Új privát üzeneted érkezett!

Na, hát én ezt nem is tudtam. :oops: Nem semmi! 8) Most még jobban becsüllek!!!!! Ez az igazi meló. :? Én nem tudnám megcsinálni. :oops: Tulajdonképpen kézművesnek is kell lenni egy zenésznek. :wink: Tök ügyes vagy!!!!!!! 8) 8) 8)
És köszi,hogy elmagyaráztad és hogy le is fényképezted, mert így tényleg értem és jobb így tisztán. :D

Kép
dianab

sziaszotk!

dühös vagyok...Gábor belenyult a gépbe és kitörölte mindazt amit idáig irtam..(

igy most csak benézek...

még mindig beteg, söt most ott tartunk h a tej is néha vissza jön belöle..

ma vettem neki egy távirányitos kisautot ezt is karira kapja anyutol eg tölem...

Judit!

le akalappal elötted, én nem tudnám ezt végigcsinálni amit te.!!!nagyon ügyes vgy!!!!!!!!!!!

bbakocsi: nekem is volt hasonlo sztorim tudom mivel jár. mert boninál egy éves kora után megadta magát ababakocs és állandoan szerszámokka jártam sétálni egy 4o perces séta alatt min. 2zser raktam vissza a kereket. most meg gabo kocsija járt igy egy darabig nem használtam nyáron kapott egy használtat ami egyhonappal ezelött adta meg magát, a fix kereke kitörött...a sportkis kocsijának dupla kerekei is összevisssza járnak..mondjuk nem csoda mert nálunk nincs betonut az utcába csak csuopa hepe hupa kavicsok meg ilyenek...a bababoltos csaj szeirnt allergiásak rám akerekek...együttérzek veled...

most megyek mert már ordit gáborom

joéjt...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Judit:
Flórának szombat óta semmi baja :wink: remélem ez így is marad!!
Egy kis időnek elkell telni mire Benci megszokja az új ágyikóját, csak türelem :wink: :o
De együttérzek veled nagyon nehéz így az altatás, mert így mint a villám úgy kelnek fel :lol:
Majd az lesz a jó, hogy ha éjszaka hallod a tapik csattogását és bemászik közétek :lol:
Én szeretem mikor jön Flóra, bár már elég ritka.Mikulásos képek nagyon tetszenek!!Főleg amin hárman vagytok.Számítógépes Benci is tündér!!! látom ő is előbb tanul meg gépen írni, mint ceruzával :lol:

Nagyon jó, hogy leírtad, hogy is van ez a nádfaragás, nem tudtam elképzelni minek a nád :roll:
Babakocsi szétesés mindenkivel előfordul :lol: Flóra alatt is szét esett már az esernyőkocsi.
férjed nem tudja megszerelni??
Szuper, hogy Benci hagyja , hogy gyakorolj!!! Aranyos kis pasi!! :wink:

Jucus:

Nagyon szépeket alkottál!!!

Csilla:
Remélem nem betegedtek le nagyon! Gábornak jobbulást és nekd is!

Dia:
Gratuláloka feljáróhoz!!!!!!!!!! Megmutizod majd?
Mi januárban költözünk :) :!:

Móniéknak nincs még netjük, azért nem tud írni.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

megvagyunk jelentem, bár Gábor nehezen tud aludni az orrfolyástol, azt hizsem mostmár be kell vetnem a porszivot.. ráadásul mostmár többször fájlalja a fülét, egyenlöre anyatejet tesek bele, meg akarok venni valami homeos bogyot..

lányok ,gyerköcnél kinek mi használt fülfájásra?

fejlemények: ma is itt volt apjuk, söt csütörtökön ö visz minket biroságra, és végre tul leszünk ezen a peren is..azután majd kiderül h érdekli e még a fia vagy csak eddig volt fontos..

Évi!

örülök h jobban van Flora!!!!! :D :D

Dia!

HURRÁ :D :D :D :D :D :D :D

PUSZIKa mennem kell Boniért, majd jelentkezem..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Judit,
Ugye :wink: , tudtam, hogy jó, ha leírod! Látod, Évi se tudta ezeket. És szerintem senki se tudja ilyen mélyen, csak ha zenész vagy hozzátartozó. Hiszen honnan is tudnánk? :lol: Most mindannyiunk fejét tágítottad, fejlesztetted az inteligenciánkat. 8) Még egyszer ezer köszönet!!!!!! :D A bohémélet témával meg teljesen egyetértek. Én nem élvezem annyira a munkámat. :oops: Orgazmus meg... max álmomban vmelyik jó pasi ügyféllel. :lol:

Lefényképeztem a festett cuccokat, al épcsőt nem, de majd holnap. Gábor ma későn jön :? , úgyse rakja ma már fel a szgépre. :? Ennyit a mikulás hangulatról. :?

