Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!!!!!!Bocs,hogy elvesztem,de nem is vesztem el,csak sok volt a dolgom!!!!!!Kedden jött a Miki,este 9-kor értünk haza,tegnap egész nap Pesten voltam és a szintén terhes unokatesómmal fosztogattuk a kismamaboltokat és elmentünk a Brendonba......hát meg kell,hogy mondjam,nem semmi summa lesz,mire mindent megveszünk a kis csillagomnak....olyan árak vannak.....de persze nektek ezt gondolom nem kell elmondanom.....na persze nem fogok tőle egyetlen fityinget sem sajnálni,csak jelzem megrökönyödésem....

Aztán este a barátnőm meghívott színházba:Rómeó és Júlia,Operett színház...mindenkinek nagyon ajánlom,fantasztikus darab!!!!!

Most dolgozom,de már csak egy óráig,aztán megyekl a védőnőhöz,majd haza mosni..... :x :x pedig hulla vagyok,délután mindenképpen ledőlök....és iszonyúan ég a gyomrom mostanába és ahogy föntebb került a hasam egyre inkább légszomjam van :o de nem nyavajgok többet,majd még jövök írok mindenkinek,addig is legyetek jók és vidámak!!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

helló !

megint csak bekukk ...

ma tutira veszek teszek tesztet

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!!!!Bővebben itthonról!!!!

Lázmérő:személyes tapasztalataim nincsenek,de a rokon-barát gyerekes szülők tanácsai alapján én fix,hogy fülben mérőset veszek.....ugyanis:amikor a bébik betegek voltak lázasak,nyűgösek,csak még inkább nyűgik lettek,amikor kibontották őket a ruhából,aztán a pelusból,aztán be a lázmérőt,aztán ki,aztán vissza a pelus,vissza a ruha és aludj el szépen.....hát a baba órákig csak üvöltött....ellenben a fülesl az a jó,hogy még akár álmában is megmérheted és észre sem veszi,mert 2 pillanat!!!!Eddig nekem minden ismerősöm erre esküdött....de akinek más a véleménye,én arra is nyitott vagyok....gyakorló anyukák!!!!!

Viki,szerintem az éjszakai pisilni járás cseppet sem hagyható figyelmen kívül...nekem másnapra pozitív tesztem lett....
Beácskám,szombat???????Az már csak 2 nap......annyira sokat gondolok rátok,remélem hamarosan rakjátok fel a fotókat.....én még jó,hogy nem néztem meg a Győzikét....brutális állat emberek vannak.....
Málna,tényleg nem vagy valami sokat a héten,remélem most már vége lesz hamar a sok tanulásnak és gyakrabban jössz!!!!!!

Mókuska,milyen jó fej a párod főnöke!!!!a gyerekek jól vannak?????És nálatok,Gabi??????Nem együtt várták a Mikibát az unokatesók???

Sziszi,látom már van vonalzód!!!!!!!Így nekünk is könnyebb...Tomi nagyon vagány kiscsávó :P

Mamen,örülök,hogy minden rendben van!!!!!!Kocsi???Megoldódtak a gondok körülötte?????

Andi,ilyen tehetséges vagy????Hogy csinálod a fotós naptárt?????

Dóri,kitartást a vásárláshoz...én még senkinek semmit nem vettem.....az idén nagyon le vagyok maradva :?

Nika,remélem már jobb a kedved!!!!Vikikéről nem tudsz semmit????Az újévben TI lesztek a befutók!!!!!!

Anna?????Merre vagy????Zsizsi?????
Kata!!!!Férjed jobban van már?????Most ápolgatod????Legalább kicsit kipiheni magát.......

Ági,sajnálom,hogy így felhúztak!!!!!!!De legalább végre te is pihensz kicsit!!!!!

Remélem senkit sem hagytam ki!!!!!!!Megyek teregetni és mosogatni!!!!!!!Jók legyetek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
A rosszkedv alább hagyott köszi a biztatást. Egyébként nem vagyok hangulat ember. Ritkán vagyok depis.
Most helyére aggodalom társult fáj az alhasam s a derekam nagyon. Már reggel volt egy egyfolytában fájdalom 3 órán át, aztán ittam magnézium pezsgő tablettát jobb lett, majd most 14:00 tól megint csipked.
Tegnap gyomorégésem volt s éjszaka egy csomószor arra ébredtem, sav marja a torkom, s a nyelőcsövem.

