Sziasztok!!!!Bővebben itthonról!!!!
Lázmérő:személyes tapasztalataim nincsenek,de a rokon-barát gyerekes szülők tanácsai alapján én fix,hogy fülben mérőset veszek.....ugyanis:amikor a bébik betegek voltak lázasak,nyűgösek,csak még inkább nyűgik lettek,amikor kibontották őket a ruhából,aztán a pelusból,aztán be a lázmérőt,aztán ki,aztán vissza a pelus,vissza a ruha és aludj el szépen.....hát a baba órákig csak üvöltött....ellenben a fülesl az a jó,hogy még akár álmában is megmérheted és észre sem veszi,mert 2 pillanat!!!!Eddig nekem minden ismerősöm erre esküdött....de akinek más a véleménye,én arra is nyitott vagyok....gyakorló anyukák!!!!!
Viki,szerintem az éjszakai pisilni járás cseppet sem hagyható figyelmen kívül...nekem másnapra pozitív tesztem lett....
Beácskám,szombat???????Az már csak 2 nap......annyira sokat gondolok rátok,remélem hamarosan rakjátok fel a fotókat.....én még jó,hogy nem néztem meg a Győzikét....brutális állat emberek vannak.....
Málna,tényleg nem vagy valami sokat a héten,remélem most már vége lesz hamar a sok tanulásnak és gyakrabban jössz!!!!!!
Mókuska,milyen jó fej a párod főnöke!!!!a gyerekek jól vannak?????És nálatok,Gabi??????Nem együtt várták a Mikibát az unokatesók???
Sziszi,látom már van vonalzód!!!!!!!Így nekünk is könnyebb...Tomi nagyon vagány kiscsávó
Mamen,örülök,hogy minden rendben van!!!!!!Kocsi???Megoldódtak a gondok körülötte?????
Andi,ilyen tehetséges vagy????Hogy csinálod a fotós naptárt?????
Dóri,kitartást a vásárláshoz...én még senkinek semmit nem vettem.....az idén nagyon le vagyok maradva
Nika,remélem már jobb a kedved!!!!Vikikéről nem tudsz semmit????Az újévben TI lesztek a befutók!!!!!!
Anna?????Merre vagy????Zsizsi?????
Kata!!!!Férjed jobban van már?????Most ápolgatod????Legalább kicsit kipiheni magát.......
Ági,sajnálom,hogy így felhúztak!!!!!!!De legalább végre te is pihensz kicsit!!!!!
Remélem senkit sem hagytam ki!!!!!!!Megyek teregetni és mosogatni!!!!!!!Jók legyetek