Évi,
január elején???

Csilla,
írtam neked!!!! :wink:

Kép
dianab

Jön a Mikulancs......
Kép Kép

Írtatok listát? :lol: Kép
Kép Remélem Gabika fenn lesz még, mire ideér. :oops:
Kép puszi

Kép
dianab

Sziasztok!!

Csilla:
Remélem Gábor apa a bíróság után is foglalkozik majd a fiával :roll:

Gábor orrát szívjat, nehogy arc vagy homloküreg gyulladása legyen :!: :!:
Fül fájásra meleg párna vagy hajszárítózás jó.Meg valami sót szoktak emlegetni, hogy megkell melegíteni.Szerencsére fülfájás még nem volt...

Dia:
Azt még nem tudom, hogy mikor költözünk pontosan, az bíztos, hogy januárban :wink: :lol:
Ráérnek a képek nem sürgős :wink:

Jucus:
hogy vagy??

Ildi??? Mi van veletek, picuri??

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Még egyben vagyunk..... :D

Boldog Mikulást kívánok Mindenkinek!
Kép

Ildikó
ilgya1

Hello!
Így telt nálunk a mikulás:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Gabika megette élete első csokimikulását és tulajdonképpen az első csokiját. :oops: Mert hogy eddig nem szerette a csokit, de tegnap már rákattant és minden csokit meg akar enni. :shock: Na persze ezt már nem engedem. :wink:

Kép
dianab

És a feljáró:
teraszról:
Kép
elindulunk lefelé:
Kép
lenntről:
Kép
az egész:
Kép

Kép
dianab

És akkor az alkotásaim:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
dianab

Sziasztok!

Most ment el a csopi társam,angoloztunk egy kicsit szombatra.Mostmár csak két napot kell kihuznia a kisasszonykámnak.
Holnap megyek uh-ra és ctg-re.

Judit!
Nagyon jók a képek Benciről,és a Mikuról!És tök jó ez a nádfaragás! :D

Dia!
Nagyon szépeket alkottál,nagyon ügyi vagy!!!! :D Azok a macik......de a koszorú és a többi cucc is nagyon jó!!!

És jó lett a feljárotok is! Mostmár akkor teljesen külön vagytok?
És nem utolsósorban nagyon édes a kisfiad!!!Az utolsó képen is valami zabálnivaló!!!

Csilla!
Hogy van Gabika füle?

Évi!
Mi van veled?

Jucu!
Hogy vagytok?

Puszi:Ildikó

(Majd jövök én is képekkel,volt nálunk is a Mikulás,még 5-én.)
ilgya1

Hello!

Ildi,
jó hogy jelentkeztél! :D ....és várjuk a képeket! :wink: És drukkolunk a vizsgádhoz!!!!! :wink:
Igen, most már teljesen külön vagyunk. Persze GÁbor, hogy idegesítsen, anyóson át jár reggelente. :x De majd megoldom. :wink:

Judit,
tetszik ez a bio csomag ötlet. :wink: Jövőre én is bevetem. :D Mi csak kinder csokit vettünk Gabinak, 2 táblát, a többi kisautók, könyv, egy zip-záros kutya meg egy zenélő kukac volt. Mindenkinek mondtam, ne hozzanak csokit, max kindert, de hát... látható... Töki rá is cuppant a csokira. :lol:

Kép
dianab

sziaszotk!

csak bekukkantok mert ninc jo hangulatom.

Ildi!

drukkolok én is h jol sikerüljön avizsgád. izgulok értetek!!!!!!

DIa!

jolnéz ki a feljárotok. megkaptad az smsem? nem haragudtál meg?

megvolt a tárgyalás, minden rendben zajlott, gabor apja biztositott afelöl h ezután is fogja keresni a fiát de persze nem tudja mikor mert most szabin lesz és már csak jövöre megy dolgozni onnan meg nem tud meglépni..hát ez van és itt van lassan a szeretet ünnepe..
amugy megvagyok..bár a fiacskám elég betegecske, nem tudom rendesen porszivozni az orrát, és nagyon zavarja öt még cicizni is nehezen tud. a füle még fáj, most vettem neki kövirozsa cseppet (Judit köszi)

majd benézek még vmikor..

puszi és mindenkinek szép napokat!!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla,
megkaptam a sms-t, csak vmi zavar van, nem enged sms-t írni :x ma megyek be a pannonba, hogy mi van. :?
De nem vagy hülye, csak eleve nem értettem tisztán, hogy mi történt. Írj ha tudsz privit.
Gondolom, hogy nehéz volt ez az egész, de a biztonségod a lényeg, és ha még ezzel GÁbor apja is jobban fog a fiával foglalkozni, akkor többszörösen megérte. :wink:
Puszi

Kép
dianab

Sziasztok!!

