Hát sajna nekem görbém nincs, de nem is bánom, azt tudom, hogy napok óta lázasnak érzem magam. A peteérést Ceniko után szabadon a hüvelyváladék, és az alhasi fájás jelezte, mikor fájt, akkor este nyomtam egy Lh tesztet, aminél a teszt csík vastagabb, volt mint a kontrol csík. Na aznap, kétszer voltunk együtt az Urammal, de másnap is egyszer. Mert szerintem, ahogy olvasgattam az LH tesztet, onnantól még 24-36 óráig termékeny a pete, szóval másnap rásegítettünk kicsikét
Eddig másnap már nem nagyon próbálkoztunk, most apával úgy döntöttünk, hogy nem hagyjuk ki semmiképpen. Különben másnap is elég erős volt a tesztcsík. Jaaaaaaaaa, és E vitamin nekem és apának
Mindezeket az infokat azért a noteszomban feljegyeztem, szóval a lényeges dolgok adminisztrálva vannak hihi
Ja és Ceniko, ez az érzem a méhem dolog, tényleg bejött, én pl nem tudtam napok óta a bal oldalamon félig hason aludni, mert fájt, és puffadtnak éreztem. Csak azt hittem a betegség miatt van., most nagyon nem jött jókor ez a hülye felfázás
Köszönöm, a gratulákat, de tényleg vészeljük át a mai, meg a holnapi napot. Hétfőn már nyugodtabb leszek. Még trickert sem csinálok. A családnak nem tudom hogy nem mondom el ma, kissé izgatott vagyok
Köszi Kata a tippet, akkor mostantól akármennyire is utálom, Harisnya hordás van cimlapon.....