Sziasztok!!
Dia:
Amióta megvettem a mézeskalácshoz a formákat, még a pizzát is abból kell Flórának készítenem
Most nem diszítettem ki annyira a lakást, csak egy kicsit, koszorú, ajtódísz, és 2 világító az ablakokban.
a nagy ajtódíszem idén pihen
Flórának nem hiszem,hogy lesz csini -kari rucija...
A kabátomat lefotóztuk csak az összes képen pofákat vágok vagy pislantok. a napokban meg nem volt időm újat készíteni:
Nemsokára pótolom!
Rendmániás nagypapa tényleg jobb mint egy koszos nagymama...
Csak néha tulzásba viszi,de nem élünk együtt, ezért könnyen elviseljük.
Móni:
Hogy vagytok??
Judit:
[quote]K írta:i hozza az ajándékokat? Nálam Jézuska kilőve (aki ugye márciusban született, a Bibliában is benne van, akkor meg hogy jön ide a december )- de persze nem emiatt.
Én úgy szeretném, hogy simán tőlünk kapja karácsonyra, a fát is apáék díszítik-ez nagyon ciki?Álszent nem akarok lenni.
Természetesen a Télapót fontosnak tartom, meg a különböző manókat (szekrénymanó, kályhamanó ), a mesékre is nagy hangsúlyt fektetek, de ez a Jézuska nekem nagyon nem jön be
Nálunk a Jézuska hozza az ajándékot és a fát is. Igaz a fát már közösen díszítjük, mert úgy látta a tv-ben egy mesében.
Lehet, hogy nem olvastam rendesen a bibliát...
Nem emlékszem olyanra,hogy a márciusban születne a kis Jézus....
Ennek utána fogok nézni.
Jézuska nálunk legfőképpen azért van , mert vallásosak vagyunk az én családom részéről.. (Római katolikus)
Az, hogy később már tudni fogja, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékokat nem hiszem , hogy lelki gondot okozna.
Nekem is minig ezt mondták és nem okozott törést a lelkemben mikor megtudtam. Bár nekem elég gyermekded lelekem van és még minig hiszek a Jézuskában
és hiszem, hogy van Isten is.
Nincs problémám azzal, hogy mindenkinél más a szokás!! Ha te úgy gondolod, hogy nem Jézuska akkor legyen úgy, attól még a szeretet ünnepe!!!!
Csilla:
Boninak, hogy megy a suli??Gáborka apja látogat még?
Jucus:
Hogy vagy
Disney ice jó lehetett
régen írtál sok a meló?
mikor msn-elünk??
Mi jól vagyunk, tegnap jöttek anyósék.Nem is volt időm semmire takarítottam, főztem stb.
Flóra aranyos csajszi csak végre hajlandó lenne sétálni is
tudnék vele máészkálni, de nem
Nagyon várja már a Jézuskát számoljuk a napokat.
Kedden csináljul a mézeskalácsot. Ő lesz a fő segítségem