Nemsokára megyünk Kaposvárra :lol:

Este majd bővebben válaszolok! Nem tűntem el csak sok dolgom volt :roll:
Flóra bárányhimlő gyanús :shock: Találtam rajta 4 kiütést doktornő szerint 24 óra és eldől, hogy elkapta-e. Most várkozunk :roll:
Szerencsére otthon mindenki volt már az unokahúgom is.

Megyek pakolok még pár dolgot :wink:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Évi jo utat, vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!! Bárányhimlötöl ne félj annyira, mert mi is átestünk rajta és boni csak két helyen kaparta ki az arcát. sajna nem tudtam megakadályozni. alényeg h melegben kell majd tartani öt akkor jönnek ki a legjobbana pöttyök, de talán ezt a doki is mondta.

Dia!

rendben..remélem kapsz egy normális készüléket mert nekem is volt ilyen és kicserélték..valahoy a telefonokkal se volt szerencsém.

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!!

Sikerült a vizsgám!!!Mindenkinek köszönöm!!!
Kép

Ildikó
(majd még jövök)
ilgya1

ILdi!!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!NAGYON ÜGYES VAGY!!!
Mostmár csak az smsedre várunk, h megszületett a pici lánykád és jol vagytok!

puszi Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Végre én is tudok írni. :lol: :lol:
Most rakta össze a gépet a Zsolti,gyorsan ki is használom.
tegnap múlott 1 hete,hogy itt lakunk.Nagyon jó,a szomszédok is nagyon rendessek.Ma sikerült elraknom a maradék ruhát,és minden befért a beépített szekrénybe,a gyerekeknél csak az van amit hordanak.
A Bencének nehezen megy az új helyet megszokni,nehezen tud elaludni,de a többieknek nem jelent gondot.Nagyon élvezik a nagy udvart,a Brigi amikor hazaér a suliból,már rohan is ki bicajozni,nem is zavarja,hogy sötét van már olyankor.A Dávid is egész nap kint van.Van 2 cicánk itthagyta a Robi,az egyik nagyon hizelgös a másik csak enni jön.

Ma elkezdtem magamat böködni,minden másnap kell beadnom egy adagot,19.-én megyek uh-ra utánna majd a másik szurit kell beadnom.

Kiprobáltuk a szaunát is,elösször nem tetszett a gyerköcöknek,de másodszorra már igen.Vettünk mentolos illóolajat mert a Brigi kicsit náthás,de jót tett neki már nem törtyög annyira.

Holnap megyünk templomba,az elsösök szerepelnek.

Kép

Megyek mert hulla vagyok.

Puszi:Móni

Kép
memó

Sziasztok!

Ne haragudjatok ,de annyi dolgom volt mostanában.

Ildi
Ildi neked mégegyszer itt is gratula a vizsgádhoz :D Kép
Dávidbabához meg sok türelem mostanság :-)Biztosan elmúlik ez a csíntalankodós időszak .

Móni

Örülök,hogy sikerült megszokni az új helyet.Remélejük Bencének is sikerül mihamarabb megszokni.Nagyon jó a gyerkőcöknek,friss levegő nagy udvar.....kicsit irigykedem :wink: :lol:

Dia

Szép lett a feljárótok nagyon.Már ezt is használjátok?
Nagyon jók a sablonos díszeid és az adventid is szép:)
Gáborka hány cm?Annyira hosszú babának néz ki, de igazi kis pajkos a képen.

Judit

A nádfaragásos sztorinél tátvan volt a szám,én nem lennék képes rá.Érdekes nagyon .
Bencikéről készített képek meg frenetikusak,majd kérek fotózási tanácsokat :wink: :wink:

Csilla

Neked nagyon sok erőt kivánok és le a kalappal előtted. :)
Végre lezárult a tárgyalás,és úgy gondolom nem fog gondot jelenteni apukának, ha annyira szereti a kisfiát ,hogy időt szakít és menni fog addig is hidd el.

Puszi
Jucu

Kép

Kép
jucu

MINDEN JUDITNAK!

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

Ildikóék
ilgya1

Hi tényleg ,

Judit!
Boldog névnapot kívánok neked!

Kép

Kép
jucu

Hi akkor már ketten vagyunk nyári Juditok :))

Most jöttünk haza nemrég ,nagyon jó volt a disney ice,majd teszek fel képeket:))
Puszi jucu

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

épp ksözönteni akartam Juditokat, de látom ráérek nyárig..de mégsem..csak jol esik inkább kétszer mint egyszer sem...nem??????,

sok boldog névnapot nektek!!!!!!!!!!!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Köszike! Mostmár tényleg csak Réka babára várok!!!

