Sziasztok!
En is be szoktam nezni de-t
, legalabbis nalunk de-t. Tegnap voltunk a baratainknal az elmaradt szulinapi koszontesek letudva mert a keresztlanyunk es az anyukaja nagyon kozel vannak egymashoz. A Petiket is vittuk. MOst valami uj szokasa van, amikor elmegyunk valahova es uj arcokat lat az elejen mindig elkezd sirni, aztan idovel megnyugszik es megbaratkozik. Viszont jovo szombaton este lehet hogy megyunk a ferjem kollegajanak a karacsonyi party-ara es akkor Petike marad itthon. Igaz hogy mar 6kor elmegy aludni es mi utana indulunk, igy en is nyugodtabb vagyok
Jut eszembe, van valakinek egy jo otlete (kajara gondoltam) hogy mit vigyek a party-ra? Valami ami nem bonyolult. MInden otletet szeretettel fogadok.
Zsuzsi: Nalunk is Petike olyan hangversenyt szokott eloadni hogy csak na.
Neha a fuldugok is elkelnenek, na meg osszeszoritja az ajkat es ugy beszel, ez egy ujjabb fejlemenye es nagyon elvezi. Pihikezzel is azert amig Gyula nincs otthon nehogy kipurcanjal amire hazajon
Edith: Aranyos a Kriszta ahogy eszi a kifli csucsket. Mond ezt a micros puliszkat csak Krisztanak csinaltad igy vagy nagyobb adaggal is. Itt csak en szeretem, de szeretnem majd a Petivel is megszerettetni.
Na anyos most volt bent es kerdi hogy mit susson karacsonyra. Mindig ezer suti kell legyen es ott ul a hutobe mert csak apos eszi
Mondom csinaljon bejglit mire azt valaszolja hogy ok csinaljam meg en
Na nem azert teszem ezeket a jeleket mert nem tudom megcsinalni, hiszen amig nem laktunk veluk en csinaltam, hanem azert mert ha en valahanyszor fozok valamit akkor mindig hallom hogy jo csak..... (vagy ez tul sok, vagy az tul keves
) Szoval en mar elhataroztam hogy itt a minimalisat fozom foleg hogy aposom is kijelentette szuleimnek hogy az erdelyiek nem tudnak fozni (habar az o nagyanya is onnan szarmazik es az en ismeroseimnel is mindig jol bekajal
) Most kozolten anyossal hogy az en receptem fent van a padlason valamelyik dobozba, igy szepen udvariasan elharitottam a feladatott. Nem kell nekem extra fejfajas, ha meg nem sut akkor sincs baj majd talan jovore bepotolom
CsKati: Jo hogy jelentkeztel. Megertelek anyos teren, foleg hogy eddig nem ment hozzatok. Hany napra menne? Az biztos hogy lesznek dolgok amibe beleszol (foleg hogy irtad egy kritikus) de egyik fulon be a masikon ki, foleg hogy csak par napig lesz. Ez nehez, en is ezt gyakorolom es amikor mar telitodok akkor bejovok a szobaba es kiduhongom magam
Viszont beszelj a ferjeddel es ha valamit megkritizal akkor inkabb o beszeljen vele mert valahogy a fiuktol jobban elfogadjak
Meg ne felejcsd el o megy hozzatok es ilyenkor alltalaban egy kicsit visszafogottabak
Sancsi: Sajnalom hogy meg mindig rossz a hangulatod. Remeljuk mindel hamarabb visszaall minden a rendjebe es a gyomorbajod is elmulik
Azt hiszem meg akartam valamit irni de elflejtettem.
Megvettetek mar a fenyofat? Kepzeljetek itt mar sok hazba fel is van diszitve
Milyen szep a szaraz fenyo Karacsonykor
Mentem mert Petike felebredt
Ja tudom mit akartam, koszi mindenkinek Betty linkjet
. Megneztem a kiscsajszit, hat egy tunemenyes kislany. Kar hogy Betty mar nem irogat ide.
Na azt hiszem ez a leghosszabb hozaszolasom eddig