Új privát üzeneted érkezett!

Kata
nekem a mellem menzi előtt is szokott feszülni, szóval erre nem tudok hagyatkozni :? viszont van hogy csak akkor kezdek el görcsölni, mikor már miki megjött, rá fél órával. Ez mindenkinél máshogy van

Kép
gaby25

Ceniko
Jó étvágya van apának :D Nekem szombatra általában nem kell főznöm, mert anyósékhoz szoktunk menni ebédre, és anyós istenien főz :D Tegnap meló után csak paprikáskrumplit doptam össze. Vasárnapra meg még kigondolom :roll:

Kép
gaby25

Hát mi ma vendégségbe megyünk, úgyhogy semmit sem főzönk. Hihi!

Kép
zölddisznó

Hja a dokim mondta, hogy speciális étrendet kell tartsak, a terhességi toxémiám miatt ami Violával volt.....
Szénhidrát mentes (se krumpli, se tészta, se rizs,se édesség (ez nem lesz gond nem vokk édesszájú), kevés cukortartalmú gyümik...stb)
És sómentes, illetve iszonyat sószegény...tehát magyarul, sovány fehér húsokat ehetek mindenféle zöld körettel.... :roll: Bundázottakat nem ehetek, csak grillezett, párolt húsokat.... hmmmm változatos lesz :lol: :lol: Persze a Zuram elválna, ha ilyeneket raknék elé :lol: :wink: Úgyhogy nem csak ilyesmiket fogok főzni....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zöldi:
:cry: Sajnalom!

Ceni:
En mara gombaporkoltet tervezek. :roll:

baratodildi

Jo reggelt! Latom rossz hirekre jovok. :cry:

Bettike, Coca: nagyon sajnalom!!!!

Klarissza: nem lehet hogy a hod a tivornyazas miatt ment fel ennyire?

En gorbem: (meg nem ment le de szerintem holnap tuti le fog csokkenni)
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ceni, én halat rántok!!

És NAGY TAKARÍTOK!!!!!!!!!

Kép
kata05

Ceni!

Én is nagy takarítok, meg csirkemellből csinálok olyan Knorros mártással mézes-mustárosat!

Kép
bettike
Eger

Bettike :lol: Ez k¤¤¤a jó ötlet ! Azt imádjuk :) Köszi
apa nem szereti a halat ( a nagy hohohohorgász bazzzzzzz :shock: :lol: )
Bogi meg a gombát :(
Én mindent imádok, meg Viola is (láccik is rajtunk :lol: )

Na léc boltba pussssz

ceniko
Szeged

Ceniko
hát jó kis diétára lettél fogva :?

Kép
gaby25

nem akar valaki itt is nagytakarítani? :wink: :lol:

Kép
gaby25

NEM!

Kép
zölddisznó

Tok jol elbeszelgettek egymas kozott, azt hiszem ide se kell tobbet jonnom! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Bocsika :oops: miből gondolod, hogy holnap tuti lecsökken a hőd?

Kép
gaby25

Mi a baj Tontika?

Kép
zölddisznó

Helló Tontika!

Én még új vagyok, de régebbóta olvaslak Titeket, hát Téged is "ismerlek" így.
Miért vagy pesszimista? Neked is megjövős érzésed van?
nap12

Sziasztok! Nyugi, nincs semmi baj, se nem vagyok megsertodve, se nem vagyok merges, se nem sirok hanem itt rotyogok a gep elott. :lol: Nagyon nehez egy ilyen jol mukodo, osszeszokott bandaba beilleszkedni, gondoltam ha ezt irom "eszrevesztek". :lol: Bocsi!

Nap: Neked nincs tablad? Azt irtad hogy ma vagy a 14. dpo-n, nem? Milyen lett a mai hod?

Nekem nincs semmilyen erzesem csak remenykedem de nem nagyon hiszek a sikerben.

Ugy sajnalom Bettiket!!! Hol van???

Coca Te nagyon eros vagy es optimista, Rolad kell mintat vennie mindenkinek!!!

Gaby: nekem altalaban a 12. dpo-n szokott lecsokkenni (90 %-ban) vagy nagy ritkan a 13. dpo-n. Amikor terhes lettem a masodik babaval nem tudom pontosan hogy hanyadik dpo lehetett de 11. vagy 12. mert a 25 cn-nen voltam es mar pozitiv lett a teszt, akkor 37 volt a hom folyamatosan.