Nagy nagy puszi nektek!!!
ilgya1

Bemásolom a vizsgáról szóló részt a blogomból:

Szombaton későn ébredtünk,fél 8 körül sikerült ....,azt a kapkodást,na gondoltam jól kezdődik a vizsganapom....Máskor Dávid is hétvégén fent van már 6-kor,bezzeg ma úgy aludt,mint a bunda!Mi meg nem huztuk fel az órát,sose alszunk 7-nél tovább,sőt...

Fél 9-kor volt megbeszélve a csajokkal a tali a suli előtt,mível 9-kor kezdődik hivatalosan a vizsga,előtte még át akartuk nézni a dolgokat.Végül is elkészültünk,csak itthon nem tudtam már semmit átnézni,így pontban fél 9kor apa kirakott a suli előtt. A csajok és a többi csoport társam is már ott várakozott,mindenki nagyon izgult.

Időközben a többi csoport is megérkezett,vagy 4-5 kezdőcsop., meg 4-6 haladó(Mindegyik kb. 6 fővel),már ők is nagyon izgultak,próbálta mégegyszer Mindenki memorizálni a tanultakat,de ilyenkor már nem sok értelme van az egésznek.Mi se tudtunk már az angolra koncentrálni,mindenki másról beszélt...

9 körül betereltek minket az ebédlőbe és az oktatás/suli kihelyezett vezetője el mondta a szabályokat,hogy mire figyeljünk ,meddig tart a vizsga,ill. miért jár azonnali kizárás.

Odaatuk az ajándékkosarat a tanárnőnek(Péter és a fiúk szervezték) az egész évi munkájáért,igaz minket csak szeptembertől vett át,de így is sokat köszönhetünk neki.Egyenként odament mindenkihez és külön megköszönte,nagyon aranyos volt.

Majd fél 10 tájékán elkezdődött a vizsga. A kezdők külön, a haladók egy másik osztályteremben vonultak be.

Három tanárnő volt bent és a Company Success kihelyezett oktatásvezetője.

A legelső feladat a szövegértés volt hallgatás alapján,majd kérdéseket tettek fel,hogy mennyire értettük meg a szöveget. Elég nehéz szöveg volt,négyszer hallgattuk meg a magnót.Egy órát adtak az egész tesztre,így sietnünk kellett jól beosztani az időt a különböző feladatokra.

A második feladat is szövegértés volt irott szöveg alapján,a tanárok csóválták a fejüket,mert ahhoz képest,hogy alapvizsga kicsit nehéz volt a szöveg,sok ismeretlen és új szóval,és szótárt meg nem lehetett használni.Egy családról szólt,aki kivándorolt Acapulcóból .....

A harmadik feladat volt a nyelvtani rész,10 mondat volt kb. összekeverve és nekünk helyes sorrendbe kellett rakni természetesen ügyelve a helyes igeidőkre,aki tanult vagy tud angolul az tudja,hogy jelen időben más végződést kap az ige,mint például múltba.( Egyes szám harmadik személyben)

A negyedik feladat volt a fogalmazás.Itt egy levelet kellett fogalmazni egy barát/barátnőnek,akivel előző nap egy party-n találkoztál. 75 szóból kellett állnia,és természetesen hivatalos levélformátumba kellett csinálni.(Bevezetés,tárgyalás,stb...)

Elég gyorsan sikerült végeznem,így ki tudtam a szóbeli előtt osonni a mósdóba egy kis felfrissülésre,meg amúgy is Rékababuci nagyon nyomta már a hugyhólyagomat.

Fél 11-kor végeztünk az írásbelivel,már csak a szóbeli volt hátra.Ezt is két csoportba oldották meg, külön a kezdők és külön a haladók. Nem mertem bemenni elsőnek,pedig engem vártak (tök arik voltak a tanárok)a mi csoportunkból ment elsőnek két fiú,mivel párosával kellett menni,mindenkinek megvolt a párja.Rögtön kérdezték is,hogy hol a kismama????De én még nagyon izgultam kint a folyóson és próbáltam a társammal gyakorolni a párbeszédünket.

Végül harmadiknak mentünk be,mert már nem volt erőm ácsorogni,és kint nem lehetett leülni.

Végig angolul beszéltek,nem is lehetett megszólalni magyarul. Leültünk és el kellett kezdenünk beszélni,egymást kérdezgetni meg mesélni a családról meg bemutatkozni,ez hivatalosan 5 percig tartott volna,de leállították és huznunk kellett egy borítékot.Ezen volt fejenként 5-5 kérdés,amire rögtönözni kellett a válaszokat,kicsit nehéz dolgunk volt,mert ez is nagyrészt a családról szólt,amit előtte már részeletesen kifejtettünk.Ezt is leállították és akkor egy képet kellett választani és arról beszélni,minden ami eszedbe jutott róla,a miénken egy sport kocsi volt,és emberek,így azt kérdeztem a társamtól,hgoy van-e autója és szeret- vezetni,meg mit lát a képen meg ilyenek,aztán hagytam szóhoz jutni,de szegénykém alig bírt megszólalni,így kérdezgették a tanárok,amit néha nem is értett...tőlem is kérdezgettek,mivel pontozták a szövegértést is.Aztán szerencsére befejezték, de így is egy örökkévalóságnak tűnt....

