxi!
Hú, én nem is tudtam, hogy Lilike sem volt egy egyszerű eset. Az még rémlett, hogy kb. 5 hónapos koráig szopizott, de én azt hittem, azért, mert nem volt tejed. Szörnyű lehetett apasztani :( Én igazán nem tudom, hogy Beninek mi nem tetszik, mert valamikor csak nyeldekel, eszik, mint a veszett, valamikor meg csak visít rajtam. Én egyenlőre úgy vagyok vele, hogy próbálkozom, amíg idegileg még bírom és amikor már végképp nem eszik, akkor lefejem és megkapja üvegből. Most este is adtunk Neki üvegből, mert egy ideig evett, aztán mindenhogy ordított (rajtam, ölben, fekve): kb. 30 ml után bealudt az üvegen...
Nem tudom, hogy küldted-e már a számodat, mert hozzám nem érkezett meg. Tudod, új az emilcímem: gyetvai.melindakukacinvitel.hu

Judit!
Persze, hogy emlékszünk Rád!!! Pár hete eszembe is jutottál, hogy vajon mi lehet Veletek. Látom, felettetek is körözött a gólya: Gratutálok!!! :D Hogy viseled a második babavárásodat egy örökmozgó kissrác mellett?
Aranyos vagy, hogy nyugtatsz beszédügyileg. :) Akkor tartsuk egymásban a lelket ezen a téren, oké?! :wink: Remélem, egyszerre számolhatunk be, hogy a Skacok elkezdtek mondatokban beszélni egyik napról a másikra :lol:

Ma elegem lett a netnélküliségből és vettünk "madzagot" a laptophoz, így talán - ha a Srácok is engedik - rendszeresebben tudok jönni.

Ha minden összejön, akkor rakok fel pár képet a Srácokról!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Két kép a szülinapról:

Kép

Kép

A komoly 2 éves :D
Kép

A Bátyus vigyáz a Kisöcsire :lol:
Kép

Benike a tünemény :D
Kép

Rakjatok fel Ti is képet, ha lehet! Köszi! :D

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Most csak két képet küldök a szemüveges fiacskámról!

Kép

Kép

puszi

Kép
Kép
györesz

Kép

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Tegnap este nagyon siettem, hogy még apáéknál fel tudjak nektek rakni két képet, mert itthon nagyon haldoklik a gép, de mint látjátok a nagy sietségbe egyik megduplázódott! :lol:

Melinda!
Hát ez a két fiú igazi gyönyörűség! Marcinak továbbra is ennivaló pofija van és Beni tényleg egy kis tünemény, na de együtt a kettő, hát erre mondják, hogy ezért érdemes élni! :lol: :lol: :lol:

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok !

Szeretnék nektek egy oldalt ajánlani ami nem kifejezetten babákkal de velünk nőkkel foglalkozik fórum témában.

Ha van kedvetek regisztráljatok és beszélgessünk minden minket érintő dolgokról. :D

http://www.noivonal.hu
babe79

Sziasztok!

Mica!
Hihetetlen nőszemély vagy!!!! Pozitív gondolatok tanfolyamot nem akarsz tartani nekem??????? :wink:

Judit!!
Ha Gyálon járunk, mindig eszembe jutsz!! Gratula ketteskéhez!!! Ismét egy bátor!

Melinda!!
Végre itt!!

Na felébredt gyerekem...................... Este folytatom

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Este már nem volt erőm. Olivér mostanában olyan, mintha valami gyorsítót szedne....... :? Egész nap pörög, leszámítva mikor alszik. SZerencsére a délutáni alvással nincsen gond.
Kehidakustyán............... Háááát. Ez egy 4 csillagos szálloda volt, de én egy csillagot azért tuti levennék onnan! :twisted: A szobánkról: két ablak volt rajta. Az egyik egy pici hároszög, ami alatt a konyha volt........ El lehet képzelni, hogy milyen kajaszag ömlött fel onnan. A másik az egy kétszárnyú volt ami egy falra!!!! nyílt amin még két kémény is ment és ha nem húztuk be a függönyt akkor még a folyosóról is beláttak. Szerintem egy 4x-os szállodában egy ilyen szobát raktározásra kéne, hogy használjanak!! :evil: A fürdő maga jó volt és mivel egy épületben voltunk vele, simán lementünk fürdőköpenyben. A víz jó meleg volt, így Olivér is élvezte. Kaja: Félpanziós ellátáson voltunk így ebédet nem kaptunk. Sebaj volt egy kajálda a fürdőben ahol az elöző napi vacsorát árulták!!!!!!!!!! Azt hittem az agyam eldobom amikor megláttam!!! De nem csak a hús volt két napos, hanem a rizs is, egyszóval ehetetlen volt. Szerintem ez felháborító!! Ami még nem tetszett, hogy a fürdő nyílvános és napi jeggyel bárki bejöhet. Hétvégén tömegnyomor volt, én meg valahogy utálok ennyi emberrel egy vízben lenni......... Oké, lehet, hogy én vagyok túl finnyás de akkor is................ Összegezve: mi tuti nem fogunk többet oda menni, ennyi pénzért (egy hétvége hármunknak kb 80 ezer forint) többet vártam.