A baba mozog rendesen.

Vikikéről nem tudok semmit sajnos. Remélem minden oké vele.

Bea?

Musz!
Jól tetted, hogy pihensz. A cégek ilyenek ez az évvégi hajtás iszonyú bír lenni, rólunk 100 bőrt lehúzni ők meg semmit se adnak.

Mókuska!
Akkor most otthon van az egész család. A gyerekek mellett nem lehet unatkozni.

Meli!
Mi is egy vagyont költöttünk a Csöppre minden meg van kivéve apukám nincs kész a bölcsővel. Ma kimosok mindent, s összeállítom a kórházi csomagot mihelyt megszáradnak a ruhák.
Én egyébként utálok vásárolni, de a Csöppnek még apa is szeret.

Andi!
De ügyes vagy!
Most én is nyomtattam figurákat az internetről azokat szeretném kifesteni, mert lassan megyek szabira dec.18-tól., s kidekorálom a babasarkot. Már nagyon várom.

Puszi Nektek.

Kép
nika04

Sziasztok!

Meli
a fülben mérős azért nem az igazi mert nem pontos. A dr. nő is azt mondja, hogy az kevesebbet mér.
A védőfólia nem tudom mennyi rá, mert nekem még van abból amit kaptam, de igazság szerint minden használat után cserélni kell.
Szóval ennél jobb a digitális, és sokkal olcsóbb is :wink:
Egyébként és mértem hónaljban is nekik már akkor is amikor kicsik voltak. Szopi közben észre sem veszik :wink:

Mikulásról még, mi Ildiékkel már anyuéknál letudtuk a mikulást 2 hete :wink: Sajnos "igazi" mikulás oda nem tudott jönni, csak éjszaka szétrakta az ajándékokat :lol: :lol:

Nálunk dúl a mikulás hangulat a fiam legújabb kedvenc filme a Télapu :wink: :wink: nagyon tetszik neki. Délelőtt tátott szájjal nézte :D :D

Bocsánat de olyan álmos vagyok, hogy nem tudok gondolkozni mit írjak :oops: Ma bulizott a kisasszony a pocakomban :roll: már reggel nem hagyott aludni. Azt hagyja, hogy a hátamon feküdjek, de én úgy nem tudok aludni :shock: de még feküdni sem sokáig.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok.

hát nem tudtuk meg, van-e +eredmény Vikinél :? Holnap? Vettél ma tesztet?

Nika, remélem jobban vagy már.

Bea, Dóri? Jól viselkednek a lurkók még ott bent????

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Látom, ma már semki nem jött.

Ha valaki még olvas, annak jó éjt.

Kép

Kép

hoppá

Vvviki? Teszt?

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Hát nem kelllett sokat visszaolvasnom. Hol van mindenki :?:
(ezt pont én kérdezem :!: )

Jó lett az AFP-m 0,49 1,1MOM. Bár megijesztettek egy kicsit, mert nem találták (csak az első babáét mutatta a számítógép) és úgy volt, hogy megint le kell venni (egy héttel később már nem ua. az érték). De a hölgy nagyon kedves volt és addig telefonált, amíg megtalálták. (két kórházba küldik a vért, egyik AFP a másik a hepatitis)
Kötelező 18 hetes uh-ra nekem is mennem kellett volna, de most voltam genetikain, ezért nem kell. (ez valami csalás)

Tegnap a barátnőmnél voltam egész nap. babázni mentem, de inkább beszélgetés lett belőle, mert a 3 hónapos baba olyan jó, hogy csak eszik és alszik. Nem sokat volt fenn, persze akkor játszottunk. Nagyon aranyos. Én így gyakorolok a májusra. :wink:

Most megyek a munkahelyemre, leadom a tápos papíromat. Holnap egy másik barátnőmék jönnek babával. Hurrá megint babázhatok :D
Üdv Mamen
mamen

Sziasztok!

Írni és olvasni nincs időm,de teszek pár képet.Máté találkozása a Mikulással.Eléggé megvolt illetődve :D

Megjött a Mikulás!!
Kép

A Mikulás
Kép

:D
Kép

:shock:
Kép

Kanalas markolós,traktort kért a Mikulástól...De rendes ez a Mikulás :lol:
Kép

És már horgászni is tudok :wink:
Kép

vvviki

teszt?!
Ha nem jött meg és a teszt sem mutat semmit,én a helyedben elmennék orvoshoz.Elég rendszertelen a ciklusod,és ez nem normális.