Majd következett a kiértékelés,kitalálták,hogy hazatudjak menni,előre vesznek és gyorsan kiértékelik az első három páros teljesítményét,így délben már telefonáltam a párocskámnak,hogy jöhetnek értem.Nagyon boldog voltam,mert 8,9,8,9-eseket kaptam,négy dolgot értékeltek,és ilyen ügyi voltam. (Csak az egyik srác kapott ettől jobbat,ő 9,10,9,10-et,de ő amerikaiak között dolgozik,a többiek,5,6,5,6,illetve volt,aki vegyesebben 5,6,7,5)

Két hét múlva kapjuk meg a bizit postán,de a tanárnő már hívott telefonon délután,hogy 92%-os lett a teljesítményem,nagyon megdícsért, nagyon boldog vagyok!!!!
ilgya1

sziasztok!

Ildi!

Gratulálok mégegszer, nagyon ügyes voltál..ez nem semmi..nekem nem sikerült volna. a helyedben biztos ott szültem volna meg az izgalomtol. amugy is nagyon izgulos vagyok, a saját érettségimen majd elájultam, meg a kreszvizsgán is.. tanultam én is angolt de rémes körülményke között, félév alatt 4 tanárunk volt, és mind másképpen tanitott..sajno nem tudtam folytatni, anyagilag nem ment, igy most már gyakorlatilag két és fél éve nem tanultam. pedig el kéne kezdenem h nekem is meglegyen leaglább az alapfoku, mert anélkül tuti nem is találok munkahelyet. Nem tünik egyáltalán könnyünek a nyelvvizsga, nekem föleg a szövegértéssel volt gondom, a szövegforditás ment, meg a mondatok összerakása is tul bonyolult volt..pedig annyira akartam h siekrüljön..hol vizsgáztál? Te miota jártál angolra? és kb. mennyit kellett ill. tudtál Dávid mellett tanulni? gyakoroltál valakivel ?(nem csak avizsgára)

Szoritok nektek, és várjuk a nagy hirt!!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Ildi,
gratulálok,
Kép ügyesek vagytok, Te is meg a kislány is, hogy szépen várakozik. :wink:
Tényleg már én is nagyon várom az sms-t. :wink:

Móni,
gratulálok a sikeres beköltözéshez!!!!!! Kép

Csilla,
Kép
írok majd, csak Gabi most is itt topzódik nem enged még wc-re menni se. :? Kissé uralkodik rajtam az úr.... :?
A telcsimen le volt tiltva az sms :shock: na ezt nem ir értem. :x De megcsináltattam. :wink:

Judit,Jucu,
Akkor is Isten éltessen Titeket sokáig!!!!!! Rengeteg puszi!!! Majd nyáron is meghúzgáljuk a fületeket!!!! :wink:
Kép
Évi,
veletek mi újság? Flóra készül már a karira nagyon? Izgul? Csináltok együtt díszeket meg ajándékokat? :roll:
Kép

Nem tudom Gabi milyen hosszú, 19-én megyünk az éves vizsgálatra, akkor majd kiderül. 8) De azt tudom, hogy egy 80-as cucc se jó rá :shock: :shock: és a 86-osak most pont jók. :shock: Úgyhogy kellett is a baby bell-es rokonaimtól sürgősen 3 92-es pizsit rendelnem, mert most csak egy pizsi jó rá, az meg elég karcsú.... :? Szerencsére Ayu rengeteg új cuccot vett neki, és én is anno feltankoltam, a szülinapjára meg bodykat meg zoknikat kértem :wink: , így nem kell kiköltekeznem így kari elött.

Így is a torták egy vagyonba fognak kerülni. :?
Kép

Kép
dianab

Elfelejtettem:
igen, már az új feljárót használjuk!!! :D és lényegesen nyugodtabb az életem. :D Csak Gábor használja időnként a lépcsőházat :? , mert szeret engem idegesíteni. :evil: Sajnos hallgathatom majd anyóstól, hogy a férjem után kell takarítania. :x Ördögi kör. :oops:

Kép
dianab

Sziasztok!!

Végre sikerült gép elé jutnom :wink:

Csilla:
bárányhimlőtől nem félek :lol: Csak mondtam, hogy mi van.Én is voltam. De még mindig nem jött ki csak tegnap volt rajta 3 pöttyel több.Nem értem, hogy akkor mi lehet ez???