Norbika nagyon helyes a szemüveggel! Jobban viseli már?? Szemésznél voltatok?

Melinda :)
Fiúk nagyon szépek!! Bár tudom, hogy csak angyalbörbe bújt ördögök!! :wink:
Szopi: sajnálom, hogy még mindig gáz. Tudom, hogy milyen szörnyű érzés. Nekem is majd szét robbantak már a mellem a sok tejtől, Olivér meg csak sírt rajta és nem csinált semmit..... :cry: Engem ez borzasztóan kikészített, biztos vagyok benne, hogy ez volt az egyik kiváltója a depressziómnak. Ezért is óva intelek, hogy nagyon belelovald magad. Ha tudsz fejjél, bár egy örökmozgó mellett nem igazán lehet. Olivér is csak négy hónapig kapott tejet de nem lett semmi baja a tápitól. Nagyon fel tudja őrölni az ember idegeit az ilyen probléma.
Kandallót meghozta a Mikulás. Pont hatodikán jöttek és megcsinálták. Azóta már többször begyújtottam. Nagyon hangulatos. Szuper ülni vele szembe és csak bámúlni. Bár takarítani és a fát cipelni annyira nem élvezet, de megéri!!
Íme:
Kép

Saxi :)
Már én sem emlékeztem,hogy Lili ilyen problémás volt szopi téren. Nagyon vacak amikor van tej de nem kell........... Persze most meg már ha valami baja van a nagyfiúnak akkor a cicimhez akar mindig bújni! :D Apukád keze, hogy van????

Remélem, hogy Évi nem haragszik meg, hogy tudosítok róluk:
Évi már nagyon a terhessége végén jár. Szép lassan nyílik, Noémi bármikor megszülethet. SZerencsére szép egészséges és fejlett baba, így ha már most megszületne, akkor sem lenne baja. De az orvos szerint jó lenne még két hétig bent tartani! Ami Rolcsi mellett nem lesz könnyű feladat! :wink:

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Tegnap is szerettem volna írni, de Beni megébredt... :? Megjegyzem azóta sem alszik sokat, de erről talán később.

Györesz!
Most láttam csak, hogy szombaton írtál előttem és arra nem is reagáltam. Most Giginek és Neked is írok közösen.

Györesz, Gigi!
Nagyon összecsengenek a szavaitok, mármint szopitéren. Nagyon sokat dilemmázom ezen, hogy érdemes-e még folytatni, de mindig vannak fellendülések, amikor ordít és én bár remegve, de megpróbálom a cicit és mint egy kis őrült szopizik. Ilyenkor olyan boldog vagyok, most is potyognak miatta a könnyeim. Ilyenkor, ha be is alszik rajtam, akkor csak nézem, hogy olyan édes gyönyörűség. Emellett az is nagy kincs ilyenkor, hogy alszik, mert hihetetlen rossz alvókája van a Kisördögnek :(
Persze ezek után meg jön a kiábrándulás is gyakran, amikor ilyen gyönyörű alvásból ránt magán egyet, cici kiesik a szájából és csak ordít és ilyenkor már abszolúte nem lehet visszavarázsolni a szájába.
A lényeg, hogy bár közel 2 hónapja küzdök Vele, még próbálkozom. Marci is helyreállt valamelyest, de igaz, hogy Ő nem gyötört ilyen sokáig. Lehet, hogy hülyeség, hogy gyötröm magamat, de én már csak ilyen maximalista vagyok. Azért azóta gyarapodott, most 4. napja tartja a súlyát (bár ma közel 1 hét után kakilt, kis segítséggel).
Sajnos a szopi mellett kikészít a nemalvásával is. Az idő előrehaladtával egyre rosszabb a helyzet, mert mostanság naponta max. 2-3 órát alszik és azt is több részletben. Van hogy alszik 1 órát az ágyában, de az már csúcsteljesítmény a részéről. A többit az ölemben, cicin műveli, és amint lerakom az ágyába vagy azonnal felébred, vagy félóra után, de ha valami csoda történik, akkor talán többet is. Iszonyat nehéz, pláne, hogy ha bealszik, akkor Marcival is csöndben kell lennünk, mivel minden kis neszre megébred. Most, hogy 1,5 szobában vagyunk és a szobák egymásba nyílnak, ez még nehezebb dolog. Na nem panaszkodni akarok, csak valahol önigazolást is keresek, hogy miért vagyok ennyire magam alatt és tiszta ideggombóc. Anyukám sem értette ezt, amíg nem látta Benit mostanság, hogy mit művel mind szopi, mind alvás terén. Gábor is nyugtat, de a szíve mélyén Ő is tudja, hogy iszonyatosan nehéz a Srácokkal.
Panaszáradat berekesztve!!!