Lányok ez a vizsga lesz az,amit a nagy érdeklődésre való tekintettel, márciusban megismétlek.Tuti visszatapsolnak.Nagyon lusta vagyok,és fáradt... :roll:

Muszkuru

Jól tetted,hogy kiírattad magad. :wink:
Sajnos a legtöbb munkahelyen,csak a bejelentés pillanatában ugornak a nyakadba,és "örülnek"veled.Utána már a munkáltatónak is terhes vagy...Sőt,úgy érzi,hogy cserbenhagytad,és ezt sajnos érezteti is az emberrel.
A főnöknőm amikor bejelentettem,hogy terhes vagyok könnybelábadt szemmel ölelgetett,és mesélt az Ő terhességéről...amikor megszületett Máté mindenki egytől egyig gratulált az irodából csak Ő nem,9év után már csak ennyit ér az ember.

na pussz

majd valamikor jelentkezem.

málna2162

Sziasztok!

Gyors leszek :wink:
most csak feldobom a múlt héten beigért pociképet :wink:
Kép
Pocak 26 hetes
Kép
ez szintén 26 hetes poci

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Kis_plutó!
Gratulálok a pocihoz.

Málna!
Nagyon aranyos a fiad a játékokkal s a Mikulással. Ki volt a Mikulás?
Kitartást a tanuláshoz. Mindenki fáradt. úgy néz ki ez a meleg megbolondítja az embereket.

Bea, Takido?
Mi van veletek?

Viki!
Elbújtál teszteltél már?

Mamen!
tök jó, hogy minden rendben van.
Hétfőn megyek 36. heti UH-ra.

Musz!
Én most érzem azt, hogy most mindenki haragszik, hogy elmegyek mi lesz stb. körülöttem idegesek az emberk, én könnyen beszélek,m ert jövő hét az utolsó hét stb. Megkapom ezt egy nap többször.
Ilyenek az emberek sajnos. Főleg egy cég.
Nehéz most nekem is ez az utolsó 5-6 nap. Lassan is megy :(

Jobban vagyok már. Nincsenek már görcseim .
Tegnap ki is mostam mindent. Megjött a komód összesszereltük az apával, éjfél körül kerültünk ágyba. Gyomorégés meg van de nem panaszkodhatom erre a terhességre.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
nika04

Sziasztok!
Plútó: gyönyörűen gömbölyödsz :wink:
Mamen: gratula a szép eredményhez, ésjó babázást mára is!
Hoppá: te hogy vagy? Magadról valamit nem írsz? Munka sok?
Málna: azért csak tanulj, hátha így karácsony előtt kis ajándékként még is sikerül az a vizsga. Máté nagyon helyes volt a Mikivel, és mennyi ajándék.... :lol:
Nika: Akkor már tényleg nincs sok munka hátra, bár ez az 5-6 nap biztos hosszabbnak fog tűnni. Hiába az emberek csak a saját érdekeiket nézik, de rá se ránts, így is sokáig dolgoztál, most már jár a pihenés.
Meli? naptárhoz sikerült bányásznom egy sablont valahonnan , aztán már csak szerkesztenem kell a számítógépen.
Mikor indulsz neki a bevásárlásnak?
Lányok Bea még mindig jól, egyben, épségben van, nem tudom mikorlesz megint gépe, valami nagyon elromlott benne, de majd tudósítok/-tunk, ha valami változás van.
Ki hol fogja tölteni az ünnepeket, meséltek?

Andi
candi

Sziasztok!

Muszkuru!
Jó ötlet volt a táppénz,csak pihengess,amennyit tudsz :)

Kis_plutó!
Szép nagy pocit növesztettél.Az enyém nem sokkal nagyobb jelenleg.

Mamen!
Örülök,hogy jó lett az eredményetek :D

Hoppá!
Férjed jobban van már?
Úgy tünik Gerda jól érzi magát még a pocimban.Egész sokat mocorog.Tegnap NST-n meg lettünk dicsérve 20 perc alatt végeztünk is.Utána még voltam a védőnőnél is,ezért a távolmaradás.