Ildi:
Neked nagy-nagy gratua a vizsgához!!!!!!! Ügyes vagy és büszke lehetsz magadra!!!!
Vizsgát nem lehetett könnyű, de szépen megoldottál mindent!

Móni:
Örülök, hogy jól telnek a napjaitok az új házban!! Bence meg majd megszokja az ovit.Szaunát én nem bírom, 5 erc után fulladok sajnos, pedig jól esik.ügyes voltál!

Juditjainknak én is boldog névnapot kívánok!!! (tudom, hogy nyáron tartjátok)

Jucus:
Várom a képet :lol:

Dia:
igen Flóra készül már a karácsonyra.Tudja, hogy nem a jézuska hozza a karácsonyfát.Hanem együtt díszitjük.
A teletubbie-ban látta, hogy a gyerekek díszítik:) Készítünk majd együtt mázeskalács figurákat.

Otthon úgy elment az idő, hogy alig gépeztem.. Flórának hozott egy csomó mindent a mikulás :lol:
Barbys puzzle-os könyvet, memória kártyát,szépséget, és egy hercegnős törölközőt. :lol: Sok-sok csokit.
Már nincs két hét és itt a karácsony :lol: :lol:
sikerült mindenkinek megvenni amit akartunk. Nagyon ügyi vagyok, mert be is csomagoltam :lol:

Jucus:sikerült kabátot vennem :wink: sálat is hozzá :lol:
Szövet kabátot vettem feketét.
anyósék jönnek pénteken :lol: Lassan nekiállok takaritani, élére állítani mindent :lol: :lol: :wink: Após idegbeteg lenne ha látná a napaliban áll a szárító és nincs beágyazva :wink: :roll: :lol: :lol:

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi

Muti milyet vettél?Kivi vagyok nagyon......
Már mindennel kész vagy ?Húúúú én még semmit sem vettem ,majd most hétvégén megyek vásárolni.
Após ennyire pedáns????Nála merne bárki szólni :evil:
Na puszi lépek meló van ,majd jövök még

Kép

Kép
jucu

Jucus:
Este lefotóztatom magam és megmutizom a kabátomat. :wink:

Igen kész vagyok mindennel,de csak azért, mert pár éve utolsó napokban rohangáltunk vásárolni és akkor elegem lett!!! :cry: mert már nem kaptam azt amit akartam stb.
Na és azóta idejében elkezdjük a vásárlást :wink:

Egy -két kajaféleséget kell csak venni.Még nem tudom,hogy mit főzzek karácsonyi menüként. :roll:

Após igen rendmániás, de nagyon,náluk minden élére van állítva.Flóra ha játszik valamivel és ott hagyja akkor már szedik is össze :wink: és mindig bevan ágyazva, semmi sincs elöl stb.
de azért nagyon bírom őket, rendesek nagyon!!! :wink: :D

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Egy pár kép akkor:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu

Hali!

Ha minden igaz ma megyünk kutyust nézni.Az Évinek már meséltem,hogy vak Kaposváron egy állat menhely ott találtam egy labradort ,2 éves kan,és nagyon szép.Elösször elkell menni megnézni,és ők hozzák el,hogy megnézzék milyen helyre kerül.

Dávid baba bent fekszik az ágyunkba,és nézi a mesét. :D :D

Ildi gratulálok a vizsgádhoz. Kép

Mennem kell,lekell mennem az önkormányzathoz intézni a csatornát.

Kép

Kép
memó

Jucus:

Nagyon szuper az összes kép!! Nagyon jó lehetett :D

Ildi?? várjuk a hírt :wink: :lol:

Judit: Merre jársz?

többiek?

hideg van kint nagyon :cry: Végül is tél van :lol:

Nálunk még a pizza is karácsonyi hangulatban van :lol: :lol: :lol:

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

GRATULÁLUNK JÓ EGÉSZSÉGET NEKIK :-)

Kép

Kép
jucu

Gratulálok!!!

Kép

Ez a tiéd Ildi:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Én is gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép

Mi betegek vagyunk,tegnap este a Bence belázasodott,a Dávid is köhög meg náthás.

Megyek mert kell valamit főznöm.

Kép
memó

Sziasztok!

Ez fantasztikus!!!! :D Szuper!!! Már úgy vártam a hírt! :D

Ildi:
GRATULÁLUNK!!!!!