Megyek megnyuzom a kisfiamat, olyan edesen tud kacagni! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica te kis ravasz! Köszi, de azér még nics olyan nagy baj (most már), hisz megjönni még nem jött meg!
Írtam is, hogy takarítok, meg főzök, na jó meg egy kicsit szomorkodok is! Bár most találtam ki magamnak egy újabb reményt én kis hülye!
Azért még ne "temessetek"! :wink:

Zöldi! Én inkább nem írok semmit, mert másokkal kapcsolatban túl optimista vagyok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Tonti!
Már megijedtünk, hogy valami rosszat csináltunk! Hu! Éntőlem kitelik ám minden gonoszság :lol:
Szerintem még biztonságosabb is lenne, ha csak a következő ciklusban randiznának a sejtjeitek. Te is nyugodtabb lennél, hogy betartottátok a doki ajánlását a 3 hónapot illetően.

Hajrá, gyömöszöld meg a kis Rate krapekot!

Mi lassan indulunk vendégségbe. Este jövök - tessék jó sokat írni, most rá fogok érni olvasni!

Pusszancs!

Kép
zölddisznó

Bettike!
Ma még csak alkoholmentes söröt fogok szlopálni, jó?

Kép
zölddisznó

Tontika!

Nekem még nincs fent a görbém, csak itthon írogattam. De a köv. hónaptól megpróbálom én is feltenni, majd lehet, hogy kérek hozzá egy kis segítséget. :oops: Nekem 29 naposak a ciklusaim, ma kellene (jaj ne!) megjönnie, sajnos már nagyon fáj a pocim.
A hőmérsékletem már egy hete stabil 37.1, olyan mintha beragadt volna a hőmérő... Dehát fáj a hasam.
nap12

Jaj, Bettike, en nem temetlek, egyaltalan nem, ez meg folmehet holnapra, lattunk mar olyat csak azt hittem hogy azert nem irsz mert szomoru vagy es sirsz otthon maganyodban, orulok hogy nem! :D
Szoritok!!!

Zoldi: gonoszsag Toled? :lol:
Akar hiszed akar nem en is igy vallom, /bar remenykedem mert ha most megfogant azert szomoru nem leszek/ de akkor sem ha megjon mert az mar azt jelenti hogy vege ennek a horror idoszaknak es nemsokara jon a kisteso!

Nap: ha nekem a 29. napon ilyen hom lenne mar bontanam a pezsgot /persze alkoholmenteset ahogy Coca irta/ lehet nem lesz szukseg a fertyre a jovo ciklusban! :wink:
Mikor tesztelsz?

/a fiam olyanokat nyom a masik szobaban hogy idehallatszik. :lol: /

KépKép
KépKép
tontica

Nem is tudom. Mindenképp ki akartam várni a 29. napot. A hőmből nem tudok következtetést levonni, most mérem először. A héten volt egy megfázásom, gondolom azért ez is közrejátszhatott a magasabb hőben. Tegnap délutánig én is olyan bizakodó voltam, mert nem volt megjövős hangulatom, de ma nagyon! :cry: De azért úgy gondolom, hogy ha mégsem jön meg mondjuk hétfőig, akkor tesztelek!!!!

Jó, hogy többen is vagyunk ebben a nagyon kétkedős időszakban!
nap12

Zöldi! Na azért! Tudod te, hogy hogy kell viselkedni, ha akarsz! :lol: :lol: :wink:

Tontica! A sírós időszakomat már szerdán letudtam! Azt nem mondom, hogy fülig ér a szám, de még él a remény! Úgy is azt szoktátok írni, hogy míg nem jött meg addig bármi lehet! :wink:

Zöldi! Bár vendégségbe vagy azért küldhetnél egy jóslást! :oops:

Ikertesó Robcsi! Neked meg, mint ikreknél szokás nincs valami olyan, hogy megérzés?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok csajok,

Coca :cry: sajnálom

Nekem fáj a hasam mintha meg akarna jönni, de én sem bírtam ma ki, és teszteltem. :) De nem bízom el magam, ha 2 napig nem jön meg, akkor van esély. Úgyhogy most csak csücskösen örülök. Még a családnak sem mondjuk el addig.

Kép

Szezso, te mondtad azt hiszem, hogy volt már többször húgyhólyag gyulladásod. tudnál mondani nekem megelőzési tippeket? Most attól rettegek, hogy megint elkapom. :cry: Előre is köszi.