Málna!
Máté nagyon jó fiú lehetett,hogy ennyi mindent hozott neki a Mikulás :)

Candi!
A pólókat tényleg mondtad,bocsi kicsit feledékeny vagyok mostanában :oops: Már csak azt nem értem,hogy munka mellett hogy van ennyi mindenre időd :roll:
Hogy én hol fogom tölteni az ünnepeket,arról inkább Gerdát kéne megkérdezni :lol:

Nika!
Kitartást az utolsó munkanapokhoz.Már nagyon ne erőltesd meg magad.
Kíváncsi vagyok mit mondanak UH-on :)De hétfőn még nem 35.hetes leszel? Bár egy hét ide vagy oda,mindenesetre jól jegyezd meg a méreteket,és írd meg utána.Én is 35 hetesen voltam,így legalább össze tudjuk hasonlítani :)

KépKép
takido

Sziasztok!!!!!!Ma nem vagyok túl aktív,mert délelőtt dolgoztam,aztán hazajöttem és főztem apának karfiollevest,nekünk meg gyümilevest és körözöttet!!!!Azt tömöm most éppen :lol: Aztán még kitakarítom a hálószobát,apa meg a dolgozót és mára finish!!!!!!!!Elfáradtam ma is nagyon,valahogy a kismanó elveszi az energiám :roll:

Málna,édesek a képek!!!!!!Szerintem csak szerénykedsz,biztosan sikerülni fog a vizsga!!!!!

Gabi,hűha,nagyon szép a pocid!!!!!!Én azt olvastam valahol,hogy a 24.hét után már nem szabad hosszú távon hason feküdni,mert a bébi nem kap elég oxigént.....ti tudtok erről valamit????

Nika,azt kell mondanom,hogy a főnökeid és a munkatársaid összetehetik a kezeiket,mert szerintem példértékű a te terhességed és az,hogy 35 hetesen még minden nap dolgozol!!!!!Úgyhogy csak legyenek csendben.....

Dóri,te nagyon régen raktál már fel pocifotót!!!!!!Kérünk néhányat és Nikától is!!!!!!!

Andi,a bevásárlás azért nem lesz nagy gond,mert anyunak és apunak a tesómmal közösen veszünk egy nagyobb ajándékot és ő most nagyon mozgékony ezügyben,már intézi....úgyhogy nekem csak perkálnom és csomagolnom kell majd....apának már van ötletem és a tesómnak is .....a többi ajándék,barátnőknek már könnyű lesz....apa családját meg ő szokta intézni.....ügyes ötlet ez a naptár-dolog,lehet,hogy mi is csinálunk!!!!!

Puszilok mindenkit!!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó estét! 8)

Hulla vagyok (apával jártam a várost), de megosztom veletek az örömöm. Mégis megyek 18 hetes uh-ra, igaz akkor már 19 leszek, de nem baj. Felhívtam a dokit, hogy most kell-e mennem és mondta, hogy persze.(csak elfelejtett szólni) A lényeg, hogy karácsonykor lesz ügyeletes akkor kell mennem. A legszebb karácsonyi ajándék, hogy láthatom aznap a babámat. Már nagyon várom! :D
Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, de tényleg elfáradtam. Jó éjt!
Mamen
mamen

Jó reggelt,

még mindig nm túl aktív a topic.

Mamen, tényleg szép kis ajánndék lesz a karácsonyi babanézés!

Viki, teszt??????????

Pluto, szép nagy pocid van már neked is! Többiektől is jöhetne a pocis kép!!

Bea? Régen jelentkeztél. Jól vagy??

Kép

Kép

hoppá

nm=nem, ajánndék=ajándék

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Itt gyönyörűen süt a nap, tiszta tavasz van, most akkor lehet iiylen lesz a karácsony? :roll:
Mamen: ez az Uh igazi karácsonyi ajándék lesz a picitől, de jó!! :lol:
Málna: egy kalappal mára, majd jelentkezz!
Meli: mi a mai programod? Remélem pihizel is kicsit.
Dóri: e mellett a kertész munka mellett tudod ilyenkor már van annyi időm. Meg is mutatnám, csak fogalmam nincs hogy kell :?
No legyetek jók, még jövök

Andi
candi

Sziasztok!

Candi!
Pedig jó lenne,ha meg tudnád mutatni.Nincs aki segíteni tud ez ügyben?