Jó egészséget, boldog életet kívánunk Nektek!!!!!!!!!
Kép

Kép
dianab

Hello Lányok! Kép

Kinél mi újság? Eléggé gyenge most a topik... :oops:

Olyan gyönyörű képeket tettetek fel!!!! :D Kép Én is annyira örülök Ildiéknek! Már alig várom a beszámolót a szülésről. :wink:

Kép
Nálunk bújik a 8. fogacska. 8) Már kinn a hegye! :wink: Napok óta nem alszunk, szegény Gabit nagyon megviseli, hát kezd engem is. :oops: De már talán csak egy éjszaka. :wink:
Úgyhogy a bulin már 8 fogacskánk lesz. 8) Kellenek is a fogak a tortához. :wink: :lol:

Évi,
nagyon ötletes a karácsonyi pizza. :wink: Gondolom minden ablakot már szépen kidíszítettetek. :wink: Olyan édes lehet Flóra, ahogy hangolódik a karácsonyra. Lesz vmi szuper csini kari-rucija? :roll:
Hol a kabátod? :roll:
Nem is baj egy rendmániás nagypapa :wink: még jó hatással is leheta gyerekre :wink: tuti jobb, mint egy koszos nagyi :lol: -magunkra gondoltam- :oops: .... :lol: :lol: :lol:

Jucu,
jók a képek 8) , gondolom a zene is szuper volt, nemcsak a díszlet. Történetet adtak elő, vagy énekeltek és táncoltak/koriztak? :roll:

Móni,
sajnálom, hogy betegek vagytok, de hát ugye várható mostanság, elég takony idő van, pont az a gyorsan megfázós, hiába vigyáz az ember, alég egy tüsszentés a buszon, és kész. :oops:
Küldök nektek gyógyítót: Kép

Judit,
nem is írtam, hogy köszi szépen az értesítést!!!! Kép Kép Te egy kincs vagy!

Csilla,
írtam.
Kép

Na megyek, puszi Kép

Kép
dianab

sziasztok!

Mivel nem ment nálam a babanet, igy nem tudtam csak smsben gratulálni Ildinek, (ezt csak azért irom h én sem felejtettem el ám...)

Ildi!

Legyetek Nagyon boldogok, és egészségesek, sok-sok tejcsit is kivánok!

Memo!

jobbulást!

Dia!

igyekszem olvasni és irni,de most kicsit elhavazodtam :oops: ..

puszi mkinek Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Judit,
holnap, 17:55-kor lesz Gabi egy éves.
Előre is nagyon köszönjük a jókívánságokat!!!!!! :D

Igaz, már ma elkezdjük az ünneplést. 3-ra jönnek a bárátaink és holnap 2-re a család. Kicsi a lakás :oops: , mi meg sokan, ezért lett így. :wink:

Csilla,
olyan szépet tettél fel!!! :D

Puszi
Kép

Kép
dianab

sziasztok!

Dia,!

mivel lehet h én sem jövök holnap igy elöre IS

NAGYON NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK GÁBORKÁNAK!!!
Kép

iSTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!

Judit!

olyan furcsa ez számomra, h nem a Jézuska hozza karácsonykor az ajándékot..(de nehogy megharagudj, nem azért irtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) persze mindenki másképp gondolja ezt. Van azért jo oldala is nem kell késöbb szembesülni azzal h hazamegy Bence az ovibol vagy suibol és megkérdezi töled h tényleg nincs is JÉzuska.. mondjuk egyenlöre én még Boninak is azt mondom h van, és télapo is..

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Dia:

Amióta megvettem a mézeskalácshoz a formákat, még a pizzát is abból kell Flórának készítenem :lol:
Most nem diszítettem ki annyira a lakást, csak egy kicsit, koszorú, ajtódísz, és 2 világító az ablakokban.
a nagy ajtódíszem idén pihen :lol: Flórának nem hiszem,hogy lesz csini -kari rucija...
A kabátomat lefotóztuk csak az összes képen pofákat vágok vagy pislantok. a napokban meg nem volt időm újat készíteni: :cry: Nemsokára pótolom! :!:

Rendmániás nagypapa tényleg jobb mint egy koszos nagymama... :roll: Csak néha tulzásba viszi,de nem élünk együtt, ezért könnyen elviseljük. :wink:

Móni:
Hogy vagytok??

Judit:
[quote]K írta:i hozza az ajándékokat? Nálam Jézuska kilőve (aki ugye márciusban született, a Bibliában is benne van, akkor meg hogy jön ide a december )- de persze nem emiatt.
Én úgy szeretném, hogy simán tőlünk kapja karácsonyra, a fát is apáék díszítik-ez nagyon ciki?Álszent nem akarok lenni.
Természetesen a Télapót fontosnak tartom, meg a különböző manókat (szekrénymanó, kályhamanó ), a mesékre is nagy hangsúlyt fektetek, de ez a Jézuska nekem nagyon nem jön be

Nálunk a Jézuska hozza az ajándékot és a fát is. Igaz a fát már közösen díszítjük, mert úgy látta a tv-ben egy mesében.
Lehet, hogy nem olvastam rendesen a bibliát... :oops: Nem emlékszem olyanra,hogy a márciusban születne a kis Jézus....
Ennek utána fogok nézni.