Mindenkinek plusz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Purc! Akkor csal nagyon hallkan, de tudod mit mondok? :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Purc: :) :) :) :)
Csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja..... GRATULÁLOK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Purc, halk gratulát küldök neked!

És nekem is nagyon sokszor volt hólyaggyulladásom. Amit javasolni tudnék az a meleg zokni, és hogy sose fázzon a lábad! Télen meleg harisnya + zokni! Ha úgy érzed, hogy mégis fázik akkor ha hazaérsz egy jó melegfürdőbe ülj bele!
Ja, és nyáron is nagyon vigyázz, ne legyél rest zoknit felvenni!

Kép
kata05

Purc: Dobjál már egy görbét is lécci :)

ceniko
Szeged

Purc, halk gratula :D

Bettike őszintén megmondom, szerintem továbbra is a 14. napon volt peteérésed (hő szerint), tehát a holnapi hő fog mindent eldönteni. Nagyon-nagyon remélem, hogy pozitív irányba. :D

Kép
Kép
robcsi03

Szilcsi, bocs tegnap este nem válaszoltam a kérdésedre. Én a jövő hét pénteken töltöm a 6. hetet és az utána következő héten akarok dokihoz menni.

Hogy vészelted át a tegnap estét?

Kép
Kép
robcsi03

Elmentem, hogy vegyek tesztet, mert most már lesz ami lesz! Hát persze, hogy nem tudtam venni! :lol: :lol: :lol: Jó lesz az kedd reggel is! :wink:

Köszi mindenkinek tényleg nagyon a biztatást (ikertesó neked külön), meg mindent! Most legszívesebben lefeküdnék aludni, hogy gyorsan reggel legyen, de még jönnek vendégek estére!

Kata! Gyúrtok már? :oops:

Purc! Azért tényleg szeretnénk babás görbét látni!

Ceniko! Végül is milyen ebédet főztél?

Kép
bettike
Eger

Bettike hétfőn miért nem tudsz tesztet venni?

Kép
Kép
robcsi03

Egyébként meg:
Szirom? Szezso? Ancsa? Snufi? Eliza? Melcsi? Moni? Szerika?

Kép
bettike
Eger

Ikertesó! Tudok venni hétfőn, de csak kedden reggel tudok első pisiset csinálni!

Kép
bettike
Eger

Bettike én aznap amikor meg kellett volna jönnie legugoltam Tóbika kalitkájához és akkor megéreztem azt amit mikor a Rékával voltam terhes mindig éreztem, amikor legugoltam. Olyan mintha egy kis labda lenne a méhemben. Akkor már 99,9%-ig biztos voltam benne, hogy a másnapi teszt + lesz.

Kép
Kép
robcsi03

Régen tetted fel a névsort :D

Kép
Kép
robcsi03

Igaz! Eddig mindenki kedvére lóghatott! De ennek vége!
Névsorolvasás!!!!! (frissítve) Szóval az újak is vigyázzanak! :twisted: Névsor

Kép
bettike
Eger

11-es jelen.

Jelentem végeztem a takarítással! K...ra elfáradtam!

Bettike, rajta vagyunk tegnap óta komolyabban a témán!!! :lol: Szerintem ez most a 26 napos oldal jön így bármikor lehet pé-m. Csakhogy fáj a torkom, de lázam nincs, de a hőmet megzavarhatja reggel, így most minden nap gyúrunk!!! :lol:

Kép
kata05

Bettike neked csak ilyen Mikulásod lehet :D

Kép

Kép
Kép
robcsi03

19-es is jelen! :D

Én már nem is tudom kiknek köszöntem már ma, új vagyok.

Robcsi, előbb le is guggoltam, ahogy írtad, hátha én is érzek kis labdát, de semmi. :)
Nekem ma kell (remélem nem!!) megjönnie.
nap12

Bettike :) Mivel se mézes mustáros mártás nem volt a boltban, se csirkemell, se pulykamell, ezért... ezt csináltam :)
Diétás :lol:
Tejfölös paprikás csirke:
Kép