Málna!
Drukk a vizsgára :)

Hoppá!
Beának elromlott a gépe,azért nem tud jönni.Egyébként mensi alapján mára van kiírva,de eddig még semmi,és ha Ádi ma nem bújik ki akkor holnaptól naponta kell járnia CTG-re.

Meli!
Igyekszem minél előbb felrakni pocis képet :) Szerencsés vagy,hogy így meguszod a karácsonyi ajándék vásárlást.

Mamen!
Ez tényleg nagyon jó hír.Ne felejts el képet kérni.Ha kell vigyél papírt :D

Ki mit csinál a hétvégén?

KépKép
takido

Dóri: max Msn.-en tudom megmutatni.
Hétvége: ma takarítás, főzés,karácsonyi díszek szétválogatása. Holnap vásárlás és pihi. Mondjuk ma még nem álltam neki semminek :oops:
Nálatok mi a program?

Andi
candi

Meli!
Valóban nem javasolt hason feküdni már akkor,de ez természetes lesz,legalábbis nekem nem is esne jól.Ugyanígy a vége felé a háton fekvést sem javasolják,úgyhogy próbáld magad szoktatni az oldaltfekvésre. :wink:

KépKép
takido

Candi!
Jó,akkor felmegyek MSN-re.
Nem csodálom,hogy nem álltál neki semminek,kell is egy kis lazítás.
Nálunk a mai programból csak annyi a biztos,hogy férjem 3-ig dolgozik,addig én feldíszítem a lakást,hogy legalább ettől kicsit karácsonyi hangulatom legyen,ha már az időjárás így bezavar.A többi meg majd alakul :)

KépKép
takido

hellóó !

bocsi, hogy így eltüntem, de van egy negatív tesztem és piri még nincs.... :cry: :cry: :cry: :cry:
teljesen el vagyok keseredve, valami baj lehet nálam, kedden megyek orvoshoz :cry: :cry:
olyan buta vagyok, a szívem mélyén annyira reménykedtem :shock:
most néhány napig nem jövök, mert lelkileg kicsit megvisel a dolog és csak panaszkodnék itt !

vigyázzatok magatokra és a babákra !!!!!

vvviki

Sziasztok!!!!!!Dóri,én a háton fekvésre gondoltam,az oxigénnel kapcs. :oops: csak elírtam!!!!!Hason a végefelé érdekes is lenne :shock: Jó díszítgetést!!!!!!!!

Mamen,gratula a jó hírhez!!!Mi legközelebb dec.29-én láthatjuk a babónkat....az még jó messze van,de hát ez van....

Viki,sajnálom....tényleg nem lehet minden rendben,ha ennyire rendszertelen a ciklusod.....egy hormonvizsgálat különben sem fog ártani.....jó az,ha tudjuk,hányadán álluk a testünkkel.....

Andi,persze,pihenek......délelőtt dolgoztam,most meg indulunk a sógornőmékhez az anyósomékkal Gabriellát köszönteni.....majd pihenek jövőre :lol: Holnap meg megyünk apával vásárolgatni....bemegyünk a Kikába is....megnézzük a bababútorokat...csak a miheztartás végett,mert február előtt nem akarunk vásárolgatni....karácsony előtt különben sem hiányzik most az a néhány 10.000Ft :roll: de már úgy várom,hogy elkezdjük....és persze apa rávilágított,hogy jó lenne tudni,hogy mi is a bébike neme....csak ne vegyünk barackszínű ágyneműt a fiunknak :roll:

Mennem kell csajok,bocsi annak,aki kimaradt!!!!!!!Jó hétvégét,pihenjetek!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt,

látom mindenki el van havazva így hétvégén. Senki nem jön.

Sajna én biztos nem vagyok babás, ma reggel mértem a hőmet 36.5. A béka se..e alatt van. Lehet, hogy megint el kell kezdenem szedni a gyógyszert,, amit régebben szedtem a műtétig :cry:
Most megint ott tartok, hogy K.O. vagyok. Tegnap megnéztük a "Csak szex, és más semmi" című filmet, ahol a csaj a végén a szülőszobában tartja a new-born baby-jét. Hát ott eltörött a mécses... Úgy zokogtam, hogy a férjem alig brt megvigasztalni. Tök elegem van mindenből. Úgy elképzeltem, hogy majd karácsonykor odarakom a fa alá a dvd-t, amin a baba szívhangja és uh felvétele van.... Hát nem....