Jézuska nálunk legfőképpen azért van , mert vallásosak vagyunk az én családom részéről.. (Római katolikus)
Az, hogy később már tudni fogja, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékokat nem hiszem , hogy lelki gondot okozna.
Nekem is minig ezt mondták és nem okozott törést a lelkemben mikor megtudtam. Bár nekem elég gyermekded lelekem van és még minig hiszek a Jézuskában :lol: és hiszem, hogy van Isten is.

Nincs problémám azzal, hogy mindenkinél más a szokás!! Ha te úgy gondolod, hogy nem Jézuska akkor legyen úgy, attól még a szeretet ünnepe!!!!

Csilla:
Boninak, hogy megy a suli??Gáborka apja látogat még?

Jucus:
Hogy vagy :?: :wink:
Disney ice jó lehetett :lol: :wink: régen írtál sok a meló?
mikor msn-elünk??

Mi jól vagyunk, tegnap jöttek anyósék.Nem is volt időm semmire takarítottam, főztem stb.
Flóra aranyos csajszi csak végre hajlandó lenne sétálni is :roll:
tudnék vele máészkálni, de nem :cry:
Nagyon várja már a Jézuskát számoljuk a napokat.
Kedden csináljul a mézeskalácsot. Ő lesz a fő segítségem :wink: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok,jó reggelt!

Nagyon sok boldog szülinapot GÁborkának

Jól vagyunk köszönjük szépen,csak el vagyok havazva.
Évi
Kabis képet én is hiányoltam már : :shock: de várok türelmesen :wink:
A formákat mézeskalihoz hol vetted?Műanyag?
Msn-re esténként néha bejelentkezem ,de hamar kikapcsolom mert korán alszok.
Azért ha látsz rezegtess meg és csevegünk oké??? :wink: :wink:

Judit
Én nem haragszom meg ,mindenki azt gonol jézuskáról amit akar :P
Nálunk van !!!ÉS lesz is amíg hisz benne :)

Ildi !!!
Téged puszillak és a picit is ,vigyázzatok magatokra és pihenj sokat.
Aztán ha kis időd van mesélj a szülésről jó?
Kriszti /eleonor/ is gratulált engedelmeddel elmondtam neki is a jóhírt:))

Kép

Kép
jucu

Judit:

Nem gázoltál a lelkembe!!!! Semmi problémám nincs azzal aki nem hisz az Istenben vagy a Jézuskában!!

Ahogy én is mondtam ez a szeretet ünnepe akkor is ha a Jézuska jön és akkor is ha a télapó :wink:

Jucus:
Kabátos kép lesz majd talán holnap :wink:
Műanyag a mézeskalács formám.A Lidl-ben vettem 100 db-os :wink:
Oké majd megrezegtetlek :wink: Akarok valamit kérdezni :lol: :wink:

Dia!!

Gábornak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!!
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok, Eszter vagyok a 2006. tavaszi topicból!

Figyelmetekbe ajánlok egy hiánypótló, vadonatúj kiadványt, melyet bátyám, dr. Krivácsy Péter (intenzív terápiás orvos, gyermekorvos) írt.
Mindenkinek ajánlom a könyvet, melynek címe: Gyermekkori vészhelyzetek - S.O.S. megoldások. Idegen szavak nélkül, röviden és egyszerűen, sok képpel illusztrálva segít eligazodni sürgősségi állapotok esetén.

Mikor hívjunk orvost, és mikor mentőt?
Mik az első teendőnk súlyos helyzetekben?
Enyhe vagy súlyos? Hogyan ítéljük meg gyermekünk állapotát baj esetén?
Ilyen egyszerűnek tűnő, de a gyakorlatban nagyon is komoly kérdésekre választ kaphatsz.

Kiknek ajánljuk? Szülőknek, nagyszülőknek, babysittereknek, óvónőknek és mindenkinek, aki gyerekekkel foglalkozik.
Néhány fejezetcím a könyvből: Áramütés, Bőrkiütések, Bölcsőhalál, Csonttörés, Félrenyelés, Gyógyszermérgezés, Kiszáradás, Láz, Rovarcsípések, Szemsérülés, Újraélesztés, Vérzések...stb.

Kapható a nagyobb könyvesboltokban (2850,-Ft), de az alábbi honlapon rendelve olcsóbb.
http://www.leghajo.hu/
Vendég

GÁBORKÁNAK!

Kép
ilgya1

Hali!

Én is itt vagyok.

Gáborkának nagyon boldog szülinapot kívánok.

Kép

Ma elmentünk megnéztük a kutyusunkat,holnap elviszik dokihoz,és ha már örökbefogadhetó,akkor holnap el is hozzák nekünk.

Kép

Ő lesz a mi kutyusunk.

Megyek mert kakaós csigát sütök.

Kép
memó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?