Galuska:
Kép

Én isteni finom teljes kiőrlésű kenyeret mártogattam bele, a galuskát a többeik atték... :oops: :lol:

ceniko
Szeged

Hát sajna nekem görbém nincs, de nem is bánom, azt tudom, hogy napok óta lázasnak érzem magam. A peteérést Ceniko után szabadon a hüvelyváladék, és az alhasi fájás jelezte, mikor fájt, akkor este nyomtam egy Lh tesztet, aminél a teszt csík vastagabb, volt mint a kontrol csík. Na aznap, kétszer voltunk együtt az Urammal, de másnap is egyszer. Mert szerintem, ahogy olvasgattam az LH tesztet, onnantól még 24-36 óráig termékeny a pete, szóval másnap rásegítettünk kicsikét :wink: Eddig másnap már nem nagyon próbálkoztunk, most apával úgy döntöttünk, hogy nem hagyjuk ki semmiképpen. Különben másnap is elég erős volt a tesztcsík. Jaaaaaaaaa, és E vitamin nekem és apának :lol: Mindezeket az infokat azért a noteszomban feljegyeztem, szóval a lényeges dolgok adminisztrálva vannak hihi :lol:
Ja és Ceniko, ez az érzem a méhem dolog, tényleg bejött, én pl nem tudtam napok óta a bal oldalamon félig hason aludni, mert fájt, és puffadtnak éreztem. Csak azt hittem a betegség miatt van., most nagyon nem jött jókor ez a hülye felfázás :cry:

Köszönöm, a gratulákat, de tényleg vészeljük át a mai, meg a holnapi napot. Hétfőn már nyugodtabb leszek. Még trickert sem csinálok. A családnak nem tudom hogy nem mondom el ma, kissé izgatott vagyok :lol:

Köszi Kata a tippet, akkor mostantól akármennyire is utálom, Harisnya hordás van cimlapon.....

Purc

Kép

Kép
purc

purc:
csak halkan, de gratulalok! :lol:

baratodildi

Voltam babázni! Nekem is KELLLL! Annyira édes volt! Az első 5 perc után bealudt a karomban! Olyan kis puha, meleg, édes duci baba!

Köszi tesó! Az ilyen mikiket szívesen látom!

Na én hasaltam, guggoltam, de semmi furit nem érzek, csak a cicim! De legalább a mai testedzés meg volt! :lol: :lol: :lol:

Amúgy ha most megjön, akkor kb. pont karácsony környékén lesz megint pém! Legalább itthon leszünk nyugodtan! :lol:

Ceniko! Azért ez is jól néz ki! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Lánykák!

Bettike: köszi, hogy hiányoltál!!! Nyisd ki az ablakot, küldök egy tesztet :lol:

Coca: mikor újrázol?

Purc: iszonyúan örülök Neked, oké, csak halkan :wink:
Felfázásra: ha együttvagytok a pároddal, előtte - utána pisilni kell! Ugyanis "felfázni" nemcsak a hidegtől lehet, mert együttlétkor a hüvelyben lévő baktériumok bepréselődhetnek a húgycsőbe. Tőzegáfonya kapszulát kellene még szerezned, ebből napi 1 kapszulát szedek, és - lekopogom - azóta nem volt bajom. Ja, és idd az áfonyalét rendszeresen! Meg zokni, ahogy a többiek is mondták, ha mégis a hidegtől fázol fel...Meg normál bugyi, nem tanga. :lol:

Különben Győrben voltam egész nap, a szokásos évi évfolyamtalálkozón (ahol összesen 3-an szoktunk lenni: a legjobb barátnőm, a kedvenc tanárnőm és én :lol:

Itt a görbém:
Kép

Tontica: az a 8.napi hőesés, nagyon gyanús nekem...vagy már a többiek is felfedezték? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Enikő: nálunk nincs itthon semmi kaja.. egy adag kellene nekem abból a guszti cuccból, amit ma főztél :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

megjöttem anyóséktól, miki eddig elkerült :wink:

ez a "labda" dolog: hasrafeküdtem, és éreztem valamit, de gondoltam hátha csak a hájt a pocakomon :lol: aztán elkezdtem ringatózni jobbra balra, és nagyon fri volt, rögtön abba is hagytam.

Purc
halvány zebrához halka gratula :D

Bettike
hőemelő babásodó drukkok mennek+++++++++++++++

Zöldi
Drukkolok hogy a következő inszem sikeres legyen, és babásodj :D

Ceniko
anyosoméknál is tejfölös csirkepaprikás volt, és csinált névnapomra finom mogyoróscsokis tortát. nyami nyami :D

Kép
gaby25

nem fri volt, hanem furi :lol:

Kép
gaby25

Enikő nagyon guszti ebéd lett :)

Szezso Győr is már teljes karácsonyi pucc-ban van? Olyan szép ilyenkor.

Kata hajrá, hajrá lehet még karácsonyi baba :D

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?