Na, elmondtam, bocsi a panaszáradatért, de hát ez van, ez jött ki belőlem...

jók legyetek.
Puszi

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

még mindig sehol senki. Hol vagytok??

Kép

Kép

hoppá

Na ki van itt????
Megyek is,ha lesz időm ma még jövök!
Mindenkinek PUSZI!!

Kép
bea27

Még annyit,hogy egyben vagyok! :wink:
Viszont MOST nagyon feszül a hasam! :?
Na mindegy!Egyébként nincs semmi különös!!Mától minden nap kell mennem CTGre!Ma volta a Dokim megvizsgált,és aztmondta,hogy már az ujja hegye befér!Szerinte a jövőhéten Ádika már kivülről lesi az eseményeket!
Még nemnagyon jó a gép! :cry: Bármikor "beszarhat" újra! :cry:
De legalább annyira megtudták ideiglenesen csinálni,hogy nem kapcsol ki-be!
Vagy alaplapot kell cserélni,vagy videókártyát!!Megyek,mert átrendezzük a szobát!ÁDI MIATT!
Később még jövök!
Msnezni nemtudok,mert az a program most még nincs feltelepitve!
Mentem.................!!

Kép
bea27

Itt vagyok megint!!Csak megnéztem,hogy azóta van-e hozzászólás,de MÁR NINCS ITT SENKI!! :cry:
Megyek is,mert annyira feszül a hasam,hogy alig birok ülni!! :cry: :cry:
Ha holnapig birom,akkor még jövök!
Ha nem,akkor irok smst a csajoknak,vagy hivom őket,és nyomják az infót ezerrel!Mindenkinek JÓ ÉJT!

Kép
bea27

Sziasztok!!!!!!!Hát nem mondom,ez aztán a tolongás...... :evil:

Bea!!!!!!!!!!Mindenképpen jelezzetek,ha eljön az idő!!!!!!!!!!!!Úgy izgulok!!!!A topik első bébije néhány nap múlva itt lesz!!!!!!!
Ne TE pakolgass,használd ki ezt a pár napot és csak pihenj!!!!!!Ádikának is jó,ha az anyuci kipihent!!!!!

Kata,nagyon sajnálom!!!!!!!!Tudom,hogy ez nem vigasz,de egyszer már sikerült,többször is mennie kell!!!!!!!Próbáljatok kivenni néhány napot és utazzatok el kettesben valami nagyon szép helyre a hegyekbe pl.és koncentráljatok csak egymásra.......!!!!!Puszillak!!!

Többiek,hahó!!!!!!!

Rólunk:tegnap vásárolgatni voltunk apával és bementünk a Kikába és a Brendonba is és ki is néztük a bébike bútorait!!!!!Nagyon uniszex,az ágyneműt kell csak variálgatni aszerint,hogy fiú lesz vagy kiscsaj....árban is elég jó és a minősége is!!!!!Apának is nagyon tetszettek!!!!Aztán hazafelé a kocsiban ismét rosszul lettem és megint épphogy hazaértünk....és az udvarom megint előjött a róka :x :x mostmár nem 3 naponta,csak hetente hányok,de így is elég megterhelő....már szívesen nekiadnám valakinek!!!!!!!

Most mennem kell dolgozni,de délután jövök még!!!!Remélem addigra többen leszünk!!!!!Pusza

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt,

Hoppá
Egyformán érzünk :cry: Én is elmegyek januárban a meddőségi központba (Szt. Imre) és kérek egy teljes kivizsgálást.

19 napja 36,5 a hőm, se le se fel nem mozdul. A görbém egy egyenes vonal. Ez normális szerintetek?

Vvviki
Sajnálom a negatív tesztet, majd 2007-ben belehúzunk.
Vendég

Jó reggelt!
Na milyen hírekkel jövök?
Ma reggel 8.30.-kor megszületett topikunk első Babája Ádám!
55cm és 3150gr súllyal.
Hatalmas gratuláció a családnak és Isten hozta a pici fiút!

Andi
candi

Lányok nem tudok pirossal írni, de ezt hatalmas betűkkelés pirossal szántam.

Andi
candi

Most beszéltem Beával, sokat kínozta Őt Ádi, de már jobban van még az örzőben vannak Apukával.