Gigi!
Nagyon szép a kandalló! :D :D Most karácsony előtt különösen megcsinálja a hangulatot. Gratula hozzá!
Sajnálom, hogy Kehida ennyire gáz volt. Nem vagy finnyás, a dagonyát én sem szeretem a fürdőkben. :?
Köszönjük, hogy hírt adtál Éviről! Puszi Neki! Drukkolok ezerrel Nekik! Hol is tart időben? Próbálok Neki írni, de a Srácok...

Györesz!
Norbika nagyon édes a szemüvegben :) , bár a tapaszosnál megsajdult a szívem :( Tegnap épp Neked írtam volna, hogy Marci reakcióját leírjam a képeket látva. A tapaszos képnél elkezdett "bi-bizni", és lelkesen simogatta Norbika pofiját, megspékelve egy-két nagy sóhajjal (értsd: szegény Norbika!). Annyira édes volt!
A munka miatt irigykedem Rád, én kezdek itthon egy kissé befordulni. Jókor jut eszembe, mi?! :oops:

Lányok!
Ne haragudjatok, hogy ontom Rátok a sírámomat megint a szopi, meg minden kapcsán, de tényleg a béka sejhaja alatt vagyok. És olyan jó valaki(k)nek kiönteni a szívemet...
Most itt abba is hagyom, mert mindjárt pityergek.

Megyek fejni. Nektek jó éjszakát!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Nagyon szép a kandalló!!!! Hűűű, de el tudnám képzelni, hogy egy ilyen mellett csücsülök! Itt a panelba nagyon hideg van!
A végén nem voltunk szemészeten, majd januárba megyünk kontrollra, de beszéltem a dokinénivel és abba maradtunk, hogy egyenlőre elég ha Norbi 4-6 órát elviseli a tapaszt szemüveggel a többi időt meg próbáljuk csak szemüvegbe! A bölcsibe rajta van egy ideig a szemüveg, de nem nagyon sokat, aztán itthon jön a tapaszolás! A tapaszt feltenni elég nehéz megy rendesen a harc, többnyire úgy kell ráraknom, hogy ellenkezik, de ha már sikerült rátannem akkor egyből kéri a szemüveget, mert úgy nem lát nagyon jól és onnantól már simán elvan 4-5 órát!

Melinda!
De édes Marci!!!!!!!!! Adjál neki egy nagy puszit helyettem!!!! Néha még nekem is elszorul a szívem amikor tapasszal van Norbi, mert látom, hogy mennyire nagyon ügyes, hogy így megtűri és ilyenkor össze-vissza csókolgatnám!
Teljesen megértelek, hogy harcolsz még a szopival és nem tudod feladni, hisz annyira jó dolog! Én a mai napig élvezem azokat az összebújásokat, bár már egyre rövidebbek és tudom, hogy ha vége lesz akkor nagyon fog hiányozni! Továbbá én hiszek abba, hogy az anyatej megvéd sok bacitől, hisz Norbi két hónapja folyamatosan jár bölcsibe, ami nagyon nagy szó!!!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Először is: sajnálom, hogy ilyen régen nem voltam. Eleinte mindig benéztem, de senki nem írt, azután már nem is probálkoztam, mostanában pedig már iszonyú nehéz ideülni a gép elé :?

Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk. Noémi ahogy Gigi is írta; igyekszik lassan kifelé, kinyílott a külső méhszájam és vigyáznom kell , hogy a belső még kb. a jövő hétig jól tartson. A doki szerint már a súlya alapján nem lenne koraszülött, viszont a kora alapján igen, ezért a 37. hétig kellene kihúzni. Persze ez azért nagyon nem egyszerű, mert Rolcsi is dackorszakát éli (sokszor alig birok vele), háztartást vezetek 5 emberre főzök stb. Szerencsére a kicsinek már mindent rendbe tettem, de pl. a karácsonyra sem tudok készülni. Fáradékony vagyok és sokat keményedik a pocakom (bár ezt kifejezetten fájdalmatlan keményedésnek nevezik, nekem komolyan fáj :shock: ). Az ajándékok beszerzéséről már nem is beszélek, megőrülök a tömegtől és talpon sem bírom túl sokáig. Apropó ti mit vesztek a gyerkőcöknek :?: :!: Én Thomas vonatszettet szerettem volna Rolcsinak, de sajnos az akciós elkelt, nekem pedig nincsenek tizenezreim egy vonatra :(
Kicsit (na jó, nagyon ;)) izgulok pl. hogy fogok beérni a kórházba, mi lesz, ha apa éppen dolgozik, hogy bír majd a 3 gyerkőccel (bár anyósom jön majd kicsit segíteni neki). Mi lesz, ha hazaértünk. Tibim nagyon rendes volt, ugyanis 24/72 órás munkakörbe kérte magát, így többet lesz majd velünk. A gáz az, hogy csak pár nap szabit tud kivenni arra az időre, amikor kórházban leszünk, utána viszont meló és a 24 órás távollét biztosan kemény lesz, bár az én drága nagy gyerekeim már alig várják a kicsilányt és igérték, hogy nagyon sokat segítenek :) Szóval majd megoldjuk valahogy. :)
Pocakos fotót teszek fel a végén, bár ez már pár hetes, de érdekes módon régóta nem nő, csak a babucim, de azért majd teszek fel újat is, hátha legalább Gigi te látod a különbséget! :) Pénteken megyek az első NST-re :)

Gigi, Sajnálom, hogy nem sikerült túl jól a hétvége, pedig tényleg drukkoltam! :P Gratulálok viszont a kandallóhoz, GYÖNYÖRŰ!!!! Rolcsi is lehet, hogy valami Speedet szed titokban, mert irtóra pörög ;) ráadásul most már mindig korán kel, ezért egész nap dili :roll: Te mit veszel Olinak, vagy már megvetted?

Melinda, nagyon sajnálom, hogy még mindig ilyen sokat kinlódtok a szopival! :( Nem próbáltál még az L.L.L.-től tanácsot kérni? Tudom, hogy nagyon elvakultak meg minden, de lehet, hogy tudnának segíteni? A Nők Lapja Caffén van egy jó fej, sok gyerekes anyuka, Eszter, aki nekem anno sokat segített, szerintem egy e-mailt megérne! Idemásolom a linket: http://www.nlcafe.hu/index.php?id=192&s ... 21&func=kf
Esetleg baba-mama csoport nincs a környéken ahova Marcit és Benikét is vihetnéd? Kicsit pihenhetnél, meg beszélgethetnél sorstársakkal :)
Én mindenesetre nagyon-nagyon drukkolok, hogy rendeződjön a helyzet!!!!!!!!!
Jaj és nagyon édesek a képen a fiúk! Beni egy kis Gombóc Artúr! :)

Györesz, Nagyon édes NOrbika a szemüveggel (is) :):) Már egészen megszokta? Hogy megy a bölcsi? Haverkodnak Gigivel? Ti jól megvagytok apával? Norbikának mit hoz a Jézuska?

Saxi, remélem csöndben, nyugisan telnek napjaid! ;) Lányok hogy vannak, apud? Van valami egyszerű, de nagyszerű recepted karácsonyra?

Mica, Sajnálom a kicsi bébit! :( Nem semmi milyen pozitív nőci vagy! Fiaid jól vannak? Készülsz már a karácsonyra, vagy még mindig dolgozol ezerrel?

Kata, te hogy birod a sulit? Hogy tudsz készülni a karácsonyra? Van segítséged? Jól vagy?

Bocsi, ha túl hosszú lettem, de tényleg régen voltam!
Megpróbálom még a képet csatolni!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Pussz: Évi Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?