Sziszi Az én hőm dettó ilyen 11 napja folyamatosan, nem tudom miért lehet ez, de nekem szokott ilyen lenni.
Januárban én is megyek meddőségibe, csak még nem tudtam eldönteni hová jelentkezzek!
Viki: igazad van, egy kis kivizsgálás nálad sem fog ártani, ha tényleg nem csak a szervezeted játszik veled, azóta sincs piri?
Meli: Sikerült a tegnapi bevásárlás?Rókák lassan téli álomba merülnek, remélem elhagynak téged is.
Jók legyetek!

Andi
candi

Sziasztok!

Candi!
Akkor te már többet tudtál,mint én,nekem Bea csak annyit írt éjfélkor,hogy elfolyt a magzatvíz.De furi,mert mintha megéreztem volna.

Bea!
HATALMAS GRATULA NEKTEK :D :D :!: :!: Nem mondom,hogy nem irigykedem,hogy ti már túl vagytok rajta :)

Hoppá,Anyusziszi,Candi,Vvviki!
Fel a fejjel hamarosan megint lesz pár gazdátlan róka,és oda fog találni mindegyikőtökhöz.Tudom,hogy nagyon rossz várni,meg hónapról hónapra reménykedni,de sikerülni fog mindenkinek :!:

KépKép
takido

Sziasztok!!!

de jó ilyen jó hírre jönni :D :D

Bea
nagy-nagy gratula nektek!!!!!! :D :D

Dóri
irigy :lol: :lol: :lol: Pár hét és ezt én mondom :oops: :oops:

Hoppá
sajnálom, de ez még nem biztos :wink:

Vvviki
Bea is neg. teszttel kezdte :wink: és most már Ádikát dajkálja :wink: De jó neki, na most már én is irigy vagyok. :oops: :oops:

Rólunk
elég pocsék hétvégénk volt. tegnap éjszaka Krisztiánnál megint előjött a kruppos köhögés. Szerencsére most már normális, nem ugatós :) ez a ködös idő, ez meg kedvez a kruppnak, felénk meg szinte egész múlt héten jutott belőle.
Az én pocaklakóm most valami borzalmasan helyezkedik el, minden bajom van, de kitalálni sem tudom, hogy van, csak úgy nagyjából.

Na megyek, majd ha tudok még jövök

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

hellóóó

piri még nincs :shock: :shock: :shock:

rosszkedv van :cry: :cry: :cry:

vvviki

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is tudom már a jó hírt,Málna értesített reggel!!!!!!!Csak nem tudtam eddig gépközelbe jönni!!!!!!Na szóval,minden,az összes szenvedés a fogantatás körül,a rosszullétek,a hányás,a gyomorégés,az álmatlanság és az összes többi nyalánkság mind feledésbe merül ilyenkor,amikor kiderül,hogy végre megszületett egy kis TÜNDÉR!!!!!!!!És lányok,azt hiszem,hogy nincs is semmi ennél fontosabb az életben!!!!!!!!!Puszilok mindenkit és hatalmas gratula a családnak!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Bea
HATALMAS GRATULA !!!!!!!!!!!!!!
NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK NEKED ÉS ÁDIKÁNAK !

vvviki

Sziasztok!

Bea
GRATULÁLOK Ádihoz, sok-sok tejcsit és jó egészséget kivánok mindkettőtöknek :lol: :lol: :lol:

Sziszi, Candi, Viki fel a fejjel! Ma reggel hallottam, h a fagyöngy tea serkenti a termékenységet :wink:

Egy rövidke leirást jótékony hatásáról.....:
"Mire használják a teáját: érelmeszesedés, magas illetve alacsony vérnyomás, fejfájás, orrvérzés csillapító, különböző szívproblémák,hormonháztartás rendbehozatala, anyagcsere szabályzó, cukorbetegséget kiváltó ok megszüntetése"

Bővebb leirást itt
http://www.csaladinet.hu/?module=news&t ... =34&id=475

Pénteken vásárolgattunk apával, még nincs meg minden, de vhogy nem is vagyok ugy bezsongva, próbálom visszafogni magam az anyagiak miatt is :wink: Péntek este itt aludt sógornőm legkisebb lánya, szombaton nagyon rendes háziasszony voltam mert igy délre pikk-pakk kész volt az ebéd (egyébként soha nem szokott mert 10 körül szoktunk reggelizni hétvégeken) aztán du. sütöttünk mézeskalácsot. Készült házikó is erről teszek fel képet, ám mielőtt bárki megdicsérné közlöm, h a fényképezés után 10 p-re összerogyott :? :lol: A lányok nagyon élvezték, ők szaggatták a pogikat aztán megkenték tojással. Ma az oviban sütkéreznek, Lilike el is vitte az uj kötényét+a sodrófát na és természetesen kóstolót az itthoni sütiből :lol: :lol: :lol: Na most gyorsan ennyi, vasalnom KELL mert rengeteg ruha van :twisted:

A házikó ( a tetőt Lilike diszitette :wink: )
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mókuska

Bea

GRATULÁLOK Nektek!!!!

Nagyon irigykedem. :oops:
Pihenj, amennyit csak tudsz!
Vendég

Sziasztok!!!Egy ismerősöm megkért,hogy szóljak nektek is,hogy az egyik kereskedelmi tv a babázós műsorába keres koraterhes kismamát!Ha szeretnétek szerepelni a műsorban,priviben megadom a pontos tájékoztatást!!!!!Köszi

Kép Kép
meli1118

Ildi,azta!!!!!!!!De tehetséges házitündérek vagytok a lánykáddal :lol: az a házikó nagyon jól néz ki....még akkor is,ha később összedőlt :lol:

Kép Kép
meli1118

Ildi

Már vettem is fagyöngy teát, mától kipróbálom.
Köszi az infót.

Gyönyörű a házikó.

Mi szerdán megyünk Tomival mézeskalács díszítésre és sütésre az oviba. Már nagyon várja a kis gézengúz. :D
Vendég

Sziasztok!!!!!Már itthon vagyok és azt hiszem összeszedtem valami nem ide illőt....kezd fájni a torkom és megtaknyosodtam :roll: más se hiányzott....főzök egy teát és fekszem....mindenkinek további szép napot!!!!

Kép Kép
meli1118

BEa!
Gratulálunk nektek!
Csodálatos nap a mai első babanetes baba.
Ügyesek voltatok. Erősödjetek.
kÉpet várjuk.

Mókuska!
Tök jó ez a házikó!

Takido!
Most voltam UH adataim BPD 90mm, FL: 69mm

Képzeljétek annyira fáj a fejem, tegnap este óta. Hajnalba 4-kor még számoltam a perceket. Most is fáj. Kérdeztem a dokit az mondta, éjszakára vegyek be algopirint Szerintetek?
Nem vagyok egy fejfájós típus. Úgy vártam, hogy megszólaljon a csörgő óra s felkelhessek. Én is taknyos lettem :(

Sziszi, Candi, többiek!
Kitartást. Okosat úgyse lehet mondani ill, írni.

Puszi Mindenkinek!
itt süt a nap.

Kép
nika04

Oriasi Gratula Beanak es Adikanak!!!!!

Regota nem voltam babaneten.....de az elmult napokban folyton azon jart az agyam hogy vajon mi van Beaekkal.....es mintha ereztem volna hogy ma ide fel kell jonni :D

Gyors felepulest Beanak es sok tejcsit Adikanak!

Kép
icus

Sziasztok,

Bea! Gratulálok!!!!!! (csak mellékesen megjegyzem, Ádika a szülinapomom-és a hugicám szülinapján született :wink: )
Gondolom Ádika gyönyörű, és nagyon édes :wink:
A csoporttársam dec 4-re volt kiírva, és ma reggel 6-kor szült. Ő is a szülinapomon, Petra baba lett.

Piri még sehol, pedig már jöhetne, hogy kezdődjön a új ciklus :?

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!!!!!!
KATA!!!!!Boldog szülinapot!!!!!És a huginak is!!!!!Ha temeted a hónapot,abból még akármi kisülhet!!!!!!!

Nika,nincs valamilyen homeos bogyesz a fejfájásodra?Én nem vennék be gyógyszert...bocsi,de a terhességem előtt is nagyon gyógyszerellenes voltam és ez azóta csak erősödött.....de ha az orvos mondta,akkor egyébként biztosan nem árt Bertikének...

Icus,örülök,hogy jöttél,jöhetnél gyakrabban is!!!!Hazajöttök az ünnepekre????Veled mi újság????

Anna????Merre vagy???

Málna,Andi,sajnálom,hogy nem tudok veletek menni holnap,de nem bocsátanám meg magamnak,ha Ádi,vagyBea elkapna tőlem valami bacit.....puszilom őket!!!!!

Mindenkinek szép estét!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?